Shopping 2012-01-30
















Något av detta ska jag ha !



Skinnklänningen + skinnvästarna kommer från Jofama By Kenza, tjena sparbössan! Men skam den som ger sig. Är på jakt efter den perfekta skinnvästen ock har varit det i minset ett halvår, så ah detta är ett exempel. 2000 kronor bara för en väst. korv i bröd o pyttipanna. Hur ska detta gå ...








jag vill ha dig baby



Ooj vad mycket jag har lovat mig själv att göra. Det sticker i hjärtat att jag inte hunnit gjort det än. Men vad jag ska göra resten av denna kvällen är att:


- Dricka en stor kopp varm oboý
- Städa rummet!
- Fota gårdagens shopping
- Välja kläder till torsdag
- käka något
- Titta på dagens avsnitt av Top model sverige


Så dags att sätta fart, börjar med oboýen :)











Outfit Tisdag









Here I am



Jobbet gick fint :) Turen därefter hos mamma för en fika gick också fint :) Kanske därför jag är hemma så sent. Nu sitter jag här varjefall, min halva hjärna är stressad inför torsdag medans den andra halvan försöker fokusera på det. Men jag gnisslar inte tänder för det. Tjofadderittan, 3 timmars jobb imorn också :) Därefter ska jag ta pärlan mot thorell ock se hur jag ska gå tillväga med alla lagningar på bilen för att få en godkänd besiktning.

1. CO-halten är för hög på tomgång.
2 Högra bakbromsen tar ingenting.
3. Hjullager på vänstra sidan i fram glappar. Men detta visste jag redan om, då det hörs..


Roliga kostnader ....




Trying to find my own way



Åkte till mamma efter jobbet då hon bjöd på fika. Jobbade med henne ikväll så vi båda var urhungriga vid halv elva när vi var klara på coop. Så sedan satt vi ock pratade lite granna ock nu har jag bara kommit hem, tvättat bort sminket, borstat tänderna + att jag provade en ny face scrub som jag köpte idag ock ååh vad fräscht ansiktet känns nu (y) Jag hade ju tänkt att visa min shopping idag för er, men eftersom jag valde att åka till mamma efter, så har nu klockan tickat iväg. Hon närmar sig halv ett vilket betyder att det är dags att krypa till sängs. Fick sista tiden imorn också för denna månaden (y) urgött med dessa fyra dagars jobb som jag fått! nöjd tjej :) Update: Slutar 18.15 imorn, så ingen bloggning innan dess sedan kanske jag ska uträtta några ärenden därefter, just so you know!








på något sätt vänds allting upp-o-ner



Hemma igen efter besiktningen ( som i sig gick as ) ock en runda på stan. 3 fel på min skruttbil ... Får lämna in bilen på mekonomen ock be de fixa felen, sedan är det bara att betala. Hopp pengarna rullar ut lika fort som in :( Här har man blivit glad över att man fått kanske 15 timmars jobb, vilket hade gett en liten inkomst varjefall, men efter besiktningen idag, så kommer oväl den lilla lönen gå till att reparera bilen... :s aah lever jag tufft eller :o Sökt jobb på en sista plats idag också, men inte något positivt därifrån heller ...


Hur som helst, det rullade in ett sms när jag ock Therese satt ock käkade på mumma. Så det blir jobb för min del ikväll igen. Tack o lov! Så hinner inte sitta vid datan nu, utan uppdaterar när jag kommit hem från jobbet, alltså närmare elva ikväll :)




Outfit - Måndag










NY LÅT :D




Började morgonen med en kålvarm dusch ock har precis fixat mig lite granna :) ska käka lite frukost nu ock sedan blir det inte mycket mer innan jag drar mig mot stan :) Delar med mig av en ny skön låt som jag hittade inatt :)









and DAS ordinary webcambild ;)




 

 

 


går in på refrängen



Varför uppdaterar jag då så sent som nu ? Joo som ni förstår så har det vart en tuff dag idag, ock sedan när jag kom hem så var jag tvungen att fixa dragkroken, slipa ock putsa, knacka bort rost osv ock sedan smörja in den i fetningsmedel för att få den lite mörkare i färgen! Alla lamporna är hela så det var skönt det varjefall! Men när jag var klar med det så var jag tvungen att gå in ock vila lite. Så jag somnade ock vaknade först nu. Behövligt!

Men ah i vanlig ordning ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna ock sedan slänga på en film. Imorn är det då besiktning som gäller ... Tar med mig min syster som sällskap. Håller tummarna på att den går igenom, trots att mina tankar bubblar skeptiskt till det. Sedan ska jag ock Therese hämta våra pass ock därefter ta en tur över stan :) Så godnatt mina vänner :)







Outfit - Söndag



Fick bli svarta stuprör ock bruna 14 cm:ers klackar idag som jag nämnde.
Sedan körde jag på ett leopard-mönstrat linne ock en svart skjorta.
Det skulle ju ändå vara "vardagligt" på minnesstunden idag. :(








TACK!



Fick en kommentar av vad som orsakat branden i Töreboda! En tv hade börjat brinna. Där ser man hur viktigt det är att dra ur kontakten till tv:n när man lämnar ett rum, så det inte går fram någon ström till den. I dagens läge görs tv-apparater på det sättet att när man stänger av tv:n så står den fortfarande på "stand by" (?) vilket betyder att den fortfarande drar el. Ock allt damm som samlas i tv:apparaterna är en av orsakerna till att det tar eld. Så vill bara säga till er som på något vis tänker att "det inte händer er", detta kan hända vem som helst! Så var noga med att dra ur sladden ur vägguttaget varjegång. Eller koppla sladden från tv:n till en dosa med tryckknapp, ock stäng av strömmen på dosan när du inte ska titta mer!

Ett tips till er:
Jag brukar dessutom dammsuga min tv där jag kommer åt i bak, för att det inte ska hända lika lätt. Detta kan även hända datorer. Vi hade en stationär som inte dammsögs allt för ofta inuti, så en dag small det till ock den gick sönder. Vi hade turen att det inte började brinna vilket det kunnat gjort! Så nu när vi har fått både video ock bildbevis på hur lätt det händer, ock imorn står det i tidningen också, så tänkt till en extra gång, så alla tv-sladdar är urdragna!

Var helt sjukt när jag åkte in till mamma ock såg huset ock all rök! Kan fortfarande inte tro att det är sant !
Stackars stackars farbror'n säger jag bara !!! Tänkt när han vaknade på morgonen, inte hade han några aningar om att hans hus skulle brinna ner den kvällen !! Inte ett enda foto har han kvar, allting är helt borta! USCH! Som tur är så kom han ut varjefall, ock vi har hans granne att tacka !!

Ingenting betyder så mycket som livet, tänk på det ock värdesätt det högst av allt!



 

 

Lågorna var skyhöga!

 

http://www.mariestad.nu/2012/01/29/toreboda-villabrand/

 

 

 

 


hard times :(




Sådär jag då var jag hemma igen. Minnesstunden var riktigt jobbigt ock det tryckte på ännu en öm punkt i kropp o sinne :'(
Har faktiskt vart ute en stund ock grejjat med bilen, men var tvungen att gå in ock värma mig lite granna. Jävla dragkrok som ska vara så jävla rostig dååå. Men först blir det ett stort glas med coca-cola:) återkommer senare, ska kila ut ock göra klart nu tänkte jag innan mörkret faller på.








minnesstund




Godmorgon på er :) Har precis fixat ordning min facelook, ska bara lägga på lite rouge innan jag åker sen vid halv tio för att gå på minnesstund. Håller på att välja kläder just nu ock det är bannemig inte lätt. Svarta stuprör har jag varjefall bestämt mig för att ha ock sen bruna klackar därtill. Sedan kör jag på uppsatt hår idag, vilket kändes lämpligast för MIG. Men nu måste jag välja kläder innan sanden i timglaset runnit ner. Om jag inte hinner visa outfit innan jag åker så kommer det senare idag när jag är hemma igen :)










01:32



Nu slår jag på en sista film innan det är dags att sova. Ska efter filmen upp om tre timmar så det är dags att tänka på refrängen nu, som att tvätta bort sminket ock borsta tänderna. Får försöka slänga iväg ett inlägg innan jag åker imorn men mer om det då. Sov gott alla vackra :) får bli en "profilbild" som jag tog innan jag drog till jobbet ,,, Igårkväll blir det nu då klockan passerat tolv. ooh så fort tiden går...







FILM - huset bredvid mammas kåk brann ner 2012-01-28



Några tjejer har filmat huset från gatan.









BRAND I TÖREBODA



Sitter här ock mumsar efter mitt jobbpass ikväll. Snabbt som blixten sprids alla rykten om att det brinner i töreboda. Det brinner i huset bredvid mammas :s helt sjukt! Ock vad rädd jag blev när alla nämnde att branden stod bredvid kinaresaturangen. Min mamma bor ju vid kinarestaurangen. PANIK! Helt sjukt! Det var en ensamstående gubbes hus som stod i lågor. Och han hade ingen aning om att det brann i huset som han var i förräns brandkåren kom in ock sa att det brinner i ditt hus, du måste ut härifrån. Stackars gubbe. Han satt oskyldigt ock läste en tidning inga ljus tända eller nånting. Men jag hörde att de skjutit raketer vid kinarestaurangen, så den enda tanken är ju att en dragit åt sidan av något slag ock satt sig någonstan vid hans hus ock sedan spridit sig. Jag har då alltid sagt att jag hatar raketer .... !!!! Ska aldrig tända en raket i hela mitt liv igen, efter det att min bror blev skjuten av en raket en påsk för 2-3 år sedan. Efter det är jag livrädd!









god morgon



Har precis lagt på lite mascara idag igen. Som jag nämnde så blir det jobb för mig ikväll med, YEEEEEEEES !!!! Fatta hur glad jag blev när jag fick höra att jag fick lördag-kvällen också :) Sitter här med min stora kopp med kaffe ock lyssnar på artister som kommer till festivalen :) Lördagen kan inte börja bättre :)

Gick ock la mig runt fyra imorse, så ska häva i mig kaffet ock koppla av lite granna nu :)



Har ingen direkt bild att lägga in så här får ni ett bildbevis på grunden i tv-rummet haha ;)








ooh happyday



Nu har jag precis kommit hem från jobbet :) gööööött! Gick bra idag, men vad svarar man på en kommentar som kommer från en äldre dam kanske 50 år (?) som säger: Du ser snäll ut, ååh jag gillar dig, gillar du mig ? .. Samtidigt kollar hon lite annorlunda, (ni vet blicken som man ger någon snygg kille på stan-blicken) innan hon blinkar till med ena ögat. Alltså, jag blev rädd ;O haha

var riktigt gött att göra detta arbetspasset ock chefen ville även att jag skulle jobba imornkväll också :)
I was like: JAAAAAAAAAAAAAA !!!!!
Det är lördag, men vem fan bryr sig!? 4 timmar imornkväll ock sen 100 % på det = 8 :) yeeeeees, in my mind, I'm traveling around the world right now (?) :D

Men nu är jag hungrig efter att ha gjort mina fyra timmar, ock vad tror ni jag käkar nu ??? Smooooothie såklart :) Sedan ska jag ge mig på ALLT mitt godis :D












you're so clever, Maliin !



Sitter här för tillfället ock plåstrar ihop nästa veckas outfit för dagarna Måndag-Torsdag :) Brukar alltid göra det på söndagar annars men på söndag måste jag grejja med min bil, som slipa rost ock en massa annat, eftersom att jag har besiktning ock just nu har inte min plånbok skådat pengar för en massa fel på bilen, så jag får ta min söndag till att kolla över allting. Vilket resulterar i att jag inte lär hinna fixa outfit för veckan. Känns bra att ha det klart faktiskt :) Väljer inte kläder för Fredag & Lördag som ni ser, eftersom de oftast är dagar som man kanske tar på sig något annat beroende på vad man har för planering :) Så det bestäms alltid under veckorna om inte på de dagarna :)


Så i brist på andra bilder så tänkte jag att jag bjuder på en sneakpeak (?) sålänge :)







smoothie




Sitter här med en smoothie i andra näven. idag fick det bli med hallon istället för jordgubbar :) det smakar riktigt bra ! :)) Räknar ner de sista timmar nu .. haha








Hur som helst, idag har delar av huset vart fullt av arbetare, så nu har vi fått en grund i tv-rummet. Känns riktigt bra, då man tidigare såg marken :O Så nu ska vi väl i stort sett bara åka ock titta på ett golv som vi sedan ska lägga in :) trodde det skulle ta evigheter, men att komma igång får en bara att fortsätta, right ? :) Så förhoppningsvis blir det klart inom en snar framtid. Sedan beror det ju på leveranstiden av det golv vi väljer men :)






enjoying the view




Hey på er. har ni en bra fredag ? Min fredag är i lugnaste andlag (?) Men det gör mig ingenting. Sitter på mitt rum ock lyssnar på musik :) :) :) Just how I like it! Plockar lite i mina saker till o från. Har nyss rensat bland all min alkohol. Så jag vet vilket jag måste dricka upp först :) Vissa är det lite brådi-i-i-i-s med, så efter att jag slutat ikväll så blir det nog en o annan drink o vidare till shotarna. Go fredag trots allt, även om jag är avundsjuk på de som ska ha filmkväll ! :)



En söt bild från i somras ock ojj vad jag saknar det ...







Outfit - Fredag










4 h jobb ikväll (y)



Fick ett sms nu ock det blir jobb för min del ikväll, vilket jag måste ta som ni kanske förstår. Men eftersom jag köpt godis till kvällen ock jag inte kommer kunna njuta av det ikväll då jag jobbar mellan 18.15 - 22.15 så tänker jag ge mig på det nu faktiskt :) mmm så gott det smakar :) Hoppas ni andra får en mysig kväll :)




finally friday




Ååh äntligen är det fredag, som jag längtat! Har slängt på lite mascara nu ifall de skulle ringa, annars ser jag fram emot en riktigt mysig kväll hos Hanna ! :)

Ska gå ock fixa mig lite frukost nu, ock sedan slappa i vanlig ordning framför en film :)
Känner mig lite om en zombie nämnligen  ..



thinking red



Vad äter man klockan halv tio om man är vrålhungrig ? Mitt "nya" liv har inte de kunskaperna..

Sedan är det la typiskt att den enda helgen på hela månaden som man har planerat något så dyker det upp något som blockar. Måste sätta nytta före nöje den kommande tiden som ni kanske förstår.
Min helg bjuder på filmkväll med en massa gott att äta. Sedan ligger det en inflyttningsfest på schemat. Tänk vilken bra helg va !!? Men idag när jag lämnade jobbet efter mina tre timmar så fick jag en fråga om jag gjorde något i helgen ifall de skulle behöva hjälp. Nepp, jag har inget planerat. Vilket var det enda svar jag kunde ge för att visa att jag verkligen vill jobba, för det VILL jag!!! Får hoppas att det blir dagtid isånnafall om det blir jobb. För vem vill ställa in en av månadens bästa helger ? ;) höhö

Ne men får jag jobbtider så måste jag ta det. Ni vet känslan av att klara sig på 300 :- ? om inte, så vill ni inte veta det heller.. 

Men nu är frågan, ska jag ställa klockan imorn ock gå upp o fixa ordning mig ifall de ringer ock vill att jag ska komma ? hmm... time to make a decision










MUSIK - TIPS







Outfit - Torsdag









Smoooothie



Ååh har nyss avnjutit en god jordgubbs-smothie :) Eftersom jag kämpar med att dämpa min kärlek för godis ock andra gottigheter, så känns detta som en bra start :) Men imorn är det fredag ock då får jag äta godis igen, längtar :) + Att Hanna har bjudit hem oss till henne för en mysig filmkväll tillsammans med alla fina vänner (de som kan komma förstås). Hur mycket bättre kan det bli ?? :D
kör en highscooore a'la Maliin dåvaa!



Till smothien använde jag mig av:

100 g Kesella
1 dl Vatten
ca. 15 Jordgubbar

(+ lite socker som man igentligen inte ska ha i men det är lite surt utan socker enligt mig .. )




 

 


springfeelings



Trots att solen höll sig undan vaknade jag med vårkänslor i förmiddags. Eftersom det är pastellfärger som gäller i vår så körde jag på en försmak. Det blev knallblåa byxor. Den första "vår-tiden" pryds med starka färger vilka kommer att tonas ner ock med det blir det ljusare färger ju längre in i våren vi kommer. Älskar pastellfärgerna!

Hur som helst, har galet ont i fingrarna efter att ha knäppt 94 liter bärs idag... Don't ask me why! Blev väckt idag av att telefonen ringde. Min första tanke var fan, min skönhetssömn är ju nu. Men hör ock häpna. Jag svarade i telefonen. Bytte några ord med hon som ringde ock la på. Därefter gjorde jag ett enormt glädje-skutt. Fick förvånansvärt jobba idag. 3 timmar, vilket resulterar i en inkomst på 300 kronor nästa månad då. Shiiet ska jag bli miljonär eller ;o Ska käka lite mat nu, så jag kan bygga upp lite energi så återkommer jag därefter med dagens osv :))



 

 



en ängel i rummet



Sådärjah, klockan är halv ett så nu ska jag krypa ner i min säng som jag bäddade rent idag. Det luktar som ett himmelskt paradis. Älskar doften av nytvättade lakan, ock känslan av att det är rent är underbar! Somnar som en ängel idag då ;) Denna dagen har vart bra från början till slut! Hoppas ni också har haft en bra så kallad lill-lördag :) sleep tight



strike a pose







Outfit - Onsdag







vanilla-lover




living with the candles :)














kao-ZZzzz



Alltså denna röran som blir i varenda rum. Tv-rummet står numer staplat i matsalsrummet ock vart matsalsrummet tagit vägen har jag inte den blekaste aning om. Soffan ligger både på tv-rumsbordet, i baren ock i fredriks gamla rum. Tänker inte ta upp mer om det här, men jag O-välkomnar alla hit den närmsta månaden. Det stökar till sig i min hjärna just nu. Tur jag har mitt rum, som ikväll doftar ljuvlig vanilj... I'm a sucker for vanilla.















FAVORIT-LÅTAR V.4










Jennifer & Sara




Sitter här ock läser Jennifer ock Sara's blogg där de uppdaterar om allt de upplever nu för tillfället i Nya Zeeland. Innan var de i Australien. Snacka om härlig resa ock vadtusan gör jag här igenligen.. Det är mycket text att läsa, men så himla värt att görat också! Jag blir avundsjuk gång på gång innan jag blir lite mera avundsjuk. Vilken resa de gör! Att se så mycket som de tar sig ann ock gör nu, allt det känns svårt att hinna med i ett liv, listan blir lång på allting de gör, ock på så vis får mig att vilja göra detsamma. Det har inspirerat mig till saker som jag vill uppleva innan jag dör! Är riktigt avundsjuk på River raftingen ock framförallt Sky divingen. Ock alla promenader som de gör, om ni bara visste :O 19,4 km i brant uppförsbacke är bara en av alla hundra promenader som de kämpar sig igenom. Jag blir trött bara av att läsa om det, snacka om att de har uthållighet ock om de kommer bli "fit:a", det är det ingen fråga om. Här kämpar jag med mina promenader på 30 minuter som i stort sett går i nerförsbacke... Kanske inte är så mycket att skryta om numera ;)


Hur som helst, ett rent nöjje att uppleva deras utflykter i textväg ock jag vill bara ha mer :)





Lånad bild från deras blogg :)




lovely



 



Lyckades lite bättre med att koka ägg idag, inget vatten på plattan. Så nu ska här förberedas några äggmackor :) mmm-mums.

Har tänt en massa ljus i mitt rum ock sitter ock myser till skön musik av Peter Bradley Adams för tillfället :)
Men nu har han fått haft sin timma, dags att dunka lite av min favorit-musik :)


Btw, H&M släppte ju den 19 januari cruise-kollektionen men nu ser jag att det snart kommer in nya godbitar. åååh vad jag längtar :) Här är lite av vad som kommer att komma in :) niceee :)
















inspiration



















eih you, good morning



Hej allesammans! Känner mig på riktigt bra humör idag.. Vaknade dock inatt av att jag låg ock grät, alldeles för jobbigt att uppleva det. Men torkade tårarna ock somnade om igen efter sådär en timma. Så det fick bli en lång sovmorgon för mig idag. Till sådär en halv tolv faktiskt, ock för en gångs skull fick jag ingen ångest när jag vaknade så sent. :)

Gick ut ock gjorde 10 knäböj sen tog mitt knä skada, så vad kunde jag göra mer än gå in igen. Men det är alltid en början, 10 knäböj var det nog 2 år sen som jag gjorde sist. Är det nu man säger: cred till mig ? :) Om man kunde få fötts utan knän så hade jag kanske kunnat gjort 12..

Nu har jag precis tagit en dusch ock smörjt in mig :) Köket är för tillfället befolkat, men såfort de rört sig vidare, så ska jag slänga ihop något att äta :)



Bjuder på en färgklick sålänge.
Detta är faktiskt en av mina favoritbilder! :)




 

 

 


snyggt till sommaren !








ååh vad fint !






















glömde en artist :)



Glömde ju för tusan om den kanske än så länge bästa släppta artisten till Töreboda-festivalen. Ursäkta allt tjat men jag måste verkligen! Billy kommer ju även ock kör gyllene tider - covers. Åååh snacka om sommarkänslor.

Nu ska jag nog inte nämna något om festivalen förräns nästa artist-släpp då eklart ;)




 

 

 


in my room




Måste bara visa krukorna som jag fick av mamma i jul. ÄLSKAR DOM ! Ännu en anledning till högen varför jag vill flytta ;) Riktigt längtar efter att få dekorera mitt hem nämligen. Synd att det bara blev blixt på första bilden, men har man en andra-hands-vals-kamera så har man.. :)














3 till klara för festival



Såg att de släppt ett par till artister till TÖREBODA-FESTIVALEN :) wohoooo
Rydell & Quick, Winter Dawn ock Elisa's är på festivallistan. Rydell & quick har blivit en tradition då de varit med sen första Töreboda-festivalen, så det blir deras femte gång nu då, ock vem kan klandra de. Riktigt passande enligt mig. Älskar tjejen ock tror även hon heter Malin ??? ;) hehe
Sedan är det alltid kul att se en klasskompis från högstadiet uppträda, Elisa. Hon sjunger som en ängel! Ock i Winter Dawn har jag koll på vilka alla är, då de är från min lilla ort + att min kusin även spelar i det bandet. Jäklar vad mycket kändisar jag känner som kommer dit... HA HA ;) 




 

 

 



Cross the line



Har nyss lagat mat. Kyckling wok med limesmak. Älskar't ock det gör resten av folket här hemma också, så yeees tack o lov! Hur som helst, Bisse har vart här idag ock gjort något nytt med det trådlösa. Just nu funkar det i mitt rum, så vi gör en ny chansning på att det kommer funka... Varjefall lite längre denna gången än förra ;) haha Känns helst sjukt att jag kan sitta här i mitt rum ock blogga, grymt! Alla blir la tokiga på mig nu när jag säger att jag är förvånansvärt glad över att kunna blogga på rummet, men eftersom trådlöst aldrig funkat hos mig tidigare, så blir det såhär. (y)










Tack mina vänner





Trampar runt i cirklar, men som en trollkarl kan få ut en cirkel som sitter ihop i två från början.. Det finns en öppning någonstans i den ena cirkeln. Just den öppning har jag hittat ock tagit mig ut från. Har mina vänner att tacka. De finns alltid där när man behöver de som mest. Vissa situationer hade jag nog inte klarat utan dem. De är väldigt sällsynta, så om någon undrar vart världens allra finaste vänner finns, fråga mig!



nämnde jag att de var bäst ?





Outfit - Tisdag



oooooooj, så suddig denna bild blev. Var visst inte så stadig på handen där ..










lägger till det på "my needs this summer"



Ska lägga in lite bilder som inspiration hade jag tänkt nu i brist på annat. Medger även att jag nu har fallit för runda brillor. Tyckte den trenden var så jävla ful när den kom, men nu har jag fått annat tycke ock det är någon som jag kommer införskaffa till sommarn'!



 

 

 


face the truth




Kämpar mig upp på fötter igen. Har insett att livet måste ta slut någon gång, hur bra det än må vara .. !

Börjar morgonen likt igår med frukost & kaffe ock därefter en promenad på en halvtimma. Riktigt skönt väder ock att solen var framme var bara ett plus i kanten! Håller nu på att städa mitt rum ock kom just på att jag satt på plattan ock kokar ägg.... RUN!

.........


Aah jag blir tokig på mig själv, vatten på hela plattan. Ock undra hur länge äggen kokat nu. Fan vad min morgon har börjat dåligt. Inte nog att jag glömde av äggen, innan det när jag var inne ock städade mitt rum så tappade jag en röd ljuslykta som jag skulle hänga upp i fönstret lite fint... Blev ju dock inte så fint när min säng var full av glas... How bad can it be ? :O Börjar om på ny kula nu dåå ock kokar upp ett par nya ägg. Denna gången lämnar jag inte spisen (y) Tror det kan vara en bra idé !




Ett par bilder från min morgon :)












dagens outfit








Hatar vattenskador... Kul TV-rum, haaa!



Saknar det där "att sjunka ner i soffan". Typiskt! Suger ännu hårdare att min tv i mitt rum är trasig, god grädde på detta mos. Hopp hepp happ, får slå på snålvatten ock jäkelskap på datan i brist på annat ... !!!
Thank god it's only monday!











BIKBOK-LOVE



Måste säga att jag älskar bikboks styleguide denna veckan. Några lite snyggare än andra, men i helhet är det en riktigt bra vecka. Har det senaste halvåret varit väldigt besviken på bikbok. Har i stort sett inte hittat något där inne, då jag tyckt att allting sett likadant ut, men det är ju bara en fördel. Jag ska ju försöka att bara lägga pengar på "my need's". Vet ju dock att jag inte kommer klara det, men man måste alltid försöka :)










Det är lätt att lägga upp rutiner, men att följa de .. ?



Godmorgon. Satt igårkväll aka inatt ock skissade upp veckan på en papper med en plåt med kornflakes-kakor. Yees jag åt upp allting, 15 000 Kcal eller ?
Hur som helst, fick lite ångest ock tänker faktiskt satsa riktigt hårt denna veckan på min hälsa.
Så idag startade jag morgonen med kaffe ock frukost. lät det sjunka ner lite ock tog sedan en promenad på 30 minuter. Nu sitter jag här ock väntar på att mina ägg ska koka färdigt. Blir två stycken äggmackor nämligen. Därefter ska jag borsta tänderna ock sedan krypa ner framför en film med gott samvete hur jag lagt upp morgonen. Känns riktigt bra att börja veckan på detta vis.


To myself: I CAN DO THIS!










testar att få in text i inläggen ocksåå

Hejdär, testar om det funkar att skriva via mobilen också, prövade någon inställning eftersom det inte funkade i förra inlägget.. men det verkar som det funkar nu, ock det vore ju perfekt isåfall ! :)) får dock inga mellanslag mellan text ock bilder men..

testar att mobilblogga


my closet



Har tagit denna dagen till att städa det mesta i garderoben. Känns bra att få lite ordning på någonting varjefall. Väntar just nu på att ugnen ska bli varm för ikväll är det mysdressen ock varma mackor som får göra mig sällskap. Som ni förstår så har min helg inte varit den bästa efter fredagens chock, men ...
What doesn't kill you makes you stronger, right ?

Hoppas ni har haft en bra helg varjefall !

















recommended music



Inna - Endless
Darius & Finlay feat Daz - Here comes the night
T-pain - Turn all the lights on
Redd- I'm day dreaming (feat. Akon & Snoop Dogg)
Jaykay feat. Flo Rida, Smokey & Git Fresh - What the girls like
RJ - U know it ain't love (feat. Pitbull)
Breathe Caroline - Blackout
Britney Spears feat. Nicki Minaj & Ke$ha - Till the world ends
Newkid - Gör det för
Dony - Hot girls (radio edit feat. Elena)












music for the summer








ensamma stunder väcker upp minnena



Sitter här alldeles ensam ock tycker synd om mig själv, how bad ? ;)

Tittar på alla bilder från förra sommaren. Helt sjukt vilken bra sommar det var när man tänker tillbaka på allting. Exempel när vi insåg att sommaren rann iväg ock att vi inte hunnit träffats så mycket som vi velat, så körde vi en speedsommar på ett par dagar, (tack vare hanna o jorunn ? ) ock det gjorde så himla bra intryck. Grillning utmed vänern med fina vänner, vacker solnedgång ock ett par kalla cider på det. Eller varför inte ta en tur på minigolfbanan ock avsluta med varsinn glass ? Vi hade två par eländiga avskedsfester, men de kvällarna var riktigt grymma! På det viset glömmer man aldrig sanna vänner. Minns grillkvällen här hemma när vi spelade kubb ock dansade uppe vid poolen. Tankarna cirklade: vem trillar i vattnet först ;) ååh saknar allting nu ... :(



Bjuder på några bilder från speedsommaren dag 1 & 2 :)

















I can't believe that this is happening



Släpper tårar efter tårar. Allting gick så fort ock jag kan inte förstå att det är sant. Blickar tillbaka på alla underbara år. Försöker inse att det var det bästa för hans egen skull, men att förlora någon så underbar...


orkar inte mer. </3








woupsiee, surprised ?



Sitter ock slipar på mitt CV..

Min bror klarade uppskrivning idag, ock det känns som jag nästan är gladare än honom ? ;) Känns så himla skönt att få den känslan att jag inte är den enda som får köra hela tiden. Älskar ju dock att köra bil, men att köra han ock pappa varje helg såfort man är ledig är inte det roligaste. Speciellt inte när jag får göra det gratis heller, jag av alla som inte ens har pengar till det... pfft. ÄNTLIGEN! Så nu kanske jag kan spara lite tid o pengar på bensin. Dock har han ju uppkörningen kvar, men det är ju det simpla enligt mig, så det fixar han nog.

Hur som helst, Rörmokaren har vart här hela morgonen, så jag kunde inte annat än pallra mig upp. Han var tvungen att fixa mitt element i mitt rum, då det inte har funkat, ock jag har frysit till död några gånger över denna vintern... Så undertiden tog jag en lång varm dusch :) Men nu ska jag käka frukost. 


Have a nice friday, all of you!









make a choice


Har bestämt mig för att skicka tillbaka denna American-shirt. Den motsvarar inte riktigt mina förväntningar. Hade helst sett att den var lika lång i fram som i bak. Men den är tyvärr längre i bak. Så om man skulle vilja variera ock inte knyta upp den varje gång, så ser det förjävligt ut rent ut sagt. Väntar på en "nästa" skjorta istället. Kan medge att detta är ett av mina smarta val här i livet. Men jag kommer behålla denna gröna västen. Tycker den är riktigt ball, ock riktigt längtar att få använda den i vår/sommar med ett par shorts, ett linne ock ett par stora boots till det.






Sådärja. Nu tackar jag för mig, slänger ihop lite kvällsfika på en bricka ock beger mig in mot mitt rum, ock slår på en film på datan. Imorn blir det ju ingen bloggning då jag åker in till Töreboda ock spenderar min kväll där :) Back on saturday or sunday. Det beror på hur jag lägger upp min lördag. Ska nämligen vara schaufför den kvällen :) sleep tight sunshine's











outfit: thursday












my day



Idag har jag vart ute ock fart på vägarna. Har sökt jobb idag igen. Men det sista företaget som jag skulle söka på, där hittade jag inte ens dörren in, så ska ta kontakt med de imorn ock se om jag kan få någon hjälp. Ibland förstår jag varför folk frågar om jag är blond innerst inne. hehe

Drog in ock käkade i Töreboda ock köpte med mig godis hem.
( Mår skit efter allt nu men .. )
Mer än så har jag inte gjort, ock mer än så lär jag väl inte göra heller. Ska visa en lite "ugly picture" på min outfit idag också i nästa inlägg.

Imornkväll åker jag nog in till mamma ock Göran ock spenderar min fredag-kväll där. För att sitta här hemma, där varken min tv funkar ock i tv-rummet kan man inte vara, så känns det hur jävla piss som helst att sitta instängd på mitt rum hela kvällen. Tänker faktiskt inte stå ut med det.




 

 

 


I have to admit something



Alltså allt krångel hit ock dit. Det är lika bra att jag säger till er att under de närmaste två till tre veckorna så kommer det inte bli speciellt mycket bloggning. Då det trådlösa hackar, ock i det rummet där vi har internetkabeln har vi fått vattenskada, så nu är praktiskt taget hela golvet borta i tv-rummet. Ingenting direkt faller sig på plats just nu men .. Ska försöka att uppdatera med ett inlägg varje dag varjefall, ock det kommer att bli såhär på kvällskvisten, då ingen använder företagets internet. Hoppas ni har överseende med att hos mig är det inte riktigt som hos alla andra...



focus focus focus



Har faktiskt lyckats ganska bra denna veckan med att fokusera på mig själv. Jag har inte fallit tillbaka i något som jag skulle ha ångrat senare. Så den fronten känns helt okeey bra nu. Sitter ock drömmer bort dagarna på sommaren. Hur jag vill ängna den tillsammans med alla mina vänner. Jag ock mamma satt ock pratade häromdagen om att man inte njuter fullt ut som man igentligen borde. Att ägna tid till det som verkligen betyder något. Jag kan vara världsämst på att visa hur mycket vissa folk faktiskt betyder för mig. Så i sommar ska jag ta varenda lediga dag till att hitta på saker med nära o kära. Vad är pengar i jämförelse med äkta vänner ? Alla kläder, smycken, smink osv som man lägger pengar på, vad betyder det i verklighet med något som verkligen lever ? En dag är det försent att visa känslor ..


mina vänner betyder allt för mig ♥









hello



God morgon :) Sitter här med min enorma halvliters-mugg fylld med varm oboý :) Det har blivit en daglig-vana för mig att häva i mig en sådan kopp om dan. Hatar att jag inte har något att göra .. Men får väl gå tillbaka till en film, typ bröllop ock jäkelskap eller något i den genren.








black jeans + red shirt










5 reasons to call this A BAD DAY



Fan hatar det här med trådlöst jävla bredband, funkar ju aldrig ordentligt. Så kom varken ut i förrgår kväll eller igår. Sitter vid företagets nät nu.

Vi fått vattenskada i TV-rummet, så nu är halva golvet upprivet där inne, så att de ska kunna laga rören. Sedan tar det tid innan det blir tort, ock därefter får vi lägga nytt golv i tv-rummet igen. Antar att tv-rummet är användbart inom en månad tidigast...

Vi har inget tryck i varmvattnet, så att duscha finns inte på agendan. Blir tufft ock tvätta bort sminket ikväll i kallvatten. Men de kommer imorn ock ska försöka fixa det. De ska sätta i en slags syre-maskin i systemet, så får vi hoppas att det blir bättre sen.

Brandlarmet gick nyss gick (23:26). Det rökte en massa uti pannan, så jag har fått stått med portarna öppna ock vädrat nu precis, då pappa sover ock fredrik inte ville gå ut ock få den där envisa rök-lukten som sätter sig med en gång.

Avslutar kvällen med att min tv i mitt rum har gått sönder, så jag måste köpa ny dit också, men det har jag inte pengar till nu...

Snacka om att ha en jävla otur med allting !!!


Trött på dagen ock det enda positiva är att jag fick jobba i 3 timmar idag som jag nämnde. Men nu orkar inte jag med detta, så dags att käka lite kvälls aka nattfika ock sedan slå på en film på datan.








allting går inte alltid som man tänkt sig



Hemma från skövde, men något jobb fick jag då inte med mig... buhuuu :( Men jag antar att det bara är o kämpa vidare ?


Funderar på att sjunka ner i soffan med en stor kopp varm choklad ock bara glömma denna dagen, som jag trodde skulle bli så bra. Men än är den inte över, kanske överraskar jag mig själv senare ock kommer på något att göra ;) who knows ? heheh

Kanske är det meningen att jag ska starta ett eget företag ? alltså dessa grubblingar hit ock dit är ni nog minst lika trött på som jag. Så nu lägger jag av med allt tjöt, det får gå som det vill.
Jobbar varjefall 3 timmar imorn, så 300 kronor i lön nästa månad då .... Hur långt kan jag ta mig på det är frågan. förstår ni mitt dilemma (a)







ugly passport




Hemma igen :) Passet blev förjävla fult... AGAIN. Om tio dagar kommer det, ock då lär jag få det skrivet i stjärnorna att det faktiskt är så jag ser ut... HAHA.
Hur som helst, sitter ock funderar på mitt liv. Kanske ska ta en sväng till skövde ock söka lite jobb ? Ändå så vet jag att jag kommer få ett nej, då jag upplevt detta ett antal gånger, men vad ska jag göra !? Jag vill ju verkligen ha jobb nu .. :( Aaaaaaah !!! It's killing me.


Men då är frågan vart jag ska söka .. !????


Allting känns bara............ kaoooos










äntligen ny vecka (y)



God morgon allesammans :) För första gången i hela mitt liv så sitter jag vid en dator med internet i mitt rum. Ja det tog bara nästan sådär en 21 år innan vi kunde få trådlöst. Men nu verkar det funka :)) How happy ? (y)

Hur som helst, har smetat på lite mascara nu ock ska nu käka lite frukost. Sedan är det stan ock nytt pass som gäller ... I really hate this. Så jag hör av mig när jag komer hem igen :) Är på bra humör idag, så detta kan bli en riktigt bra dag ! :D









counting down the hours




God kväll. Är hungrig ända ner i hälarna. Men jag har redan tryckt i  mig massa onödigheter idag, ock något stopp måste det väl ändå finnas ;) Men å andra sidan så kan jag inte somna om jag är hungrig, så det blir nog en o annan rost-macka senare :) hehe

Har genomgått världens segaste söndag, så jag riktigt längtar efter att gå in på ny veckan i morgon, ock försöka hitta en bra inställning inför veckan :) Ska imorn in till polis-stationen ock ............


...... Fixa nytt pass bara, no big deal.




Bjuder på en bild från i somras ock hoppas på solsken imorn :D








14:37



Min vän Line sa att man skulle leva gott, så varför inte börja morgonen med två stora muffins liksom :) Söndag känns det minst som, men då blir det pizza till lunch idag med :) hur gött !? Annars då ? joraa, sov riktigt länge idag, man kan säga att jag nyss vaknat ;) höhö ock om ett par timmar är det mörkt igen, inte lika kul men ...

Har även fått mitt paket med min USA-skjorta som jag beställde, men den var dock förstor, så jag får nog skicka tillbaka den ock byta till en mindre :( hur som helst, en film kanske .. :)








Fredag o Lördag



Igår eftermiddag åkte jag in till mamma ock Göran, för att kunna göra något denna veckan. Så med rätt inställning var jag där runt fyra. Väldigt mysigt kväll. De bjöd mig på jägermeister (my true love) :) Sedan närmare halv nio rullade min syster in ock då blev det först en massa prat då det var ett tagsen vi setts. Sedan drog jag ock Therese ner mot Kina-restaurangen ock köpte mat :) Riktigt gött. Efter maten så bjöd mamma o Göran oss på varsin choklad-drink. Det blev en trevlig fredag som rundades av runt två på natten :) Vaknade ock fick en enorm frukost innan vi styrde hem till mig runt halv tolv idag ock slog på THE HILLS (true love numero 2) Fixade käk ock senare var det jobb för hennes del, ock min kväll har fortsatt framför The Hills :)

Ska ta mig en o annan jäger nu tänkte jag :)










fridays outfit











Just an ordinary friday



Vaknat på riktigt bra humör idag :) Det är fredag ock jag har redan duschat ock fräschat till mig en liten del, väntar bara på att mitt hår ska torka :) Kommer antagligen bli en lång ock tjatig dag idag. Det är ju domedagen, fredagen den 13:e. För vissa är det verkligen upp i huvudet en otursdag. Men för mig är det som vilken fredag som helst. Den oturen som händer vissa idag, det är normalt för mig att det händer mig varje dag. Så jag är så trött på allt tjat om fredagen den 13:e. Just so you know! :)

Känner vekligen för att hitta på något ikväll, men what ?


Ska nog kanske in till mamma en liten stund på dagen :)
Jag har ändå ett ärende in dit för att hämta ut ett paket :)
LOVEEE ♥







varm oboý med marschmallows

 

 

 

 

Har precis avnjutit en stor kopp varm choklad med marschmallows. Strödde även på lite brun farin. Det var riktigt gott :) Mår nu illa efter allting, för min mugg är nog en halv liter tror jag, så det blev endel ... Men det var det värt :) Lägger mig i soffan så mår jag snart bra igen ! höhö

 

Tänkte slå på The Hills säsong tre nu :)




look who's talking now



Ny låt med Britney, måste nog spelas några gånger, innan den fäster sig !









några outfits som inte visats än















gårdagens outfit







Gör ett hack i mönstret - tänker sommar-drinkar





Att det är vinter, grått o trist ute, gör inte dagarna bättre. Men på så vis får man ändra lite i dagen, att göra ett litet hack, tänka på annat. Så jag har listat några av mina kommande SOMMAR-DRINKAR för detta året :) Får mig att längta efter en bättre vardag.















tuffa bud



Okey, såhär är det. Ska statistiken stiga, så är det bäst jag skärper mig. Nu eller aldrig ! Så varför inte börja morgonen (funkar även att läsa det som dagen) med lite frukost :)

Vissa dagar tänker man att man ska vakna med mer energi än gårdagen. idag vaknade jag faktiskt tidigare, men en titt ut genom fönster, som inte ljuger, säger mig att vädret är värre än värst. Regn-snö-blåsig storm i mitt kvarter iallafall. Jag är väldigt beroende av väder. Är vädret surt är jag sur, TYP. Så det fick mig att somna om i sisådär två timmar.


Up next: Breakfast :) Baguetter, kaffe ock juice idag :)





bjuder på en bild från min nyår :)






power in this flower




Vad är problemet när någon alltid säger vi hörs imorn, men sen går det några dagar ock det är jag som får höra av mig i slutändan ändå ? Ägnar man för mycket tid åt det då, eller vad tusan händer !? Väldigt väldigt trött på detta. Skulle så gärna vilja få en hjärntvätt nu.


Känner verkligen för att göra något, men tiden rullar iväg, klockan är tio ock om några timmar är det dags att krypa i kojjs. Sitter ock funderar på vart jag mer kan söka jobb. Vill verkligen ha ett jobb mest av allting just nu. Försöka få ordning på livet, varjefalll en början. Men det finns ju inte ett enda ledigt jobb :(




 

 


want it sooooo bad







tomtegröt ock passtjat



Har nyss kommit hem efter att ha hjälpt mamma att flytta pingisbordet som jag skrev. Sedan gick vi upp till henne ock käkade gröt ock rostat bröd. Passade perfekt, då jag inte käkat frukost tidigare :) Pratade lite om Kiel ock allting hit ock dit. Som allting som jag måste förbereda innan. Insåg då att jag måste skaffa ett nytt pass. Mitt går ut i Juli. Helt sjukt att det var fem år sen som jag gjorde det. Men hur som helst. Efter fem år så har man ändå vant sig vid sin bild på passet, ock nu ska man behöva ta en ny bild att plåga sig själv över fem år frammåt. Scaryyyy.. Fan hatar att bilden måste tas framifrån, hatar att man måste vara allvarlig, hatar att mina syskon står ock asgarvar åt mig när jag ska ta kortet. Förstår ni mitt dilemma ;)



long time ago..

 

 


Lägger en order såhär på morgonkvisten



Heey there, börjar min morgon med lite nätshopping.. Det här kunde jag inte motstå. Så förhoppningsvis så kommer det på fredag :) Snart kommer mamma ut ock jag ska hjälpa henne att lyfta på pingisbordet på en släpkärra, så snart har hon hämtat alla sina saker här ute :) Längre schema än så finns inte.










kan det bli värre ?



Så vad har jag gjort idag då ? Joo, jag har smakat på kokosnöt för första gången i mitt liv. Använde en hammare ock en spik för att få upp den. En halvtimma senare var det ren från skalet, ock var det värt det ? Ne, inte det minsta. Fruktansvärt äckligt var det för den delen .. Ock nu har jag precis käkat mat. Testade lite kläder i min garderob också för skojjs skull. Mer än så har jag inte gjort idag. Fortsätter i samma veva dåraaaaaa ...





dagens outfit







Coffee + The Hills



Betalat en drös med räkningar nu, så nu har jag inga för tillfället, förutom den enorma mobilräkningen som kommer på torsdag.. Hur som helst. Gött att inte ha några kommande dragningar nu varjefall, då den lilla lönen som jag får på fredag kommer behövas när jag åker till Kiel nästa månad. Förresten, det ska bli riktigt trevligt :)

Men nu ska jag återgå till The Hills :D








inspiration nasty gal



















this is my life



En ny dag på g, ock även denna går till spillo. Att jag gick ock la mig klockan sex i söndags morse har satt sina spår ock jag vänder på dygnet helt upp o ner. Det känns inte bra någonstans... Jag spenderade hela min gårdag åt the hills. Såg säsong 1 ock 2. Dock finns inte de andra säsongerna uppe än, så det känns lite trist. Men i varjefall, så hängde jag mig fyrkantig framför The Hills mellan 16-23 igår :) Men fan det är så bra, så när man väl satt sig så låter man bara säsongerna rulla :) För mig var det perfekt :)




 

 


boring



Laddar upp med en riktigt stor kaffekopp ock The Hills i några timmar :) Kan inte bli så mycket bättre utifrån hur min dag ser ut :) Har ju verkligen ingenting att göra för tillfället, så jag har ju på så vis inget att skriva om tyvärr :(






Versace for H&M Cruise Collection, 2011

















måndag



God morgon :) Efter lördagens kväll, så har jag nu vänt på dygnet. Dötrött till klockan elva är fan inte normalt för mig ! Hur som helst, hade inte Therese kommit ut, så hade jag antagligen sovit nu också.  Ock som jag sa till Therese: vad fan ska jag göra idag då ??? aah vad tråkigt det är. Kanske ska ta min morgondag ock ge mig ut ock söka lite jobb igen ?


Börjar morgonen med en film varjefall :)




lördagens outfit














Fredagens enkla släktkalas-klädsel












why are you doing this to me



Tillbaka efter en grym kväll igår. Idag får man ta smällarna, inte att jag är bakis, för det har jag aldrig varit ock grunnar på om jag nånsin kommer o bli. Men att en kompis, som man kanske inte känner helt hundra, men som man ändå har umgåtts med till o från i många många år helt plötsligt försöker trycka ner en. Känns bara helt värdelöst, ock jag har intalat mig själv att inte lägga energi på folk som bara trycker ner mig. Ock denna händelse fick mig faktiskt att släppa några tårar. Jag kan låta som en stortjutare, men jag värdesätter mina vänner högst av allt i mitt liv, ock att sedan få en smäll på käften känns som skott i hjärtat. Här städar man hela huset, hjälper till o blanda bål ock jaa, förbereder huset för en fin fest, men tacken är vad ? fan glöm allt bara. 


Får tacka mina närmsta vänner: Therese, Hanna, Lovisa, Marie, Madde, Sara, Kitty, Martina, Fredrik, Markus, Kjellberg ock Emma varjefall för att ni gjorde kvällen fantastisk.











finally! the day, even called saturday is here :)




Let's party tonight !





Godmorgon :) Har nyss tagit en timmas dusch med 100 % uppfräschning :) Ska käka lite nu, ock sedan är det bara att dra igång med allt från att dränka kroppen i body-lotion till sminkning, hårstyling, klädesval ock så vidare :) Ska, om jag hinner visa er gårdagens outfit också :)



Det blev ett härlig kalas igår hos Therese, med en massa gottigheter som chokladpudding, non-stop, bullar, kaffe, kakor, jaa allt möjligt :) Sedan stressade jag vidare, slängde på mig mjukisbyxorna ock for till Marie för filmkväll aka babbel-kväll med Marie o Hanna, riktigt kul :) Skypade med Line också, hon lever upp till sig själv, gött!


En av de bästa fredagarna på länge helt enkelt :) ♥




inviger örhänget idag :)



Nu har jag fixat mig pyttelite granna :) Ska om timmen dra mig mot stan för att fira min underbara syster som fyller 22 år imorgon, helt sjukt vad tiden går fort ! Men det ska bli trevligt :) Inviger mitt nya örhänge som jag inte hunnit använda än :) Ska ta en outfit bild sen också, men den kommer nog inte förräns inatt eller imorgon, beror på hur fort denna timmen går :) Men här får ni kvällens facelook varjefall :)














bättre sent än aldrig



Vet i tusan inte vad jag ska ha för kläder idag :( Antingen klänning eller också jeans ? Alltid samma problem. Men kör nog på basic ock på så vis blir det jeans :) Smidigast ock då kan jag ha mina nya bruna klackar :) yeeeey

Eftersom att fredrik inte kommer hem ock skurar golven från allting som spilldes runt här på nyår, så fick jag ta saken i egna händer ock har nu skurat alla golv i detta hus.

Nu är musen bevakad med tre fällor också, gööött!



Bjuder på en outfit från förra veckan som jag inte hunnit visa än :)









jag skruvar upp volymen



God morgon :) startat dagen med rostat bröd med marmelad ock ost :) smurrigt! Nu ska jag gå ock se vad jag ska ha för kläder idag :) Gick inte så bra igår, hittade en outfit, men känner mig ganska skeptiskt till den, så jag ska gå o ta en kik i garderoben nu :D







put your hands up



Kan ju varna alla att en dag som denna behöver man inte gå in på facebook om man hängt framför JVM inatt, för alla skriver samma saker, ock jag fattar inte, om alla kollar på det, så vet alla hur det går. Varför ska då varenda jävel tävla om att lägga upp första statusen när de blir mål ock framförallt när de går o vinner ! Ah jag blir så trött.


Hur som helst, orkar inte bry mig :) Jag slapp musen inatt varjefall :D







vem räddar mig ikväll - livrädd tjej



Alltså seriöst. Det bor en mus i mitt hus. Stötte på den på en av vinkylarna, när jag gick ut från tv-rummet. Den var 20 cm ifrån min hand. Jag skrek i en minut, tills den kröp in i ett hål. Ahh jag är livrädd för musar. Dessa skräckupplevelser som anträffar mig hela tiden. Att jag är själv hemma gör det inte lättare ock jag har inte den blekaste hur man sätter igång en musfälla :O HJÄLP !? Ringde till fredrik ock frågade hur små musar kan bli. De kunde tydligen bli så små att de tar sig igenom ett nyckehål. Jahaa, hur ska jag nu kunna sova, o vart ? Alltså jag är seriös. Tejpade igen mitt nyckhål till mitt rum enligt fredriks order. Sen sa han: är tejpen sundergnagen imorgon så vet du att musen är i ditt rum. Alltså VAAAAA ???? Helvete, känns som nära döden-upplevelse, fick en långsam död genom en mus. JAG ÄR LIVRÄDD! Gick ut ock hämtade en vedklump i pannan, så om musen vågar sig fram när jag är uppe, så är min tanke att jag tar i med all min kraft ock kastar den på musen. Skiter i om det så ska bli hack i golvet, denna husmus måste bort !!! Tänk om jag vaknar inatt ock måste gå på toa ock så möter jag en mus mitt i natten. Alltså detta funkar inte.



 

 



the voice



Sitter ock kollar på the voice, premiär idag :) Tycker det är bra faktiskt. Jag älskar ju sångprogram, så det kanske inte är så konstigt :) Men hur som helst, det var en från skövde som var med nyss. Ganska så ballt faktiskt !


Är detta den längsta torsdagen någonsin, eller vad händer :D ?




kvällsbilder












so don't ever change




Dags att sluta leta, ock börja leva mitt egna liv. It's hard, like a guy's middle point can be ....
haha fan sitter fortfarande på samma plats ock dör, uppstår imellan, men dör lika fort. Men jag längtar så mycket till lördag att jag glömmer bort att det är släktkalas för Therese imorn, ock efter det är det filmkväll hos marie :D Mysig fredag jag kommer få :) Har blåst ut lite serpentiner nu i brist på annat.


Men nu ska jag gå ock välja kläder till fredag ock lördag, :)







world in our hands



Känns som fredag , men dock så är det ju bara torsdag, pyttsan! Längtar så sjukt mycket till helgen, ock det bästa av allt, de fina vännerna som jag har som är hemma är lika taggade som jag :) ååh denna känslan .. :D hihih

Förstör ju lite att vi må ha sveriges, ne stryk det, världens fulaste gran haha. Är det inte på trettondagsafton som man bortpyntar julsakerna ? ;) Isåfall är det imorn, vet dock inte om jag hinner ock får göra det. Må granen "lysa" upp detta mörker ...


Helvete vad jag ska vara rastlös dåååå :) Har dammsugit nu överallt, göööött! Spriten är på kylning ock jag har nog aldrig haft såhär bra ljud :D kör en highscoreeee på det :D



Minns det som igår.. Saknar charmtrollet









inspiration











Hittat min drömbil








new shoes



Till en början så var det 7 stycken par skor som anlände hem till mig. Men jag la ner min själ i att välja bort något par, ock så gjorde jag även :)









3 stycken par lyckades jag se bort från. Så här nedan kommer de som jag kommer behålla :)








ÄNTLIGEN :D








haha








dan' före dan' före födelsedan'



God morgon allihopa :) Sovit riktigt skönt inatt, drömde om godis, hihih :) Har precis startat musiken, ock nu ska jag fixa lite frukost innan jag drar igång ock städar :D


Spotify: Swedish hitz goes metal - The sign

Så himla skön låt passar perfekt idag, ock den får mig att tänka tillbaka på förra törebodafestivalen :) Då vi stod där mitt i högen ock gapa ock skrek (sjöng) som tusan till ace of base ock bara njöt av situationen ock framförallt livet!
Helvete vad jag längtar nu. Det ska bli grymt i år :) do you agree ? "


Slänger in en bild från i våras. Saknar THAILAND-BRÄNNAN ♥ nåt så inni ........







I will never win this game without you



Dunkar fortfarande i väggarna här hemma, klockan närmar sig elva, men vatusan har man blivit kär i en kabel så har man, så jag låter helt enkelt kärleken flöda :D

Imorn är det städning som gäller, så detta passar ju perfekt. Att städa till hög musik "KAN" faktiskt vara kul !!!! (?) Nepp om man skulle krypa ner framför en film nu, så jag även tar mig upp imorn B)




♥ sommar ♥
får försöka klämma in ett poolparty i sommar känner jag!


 

 


music is my life




Gör mitt allra bästa till att fösöka släppa så mycket på all min press som möjligt, men det är svårt .... Men en sak avklarad idag varjefall. Så ikväll bryter jag mot alla mina regler ock kryper ner i soffan ock trycker, ne riktigt mosar i mig godis... Men bara för ikväll !


JAG HAR FIXAT LJUD TILL HELGEN OCKSÅ :D :D :D gryyyymt igen!

Nu vill jag verkligen välkomna folket till Therese ock Saras 22-års fest :D






det hänger på håret




Annars då ? :) Jag själv ska fixa frukost nu efter att ha duschat ock smetat på lite mascara :) Orkade inte göra så mycket mer idag :) Ska bara låta håret torka så jag kan dra några svep med plattången sen :) Idag ska jag ju som jag nämnde igår åka till skövde ock se om jag kan få tag på kabeln som jag måste ha för att få ljud till helgen :) Åker strax innan fyra, så jag får se hur mycket jag hinner sitta vid datan innan :) Annars hörs vi imorn igen, men något inlägg ska jag nog kunna fixa fram :)




dagens outfit



Här kommer dagens outfit. Röda skinnbyxor ock en enkel svart skjorta :)










godmorgon



Kämpade hela kvällen igår med att komma ut på nätet, men det ville sig inte. Antagligen för all blåst ! Men nu så funkar det :) Här kommer gårdagens outfit :)







tisdag




Japp, då var det tre-timmars passet klart :) Bolaget avklarat, ock likaså mitt rum är någorlunda städat :) Hämtade ut paketet som jag pratade om, ock de innehöll några stycken par skor :) Men nu är jag hungrig, hungrig som en varg, så jag ska fixa ordning lite mat nu ock därefter slå på en o annan film :)


Har även kikat över ljudet till helgen ock med HDMI-kabeln så kommer det aldrig att funka... Båda skjuter ut sändning när det igentligen ska bli så att den ena ger ock den andra tar emot. Så det ena till det andra leder till att jag får ta mig till skövde imorn ock se om jag kan hitta en annan kabel som passar istället. Så just nu måste jag kolla över hur denna kabeln ska se ut... huh.


outfit kommer i nästa inlägg :)



gammal bild *







MUSIK + JULDAGENS OUTFIT


- Earthquake (feat. Tinie Tempah) - Labrinth
- Carlprit - 1234
- 3OH!3 - Bang Bang




Måste springa o ta på mig kläder nu, för jobbar mellan 14-17, bara tre timmar, så jag hör av mig när jag kommer hem igen med outfit ock så vidare :) Ett tips för er som missat, gå in på bloglovin.com, så kan ni smidigt lägga in de bloggarna som ni följer så ser ni när man uppdaterar så slipper ni gå in överallt ock sen är det ingen som har uppdaterat ändå. Bara ett litet tips :)


Måste in på bolaget också ock fixa lite saker till helgen, sedan måste jag till posten ock hämta ut ett paket. Verkar som några av skorna som jag nämnde igår har kommit :)

Men som sagt, jag hör av mig ikväll igen :)





 

 



Nicki Minaj - stupid hoe ---> Hiss eller Diss



Laddar upp inför helgen :) Snart kommer sara med en sladd som jag ska testa om jag kan använda den för att koppla samman datan ock hemmabio-systemet, så det blir lite bättre ljud :) Håller tummarna på att det ska funka även om jag är 50 % skeptisk till det. Kommer nog bli en trevlig helg i vilket fall som helst :) 22-års partajj för Therese ock Sara står på schemat :D

Tänkte försöka lägga ribban högt i år ock bjuda på en outfit-bild varje dag.
Så här kommer min två outfits för igår ock idag :)
För nu tänkte jag hoppa i mjukisbyxorna resterande timmar av denna kvällen :)



1:e januari








2:e Januari







No human is an Island



Ooj, när ska man bli människa igen. Har knappt ätit något idag, så jag har ingen ork att sitta här. Har lagt min dag på att städa en liten del av garderoben. Men fick efter en liten stund panik på mig själv, sprang in till anteckningsblocket ock skrev upp allting som jag ska satsa på att förbättra detta året. Först ock främst så är det min kärlek till shopping. Nämner inga siffror men jag har hur många plagg som helst (tvåsiffrigt) i garderoben som fortfarande är prydda med prislapparna. Detta är skam, jag har inte ens tid o använda det. Eller joo, det har jag, men dock finns det inget som passar. Så nu har jag skrivit en kom ihåg lista till mig själv, att jag ska försöka att inte köpa något nytt förrän jag använt allt som jag köpt. Detta är en regel, som jag ska försöka följa upp.

Väntar dock på ett par antal skor som jag beställde "förra året", men de var slut, så jag har väntat på att de ska komma in på lager igen, men nu verkar det som de är på gång :) Sedan är det strikt schema som gäller. Har skrivit en lista på vad jag saknar, som jag känner att jag behöver mer än något annat! 

Så detta året ska jag följa upp precis allting som jag lägger pengar på. För jag har någonstans i livet blivit blind på den fronten, ock nu är det dags att ta saken i egna händer !


Så mina nyårslöften lyder:

1. Tänkt på vad jag verkligen behöver i shoppingväg!

2. Tänk på hur hälsan i framtiden kommer bli efter allt mitt godis-ätande.
Nu är det enbart godis på helgerna som gäller!

3. Spara pengar för kommande ändamål!

4.  Satsa på det som du verkligen "älskar".



Håller tummarna på att jag kan klara detta, jag ska klara det !



Första veckan




Första måndagen detta året, ock nu jävlar blir det inga gottigheter idag inte !! Får spara mig till fredag då det är filmkväll med mina fina :)
Jag funderar på ock ha en såndära städa-garderoben-dag idag, men det tar sån jävla tid, så jag ska suga lite på den karamellen ett litet tag :) Kan bli så att jag tar en heldag till The Hills-Maraton istället :) Det låter himla mysigt :)



 

 


gott nytt år till er alla :)



Alla dessa långa inlägg efter ett par dagars uppehåll från bloggen, innebär ett fullspäckat schema.


Oj, tiden är knappt, ock som jag sagt, med lite rim i kanten, så blir det få inlägg nu.

Men nu om min nyårsafton. Jobbade mellan 10-13.15, sedan handlade jag det sista inför kvällen ock for därefter hemmåt. Gasen i botten. Fixade ordning mig ock drinkar till mitt sällskap som rullade in runt sex. Drinkarna såg dock finare ut än vad de smaka, men vatusan :) Dessutom var huset redan fullt runt klockan fyra, då min bror hade fest här hemma. När mina fina vänner anlänt, så fixade vi iordning allting som vi skulle käka, det blev plockbord med en salig blandning :) Hela drösen var mätta ock belåtna, illamående av all choklad ock allt vad det var. Men det gick över. Vid halv tio kom Limo'n ock vi tog oss till nästa fest som var ute i skogen :) har väl inte så mycket att säga om det, men det blev en speciell kväll, med ett bra sällskap, spräckt förstärkare ock andra nissar som jag inte ska tala om ;) Kvällen rundades av i skogen runt klockan 05.00 med en klar vurpa från min sida, skrapsår på benet ock blåmärken på armarna, men någon måste ju stå för den akktiviteten. 14 cm klackar kanske inte är så bra i skogskantarna !? haha

Men väl hemma, så hade väl festen här hemma dött ut ock de människor som var kvar spelade Wii, ock jag stod för underhållningen då de mest skrattade åt mig vad jag en sa. Kanske hade Hanna rätt i när hon sa att jag var lite annorlunda igår. Hur som helst, vi kokade korv ock tryckte i oss. Ock sängen intogs runt sju imorse. Jo jag är trots allt nöjd över nyår. Tyckte jag gjorde det bästa av situationen.

Så nu är det 2012, ock som varje nytt år, planerar jag att sluta upp med en massa godis på veckorna. Ska bannemig satsa i år på det. Vi får väl se hur det går, även om det är förutsägbart....


Ser redan fram emot kommande helg. Första helgen detta året invigs med 22-års partajj för min syster ock Sara :)



Saknade min trogna nyårs-vän Mathilda i lördags...
Men 7 månader kvar nu bara :D
säger bara slutspurten på sommar 2012, ska bli minst lika bra som slutspurten 2011, då både Mathilda ock Line var hemma ock vi hade den där helt underbara festen med strålande solsken, grillning, kubb dans, ock framförallt de bästa vännerna man kan tänka sig !



 

 


RSS 2.0