Tell me something, I need to know

 
 
Ett förlåt för ett kommande förlåt. Min lediga måndag, blev precis som idag, en upplaga av jobb. Behöver alla tider jag kommer åt för tillfället. Det känns ju inte görbraa, men jag måste försöka fokusera på annat, så då kan jobb komma att bli ett bra exemplar. Så på söndag blir det jobb för min del. Men lediga söndag, men jag måste! Hur som, jag tänker inte sitta ock gnabba, när det är såhär jag väljer att ha det.
 
 
Vad jag hade på hjärtat försvann i slaget om vad vi skulle ha på pizzan. Yeepp vi vill alla vara boss imellanåt.
 
 
 

having fun?

 
 
 
 
 
Söndag, älskade söndag på jobbarhelgen. Ikväll har jag ock Malin mycket att göra på coop. Men jädrar vad kul det är att jobba med henne. Hon påminner om mig, haha. Kanske därför det går ihop? Vi möblerar om för tillfället på coop. Så ikväll ligger fruktens väg i våra händer, ock det är inte det enda. Men idag känns det kul att gå o jobba, faktiskt! Dessutom så är jag ledig imorn, det ska bli skööööönt!
 
Nu har precis doserat huvudvärken med ett par piller. Hoppas det tar kål på smärtan i några timmar varjefall. Så nu tänker jag slappa innan klockan slår tre.

 

Can't get enough

 
Igår vad det kalas för Fredrik :) Kvällen bjöd på överdrivet mycket skratt, imitation, mat, tårta, fina människor, lite skönsång ock god hallonsoda :) haha. En bättre fredag hade jag nog inte kunnat fått! Svårslagen stund helt enkelt!
 
Så himla fin bild!
 
 
 
 
Idag har jag spenderat alldeles för många timmar på åhlens hemsida. Får inte nog. Önskar att det kunde finnas en online-shop, för jädrar så mycket fint det finns :D
Sedan har jag experimenterat i köket med livsmedel. Efter en explosion i kolsyremaskinen, med ett utbrott som heter duga, så avslutade jag det kapitlet ganska snart. Fick så mycket "STÄD-göra", så tar en paus just nu, lite 90210 med andra ord.
 
 
 
 

Someone out there

 
 
Godmorgon :) då var min lediga helg här, det är fredag ock klockan är halv sex. Ska börja min dag med ett magpass på gymmet, ska bara vänta på att det ska ljusna lite först ;) Sedan ska jag försöka städa av lite här hemma. Utöver det så blir det kalas för Fredrik som fyllde år igår. Det ska bli riktigt trevligt :D
 
Såhär såg jag ut i onsdags. Igår kom det in en kund som sett mig på min promenad hem från jobbet i onsdags. Då såg jag ut som bilden nedan. Replikerna löd "Såg dig igår, du såg ut som en riktig cowboy-brud" haha schyyysta kommentarer man får imellanåt. Igår var det inne en som sa " Nu saknas det bara en fjäder så ser du ut som en indian". Hahah är det komplingmanger mån tro?
 
 
 
 
 

couleur ocean

 
 
Efter tre timmars sömn på alvedon, så orkar jag nu ta mig upp ur sängen 16:01. Ska rycka upp mig nu ock vattna ock sedan blir det ännu mera soffhäng. Det är det enda som står på menyn idag!
 
 

Just another dreamer

 
 
 
 
 
Hej kompisar. Har haft sömnproblem inatt, ock vaknade med världens huvudvärk. Kände mig mer död än levande. Så jag hade inga andra val än att ringa ock sjukanmäla mig :( Hade aldrig pallat dagen med ett smile på läpparna. Så ge mig en andra chans, snälla!
 
 
Idag ska jag bara ta igen mig, käka alvedon ock hoppas att jag blir bättre under dagen.
 
Eftersom mitt personliga skick inte är något vidare, så får ni en bild på mina naglar som jag gjorde igår. Körde förvånansvärt en simpel färg denna gång :) Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitéten. Behöver skaffa mig en bra kamera, gärna en med en dosa som extra avtryckare, då kvalitéten inte är något att hurra för på min bilder. Någon som har några förslag på bra kameror, smidiga ock lätthanterliga, med bra funktioner ock kvalitét? Kasta förslagen hit gärna, vore guld värt! (a)
 
 
 
 

c'est la vie

 
 
 
 
 
Fullsmockat på gymmet idag :O Så jag körde några benövningar, sedan tillbringade jag den större delen i duschen ock bara lät vattnet falla precis som det idag gör utanför det alltid lika fyrkantiga fönstret.
 
Idag hade jag tänkt att åka ock hämta spån till mindy, min lilla gosepluffs till hermelinkanin. Men på min gata i stan, där gräver de guld idag under asfalten. Motsvarigheten blir en trottoarkant på 20 cm, ock med min kjol på bilen, så är jag alltså fast här hemma hela dagen. Finns ingen möjlighet att ta sig ut utan att repa designen. Men vädret ger mig tillåtelse att bara vara hemma ock softa på denna lediga måndag. Kan på något vänster alltså inte hitta något att klaga på för tillfället. Jag kan ju även med tummen rätt i näven säga att jag hoppas på att de ger mig payback på en riktigt fin övergång mellan trottoaren ock vägen när de är klara. Det är allt jag begär för stunden. Ha det fint på er !
 
 
 
 
 
 

Outfit

 
 
 
 

Lancóme

 
 
Godmorgon. Känns skönt att vakna upp vid fem en måndag som denna då man är ledig. Har en hel del som jag ska göra idag. Först blir det en tur till gymmet eftersom förra veckan bjöd på alldeles för mycket godis ock alldeles för lite gym, 5 dagar vs.1 dag för att vara exakt. Balans, fast åt fel håll kallas det.
 
Igår när jag kom hem från jobbet, så kollade jag först på step up, som gick på tv:n. Sedan pallrade jag mig upp för att omhänderta mamma ock görans hem. Vattnade alla hennes blommor bland annat. Tog typ en halvtimme. Så jädrans mycket blommor hon har. Skulle aldrig palla att vattna så många blommor i längden, det är en sak som är säker. Haha
 

Hur som, har äntligen beställt en parfym som jag önskat mig något år nu ;) Efter att jag känt denna doft på Olivia, så var det bara ett måste till parfymsamlingen. Den luktar så jäääääävla gott! Fett dyr, men lätt värt det!
 
 
 
 

TODaaaaaaYS

 
 
 
 
 

spotifys verision av denna låten, utan remix (y)

 
 
 
 
 

Huvudvärk pga sömnbrist

 
 
Ni vet när man vaknar ock antar att klockan inte är riktigt så mycket att man måste pallra sig upp, så man undviker helt o hållet att kolla på klockan. Det har varken ljusnat ock man vet att det säkert är en timma kvar innan klockan ringer. Så har alla dessa nätter under denna veckan varit. Så då har man legat ock dragit sig i hopp om att somna om utan vidare resultat. Efter tristess ock sömnbrist slänger man en blick mot klockan, 01.12 typ, baaaaaam ... Alltså något är galet. Känner mig trött, men kan inte somna. Nätterna känns oändliga. Varje natt har jag tänkt på saker att göra istället, men att dra igång ock diska 02.17 känns inte som jag borde prioritera det. Men nu drog jag igång datan, tänker läsa runt lite på nätet, så får vi se. Nu börjar jag släppa greppet om en önskad sömn. Klockan ringer om 2 timmar, så då kan jag lika gärna vara vaken... Hoppas ni andra sover bättre!
 
 
 

Skepp..

 
 
Sitter med en ansiktsmask ock väntar på att timglaset ska rinna ut. Fotboll i bakgrunden under tiden som jag fixar mina naglar är också en del av kvällens projekt. Dock väldigt simpelt denna gång, eftersom klockan var mer än förväntat. Men jag ska ju ändå bara jobba denna helgen.
 
Fan zlatan briljerar, som alltid, ock jag kommer inte kunna se klart matchen vilket skär lite i hjärtat, men har man legat vaken en hel natt så förstår man vad jag pratar om.
 
Hur som helst, denna jobbarhelgen känns som en dans på rosor, jobbar bara dagtider istället för mina kvällar, så den ska nog komma som gå lika fort (y)
 
Nu ska jag borsta tänderna, göra min dagliga ansiktskur ock därefter krypa ner i min säng. Nytvättade sängkläder ock nästan all-clean lägenhet (lite saker kvar bara). Räknar med en kunglig sömn :) 
...Ohoj
 
 
 
 

spotlights on, everybody staring

 
 
 
 
 
Har alltid varit en i klungan som sagt hur onödigt det är med kaffemaskiner o vice versa, men nu gungar jag åt andra hållet ock erkänner att jag fan är sugen på en kapselmaskin alltså. Det finns ju inget som talar emot, när man ser hur många goda sorter det finns också ..
 
 

Nespresso Citiz D111 Kapselmaskin (svart)

 
 
Nespresso Citiz D111 Kapselmaskin (svart)

Heroes

 
 
 
 
 
 
 

Har en baktanke om att jag kan förvåna många just nu, men det har varit så jävla mycket prat om böcker det senaste från alla håll, så nu har jag tagit mitt förnuft till fånga, ock även jag införskaffat mig en jävla bok, nämligen ego woman. Läste överraskande nog på baksidan ock föll ganska pladast med huvudet före, ock kände hur mycket den boken tilltalade mig med de få bokstäver från sammanfattningen. Min tanke är väl att kunna ha ett harmonisk läge imellanåt. När alla säger hur skönt det är att bara "stänga av omvärlden", då kände jag att det kanske kunde vara något som jag faktiskt kan behöva. Så nu har jag öppnat upp mina ögon, ock tänker ge detta "nöje" en chans.
Insåg dock att det fanns en första bok; ego girl. Så nu vettitusan alltså, någon som vet om ego woman är en uppföljare? Ääh jag kommer nog börja läsa woman ändå. Att vänta är inget för mig...
 
 
 

Hujedamig

 
 
Detta är ingen bra morgon minsann.. Jobbade igårkväll, ock eftersom ica hade inventering så stänger de deras butik, vilket motsvarar dubbelt så mycket folk hos oss. En hektiskt kväll helt enkelt. Det är stressigt i vanliga fall, även om många inte vågar tro att fallet är så. Igår var det kassa hela kvällen!
Inatt har jag inte sovit av många anledningar, som jag inte tänker ta upp här. Så nu sitter huvudvärken i, jag mår illa, men ska alldeles strax dra iväg ock öppna coop. Usch, detta blir en lång dag. När jag slutar vid 18.15, så är det enbart soffhäng ock ta igen sig, ock sedan gå ock lägga sig tidigt.
 
 
Hoppas ni får en bra dag. Jag kommer kämpa med att hålla humöret uppe under mitt 10-timmars pass!
 
 

RSS 2.0