Big Brother 21.00

 
 
Ååh kan ni fatta att big brother är tillbaka :)? Så jävla kul. Det bästa med hösten är nog alla bra tv-program. Man skapar ingen rastlöshet av att hänga i soffan denna årstid på samma sätt som på sommaren, utan man faktiskt njuter av det dessa tider. Tända lite ljus, hoppa I tossorna ock bara mysa framför tv:n :) Yeeey, det blir min kväll det. Klockan 19 börjar något program om thailands djur. Jag älskar thailand, ock avgudar gulliga djur, så det ska jag se. Hoppas jag slipper se massa äckliga spindlar bara. Sedan börjar parlamentet. Haha jag ock pappa tittade alltid på det när jag var liten, så himla roande. Ock därefter är det big brother (y) :) hade gött!
 
 
 
 

You could be the one

 
 
More is more, ett uttryck som följt med mig väldigt väldigt många år, ock jag har fortfarande samma känsla för det. Alla dessa tatueringar som jag vill ock KOMMER göra, det vet nog de flesta om att det är extremt. Men för mig har alltid för mycket varit bra för mig, till mig som person. Jag står för att jag gillar det. Får ofta höra att jag bär för mycket smink till vardags, sooooo what!? Har inga planer på att ändra mig själv för omgivningens skull. 10 ringar är för mig inget konstigt att bära på en ock samma gång. Men nu har jag fått in foten i piercinglivet igen. Höll på massa när jag var liten ock gjorde 5 hål i öronen på mig själv bland annat, även om de flesta i min omgivning tyckte det var mest stupid än smart. Men med de få åren som livserfarenhet, så skulle jag inte säga att alla blev i proffesionell klass, men några blev braaaa. Nu önskar jag att jag kunde få åka in till smycka i Mariestad ock köra några hål i öronen på raken.
 
 
Så många hål kan man ha, men inte helt vad jag är ute efter men många av dem är snygga ...!
 
 
Modern placement for ear piercing as developed by myself with the help of Chad Johnson.  Tash rook, daith and ear head/forward helix locations depicted.  Not sure if I will include suggested positions of pearls on the upper flap of the ear from the Chanel 2012 spring campaign.  Map is being developed for new Maria Tash website and for placement inspiration.
 
 
 

Back in black

 
 

comeback, josef johansson

 
 
 
 
 
Har varit vaken ganska många timmar nu, vaknade innan fyra ock kunde inte somna om. Vet inte varför, men trött var jag, ock är fortfarande. Får nog gå ock lägga mig i tid idag, för att undvika att däcka i soffan. Om jag nu inte tar en powernap mitt på dagen.
 
 
Igår fixade jag mina naglar, ock denna gången blev jag riktigt nöjd.
 
 
 
 

trehundrasextiofem

 
 
 
 
 
 
All denna smärta alltså .. Haha, som jag sa så var jag på gymmet igår ock körde ett magpass. Första magpasset nu för i "höst" efter sommarens uppehåll. Idag har jag sådan träningsvärk att jag inte ens kan använda musklerna till att sätta mig upp. Får kavla mig runt till mage ock sedan resa mig upp. Fatta vad vek jag är.
Underbar känsla att känna att det verkligen ger något varjefall :)
 
 Musiken rullar. Rulla på.
 
 
 

a love that never ends

 
 
 
 
 
Godmorgon :) Fredag ock ledig helg, den fredagen, som man inser hur skönt alla har det som är lediga varje helg. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske dra till skövde, får se lite. Men annars så har jag precis kört ett magpass på gymmet. Ock eftersom att stölderna är extrema i töreboda från 2 veckor tillbaka, så har de även stulit stereon på gymmet. Alltså, detta sabotage hela tiden :S Men för att göra stunden lite ljusare, så tyckte folket på gymmet att jag skulle spela musik för alla. Så man kan ju säga att jag stod för underhållningen, då musiken har en kraft att sätta fart på min kropp. Jag blir som ett barn på nytt. Hoppar omkring som en galning, typ!
 

Nu har jag precis ätit frukost. Har tryck i mig allt jag kommit åt, kvarg, bars, rostat bröd ock fil med oboý. Nu väntar en dusch ock sedan vettifan. Jag är så jävla kluven alltså, så det får räcka sååååå.
 
 
 
 

Vissa kan se oskyldiga ut, men jävlar vad de kan överraska..!

 
Alltså vart att börja? Jobbar, städar, äter ock sover, en ganska charmig vardag eller vad .. Men denna helgen, den hoppas jag kan vara något utöver det vanliga. Ska om inte ensam pallra mig till skövde för matfestival ock sedan utgång. Det är så jag har min inre plan, men sedan om det ballar ur, jaa då tar vi det vid en annan tidpunkt. Men just nu står paradise hotel på listan, fixa ordning en pulled pork ock därefter spendera kvällen på coop.
 
Min dator har smällt på 6 knappar, så om orden inte skrivs som de borde läsas, så vet ni att det inte är min mening.
 
 
Just give me all of you
 
 

Outfits från förra veckan

 
 
 

bilddags från gångna veckan - #instapic

 
 
 

Det gör ont att veta, men lika ont att undra

 
 
 
 
 
Sådär, jag pallrade mig till gymmet igår, ock när jag säger att jag gav mig själv en mjukstart, så trodde jag fan inte att jag skulle sitta här med en träningsvärk från helvetet. Där ser man vad 4 månader kan bryta ner, precis allt...!
Men vem gillar inte träningsvärk? Tycker fan det är bättre än själva passet... ha ha ha. Därför är jag ingen PT, ock därför skulle jag behöva en (y)
 
 
Nepp, nu har jag gjort mitt arbetspass. Planerar ingenting mer än Paradise Hotel ock Idol för denna kväll. Har slängt på mig en långkjol ock en gosetröjja tillsammans med fårskinnstofflorna. På ingång, förtäring av massa mat ock sedan gosegos o soffhäng:) Fett nice tisdagkväll ändåå. Hare hare :D
 
 
 

Ibland är inte det rätta, det bästa ock tvärtom

 

Godmorgon :) Tillbaka till vardagen, tillbaka till toffsfrillan. Gårdagens jobbbbb. Japp känns som ingenting förändrats... Men frågan är om det ens hade varit bra.. Hur som (: Jag är så klantig ock klumpig..!
 
Jag är klar nu, så tänker slå mig ner framför gårdagens idol. Sedan gör jag mitt dagspass för veckan, 8-18.15. Därefter blir det hem ock laga mat ock sedan se Paradise Hotel.
 
Här ser ni mitt hår, när det är fixat efter färgningen, som jag förövrigt blev asnöjd med. Tänkt vad man kan åstadkomma på hemmaplan imellanåt (y)
 
 
 

Semesterns sista dag!

 
 
Oj, hittade detta inlägget som jag skrev i söndags. Trodde jag publicerade det, men tydligen inte .. Gör det nu istället ..
 
Okeey, då var detta års semester överstökad. Men jag ser fram emot att hitta tillbaka till vardagen. Som till exempel veta vilken dag det är, vad klockan ock även vilken månad det är. Allt sådant släpper man över semestern. Imorn ska jag försöka pallra mig till gymmet om jag orkar, ock börja om från början efter ett uppehåll på 4 MÅNADER !! Galet vad de månaderna har sprungit iväg!
 
I'm looking for something
 
 
 
 
 

I'm the one who's changin'

 
 
För tillfället så vet jag typ inte var jag är. Visst att jag brukar benen för att bli några centimeter längre, men jag tvivlar för tillfället på mycket, väldigt mycket. Så för att inte säga fel, så blir det glesare inlägg lite framöver, jag måste hitta mig själv! Återvänder även till jobbet efter 4 fullspäckade veckors semester, vissa dagar svajjandes, andra asbraa!
 
Göteborg var fint, som alltid. Ock Daniel Adams-ray. Vilken människa, även liveee!
 
Igår spenderade jag dagen i skövde med Marie, sedan åkte jag in till stan ock hängde med min fina syster hela kvällen. Vi tog igen några år som bara rusat förbi, gjorde det man alltid gjorde innan man började fylla kroppen med alkohol varje helg. Vi åkte till coop ock köpte asmycket godis, dricka ock snacks. Sedan styrde vi hem till Therese ock Viktor ock kollade på film ock bara moffade hela kvällen.
 
Idag var det tänkt utgång, men det granskades ock slängdes i soptunnan. Får ta igen det en annan gång.

Utöver, så är mina naglar fixade, filmsällskapet har anlänt, popcornen är puffade ock nu börjar filmen :) Trevlig lördagskväll alla :)
 
 
 

Det kunde varit du

 
 
Godmorgon :) Igår la jag i röd färg i håret, ock nu sitter jag här med svart i. Visserligen, så är jag inte ute efter att kladda över något, utan det röda är kvar ock det ljusbruna är kvar. Efter mina timmar igår, så tyckte jag att det blev en förjävla skön hårfärg som jag gjort, 2 ombré har jag, en i röd nyans ock en i brun, men kände att färgskillnaden i den röda var starkare än den bruna, så därför kör jag i svartbrun nu för en starkare ton. Kan kännas helgalet, men det passar mig :) La ut en bild igår på min instagram, som ni ser nedan. Men imorn ska jag fixa mig innan jag åker till Göteborg, så då kan ni få en bild på hela resultatet :)
 
Dags att skölja :)
 
 
 

Ramones

 
 
 
 
 
Min helg på ön var jätteskön, that's it! Nu har jag bara en veckas semester kvar. På onsdag blir det varjefall en tripp till Göteborg, ock blir så kvar till torsdagen. Sedan kör vi en utgång till helgen :)
 
Men nu, idag.. Regnet öser ner utanför det alltid lika fyrkantiga fönstret. Det har hållt på så hela natten, ock hur jag vet det? Jag har knappt inte kunnat sova. Jag grubblar kanske för mycket i mellanåt. Men det gäller att inte tappa bort sig själv i stormen. Varför är jag ens vaken nu känner jag!? Menmen, mer filmhäng åt mig. Tänker nog, sålänge regnet drar sig neråt, ligga i sängen hela dagen!
 
 
 
 

Yoo!

 
 
 
 
Den här veckan har väl inte varit storslagen direkt.. Vädret har inte gett mig tillåtelse att vara ute direkt. Men kanske var det precis den käftsmällen jag behövde. Som madde skrev; kavla upp ärmarna ock köra. Det är, överraskande nog precis det jag har gjort denna veckan. Har städat lite till o från varje dag. Så nu är det praktiskt taget ordning här hemma.
 
Då har fredagen anlänt, ock jag går snart in på sista semesterveckan. Just nu så är jag ändå ganska levande. Denna helgen ska spenderas på en öde ö. Fem tjejer ska ge sig ut i vildmarken för att uppleva överlevnad på riktigt, helt själva. Vi har ett förberett bagage i bakfickan, så nu kan vi bara ha, låt mig säga det, jävligt kul!
 
Min fredag blir helt enkelt full med packning, logisk tänkande ock handling av mat ock vice versa. Försöker göra dagen enkel med en kladdlista, Så kanske man kan förtära lite rosé när skymningen faller på, om jag så är klar med förberedelserna vill säga.
 
Igår var jag i stan med två fina tjejer. Vi gjorde en minigolfrunda ock sedan slog vi oss ner i hamnen för lite matmys. Då fick vi även chansen att planera lite inför helgen, vilket var behövligt. Jag har ju alltid något att lära mig när vi kommer till en del där packning ingår.
 
 
 
 
 
Nu öppnar snart bolaget, så det blir lite frukost på sängen idag, sedan är väl dagen så gått som igång (y)
 
 

Beställning !

 
 
Klickade hem dessa tre fina saker precis :) Så himla himla finaaaaa!
 
 
 
 
 
 

Semester ock data = omaka!

 
 
Lägger upp lite bilder från den gångna veckan! Lägger ju som ni ser inte mycket tid till datan, då jag har semester ock pysslar med något i stort sett hela tiden :) Igår var nog första dagen på de senaste veckorna som jag kunde blicka över mitt hem, ock göra något drastiskt som att måla om mitt sminkbort. Resultatet blev förjävla braaaa! Det fick mig att även dra igång att storstäda (y)
 
 
Långgolf efter en heldag på stranden :)
 
 
 
 
Först strandhäng i Karlsborg, sedan en cykeltur till tåtorp för rosé ock öl på en brygga efter en skön simtur :)
 
 
 
En hel helg i Karlsborg :) #campinglivet!
 
 
 
 
 
Storstädning på G :) Efter om-målad sminkbänk.
 
 
 
Morgonstund har guld i mun :) En home-katalog på morgonkvisten med en kopp kaffe. Så kunde varje morgon få börja!
 
 
 
 

RSS 2.0