välkommen till töreboda

vad står inte i nyheterna om inte ...
 

92-årig kvinna våldtagen på Julafton

 
 
gammal kvinna våldtagen 189x200 92 årig kvinna våldtagen på Julafton
 
 
 
På julafton ska en 92-årig kvinna ha våldtagits av en 23-årig man. Polisen utreder händelsen.
 

En 23-årig man sitter anhållen misstänkt för en våldtäkt på en 92-årig kvinna från Töreboda kommun på julafton. Mannen kommer från Dalarna.

 
 

Vitrinskåpet på plats :)

 
 
 
 
 

F.C

 
 
 
 
 

You & I

 
 
God morgon :)! Fick sova en timma längre idag, men det gjorde jag inte. Vaknade vid halv fem ändå, ock det känns ju bara ur skönt o vakna innan klockan ringer. Har lite ont i halsen idag, men det bryter nog inte ut förräns nästa vecka, julveckan. Har de senaste åren alltid varit sjukt på juldagen när man är ute ock roar sig, så vi får väl se om det blir så även detta året...
 
Har fått ett meddelande om att mitt vitrinskåp har kommit, så det ska nog jag o pappa åka in ock hämta på onsdag eftermiddag efter jobbet. Skänken hade tyvärr inte kommit, utan den beräknas komma in på lager först i mitten av januari. Men det gör inget :)
 
Nu ska jag pallra mig upp ur sängen ock fixa ordning mig. Börjar jobba kvart över nio idag ock jobbar till 17. Därefter ska jag till vårdcentralen ock kolla blodtrycket. Var där för en månad sedan ock då hade jag alldeles för högt blodtryck, vilket inte var bra, så idag när jag kommer dit, så hoppas jag att det har skönk till normalt. Vad händer annars ?!
 
 
 
 

I wont wish away my life

 
 
Jobbar en period nu, ledig först på lördag, men det känns som att det behövs då jag därefter är ledig fem dagar i rad. Fyfan vad ska jag göra då :O Så himla tråkigt! Men den tiden kommer nog bara springa iväg. Imorgon jobbar jag mellan halv åtta ock halv två ock därefter ska jag åka på julbord med min pappa-familj :) Vi ska till Ida's brygga i karlsborg. Var där förra året ock det är inget att underskatta minsann! Extrem efterrätt vilket jag gillar bäst! Så borde igentligen välja ut en outfit, men hämtade ut ett paket igår som innehöll något att sätta tänderna i, så jag får helt enkelt hoppas på att de kläderna blir göööörbra :)
 
Ska försöka komma i säng i tid idag, vaknade alldeles för tidigt imorse, halv fyra för att vara exakt, ock kunde inte med att somna om, då jag kände att jag kanske skulle försova mig, så jag gick helt enkelt upp, fixade ordning mig ock satt sedan ock nickade till i soffan en timma oväl... Annars har jag jobbat mellan 8-16 sedan har jag ätit tacos ock nu sitter jag i pyskläder under en filt i soffan ock myser till så mycket bättre med levande ljus ock julmust. Varför inte njuta lite liksom :)
 
 
 
 

This love I feel for you goes on and on

 
 
Heej :)! Denna helgen är jag ledig, men jag känner att efter denna veckas "sömnlösa" nätter, så ska jag bara ta igen mig för komma på banan igen! Eftersom Mattias åkte utomlands i onsdags, så går jag på hans schema nu, vilket innebär lite färre kvällar att jobba. Det tackar jag för. Så nu är jag frukt-ansvarig igen, så himla kul :) 
 
Min vecka har varit bra, har jobbat ock slått på storslagna maträtter denna veckan! Gjorde bland annat hemmagjorda köttbullar i veckan för första gången i mitt liv, ock det verkar som att det blev min uppgift att laga köttbullarna lagom till julbordet också. De var omtyckta med andra ord från håll ock kanter. KUL :)
 
 Nu ska jag ta igen några repriser från veckan ! :)
 
 
 
 
 

wow! vilken fin bil :)

 
 
Land Rover Range Rover Evoque TD4 5d PURE TECH PACK SUV
 
 
 
 
 

Jag var inte ens beredd

 
 
Tack o lov för detta paket som jag hämtade idag. Precis vad jag behövde!
 
 
 

why are we losing time

 
 
Vilken helg jag haft. Ett värde av guld helt klart !
 
I fredags hade vi afterwork, ock det var sjukt trevligt! Började hemma hos Elinor där vi skulle förtära ett par drinkar, vilket slutade med att jag tömde min flaska rödvin. Sedan traskade vi bort till gästhamnen för buffé ock gott att dricka med kollegerna.
 
I lördags kom mina efterlängtade tjejer hit vid två-tiden. Ock sedan spenderade vi hela eftermiddagen ock kvällen tillsammans :) Vi köpte hämtmat, ock handlade allting till vårat julbak. Vi bakade knäck, rockyroad, kornflakeskakor, diva, fem-minuterskola ock mjuk pepparkaka. Under denna process så flödade julmusiken, ock vibrationerna, ja vi kan säga att #det spritter i benen på alla barn. Vi hoppade runt i köket ock roade oss. När allting var klart, så värmde vi på glögg, tog fram julmusten ock åt av allt gott :)
Hur trevligt liksom (y)
 
Söndag morgon var det bara att pallra sig upp ock gå o jobba några timmar :) Därefter så åkte vi ut till fägre ock gratulerade pappa. Så denna helgen har varit full med nöje.
 
Natten till idag sov jag ungefär 2 timmar, om man plussar ihop alla stunder då jag slumrade till. Drömde marddrömmar, så jag passade på att vila idag på dagen istället.
 
 
 
 

RSS 2.0