shut your mouth and let the music speak out loud

 
 
Godmorgon underbara fredag. Lyxar till det med en stor cappucino med ett tjock lager oboy på ytan, så man får lite oboy-pulver i varje sup man tar:) så sjukt gott. Har ni inte testat, gör det !
 
 
 
 
 
Idag kommer MIO-killarna hit ock hämtar mig skänk :) Ska bli riktigt skönt att bli av med den nu. Sedan ska jag, om mamma har tid, färga håret. Så får vi se vart denna fredag tar vägen. Känner för att bara vara hemma ikväll ock dega i soffan. Kanske borde jag gå till coop ock köpa massa godis ock gotta mig till lets dance, trots att jag har fuskat extremt mycket denna veckan, med allting. Ätit godis när jag fått tillfälle, sedan har jag jobbat kvällar ock kommit hem vrålhungrig, så då har jag fått äta sent på kvällarna. Kalabalik skulle man kunna kalla det, eller också säger vi bara att jag njöt lite för mycket. Borde ju belöna mig efter morgonens benpass på gymmet ;) Am I right?
 
 
 

06:28

 
 
 
 

power

 
 
Idag är en sådan där tråkig dag, när man inte vet om det ska regna eller snöa ock så pratas det om att solen ska skina ikväll... Jag vettifan alltså.
 
Idag gick det bra på gymmet. Var dock en person som sa till mig när jag gjorde en övning " öhm kan du flytta på dig lite". Alltså vaaa?! Det här med att man kör repetitioner så man kan vila några sekunder mellan set:en ock samla ny energi .. Det är tydligen ganska utmanade, då någon kan komma att vilja ha samma maskin ock säga att man ska flytta på sig... Alltså, vart får man det självförtroendet för att ens kunna uttrycka något sådant :O
 
Annars har jag precis sett reprisen av gårdagens avsnitt av top model ock förbereder mig nu för att dra ock jobba ikväll :) Hadeeeeee fint :D
 
 
 

"pre-pepp music"

 
 
 
 
Godmorgon :)
 
Igår fick jag hämta ut 2 stora paket från gymgrossisten. Det innehöll bland annat ett flak med celsius som jag beställt för att se om det kan ge mig lite energi på träningsdagarna. Så nu sitter jag här i sängen ock börjar min morgon med en dricka. Känns ganska märkligt. Men om man kan lita på alla referenser, så är det nog lugnt att ta en celsius såhär på morgonen även om det aldrig kommer kännas 100. Så när jag fått i mig den här ock bytt om till träningskläder, så är nog klockan runt 06.30, så då blir det en sväng mot gymmet för ett armpass idag :) Ni ser ju bara att det inte växer några armmuskler på mig direkt. 5 kilos tyngd på maskinerna är det jag har att skryta med.,.. woooooooow
 
 
 
 
 
 
Tar dessutom med mig mina nya handskar som också låg i paketet, så jag slipper alla dessa blåsor ock stinkande hantlar...
 

Money cannot buy all the love that's here tonight

 
 
 
 
 
Klickade precis hem ett stort vitt överkast, som jag hoppas jag kan få hämta ut i veckan :) Blir så mycket finare med ett överkast, ock jag har tröttnat på mitt svarta ... Så jag tänkte att jag löser detta behov med en gång ock beställer ett :) Sagt ock gjort. Nu ska jag fortsätta med min städning. Halva lägenheten kvar ....
 
 
STAR överkast - dubbelsäng 260x260 cm
 
 

Fantastisk vecka på ingång

 
 
 
 
Hey. Tänkte ta en sovmorgon idag men jag vaknade vid fem ändåå. Det känns såklart jätteskönt nu, men jag tror att jag kommer vara fett trött idag, ock det kanske inte är världsbra, med tanke på att jag låg på latsidan igår ock tände grillen när jag kom hem istället för att städa. Men jag kände för att ta vara på dagens sista solsken på bästa sätt. Så idag har jag en väldans massa framför mig. (y)
 
En timma på crosstrainer kan jag bocka av. :) Nu ska jag äta frukost ock därefter slänga på lite prylar på släpkärran som jag ska ta med till tippen. Att skryta med att jag är ledig känns bara elakt.. ;) haha men jag har storstäd på schemat idag.
 
Sedan är denna helgen extremt efterlängtad då jag äntligen får träffa martina. Jag minns knappt senast jag såg henne, så det ska bli galet kul. Det blir förhäng här ock sedan utgång i skövde. Det är nu vi bygger på våra starka minnen ock gör dem ännu bättre. Jag ock Martina har alltid varit jävligt lika när vi festar. Vi höjjer musiken stup i ett, men tycker alltid att det är för lågt om inte lägre. Vi är sådanan dära riktiga gangsters ni vet ;) HAHAH
 
Min världsbästa vän !
 
 
 
 

2 igår innan jobbet

 
 
God morgon :) Går in på sista jobbardagen för denna helgen :) Känns väldigt bra måste jag säga. Sen när jag slutar vid tre ska jag, om motivationen finns, dammsuga tv-rum ock matsal :) Sedan blir det soft framför tv:n. Farmen-final bland annat som jag måste se ikväll, som det fan jag är ;)
 
Nu ska jag äta frukost, då jag ska gå mot jobbet om en timma.
 
 
 
 

ZARAAAAAA

Bild 1 av SANDAL KLACK VRISTBAND METALL från Zara

MUSIK - DEL 5

 
 
 
 

Gymgrossisten !

 
 
 
 
La precis en order på gymgrossisten med bra-att-ha-produkter som jag tänkte testa nu när jag fått in en bra motivation ock inställning till träningen där jag tycker om det jag gör. Visar mer nästa vecka när jag hämtar paketen. Men det som främst ligger i är tillbehör ock kolhydrater bland annat som jag har svårt för att äta i sådana mängder på morgonen.
 
Nu ska jag försöka få i mig dagens första mål bortsett från att jag ätit knäckebröd ock blåbärssoppa.
 
 
 

En skön låt för stunden

 
 
Hej där alla :) Skönt nu med helg för er som är lediga. Jag själv går in på min jobbarhelg idag :) Men det känns okey. Började denna morgon på gymmet för en liten stund på crosstrainern. Sedan gick jag hem, ock såg fram emot att äta något riktigt smarrigt denna fredag, men när jag väl satte mig vid bordet, så försvann matlusten ock det lilla jag fick i mig kom upp ganska snart igen... Usch! Så jag hade inga andra utvägar än att ringa ock sjukanmäla mig :( Det gör mig sjukt besviken, jag vill ju jobba, så dessa tårar kommer jämt vid sådana här stunder, aaaah. Nu har jag vilat lite. Men jag mår inte bra alltså! Ska lägga mig i soffan ock tycka synd om mig själv. Det blir en instängd fredag i soffläge, hur kul? Förhoppningsvis så sover jag bort hela dagen, för jag pallar inte att må dåligt nu.
 
 
 
 
 

Resultatet på min nya skänk :)

 

Sådärjaa! Nu är skänken klar, ock jag blev så himla nöjd med resultatet :)) Trodde inte att den skulle kunna ersätta den andra, men det gjorde den bannemig. BAAAAAAAAM !
 
 
 
 
 

on my way

 
 
 
 
 
Godmorgon :) Vaknade extremt tidigt idag, sådär en strax innan 05.00, trots att jag gick o la mig väldigt sent igår, ock det kan jag ju bara vara glad för. Har väldigt mycket att göra idag. Det är fullkomligt kaos min lägenhet just nu. Vet kanppt om jag någonsin haft såhär rörigt...Dessutom kom jag hem med massa påsar igår också...
 
Var i skövde tillsammans med mamma ock Fredrik. Är sjukt glad, för jag hittade en ny skänk till hallen, så jag slog till direkt på den. Så det höll jag på med igårkväll. Men hann dock inte klart, för det trasslade lite med själva monteringen. Så jag ska se om jag kan få ihop den klart idag, så nu har jag två skänkar i min inte så speciellt stora hall. Sedan hittade jag en ny köksklocka, lite kläder, smink, lite dekoration, ock massa basvaror till hemmet. Bara behövliga saker såklart ;)
 
Annars är det bra med mig, min mobil är inte o lita på bara, ock det stör mig. Den fungerar till o från, så den måste in på lagning så fort som möjligt. Måste bara införskaffa mig en väckarklocka först...
 
 
 

05:55

 
 :) min kanin önsar hår...
 
Godmorgon :) ska ska strax bort till gymmet ock kötta lite armar :) Sedan blir det en tur till skövde med mamma idag denna ledig onsdag :) Behöver köpa massa saker just nu. Känns som att allt har tagit slut i samma veva. Städgrejjer, basvaror i köket, duschgrejjer ock lite annat smått ock gott :) Hoppas jag kan hitta så mycket som möjligt från min inköpslista :) Så jag slipper tänka på det ett litet tag igen. Nu ska jag slänga på min mina gym-tights ock därefter dra iväg :)
 
 
 
 
 

07:10

 
 
 
Jobb mellan 8-18.15, ock jag är så trött. Jobbade igårkväll så idag orkade jag inte ens sätta upp håret, ock det kommer jag väl få betala för efter den värmen som vi har på coop. Hur ska det gå? ...
 
Utöver det, så sitter jag här ock äter frukost tillsammans med min älskade te-mugg, som är smockfull :) yepp en halvliter te tränger jag i mig på morgonen .. :) Nu måste jag draaaa!
 
 
 
 

du är allt jag ber om

 
 
 
Stel i vanlig ordning.. Dags att dra iväg till jobbet alldeles strax :) Hade så mycket jag skulle göra idag, men jag började med att försova mig, så dagen har därefter bara sprungit iväg. Vet inte ens vad jag har gjort mer än att ha ätit massa... Usch för denna måndag, även om jag gillar dig lite :) Jag tog mig faktiskt till gymmet för ett slapppass. :) Sedan tog jag en lång dusch ock låg sedan i min säng o solade lite genom fönstret. Fick dock panik efter 20 då fönstret blåste igen hela jääääävla tiden. Men det var skönt så länge det varade :) Nu ska jag äta en sista banan ock därefter typ sjunga lite ock sedan cykla iväg :) Trevlig måndag!
 
 
 
 

jag vet att jag inte är någon skönhet eller så

 
 
Är det helg så är det ock jag har lagt upp ett schema där jag får äta precis vad jag vill på helgerna :) Njuta så mycket som bara den :) Så det har jag gjort denna helgen :) Imorn är det dags att sätta stopp på mina behov igen ock behärska mig, tills det är fredag ock ny helg ock man kan lyxa till det lite mer än vanligt :)
 
 
Så vad har jag gjort denna helgen då?
Jag har faktiskt hållt mig på hemmaplan. Känns som att jag tappat bort mig själv någonstans på vägen. Jag har så mycket att lära om mig själv, ock det ser jag fram emot att göra!
I måndags satte jag upp lite gränser. Dels skulle jag försöka att inte äta efter klockan 18 från måndag till torsdag, ock det funkade jättebra. Jag gjorde ett träningsschema för ett par dagar som jag följde galant. Dessutom såg jag bort från godis mellan måndag till torsdag. Så mina mål för den gångna veckan klarade jag av. Nu ska jag ge mig på vecka två ock den ser exakt likadan ut :)
Så istället för att vara ute ock ränna på gatorna denna helgen så har jag röjjt en väldans massa i mitt fjärde rum, det som ingen vet existerar ;) Har varit en, två, låt säga fem gånger till återvinningsstationen med fullast idag. Känns så himla skönt ock bara slänga allt åt helvete. Imorn ska jag även bort till tippen där det ska kastas ännu mera. Bland annat lite tv-apparater som jag har ståendes ock vice versa.... Hatar att kasta, men jag måste. Sedan har jag haft underbart soffhäng på kvällarna med vin ock annat gott :) Känns som att inte denna helgen har sprungit iväg för en gång skull :)
 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen ock slå på en film. Därefter ska jag försöka sova, så jag vaknar utvilad imorgon bitti. Klockan ringer vid sex, då jag har mycket jag vill hinna med innan jag ska jobba på kvällen :)
 
 
 
 
 

Jag borde vara van vid detta oflyt

 
 

Gick på vinaren igår, så idag hade jag inga andra val än att ta mig iväg till gymmet imorse :)
Sedan gick jag hem, åt lite riesen ock turkisk peppar ock sov därefter några timmar till, var så sjukt trött :)
Nu har jag precis tvättat lite, ska dra en maskin till, sedan ska jag byta gardiner till några nya som jag köpte igår :)
 
Annars fick jag ett dåligt besked från MIO precis. Min underbara skänk, som jag var så nöjd med i storlek ock vice versa, den ska återlevereras. Jag kommer inte få mina nya delar, då de slutat tillverka denna skänken för år 2014, så tack men nejtack. Nu blev jag inte så jätteglad. Jag som trodde att mina lägenhetsinköp var klara.... Nu får jag leta reda på en nya skänk som kan ersätta denna fina skänk :( Förstår inte varför detta alltid ska hända mig !? Besviken tjej på en underbar lördag. Detta går inte ihop.
 
 
 
 

Solen skiner idag med :D

 
 
 
 
 
Posar lite med te-muggen för en bild på the "right now" moment. Idag jobbar jag extra mellan 9.15 - 17 :) Sedan får vi se om det kanske är dags för en tur till gymmet. Har inte köttat benen denna veckan än, så det blir det i sådana fall :) Om jag inte känner för att unna mig lite fredagslyx med vin ock sådant gott :) Kanske överväger det ganska fort ;) haha Annars så får vi se vad denna helgen har att erbjuda.
 
Idag kör jag på en make-up med alla regnbågens färger näst intill. Gul, grön, turkos, blå, lila, brun ock svart :) Yepp där är jag i min vardag när humöret är på topp :) Men det syns inte på bilden, kanske tack o lov ?! ;) Haha, ne men jag är nöjd!
 
Utöver detta, så mår jag bra, löning idag ock förjädra härligt känns det + nödvändigt :) Har levt på mackor ock pangkakor nu en vecka... Alltså man tröttnar oväl på det. Hur som, trevlig helg allesammans :)
 
 
#slut-tjabblat
 
 
 
 
 

the sun is rising sober

 
Igår gick hela min dag åt jobb mellan 8-18.15. Sedan var det soffhäng kvällen lång, ock jag passade på att vila kroppen :)
 
Det här med att sova alltså... Natten till måndag, så somnade jag först vid halv fem ock sedan gick jag upp vid halv sju för att hinna med min planering. Idag vaknade jag vid tre ock har nu varit uppe en timma. Klockan ringer om en halvtimma, så nu känns det ganska onödigt att försöka somna om. Visst att jag älskar att vakna tidigt, så dagen inte går till spillo, om man ska jobba på kvällen, men vid halv sex- sex hade ju varit mer lämpligt.
 
Idag ska jag till gymmet ock på ondagar så gäller fokus på bara armar. Känns hur bra som helst, för armarna är det inte mycket muskler i, mest häng.. :) Annars är det bara jobb ikväll som står på schemat, kanske lite städning också om jag orkar :)
 
 
I måndags trots den dåliga sömnen, så kände jag mig i riktigt bra form, det gör mig glad :)
 
 

när man längtar efter något bra

 
 
 
 
 
 
 

Jag brukar sabba allting

 
 
Utmanar mig själv lite idag ock provar att "fasta" nu fram tills imorn bitti. HAHA. Kommer antagligen gå åt skogen då jag redan är ashungrig. Men jag köpte nya numret av IRON MAN ock där läste jag att det kan vara bra att låta magen vila ibland. Så jag tänkte kolla om jag verkligen pallar detta spontana anfall som landade i mina tankegångar. Jag åt sista målet nu vid 18 ock får inte äta förräns imorn bitti vid 06.00.. Hoha, men jag får dricka kaffe, tack kära, sedan får jag dricka vatten ock protein med mjölk ikväll, det har jag lovat mig själv. Annars skulle det vara totalt omöjligt.
 
Intalar mig själv att "Giving up is not an option right now"!
 
 
Cp som drömmer mig bort undertiden.....
 
 
 
 

personligt rekord!

 
 
God jävla supermorgon. Började denna dagen med lite ben-övningar på gymmet en halvtimma, sedan drog jag hem ock åt ett par ägg ock ett stort svensk äpple innan jag tog mig mot vårdcentralen för ännu en blodtryckskontroll. Ligger fortfarande på högt blodtryck, men antar att det är så jag ska vara. Så nu sa jag till att jag får leva med det, för jag pallar inte att springa till vårdcentralen varje månad, ta ett blodtrycks-test ock sedan gå hem igen. Isåfall kanske man kan göra något åt det med en gång, lite medicin eller så, om det nu inte är bra att blodtrycket är högt. Men medicin vill man inte ge mig, så nu är det slut på dessa kontroller för tillfället. Samma visa varje gång i varje fall, så det känns bara onödigt.
 
När det var gjort, så tog jag svängen förbi gymmet igen för ett intensivare pass på crosstrainern.
Sprang EN jävla mil ! Så sjukt jävla fruktansvärt stolt över mig själv.
Trodde fan inte att jag skulle fixa det...
 
Nu sitter jag ock äter riktiga fläskiga pannkakor med jordgubbssylt ock spraygrädde, ock jag tänker njuta av denna dagens ledighet uti ända :)
 
 
 
 
 

Not on drugs

 
 
Men hej där :)
 
Började denna veckan men en kortis-tur till gymmet. Känner mig så fruktansvärt stolt över mig själv just nu, som fått in en skaplig rutin... Nu är det bara maten som ska rutineras (?) :) Ska ta cykel till coop om 20 minuter, så tänker bara yttra mig få-ord-it att "hej jag lever". Sörplar i mig en citron-shot ala bubbelvatten för tillfället.. Ingen bra idé med tanke på att jag ska jobba, men hallåååå hej då.
 
 
 
 
 
 

Anton Ewald, alltsåå.. :*

 
 
Idag har jag städat min garderob, vilket var mer än nödvändigt! Ock nu har jag precis ätit fläskfilé ock klyftpotatis. Brände mig på ugnen när jag tog ut plåten, så mitt finger luktar bränt nu eftersom att de brände bort mina hår på fingrarna. Men det var ju lika bra det, för vem vill vara apa !? Annars har min helg varit bra, shottat en del galliano, ock sedan har jag druckit vin ock öl ock antagligen ätit alldeles för mycket godis, så det får nog bli några minuter på crosstrainern imorn på gymmet... Men denna helgen var precis vad jag behövde. Nu är energin där den ska för denna veckan ock kommande jobbarhelg :)
 
 
En gammal bild från fägre-tidernaaaa ♥
 
 
 
 

Obalanserad vardag kallas det

 
 
Började min morgon på gymmet, sedan åt jag en nyttig frukost :)
 
 
 
 
Nu sitter jag här ock dricker öl o käkar nutrilett mixat med smarties. Feels good to be human... Det är så jag funkar... Ock att vara spontan 2 gånger på samma dag, resulterar i en hemmakväll som var en utekväll när spontaniteten började. Så ikväll ska jag äta massa godis ock dricka vin som jag varit ock köpt :)
 
Annars så röjjer jag lite i mitt förråd/extrarum. Jag har varit 2 vänder mot återvinningsstationen. Hittade bland annat en låda med typ 10 par skor i. Skänkte allihopa till välgörenhet eller vad det heter? myrorna? ah hur som, jag har inte plats för dem, så det var nog därför som de låg kvar i lådan... Hur som, borta ock borglömt kan jag förkorta det (y) Det värsta när man gräver i ens förvaring är att man hittar massa småplock som en ska ta tag i, så medans jag städar, så stökar jag till lite... Förbättringen har alltså inte kommit ännu....... Men jag hittade ett kassaskrin, dock inte nyckeln, så ja fick bryta upp det, ock där i låg mitt pass, ock det fick mig att inse att nästa gång jag ska utomlands så måste jag fixa nytt pass innan, då jag gjorde en ommöblering i mitt namn för två år sedan, alltså några få månader efter att passet var fixat. Känns ganska så bra ändå, då jag ser ut som att jag sett ett spöke på det kortet. Gött o ha koll på läget sådär imellanåt.... Nu ska jag återgå till mitt städande....
 
 
 
 

RSS 2.0