you started messing with my head until I hit a wall

 
 
Alltså jag orkar inte. Skrev för ett litet tagsedan att mina favoritbrillor var borta ock lite annat småplock... Har fortfarande inte hittat dem, ock nu när jag städar ock grejjar så inser jag att en parfym också är borta.... Så himla märkligt :( Ska man behöva skaffa sig ett kassaskåp eller hur långt ska det gå... Kan inte förstå hur !?
 
 
 
 
 
 
 

levitate radio edit - wahlstedt, teamworx --> spotify onlyyy!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

time heals so I'll wait

 
 
Orkade aldrig lägga ut musik igår.. Ock nu mår jag illa som fan ock känner mig frusen, men jag ska ändå jobba ikväll. Måste ju ha pengarna.. Utöver det, så känner jag mig ganska nere. Försöker offra mig, men alltid känns det inte lika braa! Vet inte riktigt vart man ska sätta gränserna. Men så tänker jag en gång till, att lite längre kan man gåå.. Men jag ska försöka hålla humöret uppe. Längtar varjefall till morgondagen, då mina tjejer kommer hit!
 
Ni får en låt sålänge, så ska jag försöka lägga in några fler låtar ikväll när jag kommer hem från jobbet, så har ni några pepplåtar som jag kommer köra på min morgondag innan jag slår upp portarna till förfesten :)
 
 
 
 
 
 

Hahaha, Hej!

 
 
Jag har mått skit i veckan, vettifan om det börjar dra ihop sig för att bli sjuk, men jag knyter mina nävar ock hoppas på något bättre!
 
 
 
En bild från midsommarafton, men några bilder från midsommardagen har jag tyvärr inte :(
 
Hur som, så var min midsommar så sjukt jävla braa båda dagarna!! Words can't tell. Men midsommar är nog anledningen till varför min hals är lite invecklad, då vi skrek ock sjöng i typ fyra, fem timmar i lördags natt. Fysatan, men det var kul. Vi dansade ock sjöng mellan typ 23-04 sedan när en skara skulle trampa mot töreboda, så joinade vi de killarna. Så jag anlände hem på söndag morgon runt fem snåret med martina vid min sida. Vi hade tänkt att vara vakna, då det ändå var morgon men jag startade en film ock om jag startar en film, jaa då är det bannemig inte många sekunder jag ser utav den, innan jag slocknar. Så jag var ju inte så speciellt sällskaplig mot martina på söndagsmorgonen... Sorry for bad behavior. Blame the alcohol... ;)
 
Okeey, nu var det ny vecka ock den har varit helt okej. Träffade michelle ock sandra i tisdags vilket är det enda positiva soooo faaaar. Men jag kan inte säga att jag springer på spåret direkt. Har sovit överdrivet mycket, ock är fortfarande trött. Så kanske kommer bli sjuk, men tänker inte bli det nu, eftersom att det vankas förfest inför törebodafestivalen på lördag. Så brudarna kommer hit på lite förkrök med grillning innan vi drar till den ordinarie förfesten (y) yeeeeey!
 
Annars så har jag precis sett "Förr eller senare exploderar jag". fan vad jag grät. Den var sorglig, men bra ändåå! Ock nu har jag inte så mycket mer på hjärtat, tänkte bara langa lite musik i nästa inlägg :)
 
 
 
 

Broiler

 
 
 
 
 
Tjaaa! Igår när jag slutade jobbet så drog jag till bolaget för att införskaffa mig det som jag tror går åt nu under dessa midsommardagar ! Sedan färgade jag håret, gjorde ansiktsmask ock fixa naglarna. Så nu är jag halvvägs redo. Men mitt schema är knapert, med jobb ikväll, sedan får det bara bli att cykla hem ock sova för att orka upp imorn bitti ock jobba igen. Igentligen borde jag ha packat klart allting nu, men jag har varit uppe sedan halv fem imorse ock jag har städat hela dagen. Så nu blir det sista ruschen med matlagning ock vice versa innan jag ska pallra mig mot coop. Håller tummarna på att allting faller på plats inför denna helgen.. Men humöret är på topp, ock jag ser verkligen fram emot denna midsommar! Hoppas alla är lika förväntansfulla som jag :)
 
 
 
 
 

Vardagen är ur balans, negativ tjej!

 
 
Så här är det, jag har fruktansvärt ont i foten fortfarande. Idag har jag råkat böjt foten åt fel håll när jag klev ur bilen, snubblat över en vattenslang ock sparkat i tröskeln... Det innebär att jag har gråtit näst intill halva dagen av bara smärta. När det väl händer, så sticker det en bra stund efter, ock den smärtan är oundviklig. Imorn är det jag som ringer till vårdcentralen, det är en sak som är säker. Fyfan det förstör hela min vardag, det är nästan så att man glömmer av innebörden av rutiner. Jag kan inte göra alla de saker som jag vill ock borde...
 
Igår var jag i bäcken i mariestad ock spelade minigolf med mina syskon, ock då skulle jag hämta en boll som åkte utanför området. det innebar att jag var tvungen att krypa under ett staket, men väl under så tog det stopp, jag kunde inte fortsätta, utan jag näst intill blev fast under staketet som en igelkott, ock fick avbryta min krypning ock även det pga smärta... Jag orkar inte alltså!
 
Idag hade jag så mycket på schemat, men efter de 3 tabbarna som jag nyss skrev om, så kunde jag inte.. Men jag städade ur ock tvättade bilen varjefall. Sedan gick jag in i min kaotiska lägenhet ock blundade mig igenom all skit in till soffan där jag blev liggandes med foten högt med några påsar polly.. Yepp, min dag kunde varit bättre!
 
Nu har jag precis ätit pannkakor, ock planerar att krypa ner till en film innan det är dags att sova..
 
 
Nu minns jag inte när jag var på gymmet senast ock som en sista touch så funkar inte mitt spotify heller..... Tack o hej! Nu ska jag vända mina tankar till en positiv bana!
 
 
 

låt mig vara din soldat

 
 
När jag var i skövde i onsdags ock hämtade bilen, så passade jag även på att köpa en ny datorsladd, eftersom att min var halvt uppäten av mindy... Så nu är min dator fungerande igen. Idag ska jag börja två timmar tidigare, så det blir en lång lördag med enbart jobb mellan 14-22.15. hogachaka
 
Igår eftermiddag, så drog jag in till stan ock mötte upp therese ock virre, för att sedan spela äventyrsgolf med belinda, niklas, felicia ock vilmer. Ock att jag inte är proffs på äventyrsgolf är något som jag faktiskt kan stå för. Sedan åkte vi ock handlade mat ock slog oss därefter ner på belinda ock niklas altan i en skön miljö där maten slog på stort. Jag älskar tacos, det är en sak som är säker ! En riktigt fin fredagskväll helt enkelt!
 
Nu har jag precis varit ute i trädgården med mindy i koppel. Tänkte fixa ordning mig nu ock sedan äta mat, sedan är nog klockan så pass att jag måste dra iväg till jobbet. Ha en trevlig helg allihopa :)
 
 
 

Stay positive

 
 
Jobbarhelgen har dragit igång!
 
Min fot har svullnat upp ock fått inflammation, tummen ner ! Mina favoritbrillor är borta, tummen ner ! Min lägenhet står i kaos, tummen ner ! Jag borde sovit för flera timmar sedan, tummen ner ! Jag har inte tränat på över en vecka pga skadan, tummen ner ! Men alla de saker som ger mig flera tummar upp är så många fler, så jag tänker bannemig se över denna vägbulan... Bara att jag imorn jobbar 6.30-15 istället för 15-22.15, vilket innebär att jag kanske drar mot mariestad ock umgås med min syster med flera på kvällskvisten,(hoppas på det) gör att all negativitet nästan rent ut sagt sopas av banan. Yepp så är det! Nu ska jag upp om 5 timmar så jag tänker krypa i kojs. Kom ihåg, stay positive!
 
 
 
 
 

en skala 1-10 räcker inte för att bevisa min glädje

 
 
Jag har hämtat min nya bil idag. En Volvo V50 2,0D business r-design -10
ååh det känns så himla bra just nu! :) (y)
 
 
 
 
 
 

11:52

 
 
 
 
 
Trots att solen inte skiner idag, så blir nog detta en bra dag! Jag ska in till skövde i eftermiddag, väntar bara på att pappa ska ringa o säga att han är påväg hem från lammhult, sedan ska han hämta mig, så åker vi till skövde tillsammans, ock jag kommer lämna skövde väldigt mycket lyckligare. aiiiiiiiiiih!
 
 
 
 

Det här går inte

 
 

Faaaaan! Har vaknat flera gånger inatt, då jag vridit till foten i sömnen åt fel håll, ock då har det gjort så fruktansvärt ont, så min natt har delat ut många tårar. Sitter o gråter nu med med tanke på att jag inte kan gå o gymma denna måndag, dessutom ska jag jobba extra på torsdag, så då blir det heller ingenting... Detta blir en ren skitvecka i stort sett.... Hoppas bara att det inte är något konstigt !?
 
Hur som helst, så blir det jobb ikväll i strumplästen, för några dojjor får jag inte på foten, då böjbarheten inte är som den ska... Ahh, ock som grädde på moset stänger kommunen av vattnet mellan 14-17 i denna kåk idag, så jag får väl gå ock duscha ock fixa ordning mat o allting nu på morgonkvisten....
 
"När det är bättre att drömma"
 
 
 
 
 
 

#new! this could be something - anton ewald

 
 
 
Haha, sommarplågan...
 

Varning för lite äcklig text...
 
Alltså vilken klant jag är.. Skulle gå till återvinningsstationen med massa flaskor, ock med några få flaskor kvar, så tappar jag en som landar mot containern ock sedan kommer den spruckna flaskan på min fot... Såg att det blev ett jack. Alltså, ni vet när det går så fort för blodet att lämna kroppen, den stunden man blir lite illamående, just vid händelsen, det hände, ock då hade jag några flaskor kvar, kände hur tårarna knackade på bakom ögonlocken. Slängde in de sista flaskorna ock sprang sedan haltandes hem. Min fot började somna, ock min sandal var som ett blodbad, klibbigt. Sprang upp till Göran som fick kolla om det var glas i foten, det kunde ju inte jag se bakom alla tårar. Men det ska det inte vara. Nu har jag plåstrat om foten, ock har den i högläge. Min fot sover fortfarande, men antar att det är så det ska vara vid sådana här tillfällen... Alltså, nu hoppas jag ju att jag vaknar upp imorn ock allting är bra... Usch det här var äckligt, o så är jag så fett nyfiken.. Tittade in i jacket, ock vad vet jag, men det såg ut som om jag såg en blodådra där under, det var ju liksom öppet... Yuuuuuo
 
 
Nääh fyfan, nu blir det en stor stark coca cola ock några filmer på raken.. Ett dåligt avslut på denna fantastiskt sköna söndag. Inte precis vad jag efterfrågade men... Stay positive liksom (y)
 
 

20:30 en vanlig måndagskväll

 
 
Hej o håå. Hoppas ni fick en fin helg, det fick jag. Jag o Lovisa styrde ihop till en förfest här hemma hos mig i lördags, sedan drog hela gänget till olstorp för säsongens premiär. Jag hade riktigt kuuuul. Sedan väl hemma på natten så var det inte mycket mer än att välta i säng, då jag skulle upp 2 timmar senare, för att öppna på coop. Alltså king som ens orkade upp liksom. Sedan när jag slutade vid tre, så stod mitt crew med ett innehåll av Marie, Therese, Sara ock Markus ock väntade på mig. Så när jag traskade ut stolt från coop så möttes vi upp, gick ock köpte pizza ock tog sedan det med oss till bryggorna där vi satt ock flötade i kvällssolen ock återkopplade kvällen innan på bästa möjliga. Fy baskat, denna jobbarhelgen var bättre än vanligt. Men igår när vi sa tack o hej, så orkade jag inte ta tag i all disk o burkar o glas o tjofaderittan när jag kom hem, så det är precis vad jag har gjort nu, städat bort lördagens förfest :)
 
Nu skickar jag massa snapchats till sara, ock erkänner att idag, är det jag som käkar glass i stora lass, medans hon är ute ock springer benen av sig. Min syster vet hur mycket glass jag faktiskt klarar av att äta i sträck. Så lasset är i största bemärkelse... Tack o hej, leverpastej :) Btw, Nu kommer det mestadels bara bli lite text framöver. Min kanin ville provsmaka min sladd till min dator, ock så var hon smart nog o valde den dyra delen, så jag är utan min data nu för ett tag framöver, can't tell how long.. Men tack o lov att Therese har en sådan rar pojkvän som tog med en extra data som han lämnade kvar här i lördags, så jag får låna den sålänge :) Jag ock datan måste ha varann lika mycket som jag måste ha mat. Beroende tjej här..
 
 
 
 

RSS 2.0