MÅNADENS KLART BÄSTA LÅT!

 
 
 
 

12:25

 
 
Hej på er, hoppas ni mår bra!
 
Jag började min morgon på gymmet. Nu har jag ätit, duschat ock sminkat mig. Ikväll står jobb på schemat, utöver så har jag en ganska chill måndag. Ska vattna, tvätta ock laga mat, men å andra sida så närmar sig klockan ett, så denna dagen passerar nog ganska fort.
 
Denna helgen hade i stort sett allt. Jag utnyttjade verkligen tiden känner jag, trots att den var fullsmockad rakt igenom. Så igårkväll när jag kom hem ifrån växjö, så såg jag bara farmen-finalen ock sedan stensomnade jag ock vaknade vid halv sex imorse, utvilad. Så himla skönt.
 
 
 
 

FREDAG

 
 
Godmorgon, godmorgon.
Har än så länge hunnit fylla på spolarvätska i bilen, ock börjat rensa gamla räkningar.
Vid tio ska jag träffa mathilda. Så himla kul att både få träffa henne ock se hur det har gått för dem i huset. Ååh så kul. Har verkligen längtat :)
Sedan ska jag ringa några samtal, ock därefter städa av lite granna :)

Bävar lite för vädret denna helgen, alla snackar snö, ock det går bara inte ihop i min värld, då jag med sommardäck ska åka till växjö. Det får inte komma snö, för då kör det ihop sig efter vad bland annat lagen säger.
 
Hur som, nu måste jag fixa ordning mig :)
trevlig fredag, ock helg!
 
 
 
 

WE ARE THE WORLD

 
 
Slumrade till lite granna undertiden filmen rullade igenom. Kommer inte ihåg att jag såg speciellt mycket, som vanligt när jag tittar på film. Kommer nästan inte ens ihåg vilken film jag startade igång, men det jag kan minnas är att det var fantastiskt skönt att få sig en liten tupplur på några timmar. Nu har jag precis avnjutit en kopp kamomillte, ock myser framför tv:n. Känner mig redo att jobba nu genom veckan, innan jag har en ledig helg, som är totalt uppbokad i vanlig ordning. Förbannat skönt att ha så mycket att göra ändå. Är man bara ledig 2 helger i månaden så får man använda den tiden på bästa sätt. Det finns så oerhört många nära som man vill träffa när väl alla kan :)
 
Nu blir det lite mer soffhäng innan jag kryper ner i sängen som jag bäddade rent igår.
 
 
 
 
 

16:05

 
 
Idag var jag på gymmet, Bästa starten på dagen, speciellt när man känner att det är kul ock att det går bra.
 
Har tvättat idag, betalat räkningar ock städat lite granna. Nu passar jag på att ta igen mig lite granna medans jag ändå kan. Dessutom så har jag inte så mycket mer att göra, då det inte är speciellt stökigt. Det som gör att det känns som att jag måste städa mera är för att det ligger virke till toaletten här i matsalen, hallen ock i köket, men det måste liggar kvar då det ska användas. Nu ska jag rulla igång en film, bara för att jag kan :)
 
 
 
 
 
 
 

FINNA KÄRLEK I DE SMÅ TINGEN

 
 
Nu är det bara morgondagen kvar, sedan kan jag fira med bomber ock granater att av även denna jobbarhelgen är gjord. Satan så fort det går. Man bävar för det innan man är på, sedan ska man helt plötsligt av, jihaaa liksom!
 
Nu har jag landat i soffan, ock känslan av att imorn eftermiddag få bocka av en katastrofalt dålig vecka är oslagbar. Fan så skönt det känns alltsåååå. Ock jag ser fram emot måndagen ock få ha en riktig städardag, utan några hinder. Det är konstigt att man längtar efter att städa faktiskt, men så jag gör.  Får ofta mersmak om jag drar igång med något, även om fighten av att ens finna motivation att börja kan vara djupt nergrävd. Men igår morse när jag gjorde en ny liten touch på köksbordet, så flög den där feeling om ordning ock reda till mig som ett brev på posten.
 

 
 
 
 
 
 

MUSIK IS MY WORLD

 
 
 
Igår blev det en tur till skövde ock jag fick med mig det som jag planerat. Köpte en dator av ett annat märke än acer, men är lite tveksam. Kanska ska åka in ock byta till en annan, ock landa i acer som jag kört på de senaste åren. Jag vet ju att det är en bra dator. Men för att få samma prestanda som på den jag köpte igår, så kostar det kanske tre lax extra... Jag vet inte alltså, ska kolla upp hur lång betänke-tid man har på sig, så får jag avgöra det fram tills dess.
 
Men kameran, kaffemaskinen ock högtalarna kommer jag garanterat ha kvar. Måste dock lära mig hur man använder kaffemaskinen, hur man måttar upp vattnet. Sedan måste jag nog läsa en hel del om systemkameran. Men högtalarna, jävla vad fint det låter nu även i sovrummet :) LYCKAN ÄR TOTAL!
Men nu är det först jobbarhelg på ingång, med start klockan 15 idag .... BUUUH!
 
 
Lenovo IdeaPad Z50-70 15.6" Bärbar dator (svart)
 
 
  
 
Logitech Högtalarsystem Z906

PERSONLIGA PROBLEM BARA

 
 
Hur jobbigt det är att ha en dator som inte delar ut något ljud till mig. Hujedamig. Har snart klarat en vecka utan dator kopplad till hemmabion. Men jaa, det svider lite i hjärtat, haha. Tackar min hårddisk som jag fyllt med låtar. Visserligen gamla som bygden ock till 2012. Vet ni vad det innebär? Jag lyssnar bland annat på artisterna som spelade på förra TÖREBODAFESTIVALEN. Vet inte vad jag ska kalla det, men en längtan. Vilken sommar vi har framför oss alltsååå! Förra festivalen var något utöver det extra. Galet mycket tryck om inte minns här i trädgården, haha.

Ska inte sväva iväg för mycket nu, men det här med datorn alltsååå. Ljudet fungerar ju säkert, om jag hade varit teknisk. Högtalaren nere i hörnet på datan har ju bara fått ett kryss över sig. Men jag löser inte det själv. Sedan saknar jag ju två tangenter + att vissa tangenter är lite hårda, så när jag skriver så får jag gå tillbaka ock trycka på den knapp som jag har tryckt på, men inte tryckt tillräckligt hårt. Jag har helt enkelt inte mördat tangenten, vilket man mer eller mindre behöver.. Jag har märkt, kanske alltid vetat att jag är en person som inte gillar när saker inte fungerar som det brukar. När det finns en sådan lätt lösning som att bara köpa en ny, då gör jag oftast det.. Det kostar ju, men pengar är ju till att spenderas, inte sant? Men då banar jag iväg ock grunnar över om jag ska kolla på en kamera också när jag ändå är där. Sedan är det ju så att mina högtalare i sovrummet också är trasiga. Eller jaa, igentligen inte, utan det är bara den änden som man sätter in i datorn eller mobilen, själva munstycket som har lossnat från kabeln... Men det hjälprt ju mig inget, så jag får se hur jag känner imorn, men kanske blir det en tur till skövde. Eller ska jag härde 2 veckor, ock fica det när jag ändå måste in för att flytta över mobilen... Aah, en vanlig människa skulle säkert tänkt "jag tar det när jag ändå ska in". Medans jag tänker "jag åker nu ock jag åker då". Typ alltså eller.
 
Så jävla tråkigt att det är allt på samma gång bara.... Eller ja lite roligt, men man önskar ju att man var rikare vid sådana här tillfällen... ;)
 
 
Acer Aspire E5-771G 17.3" Bärbar dator (grå)  Sony A5000 Systemkamera + 16-50mm objektiv (svart)
 
Sony 5.0 Surround Högtalarsystem SS-CS310CR (svart)  Dolce Gusto Circolo FS Kapselmaskin (svart)
 
 

DEALING WITH FEELINGS

 

Ett slag för chiapudding, som tände eld på smaklökarna. Har förberett två stycken till imorn nu, en till frukosten ock en till kvällsmaten. Så gott var det jaaah!
 
 
Annars så sitter jag mitt i vidrigaste veckan på länge. I måndags mådde jag psykiskt dåligt, ock att jobba till 22:15 var en pers. Att jag sedan åkte hem, släppte alla pluggar för att sova, men totalkuggade ock var redo att jobba 8-18.15 dagen efter. Hur välmåendet var då ? Med utebliven sömn, stod jag med huvudet upp ock fötterna ned, tänkte ringa till jobbet, för att stanna hemma, men kände mig med mina få timmar i månaden illa tvungen att göra mina tio timmar. Med en huvudvärk från helvetet, eller lägre, så försökte jag hålla humöret uppe, räknade timmarna. Tänkte vid varje övergång till nästa timma, okej, en timma till... Tillslut var jag hypno. Samtidigt som jag försökte hålla ett leende, ock humöret mot kunderna, så försökte jag att inte känna efter. Innerst inne grät jag, allt raserades, psyket var väl inte hundra, men tillslut hade dagen passerat ock jag cyklade hem. Totalslocknade med råge ock efter en sömn likt ett världshav, en sådär 11 timmar. Så tog jag på mig gymkläderna vid sex imorse, tittade mig i spegeln, ock slet av mig dem lika fort igen. Jag mådde bra helt enkelt. Det enda som talade till mig var känslan som uppstår efter man gymmat, mattheten. Smaksatte min morgon med att frosta av frysen istället. Har väl nätt o jämt tjatat hål i huvudet på de flesta om hur "full min frys varit" ock att jag "borde frosta av den". Nu är det gjort. Vem ger mig high five?
 
 
Nu de senaste timmarna har jag mått illa. Var ute ock staplade ved ock vid varje böj efter en ny vedkump, så kände jag bara: vart tar jag vägen. Nu åkte de ock hämtade en kärra med ny ved, så jag ska vrida om skosnörena ock gå ut ock hjälpa till, trots hur jag mår eller inte. Ha en fortsatt fin kväll, så får vi se om det blir en uppdatering senare. LATER!
 
 
 
 
 

07:58

 
 
Igår höll vi på lite med veden innan vi bytte till sommardäck. Ock när man väl sliter av vinterdäcken, så ska man ju putsa dem, för att behålla skicket så gott som möjligt. För sitt eget bästa helt enkelt. Fyfan alltsååå. I över två timmar stod jag ock gnuggade på bara fäljarna, såg dagen passera i revy, vantarna var pisseblöta, ock en mänsklig känsel i fingrarna fanns inte. Så jäääävla tråkigt. Men jag vet hur mycket jag kommer uppskatta det slitet sen i vinter. För när jag tog fram sommardäcken, som jag putsade i vintras, så var de ju förbannat fina. Jag minns hur mycket jag slet med dem också. Man kan säga att det var därifrån jag fick motivationen till att fortsätta gnugga helt enkelt. Fick så mycket gjort igår, ock efter allt slit avslutade jag dagen med kinamat ock farmen-mys med mamma ock Göran.
 
När jag gick o la mig för natten kände jag mig tiptop! Som att inget i världen kunde stoppa mig ungefär. När jag vaknade i morse kunde jag njuta av en sömn likt en prinsessas, men på något vis kändes det som att något kört över mig ändååå. Kanske gjorde jag för mycket igår, så min ork ock motivation för denna dagen, det bränslet använde jag igår...
 
 
Hade tänkt gå till gymmet imorse, men nu inser jag att jag kommer vilja ha denna måndagen så lugn som möjligt innan jag pyser till jobbet i eftermiddag.
 
 
Nu ska jag prova på chiapudding, som det skrivs så mycket om överallt :)
Förberedde den igårkväll, så den har stått ock myst i kylen över natten.
 
 
 
 
 

NEWS

 
 
 
 
 

I SKRIVANDETS STUND

 
 
Inser att jag av denna fredagens timmar har tagit tillvara på i stort sett alla.. Började min morgon på gymmet. Sedan gick jag hem ock dukade upp en ordentlig frukost. Så som jag brukar göra när jag inte jobbar morgon. Har även hunnit städat av, tvättat, bytt sängkläder ock hängt upp nya gardiner som kom i ett paket häromdagen.
 
Jag blev även med en kick av energi ock ett sprudlande humör, efter mina timmar på gymmet, så jag drog igång ock tvättade bilen. Kors i taket, vad skitig den var, innan då vill säga. Men såg nu ikväll när solen slocknat att jag missat ett litet ställe. Pedantiskt som man är när det kommer till bilen, så planerar jag att gå ut ock fixa det imorn bitti. Sedan ska jag hjälpa mamma ock Göran med taket på den kommande toaletten. Kvällen ägnar jag i skövde hos Madde ock Björn, då det var alldeles för längesedan jag träffade dem, så det blir kul :)
 
Nu har jag precis ätit middag, som bestod av hemmagjord pizza. Det enda jag planerar för återstående timmar, är att tömma vinflaskan? Varför ? Bara för att jag kan :)
 
 
 
 

MOTTOT KAN VARA "STRONG AS LIFE"

 
 
Idag är jag oerhört matt. Har inte varit helt hundra på ett par veckor nu. Det började förrförra helgen med en extrem huvudvärk på söndagen. Sedan gick jag in på den nya veckan med en härlig förkylning, huvudvärk ock hosta. Klarade mig dock ifrån feber ock alla influensa-virus, så jag har jobbat på. Denna veckan har jag haft bedrövligt ont under revbenen, en lite kula har jag upptäckt precis under, som jag aldrig har haft förut. Men jag tror att det bara är någon typ av sträckning eller något, så jag ska avvakta med det. Nu ska jag alldeles strax iväg ock jobba, ska äta lite nu innan bara. Hoppas på att må bättre snart, ock att hitta en annan inställning till mig själv, för det är vad jag tycker är svårast.
 
 
 
Försöker hålla humöret uppe varjefall :)
 
 
 
 

GO APELSIN AKA GO ORANGE ?

 
 
 

GODMORGON

 
 
 
 
 
 
Fan vad mina dagar springer iväg .. Sitter ock skissar på kommande veckans matschema, vem fan gör det vid fem på morgonen liksom ? Hur som, förbereder humöret för den kommande soluppgången, som förhoppningsvis tar fart om en halvtimma :) Utöver, så inväntar jag att gymmet ska öppna just nu, så jag återkommer :)
 
 
 

MISS MOVIN' ON

 
 
Tjabba krabba på er! Vilken dunderskön helg jag har haft, ock trots det så har jag jobbat. Men igår när jag kom hem vid halv fyra, så gjorde jag bara en beställning som ni såg, sedan slocknade jag ganska på direkten. Så jag var mer eller mindre slutkörd. Vet inte ens om klockan hann slå sex... Hoooh! Men jag vaknade dock vid elva, gick upp ock åt ock sedan somnade jag igen. Vaknade vid fyra, perfekt! Min rytm har anlänt igen. Fantastiskt skönt att vakna så tidigt :)
 
I lördags var jag varjefall till skövde ock spelade bowling igen. Fick feeling från förra helgen, så jag ville gärna göra det igen. Skulle bannemig kunna tänka mig att spela ett par gånger i månaden. Så kul tycker jag att det är. Denna gången hade jag fruktansvärt mycket tur ock slog in 17 spare ock 8 strike:ar på bara 3 serier. Alltså vart det kom ifrån fattar jag inte :o Superkul ändå trots poäng eller inte! Efter bowlingen åkte vi till Marie, gjorde varma mackor ock slog oss ner framför melodifestivalen, därefter en film innan vi avslutade en fin lördagskväll. Får tacka Therese ock Marie för skönt sällskap :D
Idag började jag min morgon på gymmet följt av frukostmys med mamma. En fantastiskt bra start på dagen. Ock att solen fortsätter att lysa dagarna "långa" får mig att må som en kung. Nu har klockan passerat 14 så jag ska fixa ordning mig nu, ock sedan blir det extra kvällsjobb för min del :)
 
 
 

SLÅ TILL

 
 
Fick ett mail med en erbjuden rabatt om 40% på den dyraste varan. Då slog jag till. Har varit ute efter ett svart dra-på-lakan, men alltid ballat ur när det kommer till saken, då jag inte funnit det som ett måste-köp, när jag har både vita ock beiga innan. Men nu slog jag till ock fick detta svarta för endast 137 spänn. Sedan passade jag på att beställa lite sängkläder. Vitt, det blir fräscht nu i sommar :) :) :)
 
 
 
 
 

NEWS

 
 
 
 
 
 
 

DEN VACKRASTE AV BLOMMOR

 
 
 
 

ÅRETS ATT-BOCKA-AV-LISTA

 
 
 
 
 
 
 
Detta är ju fantastiskt! Kommer ta en sak i taget, ock kan med glädje bocka av blommorna, som gör mitt hem lite mer åt det hållet jag vill ha det! Men är även ute efter ett träd i den sorten, så därför fick bilderna på blomman vara kvar :)
 
 

KILL IT

 
 
 
 
26:e april 2013... Haha snacka om att jag totalmissat en sommarplåga.
Hörde denna på renees igår ock jag tycker den är ganska mysig, ock så är det (a) haha
 
 
Vilken fantastisk dag! Har städat mina lådor i skänken i hallen, vilka alla tre bar ett innehåll av kaos. Fattar inte att jag bara ska droppa alla saker så smidigt imellanåt... Kanske är detta början på en ordningssammare Maliin. Har blivit mycket bättre på att ta undan efter mig med en gång, jag har skaplig ordning i lägenheten, vissa gånger tar man tag i något, så gör det bara allting rörigt. Som igår när jag monterade den lilla hyllan. Därefter låg det ju massa papp, skruvmejslar, hammare, frigolit ock gud vet vad precis över hela köket. Där är ett exempel. Skit samma vad fan bryr ni er om jag är rörig eller inte, haha. Ville nog bara få mig att förstå. Det är aldrig försent att bättra sig :)
 
Hur som, denna dagen, antagligen på grund av solen. Min energi har legat på topp ock jag har fått mycket gjort. Något av de roligaste må väl vara att jag nitat en jeansjacka, lite lätt dock, ock målat en korg till sovrummet :) Imorn innan jobbet, så planerar jag att rensa bland alla nagelprylar vilket är prio ett ...
 
Nu ska jag titta på barnfilmen starstruck ock sedan sova :)
Kanske behöver äta något... Magen kurrar 22:17, aoutch!
 
 
 

HIGH FIVE PÅ DENNA ALLTSÅÅÅ!

 
 
 
 
 
 

SUNNY DAY, WELCOME!

 
 
 
 
 
Godmorgon, värdefulla morgon. Idag är en sådan morgon som man skulle vilja sitta ute i trädgården ock äta frukost. Men dessvärre så är det lite för kallt ute, men bara känslan som uppstår såfort man vaknar ock solen tar sin plats i morgonhorisonten. Då kan man drömma sig bort, låta längtan sväva iväg en gnutta.
 
Jag hade tänkt att gå till gymmet idag, grunnar fortfarande på det, men den hostan som jag besitter får mig att tvivla lite granna... Kroppen visar att jag gjorde en vändning i vardagen, jag chockade mig själv med att gå till gymmet i måndags typ .. ;) Hoppas ni får en fantastisk torsdag allihopa :)
 
 
 
 

FEELING BATMAN



Har precis varit en snabbis till Tidaholm, av alla ställen i Sverige. Men beger mig nu hemmåt mot Töreboda igen, precis som att det skulle vara bättre ? Men Tidaholm hade fan inte mycket att fara för. Däremot så gav Skövde mig av minsta lag en ny liten hylla som jag ser fram emot att komma hem ock montera. Töreboda över lag, nej tack! Men mitt hem, där trivs jag allt braaa! Som fisken i vattnet för att säga något klyschigt i detta inlägg också! Så kör vi några selfies på det ock jag är nästan hemma 😆










MOBILBLOGG

 
Fan vad smidigt det är att mobilblogga alltså. Lite kul också. Min mobil rockar mer än mer! Idag steg jag upp tidigt i vanlig ordning som ni såg. Jag besegrade gymmet ock körde ett benpass, ganska slapp start fick det bli, men huvudsaken är ju att man börjar någonstans. Dessutom så fick jag sådan hosta, folk började uttrycka sig i form av, "du borde inte träna: ock "ta det lugnt idag" ... Tillslut tröttnar man på det ock går med raska steg hemmåt istället. Så en ledig dag, då kan jag lägga oväl en halvtimma på att fixa ordning en stor frukost som jag sedan kan må bra av 🍞🍎🍌. Har precis fixat mig väldigt väldigt enkelt. Tänkte ju bara vara hemma ock greja idag men ska även utföra en tur till Skövde en snabbis bara 😇 . 
 
 
 
 
 
 

UPPFRÄSHNING ÄR ALLTID BRAA!

 
 
 
 
 
Alltsåååå denna låten ...!! Så jäva bra. En go uppfräshning av ordinalet som var bra när den kom för två år sedan. Minns att vi lyssnade på orginalet på min första födelsedag som jag firade här hemma i lägenheten. Nu har det gått 2 år, så jag landar på en känsla av att det var på tiden. Att starta morgonen såhär, kanske inte alla skulle önska ? Men jag vill bara skruva upp volymen, flyga upp ur sängen ock ta tag i allt som jag planerar att göra idag. Har precis dukat upp en bricka med en kopp honungsvatten, en glas med citronvatten ock en vattenflaska. En fin start, som jag skulle kunna tänka mig varje dag, men idag var det de enda mina ögon såg skulle hända, då jag antagligen börjar bli förkyld. Vill igentligen inte erkänna det för mig själv men så länge jag inte åker på feber så tänker jag inte tycka synd om mig själv. Därav starten på dagen, så mår jag nog bra sen :)
Ska varjefall om någon timma eller så traska till gymmet. Ska bara låta allt vatten passera igenom den större delen av kroppen så därför äter jag ingen frukost nu.
 
 
Vi hörs senare hörrni! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

STRONG AS LIFE

 
 
OM jag har träningsvärk i magen .. ? En av få smärtor som jag faktiskt njuter av, så det var precis vad jag var ute efter. Tror ni att jag reser mig lätt ur sängen just nu ? Klumpigare än vanligt skulle jag säga med små ord valda, haha ... Träningsvärken började taffsa på mig sent igår, dag har det blivit värre, ock jag förbereder mig för morgondagen. Ååh jag älskar träningsvärk. Igårkväll ock hela dagen i dag har jag dessutom nyst konstant, vilket även det känns i magen... Fucking jävla gött ! Sedan får vi väl hoppas att dessa nysningar inte släpar med sig något annat intill mig. Men jag brukar ju inte bli sjuk så jag ska nog klara mig. (y)
 
Inspiration är den bästa motivationen
 
Nu är jag ledig i 2 dagar, så det blir storstäd av hemmet, träning ock fokus på mig själv bara. Ska försöka att ta igen mig på kvällarna ock unna mig lite lyxtid med fotbad, manikyr, pedikyr, ansiktsmask ock hårinpackning under dessa lediga dagar innan jag går in på jobbarhelgen :) Låter inte det helt okey klokt eller så säg.
 
 
Men nu ska jag lyssna på jojkla-låten "jag är fri" från melodifestivalen som redan ligger uppe på spotify.
 
 
 
 
 

TESTAR ATT MOBILBLOGGA


Nu har jag precis avnjutit en frukost som denna ock det smakade, låt mig säga helt awesome ! Ska duscha, fixa ordning mig ock sedan ta tag i dagen ock alla dess sysslor innan jag drar o jobbar ikväll 😁



JOBBAR PÅ ATT ÄTA REGELBUNDET

 
 
Jag försöker lära mig att äta regelbundet - frukost, lunch, middag och 2-3 planerade mellanmål. Då har jag känt av att jag har energi hela dagen, jag får i mig den näringen som jag behöver ock suget av att småäta har inte samma existens som när jag skippar måltider, pga jobb eller annat. Så denna veckan ska jag, trots jobb, försöka att hålla ett någorlunda tidsschema. Det som jag behöver jobba på är att minska varje måltid, då jag äter mycket varje gång. Nämnde jag att jag fått ryggfett nu ocksååå. Huuuh, ska strax gå till gymmet. Det känns ganska motiverande faktiskt. Men frukosten ska ju vara ett stort mål, vilket passar perfekt för mig. Jag älskar ju frukost, ock speciellt när jag lagt ner till tid på att fixa ordning den, då det finns lite olika variationer, som müsli, havrefras, hambakat bröd, frukt, ock jag äter gärna lite av varje punkt punkt punkt. Nepp nog om detta, nu ska jag fylla upp vattenflaskan ock traska iväg för ett magpass.
 
Mmmm, visst ser det asgott ut eller :D
 
 

SHOE-PROBLEMOS

 
 
Tråkiga utgifter ändå, när man har ett par som man haft kanske ett halvår, som är i gott skick men inte alls bra för benhinnorna. Dessutom ger de mig skoskav gång på gång, trots att jag brukar åka till jobbet i dem imellanåt, gå till gymmet i dem ock ja ni fattar. Men problemet är ju vad man ska byta upp sig till? Får nog åka till skövde om ett par veckor, sådär när lönen kommit ock köpa mig ett par "rockmyworld-shoes".
 
 
 
 

GE MIG DIN HAND, JAG SKA HÅLLA DEN HÅRT

 
 
Bortsett från huvudvärken, så mår jag så förbannat bra, som har så respektfulla människor runt om mig alltsåå. Denna helgen var en high-five-weekend må jag säga. Känslan av att bara vara tillsammans, den är allt bra fin.
 
I torsdags kväll när jag kom hem från jobbet vid halv elva, så kom Fredrik hit, ock stannade ända tills idag. Nu har han anlänt till växjö ock jag räknar ner dagarna tills nästa gång. I fredags så spelade vi bowling med min fina syster ock hennes pojkvän, Viktor. Killarna är ju bättre på sånt, det är givet, men jävlar vad jag tycker om bowling, även om jag är en riktig jävla looser på det. Efter bowlingen så drog vi till en pizzeria i skövde, något på b tror jag. Hur som, det smakade illgött alltsåååå. En riktigt jävla fin pizza så att säga!
I lördags slappade vi gärnet ock laddade upp för en vin- ock räkkväll ock melodifestivalen såklart. Ock idag, så har vi göttat oss i soffan all day long så att säga. Kvalitétstid kallas det! "Så att säga" är något jag gillar att avsluta mina meningar med, TYP ..
 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, ock hoppas på att bära ett huvud utan värk imorgon. Men det ska nog inte vara några problem, ock jag satsar även på att gå till gymmet imorgon efter jaa, minns någon när jag tränade senast. Ska nog köra ett göttigt magpass, så jag får smaka på träningsvärken igen. Jag fick fan träningsvärk i röven efter bowlingen i fredags, hur gick det till liksom !? HAHA
 
 
 

yey or ney

 
 
 
 
Vårens byxtrend har landat. Jag kommer inte delta i denna vårens trend känner jag. Ursäkta, men nej alltsåå. På vissa är det säkert skitsnyggt, kanske även asballt, men på mig finns det inga odds som säger att det kommer rocka alltsååå.
 



RSS 2.0