Mot kändislivet. Typ.

 
 
 
 

Igår var våran chefs chef ock hälsade på, ock då tog han lite kort bland annat. Ett av korten kommer laddas på coops tv på jobbet. En tv som alla vi som jobbar på coop runt om i hela sverige har i matsalen. På denna tv:n kommer jag ta plats för en tid framöver tillsammans med våran butikschef. Haha, så nu jädrar, nu börjar kändisskapet, varjefall bland alla som jobbar i någon coop-butik. ;)
 
 
Hur som, tänker börja denna morgon med lite gymtid. Känns som en bra kick till att komma på andra tankar så att säga. Sedan ska jag försöka städa upp lite här hemma, ska nog ta svängen förbi coop för att inspektera bilden också ;)
 
 
Utöver det, så blir det lugnt innan jag pyser till skövde ikväll :)
 
 
 

going hypnooooo :D baby don't lie!

 
 
 
Hoscha, håll i er för if a was a rich girl.... Gwen Stefanis nya låt :D (y) När första stönet var avklarat ock efter det, aha, då var jag fast. Jävlar vilken hit! Jag blev så lycklig av denna låten, redan från första stund. Jag känner hur festen närmar sig ock nu är det en liten hållhake kvar bara, sedan kan jag inkräkta på skövdes gatuliv. Nu drar jag mot bolaget ifall om att :D
 
 
 

these are the days we've been waiting for

 
 
 
 
 
Effektiv måndag. Idag har jag gjort allting som jag skulle. Kunde till ock med tända ljus ock avnjuta en första glöggstund med pepparkakor här i soffan nu på kvällskvisten. Så nu har jag det lyxigt. Njuter av lugnet, en nystädad lägenhet ock ser fram emot att krypa ner i en renbäddad säng. Sedan kör vi jobb i tre dagar ock därefter väntar en ledig helg som jag ska försöka möblera om, för vill så gärna åka på inflyttningsfest...
 
 
Godnatt!
 
 
 
 

When it rains, look för rainbows

 
Tjabba readers! Intalar mig själv att ni haft en bra helg, för glädjens skull. Min har, trots jobb, tro det eller ej, varit jättebra! Mitt humör har suttit där det ska, ock jag har skrattat när jag kanske igentligen inte borde. Men att le för de som inte gör, det gynnar en själv i slutändan. Att få någon annan att le, det är fint det.
 
Var i stan igår efter jobbet, ock umgicks med en bättre hälft av mig, min syster ock hennes sambo. Väldigt trevligt, lugnt ock skönt. Tog svängen förbi coop ock köpte hårfärg, ock försöker se att dagarna mot den 17:e november är mer få än vad som sant som det är sagt inte är. Då är det guldslingsdags igen, ock jag hurrar :D Så passar på att färga håret precis innan. Då håller det sig till den 29:e när pappa ska ha 50-års fest :) Köttbullar ock pannkakor, sist när jag färgade håret testade ju jag något nytt ock slängde i en röd nyans i delar av håret, men mesade lite med styrkan på den röda. Igår hittade jag en starkare färg enligt förpackningen, så en slutmesad jag ock nu räknar jag dagarna.
 
 
Utöver det, godnatt.
 
 
 
 
 

15:22

 
 
Denna helgen har varit riktigt avkopplande ock skön. Kalas, dejt, ock ensamtid :) precis vad jag behövde dessa dagar. Idag tog jag en sovmorgon överraskande nog. Mina tio alarm ringde i vanlig ordning mellan fyra ock fem imorse, men jag stängde av de ock sov vidare. Det var längesen jag sov så mycket under en helg, så nu känner jag mig utvilad ock redo för en vecka med jobb. Eller jag borde vara det :) Men man blir nästan tröttare av att sova för mycket ..
 
Hur som helst nu ska jag äta massa ock sedan pallra mig till jobbet :)
 
 
 
 

yoooo

 
 
 

Haters gonna hate

 
 
 
 

Välkomnar nya veckan :)

 
 
 
 
 
Idag har varit en bra dag. Började min morgon med en ringsignal som heter duga. Klockan fyra var jag uppe ock skrev en to-do-lista. Allt för att underlätta min dag. Sedan vid sju tog jag en sväng till gymmet för ett benpass, dock var min styrka i kroppen inte den bästa idag, kanske var jag på andra tankar. När passet var klart tog jag räcerbiken till coop ock handlade frukost. Sedan har jag träffat en polare, städat sovrummet, bäddat rent i sängen, inte förtärt något godis, men jag har varit allmänt pigg över lag. TACK! Men undervattenströmmen tar fart, att drunka just nu finns inte ens på världskartan. Även om jag upplevde en katastrof när jag skulle tvätta mitt duntäcke... Fyfan, tur att Göran var hemma. Att vrida ur några liter vatten ur ett tjockt jävla duntäcke hör nämligen till.... Nu blir det jobb några dagar innan jag firar ledig helg, efterlängtat! :)
 
Här nedan kommer några saker som står på inköpslistan för tillfället. Har en tv-bänk som den nedan, men ska införskaffa mig en likadan till. Den var så förbannat smidig ock kul att bygga ihop ...Right?! Ock tavlan över Paris, gotta like!
 
 
 
 
 
 
 

Rooftop

 
 
Mina dagar är som alla karuseller på liseberg, lite av varje, men mestadels förjävla bra. Ett skrik av glädje! Ock att ha en pappa som har bivit utsett till årets företagare... Jaa som min broder sa, en stolt avkomma typ ;) Förhoppningsvis har jag fått några gener av engagemang som kommer visa sig framöver i mitt fantastiska liv. Jaa, grattis bästa pappa, du har vunnit årets företagare, vilket känns coolt, extra coolt att jag är suppleant för detta företag ? eller ;) haha nee, men så hima kul. Jag är så glad för hans skull. Han har kämpat på i både vått ock tort ock rott detta företag i ca 25 år. Jaaapp, där har vi fet fakta. En vacker dag blir jag nog också kändis ... (y)
 
Nudaa, lyssnar ni på Zara Larssons nya album eller ? :D :D :D Annars vet ni vad ni ska göra härnäst! Jag inväntar något smarrigt som reder sig i ugnen... MAT! :D
 
 
 

RSS 2.0