golddigger

 
 
Så blev mina guldiga slingor i håret :) Sjukt nöjd ! Ock att ha väntat på att detta ska komma till sverige i över tre år... Så är jag väldigt glad att de sitter i mitt hår idag, äntligen! skymtar lite lätt bara :)
 
 
 
 

Feeling good

 
 
Hej på er alla :) Jag så fina känslor i kroppen, ock jag har nog aldrig mått såhär bra en novembermånad förut i hela mitt liv. Tack vädergudarna för att ni sätter solen på himlen dagarna in ock ut! Jag mår bra av det!
 
Denna helgen som kommer nu har jag haft en längtan efter så himla länge!
 
Idag ska det julpyntas lite granna, har inte så mycket julpynt kvar, då jag slängde en massa när jag flyttade hit i vintras, men det som jag har ska jag ta fram idag :) Köpte mig en julstjärna igår som jag letat efter görlänge, ock igår hittade jag den, sista exet också, så turen var för en gångs skull med. Den är baota ock alldeles perfekt för mig ! :) Turen till staden gav mig även ett glöggset, en adventsljusstake ock en fin enkel röd löpare till köksbordet. Hela lägenheten ska städas idag, så bara att sätta igång, men först....
 
 
 
... I vanliga fall så är detta min jobbarhelg, så då får jag vara ledig onsdag ock torsdag för att orka jobba helgen sedan. Men imorgon ska vi ha after work för allra första gången, ock det ska bli så himla trevligt. Så jag satte helt enkelt in en semesterdag imorgon. Alltså ledig tre dagar i rad, men jag nöjde mig inte med det... För på lördag så kommer hela girl'a-skaran hem, ock vi ska umgås hela dagen ock julbaka ock ha en riktigt mysig dag, så jag satte in en semesterdag även på lördag! Att alla tjejer kommer hem, en sådan chans missar jag bara inte !!! Ååh vad det ska bli fint att träffa ALLA igen! Minns bland annat inte när jag träffade Lovisa senast alltså :< Men nu så :D Ledig tills söndag, ganska perfekt!
 
 
 
 

there is something about the bad boys

 
 
Kalaset för mamma varade ända till klockan 03.00 inatt, så jag tog en rejäl sovmorgon ock gick upp först vid elva imorse. Började min morgon med frukost framför reprisen av idol, ock tack för att Erik Rapp fick vara kvar igår, hooooou!
 
Ikväll väntar en lugn lördag som ska spenderas i biosalongen i skövde med min fina syster ock hennes pojkvän :) Ock det är väl ingen som funderar på vilken vi ska se, när hunger games har premiär... :D Solklart val! Men jag är klar ock klockan är bara halv sex.... Filmen börjar nio... Fredrik sa att den var sjuuuuuukt braaaa! Så ååh vad jag längtar :)
 
 
 
 
 

Legendary lovers

 
 
Äntligen torsdag, ock den dag som man varannan vecka är allra gladast då man gör sista kvällen innan ledig helg :) Idag började jag halv två istället för fem, ock har nu precis kommit hem, ock jag kan skrika ut för mig själv - LEDIG HELG utan att någon jävel bryr sig :D Så nu hoppas jag att denna helgen kan falla på plats :) Är fett sugen att dra ut på lördag, men eftersom jag är ensam ledig, så får vi väl se hur det går..... Men skam den som ger sig, eller !?
 
Imorn är dagen fullspäckad! Ska upp tidigt o gå o duscha, sedan ska jag bort till Felicia o sätta i guldiga slingor i håret :) Därefter ska jag städa, gå bort till återvinningen .... ( Alltid lika tråkigt! ) , baka ska jag också hinna ock sedan kommer mina fina syskon så vi kan fira mamma :) Det ryktas om att det ska drickas vin bland annat. Jag menar, hur trevligt :) !? Nu ska jag slå på en rulle ock därefter krypa i säng så jag kommer upp vid sex imorn bitti :)
 
 
Vad jag saknar att vara brun ..! Förövrigt så är jag medveten om att bilden är lite "B"
 
 
 

all we have is this moment

 
 
God eftermiddag :) Ska strax kila bort till coop ock göra näst sista kvällen innan jag får vara lite ledig över helgen :) Har ätit massa idag, ock fortsätter nu .. Idag har jag organiserat i mina köksluckor, som har ett kaos, med desto mindre som fortfarande består... Men nu är det en klar förbättring :) Hade inte så mycket att säga, utan väntar bara på att dra iväg o jobba... Dricker te ock mumsar på mammas goda saffransbullar, som hon har bakat tills fredag :) Då fyller mamma 45 unga år, o det ska firas :)
 
2 bilder från nu :) O jag ser ut som ett riktigt monster, lampan faller även ovanifrån... ÄNNU VÄRRE! Är det mjölkmustasch på första bilden troo !? ;O
 
 
 
 

Dem säger till mig att det inte finns några vinnare i krig

 

Tvischlan, ett så kallat ord som jag uttryckte mig till en kund.. Skulle säga tjena innan jag hann ändra mig till hejsan ock misslyckades totalt... That's life! Hur det nu gick så är denna jobbarhelgen över, tack! :)
 
Har precis diskat från min frukost ock sedan har jag hunnit käkat ett 20-tal plättar! Ock nu inväntar jag min syster så vi kan ringa min bror :) Måste tipsa er om Lime- & hallonvatten. Sjukt gott, speciellt om man får ett hallon i gapet :) :) Nu är det soffhäng resten av kvällen. Ser fram emot solsidan ock att få koka upp en flaska glögg med chokladsmak :) Jag njuter!
 
Btw, har ni lyssnar på DANIEL ADAMS-RAYs nya album INNAN VI SUDDAS UT! Jag menar, hur braaaa!!!? :D Ock så måste jag erkänna att jag längtar efter morgondagen :) Ledig så att säga, så jag har planerat in en tur till skövde med Therese. Sedan drar ju även paradise hotel sverige igång klockan 22, ooooooh yeah vad kul!
 
 
 
ooohwow vad suddig denna bilden var dåååe ;o
 
 
 

in black

 
 
 

I'm never changing who I am


Hey :) Äntligen helg ock jobb för min del.. Har varit ute på bygden ock köpt bland annat en koppling till en lampa, sedan blev det storshopping på apoteket, fick bland annat med mig massa hudprodukter som jag ser fram emot att testa ikväll efter jobbet :) Nu ska jag alldeles strax kila iväg, så jag hoppas med hela mitt hjärta att ni som läser får en riktigt trevlig helg :) Jag hoppas att jag kanske har något bättre att komma med nästa gång :)
 
 
 
 
 

shopping

 
 
 
 

I don't wanna be another wave in the ocean

 
 
Gokväll:) Idag har jag haft en riktig slappardag. Har en dålig känsla om att jag också snart ska bli liggandes sjuk, så idag har jag bara tagit igen mig själv, ock tagit igen alla missade program från att jag jobbat! Bland annat "fotbollsgalan" ock "halv åtta hos mig" som gick i måndags. Det extra roliga med halv åtta hos mig denna veckan är att vår gamla töreboda-bo viktor wallskog är med :)
Nu ska jag även se avsnittet från i måndags av ensam mamma söker, sedan kör vi halv åtta hos mig ikväll ock därefter bonde söker fru. Det bästa med vintern är nog alla bra tv-program som går, en kan njuta av soffläget på ett helt annat sätt :)
 
 
Eftersom min hals är svullen, ock full med blåsor, hur mysigt det nu låter, så har jag sjukt svårt att äta, eller det går o äta, men det smärtar. Så därför gjorde jag iordning värsta lyx-middagen så att jag "vill" plåga min hals att svälja. Fläskfile med färska örter, klyftpotatis ock en smarrig fräsh sås på cream fraiche med lite tillsatser. När inspirationen är som bäst! MAT ÄR LIVET!
 

Min helg var bättre än perfekt! Hade vinkväll med mathilda i fredags, vi åt tacos med fredde ock danne, sedan åkte det fram pepparkakor med ädelost, ock oj så gott det var! I lördags hade jag, Martina ock Mathilda hemmafest hos mig. En sjukt trevlig kväll med bugg o allt där imellan. Tequila, minttu, kaffehalvor, grogg o vin ock kvällen läggs till på bra stunder i livet!
 
 
En fin bild på Martina från i lördags, i väntan på Mathilda :)
 
 
 

Story of my life

 
 
Okeeey! Det är ledig helg för min del, dags att njuta!
 
Ringde igår för att boka tid för att göra en hälsokontroll för att vara säker på att jag inte har diabetes, men det behövde jag tydligen inte göra, så jag gick bort för att prata med dem personligen, men nepp, det hade bara varit onödigt... OKEY!? Det är så man vet att man är frisk eller :O sjukt sätt! Får göra samma visa nästa vecka! Fattar inte grejjen, det är jag som lägger den där hundringen för min egen skull, så varför får man då inte, om man nu vill, gå in ock ta ett blodprov !? Hur svårt kan det vara!! Ock om man dessutom har yrsel, skakningar, kallsvettningar, ofta törstig ock dessutom högt blodtryck... Känns som att någonting är på tok! Aja, det gäller att lägga energin på rätt saker, men jag blir lite lack ändåååå!
 
 

shopping

 
 
 
 
 

musik talar för alltid !!

 
 
2 låtar detsamma! En cover i videon överst, men ack så snygg han är, + att han kan sjunga :D Så jag ger er både orginalet ock covern.... BÖRJA NJUT!
 
 
 
 
 

leverans!

 
 
 
 
 

jävlar vad snygg!

 
 
 

D.A-R

 
 
Den 13e november släpper Daniel Adams-Ray sitt nya album, "Innan vi suddas ut". Idag på nyhetsmorgon hörde jag ett av de tio spåren. Nämligen där regnbågen tar slut, som var riktigt bra, ock nu kan man ju inte annat än längta tills hela albumet släpps om 11 dagar :)
 
Jobb ikväll ock sedan imorgon bitti :) what a weekend!
 
Nu ska jag se reprisen av idol som börjar halv tolv, eftersom jag jobbade ock missade det igår. Så 6 stycken kokta ägg ligger framför mig, dagens frukost med andra ord. Annars har jag precis hjälpt Göran att sätta upp diamanterna i den nya lampan ute i hallen, en riktigt fin liten lampa med lite skimmer. Nog om allt :)
 
 
 
 

RSS 2.0