jag har tappat greppet ...



om både sommar ock sol ... Känns som att varje dag som går tar oss mot en längre höst :(


Hur som helst, hoppas allihopa haft en fin midsommar :) Min var faktiskt braa. Fredagen började här hemma med en o annan drink, innan vinflaskan kom fram. Sedan strax efter sex-tiden tog jag min racer-bike ock trampade ner mot moholm, vilket fick mig att nyktra till även fast jag var underrättad med 5 cider på vägen ner ock två gin ock fyra cider väl nere i moholm. Blev tillslut en chillkväll med jorunn, hanna, marie ock martina.

På midsommardagen var partaj det enda som gällde at my place, ock jag tyckte vi styrde upp allting väldigt bra. Kvällen började med nubbar, shottar, visor, champagne, dans, musik, ock helt fantastiska människor innan vi våldtog olstorp ock dukade därefter upp en efterfest för hela slanten back at my place.

Söndagen var det mys-söndag med syster, bror ock marie ock sara ock lite madde :) Vi gjorde chokladbollar, nudlar, frukost på sängen ock hade allmän segtid tillsammans :)

Ock igår var det filmkväll hemma hos lovisa med marie, madde, hanna ock självklart lovisa :) Tog turen tillsammans runt sex för godisshopping, ock rundade av kvällen runt kanske halv två kvart i två på natten :)



Tack alla inblandade för de senaste dagarna ock tack för att ni gör mitt liv så bra!

stånka korv♥





när jag går ner




Hey allesammans, säger välkommen hem till mina vänner. Som jag längtat!

Är helt jävla zombi-fierad idag. Började 06.00 imorse, så cyklade med andra ord vid 05.00 hemmifrån. Att jag på så vis gick upp klockan 03.15, känns helt sinnes, men sant! Det borde inte vara konstigt att vara trött nu, men jag är faktiskt inte det. Men jag vet hur jag funkar ock skulle jag lägga mig, så skulle jag slockna med en gång, ock jag behöver försöka förse mig med mer sömn än vad jag verkligen gör! Så efter att jag städa klart mitt smink-bord, så blir det kvällsfika ock sedan somna gott till en film :)

Midsommar rullar inte med storm, ock jag känner mig vilsen.
Har inte så mycket koll just nu på vad som händer!
KONTAKTANNONS: Om någon där ute känner för att festa, ock hitta på något, så kontakta mig. Jag vägrar sitta hemma, tar mig vartsomhelst, närsomhelst! just give me a call.


Btw, igår var det inne en kund ock frågade mig om mamma var min syster..... smackthat liksom! Tur att JAG tycker att min mamma ser förjävla bra ut! :D










he ain't you!




Idag har jag varit i staden ock shoppat litegranna med mor&syster! Blev en parfym, ett solpuder, ett halsband ock en extern hårddisk! Dåliga utgifter nu när jag ska täcka väldigt mycket denna månad utan inkomst! Att det blir tight här vaa! Men jag har faktiskt inte "psyket" att förlora alla bilder på mina vackra vänner som ligger på datan, all musik ock så vidare! Känns som att datan räknar ner på sina sista dagar nu... Dock var väl parfymen, halsbandet ock solpudret inte så viktigt som hårddisken, men det fick följa med mig hem ändå..... Ni känner väl mig vid detta lag! Vi hann även med en fika på underbara mumma :)


Hur som helst, i övermorn kommer Marie, Hanna ock Lovisa hem, ock som jag längtar efter dem nu! Att alla bara far till USA sådär alltså ock lämnar mig här.. ;)



bjuder på en bild från min & martinas fantastiska kväll förra helgen i brist på annat!









Fredrik's student & bal, skitfint!










music vibration- taggar vännernas hemkomst!
















Stefano feat. New Boyz & Rock Mafia - I'm On A Roll

Ga.Ma - Crazy World (Radio Edit)





midsommar, baby!









stånka korv



Då har jag tagit mig hem idag från töreboda, i kanske världens motvind. Att det tog längre tid än det borde ha gjort, kan jag undvika att yttra mig om...


Hur som helst, glädjen pumpar.... Kan inte fatta att jag kan säga detta, ock att det förhoppningsvis förblir sant... Jag är ledig i midsommar, hela helgen! fyjävlasatan så gött! ooooh det var kämpigt!


Efter att jag jobbat idag mellan 8-12, så stannade jag kvar i töreboda ock sov i väntan på att mamma skulle sluta :) Så idag har jag skickat in mina referenser till Örebro, nu är det bara verkligheten som avgör vad som komma skall angående min "omprövning av körkortet"! Snälla håll tummarna på att allting går fint till nu :)









colours




EM kvällarna långa, jajjemän. freak!

fick skype:a med mina USA-´besökare häromdagen, vilket var underbart! Min saknad nu efter de är extrem, men jag tror ock hoppas på att ledigheten är min över midsommar, så vi kan göra allt det där som vi verkligen vill göra med de som är hemma :)

Ååh dem är de vackraste på denna jord!


Men från det ena till det andra ock tillbaka till verkligheten, så är jag väldigt sugen på fullmoon-party imorn på husaren :) Vore grymt kul att dra dit, men att bussarna inte går som man vill gör det hela lite svårare. Men alla problem är till för att lösas ock i annat fall så kan jag ju alltid sova i skövde ;) höhö


Nepp nu ska jag gå ock vända på kycklingen i ugnen, ock sedan återgå till em :)





new music
























12:04




Tandläkarbesöket gick bra. Fortfarande inga hål i min trut, så det ska jag ju vara glad över. Jag som borde ha haft flera hål, har inte haft ett enda i mitt liv, göööööött! Så jag stoppar i mig några till wafers dåå :)
Så vad som väntar nu är inte så väldans mycket. Ska försöka skriva ihop mina referenser som ska skickas till transportstyrelsen, sedan blir det väl film efter film :)


Ock ett litet "btw", nu när jag får ta nytt körkort om några månader, så blir det nog att jag ändrar mitt namn på riktigt till så som faktiskt alla som känner mig stavar det. Så det ser jag faktiskt fram emot. Hade tänkt att göra det när jag skulle fixa nytt när de tio första åren som man haft körkort hade passerat, men idag hade det varit sju år kvar tills jag fått ändra, men nu kanske allting smälls under samma flugsmälla redan om någon månad.... Hope sooo! Det är faktiskt något som jag verkligen alltid velat göra, så jag tror faktiskt att jag ska göra det nu :)






godmorgon




Börjar morgonen med choklad-wafers. Kanske inte bästa valet, men ack så gott. Mindre bra, när jag även ska till tandläkaren idag också ... shit happens liksom.

Ska slänga i mig frukost #2 nu innan jag beger mig till töreboda.









2 veckor sen sist



Jomen visst att tiden springer iväg...
vad som passerat den senaste tiden är inte så mycket. Var på dop förra helgen då min söta kusin, Vilmer skulle döpas, vilket var himla fint :) Sen gjorde jag inte speciellt mycket på veckan där. Den veckan som varit nu, har det varit mycket planering inför Fredriks student, som för övrigt ägde rum i fredags, så nu är han fri från skiten :) Det blev en lyckad student med uppehåll från allt regn. I lördags bestämde jag o Martina att vi skulle dra ut ock festa. Det ena led till det andra, vi hamnade på husaren ock det slutade med rajtan-tajtan o vi "missade" bussen hem.... Vaknade i skövde med... Jag hade så jävla roligt, ock kvällen blev gryyyyyym! Tack Martina för en nice kväll.
Igår avslutades helgen i skövde där vi var o kollade på Fredriks bal :) Så himla fina alla var!



Nu ska jag krypa ner framför "en gång i phuket" :)








RSS 2.0