En kostrådgivare vore något för mig!

 
 
All hjälp är bra hjälp, alla tips är bra tips, för mig så är det så.
 
 
Vad jag måste ta tag i mig själv. Januari som började så braa, fick ett desto sämre avslut. Imorn, förste februari ska jag försöka ta tag i mig själv igen. Känns som jag har sjunkit till botten den senaste veckan, så motivationen borde ju vara starkare än vad den faktiskt igentligen är. Jag har inte varit på gymmet på över en vecka, ock istället har jag ätit så mycket så jag kan inte ens stå för det i muntligt tal. Så illa är det. Antagligen så har jag varit stressad inombords, ock fokuserad på helt fel saker. Min energi har helt enkelt inte gått dit den borde, utan omvägen har varit brutal. Men jag ser oerhört mycket fram emot denna veckan, främst för att se om jag ens kommer palla det. Men jag har mina små anteckningar.
 
Inviger denna kommande måndag med dubbla pass på coop, 8-14 ock sedan börjar jag vid 17 ock stänger 22.15. Att jag öppnar på tisdagen ock kör ett 10-timmars pass smakar ju ganska bra det också. Men på måndag kommer min beställda matkasse från coop. Så när jag traskar hem efter två så har jag ett schema, ett färdigt recept på dagens mat. Men det känns ändå som att dessa timmar kommer vara svåra att fånga, då jag behöver tända i pannan också. Om det blir värme?  vi får se. Men det blir nog ganska så bra. En låda med mat för 4 dagar, sedan har jag skrivit upp vad som behöver inhandlas inför fredag-, lördag- ock söndagens måltider. Så trots mycket jobb, så känner jag mig ändå ganska överrens med de lediga timmarna jag har. Kommer dock få utesluta träningen helt, för det finns det dessvärre inte plats för det. Synd eftersom denna veckan inte heller gett mig någonting förutom alldeles för mycket gottigheter. Hur som helst, innan allt detta kaoset drar igång, så ska jag njuta av min morgondag.
 
Btw, vet ni att jag praktiskt taget hatar havregrynsgröt? Men jag kommer nog aldrig sluta hoppas på att jag någon dag, stolt ska kunna säga "Mmm vad gott detta var". Förstår fan inte hur folk kan tycka att det smakar bra, eller om det helt enkelt bara försöker lura sina egna hjärnor för att inte tappa fokus. Men nu såg jag en sak som gav mig en känsla av "det här borde jag nog prova". Jag har provat massor av kombinationer, tro mig, men ah naeh, det är ju bara så torrt. Säg inte äppelmos nu.... Hur som. Såhär stod det någonstans:

Fyll en skål med 1,5 dl vatten. Tillsätt sedan 1dl havregryn, 50 g proteinpulver (rekommenderar chokladsmak) och 2 msk chiafrön. Sedan ställer du det i kylen över natten ock har frukosten klar när du vaknar dagen efter.
 
- Röran står i kylen. Godnatt från en exalterad tjej!
 
 
 

LOVE på min nya duk :)

 
 
 

I skrivandets stund med pizza, derulo o inspoo :)

 
 
 
 
 
Vad jag älskar att göra nära jag inte orkar något annat. Pyssla hemma, med skön musik i bakgrunden. För några veckor sedan så gjorde jag en offring på mitt köksbord, med en vinna eller förlora-känsla. Gick in för det, ock så blev det så betydligt mycket snyggare. Det var ju denna bilden här nedan. Hade gärna gjort stolarna i samma tema, men där gick gränsen. Bordet fick en så mycket finare nyans. Sedan drog mitt intresse för blommor över mig. Minns när jag var liten ock jag ofta var ute ock plockade blommor i trädgården ock ställde in på bordet. Det gjorde så mycket. Så då bestämde jag mig, att alltid prioritera en bukett rosor på bordet även i dagens läge. Så när man väl har ingredienserna till att variera sig, då gör jag gärna det :) Som ni ser har det skett en liten ändring nästan varje vecka. Gillar alla bilderna, så jag kommer ju stanna i denna cirkeln.
 
 
Men nu då, efter en dag med en rörmockare som har varit här, jag har skött om pannan, så värmen kommer ut i dessa lägenheter, ock imorn förmiddag kommer Andreas hit ock kollar över toaletten, kanske händer att han snickrar lite också. Jag har ingen aning :)
 
Men då passar jag på att skriva ner saker som jag på något vis drömmer om, längtar efter ock helt enkelt bara inte kan släppa ögonen ifrån, som bara handlar om mig ock mina viljor. För att få ordning på mitt kök nu då, så precis som min syster också sa, "vad ska du göra med stolarna?" Det har vandrat många spöken i min hjärna, men efter många om o men så har jag bestämt mig för att införskaffa mig volangdynor ock innerkuddar till köket. Gör mig redo för en "det-gick-i-låset-känsla" på de köksmöblerna som jag har nu :) Så jag skalade äpplet ock beställde detta här nedanför :) Det är något med dynorna med volangerna alltsåååå :D !
 
 
 
 
 

DESSA KOMMER SITTA BRA I SOMMAR!

 
 
 
 
 
 
 

21:50

 
 
 
 
 

Rihanna

 
 
 
 
Låten har bara släppts, ock redan finns det ett hav av covers. Alltsååå hur!?
 

Trevlig helg på er allesammans :)
 
 

KARMA

 
 
 
 
 
Denna veckan alltså. Har varit så oerhört trött hela veckan. Antar att det är för att jag inte tränat NÅGONTING! Det är blaskigt, milt o massa vitt faller ofint från himlen.. Men nog blev det vinter ändå, ett så kallat sådeså, till alla som inte trodde vintern skulle komma.
 
Ska strax duscha ock fixa ordning mig lite inför sista kvällspasset innan en ledig, efterlängtad helg.
 
Utöver så kollar jag kalendern ock inser att det är dags för mig att planera de få enstaka dagarna som jag faktiskt kan göra vad jag vill under de kommande två veckorna med start på måndag. 3 lediga dagar under två veckor. Hoga shaka. På onsdag har jag redan planerat upp mig, så två lediga dagar återstår. Frågan är om jag ens kommer vilja göra något, eller om jag bara ska vila upp mig. Detta kommer kräva tidsplanering för min del, dessutom ska jag på egen hand utöver jobbet sköta om pannan, då mamma o Göran drar till Thailand under dessa två veckor.
 
 
Men det kommer vara fint när jag gjort dessa dagar. Dessutom så har jag inte så mycket annat val, då bilförsäkringen kommer i mars igen, ock det är dags att pröjsa tre ock ett halvt... Bil alltsåå, fan vad fint det är..!
 
 
Men nu ska jag försöka höja glädjen ock rusa mot coop om två timmar. Att vara trött men inte känna på det. Det är mitt fokus idag :) Tjolahoppp.
 
 
 
 

OUTFIT 50-ÅRS VENETIANSK FEST

 
 
 
 
 
Så tänker jag, "jag går in på bloggen o skriver något vettigt, något att läsa om". Men alltså, denna måndagen, kanske januaris värsta dag. Den första måndagen "detta året" som jag inte tog tag i mig själv efter helgen. Vet inte om jag ska tycka synd om mig själv, men efter en så förbannat fin helg, med de fagraste på denna jord, typ allihopa, så känns denna dag, lite som dra-åt-helvete-dagen. Finner bara trötthet i detta rum. Blickar mot matsalen, lika trött i det rummet. En timma i soffan till, efter den timman, jag tar en timma till... Har ätit en stor tortilla-påse med taco-chips, en ben & jerry's ock 6 cokladbollar. Efter all denna skräp, så kan ju dagen lika gärna fortsätta dra åt helvete.
 
Hoppas på att bli människa imorn igen, alternativt något annat, men något!
 
 
take care.
 
 

COOP

 
 
Nu gjorde jag precis en grej som jag har funderat över oerhört länge, men aldrig tagit mig tid till. Tiden är värdefull, ock oftast för kort. Men hur som helst, jag har precis beställt en Matkasse från coop. Men eftersom jag har ett fokus just nu på att tömma min frys, så beställde jag den till den 2:e februari. Ska bli väldigt intressant att se vad det kan tillföra. Många uppskattar ju dessa matkassar. Nu längtar jag efter att få säga min åsikt. Kommer såklart uppdatera om det den veckan. Men först ska jag ta mig igenom denna ock nästa vecka.
 
 
Wow, vad skönt det ska bli att inte behöva planera vad man ska äta, utan bara ta ett recept ock följa instruktionerna. #Förväntansfull tjej, tjohej !
 
 

DAMMSUGARE

 
 
 
 
 
 
Idag har jag haft en riktig fikardag. Sånna dära dammsugare ni vet ;) Mmm, de har jag ätit några stycken av faktiskt. Känns ändå helt okeey. Jag är ju inte mer än människa.
 
Men jag började min morgon på gymmet. Körde bara några magövningar, sedan gick jag hem. Var inte alls motiverad att vara där, ock då som ni vet, så sparar jag min energi till något annat. Går in på tredje tvättmaskinen nu till exempel. Annars, så har mitt hår gått från en ful utväxt, till min vanliga färg igen. Så himla skönt. Imorn ska jag nog ta en sovmorgon om jag kan. Sedan ska jag sätta i guldslingorna (y) Kanske ska jag lyxa till det med räkfrossa ock lite vin närmare kvällen. Det är ju ändå jobbarhelg på ingång mitt i allt annat ståhej.
 
 
Men nu ska jag hoppa i mina raggsockar, mjukisbyxor ock min stickade polotröjja. Jag ska krypa ner i sängen, slå på en tecknad film ock njuta av kvällsmaten, som idag består av varma mackor ock en stor kopp te med massa honung.
 
 
 

06:39

 
 
 
Har sovit riktigt skönt inatt. Somnade likt i förrgår på typ 5 minuter. Men igår somnade jag betydligt tidigare. Men det var ju faktiskt det enda som jag hade planerat att göra. Idag ska jag om några timmar dra till gymmet. Sedan ska jag hem, färga håret ock duscha :)
 
Ha en fortsatt bra dag allesammans :)
 
 
 
 
 
 

ATT NEKA EN KÄNSLA

 
 
 
 
Godmorgon på er :)) Kollar på gårdagens nyhetsmorgon. Alltså detta är känsloframkallande. Att våga ställa en fråga; hur mår du? Men även att våga svara på hur det faktiskt igentligen är. Ofta, eller de flesta som man frågar, svarar ganska snabbt; det är bra. Men i många utav fallen kan man se att det faktiskt inte är så bra. Våga vara ärlig, våga ta steget att berätta hur du igentligen mår. Allt man vill om man överhuvudtaget frågar hur det är, är ju att få personen att förstå att man faktiskt finns där i alla väder! Även om personen i fråga mår dåligt. Det kommer aldrig bli bättre om man inte pratar med människor, som faktiskt bryr sig!
 
 
 

FRANK

 
 
 
En värdefull lunch på en timma. Då hinner man hem ock tänka; okeey, 5 timmar kvar, du har gjort halva dagen. Motivtionen till den trötta Maliin, brukar alltid fungera. Sitter ock äter någon äcklig broccoli-soppa som jag gjort själv. Har haft den i frysen, (vad annars?) men av någon anledning har jag glömt bort att jag lagat denna måltiden för några månader sedan.. Sista soppan, tack! Avslutar lunchen med lite rosmarinknäcke ocksåå, mmmm :)  Ikvääll ? hamburgare såklart...
 
 
 
 
 

GODMORGON BRAIGA LÅT

 
 
 
 
Usch, idag sitter jag här, oerhört trött. Stängde igår ock idag står öppning på schemat. Men jag ska försöka hålla humöret uppe. Det brukar gå ganska bra, såfort man kommer dit :) Sedan ikväll vid halv sju när jag kommer hem, ska jag enbart titta på gårdagens premiär av farmen, sedan ska jag nog typ SOVAA. :)
 
Igår skickade jag en spellista till min syster inför helgen. Så nu börjar nog allting falla på plats. Dagarna springer ju över så förbaskat fort. Men i veckan så återstår hårfärgning som antagligen blir imorn, jag ska sätta i guldslingorna på torsdag, ock på fredag ska jag försöka hinna fixa mina naglarna innan jag börjar vid 15. Så jag satsar på att fånga dessa dagar nudåå ;) hahah
 
 
 
 

12:42

 
 
 
Vad jag lyssnar på när fantasin flödar åt fel håll
 
 
Trodde jag skulle vakna ock vara jättealert, men efter ett pass på gymmet, så är min högsta önskan nu att få sova bort hela dagen. Men ah nee, det går inte. Klockan närmar sig ett, så jag ska snart fixa ordning mig, eftersom det vankas jobb ikväll.
 
Men angående min rensning bland kläder igår, så blir jag så förbannat stolt. Jag lyckades välja ut kläder till samma volym som en svart stor sopsäck. Yeepp, den är full, ock jag planerar att slänga hela skiten. Öhm ursäkta, skänka :) Sedan blev det två stora IKEA-påsar med tränings- ock hemmajobbarkläder att också göra mig av med. Alltså, det trodde ni inte om mig vaa ;)
 
 
 
 

Denna låten alltså! <3

 
 
 
 
 
Hyllningslåt som gruppen gjort till en av tjejerna som tog livet av sig ..... ! Texten sätter jag i hjärtat.
 
Imorn sätter jag shoppingförbud på mig själv fram tills söndag. Har så förbannat mycket saker hemma, men ändå så köper jag alltid det som jag är sugen på. Jag blir så trött på mig själv. Men nu har jag skrivit en matlista inför veckan. Om jag äter två hamburgare varje dag så kommer alla jävla burgers ta slut varjefall. Alltid en bra början. Nästa vecka blir det nog en korv-vecka, för det finns det också en massa av i min frys. Då ska vi inte tala om alla matlådor. Aja en sak i taget, hamburgsvecka på ingång, nämnde jag att jag började igår...
 
 
Nu närmar sig klockan nio, ock jag tänker faktiskt gå ock lägga mig runt den tiden :) Sömn är det som man ska unna sig mest av. Ock då om jag som vanligt går upp runt fem, så har jag ändå fått mina 8 sömntimmar.
 
Imorn är det fucking gymdags igen :) godnatt!
 
 
 

RÖDA ROSOR, 24/7

 
 
Att säga godmorgon just nu, känns fel, då jag varit vaken, antagligen för länge... Men jag sitter för tillfället ock tittar på barnprogram. Ska strax äta frukost har jag tänkt, men jag är så förbaskat seg idag. Igårkväll orkade jag inte ens åka med till thai-restaurangen i skövde, utan jag låg ock vilade hela kvällen. Hur som helst. I torsdags var det någon som jävlades med oss ock tog våran soptunna ock ställde vid missionskyrkan. Alltså hur värt !? Blir så jävla trött på allt såntdär jävelskap! Men jag tänker inte lägga min energi på det.
 
Söndag idag, fantastiska söndag! Jag funderar på att rensa mina träningskläder, hemma-jobbs-kläder ock "kanske" mina vardagskläder, men det vågar jag inte lova. Jag har ju så förbaskat svårt att slänga saker över lag, så om jag går igenom min garderob i mitt rum, återstår att se. Men det andra ska jag nog kunna ta mig igenom :)
 
Men först, frukost :D
 
 
 
 
 

repeat

 
 
 
 
 
 

TURN ALL OF THE LIGHTS DOWN

 
 
 
 
 
 
Vad skönt det är när allting faller på plats. Beställde fyra olika klänningar förra veckan, alla var jättefina, men jag tänkte att jag skulle välja ut en av dem att ha den 24:e. Men alla fick gå raka vägen tillbaka, då ingen passade eller inte alls såg ut som jag hade förväntat mig. En gnutta stress kröp sig på, men jag letade vidare. Igår kom mitt femte val av klänning, ock tack o lov att jag kunde ha den, så nu kan jag vara lugn på den fronten. Så mycket annat man ska hinna med innan, så det känns skönt att klänningen has arrived så att säga. Då kan längtan efter en fin kväll få ta över.
 
 
Idag planerar jag att dra till gymmet, då jag har jobbat hela veckan ock total-latat mig.
Sedan ska jag fortsätta med mitt standard-städ som jag alltid gör när jag har lite ledig tid.
Utöver så blir det jobb ikväll, ock därefter --> ledig helg! kabooooom :)
 
 
 

Feel the words that I don't say

 
Januari's bästa köp hittills, en juicecentrifug. Köpte den i förra veckan, ock jag fullkomlligt älskar den. Räknar inte med att den ska hålla hur länge som helst, men såklart jag är glad så länge den gör min juice.
 
 
Nu har jag precis ätit mat. Sedan har jag skalat 4 kilo morötter som jag ska pressa ner alldeles strax. Då har jag morotsjuice så jag klarar mig över helgen, förhoppningsvis. Utöver så ska jag starta en tvättmaskin, ock sedan ta igen mig. En lugn kväll efter ett nio timmars pass helt enkelt.
 
 
 
 
 

NOSTALGI

 
 
 
 
 
Klockan slår för tillfället över till 21:00. Jag ock mina fruktansvärt dåliga sömnvanor försöker samarbeta, så jag kryper helt enkelt ner ock säger tack för idag :) Jobb mellan 8-17 imorn, sedan får vi se var på skalan min energi ligger. Jag är lite dåsig nu igen, men ack så vardagligt det har blivit i samhället.
 
Joakim Hillson avslutar min kväll :) Godnatt!
 
 

19:37 ock jag skriver

 
 
 
 
En klapp på axeln, ock jag tar nya tag. Går in på min andra vecka utan godis. Så fint detta går :) 21 dagar kvar, sedan har jag klarat mitt första nyårslöfte. Dagen efter nyår pratade vi en massa om vad vi hade för mål o vice versa. Nada svarade jag, innan jag insåg, för drygt en vecka sedan att jag säkert har mer mål än någon annan. Men en sak i taget. Mitt första är att ta mig igenom 30 dagar utan godis. Ni ser ju hur det går, förbaskat braaaa! Tänkte bara ifall ni hade tänkt att undra :)
 
 
På coop blir vi lyckliga när vi får elektriska cigg-hållare. Idag har de satts upp ock lyckan är ju så att säga total. Alla ler!
 
 
Igår började jag min morgon i solariet, sedan gick jag ock betade av ett benpass på gymmet. Första benpasset på typ tre veckor. Idag har en doft av träningsvärk anförtrott sig till mina ben. Fantastiskt bra!
Min gårdag blev bara bättre, när jag åkte till skövde ock träffade min mysiga pojke :)
 
 
Idag har jag testat ägg med majonnäs, vilket fick mig att faktiskt gilla gulan också. Mmmm fett o protein. Sedan har jag provat på turkist yoghurt med müsli. Gjorde mig beredd på en citrongrimasch, för turkist yoghurt känns ju ganska surt, men mm, så gott det var ändåå. Fattar ni vart jag vill komma ?! Har upptäckt två nya mellanmål som smakar bra. Jag ler lite till då, så får ni ha en fortsatt bra kväll :) Ni kan ju också le lite så blir det ännu bättre.
 
 
 

INVÄNTAR NÅGOT FINT

 
 
 
 
 
 

TJABBA READERS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med gjädje bockar jag av denna helg av arbete. Den har sprungit över mig som ett gatlopp, men jovars, det tackar jag för. Har spenderat mina kvällar med lyxmat, kex ock ost, gurka, blomkål ock dipp, dadlar ock mango :) Valde ett nyttigare alternativ då jag provar 30 dagar utan godis, men jag ville ju ändå tillfredställa mina smaklökar, dessutom ville jag ändå unna mig något gott.
 
Utöver från den gångna veckan, så har jag, bortsett från jobb, tvättat som aldrig förr, dagarna lång. Jag har hunnit gratulera min syster som fyllde 25 i onsdags. Det blev en riktigt långdag med dem :) Sedan har jag renoverat mitt köksbord :)
 
 
 
 
 
 
Imorgon är jag så jävla ledig, så jag tänker spendera min morgon på gymmet, då denna veckan inte gjort mig något starkare. Sedan ska jag fixa ordning mig lite innan jag åker till Fredrik :D
 
 
 
 
 

Där var låten

 
 
 "vänlighet är den gyllene kedja av vilken samhället hålls ihop"
 
 
 
 
 
Oj, så mycket jag fått gjort idag. Det är fantastiskt! Om jag i dagsläget fortfarande kan räkna så är jag inne på min femte tvättmaskin. Den har snurrat hela dagen så att säga. Centrufrigreringen skakar om lägenheten rejält med andra ord.. Mitt förråd/extrarum har jag häpnadsväckande nog lyckats tömma idag, ock i helgen ska nog golvet försöka rivas...
 
Imorn planerar jag gym, solning, mat ock sedan kalas för storasyster som fyller 25. Det blir en såndär bra dag. Sedan hoppas jag innerligt att jag har ett paket att hämta ut. Dags att hitta någon fin klänning till den 24:e. En pryd fest, ock två så kallade nyblivna 25-åringar slår på stort ock höjer glasen för 50+fest tillsammans. Det innebär inte min guy-style med keps, utan det blir förhoppningsvis någon fin klänning. Om jag nu kan ha den som jag beställt så att säga. Hoppas verkligen att det ska gå bra :)
 
 
Bockar av dag 2 utan godis
 
 

INCOMING - GOOD DAY!

 
 
 
 
Igentligen tänkte jag länka en annan låt, men på den står det bara please try again later... Så vi tar ett later på den då. Varför lägger jag då upp en låt i näst intill varje inlägg? Joo, jag tänker att ni får en harmonisk stund då, undertiden ni läser. Hahaha, am I a dumbom ?
 
 
Hur som helst, gör som havet, våga! Ett uttryck som jag ska försöka begrava i min ryggmärg. Den meningen blir ganska ensam så, men ganska lagom ändå. Men om jag ska tända denna eld ock komma till saken.
 
 
Igår när jag gick till jobbet, så hade jag tryckt i mig så mycket mat innan jag traskade iväg, ock tänkte med lycka i ärmen, att nu behöver jag inte äta mer idag. Yeepp skjut mig. Jag var döhungrig när jag kom hem vid halv elva, som vanligt. Så jag åt, åt ock ännu mera åt. Japp, det var så jag gick tillväga. Ock vem vet inte hur gott man somnar när magen är full av mat undrar jag ? Att jag glömde ställa klockan satte givetvis sina spår. Så jag vaknade imorse, en halvtimma innan jag skulle gå med en liten känsla av nackspärr. Stressen knackade mig på ryggen, fy åtta satan. Men jag tog räcerbajken ock kom till coop i rätt tid. Men då insåg jag att jag nog var den enda som inte fattat att vi skulle köra söndagspersonal idag. DAMN! Så mitt första bemötande med arbetskamraterna: Vad gör du här? Den frågan fick jag. Jag tänkte bara: "är du kocko eller" men fick sedan reda på att det är just idag, när jag vaknat ock inte alls känt intresset av att prata med massa folk, inte ens behövde det. Känslan av att åka hem igen kändes jävligt bra. Det förklarar varför Malin hade en så förbaskat rolig kväll igår. Min enda tanke när jag vaknade stundvis inatt ock kollade hennes snap som hon skickat, att oj, hur ska du komma upp o jobba imorn liksom. Allt började falla på plats, ock jag är givetvis glad att jag var korkast denna morgon, så inte alla hade kört en Maliin ;) Tur att en mallan-bralla fick roa sig igår varjefall (y)
 
Nudåå, ska fortsätta städa lite, min motivation sitter där den ska :)
 
Imorn är det gymdags igen :D
 
 
 
 
 
 thisismyyear
 
 

Dance with me in pink

 
 
Tomorrow I'm gonna rock the gym (hopefully)
 
 
 
 
 
 
 

GOD FORTSÄTTNING PÅ ER ! :)

 
 
 
 
Tjabba folks. Ligger i sängen, kollar runt lite på nätet, chillar, ock äter.
 
Har spenderat min lediga helg i skövde, ock idag innan jag lämnade staden så tog jag vägen förbi H&M för att förbruka mina presentkort. Gjorde ett bra val faktiskt ock införskaffade mig lite nya träningskläder. Min karaktär suger gällande hälsan, så vad kan jag då inte öka motivationen med om inte en ny träningsoutfit som jag blev vid idag. Yeeeeey för rosa alltsååå. Så ett nytt linne, nya tights, nya strumpor avsedda för träning, ny sporttop, ny vattenflaska ock nya handskar. Allt med en rosa touch. Jädrar, vad det är jag som ställer klockan på fem imorn ock drar till gymmet alltsåå :D (y)
 
 
Några nyårslöften införskaffade? Jag ska bara jobba på min karaktär så att säga, hahah ;)
 
Mitt syfte igentligen med detta inlägg fick ingen mening, då jag faktiskt glömde bort det. men nu innan jag skulle ta ett kliv frammåt i denna fantastiska värld, så slog det mig att minnet var betydligt längre igår, men kanske stundvis bättre idag. Hur som helst, så beställde jag precis en grej, ni vet ju hur jag är, så får vi se hur det blir. Det handlar om mitt köksbord, men mer om det när jag fått hem prylarna.
 
exalterad.
 
 
 

RSS 2.0