let's enjoy life, liksom





Ojj full rulle denna helgen... Allting känns jävligt bra just nu! Så jag ska njuta några extra sekunder :) Kanondag ock kväll igår, ock nu packar vi om för några dagar i underbara Göteborg :) Tillbaka tidigast tisdagkväll :)




Godmorgon :)




Idag blir det en tur till Mariestad, bara för att ta vara på vår lediga tid, ock ikväll vet jag inte riktigt vad vi hittar på :) Men nu ska jag fixa ordning lite frukost, innan vi åker :)









vit ock svart... gråå




Har precis gjort ett härligt fotbad ock tänkte nu slänga in en färdig pizza i ugnen o sjönka ganska så långt ner i soffan. Dåligt med energi just nu, jag vet... Hörde att det skulle bli 20 grader nästa vecka ? Jaa men då kanske man kan bli ett med lite energi igen :)







Packar som den galning jag är




Men fan vad svårt det är när väskan är för liten...Den är ju redan full ock då är kläder, skor, kudde ock sängkläder det jag fått ner i stort sett, så har en hel del kvar. Packåsna någon....? Vet att det är helt jävla kaos, men jag har aldrig ock kommer väl aldrig kunna packa enkelt. Helt sjukt att detta är för bara ett par dagar.... HAHA :D Tur att hanna möter upp oss i götet ock hjälper till att bära ;) haha skämt o sido



Nu ska jag fortsätta här :)








jag är en riktig stjärna









2 grymma låtar - då taggar vi VALBORG, hörrni! Är ni med?













seggångare




Hej där allesammans :) Har jobbat ikväll några timmar, men har vart så himla trött, så jag har bara traskat runt i min egna lilla värld. Ganska så skönt ibland ändå, ock kvällen gick fint :) Nu ska jag slå på big brother, sedan blir det lite kvälls aka nattfika ock en film innan sängdags :)


Ska verkligen försöka komma med något roligare imorgon, för hela denna veckan har jag vart extremt hallonformad!




music cover









14:19




Igår fixade vi biljetterna inför valborg :) Så idag har jag packat ock fixat, eller jag har plockat fram ett antal klädesplagg, men nu vet jag fan inte vad jag lagt ner... Alltså jag ock packning, det borde inte existera, för det blir kaos varenda gång. Det viktigaste som måste vara med är.... Ta mig tusan allting juuuh!


Men det känns bra att vi skrev en packlista tillsammans igår varjefall, det roliga är att allting jag måste ha med som kanske inte de andra behöver, de sakerna skrev dem ändå, så denna gången kanske det betyder att alla kommer med fulla väskor...., HA HA HA :D


Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett flertal täcken, så kanske håren på armarna kan gå från stånd till slaka... haha




new music




Äntligen finns det en version av Norlie & KKV med där jag hänger min hatt på youtube:) Detta är lycka!
Ska även lyssna igenom de andra nya låtarna med Norlie & KKV på spotify nu :)

- Freakopat
- Hon vill vara du
- Vi klarar oss till våren

Längtar som en galning tills jag får se dem på festivalen i sommar!!!

















som att säga godnatt




Ska gå ock fixa ordning mig lite granna, för att efter en veckas ledigt göra comeback på jobbet ikväll ;) Är sjukt trött idag, men det är bara att bita ihop :) Så blir det när man är ledig för länge, ock bara låter dagarna rulla.. Men antar att det var allt för idag, ska kika några varv extra på videoklippet jag la upp nyss också ... Alltså shiit vad jag saknar dessa tider, skrattar ock skrattar ock skrattar, vi var så småååå :)



Hanna, allas vår sköning




Kan inte sluta skratta..... SEXY LADY









Bilder från i lördags - utmaningar på bilderna































Outfit - Lördag kväll








Outfit - Lördag morgon








where's the party




Nu har vi i stort sett fått ihop hela grillen :) Så nu är det bara att vänta in den 12:e Maj :)








It would be a dream to be wearing this today







Hårtips




Några tips som ska få håret att växa snabbare:

- Käka mycket b-vitamin. Både i maten och tabletter.

- Massera din hårbotten med fingrarna ganska hårt ca 3-5 minuter varje dag. Det stimulerar hårsäckarna och får håret att växa snabbare.


- Ta väl hand om ditt hår. Gör en hårinpackning en gång i veckan, använd alltid värmeskydd innan du använder något redskap med värme som t.ex. plattång, hårfön osv så att håret inte blir lika slitet. På så vis behöver man inte klippa av det lika långt och ofta. Alla frisörer säger att man ska klippa håret så ock så ofta, men alla som jag känner som gör så, de växer inte håret på. Utan var noga ock ta hand om ditt hår. Använd så lite värmeprodukter som möjligt, så sliter det inte alls så mycket. De som får längre hår, de är ofta de som inte klipper sig så ofta, men som ändå är noga med att ta hand om sitt hår. Så nu ska jag bli noggrannare ock införskaffa mig  b-vitaminer ock "EN" riktigt bra hårinpackning, för jag varierar mellan 3 olika hårinpackningar ( "Kevin Murphy - Born again masque", "Loréal - Absolut repair expert", ock "Gliss" en billig variant från en vanlig butik ) men jag tänker inte säga att jag gör det en gång i veckan. Utan gör det oftast när jag ska ut ock partajja för att känna mig lite extra fräsch.









mitt kollage




Idag skulle jag bara vilja glömma bort att det regnat konstant hela dagen.. Jag skulle så gärna vilja se lite sol ock jag skulle ännu mera vilja bära upp dessa vackra kläder i detta gråa tråkiga ock alltid lika enformiga sverige!

Jag behöver ha lite sommar nu ock hoppas att slutet av april lyses upp av solsken för Göteborg har oss att vänta ock 21-års partajj för vår vackra Hanna står på schemat! Valborg, will you bring the sun to Göteborg this year?








Förlåt & Tack!




Började skriva ett inlägg där jag sa att jag skulle ta en paus från bloggen i veckan, men det gick inte. Säger inte att jag har något extremt att komma med, men bara att tala ut om något sådant, får mig bara att vilja uppdatera.

Så om jag nu ska ta helgen... Firandet hos mamma blev suveränt, med väldigt mycket gott, så det passade ju lagom att jag inte åt någon frukost den dagen, det gjorde ju bara det så mycket lättare att äta ännu mera kladdkaka ock alla andra chokladiga mumsbitar som stod på bordet :)

3 timmar senare lämnade vi kalaset ock for hem ock fixade ordning oss :) Vid sex kom mina vackra ock kvällen var så himla fin. Tills jag senare på kvällen blandade alldeles för starka drinkar ock hävde i mig dom på tom mage. Jag hade ju som sagt varken ätit frukost, lunch eller middag. Så jag blev ganska så dragen ock på något vänster slog det slint ock jag blev den där personen som man inte vill umgås med. Jag praktiskt taget skäms över mitt betéende. Jag brukar inte skämmas inför mina kompisar, men nu ångrar jag detta! Jag känner inte ens igen mig själv längre! Att få alla att tycka synd om mig, bara för att jag tar upp saker som förändrat mitt liv sedan 3 år tillbaka. Kan inte fatta... Jag vill inte vara den som folk tycker synd om, aldrig i livet! Vi alla går igenom tuffa tider, men varje beslut gör en starkare! Så jag ber om ursäkt att jag drog upp så himla mycket "gammalt" :( Så förlåt Martina, Lovisa, Marie, Fredrik ock Therese som fick stå ut med detta. Men jag antar att har man hållt på något alldeles för sig själv i över 18 år, så var det väl tvungen att komma ut någon gång. Men detta var första ock absolut sista gången! Vilket betyder att jag ska försöka att bli en bättre människa, jag ska växa upp!






härliga lördag :)



Godmorgon alla vackra :) Har precis fixat ordning mig lite granna för att åka in ock fira mig hos Mamma o Göran idag :) Sedan ikväll blir det lite partajj, eller ganska så mycket partajj, med mina vänner :) Men det stora partajjet blir den 12 Maj, olstorp premiären ock hela köret :) Blir ett fint år detta :)))


Men nu ska jag käka lite frukost, ock sedan åka :) Blir nog inte mycket mer bloggning idag skulle jag inte tro :) Min dag är ganska så fullspäckad som ni kanske förstår :)










Norlie & Kim Vadenhag




Längtar som en galning tills nya singeln "Där jag hänger min hatt" släpps :) Hänger på låset! Premiärspelning igår för första gången på den låten, stockholm låg långt bort, spelades även för första gången igår på NRJ... Första andra tredje såld!










har en fantastisk dag




Har haft en riktig fin dag med fredrik, pappa ock helen, perfekta presenter ock god mat ock smarrig kladdkaka (Jag ock Fredrik delade 50/50 på kladdkakan förövrigt, surprised? ) Nu intar jag sista timmen på denna dag ock mest av allt, så måste jag tacka alla så oerhört mycket för alla världsfina gratulationer på både mobil, fb, IRL, ock blogg :) Ni är allra bäst ! :D
Ett kalas avklarat, 2 återstår imorn, positiv just nu :D



Men STORT TACK, nu ska jag snart krypa i säng, så jag kan ta morgondagen med storm :D




taggar morgondagen









16:30




Hade en väldigt mysig kväll igår inne hos mamma :) Vi färgade mitt hår, som blev mörkare än vi tänkt, men what a fuck liksom :D Sedan bakade vi tårta som vi ska käka imorn på kalaset. Tror den så kallade tårtan kommer smaka väldigt fint. Det är en typ av kladdkaka, med marianne-karameller nerhackade i smeten, det är mintchoklad i smeten, ock överst på denna så är det smält mintshocklad med hackade polkagrisar :) Längtar o få äta den imorn (a)


Denna morgon har jag bakat en kladdkaka o lite annat smått o gott som vi ska ha på kalaset ikväll, sedan ska jag fixa ordning tacos till folket kommer :) Så detta blir fint det :)

Tänkte även göra lite grövre nytta ock plocka ihop den nya grillen idag, men efter att jag öppnat första lådan så var jag inte så säker på om det var en grill vi hade köpt eller inte ... hmm ??! Så bytte ut grillen mot elektriken ock försöker nu söka efter kanaler på nya tv:n... Det tar sin tid.








ETT INLÄGG TILL MIG SJÄLV, GRATTIS MALIIN!











looking for somebody like you




Åååh vad jag är glad idag :) helt sjukt vilken bra dag detta har varit även om jag bara har städat.. Hade till ock med energi till att städa bland mina smycken ock det tar typ 2 timmar :) Antar att jag njuter av min sista tid som 20åring (y) Ska packa väskan med de saker jag behöver ha med till Töreboda nu, ock sedan coolar jag, så det blir nog inte så mycket mer uppdatering idag, för hos mamma så ska vi som sagt färga mitt hår, sedan ska vi baka ock planera inför mitt kalas hos henne på lördag :)



Men nu börjar det bli brådis, måste föra över lite pengar till hårfärg ock så nu, sedan måste jag förbi posten innan mamma slutar, men ni får ha en fin kväll hörrni :D









Vem fyller år idag, undrar jag ??




Har precis lagt på lite mascara, eftersom jag ska in till staden vid fem :)


Annars då ? Hoppas ni alla mår kanon, för det vill jag verkligen att ni ska göra :)
Jag själv har städat lite i köket, matsalen ock i tv-rummet, ock på tal om tv (-rum)...
Idag har vi köpt en ny 47 tums 3D LG - TV till matsalen, 15 stycken 3D-glasögon ock en STOR jävla grill + att vi fick en cykel på köpet a'la dogge! Sa jag inte att detta skulle bli en bra dag eller ??? :D Bilder o sånt skryt kommer när vi fått ordning på allting :)

Känner verkligen för en fet grillkväll, eller varför inte en fet hemmabio-kväll, jaa jag känner för o träffa mina vänner med andra ord ... :) Några kommer hit på lördag, awesomeee :D


Nu ska jag se om jag kan plocka upp tv:n ur papp-lådan :)







sicken härlig morgon



Började med en halvtimmas cykeltur i det lite mera blåsiga sverige :) Väl hemma fixade jag iordning en stor härlig frukost med ägg, bacon- ock ostsmörgås ock en stor kopp kaffe ock avnjöt den :) Därefter tog jag ett uppfriskande bubbelbad ock skrubbade, rakade, tvålade ock hela köret in hela kroppen, som ett litet hemmaspa med andra ord :) Ock nu har jag precis smörjat in mig med bodylotion ock fotcremé på fötterna :) Känner mig som en helt ny människa just nu, ock denna dagen blir nog bara bättre o bättre :) Ska in till Töreboda idag, så mamma kan färga min utväxt... ÄNTLIGEN ! Riktigt längtar att gå från grå kärring till brunhårig på min sista dag som 20 år :) Jag blir äldre på insidan, men fett mycket yngre på utsidan, tacka mamma för det. #åldernojjan blir som bortblåst..... eller ??!



Vad är grejjen med toffsen på huvudet på alla bilder B)







new music
















Outfit - Onsdag








missing the old me




Ååh vad ledsen i ögat jag blir :( Idag var första gången på väldigt väldigt länge som jag hittade mtivationen till att gå ut ock springa. Men väl ute fick min astma panikattacker ock efter 200 meter vände jag om ock promenerade hem igen. Blir så himla trött på denna astma så det är sinnes. Fick ingen luft ock trodde jag skulle svimma av. Kan inte fatta att jag var den där duracellkaninen som liten som aldrig var stilla, sprang runt ock gjorde volter ock allt möjligt, ock det tog aldrig slut på min energi.... Saknar den tiden :(








it's a beautiful day




Ååh vilken bra start jag fått på denna dagen, har jobbat mellan 8-12 ock fick så himla fina komplimanger som man bara smälter av från ett par kunder :) Jag frågade om kunden ville ha kvittot "Ne, jag litar på dina ögon" medans en annan kund säger "ååh vad det är roligt att träffa dig, du är alltid så glad" fatta hur fint sagt det var, ock jag blev riktigt glad att att höra dessa positiva komplimanger :) Så tiden rullade på ock nu har jag precis kommit hem. Har hunnit fixa mat, köpte med mig bacon hem som var smidigt att slänga ihop :) Ska nog tvätta bort mitt smink snart så jag slipper göra det ikväll :)


Annars så har jag inget planerat, ska väl städa lite eftersom jag sköt på det igår... :)




mysfaktor 100%




Sitter här utan smink ock myser i soffan med min allra härligaste utstyrsel, leopard-filten med armar. Nästan som en zipperall förutom att den inte går att stänga :) joo, jag älskar den :)
Annars så har jag faktiskt ingenting på hjärtat, så jag ska fortsätta min myskväll nu :)







shopping

















18:16




Somnade lite granna mitt på dagen, men nu är jag människa igen... Tror jag !?


Annars har jag precis fixat mat, gjorde tacos idag, vilket smakade hur himla gott som helst, så jag tänkte, jag äter för morgondagen också... Jag är megamätt nu med andra ord :) Så ska inta position som soffpotatis :) Premiär av top model idag, plus att vermland forever ock big brother går, grym tv-kväll :)



Outfit - Tisdag










redbull





Oj så sjukt trött jag är idag.. Har ingenting på schema planerat, mer än att jag ska lista ut vad vi ska käka för mat på lördag, sedan kanske jag ska städa lite granna här hemma igen, det närmar ju sig trots allt helg ock partajj :)



måste ta en tur till töreboda nu B)





Outfit - Måndag








helloo




Hej allesammans, har precis gjort mitt 3 timmars jobbpass mellan 8-11 :) Väldigt kort dag, det betyder att jag kan fortsätta med mitt projekt här hemma - Ta bort allt ogräs från plattorna som jag började med igår ..... Tar väldigt lång tid, men det blir fint sen när allt ogräs är borta :) Så jag återkommer ikväll med andra ord :)




Outfit - Söndag











Trashade ett par svarta jeans imorse :) Blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt :D




sömn 4 timmar räcker gott o väl för mig




Så vad ska man hitta på idag då... ? Egentligen behöver jag inte göra ett skit, men känner att jag borde ta ordning på lite kläder. Har två stora högar med kläder nu som bara växer sig större för varje stund som går... Men det går på typ 10 minuter :) Så det kan jag ta ikväll:)

Även fast man typ går ock lägger sig runt 3 halv fyra, så vaknar man ändå vid halv åtta... Jag antar att sömn inte är något för mig :) Rastlösheten tar över ock jag slänger på lite bb-klipp :)




Shopping




Mintfärgad stickad tröja, Vita jeans i kortare modell, Rosa bh-topp, Vitt linne med djup rygg, Slappt grått linne med tryck, Sminkborttagning, Löspuder, Concealer, Ögonbrynspenna, Kajal











Outfit - Lördag #2










Outfit - Lördag #1








awesome saturday




Hej o godmorgon o hela köret till er :)


Min lördag var så himla fin med de resurser som fanns :) Började med jobb mellan 8-13 som rullade på väldigt bra :) For bara hem ock släppte ner håret ock drog några drag med herr plattis, innan jag åkte ock hämtade upp marie för att ta vara på vår fritid, som lades i skövdecity :) Blev lite shopping som kommer i kommande inlägg :) Efter drygt 3 timmar i alla butiker så åkte vi nöjda o belåtna förbi mc'donken, ock köpte oss några hamburgare var.... yeees, det blev 2 chici-chici för min del, Mathilda :D
(mitsu-) Bitchen tog oss hela vägen hem till var o en, för lite fix innan min bror körde mig till Marie igen där jag spenderade kvällen :) Vi hade handlat en massa gott som olika sorters kex, ostar, vindruvor, pfysalis, ock en himla massa godis (såklart) som vi förtärde tillsammans med flera glas av de alkoholhaltiga dryckerna :) Klockren kväll, ock nu vet vi att skulle vi bli lämnade ensamma kvar i detta "smalltownplace", så överlever vi varjefall B)










godmorgon




Jobbar idag mellan 8-13, sedan blir det en tripp till skövdecity för att införskaffa mig lite småplock :) Ock kvällen har jag inte lagt upp på fullo än, men alkohol ska allt förtäras, jag är ju trots allt ledig imorn :) Tänkte mest av allt bara önska er en trevlig helg, för jag återkommer först imorn som tidigast skulle jag gissa på, eftersom denna dagen är fullproppad av både jobb, shopping ock en fin vän :)









Outfit - Fredag








engagemang



Tog fram en enkel tischa ock en sax ock här är resultatet. En topp jag aldrig använt, kanske nu kommer till användning :)












som vilken dag som helst



Idag är en sån där jobbig dag där alla lär tjata om att det är fredagen den 13.... Som jag skrev sist, så är det som vilken annan dag som helst! Precis som när första snön kommer, så är det de enda som det talas om på alla nätsidor. Känns väldigt trist om jag ska vara ärlig, så snälla, släpp det!



Hur som helst, somnade i soffan igår så ska se reprisen av bb nu, sedan blir det väl en vanlig frukost :)




torsdag lillen




Resultatet på bilen blev inte riktigt som tänkt. Det positiva är att nu finns det inget rost på bilen, men dock är det lite färgskiftningar där vi lagt spackel ock allt! Så det blir finslip på bakskärmarna när vi tar oss till varmare väder. Så jag klagar inte det minsta. :) Har käkat bacon ock vitlöksbröd ock druckit en massa julmust med Fredrik ikväll :)


Nu börjar bb såklart, sedan blir det sängen :) Får se vad jag hittar på imorn, om det blir en tur till skövde, mariestad eller en lång fet sovmorgon.... :D









Outfit - Torsdag









en månad kvar




Hoppas på en bra start på årets första olstorp. Nu är det enbart en månad kvar. Jag vill framförallt ha solsken, grillning, aktiviteter, alkohol ock framförallt världens alldra bästa vänner :) repris på denna kvällen, taaack!
Kommer antagligen dock vara för kallt för att sitta ute, men bara att komma ut på altanen är ett plus i kanten! Sedan kommer ju inte Mathilda ock Line vara med :( vilket är ett stort buuuuuuuhuuuuu!
























Faturadagen är fallen



Började morgonen med en dusch ock sitter nu här lite småfixad med en kopp te :)
Idag kommer de flesta räkningarna på posten.... suck!


Annars så har jag inte så mycket planerat, ska hämta min bil i töreboda ock hoppas att resultatet på bilen blivit någorlunda bra, sedan ska jag försöka pyssla ihop en outfit till helgen som jag hoppas bjuder på rajtan tajtan :) Jag ska helt enkelt bara ta tag i massa smågöra :) Betyder även att jag inte kommer sitta vid datan som ni kanske förstår, så återkommer ikväll :)











new music













Outfit - Onsdag








electronic earth..



.. Labrinths nya album, hoppas på en o annan läckerhet på den skivan :)


Att man kan känna sig så motiverad ena stunden ock fem minuter senare byter man alltid ut den planerat promenaden till något ät- eller drickbart... Kokade upp en kastrull med varm oboy + hällde i mig den sista slurken av påskmusten. Jag är kass.


Hade även tänkt hinna duscha innan big brother, men det hinner jag ju inte heller. Min energistatus ligger på minus just nu. Var så himla trött imorse, somnade även en timma inne i töreboda.. Så just att ta tag i saker har vart svårt idag. Men har faktiskt skrivit upp allting att spara pengar till de kommande 30 dagarna. Ska hinna med minst 2 21-års fester (kan bli 4 stycken) Göteborgstripp, olstorp-premiär, mobilräkning, bensin, Mitsubishi (spackel gånger 2, sprayfärg, rostskyddsspray, bilfakturan osv) shoppingfakturor ock en o annan utgång! Tuff månad med andra ord men jävlar så kul :D




17:06




Sådär nu har jag äntligen kommit hem. Har praktiskt taget stått ute i regnet hela dagen, så just nu känns det som jag fryser död i mig själv.... huuuuh. Men rosten är fixad dock lite skiftningar i färgen, men ska se om man kan göra något åt det när de blir bättre väder. Skönt att man slipper oroa sig över att rosten ska sprida sig varjefall :)
Nu behöver jag krypa ner i soffan under ett par täcken ock komma upp i min normala kroppstemperatur, 38 grader igen, huttrar hatten av mig annars...

Fick bli en pizza till middag idag.... extremt a' la' mums











underbara mjuxisbyxor




påväg in till Töreboda nu, för att fixa rosten på bilen som jag skrev igår :) Blir antagligen borta hela dagen, så ni får ha en fin lill-lördag, vilket får mig att längta till helgen.... :D


Läskigt trött idag ...









Outfit - Tisdag










soffläge





Sicket trökväder vi har ... Jag som ville ut o tvätta bilen, men eftersom att det regnar så är det ingen idé...

Har skrivit inlägg efter inlägg men tagit bort det lika fort, så antagligen har jag ingenting intressant att säga, så jag ska inte tjata en massa. Imorn ska jag stiga upp tidigt ock ta mig in till töreboda för att fixa lilla rosten som finns på min bil :)


Nu blir det top model, lyckan i LA, big brother ock det nya wermland forever. mysig tv-kväll :)






godmorgon




Har precis fixat ordning mig lite granna ock tänkte nu ladda upp med frukost :) Blir jobb några timmar idag, sedan får vi se vad jag hittar på, kan ju inte säga att det är lätt att hitta energi i detta rårusk precis...










ibland måste man bara ta det lugnt




Oj vilken seg måndag, kanske för att det är söndag.... humhum sa bit till drottningen


Har sovit hela dagen idag, så himla skönt :) Har även idag fått mina tider för denna veckan, så nu vet jag hur jag kan lägga upp de kommande 6 dagarna :)

Annars gör jag inte så mycket, har precis vikt ordning alla mina vita ock svarta baslinnen ock tänkte nu klippa lite i en tischa i väntan på bb :)




Outfit - Söndag (Måndag)








Only one picture from saturday!










Outfit - Lördag












PLAYLIST :)




Måste säga att gårdagen blev riktigt fin inne på glädje :)
Pallrade mig upp imorse efter 2 timmars sömn för att beta av dagens jobbtimmar. Så nu är jag fri resten av denna söndag :) Här kommer gårdagens playlist som jag lovade madde :D



GRYMMA LÅTAR !!!!!



Neon Hitch - Fuck U Betta

Demi Lovato - Give Your Heart A Break

Junior Caldera - Lights Out

The Saturdays - Higher

The Saturdays - Karma

The Saturdays - Notorious

The Saturdays - One Shot (Starsmith Mix)

Labrinth - Last Time

bob sinclar - around the world feat gilbere forte

bob sinclar - put your handz up feat hot rod

bob sinclar - rock the boat feat pitbull dragonfly and fatman scoop

bob sinclar - tik tok feat. sean paul

Breathe Carolina - blackout

Breathe Carolina - last night (vegas)

Gotye – Somebody That I Used To Know

Jennifer Lopez - Dance Again (Feat. Pitbull)

JLS feat frankie bautista and emile ghantous - take a chance on me

Sebastian Ingrosso & Alesso - Calling

Taio Cruz - Imma Go






GLAD PÅSK :)



Trött tjej ska jobba idag mellan 8-13 :) Därefter blir det hem, kanske färga Therese hår ock fixa ordning sig, för sen vid 18 kommer mina vänner hit ock kvällen bjuder på charader, singstar, spel, alkohol för vissa ock därefter glädje :) Tror på en fin kväll, jävligt taggad trots att jag blir nykter :)









Outfit - Fredag











new music

















stooooolt!




Rastlösheten tar över när man vaknar klockan sju, så jag tog saken i egna händer, även saxen, ock detta har jag nu åstadkommit. Inspirationen fick jag från Zara :)











räknar ner dagarna.... fuck åldersnojja





Jaha, shiit vad tiden går fort, redan 6:e april. Fan bara 14 dagar kvar.... Säger bara ett typ av buuuh!


Långfredagen idag, är den längre än alla andra dagar eller vad an namnet ? det blir antagligen en lång fredag, har redan vaknat (07:03) ock jobbar ikväll ock idag ska jag försöka grejja lite hemma. Men tack o lov att någon av dagarna är långa. Behöver verkligen gå igenom min garderob men den där orken sitter ju långt inne i skulderbladena om den nu ens finns ?....... Söker efter motivation!




börjat med frukost :)



engagerad 110%




Nu har jag precis förberett lite meningar till charadern som jag tänkte vi ska köra på lördag. Vissa ord som jag tagit med vet jag inte ens vad det är, men det ska väl vara en utmaning.... HAHA :D
Kläder har jag också valt......... TROR JAG !
Skruvar upp volymen lite till ock drar igång ock städar lite dåraaah. Ska även leta rätt på playstationet ifall det blir singstar, vilket var evigheter sen vi körde hela fadderullan tror jag :D Kan bli kul !










Outfit - Torsdag













put the blame on me





Så att säga så började dagen med att telefonen gick igång ock väldigt väldigt länge för den delen. Låg kvar ock tänkte över mina drag för gårdagen. Jag var helt säker på att jag stängde av alla alarm, så jag låg kvar ock lät den dåna. Jag tänkte, jag drömmer... Men den fortsatte, ock fortsatte, ock fortsatte, så jag kollar på mobilen som dåmera lät som en skrikande väckarklocka, då ringde de från jobbet.... Puff sa piff, ock en 40 minuter senare var jag där för att öppna butiken :) Skulle igentligen jobbat kväll idag, men nu känns det ju underbart att jag redan har gjort mitt pass, som dessutom var väldigt kul idag, då det var väldigt mycket folk, ock alla med lite extra positiv energi, trots all påskshopping som plockar cash!


Efter jobbet drog jag till mamma ock göran som bjöd på påskmiddag ock frödinge kladdkaka, the one and only :) Belinda, Niklas, Felicia ock Vilmer var även där, ock shiit vilka söta kusiner jag har :) hihi


Men nu är jag hemma igen, ock stressen smyger sig på. Påsk känns väldigt långt borta, men mina vänner känns extremt nära. Nästan så att jag kan höra de knacka på dörren. Vilket gör att nu snurrar hjärnan i skallen tjugoelva varv, ock helt plötsligt, har jag väldigt mycket att göra! Yees jag gav mig in i matchen ock nu blir det städning ock förberedelser inför helgen, som antagligen kommer börja här? vad vet jag liksom ? inga deppiga miner, bara skruva upp volymen ock njuta av att mina vänner är hemma :)






shopping :)












forever young





Har precis tryckt i mig en påse popcorn med cheddar-krydda. Det smakade lika bra som det låter, jaah!
Annars så tänkte jag gå ock tvätta bort sminket nu, välja morgondagens kläder, samt ta ett kort på lite av min senaste shopping, vilket kommer i nästa inlägg :)










19:35




Dagen har varit bra såhär långt. Men lika svårt det är att komma fläckfri från paintball, lika lätt har jag idag fått benhinneinflammation.... Gör så jävla ont, så jag vet inte vad. Måste därför köpa mig ett par nya skor till jobbet, trots att jag bara har haft mina skor ett drygt halvår. suger ju ganska så hårt.....


Tänkte fixa mig lite mat nu, ock sedan krypa ner i soffan för idag är jag riktigt trött.









Outfit - Onsdag











Nya favoriter från H&M









07:19




Godmorgon allesammans :) Känns som detta kommer bli en bra dag.
Började morgonen med en dusch ock sitter nu framför tv:n :) Ska snart fixa mig lite granna innan det blir jobb mellan 11-17 :)

Är ju inte hemma förrän senare, så hoppas ni alla får en fin dag, så hörs vi ikväll :)




Outfit - Tisdag











smile like you mean it




Sådär, då har jag gjort mitt pass. Men blir att täcka upp kvällen för en annan idag som blivit sjuk. Så det tackar man ju inte nej till. Dessutom var det inget roligt att komma hem idag, hann inte ens stänga dörren efter mig så var det igång.... Kanske var tur att jag köpte en triss med vinst på påvägen hem, dock var det ju bara 50 kronor i vinst men ändå 50 kronor åt rätt håll som kan ta mig härifrån så småningom. Längtar*










lights out




Godmorgon allesammans. Än en dag att skriva ner att jag försov mig... Dock behövde jag inte stressa så mycket idag :)  Annars så väntar jobb mellan 8-12, därefter har jag inget planerat, så får se lite vad jag hittar på :) Har ju hela dagen fri, så kanske dags att ta tag i lite saker som jag skjutit upp alldeles för många gånger... Men mer om det då, pussss!

Fin man är när man jobbar ...






älskling, du har blivit en tjockis




Känner mig som en riktig soffpotatis. Alla är så hurtiga ock här sitter jag framför big brother i vanlig ordning. Vet inte riktigt vart jag ska börja... Så jag häller upp ett glas coca-cola ock njuter av det sista glaset innan fredag. Saknar motivationen. Något som jag däremot har lovat mig att kunna till sommaren är att gå ner i splitt ock spagat. Kommer till en viss grad men det är fortfarande centimeter kvar innan jag är rak, så det är mitt rimliga mål :)


Hoppas ni haft en bra start på denna veckan. Jag har sprudlat av positiv energi om jag får säga det själv, så min måndag har vart perfekt näst intill :)




Outfit - Måndag















Outfit - Söndag








skippar april-skämten i år




Idag är det första april vilket för många betyder att det är dags att lura skiten ur vissa. Det är den dagen då jag väljer att inte lita på någon. Men för mig så finns det så mycket viktigare saker att tänka på, som till exempel idag startar försäljningen av törebodafestival-biljetterna :) Går smidigt att beställa HÄR på hemsida :) Så glöm nu inte detta, för denna festivalen kommer vara något som det talas om framöver! Jag längtar så sjuuuukt mycket !










fest i hela huset











music in my room right now



























Shopping











Outfit - Lördag








städar...





Godmorgon allesammans :) Tar en paus i min städning...
Hoppas ni alla haft en fin helg, okeey?

Ska grejja med min garderob idag, för har lite nytt som måste in, ock vart det ska läggas, har jag ingen aning om .. :o Så vem bygger ut ? :)

Egentligen så hade jag ju inte så mycket att säga, men ska visa er lite av min fredags-shopping + "gårdagens" i nästa inlägg.




RSS 2.0