RÖKTE CIGG PÅ DIN BALKONG

 
 
Godmorgon!
 
Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon. Så jag har inte mer än vaknat ock klockan är redan halv nio. Men det är söndag ock mina måsten ligger på noll. Med gott samvete kan jag göra precis vad som helst.
 
Igår började jag min morgon med en liten promenad. Sedan gick vi till Hembageritet för en fika. Smakade hur bra som helst. När allt sjönkt till sin rätta i magen, så gick vi till spelbutiken för att spela på trav. Jag köpte trav, DD ock vinnare som jag skulle rätta under kvällens gång.
Vid tre så kom Therese ock Viktor hit. De hade bland annat köpt en chromecaster till mig, så den kopplades in. Sedan vet jag inte vad vi gjorde, för helt plötsligt så var klockan fem ock då fixade jag ordning lite mat.
 
Sedan närmade sig klockan sex, ock även tiden som mina lotter skulle rättas. Så vi traskade upp till mamma ock Göran för att få en guide(-ad?) tur genom spelen. Jag kunde sjönga glatt när det visade sig att jag hade vunnit på dagens dubbel. Trettiofem kronor rikare, + 60 kronor på trisslotten. Så jag ska pallra mig till spelbutiken idag ock byta in dem till nya triss, så tre nya chanser får jag.
 
Innan gladiatorerna skulle börja så körde vi ett par omgångar i yatzy. Det spelet är fan kul alltsååå! Sedan slog vi oss ner i soffan ock tittade klart på gladiatorerna innan Therese ock Viktor åkte hem strax innan tio. Så deras besök här blev till en heldag, vilket jag inte alls vet om de hade planerat, hahah. Men trevligt var det!
 
Sista lediga dagen idag innan jag går in en period med lite extra-jobb. Jag ska försöka ta vara på dagen. Kanske blir en tur till IKEA med Therese ock Viktor. Annars så är det tvättning ikväll som gäller.
 
Imorgon jobbar jag 8-14 ock sedan 17-22.15. Men jag är ledig på onsdag, vilket är enda dagen innan nästa lördag som jag är ledig, så då ska jag passa på at träffa Mathilda ! ♥
 
 
Men nu ska jag äta frukost ock diska bort från gårdagen, ciaaoo!
 
 
 

DEMI, SÅ JÄVLA SNYGG!

 
 
 
 
 
 
Idag har jag suttit med kokosolja i hela håret, jag har kopplat av med en svalkande ansiktsmask ock jag har duschat ock smörjt in mig med bodylotion ock fotkräm. När man har kommit så långt med fräsch-heten, så kunde jag lika gärna bädda rent i sängen idag igen (trots att jag gjorde det i måndags). Men hellre oftare än mer sällan om ni frågar mig.
 
Hur som helst. Nu har jag, efter en ordentligt middag bestående av oxfilé, hasselbakspotatis ock sallad, nersköljt med vin, förflyttat mig in till tv-rummet. Jag har dukat upp med glas champagne ock njuter av sällskapet till fullo. Chips ock dipp står även på bordet, ock även en Marabou choko jelly, bästa chokladen, MARABOUUUU!
 
 
Så om ni frågar mig, så kan jag inte få en bättre kväll just nu, ciaoo!
 
 
 

FANTASTISK MORGON

 
 
 
 
 
Yooo! Vaknade imorse ock startade datan i vanlig ordning. Såg då att Zayn hade släppt sin låt Pillowtalk. Den är ju så jävlaaaa braa! Så det är vad som gjorde min start på denna fredag lite bättre än vanligt.
Men nu har jag en ledig helg framför mig ock den ser jag fram emot.
Champagnen står på kylning, så vad kan gå fel?
 
 
 

HJÄRTAR MINA HEMMAGJORDA DAIMROCKS

 
 
IMG_6177
 
 
Ingredienser:
200 gram mjölkchoklad med Daim
2 nävar cornflakes
 
Gör så här:
Smält mjölkchokladen över ett vattenbad, smula ner cornflakes.
Klicka ut små högar på ett bakplåtspapper, ställ svalt så att de stelnar.
 
Jag ställde mina i frysen i ca. 10 minuter, för jag ville äta dem på direkten.
Mitt tålamod när jag väntar på något gott, är inget jag kämpar emot om jag inte måste.
 
 
Trevlig helg allesammans!
 
 
 

TÄNK OM MAN KUNDE

 
 
She killed it!

WAX MOTIF - Krush Groove

Publicerat av Kristen Renee den 27 januari 2016

VI KOMMER ALDRIG BLI DEM SAMMA

 
 
 
 
Vad jag gottar mig, hela, hela tiden. Jag har jobbat denna dag, ett 10-timmars pass. Men jag har känt mig lite nere, ock mått allmänt dåligt idag på jobbet. Så när mina timmar var räknade, handlade jag lite ock traskade sedan hem med hela min värld runt om mig, musiken! Väl hemma vid halv sju, så gjorde jag ordning 2 mackor ock kröp därefter ner under täcket med en B&J. Att en ensamhet kan rädda så mycket smärta!
 
Har sovit några timmar nu, så jag ska bara chilla lite innan jag lägger av för idag, vilket ska bli jävligt gött!
 
 

HON ÄR LUGN, INTE ETT DUGG SOM MIG

 
 
 
 
 
Nu är det såhär va, att denna dagen har varit så förbannat braa på alla sätt ock vis.
 
Vaknade utvilad klockan halv sju imorse. Jag svävade iväg till gymmet, ock jag var nästan där, varjefall i mina tankar, men istället för att traska ut i regnet så gjorde jag en 5-minuters morgonyoga. Så inget gym idag heller, 9 månader senare ock jag har fortfarande inte tagit tag i min träning. Men vet ni? Jag behöver faktiskt inte det. Även om jag vet att jag kommer gå till gymmet så småningom, då jag betalt årsavgiften. Men jag går dit först när jag ser fram emot det.
 
Hur som helst, min dag har bestått av städning, tvättning ock matlagning. Idag gjorde jag en hemmalagad räk- & kräftsoppa. Kan vara den godaste soppan jag någonsin antastat mina smaklökar med. Sedan gjorde jag ett 4-timmars kok på en bogstek. En pusselbit som alltid faller på plats. Så med dessa måltider i min mage bortsett från frukosten som även den var fantastisk så kommer jag nog somna gott ikväll. Känns ännu bättre att krypa ner när sängkläderna är nytvättade ock doftar som en sommardag på ängen. Om sanningen ska fram så har jag redan hoppat i säng. Natti natti.
 
 

MÅBRA-SHOPPING

 
 
 
 
 
Idag hade vi medlemsdag på jobbet. Mycket folk ock många siffror. Jag passade på att storhandla när jag slutat. Det blev mestadels hemprylar. 18hundra fattigare åkte jag hem, ändå lika lycklig. Tycker fan det är kul att handla ock veta att man har det som behövs! När jag kom hem så drog jag igång datan ock kröp ner under mitt duntäcke. Sedan dess, 5 timmar tillbaka så har jag sov-tittat på serier denna lördagskväll. Choklad har jag också ätit, logiskt va? Men nu har jag liksom piggnat till efter denna intensiva dag, men jag ska strax hoppa i säng igen, så jag kan fixa mitt söndagsjobb också.
 
Har gått igenom mina förvaringar ock insåg att jag behövde göra en beställning. Mina mascaror behöver bytas ut, concealern är nästan slut, sedan går jag in på de sista dropparna på mitt värmeskydd, så jag var tvungen att beställa en ny flaska, VIKTIGT!
 
Nepp nog om min dag. Njut av eran helg kära ni!
 
 
 

NYKOMLING

 
 
 
 
 
 
Köpte mig en ny lampa igår till mitt burspråksfönster.
En svart fick det bli för att skapa lite kontraster mot det vita.
 
 
 

LJUSETS KRAFT I MÖRKRET

 
 
 
 
 
Så var vi åter mitt i en ny vecka, dagarna smiter ifrån mig i vanlig ordning. I fredags hade jag så jääääävla kul! Det tråkiga är att när man har så roligt, så spelar tiden mindre roll, vilket innebär att avslutet anfaller i storm. Jag skulle nog kunna vara ute en hel natt utan att tröttna, men det händer dessvärre aldrig, hahah.
 
Hur som helst, igår när jag kom hem vid halv sju, så åt jag en fantastiskt god middag bestående av kött, klyftpotatis ock hemmagjord rödvinssås. Sedan vid halv nio så hade jag redan somnat. Självklart vaknade jag inatt vid ett ock kände mig ostoppbar. Så jag tog tag i mina räkningar ock såg hela lönen försvinna. Hur underbart?
 
Idag ska jag ock mamma ta en tur till skövde på middagen, annars är det tvättning, städning ock eldning på schemat, som alltid när man är ledig. Man är alltså knappast ledig... En frisk pensionär ska man allt bli en vacker dag.
 
 
 

I WANT YOU BUT NOT FOR YOUR DEVIL SIDE

 
 
 
 
Min promenadslåt till jobbet denna veckan. Repeat ♥ !
 
 
 
Idag när jag kom hem från jobbet, så kände jag mig som en helt ny människa. Härligt tänker ni, men efter att jag ätit mat, så tvärsomnade jag. Jag har alltsåå redan hunnit sova några timmar. Jag inser att jag inte var så dum ändå de tidigare dagarna denna veckan, då somnade jag först när det faktiskt hade blivit kväll, ock läggdags. Men på något vis, så hoppas jag att det finns en anledning till allting, ock mitt hopp finns fortfarande kvar om att jag kommer somna igen om en timma eller 2, det måste jag bara göra.
 
Hur som helst, imorgon ska jag jobba 8-18:15 istället för 17-22:15. Så mycket skönare enligt mig. Sedan går jag äntligen på ledig helg. Denna helgen ska jag bannemig ta vara på. Det blir fest på fredag om ni frågar mig! Alla tjejerna kommer hem, så fredagen består av middag ock barhäng i skövde.
Jag erkänner, jag längtar!
 
 
Men nu ska jag sätta på farmen på datan eftersom jag var helt utslagen under sändningen på tv:n.
Tacka tv4play alltsååå!
 
Natti natti sweethearts!
 
 
 

RUN AND HIDE

 
 
En varmdusch ock bodylotion hände precis. Nu har jag dukat upp med en stor kopp te ock inväntar farmen.
 
Min dag har i vanlig ordning rusat förbi. Vet fasiken inte vart mina timmar tar vägen, men idag har jag tittat väldigt mycket på serier. Man kan säga att jag blev sofflad totalt. Men det är skönt att ha en dag ledigt ock bara ligga ock flyta, laga lite mat mellan vågorna ock sedan flyta vidare. Det känns ännu bättre när man även har jobbat hela helgen (y)
 
Varjefall så hämtade jag ut mina paket idag :) 2 par klackskor, men ska välja ett par av dem, men ah det är sjukt svårt när det är till ett så speciellt tillfälle. Många funderingar som svävar runt i mitt huvud, vilken färg blir bäst, vilken klackhöjd kommer jag kunna gå en hel kväll i, vilka är bekvämast... Ja hujedamig säger jag där ock sätter punkt.
 
Sedan blev det lite påfyllning av garderoben ock detta visade sig locka mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DANIEL WELLINGTON

 
 
 
 
 
Hur jävla snygg är inte denna klockan?
 
 
 

HEMMAGJORDA KÖTTBULLAR

 
 
I lördags så gjorde jag hemmagjorda köttbullar. De blev så fruktansvärt goda, så jag måste bara dela med mig av detta receptet. Har tagit upp 2 kilo färs ikväll, så imorn eftermiddag ska jag göra köttbullar, hamburgare ock biffar ock frysa in. I allafall, detta måste ni göra. Så mycket godare än de man köper ock det här receptet kan ni inte misslyckas med.
 

För 4 portioner:

Ca. 600 g köttfärs
3/4 dl ströbröd
3/4 dl grädde
1 ägg
1 gul lök
salt & peppar
socker
smör – att steka i


Blanda ströbröd, ägg och grädde och låt stå och svälla en stund. hacka under tiden löken och stek den i lite smör. Salta och sockra och stek tills den blivit mjuk och fått färg. Häll i löken i ströbrödsblandnignen och kör runt med stavmixer till en jämn smet (vem gillar lökbitar i köttbullar? det är smaken man vill åt!!). Blanda i köttfärsen, smaksätt med salt & peppar efter tycke och smak. Forma små bollar och lägg på en våt skärbräda. Stek sedan köttbullarna i smör.
 
 

JUSTIN BIEBER

 
 
I mitt rum just nu. Dra mig, vad bra han är!
 
Idag har jag plockat bort allting som hade med julen 2015 att göra. Jag måste säga att det kändes väldigt skönt att få undan allting, även om jag älskar julen i sig. Men nu är jag bara så redo för denna vår ock vad den har att erbjuda.
 
Idag gjorde jag 2 beställningar. Bland annat lite kläder eftersom jag inte shoppat kläder på 5 månader ock efter all städning idag, så kom ett så kallat "craving" (?). Hur som helst, mer om det när jag hämtat ut det.
Jag fick även mina affisher i veckan, ock det såg jag till att hänga upp idag när jag hade tiden med mig.
 
Imorn bitti ska jag ock mamma in till stan ock fira min syster som fyller år, 26 denna gång. Satan vad fort tiden går!
 
 
 
 
 

GOTT NYTT ÅR !

 
 
 
 
 
Från att inte ha något planerat till ett avslut med den största fyllan genom året, så fick jag en ofattbart bra nyårsafton. Största fyllan låter ju ganska extremt, men det ballade aldrig ur. Jag har bara inte festat så mycket det senaste året, så det var inte så svårslaget ändåå, haha.
 
Nu har folk skaffat löften som att inte äta godis, bli redo för stranden ock allting handlar i stort sett om att ändra på sig själva. Jag har själv kämpat med det, men jag har insett att jag inte har stake nog att må så dåligt som man faktiskt kan göra om man begränsar sig själv från att äta saker som man faktiskt vill. Oftast så drar man igång något sådant bara för att man tror sig ska hitta någon som kanske kommer tycka om en. Men vet ni, det kanske man inte gör ändå.
 
Istället ska jag fokusera på att roa mig så ofta jag bara kan. Whisky är även ett av löftena. Det återstår att se om jag kommer falla för det. Men mina försök fortsätter..
 
Igår hade jag ock Therese vinkväll hos mig, riktigt mysigt. Ock idag har vi legat i soffan ock rullat några filmer, kombinerat med lite sömn mellan varven. Bästa med en ledig söndag. Sedan från det att min syster åkt så har jag kört fyra tvättmaskiner. Vilket var det enda som stod på min lista för denna dag. Nu kryper jag upp i soffhörnet igen ock rullar vidare. Vecka 1 imorn ock jag är redoooo!
 
 
 

RSS 2.0