ASTMA OCK VARDAGSPROBLEM

 
 
Denna veckan närmar sig sitt slut. De flesta är säkert ute ock firar idag ock det unnar jag dem.
 
Jag har varit helt borta hela veckan. Legat i soffan dag som natt, bortsett från när jag har jobbat. Jag har ätit alldeles för mycket ock så har jag lagt på mig ännu mera bukfett. Vart ska jag sluta? Känner mig som en riktig jävla potatis alltsååå. Men imorgon ska jag jobba till tre sedan kan jag avsluta veckan på en gång. Vissa hatar mig säkert som säger något sådant, men jag behöver en ny vecka ock ny motivation just nu, huaaaa.
 
En riktig jävla rocker, jag har ont i mina lugnor. Sedan fick jag bilförsäkringen igår ock den trodde jag inte skulle komma förräns i juli. Jag som beställde nya skor ocksååå. Men jag ska nog få allt att gå ihop, en ny vecka bara, ge mig.
 
 
 

GATAN ÄR MIN BÄSTA VÄN

 
 
Det här att jag på mina jobbarhelger stänger på fredagen ock öppnar på lördagen, det ger mig väl ändå tillåtelse att se lite halvruffsig ut i håret? Hur som helst, så bryr jag mig faktiskt inte. Jag har nog med problem med mina förkorta byxor. Igår fick jag sätta säkerhetsnålar längst ner för att få in dem lite, alltså om ni bara visste hur konstig jag faktiskt känner mig ibland, hahah. Känner mig som mig själv, fint det.
 
Varjefall, när klockan är fyra, så får jag byta om ock hoppa i mina blåa skor ock traska hem igen. Ikväll ska jag äta massa godis, så det så! Trevlig helg hörrniiiiiiiii!
 
 
 
 

ADIDAS COURT STABIL 12

 
 
Just nu har jag hamnat i en vill-ha-alla-skor fas. Kanske var det en sådan jag hamnade i när jag var 16 ock köpte på mig alldeles för mycket klackskor? Men nu har jag börjat tänka lite mer på vad det faktiskt gör att gå i ett par bra skor på jobbet, inte klackskor dåraah. Det har jag glidit ifrån för längesedan, ock nu står de enbart i min skohylla ock samlar damm.
 
Jag haltar omkring i mina foppa-tofflor på coop, ock känner mig riktigt jävla lantlig. Men med tanke på vilka knäproblem jag hade under alla mina år med fotbollen framför fötterna så har jag faktiskt insett att jag kanske borde skaffa ett par bättre skor till jobbet. Golvet där är hårt ock jag borde nog skaffa knäskydd också igentligen, då jag flera gånger om dagen sitter på knä på jobbet ock förstör mina knän gång på gång. Någon gång i veckan får jag ont i knäna, ock det har jag mig själv att skylla. Men nu är det förhoppningsvis snart slut på det. Jag klickade precis hem ett par ordentliga skor, från adidas såklart, som jag hoppas kan dansa mig frammåt över betonggolven utan några problem.
 
 
 
 
 
 
 
 

FORTSÄTTNING

 
 
Så vi vaknade ock bröllopsdagen lyste upp. Jag fixade ordning mitt smink ock gick sedan ock satte mig hos frisören för att få en vacker frisyr. Gick därifrån nöjd som sjutton ock åkte hem ock packade för en natt på torsö. Sedan kom min bror hit ock vi åkte till stan ock slog oss ner bredvid våran kära syster undertiden hon fick en brudfrilla ock smink på självfallet i mariestad. Klockan passerade tolv ock vi åkte hem till therese för att sätta på oss våra klänningar äta lite mat ock dricka champagne. Helt plötsligt insåg vi vad klockan var ock det var bara att hoppa in i bilen ock styra mot kyrkan. Hua här var man nervös vill jag lova, min bukett hängde nog mer neråt under mina raska steg in i kyrkan, men jag kunde inte hålla den rak med tanke på hur mycket jag skakade. Jag tänkte för mig själv; det kanske är lite charmigt om den hänger lite. Haha såntdär som bara jag tänker på säkert.. Men kyrkan gick fort ock tiden därefter gick nästan ännu fortare. Jag kan ju inte nämna allting, men jag hoppas att min syster fick det bröllop hon drömt om, hon fick varjefall sin drömprins ock det är man som syster väldigt stolt över. Jag hade en helt underbart rolig kväll. När klockan var halv fem, tyckte jag att det var dags att sova. Eller igentligen så hade jag nog fortsatt ännu längre om inte alla andra hade gått ock lagt sig, hahah. Hur som helst, mina ord räcker inte till för att få fram hur lyckat allting var, men lyckat, det var det ock jag dansade hela natten lång ock kände mig så fri, det var härligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 NYA HJÄRTAN

 
 
 
 
 
 
 
 

VARNING FÖR MYCKET TEXT

 
 
Vart ska jag börja? Det var onsdag förra veckan som jag senast hade tid att uppdatera. En hel vecka som rusade iväg ock nu vet jag knappt vart jag ska börja.
 
I torsdags så överraskade vi min syster med möhippa. Det var så skönt att den dagen äntligen var kommen då jag gått ock bärt på hemlisar alldeles för länge. Vad gjorde vi då på våran möhippa? Dagen började med att Therese skulle följa våran kusin till skolan. Men väl där så ramlade vi in genom dörren ock jag tror att vi chockade henne rejält. Hon var helt inställd på att hon skulle följa felicia till skolan men instället blev det champagnefrukost för hennes del.
 
Vi var tvungna att följa klockans slag för att hålla tidschemat. Strax efter nio begav vi oss hem till henne. Hon fick en lapp där det stod en massa saker som hon skulle packa ner för att överleva dagen. Visst det var mycket som hon inte alls behövde av det som stod med, så som bilsvamp, förkläde, toapapper, engångshandskar, handvisp, lakan, sopsäck ja allt vad det var. Men allt för att förvilla såklart.
 
Vi begav oss till första hållplatsen. Dans! Vi värme upp med lite twerking innan vi dansade chairdance till Beyoncé med single ladies. Detta hamnade alltså på film, ock jag kan garantera att det är det bästa filmen jag någonsin sett.
 
Sedan var det dags för lite lunch ock den intogs på rådhuset i skövde. Därefter pallrade vi oss till arena ock spelade lite bowling en timma. Käglorna bara rasade ner. Vi slog oss ner några snäpp ovanför baren, men lite gått från baren såklart ock körde brudlekar.
 
När klockan närmade sig kvart i fyra gick vi ock hämtade badkläder ock vandrade in på aqua vitalis. Vi bytte om ock stängde sedan in therese i ett rum där hon fick en avkopplande behandling innan hon fick joina oss i bubbelpoolerna. När hon kom ut igen så hade gruppen utökats ock det var 3 till på plats för att överraska henne. Vi smugglade alltså in dem i poolen undertider hon fick sin behandling. För bästa surprise!
 
När vi hade bubblat runt i 3-4 timmar så gick vi upp ock fixade ordning oss. Sedan drog vi till Mikes för mat ock dryck resterande timmar in på natten.
 
Under dagens gång så hade vi lagt ner ledtrådar i kuvert inför varje aktivitet för att hon kanske skulle kunna gissa vad som skulle hända. Gissningarna var bra, men gåtorna var lite bättre ;)
 
 
Ah detta får nog sammanfatta min torsdag förra veckan. Gick ock la mig vid 2 på natten till fredagen. Klockan 6 på fredagen var jag uppe ock fångade dagen innan vi skulle hämta husvagnen ock bege oss ut till torsö för att dekorera bygdegården. Det tog hela dagen, ock när vi lämnade stället var vi nöjda. Jag var en gnutta stressad också. Men det var sådant som jag inte kunde tala om för therese ock viktor. Jag visste att tjejerna skulle komma hem till mig då vi skulle öva på låten för första gången tillsammans. Men jag var tvungen att duscha innan de kom hem, för jag visste att klockan skulle ticka på. Jag är ganska van vid att klockan går alldeles för fort när man har roligt... Men jag hann duscha innan tjejerna ringde på, vilket innebär att hela fredagen också föll på plats.
 
 
Fortsättning följer...
 
 
 
 
 
 
 

FÖDELSEDAG

 
 
Vilken bra dag jag haft. Garanterat över mina förväntningar. Den började med att jag velade runt på gymmet mellan maskinerna ock pensionärerna. Sedan gick jag hem ock duschade en timma. Där la jag inte ens till den minsta lögn. Gjorde inpackning ock hela kitet ock kunde därefter hoppa i morgonrocken ock njuta av min efterlängtade frukost.
 
Sedan var jag tvungen att åka till coop ock fixa ett stativ, dessutom så köpte jag massa gott som jag fyllde upp kylen med. Är kylskåpet fullt med massa gott, ja då kommer man långt vill jag lova. Sedan tog jag svängen förbi Tinas trädgård ock köpte lite fina blommor till mig själv. Jag tänkte att något var jag ju värd med födelsedag ock allt. Jag älskar färska blommor ock det gör så mycket att ställa fram en vas. Hur som helst, när jag åkte hem ock skulle svänga upp på gården, så sitter min syster ock hennes framtida man vid uppfarten ock göttar sig i solen. Tydligen så hade de suttit där i typ 40 minuter.. Det är då man får lite dåligt samvete.. Sedan kom de ock mamma ock knackade på dörren ock överraskade mig med fika, tårta ock presenter. Jag skulle ju fira min födelsedag senare, med tanke på att man lägger allt fokus på lördagen. Men det var jättemysigt, ock jag är sååå tacksam över att jag har så fint folk runtomkring mig.
 
Tror ni inte att de satte ribban högt, när de ger mig en present som stod högst upp på min önskelista? Jo minsann, jag fick min älskade Daniel Wellington klocka, ock ingen är gladare än mig.
 
Måste tacka alla som lagt ner energi på att skriva grattis till mig, det värmer verkligen!
 
 
 
 

20:43

 
 
Hey på er :) Fredrik har varit här hela dagen, ock efter att jag kört hem honom, så fick jag en skön känsla rusandes genom kroppen. Jag måste säga att vi är redo inför lördag. Highfive på det ock på livet.
 
Mitt hår är också klippt det glömde jag säga, men det skulle jag ju sagt igår, då det skedde... Hur som helst. Idag har jag bäddat rent i min säng ock eftersom det är en dag imorgon också, men inte vilken dag som helst, så tänker jag faktiskt krypa ner under täcket nu. Ska slänga på en film, men jag brukar aldrig hinna se klart dem, för jag somnar alltid ock det går fort också, sådär ni vet, ja "det tar 4 sekunder".. Men nu är jag hungrig ock jag vet inte om jag kommer få pallra mig upp eller inte, men jag erkänner att jag redan nu längtar efter morgondagens frukost (a). Natti natti babes!
 
 
 
 
 
 

MÅNDAG

 
 
 
 
 
På något sätt får jag dagarna att gå men jag är inte säker på hur vissa gånger.
I torsdags när jag var i skövde, så köpte jag nagellack bland annat som var tänkt till helgen. Igår när jag kom hem från jobbet, så tänkte jag att jag testar för att vara säker på mitt val. Tur var väl det att jag var dagarna i förskott. Fan det som jag köpte gav inte den minsta färg. Dags att tänka om ock förhoppningsvis tänka rätt.
 
Men nu till idag, jag har gymmat lite lätt, men svetten rann ändå ock det var ju bra det. Sedan har jag färgat mitt hår, duschat ock även städat av lite granna. Jag har lagt i ris i X antal små tygpåsar, så kallade organzapåsar. Ännu en bock att kludda dit på min to-do-list.
 
Imorgon ska jag träffa Fredrik ock lägga dit den sista pusselbiten. Men nu idag, så har jag inget mer att göra. Regnet faller ner utanför fönstret. Jag hoppar i en pyjamas, bakar lite chokladbollar ock hoppar ner i sängen ock tittar på film hela kvällen. Tack för mig. XO
 
 

EN HIMMEL BLÅ

 
 
Varför vakna klockan 02.00 undrar jag? Jag hade inte behövt vakna förräns vid fem halv sex.. Men efter någon timma så somnade jag om. Nu är jag färdig för att beta av min sista jobbardag på en hel vecka. Känns så himla skönt.
 
 
Ett typ av godmorgon fick detta bara bli, för nu måste jag visst gå. Tiden sprang iväg (a) haha
 
 
 

DIN IDIOT - NORLIE & KKV

 
 
Godmorgon. Hade helt glömt bort att jag skulle hämta mamma ock göran igår, så efter jobbet så tog jag bilen mot bygdegården. Det börjar bli en vana att jag kör på mina helger ock får en sömn på ca. 3-4 timmar. Förra helgen var det 3 ock natten till idag slog jag rekordet med sammanlagt 4 timmars sömn. Men ändå, jag känner mig på topp. Fredagskvällen är den värsta dagen på jobbarhelgen. Så nu när det är lördag så är nästan allt som en dans på rosor. Igår blev jag kvar lite på bygdegården, inte mig emot. Kunde vara publik till alla som dansade ock kunde införskaffa mig den där känslan att fan vad jag ska dansa nästa helg alltsåååå haha.
 
Hur som helst, nu ska jag dricka upp mitt te ock sedan dra till jobbet.
 
 
 
 
 
 

ALLT PÅ SIN PLATS

 
 
En bra dag hade jag igår :) Var först hos frissan ock tittade till min syster som gjorde en provning inför nästa helg. Alltsåå så fint allt kommer bli på denna brud!!
 
Sedan åkte vi till skövde för sista provning av klänningarna. Vet ni, att de passade denna gången (y). Så vi fick ta med oss klänningarna hem ock nu hänger de i min garderob. Jag ska ta väl hand om dem.
 
Just nu står potatisen på spisen ock kokar ock jag dansar runt till grönwalls ock liknande musik. Så himla uppiggande är sådana låtar för mig, men kanske är det för att jag är uppväxt med det ock det är lätt musik att sjunga med till, hahah..
 
Börjar klockan 15, så jag har bara 2 timmar kvar hemma innan jag ska traska iväg. Sedan jobbar jag imorgon bitti, så när jag kommer hem, så ska jag bara ställa klockan ock hoppa i säng så jag är vaken ock kan öppna coop imorgon.
 
Trevlig helg allesammans! XO
 
 
 
 
 
 

SISTA LEDIGA DAGEN FÖR DENNA VECKAN

 
 
 
 

Godmorgon :) Vad underbart det är att vakna en ledig dag :) Inatt har jag sovit... Ah jag vet inte hur många timmar, men många blev det. Det var nog vad jag behövde för att återställa mina mänskliga drag. Jag ska börja den dag med frukost på sängen ock titta ikapp mina youtubers som jag följer. Sedan ska jag fixa ordning mig lite lätt bara, surprise ;) Innan jag beger mig mot Mariestad ock därefter skövde.
 
 
XO
 

 

TOG ETT BLOSS UTAV DIN CIGG

 
 
Då börjar denna dagen lida mot sitt slut. Det har varit en lugn ock skön dag för min del.
 
Imorgon är ledig dag nummer två för denna veckan, men det är även en sådan dag, där den sista pusselbiten bara måste falla på plats. Jag ska först in till stan ock möta upp min syster. Sedan ska vi ta turen till skövde ock prova klänningarna igen ;) Nu måste det väl ändå passa eller ^^
 
Så vad annars då, en ny låt med Norlie ock KKV släpps på fredag. Det har väl ingen missat antar jag? Låten är så braaa! Mina kungar. Alla dessa stunder med dem alltså, det klär sig bra i mitt hjärta. Kan inte fatta att jag är en av dem som de faktiskt känner igen. Tänk vad jag stalkat dem för att komma hit ;)
 
Hur som helst, sitter ock grunnar på min 25-års fest..
Först tänkte jag ha värsta grejen, men nu funderar jag på att ställa upp tält i trädgården, bjuda på lite gott, ock så får det bli en förfest innan olstorps-premiären. Det kan ju faktiskt vara något :) Men det är ju en månad lite drygt dit, så det är ju faktiskt inte prio ett just nu ;)
 
Men något som känns bra är att jag jobbar denna helgen som kommer, sedan har jag tagit ledigt mina tre dagar i nästa vecka, så jag är alltså ledig sju dagar i sträck. Hur skönt undrar ni? Jag kommer ha svar på det så småningom.
 
 
 

MINA FRÄMSTA "VILL - HA - PRYLAR"

 
Samma siffra innebär samma leverantör.
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Klocka Daniel Wellington Classic Sheffield 36mm Roseguld, Svart 1295:-
 
2. Ljusstake Vänskapsknuten Mässing 2100:-
 
3. Whiskykaraff med 6 glas 500:-

3. Champagnekylare 1059:-
 
4. Köksmaskin 1500:-
 
5. Margretheskål 5.0 liter retro rosa - rosti mepal 309:-
 
5. Margretheskål 3.0 liter retro rosa - rosti mepal 219:-
 
5. Margretheskål 1.5 liter retro rosa - rosti mepal 149:-
Margretheskål 5,0L Retro Rosa - Rosti Mepal
 
5. Springform hjärta 2.1 liter 91:-
 
6. Gryta, rund med gjutjärnslock 4 liter 1369:-
 
6. Pro mini digital fritös 4 liter 899:-
 
7. Real Techniques Core Collection 349:-
 
7. Real Techniques Starter Set 299:-
 
8. Presentkort på Elgiganten
 
9. Plant Krukställ Small, Svart 250:-
 
9. Hexagon Kruka S, Mässing 350:-
 
9. Gloria Ljusstake Stor, Mässing 1200:-
 
10. Röda viner på flaska
 

2 DAGARS LEDIGT

 
 
 
 
Godmorgon. Idag vaknade jag tidigt. Klockan är bara halv fem, ock jag får se om det räcker, eller om jag kommer somna om innan min klocka ringer halv sex. Varför ställa klockan så tidigt om jag är ledig kanske vissa undrar? Men som sagt, jag är en morgonmänniska ock det som jag inte får gjort innan 12, det brukar inte bli av. Eftermiddagar är något av det värsta jag vet. En stor skillnad på för- ock eftermiddag för mig. Dippen kommer alltid mellan 15-17 så då kan jag lätt hamna i soffan.
 
Hur som helst, det ska bli så skönt att vara ledig idag. Kommer börja min dag på gymmet, för nu tycker jag det är roligt. Kör bara 2 dagar i veckan för att inte tröttna, som jag gjorde förra våren. Då körde jag på rejält ock blev så pass frånvarande att ett helt år hann passera utan att jag ens lyfte en fjäder, ja om jag nu hade haft några.
 
Sedan ska jag storstäda. Ser faktiskt fram emot det. Men det är nog bara för att jag inte har så stökigt. Så då kan man finslipa lägenheten bara. Göra saker som man inte alltid gör när man städar.
 
 
 XO
 
 

DÄR HAR JAG REDAN VARIT

 
 
Denna helgen har jag typ totalvänt på dygnet, sena nätter, tidiga morgonar. Men inte tog jag tillfället i akt att sova ut idag inte. Traskade till gymmet skapligt tidigt, då det är bästa tiden för mig att träna. Mina dagar är ju inte så vidare värst intressanta.
 
Idag ska jag försöka skriva ett schema på nästa vecka, inte bara det att det planeras inför bröllopet, jag ska fixa naglar ock färga hår, packa en nödlägesväska, packa för övernattning, jag fyller år, ja listan kan bli lång. Men det är även veckan av alla veckor som mattläggaren kommer hit. Fattar ni vad jag menar.
För över ett år sedan så börjades en renovering i ett av mina rum som stod tomt. Ett badrum var vad jag skulle få. Men efter några omgångar av ett resultat som jag inte var nöjd med, det revs ock det börjades om från början gång på gång.. Nu ett år senare ska det göras om igen, ock denna gången hoppas jag att det ska bli bra. Jag vill så gärna få ordning där inne. Men det är ju typiskt att man ska vänta ett år ock den veckan som det väljs att rivas på nytt är den hektigaste veckan på detta halvåret. Det träffar ju aldrig fel liksom. Men jag får hoppas att jag kan ha kvar mitt fokus på allt som ska göras.
 
Nu ska jag äta lite mat hade jag tänkt, sedan ska jag titta på program ända tills det att jag måste traska till jobbet i eftermiddag.
 
 
 
 

VI ÄR BRA FOLK

 
 
Då har jag kommit hem efter att ha jobbat extra idag. Imorse när jag gick till jobbet, med minusgraderna i luften, så tänkte jag för mig själv, att detta blir en lång dag. Men efter ett par timmar på coop, så kände jag hur denna dag var påväg att springa ifrån mig totalt. Allt har gått så fort ock smidigt. Jag har inte känt mig så jävla fräsch, då jag enbart sovit närmare tre ock en halv timma inatt, men jag försökte göra ett smart drag ock hålla mig borta från allt som hade med speglar att göra. Det första jag gjorde när jag klev in i mitt hem var att tvätta bort sminket ock hoppa i mjukiskläderna. Men jag ska gå så pass lång att jag även kryper ner under täcket ock tittar på film resterande timmar av denna dag. Hur mysigt undrar ni?
 
 
 
Hur som helst, travet igår var så kul. Det vore nice att dra dit ett gäng i sommar, dricka bärs ock spela bort lite pengar i hopp om att vinna. Så kommer det bli, frågan är bara när?
 
 
 
 

DET FINNS ALLTID EN SOM HÖR DIG

 
 
I början av detta inlägg så har klockan nått tjugo i nio. Jag har precis tvättat bort sminket ock ska alldeles strax ställa klockan, för jag ska faktiskt gå ock lägga mig. Ska jobba extra imorgon i fiskdisken mellan 7-13:15. Sedan ska jag hem ock byta om till lite snyggkläder, för att sedan vara schaufför till trav åt mamma, göran, katarina ock lars. Jag kommer ju även vara med ock delta i kvällen. Hoppas på stora vinster, men hoppet är ju även det sista som lämnar mig, så vi får väl se. Men ah det blir nog kul. Sedan ska vi avsluta med att äta mat på thaihouse i skövde. Har fått klartecken om att det kommer bli en sen kväll tydligen, men det gör mig inget trots att jag ska jobba extra även på söndag morgon, men om jag är lite trött ock ni med era ögon kan avslöja mig, gör det inte, hahah.
 
 
Hur som helst, min klänning var fortfarande lite tajt, så nästa ock förhoppningsvis den sista provtagningen blir på torsdag. Nu ska jag hoppa i säng, eftersom jag måste fixa ordning mig lite mer än vanligt imorgon bitti. För när jag kommer hem vid halv två så har jag inte tid med det, så min klocka kommer nog ringa vid halv fem. Helt okey ändå.
 
Natti natti vänner! :)
 
 
 
 
 
 

JAG SKRATTAR IDAG

 
 
Fan vad kul jag haft idag. Jag vet även att vi fått klartecken att åka in ock prova klänningarna imorgon. Precis vad jag hoppats på. Så jävla gött när det går enligt tidsplaneringen. En dag senare ock känslan hade inte alls varit densamma.
 
Så imorgon ska jag först dra till pensionärsgymmet, sedan ska jag hem ock fixa ordning mig innan jag drar till skövde. Har en del som jag måste införskaffa inför bröllopet, ock det känns som att morgondagen är den sista dagen jag har chansen att fixa allt på. Jag vill ju inte missa något till min syster på hennes stora dag, crazy.
 
 
 
Bjussar på denna bilden från O'learys med min fina storasyster.
 
 
 
 
 

TORSDAG

 
 
 
 
 
Snart en ledig dag, morgondagen. Men först ska jag ta mig igenom kvällens pass. Men den ska nog vara över ganska så snabbt.
 
Nu har jag precis ätit mat, potatismos ock hemmagjord grynkorv fick det bli. Så jävulskt gott alltsååå! Annars så tar jag igen massa program på tv3play för tillfället. Har inte så mycket annat att göra, så det är gött det. Ska nog tända i pannan sedan, men mer än så + jobb blir det inte idag.
 
 
 

YOUR BODY DOESN'T TAKE YOU

 
.. Where your mind doesn't push you
 
Nu har ju jag äntligen kommit igång med min träning igen, ock det känns så bra. Att bara få in 2 pass i veckan utan att känna att man måste lägga om hela dagen. Fantastiskt!
 
Så utöver att ha kört ett pass på gymmet, så har jag tvättat, bäddat rent i sängen, ätit massa god mat, spolat av bilen ock nu har jag hoppat ner i sängen med en kopp chocolatte. Ska slänga på en film nu innan jag sluter ögonen för idag.
 
Kände att jag ville unna mig ett par nya tights. Med kompression denna gången. Så beställde precis dessa från 2XU. Har aldrig testat kompressionstights förut, så kände att det var dags. Hoppas bara att jag kommer i dem...
 
 

 
 

SUNDAY

 
 
Vart har jag varit hela veckan? Denna veckan har jag känt att jag har hunnit med mycket. Men jag har även fått många konstiga kommentarer.. I tisdags så var det ett pensionärspar som jag ser dagligen. Antagligen känner de att de har makten att slänga ur sig precis vad som helst? Gubben sa att jag såg arg ut, alltsåå ursäkta? Här lägger man ner all sin energi till att vara glad på jobbet ock ge ett bra kundbemötande. Ska tacken vara så pass? Ah vissa är så otaktiska så det är ju fan synd om dem..
 
Men min vecka har sprungit på, ock att jag nu även har gjort min jobbarhelg är ju bara plus i kanten. Imorgon är jag ledig, så då ska jag räta upp min vardag, sola, träna ock sköta om mitt hem. Sedan jobbar jag alla dagar utom fredag, ock då hoppas jag att vi får åka in ock prova klänningarna. 20 dagar till den stora dagen ute på torsö, hjärtat slår ett extra slag för var dag som går. Men man går ju inte helt stressfri, känns som att det är mycket man ska hinna dess, men en dag i taget, så går nog allt i takt sedan.
 
 
 

RSS 2.0