GOLD DIGGER

 
 
Efter att ha sovit ett par timmar i soffan, så har jag nu förflyttat mig till mitt sovrum ock hoppat i säng.
 
Idag har jag verkligen fått mycket gjort. Imorse så cyklade jag först ock handlade lite, sedan slängde jag på mig mjukiskläder för att gå ut ock ligga i gruset ock fixa med bilen. Nu är vinterdäckena av ock bilen är tvättad. Så himla skönt att ha det gjort. Sedan drog jag igång en tvättmaskin. På så vis går jag in på en ny vecka utan att behöva börja måndagen med att tvätta. Istället kan jag träna, fylla på lite luft i sommardäckena som nu sitter på ock sedan göra hemmagjorda köttbullar innan jag sticker iväg ock spenderar eftermiddagen ock kvällen på coop. Jag är motiverad!
 

 

GODMORGON OCK GLAD PÅSK PÅ ER

 
 
 
 
Jag har precis tagit en promenad till Tinas trädgård ock köpt en liten påskpresent till mamma. Jag gillar att ge bort blommor ock liknande ock när man har en högtid att skylla på så passar det ju ännu bättre.
 
Idag blir det lugnt. Har lovat att vara schaufför ikväll så min dag kommer bestå av slappt soffhäng ock godis i mängder. Mer än så blir det inte. Men eftersom jag jobbade ganska mycket förra veckan så ska det bli skönt att bara göra inget.
 

ALL BY MYSELF

 
 
Har precis gjort i ordning varma mackor som nu står i ugnen ock göttar till sig. Sedan har jag en påse lösviktsgodis som jag ska moffa utav därefter framför tv:n.
 
 
Idag har inte jag gjort någonting, mer än gymmet plus att jag dammsög av här hemma, sedan var jag klar, så jag har haft en riktig film-dag. Så jävla gött ock bara ligga hemma ock titta på filmer ock serier alltsåå. Fastnade lite framför jockiboi's prankkanal, men nu ska jag faktiskt slå på cirkus magaluf, som det freaks jag är.
 
 
Trevlig helg ock påsk ock så önskar jag som trots allt fixar detta än idag, stolt (y)
 
 
 
 

YOU'RE STRONGER THAN YOU THINK

 
 
Då har jag vaknat upp på årets långfredag. Med huvudvärk dessutom. Har sovit katastrofalt inatt, men det var nog för att jag drömde en mardröm lagom nu på morgonen. Känns som att jag var inne i drömmen i flera timmar ock kan sätta ihop en hel story. Dock tänker jag inte göra det, då jag bara vill glömma hela alltet..
 
Aja, Igår var det full fart på jobbet, ock när det började lugna ner sig fram på kvällen, så kände jag hur mina ögon stirrat in i skärmen i alldeles för många timmar. Så det var ju skönt när klockan slog 22 ock vi kunde slå igen butiken ock traska hem ock få sova.
 
Varför är jag ens vaken nu kanske ni tänker? Jag är en morgonmänniska, så är det. Ska börja denna helg på gymmet, har jag tänkt. Men innan jag går dit, så blir det en uppvärmning på 2 km längs kanalen.
I veckan har träningsvärken varit mina första känningar, ock det har varit så skönt att få det tillbaka, trots att jag körde lätt i måndags, så var det tydligen tillräckligt.
 
 
 
 
 
 

EN BRA START PÅ VECKAN

 
 
Idag började jag min måndag med en liten springtur på 2 km, sedan gick jag till gymmet, helt dösvett efter den uppvärmningen. Men min känsla idag var att jag gjorde det för nöjes skull. Körde ganska lätt idag på gymmet då det var första gången sedan ett år tillbaka. Kan inte fatta att det nästan är ett år sedan som jag gymmade sist. Men idag kändes det braa. Kommer säkerligen ha träningsvärk i hela kroppen imorgon, ock det ser jag bannemig fram emot.
 
Nu när farmen är slut, så var jag tvungen att gå in på tablån för att se vad man ska börja titta på nu. Positivt var ju att halv åtta hos mig börjar idag igen. Det tycker jag kan vara lite småkul ibland när hon bakom kameran slänger ur sig sina kommentarer. Så nu ska jag koka upp en kopp te ock inta soffan som aldrig förr. Typ.
 
 
Halv åtta hos mig
 
 
 

EN MÅNAD TILL 25

 
 
Tjena bloggen. Mitt jobbpass gick så fruktansvärt bra idag. Mitt humör satt på plats, ock alla folk var så glada. Jag får väl tacka vädergudarna för det ändå, haha.
 
Anyway, när jag slutat så gick jag ock hämtade ut en nybakad pizza. Äter typ aldrig pizza, även om man kan tro det, hahah.. Men idag bestämde jag mig ock inget eller ingen skulle få mig att tänka på något annat. Annars har jag tagit igen fredagens avsnitt av let's dance. Elisa är ju så duktig. Tänk att jag har gått i samma klass som henne i högstadiet, fyra år. Där står hon ock gör succé ock här ligger jag. Men man blir ju väldigt stolt över henne ock hon förtjänar det bästa, så är det!
 
Sedan har jag såklart sett finalen av farmen, ock min favorit, Fredrik vann. Jag har varit så inne i det hela säsongen, så idag fick jag glädjetårarna att rinna gånger två. Först när han slog ut Nina ock sedan när han kammade hem hela skiten. Så jävla gött.
 
Nu ligger jag i sängen ock försöker få ordning på min morgondag. Jag är ledig ock då vill jag gärna ta vara på den på bästa sätt. Insåg även att det idag endast är en månad kvar tills jag fyller 25, hur sjukt är inte det då? Känner mig fortfarande som max 20.
 
Nepp nu sätter jag punkt ock pricka ock säger godnatt. Jag tror att jag kommer sova gott efter denna fantastiska dag! Så jag känner mig nöjd ock det får bli dags att slå på en film.
 
 
 
 
 
 

NÄR VI SES BLIR DET EN TYST MINUT

 
 
 
 
 
Först o främst, så hoppas jag att ni har en bra lördagskväll !?
 
Klockan har passerat halv nio ock jag har precis tvättat bort mitt smink. Det var lika skönt som man kan föreställa sig.
 
För ungefär fem minuter sedan så fick en känsla av att jag har fått nog. Det är mycket som man vill ändra i sitt liv, men allting kräver stora steg ock framförallt mod ock inte minst en plan. Så nu ska jag skaffa mig en plan till en början. Tur att jag har hela livet på mig, haha. Är det vanligt att man grubblar över sin framtid undrar jag, för jag grunnar säkert alldeles för mycket..!
 
 
Nu ska jag krypa ner under täcket ock slå på någon töntig film så jag somnar så pass gött som möjligt. Imorgon är det sista dagen på min jobbarhelg, så jag vill gärna somna ock vakna ock bli av med den så fort som möjligt (y) jag tror ni hajjar, så natti natti säger jag därmed så hörs vi en annan dag.
 
 
 
 
 

AIN'T NO SAINT - PEG PARNEVIK

 
 
Igår var jag ledig, vilket var extremt skönt, då jag över måndagen ock tisdagen sammanlagt jobbat i 22,5 timmar, ock det är väldigt mycker mer än vanligt. Städade av här hemma ock åkte sedan ock köpte blommor på Linas trädgård. Älskar blommor, speciellt liljor, rosor ock eucalyptus-blad.
 
Tog även en sväng in på coop för att handla mat. Min bror kom ju hit igårkväll, så då bjöd jag honom på tacos, ock det var så sjukt gott. Jag äter i stort sett aldrig tacos, för det är inte detsamma att äta det när man är själv.
 
Varjefall... Idag ska jag ock Fredrik åka in till Mariestad ock äta frukost med Therese på stan. Vi har en hel del frågor som vi behöver få svar på. Sedan plussar jag på att jag är ledig hela denna dagen också, ock drar en slutsats om att även denna dagen blir en bra. XO
 
 
 
 

ATT STÄLLA UPP FÖR LAGET

 
 
Börjar med att säga huaaa! Detta blev minsann en längre dag än planerat. Här säger jag öppet till alla att jag kan tänka mig att bli lite sjuk, ligga i soffan ock bara tycka synd om mig själv. Men istället går alla andra ock blir sjuka, ock inte bara en gång, utan flera gånger under bara detta året, jappp!
Så idag blev det problem på jobbet igen, ock jag fick hänga kvar ock göra mitt jobb i tolv ock en halv timma sammanlagt. Helt sjukt vad jag är borta just nu. Ock ingen mat har jag klar. Men idag känner jag faktiskt att jag inte orkar ta tag i något... Så det får bli knäckebröd ock digestive till kvällsfika, leva lyx så att säga..
 
Aja, på onsdag kommer min bror hit ock på torsdag ska jag hänga med mina fantastiska syskon, tack för att någon räddar upp min vecka! ♥
 
 
Langar upp en 2 års gammal bild, som trots allt fortfarande rockar. Bäästa storasyster ock lillebror! ♥
 
 
 
 
 

MÅNDAG

 
 
Så himla kul kväll i fredags alltsååå. Klockan sprang iväg ock istället för att cykla hem, så körde robin hem oss, hur snällt? 2 lata tjejer helt klart, haha. I lördags så klöv vi ved i typ fem timmar, sedan gick jag in ock duschade ock fixade ordning mig för en kväll på mandys. Ock igår jobbade jag extra. Men denna helgen var så himla braaa, kombinerade nytta med nöje helt klart.
 
Nu har vi kommit över denna helgen ock idag var patrik sjuk, så då kunde jag byta ut min tid, 17-22.15 för att istället jobba 7-17. Så himla mycket bättre för min del.
 
 
Men nu ska jag slå på gårdagens avsnitt av farmen eftersom jag råkade somna till i soffan igårkväll..
 
 
 
 
 

FUCKING FRIDAY

 
 
 
 
 
Fredag it is! Jag är ledig ock det ska bli så skönt. Jobbade igårkväll, men har ändå lyckats vakna tidigt, vilket passar mig perfekt. Jag har precis varit ock solat ock nu ska jag hoppa ner i sängen med en kopp te.
 
Kanske borde gå ut ock gå en sväng sedan under förmiddagen. Molnen börjar sakta men säkert ge plats åt solen som redan nått himlen. Men med tanke på hur jag ser ut idag så borde jag kanske tänka om ock undvika att ge mig ut i samhället. Råkade somna med en konstig uppsättning i form av en boll mitt på huvudet igårkväll, så när jag tog ut toffsen imorse så var det ingen vacker syn direkt. Sanningen är att håret bokstavligt talat står åt alla håll...
 
Hur som helst, ikväll så ska jag då cykla till sara för att ha vin- ock räkkväll med henne ock olivia. Det kommer bli trevligt. Men mindre trevligt kommer cykelturen hem bli i kväll/natt. Hatar mörker ock allt som döljer sig där i. Men jag får väl bita ihop ock visa mig stark, starkare än jag någonsin kommer bli.
 
 
 

ÄNTLIGEN HEMMA

 
 
Denna dagen har verkligen inte sprungit förbi. Jag trodde fan aldrig att jag skulle få gå hem. Hur som helst, dagen är gjord ock nu ikväll ska jag nog göra varma mackor, enkelt men ändå gott.
 
Denna helgen ser jag fram emot, det kan jag lova. Plötsligt händer det något ock jag sitter inte bara hemma själv. Vin ock 2 tjejer på fredag, ock på lördag så pratade min mamma ock Göran om att vi skulle äta mat på mandys. Det tackar jag ju inte nej till, även om det är hur jävla gött som helst att titta på film en lördagskväll. Men jag får försöka hålla ordning på mig själv ock även alkoholen dåraaa, då jag ska jobba extra på söndag morgon.
 
 
Det var allt för nu ock säkert ända tills dess, XO.
 
 
 
 
 

SHOPPING

 
 
 
 
 

TAKE ME AS I AM

 
 
Denna dagen har verkligen sprungit iväg. Det är bevisat att det man inte hinner innan tolv, det hinner man inte över huvudtaget. Så funkar jag varjefall. Nu närmar sig klockan sex, så jag ska faktiskt gå ner i pannan ock lägga i en sista gång sedan ska jag smeta in en ansiktsmask innan jag hoppar in i duschen. Därefter är jag redo för lite mys framför tv:n innan jag går ock lägger mig för att orka med en tio timmars arbetsdag imorgon, tisdag i vanlig ordning.
 
 
 
 
 
 
 

GODMORGON

 
 
Jag somnade tillslut, men det tog ett bra tag. Men natten har, liksom gårdagens natt bestått av mardrömmar.. Då kan ni säkert gissa att jag inte sovit bra eller? Hur som helst, det är ny vecka, ock jag har en ledig måndag efter denna jobbarhelg. Det är även dagen, så jag alltid börjar dagen med att bädda rent i sängen. Så det är vad jag ska göra nu.
 
Hoppas ni får en bra start på denna veckan :)
 
 
 
 
 

STUBINEN ÄR TÄND

 
 
I Juni förra året så blev en av tjejerna mamma till en fantastiskt vacker liten tjej. Nu i april så ska en annan tjej gifta sig ock hur stort är inte det? Alla bara går ock blir en massa saker hela tiden, men vad blir jag igentligen ock när ska det ske? Känner att jag har en hel stege att klättra upp på, sitter kanske på första steget, ah säg andra för att boosta självkänslan lite granna, ock jag ska ju liksom upp, men fattar inte varför det inte händer något, jag menar jag är inte ens höjdrädd...
 
 
 
 
 

GIRLS N' MOM'S NIGHT LAST WEEKEND

 
 
 
 
En udda rubrik ock lite bilder från min förra helg, för att inte glömma den gamla trudilutten,
då jag även idag inte kan somna. Känner på mig att det blir en lång natt, ock då ramla denna låten ner i mina tankar ock då tänkte jag att sådan här musik borde man fan somna till alltsååå, så vi testar...
 
Bortsett från min dubbelhaka, som ni kan skymta lite lätt, så är även min plats längst fram om jag själv får välja, för jag gillar att styra musiken. Då kan jag ta låtar som jag kan ock göra det som jag gillar mest, att sjunga ... Får jag den stunden, då blir alla kvällar braaaa! Får tacka min systers (tjejen i mitten) framtida man för att han körde oss, så vi slapp ta det tåget vi hade bokat, för annars hade vi aldrig hunnit dricka den mängden vin, ock då hade vi ju kommit ihåg hela kvällen. Vissa gånger räcker det att veta att man hade roligt !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla samlade på 4 banor på sista bilden, galet bra lördagskväll förra helgen om ni frågar mig.
 
 
 
 
 
 
 
 

ADIDAS ALLA DAGAR I VECKAN

 
 
 
 
 
Mina Stan Smith skor kan vara något av det mest använda av mig det senast halvåret. Skulle gärna traska runt i dem dagligen. Så sjukt bekväma ock framförallt så känner jag hur jag rockar gatan när de tar min fram steg för steg. Skämt-o-sido. Men fett snygga om ni frågar mig. Men jag skulle gärna bli ägare av alla dessa nedanför också.
 
 
 
 
 
 

EN LITEN STAD DÄR ALLA BABBLAR FÖR MYCKET

 
 
Klockan närmar sig ett, natten är som mörkast, men mot alla odds så kan jag inte somna. Har snurrat runt i sängen nu ett par timmar, men ingenting verkar funka. Men sak samma, jag kan sova hela eftermiddagen imorgon. Men nu funderar jag på att förflytta mig till tv-rummet ock sätta på en film ock köra lite soffhäng ock någon film, det brukar hjälpa när rastlösheten tar över.
 
Annars så känns det skönt att veta att folk är ute ock roar sig ikväll. Nyöppning i skövde, så där lär det nog vara smockat, ock tänka sig att jag har så pass koll på läget att jag vet att man ända ner till falkenberg är ute ock roar sig ikväll, det kör vi en highfive på, för goda tider skull :)
 
 
 
 
 
 

GODNATTVISAN TYP

 
 
 
 
 
Nu har jag precis tvättat bort mitt smink. Så himla skönt! Men jag ska ju smeta på nytt om typ 7 timmar, lite sömn imellan bara.
 
Näst intill allt mitt godis står kvar på bordet. När jag kom hem, så åt jag mat i form av mina hemmagjorda köttbullar som jag gjorde i torsdags. Ohfan alltsåå, dem är så satans goda, speciellt tillsammans med potatis ock brunsås. Åt för 2 kan man säga ock hade säkert köpt godis för två också, men jag är ju bara jag. så nästan allt är kvar. Blev så mätt efter maten, så jag har fan inte orkat alltsåå. Det brukar inte hända mig. Godis en lördagskväll är bara komplett. Men nu räcker det till mogondagen också, inte mig emot (y) Nattinatti
 
 
 

19:32

 
 
Då sitter jag här, det är lördagkväll ock jag har bara morgondagens pass kvar, sedan har man gjort denna helgen också. Att jobba varannan helg går ganska bra ändå, även om man hellre hade varit ledig på helgerna. Hur som helst, med ett arbete som mitt, så får man bara finna sig i det, ock det gör man.
Nu har jag precis tagit en liten powernap, säger man så? Hur som helst, ganska behövligt, för jag sover ju inte många timmar mellan min fredag ock lördag när det är min jobbarhelg.
 
Idag när jag slutat så köpte jag med mig godis, chips, dipp ock coca-cola hem, så nu fattas bara att melodifestivalen ska börja, så jag kan dra igång mitt ätande. Så himla mysigt att ligga i soffan ock äta massa gott framför något så pass enkelt som mello. Det behövs ingen hjärngympa där inte. Mer än så händer inte idag, då jag som sagt ska upp ock jobba imorn bitti. Så trevlig helg till er alla fina folks, ciaaoo.
 
 
 
 

FYLLA BADKAR MED CHAMPAGNE

 
 
 
 
 
Fan vad svårt det är att köpa underkläder när man ser ut som ett jävla päron alltsåå.. Nu fick ni veta det också. Men jag har hittat en enkel kombo från Calvin Klein som jag tror på. Hoppas att de kommer på posten imorgon. Man vill ju gärna ha allting klart så snart som möjligt, för det känns som att det kommande bröllopet väntar runt hörnet även om det är sju veckor tills det verkligen knackar på. Yepp ni hörde rätt, jag ska gå på bröllop *blåser serpentiner ock tutar typ*. Men innan dess måste jag hitta några strumpbyxor också, ännu svårare.. Man vill ju ha några som håller allt på plats liksom, hahah. Hur som helst, med handen på hjärtat, det är en ära att få vara delaktig i detta kalas.
 
 
Jag måste tipsa er att gå in på tv3play, ock titta på parneviks om ni inte redan sett det, så jäääävla braa! Men nu har klockan passerat åtta, vilket innebär att det är dags för mig att sätta på farmen på tv4play. Hur skulle man klara sig utan dator alltsååå?
 
 
 

FAVORITER FRÅN KITCHENTIME

 
 
 
 
 
 
 
 

MITT HEM, MIN TRYGGHET

 
 
Har städat denna förmiddag. Jag hade inte så mycket att ta hand om, mest tvätt, dammsuga ock diska. Men fan vad skönt det är när det är gjort. Har dock mitt sminkbord kvar som kan vara det tråkigaste att städa, då jag ska tvätta penslar ock hela alltet, men jag ska nog klara av det också så småningom. Men nu ska jag dra igång ock rulla köttbullar för att sedan njuta av husmanskost, huaa vad gott det är, men det är ju mat över lag, hahah.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VÄLKOMNAR MARS

 
 
Helt sjukt att vi tagit oss in i mars. Idag har jag spenderat både dagen ock pengar i staden som jag skrev på insta. Det är jag sjukt duktig på. Var även i hjo en sväng, vad man nu gör där ? När jag kom hem så fixade jag ordning mat, sedan somnade jag någon timma. Hur skönt är det inte att vila efter maten? Jag är alltid så galet trött ock får ofta en dipp på eftermiddagen. Då kan man antingen behöva fylla på sockerfacket eller också sova lite granna.
 
Har min jobbarhelg framför mig, så då är veckan i stort sett alltid fullsmockad med saker att hinna med.
Men nu väntar jag bara på att farmen ska börja. Sedan ska jag nog krypa ner i sängen igen.
Bästa platsen ♥ !
 
 
 
 
 

RSS 2.0