Tills idag ock en vecka tillbaka

 
 
Sommarklubben förra måndagen var kanon! Så mycket folk :)
 
 
 
 
 
I tisdags så var det soffhäng för min del. Vilade upp mig för den kommande onsdagen som spenderades på Liseberg. Galet hett ock galet skönt. Det var hur mycket folk som helst, som hade precis samma planer som vi att åka dit en solig dag, trots saltvattnet som lämnade kroppen. Har nog aldrig viftat så länge med en solfjäder i hela mitt 23-åriga liv. Ock åker ni dit, ta er upp mot Helix, Lisebergs bästa attraktion utan tvekan !! Skulle kunna åka den en hel dag, så himla befriande ock bara hänga upp-ock-ner i den farten! (y)
 
I torsdags var det en slappisdag på schemat. Passade på att vara ute trots regn ock moln imellanåt. Har ju haft en hel trädgård att sköta om medans grannarna var borta hela förra veckan.
Sedan i fredags så åkte vi in till skövde ock köpte present till marie, ock det viktigaste av allt på min inköpslista till mig själv var såklart slut på make-up store, så jag ska lägga en betällning nu på morgonen :) Hälsade även på Fredrik på jack and jones, ock smed även planer inför kvällen där vi tog med oss 3 slice-ade (?) pizzor från amanda ock åkte ut mot tåtorp ock flötade innan vi tog ett kvällsdopp i viken, 27 grader. Det var på tiden att vi badade i det fria efter alla år med pool. Även om graderna där låg på det bättre som vi är vana vid, 32 grader (y) haha galet!
 
 
 
 
Hur som, i lördags så hade marie födelsedags- aka inflyttningsfest innan vi drog till husaren :) Riktigt kul kväll!

 
 
 
 
I söndags så kollade jag ock Jimmy på film hela kvällen, jävla läskig film som wrong turn 4, ock därefter hundraåringen, som balanserade upp sinnet lite. Ock igår, måndag, så drog vi ock fiskade någonstans i sverige. Han drog upp en gädda ock en liten aborre, men de godaste, lite större, ätbara aborrarna ville inte suga på kroken. Hoppas de träffar rätt ikväll :)
 
 
 

Tar igen förlorad bloggstund

 
 
Då har det gått en dryg vecka sen sist. Men förra veckan var fullsmockad med jobb ock massa annat skoj vid sidan av :) I måndags så blev det bilbingo, ock det är väl ingen överraskning att jag kom hem lika fattig som innan. Men Marie däremot vann 800 spänn. Tack o lov, då vet vi att vinsterna finns, så vi får pallra oss dit nästa år igen.
 
 
 
 
 
I tisdags åkte jag, Therese, Jorunn ock Sara till Gränna för mina cravings efter polkastänger var extrema. Dessutom tog vi färjan ut till Visingsö. Där åkte vi häst ock vagn, lyssnade på berättelser om ön, tittade på en borg ock vice versa ock hade det mysigt :) En riktigt fin tisdag utöver det vanliga.
 
 
 
 
 
Onsdag, torsdag ock fredag stod enbart jobb på schemat ock efter fredagens pass, gick jag på semester, ock drog in mot skövde för "ett häng" på glädje.
 
 
 
 
I lördags pallrade jag mig upp tidigt ock åkte ock hämtade Sara ock Olivia för att tillbringa min dag med dem. Vi spelade fotbollsgolf, ock drog sedan till äventyrsgolfen i Töreboda för tre kulor glass i en bägare var. Sedan tog vi avsked ock jag åkte hem ock tvättade min bil. Därefter kom Therese hit ock vi grillade i trädgården, ock åt massa glass ock godis till efterrätt. Världsbra lördag!
 
 
 
 
I går spenderade jag hela söndagen i solen, snabbmat ock polkagrisar blev söndagens mat.
 
 
 
 
 
Idag, måndag är min första officiella semesterdag. Vaknade vid kvart över tre, pallrade mig upp ock har ända tills nu, 05:57 gjort mina naglar. Idag blev de riktigt fina! Kanske kan visa en bild senare om så hinns med. Ska förbereda frukost ock sedan städa mitt sovrum. Sedan hoppas jag att jag får några soltimmar innan jag fixar ordning mig för måndagsparty. Ikväll kör vi premiär på sommarklubben i skövde. Medina kommer dit ock även jag. Men först blir det grillning ock drinkar hemma hos Marie. Detta blir en fin måndag :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ain't it fun

 
 
 
Åååh så många anledningar att le ock vara glad ock lycklig! Att man inte inser det varje dag :)
 
Jag jobbar hela helgen, men känner ändå hur allting tar sig frammåt! En vecka som kan kallas sista jobbarveckan innan 4 veckors semester, men som även kan bonkas full :) Har så mycket att se fram emot denna veckan, så det kanske är därför som det känns helt okeey att jobba :) På måndag blir det eventuellt bilbingo, annars kanske jag inkräktar therese ock viktor ock åker o plockar svamp med dem. På tisdag drar vi äntligen till gränna ock även visningsö när vi ändå befinner oss på andra sidan vättern :) Ock så länge som jag längtat efter det, nu äntligen !!!
aaah (y) På fredag blir det barhäng i skövde, baaaaaam! På lördag kanske det blir fotbollsgolf med Sara ock Olivia, om de kan :) Ock på söndag så drar vi till Göteborg ock Liseberg :) så mycket lycka ! Ock mitt i allt så jobbar jag, galet hur det ens går ihop! :D
 
 
 

06:00

 
 
3 fina veckor på rad, yeahman! Midsommar blev perfekt, helgen efter det var det förfest i Töreboda inför nästa års festival, skjut mig vilken lyckad kväll ock denna helgen som var, så hängde vi i Tibro, där det grillades, spelade stafettkubb ock brännboll innan vi gick in ock dansade en massa. Älskar det stället, som dessutom ligger precis vid vattnet, örlen. Så myyyysigt! Awesome saturdaaaaay! Sedan har även veckorna levererat allt från grillning på ekudden, bilbingo, ock tacoshäng i fägre med mina fina syskon :) :)
 
 
MIDSOMMAR
FÖRFEST
 
 
 
ÖRLEN
 
 
 
 
 
 
EKUDDEN
 
 
 
 
 
BILBINGO
 
 
 
 
FÄGREHÄNG MED SYSKONSKARAN
 
 
 
Ock nu ska jag förbereda mig för några timmars jobb, sedan i kväll så sticker jag, marie, madde, jorunn, mathilda, therese, sara ock evelina till skövde för pinchos-häng :) Snacka om att livet leker :)
 
 
 
 
 
 

Keep your head up high through the every storm

 
Ock så var man på partylinan igen... (y)
Alltså ge mig lite ledig helg nudåå när jag har så fin musik förberedd! Fett fint för denna kväll! Just listen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0