Inget konstigt alls... Man vänjer sig




Alltså skulle handla mat idag ock när jag gick till min mat-kassa här hemma där jag lägger alla pengar till mat så var pengarna helt puts väck. Hur konstig tänker ni, men jag slängde upp korten på bordet, hastigt. Konfronterade honom. Jag känner min bror alldeles för väl för att tro något annat. Så jaa man kanske inte tror att jag svälter, men nu är jag riktigt jävla hungrig. Men han tyckte att pengarna behövdes bättre till en utgång för lite partajj än till mat åt oss här hemma. Hur många nerver ska sågas igentligen?




Outfit - Onsdag








jävlar i min låda









kusin vitamin




Åhh jag måste ju berätta för er att igår fick jag en till kusin :) Kom på det nu när jag fick en bild på honom. Så himla söt :) Längtar efter att få se honom in real life nu alltså :) hihi


Annars så gör jag ingenting, förutom att hänger på big brothers hemsida ock ser på klipp efter klipp efter klipp. Så himla bra program, ock framförallt beroendeframkallande. hahah


Nu ska jag fixa mat, ock idag blir det inget fetare än pommes, därefter måste jag vila mig lite granna. Varför i hela tusan skulle klocka ringa så jävla tidigt imorse eller .. B)  höhö



Vero Moda #freschhh












"wanna join"?




Härligt det är att få sms från sina vänner, när de har ledig helg :) Så nu till helgen så ska jag ock Marie ha en riktig moffarkväll med massa läckerheter :) :)







Men varför blir det då bara ett inlägg om dagen ??? Jo för att jag har inte den minsta energin till att komma på något, trots att jag dricker 3 red bull-s om dagen... 

En av anledningarna till att jag klev upp så tidigt imorse var för att kunna gå ut o hållas i solen, men den pös iväg runt tio imorse, ock där känner jag den där vanliga oturen krypa ner i byxorna på mig igen...


Måste packa upp allting från Kiel idag med, just nu också...





onsdagsmorgon




Godmorgon :) Klockan är inte ens halv nio, men jag är uppe. Känner att jag vill ta vara på dagarna i livet, så jo idag ställde jag klockan trots att jag har sovmorgon. Men nu inser jag att jag har ju faktiskt inte något att göra idag. Ska börja med att fixa ordning mig lite te, ock sedan ska jag nog slå på filmen som jag började titta på igår kväll, men somnade till. Sjukt trött människa här*


Att jag hade namnsdag igår är väl likt den 10 december nothing special. När man växer upp så spelar inte namnsdagar någon roll mera, så det kanske är dags att inse att man snart får börja spara till pension. (när man har ett jobb då)













Go kväll allesammans




Torr bloggning idag, check !

Så jag började dagen med att åka in ock ombesiktiga min gamla bil, forden. Men reparatören hade slarvat när han bytt bromsarna ock missat att blåst ut luften ur bromsarna, så nu fick jag anmärkning på att det såklart var luft kvar i bromsarna. Yeees, hur kul ? Nu har jag en månad på mig igen då att fixa det också... Kastar pengar runt omkring mig !

Sedan åkte jag hem ock tvättade min bil, chryslern ock min gamla bil, forden. Klappa händerna för oss duktiga tjejer*

Nu ska jag blänga ögonen färdig-glodda framför tv:n




Outfit - Söndag i Kiel












Let's make it simple..

Klackar, grå-svarta zip-jeans, örn-tischa, skinnjacka






Outfit - Lördag i Kiel


















Eftersom att bilderna är tagna i väldigt dåligt ljus, sååå ..


Morgon-outfit - Klackar, svarta stuprör, paljett-topp, jeans-väst
Dags-outfit - Klackar, svarta stuprör, Boston-tröjja, skinnjacka
Kvälls-outfit - Klackar, gröna jeans, svart topp, pälsväst





Outfit - Fredag i Kiel












Eftersom att bilderna är tagna i väldigt dåligt ljus, såååå...

Dags-outfit - Klackar, blåa stuprör, vit skjorta, röd kappa svart halsduk
Kvälls-outfit - Klackar, svarta skinnbrallor, blå blus med spetdekorationer nertill + på ärmarna





Min helg i Kiel - sammanfattad



Sitter här med mitt morgonkaffe efter att ha tagit mig en lång sovmorgon. Håller på ock packar upp allting för fulla muggar...


Min helg har vart jättebraaaa! Fredagen började med en cider här hemma, väl på bussen som skulle ta oss till Kiel, så knäpptes ett antal till cider några glas vin ock lite irish. Väl i Göteborg klev vi av bussen ock på Stena Line. Upp på rummen för att fixa ordning sig innan vi drog ock käkade. Buffe med allt möjligt, några öl ock efter det upp mot rummen igen för att förtära lite mer alkohol innan vi drog mot baren ock dansgolvet. Vi bjöds på öl ock hade allmänt trevligt :)

Efter 4 timmars sömn ringde klockan ock vi gick ock käkade frukosten som stod serverad på långbord, ock därefter upp ock fixa oss för en shoppingdag i Kiel. Fick med oss en hel del goda grejjer, så nu är jag fit for fight för festivalen i sommar :)

När vi tagit oss igenom betalningsproceduren, så var det restaurang i Kiel som gällde. Kina-buffe blev dagen till ära ock den kunde inte avslutas bättre än med friterad banan ock glass innan vi tog oss in i en liten snik runt hörnet på restaurangen för att inhandla sådär en 15 gin-are för att vara exakt. Vid detta lag hade vi gjort dagen så som vi ville ock vi traskade på Stena Line igen. Förfest på rummen, musik, sminkningar, hårfix, jaa allt för att vara redo för kvällen, innan vi höll på att bli utkastade från rummen (jag ock Therese). Men efter lite diskussioner fick vi behålla vårat rum ock vi kunde fortsätta våran del där vi förbereder oss för en utgång. Utan att nämna alldeles för många namn, så var det bara jag ock mamma som tog oss ner till baren denna kväll. Stötte på några killar, som stod för våra kostnader av cider denna kväll. Mycket bättre än så blir det inte. Så vi drack ock vi drack ock vi drack ... Innan de kom in med en bricka till ... :) Det blev en väldigt bra kväll som ni kanske förstår.
Snubblade in på rummen ock väckte min sängkompanjon. Ställde klockan ock var uppe sådär en 3 timmar senare för att fixa ordning oss innan vi skulle ner mot frukosten. Nu hade vi klarat av helgen ock vi styrde hemmåt, nöjda ock belåtna :)

Ska ta bild på mina outfits över helgen idag har jag tänkt, såfort jag har fått upp allt ur resväskan, sedan kanske jag kan visa er lite av min shopping, men tror även att det är idag som jag måste in ock besiktiga min gamla bil, så när den uppdateringen kommer, beror lite på hur mycket jag har att göra idag :)






Detta är inget för mig just nu




Nej jag är dödtrött efter alldeles för lite sömn denna helgen. Så jag ligger i soffan ock unnar mig själv kanske alldeles för mycket gott. Hörs i veckan :)




flyr landet




Sådär då var allting klart, så nu sticker vi mot töreboda innan det bär av mot Tyskland ock Kiel :) Så jag kommer tillbaka med en fet uppdatering på söndag om inte alkoholen tagit alldeles för hårt på mig under dessa dagar :) Men det ska nog inte vara någon större fara :) Ha en fin helg allesammans, för det ska bannemig jag ha :)









I will do my best




Godmorgon godmorgon :) Klockan ringer om först en timma, men vaknade nu, ock kände att jag lika gärna kunde gå upp så jag inte försover mig, vilket jag kan vara väldigt bra på när man ska åka bort ock verkligen måste upp. Så nu sitter jag här. Min morgon kommer bestå av en varm uppfräschnings-dusch ock sedan sminka mig själv ock så. Sedan måste jag gå igenom min packning igen för den är hur jävla tung som helst, ock ska jag då släpa den med 14 cm klack, så kan den fan inte vara såhär jävla tung. Sedan behöver jag städa mitt rum = vika alla kläder som ligger på golvet ock få in de i garderoben.. Ska försöka hinna med ett inlägg till idag så vi hörs då :)




Det är så stressigt, babyyy



Alltså packar som en jävla galning nu för att få ner det sista, för imorn åker jag som sagt iväg över helgen. Har faktiskt inte sagt vart jag ska ta mig, men det är bara för att jag inte vill tjata död på er. Men imorn åker jag på en weekend-resa till Kiel, vilket ska bli så himla jävla skönt, ock framförallt kul som satan ! Så nu måste jag fortsätta min packning innan Big Brother börjar vid 22 :)














klackspark



ååh vilken fin dag jag har haft i skövde idag med Lovisa ock Marie :) Först blev det stan med Lovisa. Om man så vore miljonär... Därefter pallrade vi oss mot Willys ock införskaffade oss lite godis innan vi drog vi til restaurangen - Oriental palace ock avnjöt en riktigt fin middag :) Så en runda till på stan var allt vi behövde vid detta lag, så vi styrde våra 3 bilar mot esplanaden ock sprang igenom butikerna, handlade mat ock avslutade det hela på donken med varsinn Mc'Flurry med smarties :) Hur mycket bättre en onsdag kan bli kan jag inte sätta färg på :) ,


Nu är det Big brother i högsta grad, så vi hörs imorn mina fina :)





Outfit - Onsdag













klockan närmar sig två




Har i stort sett gjort mig klar nu ock funderar på ock käka något trots att vi ska äta på restaurang för det dröjjer ju lite dit då vi ska ta stan innan marie slutar vid 16. Har även tagit en bild på min outfit, men min data är extremt överdrivet seg. Jaaa, nästan så att man slänger ut den genom fönstret eller in den i tvättmaskinen. Så jag ska starta om datan sen när jag åker tänkte jag, så outfitbild kommer ikväll när jag är hemma igen.









Oriental Palace



Hej på er :) Käkar frukost i stora lass, ock ska snart gå ock fixa ordning mig. I eftermiddag blir det restaurang - Oriental med Lovisa & Marie, vilket ska bli himla trevligt, ock gott :) Men ska åka in lite tidigare ock gå på stan med Lovisa innan vi beger oss till Oriental Palace (?) ock möter upp Marie :)

Så nu ska jag gå ock se vad jag ska ha för kläder idag :)



Vad är då mer passande än en bild på Marie, mig ock Lovisa ? :)








tv-tisdag




Reprisen av Big Brother från igår, fixa lite mat, Top Model Sverige, kvällens avsnitt av Big Brother ock där har ni min kväll :) Så lika bäst att dra igång med en gång då :) Imorn kommer även Sara ock Jennifer hem efter sina 3 månader i Australien ock Nya Zeeland :) Men jag ska nog försöka boka in min dejt med Lovisa imorn, bara hon är ledig :) men mer om den saken då :) Nu kurrar magen....




En till mot Törebodafestivalen




Vet inte om jag nämnde att "The Gloria Story" kommer till Töreboadfestivalen.
Inget dessvärre som jag har hört något av...
Idag är även "Asta Kask" släppta vilket inte heller är något för mig. Dessutom avslutar de festivalen, vilket för mig känns sådär.. Let the rain fall down, typ! Ååh jag bara går här ock väntar tills favoriten släpps. Har mina småfavoriter. Men ni vet när man känner: Fyfan vad grymt att den artisten kommer-känslan! Vi får väl se om det blir någon sådan känsla i år. :)





Outfit - Tisdag








hallon




Avnjuter en skål med frysta hallon. Riktigt gott :) Sedan ska jag tvätta av ansiktet ock smörja in mig osv, så blir det nog en film efter det ock mysa ner mig under 3 varma täcken ock ett överkast. (jo jag har 3 täcken i min säng. Vanligtvis 2 men eftersom Therese som här över helgen, så ligger det 3:e täcket fortfarande kvar i min säng, ock jag klagar varjefall inte. Riktigt skönt är vad det är)










Outfit - Måndag








helgen i enstaka bilder















Outfit - Lördag








purple



Godmorgon :) shihit vilken lång sovmorgon ;) Har packat lite granna såhär vid frukosttider. Jag kunde lika gärna skriva att jag packat klart, men det vore att lägga en lögn. Jag vet att jag kommer slänga ner mer saker i väskan, för den är inte full än, vilket mina väskor brukar vara. Så jag ska gå igenom mitt rum ock se om jag kan hitta något mer användbart att slänga ner nu :)













min måndag, lång måndag





Jag borde bättra mig på så många sätt o vis. Men det är andra personer som tar mitt fokus ock allting slutar i en enda blajja. Därmed sluttjatat. Lite pushing till mig själv bara!

Så idag har jag vart inne hos mamma. Jag började med att tvätta av min bil, nice:) Sedan en ock en halv timma senare så var den skapligt ren, ock vi tog promenaden via torget mot banken. Vår första plan var Nordea, men trots att hemsidan skriver en viss öppettid, så kommer vi dit ock det är så stängt det bara kan bli! Plan B styrde oss mot swedbank, där vi vände om ganska snabbt då de inte växlade till euro där...

Jo-ra vi flöt på även om situationen inte flöt på. Så vi kunde inte annat än ta bilen till stan. Provade i vanlig ordning, Nordea först som även här visade sig vara stängt. Så likt vår plan i Töreboda så drog vi en repeat på det även i stan, ock vi hamnade på swedbank så mamma kunde fixa euro. Jag löste in halva kassan som jag hade i lösa pengar. Resten fixade vi en vanlig seb-automat. Krångliga banker säger jag bara !!!!!!!!!!!!!


Men vi kom vi såg vi segrade. Hem mot byn igen, käka pizza, torsk ock kyckling. Yees resterna från helgen skulle bort från kylen. Så vi åt ock åt ock åt...

Jobb mellan 17-22.15, upp mot mamma för en stor kopp te ock 3 toast. Nu blir det Big Brother, Stylisterna ock därefter not another teen movie. God natt, sunshines :)





ny låt :)






09:00




Godmorgon :) Känns bra att gå in på nya vecka nu:) Ikväll blir det jobb, så jag har börjat mrgonen med en dusch ock fixat ordning mig. Ska blåsa håret snart ock sedan käka frukost i vanlig ordning. Sedan åker jag ock hämtar bilen ock uträttar dagens ärenden :)



måndagsbarn




Började gårdagen med lite städning osv, sedan åkte jag ju till töreboda så Viktor, Johan ock Alexander kunde fixa min bilstereo. Efter kollapsade säkringar, döda bilbatterier, ock nya koppplingar, så kunde vi snart skruva upp volymen ock höra musiken pulsera ut genom högtalarna. Ock i denna bil, alla 4 högtalarna. Snälla pojkar det som kunde hjälpa mig :) Så imorn tar jag bilen till mariestad ock fixar lite euro osv :)
Sedan blev det en mysig lördagkväll med fina männsikor :) Så närmare två kröp jag o syster ner i min säng ock tog en sovmorgon idag, fixat både frukost ock mat som vi hävde i oss under två timmar, sedan åkte hon ock jobbade :) Så idag har jag faktiskt bara packat lite granna ock kollat på film hela dagen :)


Nu inväntar jag big brother innan det blir en lång dusch :)





smoooothie



Marie är övertygad, vilket känns helt jävla awesome :))) Så hoppas bara alexander kan vakna snart, så han kan hjälpa mig :) ååh vilken bra lördag detta blir :) Nu ska jag gå igenom lite outfit till nästa helg :)








lördag




Godmorgon :) vaknade riktigt gött idag till "If I die young" med Rob Scott :) Så har dragit igång med städningen. Väntar på svar från Marie också... ÄR DU FRISKT ? :D


Håller även på o packar lite granna emellanåt. Ja det är mycket nu att pysschla med :) Men nu tänkte jag börja sminka mig lite granna :) stay in touch (?)







uttråkad = barn-bilder



















thinking forward



Marie är sjuk... fytusan men imorn är hon frisk ock därmed basta ! Så då blir det en go kväll med en blandning av melodifestival, middag, alkohol, spel ock en fint sällskap :) Kan nog inte bli så mycket bättre ur min blick i denna värld. Så Marie, se till o bli frisk nu, tack! :)


Annars då ? Joovars life goes on:) Längtar till onsdag också då jag får träffa Lovisa igen, tjotahejjsan vad bra allting känns nu! Börjar med mrgondagen som ser ut att bli en tidig morgon för att försöka få ordning i huset, sedan blir det en tripp in till Töreboda ock fixa bilstereon ock därefter hem ock duscha ock fixa ordning sig för kvällen som jag hoppas faller in mer än allt annat i de former jag ristat!

Men jag kommer ju inte i säng än. Fredrik kommer ta min bil för att köra hem mamma o göran inatt, så där ser jag min bensin rulla ut ock pengarna är så gott som bortkastade då det inte är "jag" som gör av med dem... Men vem sa att det var jämnställt här i världen !? Jag får hålla mig vaken ock se så allting går som smort!



waiting for tomorrow














Outfit - Fredag








limited edition




Sådärja, så jobbar en kung. Nu har jag kopplat ur cd-stereon ur forden ock imorn hjälper alexander mig med att få in den i "bitchen". känns jäkligt bra :) Så what up now? Ska fortsätta mitt ätande på den nya "Marabou black" som smakar hur jävla gott som helst ! Älskar den! Bara en rad kvar, buhuuuu .. :)








SHOPPING :)
















En vit skjorta, som jag klippte av ärmarna enligt bilden ovan. Dock är det inte samma skjorta på första som på andra bilden, för jag glömde att ta kort innan saxen hade satt sitt första klipp. Men den hade långa ärmar som den första skjortan :) Så nu ser den ut som den andra skjortan. Hoppas ni förstår :)

Som ni ser så blev det fyra ringar, en mascara, ett par brillor, två sminkborttagningar, en tröja, en halsduk ock så en skjorta som blev en väst-skjorta :)




sliter på nerverna




Orkar igentligen inte men ...Som sagt så har jag jobbat idag, sedan körde jag mamma o göran till katarina o lars. Så nu sitter jag här ock känner ångern ta sig in på de känsliga områdena. Men än en gång tar jag det med en klackspark. Jag orkar inte diskutera.


Gladare energi ska jag plocka fram i nästa inlägg!




men tjaaaaa




Hopp var hemma efter elva igår för när vi skulle låsa dörren till jobbet så kärvade den fast ock vi stod ock smällde, sparka o banka kanske alldeles för länge.. Dörren har i utséendet böcklor lite här o där. Men tillslut fixade jag det, ock vi kunde rulla hem ock sova gott :) Hur som helst, fick även reda på att det blir jobb idag med. Så ska när som helst åka, bara käka lite frukost.
Efter jobbet ska jag se om Alexander är ledig så han kan hjälpa mig att flytta över bilstereon i forden till mitsubichin. Om inte, så är jag tillbaka runt 18 antagligen.


Ikväll kommer även min shopping från igår också :) Helgen har bara börjat :)



breakfast-time




Godmorgon, sitter ock vräker i mig frukost just nu, ock känner stressen smyga sig på bakifrån. Ska om drygt en halvtimma ta mig in ock hämta mamma innan vi beger oss till skövdecity för en shoppingdag. Fick även veta att jag ska jobba ikväll, überglücklich! Men nu är det väldigt stressigt här, ock helt plötsligt är dagen utan fritid till uppdatering som ni förstår. Måste välja kläder nu ock sedan packa bag:en :) ha en fin dag allesammans :)








20:14




Då blir det partajj i helgen, vilket jag verkligen saknat! Så det ska bli riktigt kul. Har inte bestämt vad som ska ske än, men att vi ska förtära alkohol är en listad aktivitet som vi ska göra till verklighet :)

Sitter här ock sörprar i mig smoothie som hejsan. Stunden innan höll shakern på o brinna upp, ock detta kunde blivit min sista smoothie. Det rök ock luktade brännt ock dånade som tusan. Men med nävarna knutna fixade jag det ock jag njuter nu av de sista dropparna. Himmelskt gott ! :)

Annars så skriver jag en liten shoppinglista inför imorn ock blänger på stylisterna emellanåt :) Rätt så bra onsdag för min del varjefall :)


Ock snart ryker mitt hår mitt i allt kaooos också, vilket känns lite som: "sug ur min själ ur denna kropp" känsla! Väntar på att domedagen ska falla ock jag lär väl gråta ? huh, men ska det vara fixat till festivalen, så måste det kapas av, ock det är snart. Kanske nästa vecka, men förhoppningsvis veckan efter!








Om allt vore som då



Alltså jag är helt borta, känner att jag måste ta mig samman. I helgen kommer Hanna hem, så då hoppas jag på att få ihop någonting för oss tjejer :) men just nu för tillfället, så blir det en film ock förhoppningsvis en o annan powernap. Denna gången ställer jag klockan ...









Outfit - Onsdag




Sådärja, hemma ock zombifierad... Imorn blir det en tur till skövde med mamma :) Ska dock bannemig inte shoppa mer än nödvändigheter :/



har ett par gråa nya byxor på mig idag ock en vit tischa som jag ritat ett kors på :)








musik




Lite skön musik såhär på morgonkvisten. Måste fixa ordning mig nu, men jag är tillbaka när jag kommer hem ikväll :) Detta är sista planerade dagen denna veckan, vilket känns hur jäkla bra som helst ! :)








allt var så lätt när man var liten




Riktigt jävla skönt o duscha :) Nu ska jag... öhm... Faktiskt borsta tänderna ock sedan krypa ner framför en film, vilket jag måste prioritera högst på listan just nu. mina to-do-stuffs är gjorda för idag, känns såhääääär braa:)

Morgondagen ligger späckad på agendan till ock med 16. Men ska därefter slänga förbi mamma ock se vad vi ska hitta på på torsdag om det kanske blir skövde eller bara chilllllla som vi säger här på landsbygden ;)


En bild på syskonen Johansson - Therese i rött, lillbrosan ock jag i blått + mamma på nedersta bilden :)
jag älskar gamla bilder!









memories




hur går det då för mig ... Jo maten är lagad, rummet är städat till så pass att det inte ligger kläder på hela golvet. Göttans att bocka av vissa saker på dagens to-do-list.

Så var det alla hjärtans dag idag :) En anledning att tala om för någon hur mycket den verkligen betyder för en. Så jag gör det igen; jag saknar er mina vänner, ni är världens allra bästa ! Många hjärtan fyllda med kärlek skickas hejvilt över landet o ut i världen där några av prinsessorna befinner sig ! :) ♥


Bjuder på en riktigt gammal bild... Typ 3 år. Så jäääääääävla sööööööööt! haha





Outfit - Tisdag (mjukis för hela slanten)








Outfit - Söndag






en gnutta fritid




Yees, kan meddela att jag lever trots denna brist på uppdatering. Men jag har faktiskt inte haft någon tid över de senaste dagarna. Tänker inte gå in på detaljer, vill ju inte trötta ut er i förtid ;)

Hur som helst, ikväll är jag hemma, ock de timmarna som är kvar är i stort sett bortkastade på sätt o vis. klockan närmar sig sju. Klockan åtta börjar top model sverige. Utöver så ska jag hinna laga mat, städa rummet, duscha + tvätta sminkborstarna. Vi får se vart kvällen tar vägen helt enkelt !









This can't be me




Vaknade aldrig igår kväll utan sov ända tills nu ock därmed i både kläder ock smink. Är fortfarande helt sjukt trött. Så jaa, där ser man hur mycket energi som saknas. Ska fylla på förrådet ikväll med en massa redbull. Min dag ser fullspäckad ut just nu, så för att orka med den lilla energiknippen jag besitter just nu, så ska jag vila lite till.






bloggens första outfit

 

 


Ms. Zombie.




Shiet maj gad, vad jag är trött. Helt sinnes också! Ska ta ock sova några timmar nu ock se om det kan bli "någe" människa av mig igen.. Har precis tryckt i mig en semla också, en i storlek XXXL, vilket var gott, men mättsamt. Så ska vi säga klockan 22 om någon tid bör sägas... :)





3 rader innan nätet la av ...




Godmorgon, nu har jag precis fixat mig lite granna. Men klockan är bara kvart i tio, så jag hinner ta igen mig med lite vila innan jag tar töreboda med storm. Antar att jag blir kvar i Töreboda till imorn, så det blir ingen mer uppdatering förrän imorn kväll i sådana fall.




 

 

 






make me a millionaire




Jag skulle nästan gör vad som helst för att få dessa skor. Fast ne jag skulle inte sjönka så lågt som att döda som man brukar säga för dem. Det skulle vara insekter ock andra äckliga djur som t.ex de hemska råttorna i sånna fall. Däremot skulle jag lätt kunna dricka ett rått ägg för dem. Så mycket kan jag faktiskt offra. oooooh helvete, tror knappt ni förstår hur mycket jag vill ha dem... Sådär en 2000 kronor bara :(








My love for you will never change






















Thank you for today




Helen bjöd nyss på daim-tårta, vilket var riktigt gott :) Smak av vanilj-daim-glass, mumsZzz :) Har precis gnott av allt smink från fejjan ock ska korka upp ett glas mjölk nu, innan jag gör något annat... Imorn förmiddag ska jag ock Therese in till mamma för middag ock tjabbel ala' babbel, nice nice :)

Så dags för mig att gå in i min vardagliga rutin med en film innan jag stänger igen ögonen för sista gången idag.




En bild på storasyster, mamma & mig från förra året när mamma precis kommit hem från Turkeyyyy








Outfit - Lördag




Let's make it simple. We're chilling baby!









David Lindgren bygger för fest




Fyhelvete alltså. Min dagens IDOL är lätt David Lindgren. Shiit vilken grym festlåt. kommer passa perfekt till sommaren, då man sitter ock göttar sig med fina vänner ! Ååååh vad jag längtar tills låten släpps just nu ! Synd att man inte kan få tag på den just nu, för det hade vart det!


David Lindgren - Shout it loud





saturday, baby




Sådärja, då är jag vaken efter att ha sovit i sådär en 3 timmar... Vilket jag behövde för att sova ikapp all sömn från veckan som jag inte fått. Nu är klockan åtta, tv 1 är påslagen ock melodifestivalen har dragit igång :) Tv:en har rullats in i tv-rummet, så den ska bara kopplas, så rullar även vi in dit :)


Nu ska vi när som helst käka :) ååh Ulrik münther, öppnar upp väldigt braaaaaaaaa! Lite skillnad från förra söndagen ...





 

 

 


snyggast i denna värld




ock jävlar vad snygg kim vadenhag är, jag dreglar. Fyhelvete vilken 10-poängare ...







gryyymt från Norlie & KKV









typisk sommarlåt




För er som missat, så kan jag meddela att Hoffmaestro kommer till Töreboda-festivalen :) Sen ryktas det om att kanske Takida dyker upp...? Inget bestämt än angående Takida, men vi får väl se :)







Outfit - Fredag







pass this test




jaa, men hey på er allesammans :) Jag har precis kommit hem från big town. Jag är helt död, fryser som innitusan ock fokuserar bara på att starta igång en film ock somna om sådär ett par tre säg fyra gånger. Så jag återkommer mer senare :)








kort mobil-blogg

Still in Big-town-city. Japp, skitdagar kommer emellanåt. Ibland alldeles för fort...men tack o lov för världens bästa mamma som räddade min kväll ock bjöd på räkor & baguetter inklusive en väldans massa godis. Har tagit oss igenom alla program; vem vet mest, postkodmiljinären, the voice ock sedan gay-galan. Nu ska jag krypa i kojjs, hörs imorn :)

mitt allra största beroende ... shopping ...



... Kan ersänna att det slår mitt godisberoende med hästlängder. Ock jag är då en riktig gottegris från bygden.... Förstår ni mitt dilemma .... :s


Varför just nu ?

aah nu blir jag lite ledsen i ögat. Har i typ ett år letat som en tok efter en svart-vit-rutig skjorta (1). Men det har inte funnits till någonstans. Ock vad händer inte nu om inte att det kommer ut exakt en sådan som jag längtat efter att köpa precis när man går ock köper sig en bil ock lägger alla pengar på den. Men såfort bilen är helt betald, så är det jag som sticker ock köper mig detta ock där med basta. Den ska dekorera min garderob! Är man bestämd på något så är man!
Sen ska vi ju inte tala om de silvriga jeansen (2). Var sjukt sugen på de som kom i höstas till H&M men efter att jag ock Marie gjort ett "in real life-besök" ock jag fick testa dem, så stack de inte ut så mycket som jag hoppats. Jag ville att de skulle glittra ännu mer. Nu kommer mina jeans i samma veva som skjortan.
Fortsätter med den perfekta gråa hood-tröjjan (3). Jag var dock ute efter en som det stod boston på, men L.A duger fint! Sist men inte minst, stjärnor... JAG ÄLSKAR STJÄRNOR (4) !










Alltså ska jag skratta eller gråta




vad skönt det är ock duscha eller ? 40 minuter i het värme, jag njuter. Nu ska jag slörpla (?) i mig de sista kopparna kaffe för idag. Upp tidigt imorn ock inte hemma förrän senare, så räkna inte med för mycket imorn heller :) Beror på hur trött jag är på kvällen. Var sjukt trött idag när jag kom hem, men med tanke på att vi lever i en verklighet där vissa stunder raketar sig iväg alldeles för fort. Ja sådär fort att man inte ens hinner räkna ner till uppskjutet. Så praktiskt taget hann jag inte ta min sömn.

Men nu tänker jag avsluta denna dagen, men en kort story hur min dag följts upp efter att klockan ringt.

Haha, imorse när jag vaknade (inte hemma då som ni kanske förstår efter dessa kommande rader.. ) så hade jag lite tid över ock hade planerat en liten uppdatering på bloggen, men när jag skulle starta igång WiFi ock nätet, så kom det upp: "vill du ansluta till kuk i anus". Men tanke på att jag bara hade en 20-minutare på mig innan jag skulle traska vidare, så kändes det olämpligt, ock min enda önskan var att skriva några rader, bara för er, men att ta mig igenom kuk i anus, utan lösenord, så kunde jag där se min önskan passera i revy blott om högsta berg.

Is there anyone out there who "kill this story"? probably all of you... Hopefully
;)





man, I love yaa ...... When you're singing

















Outfit - Torsdag





lay me down on a bed of roses




Fick ett skott i ryggen igår ock vid 01.00 bestämde jag mig för att lämna mitt bo. Åkte en sväng ock somnade på en annan plats, i en annan värld. Vaknade riktigt gött imorse, ock tog tag i min dag. Så nu har jag precis kommit hem, avlutade dagen runt fyra ock for till mamma ock Göran som bjöd på mat, stuvade makaroner, ock jag säger bara göttans :D Nu har jag väl vart hemma en timma lite drygt ock jag har precis lagat klart maten i detta hus. Så what-up ? Drar några ackord på gitarren ock sitter ock sjunger för mig själv :)




hopp i kojs




Jahaa, då tackar jag för denna tråkiga dagen, som inte slutade speciellt bra heller. En ren skitdag helt enkelt. Är det inte A så är det B typ... Imorn är inte jag hemma förrän tidigast 16.00, kan bli senare. Ock hinner dessvärre inte uppdatera på morgonen heller, för jag ska duscha ock grejja lite granna innan jag pyser iväg. Så jag är tillbaka imorn kväll säger vi :)

waiting for better days..








Den värsta saknaden




Sitter ock tänker på allting som cirklar runt inom mig. Nu är det inte långt kvar tills Mathilda kommer hem. Helt sjukt vad tiden går fort ock trots att hon är alldeles för långt borta,  I San Francisco för att vara exakt, så känns det som att hon är 5 km från mig, precis som det brukar vara. Tacka internet säger jag bara! Sedan har vi ju den andra trollnissen, Line som mot alla odds stannar kvar i Washington i ett år till så ca ett o ett halvt år kvar på den fronten. Men jag förstår henne. Vem gör det inte ? Man hör ju bara vart hon bor, WASHINGTON ... helt sjukt! Fatta hur grymma dessa töser är, stolt vän * Det skär i hjärtat att jag inte har pengar att åka o hälsa på dem, för denna saknad bara växer ock växer ock växer ..



åååååh, vad fina de är :)








tips tips tips




Jäkla trådlösa nät som trasslar...

Går in på mitt sista mål för idag, kvällsfika :) mums för smörgås ock te :)









Läste runt på nätet att för varje kopp kaffe man dricker så ska man dricka ett glas vatten då kaffe torkar ut håret. Hade ingen aning om att kaffe hade en negativ påverkan på till o med håret. Så om jag ska få ha mina kaffestunder som jag har dagligen, så får jag ta mig tusan skaffa mig en annan inblick på vatten, ock lära mig o dricka mer. Suger ju då att jag druckit kaffe sen jag var 4 ÅR GAMMAL ..... Alltså i 17 år, fan vad sjuuukt när man tänker efter!




Naturell yoghurt:
Torrt och skadat hår suger till sig fukt från yoghurt som en svamp!  Fördela tre dl yoghurt i håret och låt de suga in en kvart. Skölj grundligt med varmt vatten och tvätta det som vanligt med schampo. Håret blir starkare och mjukare efter behandling.



Ägg:
Ett skadat, blekt och slitet hår behöver protein. Därför passar det alldeles utmärkt med äggvita. De ger ett sunt, blankt och skinande hår. Vispa ihop tre äggvitor och fördela det i håret. Men låt det absolut inte sitta i för länge. MAX 10 minuter, ägget stelnar







never say never



Oj så tråkigt jag har just nu ... Ock jag har en bula i huvudet sen igår då kofforluckan anföll mig bara sådär. Men efter att ha gnott runt på nätet ock inser att jag faktiskt inte har något att göra så slår jag på en film - Justin Bieber, Never say never, som jag fortfarande inte har sett :) Sedan är det dags att laga mat oså, but I will be back .. Later




Outfit - Onsdag








love me love me




Får ta ock säga god morgon nu. Nätet har cp:at hela morgonen.. Men hur som helst så var jag en sväng till töreboda precis ock hämtade ut ett paket :) Så nu har detta blivit mitt - En skinnjacka, en väska, ett par brillor ock en senil-kedja i silver :)















tjing o tjong




Nepp nu börjar Top Model Sverige, ock jag ålar mig in till Fredriks rum tänkte jag, då som ni säkert vet vid detta lag att inte min tv fungerar... Kaffe ock kex får joina mig :) Så nu blir det inget mer idag, om jag inte kommer på något "viktigt" att skriva om inatt innan jag går ock lägger mig eklart :)

Hörs :)




H&M's 5:e fashion against aids - kollektion




Whoooo, andas, andas ock jag pustar ut.
Om några månader släpper H&M sin 5:e kollektion för fashion against aids ock jävlar vad jag längtar dååå. Fan det är inte lätt att hålla emot shoppingsuget, när dessa läckerheter ramlar ut i världen. Tur att det inte kommer än på ett tag.


Ock där blev jag kär igen!












jag har något åt er, frääääsch baby



















who's back




Då var rummet städat, sminkbordet glänser, blommorna har släckt deras törst ock jag njuter av min jordgubbssmoothie :) Ska starta en tvättmaskin nu ock ta upp någon mat, sedan vettitusan. Det verkar inte som solen vill sig fram idag, så min promenad får vänta :/




söööt tischa






satans äckliga otur




Gick precis ut för att ställa all pant i kofforten. Ock när jag öppnat ock bara böjt mig frammåt för att lasta in, så åker koffort-luckan ner ock slår till mig rätt i huvudet. Gjorde så jääääääävla ont! Ock just nu är mitt hår rött på grund av att det blöder så. Jag som trodde att det skulle bli en bra dag... Men nu har det hänt, värken börjar gå över ock tårarna börjar ta slut. Fixar ordning mig en lyxig smoothie ock några huvudvärkstabletter så är jag nog snart på spåren igen ...




Outfit - Tisdag








kryper ner mot barndomen - picture



Ååh vad jag älskar allt som går att äta (som är gott förstås). Nu fick jag en behövelse av oboý ock runda mackor (polarbröd) med ost, som man doppar i oboýen. Sååååååå gott :) En av favoriterna som liten. Så idag liksom igår blir det med andra ord en riktigt "lyx-frukost" :)





 

 

Min syster ock jag med mina älskade tigrar!

 

 






Som ni ser så är smörkniven full med kaviar, som jag alltid tog på mackorna, för om jag inte skulle orka hela mackan, så var det bara att trycka upp den under bordet, för då skulle mamma tro att jag åt upp ändå.... Ända tills hon såg en macka som låg på golvet då kaviar-klistret släppt någon dag senare ock mackan åkt ner på golvet ..
















Japp, tigrarna är kvar ..










Avslutar med två bilder på min syster ock mig











om jag så ska ta ner månen för dig




Ååh vad skönt att vakna tidigt :) Älskar att vakna innan klockan ringer. Ock även om jag är ledig ock har sovmorgon, så ställer jag klockan så jag inte sover alldeles för länge :)

Så då var det tisdag ock jag har ingenting planerat :) Ska försöka tränga in en 30 minuters promenad, bara solen kan stiga upp någon gång. Så just nu sitter jag ock njuter av mitt morgonkaffe :) mummaaaaa :D  Tänkte även ta dagen åt att städa golv ock sminkbord, göra rent smink-borstarna samt vattna mina blommor :) Känns som en väldigt bra braaa dag tycker jag :)


- Marie, här har du en snygg inspirations-tatuering ;)








shopping



Hopp, 2 par nya jeansshorts, likadana ? JAJJEMÄN ! :) Förstör jag ett par så har jag ändå ett par extra ;) höhö ..







Annars så har min vecka börjat riktigt bra ock om jag ska vara ärligt, vilket jag föredrar, så kunde den knappast börjat bättre :) Känns riktigt gött att krypa till sängs idag ock göra en bra dag imorn med :) Men innan sängen kallar så ska jag se på de två senaste avsnitten av stylisterna + slutet av Honey då jag somnade igår (a) :)



BILDBEVIS PÅ MIN NYA BIL :D




Eftersom att jag kör min gamla bil än då det är full tank i den, så står min nya skönhet kvar inne i Töreboda. Jag har bara bilder på den här hemma, ock joo... JAG SAKNAR DEN (a) hihi
Längtar så sjukt mycket til första sommar/vårdagen när jag kan få tvätta den :) Men längtar ännu mer tills min tank är slut ock jag kör denna regelbundet istället för forden :D












music + mallanbrallan fixar :)



Delar med mig lite av min musiksmak som spelas just nu :)


Gym Class Hereos - Ass back home
Magnus Uggla - Gör mig till din man
T-Pain - Turn all the lights on
B.o.B - Strange clouds
Darius & Finlay - Here comes the night
Jaykay - What the girls like
Redd - I'm day dreaming
Dony - Hot girls



Har faktiskt gjort en tischa idag :) stolt cheyy här vaaa ;) Ska nog göra något tryck eller liknande på den också, något som gör den lite mer till "min grej" men måste skaffa färg till det först :)













mild inspiration - trash




Visar en 1/10 vad jag lekt till mig på en av alla vinterdagar. Finns så mycket mer som väntar på att få visas, men det kommer då jag först ska använda det :) Dessa plagg nedanför är inte helt klara, utan de ska skadas lite mer :)












Från mitt fönster










Outfit - Måndag




Kör på BAS idag :)








Äntligen går vi in på ny veckan :)



Efter en riktigt lång dusch, så är det dags att få något i magen, så byter ut gårdagens princess-tårte-frukost till en vanligt kaffe ock smörgås- frukost då det är ny vecka ock ny energi som flödar på. Känns fruktansvärts braa, även om förkylningen hänger i :) Annars är det inte mycket mer som händer just nu faktiskt :) Ska åka in till Töreboda i eftermiddag, så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera idag :)








Nytt från Pitbull






Olle Nordén till TÖREBODA-FESTIVALEN



Då har det släppts ännu en artist till Törebodafestivalen i sommar. Han heter Olle Nordén ock har jobbat som gymnastiklärare i töreboda. Även en vinnare av "svensktoppen nästa". Jag har dock inte hört någonting om eller av honom, så nu ska jag se vad jag kan plocka fram, ock se om det är något att stoppa i sparbössan. Han var tydligen med på förfesten inför festivalen som hölls i somras, men ack så mycket vin ock andra gottigheter som jag fick i mig den kvällen, så är han ett minne blott, som jag inte ens kan hitta om jag så ska kröpa ur min hjärna..



Här hittade jag en låt :)
Tror att detta kan bli vackert till sommaren!







sista inlägget för denna veckan



Som ni kanske förstår, då jag ofta är väldigt extrem av mig, fast det kanske är en sak som man mest upptäcker om man känner mig, men efter inspon i förra inlägget, så kan jag medge att jag älskar stylade, pimpade, trashade saker !! Ofta när jag är rastlös, så sliter jag fram något gammalt plagg i garderoben ock sliter lite på det! Hur kul som helst, men man får sig alltid en överdos ock ska göra något värre varje gång. Men jag har hållt mig skapligt på banan än så länge varjefall.

Har faktiskt många nerskrivna tankar kring hur jag ska trasha vissa saker. De flesta sakerna kommer jag börja med i vår, då man får sig en annan inblick i garderoben, vad som man använder lite mer än något annat osv ock jävlar vad jag längtar :)


Imorn kanske jag kan visa er några simpla saker som jag gjorde en dag när jag hade tråkigt. Dock tänker jag bara visa det simpla, för resten vill jag spara tills jag kan använda plaggena, så när värmen närmar sig ock även sommaren, då ska jag försöka inspirera med vad jag åstadkommit i vinter genom mina tankar om den första sommardagen :)



Men nu ska jag käka något ock sedan slå på Honey 2 :)







gör mig till din




Magnus Uggla fyller mitt tomrum för tillfället. Har precis nitat ett par shorts ock gör inte några ytterligare ansträngningar ikväll, för inser faktiskt att det är söndag, ock kan det vara veckans absolut värsta favoritdag (?). Älskar söndagar, sålänge de är slappa :)







man kan säga att jag la en beställning








Favoriterna från Melodifestivalen - Del 1 Växjö








Outfit - Söndag



very bad quality, I know!




 

 


princesstårta



Förkylningen hänger i ..

Annars så är jag sjukt trött! Vaknade inatt vid halv fyra av att min bror hade ringt ett antal gånger, men det hade inte kopplats upp, så jag fick inrullande sms med alla de missade samtalen.
Men så väl som jag känner honom så visste jag att han hade somnat på bussen ock blivit kvar i Töreboda. Sist gick han hela vägen hem, men då jag "visste" att han var kvar i Töreboda igår, så kunde jag inte annat än åka ock hämta upp honom på hans promenad. Men så långt ögat kunde nå, ja in mot Töreboda då, så sågs han inte till. Jag for runt i Töreboda som en idiot, ringde hela tiden, men inget svar. Klockan slog fem.
Nepp jag kommer aldrig hitta honom så jag kunde bara vända kosan hemmåt igen,
ock hoppas på att han hade gått till mamma.
Ringde nu på morgonen till mamma ock visst var han där. Synd bara att ingen skickade ett sms till mig om det ... Så nu känner jag mig mer än värd att trycka i mig en princesstårta till frukost. Ja inte hela då, men större bitar utav den varjefall. Sedan blir det några liter te ock se om det kan hjälpa min förkylning lite på spåren...




// Trött tjej




here we are now, everything's about to changes



Det blir lätt att hitta favoriter i år i melodifestivalen varjefall, det var ju kasst ! Loreen & Dead by April var de enda som var bra, ock jaa riktigt bra var de då :) Sitter med en smoothie ock skissar på lite idéer här :) Hör lite konstiga ljud i huset till o från ock funderar spänd på om jag kanske har besök här ute i boschen. Menmen. Nu ska jag nog göra mig lite popcorn för i veckan köpte jag en popcorn krydda. Den smaken som de kryddar bio-popcorn med .... Alltså CHEDDAR :) 









rastlösheten tar över




Tjohejj, Har precis kört bror min, ock nu sitter jag här hemma med en förkylning som heter duga. Halsen är cp, ock huvudvärken likaså. Årets tråkigaste lördag sooo faaaar! Men den är inte över än. Om knappt en timma börjar gladiatorerna som är så himla bra men även melodifestivalen. Brukar inte kolla på melodifestivalen, men det brukar jag få ta stryk av dagarna efter när alla pratar om det, sjunger på låtarna osv, så ikväll är det jag som prioriterar det före gladiatorerna, för att försöka hänga med i nutiden.. Annars så vill jag bara ut ock köra bitchen, tvätta den ock fixa ordning :) Men kylan förbjuder biltvätt :/ suuuuck

Så om jag skulle fixa mig något gott i hopp om att få klockan att ticka på i min ensamhet!








MUSIK













Outfit - Lördag








Outfit - Fredag









mitsu-BI(T)CHIIIII



Begravningen igår var riktigt jobbig ...


Blev att jag stannade i Töreboda från igår tills idag, så därav ingen bloggning. Kommer inte uppdatera något mer idag, för jag kan tillägga att jag fortfarande är kvar i Töreboda :) Men nu har vi precis kommit hem från skövde ock kan ni gissa vad jag gjort ? Ne skulle inte tro det .. ;)


Jag har köpt en ny bil :D :D :D Så efter att ha testat på en houndai ock därefter en ford, under dessa 32 månader med körkort, så är jag nu bilägare till en Mitsubichi :) Känns fan jävligt braaaa !




















to the church for funeral



Ler ett par sista gånger innan det är dags för begravning :(







inspiration nastygal






















Godmorgon :)



Började morgonen med en dusch ock har precis fixat mig lite granna ock ska snart ge mig på mitt val av kläder! Men jag var snabbare idag än jag kunde tänka mig, så just nu tänker jag krypa ner i sängen igen framför en film med en hallonsmoothie i andra näven!












the end of today




Nepp nu ska jag käka något ock därefter sova, så jag säger godnatt alla vänner! Imorn är en jobbig dag, så jag måste försöka få mig en ordentlig sömn inatt om jag ska orka!








inspiration vårens färger



Älskar de två första bilderna! Så himla läckra !

Här har ni färgerna som är perfekta att använda nu innan pastellfärgerna rullar in allt mer o mer som ni ser på den sista bilden! Ock jag har redan gått på: 1 2 3 såld, PANG-Auktion i min hjärna. Jag som älskar saker som är stora, har starka färger ock som verkligen syns. Är det inte en massa glitter ock bling bling, så är det färger i alla nyanser :)


















Outfit - Onsdag





tar mig en powernap



Ooj sitter vi datan ock nickar till lite granna emellanåt. Joo jag behöver ta mig en liten tupplur. De senaste tre nätterna så har jag inte sovit mer än kanske 7 timmar, så jag är inte riktigt människa känner jag :) Ska försöka bara att inte sova så himla länge som det brukar bli när man somnar såhär på eftermiddagen .. Men hur som helst, så hör jag av mig någongång ikväll :) pussss



ingenting vill sammarbeta, det är jag mot världen



Jaahaa, då var man hemma men höj inte glasen för det. Kändes förjävligt att komma hem, precis som igår. Menmen ... Åkte en sväng till mekonomen ock thorell för att kolla det ungefärliga priset på mina reparationer som jag måste göra på bilen för att få igenom besiktningen. Fyhelvete, minst 5000 kronor för det. För det första så har jag inte de pengarna då jag inte jobbat ock för det andra så är inte min bil värd det. Så nu står jag här på en oriktad väg, ock undrar vad jag ska ta mig till. Tänker inte lägga 5000 på den bilen då jag la runt 3000 i november, för den är verkligen inte värd så mycket ! Så faaaaaaaan. Om en månad stängs bilen av, körförbud, ock då har jag ingen bil. Känner hur allting sjönker till botten, ock hur ska jag klara mig utan bil ...




RSS 2.0