En väckarklocka kanske vore något


Dagen började inte i bästa skick. Försov mig två timmar, så när jag vaknade vid tio över sju, grät jag några tårar av ilska, då jag insåg att det inte lönade sig att jag fick vara ledig. Dagen var förstörd. Knappade in Maries nummer på telefonen, ock var så jävla nära på att ringa till henne ock berätta mitt stora misstag, men slängde iväg telefonen fort som satan, hävde på mig smink ock plattade håret, ock ja sådär en 20 minuter en halvtimma senare var jag klar, ock jag hann med! Så...

Har haft en helt fantastisk dag i vackra Göteborg :) Med vackra vänner, tacos som mat, massa klädbutiker ock en mysig fika på condeco, så kan inte dagen annat än bli perfekt, så jag är nöjd!

När tåget anlänt till den lite mindre vackra staden, Töreboda, så åkte vi ock handlade massa gottigheter. Så nu sitter jag nersjunken i soffan ock känner hur min mage håller på att sprängas vilken minut som helst. Har moffat en chipspåse med dipp, en 200 grams marabou ock 2 liter coca-cola. Yeees, där har vi allting jag hävt i mig nu.










sometimes, you just have to give up



Nu kryper jag ner framför en film, för om fyra timmar ringer klockan, så vi hörs då istället :) Min bror var snäll ock kunde ta nattbussen, så jag slapp åka till skövde inatt. Nu är det dags att våldta sängen! sov gott alla vackra! :)









finns det någon gräns




Ååh sitter här ock längtar tills jag har betalt hela bilen, 8500 kronor kvar, ock det kommer nästa lön gå till hela alltet. Vill så gärna ha den betalt nu, så jag slipper att tänka på att jag är begränsad. Sen lönen månaden efter alltså maj, då ska jag lägga undan pengar till tatuering ock piercing :) Längtar som en tok här alltså tills det sitter på min kropp! Har många tankar ock idéer, men de behåller jag för mig själv :)

Annars, så jobbar jag mellan 17-22 ikväll, så ska snart gå ock fixa ordning mig lite granna :)





Outfit - Fredag










En prinsessas dagbok




Jag tänker inte klaga, men visst är det lite synd att det ska blåsa så mycket när solen väl är framme. Gick ut i shorts för att se om det var något att hänga i granen, men eftersom mina tankar blåstes bort ganska så fort, så blir det ingen "sitta-ute-ock-gotta-sig-i-solen-stund" idag heller. Håller mig inne istället, stadigast så !


Blev väldigt avis på Mathilda som ska till Hawaii imorn, kan ni fatta vilken hula-hula-dansare hon kommer bli (y) Hawaii känns som ett riktigt drink-land :)


Nu ska jag banka mig ner i soffan framför En prinsessas dagbok tänkte jag :)










Stark vilja




Vill så himla gärna åka med till Göteborg imorn ... Pengarna till tåget är fixat, så vad kan stoppa mig ??

Annars då, jo godmorgon :) Fint väder än så länge, put your hands up in the air


Här kommer årets schema för Olstorp :)
Den 12:e MAJ mina vänner ska ni befinna er i denna stad! Ni vet vem som har förfesten ;)



Maj
Lördag 12 PREMIÄR Med Arvingarna
Lördag 26 Pingstafton Björn Rosenström

Juni
Lördag 2 John Lindberg Rockabilly Trio & The Fastback
Fredag 22 Midsommarafton Familjefest Dans runt Midsommarstången
Lördag 23 Scotts

Juli
Lördag 14 Lasse Stefanz
Lördag 21 Jerry Williams
Lördag 28 Dead By April & The Gloria Story

Augusti
Lördag 4 Top Cats & The Fastback
Lördag 11 Rydell & Quick Dans till Mannerz
Lördag 18 "Gyllene Tider Show" med Billy

September

Lördag 1 Lars Kristerz
Lördag 8 Björn Rosenström Dans till Nova


Mystery på Maries födelsedag också ;)






jag har fallit, jag har vaknat




Jo sommaren är efterlängtad, precis som den där vältränade kroppen.................

Hade i stort sett planerat Göteborg i helgen, men i samma veva, så dök det upp hinder. Så nu återstår det att se om jag lyckas ta mig till "den större storstan", för det vore underbart !


Nu ska jag slänga i mig min 200 grams marabou innan bb... Det har vart en väldigt mättat dag detta! haha










Jag ville inte va' den som blev kvar





Nu har jag kommit hem igen.

Fyfan vad äckligt sushi är. Helt sjukt, det är verkligen inte min grej, men jag är jävligt stolt att jag har smakat på det varjefall. Nu slipper jag ägna resten av mitt liv åt att grubbla över det :)







Något annat som är ganska sjukt är att vi på bara några timmar hann få i oss både sushi, hamburgare i bröd ock kaffe med wienerbröd, kakor ock kex. Jag mår som ni kanske förstår ganska så dåligt nu, när min mage är full av en stor blandning av både sött, salt, stark ock surt. Men godispåsen ock ett par redbull lockar ändååå.....





don't be afraid



Nu ska jag när som helst dra mig mot staden. Så det blir nog ingen mer uppdatering idag :)
Hoppas verkligen att sushi smakar bättre än vad jag tror, för nu är jag riktigt hungrig !!










Outfit - Torsdag













feels like I'm going to partyyyy















Godmorgon





Skrev en lista på vad jag ska hinna göra idag. Så imorse när jag vaknade drog jag igång ock städade ock dammade mitt rum, så nu känns det lite mer hemtrevligt :) Sket dock i mina smycken. Orkar fan inte, sedan har jag inte tid till det idag, så dammet får pryda bänken några dagar till. Det gäller även att förbereda sig mentalt, ock det har jag inte gjort idag.

Hur som helst, plockade lite granna i tv-rummet, men nu får det vara nog. Ikväll ska jag in till mamma o göran. Mamma skulle käka sushi ikväll. Ock jag kände bara att nu var domedagen här. Ikväll ska jag smaka på sushi för första gången under mina tjugo-en levdnadsår. Någon gång måste man ju testade det, ock jag kan ju inte göra det själv. Så ikväll gäller det..... Känner att detta kan gå rent sagt åt skogen. "Vad har jag gett mig in på?"


Nu ska jag gå ock duscha ock därefter fixa ordning mig. :)




Outfit - Onsdag









dags att deklarera




Vad skönt det var att vakna idag utan ett alarm som ringer.

Kör kvällen idag, Så ägnar min dag åt att inte göra ett enda dugg :) Man behöver sådana dagar ibland :) Om jag ska nämna något som jag har gjort, så har jag gått igenom mina jeans. Kunde slänga ett par, vilket är riktigt bra för att vara jag. Sedan har jag skrivit en lista på min ekonomi, så att jag kanske kan lära mig att spara mina pengar. Ock nu sitter jag ock går igenom min musik, bland annat all festival-musik som ska in på en spellista :)


Jag sa det igår till några att här går man ock längtar efter att deklarationen ska fimpas ner i brevlådan, men tänk om man skulle ha betalt för lite i skatt ock så får man lägga en summa pengar istället. Då känns den plötsligt inte så lockande mer.. Insåg då att jag inte ska tänka på den, utan den kommer när den kommer. Ock det tror fan att den kom igår, ock efter alla mina funderingar så vågade jag inte öppna den. Men imorse kunde jag inte hålla mig längre...

Klarade mig fint i år ock slipper allt som har med skuld att göra, tack ock lov :)



Outfit - Tisdag (FÖRSOVNING)








hustler energy




Sitter här med en energidryck i andra näven ock väntar på att pappa ska komma hem med en stor fet pizza till mig :)) Ska bli himla gött vill jag lova.

Sen att folket ska till Götet i helgen känns ju lagom kul då jag inte kan hänga med... Så är det när man går ock  köper bil ock på så vis får nya skatter ock försäkringar att betala...

Måste även bara tipsa om dessa nya kakor från Marabou. Testade dem idag ock de är hur himla goda som helst. 29 spänn för 6 kakor.... 6 kakor var ju inte så mycket, så som ni kanske förstår så åt jag upp allihopa. Lätt värt det priset med tanke på hur utsökt de smakade (y)











fresh











Katy Perry










klar för säsongen





Har precis ägnat 3 timmar åt att byta till sommardäcken samt tvättat bilen igen :) Känns så himla skönt att slippa tänka på att jag måste ta någon av veckans kommande dagar till att byta däck, när det nu är gjort. Jag är lite av en kung ändå ;) höhö







Ock nu har jag precis tvättat bort sminket så jag slipper göra det senare :)
Jag menar, nu känns livet bra här borta i skuffen.


Min dag annars började med att jag försov mig. Skulle börjat klockan åtta ock öppnat butiken, men vaknade kvart i åtta ock fattade inget. Var i min egna lilla värld, i ett enda chocktillstånd. Insåg tillslut att jag missat alla mina 5 alarm, ock ringde fort bort till coop, ock erkände min tabbe. Var på coop redan kvart över åtta, ock kände mig så himla snabb. Kan fan inte fatta att jag hann dit från det att jag vaknade på en halvtimma. Jag menar, om någon ska kallas seggångare så är det jag, på allra första plats också för den delen! puuuh
Trots allting så har faktiskt inte min dag gått åt helvete som den annars brukar göra när jag försover mig. En tumme upp sätter vi på det :) 2 tummar upp har jag hört ger otur, för den som tror på det ....




haha vad tycks ?




Så vad tycker ni om Pitbulls nya låt ? haha ganska otippat från min sida!









att känna sig begränsad




Vilken lång dag det har varit idag. Har vart kaos i men hjärna i ett par dagar nu när mitt etui har vart borta, där de dagliga korten som körkort, visa-kort, Q-star kort + Coop-kort är. Kändes väldigt osäkert att köra utan körkort idag, då jag vet hur mycket mer chans jag har att det negativa slår det positiva. Men idag fann jag lyckan i L.A ... Eller ?? Okey, inte riktigt så bra, men etuiet kom fram. Stressen hade stigit mig upp till tinningen. Bara tanken av att jag inte kunde betala räkningarna satte pressen på topp. Men efter att ha gått galen ett par tre, säg fyra gånger, så var det som hittat då den åter var med i mitt liv.

Har vilat hela kvällen, ock så tänker jag fortsätta. Soffdynorna får ta stryk ikväll med andra ord.









Schema för Törebodafestivalen 2012



FET STIL = STORA SCENEN



Torsdag 5 juli


16.00 Billiondollarman
16.30 Rockmakarna
17.00 Remind
17.00 Knaster & Knas (i parken vid storbildsskärmen)
18.00 The Politicians
19.00 Elisas
20.00 Biker Groove
21.00 Kim Larsen
22.00 Billy
23.00 Takida
24.00 Amaranthe

 

 

Fredag 6 juli


14.00 Public Privacy
14.30 Pretty Princess
15.00 Band Anna
15.30 Albin & Gänget
16.15 The Gloria Story
17.00 Tobbe Trollkarl
18.00 Thomas Stenström
19.00 Rydell & Quick
20.00 Norlie & KKV
21.00 Magnus Uggla
22.00 Dire Straits Tribute
23.00 Hoffmaestro
24.00 Winter Dawn

 

 

 

Lördag 7 juli


12.00-14.00 Unga talanger från musikskolan under ledning av Linda Nilsson
14.00 WE ARE YOU
14.30 Alma Lindström med band
15.00 Avi Phobia
15.30 The Pendeltones
16.00 Mamut barnmusikal
17.00 Robert Wells
18.00 Festivalbandet
19.00 Mange Makers
20.00 Roffe Wikström
21.00 Veronica Maggio
22.00 Olle Nordén
23.00 Status Quo
24.00 Asta Kask

 

 

 


Outfit - Söndag













det var ju trots allt helg !



Har glömt av om jag sagt att jag, F & M invigde grillsäsongen i fredags ? hmm ? Hur som helst, det är orden för hur fredagskvällen avslutades! Första grillningen är väl ändå bäst ! Man äter sig så där övermätt av allt gott, ock mår därefter skit, men att man bara några minuter senare, mot alla odds sitter med chipspåsen i högsta hugg. Det är väl ändå inget konstigt ? Livet är menat att avnjutas!









Min lördag fick ett himla bra avslut ändå, då det plingade till i mobilen från Lovisa som ville ha skjuss. Behövde verkligen min dos av Lovisa denna kväll, så det gjorde verkligen min dag att få en stund med henne ♥ !








Vilken söndag det har varit idag då... Började morgonen med kaos, som i sig ledde till att jag blev en kvart försenad till jobbet. Må dagen vara förstörd var de enda känslorna som jag kunde känna. Tog grepp i det hela ock övervägde det till en ganska så bra söndag ändå. Efter jag gjort mina 3 timmar på jobbet, så var det kalas för min söta lilla kusin, Linus som blev 3 år. Älskar småbarn, ock han är nog en av de gladaste barnen jag vet, dundersöt med andra ord. Så då bjöds det på tårta i mängder.
Sedan traskade jag, syster ock mamma tillbaka till mamma o Görans lägenhet ock firade den årliga våffeldagen innan vi gick ut ock satte oss lite i solen :) Riktigt skönt ute idag. Blir ganska så trött på folk som klagar över att det blåser osv. För en bättre mars än den vi haft i år, är svårt att få tag på i detta land i denna tid. Så njut lite mer hörrni!



Så nu hoppar jag upp på hästen ock rider vidare för en kväll framför big brother........ såklart!




Outfit - Lördag













Outfit - Lördag









music














men chaaaa :)




Ja vad vore en lördag utan en liten uppdatering ? haha fyfan


Har precis vart inne ock hämtat marco i töreboda, in en sväng på coop för lite chips-shopping, ock nu är det liv i loppan här hemma. Folket har trillat in, inte så värst många men det kan nog spåra ändå, tro det eller ej!


Min dag annars började med jobb några timmar, sen var det raka vägen hem för att laga mat, vilket i övrigt tog en timma o väl... (så är det när man gör klyftpotatis) Sedan skulle jag gå ut för att njuta lite av solen, men då maten tog så lång tid, så hade solen krypit ner bakom de där förbaskat höga träden, så jag kunde bara gå in till sängen ock vila mig lite granna. Punkt Slut!









Var det så svårt att säga HEJ ?
Allt prat bakom ryggen får sanningen att verka extrem!
Är så mycket nu, som har fått min bägare att rinna över, därav blir jag någon jag inte vill vara, men jag sväljer det gång på gång, ock ställer mig frågan: när ska allting sluta upp ock bli bra igen... :(



Får träffa Lovisa idag också, vilket gör denna lördagen helt perfekt !
Har ju såklart tagit "dagens", men eftersom jag bytt om igen, så ska jag ta en på kvällens också. Mer om det senare! Lägger upp "dagens" mest för min egna skull, för er som tycker det är fjantigt. Ifall jag kör fast någon dag, så kan jag hämta inspiration från min egna sida, vilket känns mer som jag ! (y)













Outfit - Fredag










jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv





Sitter här ock skissar på min önskelista eftersom jag fyller " Alldeles för gammal " om mindre än en månad! Åldersnojjan knackar ständigt på min dörr ock väntar på en inbjudan ! puuuh.

Lite häftigt att Kenza Zouiten fyller på samma dag som jag ock samma ålder också... smack that hörrni


Idag ska jag köpa massa godis ock ha till ikväll, MUMS! lite can't wait känsla där









även om det var svårt




Godmorgon :) Sovit riktigt gott, ock snoozade när klockan ringde bara för att jag kan! Har precis sminkat mig lite granna, så ska bara lägga en liten grund sen innan jag åker :) Ock håret somnade jag i toffs, så det behöver jag inte göra något med (a)

Sitter här med min stora kopp med te ock funderar på vad jag ska prioritera först av antingen nätshopping som kommer lagom när nästa lön kommer den 15, eller också vänta ock ta en shoppingrunda fredagen den 13 eftersom att den 15:e är på en söndag :) Fördelen med att vänta ock ta en shoppingrunda är ju att man kan dra alla sina "points-card" i butikerna ;) höhö

Ah den 13:e blir det en shoppingrunda igen, längtar :)










Sarah Jessica Parker




Har precis pratat med min boss, så nu har jag fått lite tider för 2 veckor framöver :) Känns helt jävla underbart, så nu vet jag vilka dagar jag kan koppla av ock kanske åka ut på lite trippar :)

Har precis käkat mat som jag fixat ordning, så nu funderar jag på att värma min stora kopp med varm oboý ock sedan krypa ner under täcket framför en film innan big brother börjar klockan 22. Måste rekommendera en film som jag tyckte var bra, " I Dont Know How She Does It " Den måste ni bara se !









missade



















Då inser man att det är dags att städa..




När allting hamnat i en enda stor hög. Har nu plockat ordning bland de skorna som står i garderoben. Sjukt gött att det är lite ordning där nu med. Fyhelvete vad jag samlar på mig massa. Skulle kunna starta loppis här alltså. Dags att börja variera mina skor i vardagen så jag använder alla mina skor. Tillslut kanske de går sönder ock då måste jag ju bara slänga dem. Har faktiskt börjat använda lite mer klackar i vardagen. Men till jobbet så blir det mest bootsen. Smidigast på alla sätt o vis.
Up next - fixa mat!









Outfit - Torsdag









vårkänslor




Godmorgon :) Fin torsdag idag, så kör på rosa jeans, för att leva in sig i våren lite granna :) Efter jag gjort mina 4 timmar på jobbet, så funderar jag på att åka till mamma o göran ock hälsa på lite granna :) Men nu måste jag fixa lite frukost innan jag hungrar ihjäl!









I give up




Dricker något nytt te "Örtte inför nattsömnen" innebär det att det är sömnpiller nerproppat i te-påsen, eller vad an detta ? Fattar inget men dricker det för att det faktiskt är gott just nu. B.B om fem minuter känns perfekt innan jag avslutar denna dagen. Imorn blir det jobb 4 timmar mitt på dagen, göööööööött!



Har precis ristat in i mitt block alla priser på min shopping från idag. Usch så mycket pengar man lägger på kläder, smycken, bilar osv igentligen. Helt sinnes!! Att skriva ner allting man lägger pengar på bortsett från bland annat mat, godis ock alkohol, får en verkligen att stilla sitt shoppingsug. Tittar man tillbaka 2 år i mitt liv, så har jag gjort en grym förbättring, även om det fortfarande inte är bra, men jag går mot en ljusare framtid varjefall som det känns nu :)


Nu börjar big brother :)




spårad lördag med förjävla god mat - klart.slut




















SHOPPING













Outfit - Onsdag











livet är en fest




Sådär, nu är jag hemma efter en heldag i stan med min vackra syster :) Hjälpte henne att städa ock rensa bland alla hennes kläder, besökte staden för endel shopping ock lagade sedan mat. Riktigt härlig dag :)


Har precis slängt iväg alla mina pengar, kontot är soprent. Men nu är jag fri från skulder denna månaden. betalt bilskatt, bilförsäkring, fakturor, ock en liten del av mitsubishin. Känns så himla bra att vid nästa löning, så är bilen helt betald också:) shoohooo (y)

Nu ska jag rensa kameran ock göra en fet uppdatering med bilder från i lördags, dagens outfit ock dagens shopping bland annat :)

Så nu är det bäst ni håller er uppdaterade ;) höhö



Therese, detta är enda bilden på datan som jag hittade "in pink"










later




Nu sticker jag till Mariestad så vi hörs ikväll :)








I found a reason




Nätet har krånglat hela dagen... buhuu, men nu funkar det igen, lagom för sängdags. Har inte gjort någonting idag direkt, bara softat så nu är jag så himla trött bara för att jag inte gjort någonting. Men ska ta mig i säng nu för imorn ringer klockan tidigt för först ska jag gå upp ock se reprisen av big brother, sedan blir det dusch ock fix innan jag beger mig in mot stan ock syster :)



Ska försöka uppdatera lite bättre imorn sålänge det inte kommer några hinder :)





21:37




Har precis avnjutit min goda middag med min bror :) Nu sitter jag ock slänger blickar på bridget jones dagbok med ett stort glas mjölk i andra näven! Väntar på B.B :) Försöker sätta energi på en bättre livsstil. Så imorn funderar jag på o ställa klockan ock ta en 30-minuters promenad. Så så länge jag inte försover mig (som jag antagligen kommer göra) så ska jag promenera en liten stund. Bara min tankegång känns som en bra början varjefall :)








Lördagens outfit




Har ju glömt att visa min outfit från i lördags. Har dock bara halva just nu, får se om jag kanske kan ta en bild på det imorn hur det såg ut tillsammans. Hade varjefall en rosa blus med svarta jeans + min nya snygga skinnväst, som jag är totally in love with












Outfit - Måndag









Du gör mig till en person jag inte vill vara




I lördags kändes det som om jag aldrig kom i säng, men så jag gjorde. Bättre sent än aldrig ock där sätter jag punkt! Nu har jag precis tagit upp kyckling som jag ska fixa ordning ikväll tänkte jag.

Har ni någonsin känt att vissa personer påverkar er negativt?
Det gör jag, ganska så ofta. Vilket jag inte vill acceptera. Jag tar lätt ut det på andra, ock det är inte meningen, jag kan inte ens förklara för er. Någon enstaka av er kan förstå, men inte mer än så. Så mest av allt vill jag bara säga förlåt, jag menar det inte. Jag måste försöka hitta lite positiv energi på den väg jag har hamnat på. All svartsjuka bränner ner mig på något sätt, men jag ska skärpa mig.









shopping fredag 12-03-16



Lättväckt idag innebär att jag hinner visa min shopping från igår :)






















0,5 % av spellistan




Hanna ska börja göra polkagrisar ock marie ska börja blogga. Okeey, nu är allt det bara missuppfattningar, men att jag är död efter 2 billys pan-pizzor, en liter pepsi ock en pollypåse...
Suger på en riktigt god karamell nu; hur gick det till ?!


Tänkte bara yttra mig om att jag fortfarande är vid liv.
Shoppingen idag gick väldigt bra. Mår som en prinsessa som dock sitter på en brännässla. Försök lista den gåtan. Tänker visa er min shooping såfort jag har stunder över. Det kommer antagligen bli på söndag. För imorn har jag en riktigt bra dag som jag tänker ta tillvara på, först 3 timmars jobb mellan 10-13 ock sedan tar jag mig hem för att spendera hela eftermiddagen ock kvällen med mina bästa :) Vilket ska bli riktigt kul! Så det enda jag kommer besöka datan för är nog när jag går in som Dj.


Så vi hörs på söndag :)




Far East Movement ft. Justin Bieber - Live My Life
Ingrosso & Alesso - Calling    
One Thing - One Direction
K'naan - Is anybody out there
Taio Cruz - Celebrate
Train - Drive By
The saturdays - Notorious
The saturdays - higher
BoB - So good
JLS - take a chance on me
Nicki minaj - starships
lil wayne - mirror
Adam lambert - better than I know myself
Erick right - end of the night
Azuro feat. elly - Toca Me (dan winter edit)
Cascada - Au Revoir (dj gollum edit)
Natalia kills - Love is a suicide
Crystal rock and hornyshakerz - How will I know (vanilla kiss edit)
Punkrockerz feat. carmen and camille - Shine 4U
Sammy Adams - Blow Up
Rob & Nino - Freak
Good charlotte - The anthem






Outfit - fredag










klara för törebodafestivalen





Takida är nu klara för Töreboda-festivalen. Duger bra för mig det. De har ju sina hit-låtar som man tycker är bra :)


Nu är jag klar för en shoppingdag med mina fina :) Har dock ett irriterande öga idag som rinner hela tiden... buuuuh för det. Men det stoppar mig inte från att ha kul! Får slänga ner en liten sminkväska ifall det blir värre under dagen!










softar




Knäpper en redbull ock häller upp för en redbull-vodka, bara för att jag faktiskt älskar smaken av det. Dessutom ser jag inget som kan hindra mig denna kväll, för nu är mina uppgifter för idag klara :)









Outfit - Onsdag









Purple jeans, yesterday's love!

Today I'm a "mjukis" in red :)




Nails




Sitter här med nyfixade naglar, ock väntar på att big brother ska börja, vad annars ? :)

Alltså jag längtar som en tok till lördag. Jag är redo att släppa loss, jag menar, det är ju helg ock mina vänner kommer hit... åååh så kul detta ska bli. Att man kan få både en fredag ock en lördag med sina vänner, känns så jävla bra, vilken lyx, ock orättvist mot er andra. Ska bli gött att komma till bolaget imorn med ock köpa vin bland annat ock få det att kännas som verklighet. För nu lever jag i en del av drömmen!










Maliin's shopping-lista #2


















JAG ÄLSKAR JEANSJACKAN I BIKER-MODELLEN ♥






new music








om ni är intresserade




Bockar av biltvätten, städningen, tvättningen ock outfit-fixet på min check-lista :) Känns bra att det som tar längst tid är gjort, även om jag njöt när jag tvättade bilen, vilken jag antagligen är ensam om på hela jorden att tycka. Måste ta mig tusan få i mig något att käka nu, sedan är det bara små-plock kvar att göra :) goo torsdag ändå :) Ska även slänga ihop en till paint:ad bild på lite mer saker som jag tänker kika på imorn när jag åker ock shoppar med mina vänner :) Visade ju en häromdagen på några saker som jag vill ha, men nu har jag hittat lite mer, så det kommer senare :) stay tuned










känslan av att bara vilja ha








börjar med att tvätta min pärla








new music




Idag är en såndär dag, då man i vanliga fall inte har något planerat, vilket leder till att man planerar saker som man vet att man inte hinner varken imorn eller på lördag, så idag ser mitt schema ut såhär:

- städa huset
- tvätta bilen
- betala räkningar
- fixa naglarna
- tvätta
- fixa kommande outfits
- bära ut sopor
- laga mat


ock så vidare... Så det bästa för att komma igång med allting är att skruva upp volymen, shake:a loss, svepa en energidryck, ock därefter ta itu med allting som står på min to-do-list denna torsdag. puuuh


Let's do it!








15:11




Tjululu, go mobilräkning på 648 spänn... fyfan vad tuffa stunder man har några gånger i månaden. Jävla räkningar. Att man ska vara så dyr i drift. Hur som helst, sätter ett léende på läpparna ock sen så är det bara att betala.... buuuuu :( Lönar sig lite att jag ska jobba även denna kväll likt igår då. 5 timmar är ju trots allt 5 timmar.

Dags att slänga på lite mascara i minsta lag ock slänga upp håret på huvudet. Tänker inte slita ut mig i förtid serrni ;) Därefter måste jag fixa något att äta, så det är nog bäst att vi säger så sålänge :)








I'm thinking about the summer



















morning glory




Väldigt trött idag må jag säga. Blev väldigt stressigt igår kväll, så var inte hemma förrän vid elva. Därefter var jag tvungen att fixa käka ock så innan jag kunde komma i säng. Men somnade som storken när jag väl lagt mig runt 01.00. Har tagit mig upp nu ock har precis kollat gårdagens avsnitt av big brother, sååå jäääävla braaaaa!

Det närmar sig den 15:e ock därmed rullar alla fakturor in, how fun?

not fun at all*








möter upp en tuff dag




Att börja dagen med att tappa 2 nyrostade mackor uppockner på golvet... Det ena leder till det andra, så jag antar att dagen kommer gå åt helvete ? Jag har en lång dag framför mig med andra ord. Ska varjefall jobba ikväll, vilket gör mig glad :) Hoppas jag inte klantar tet där borta bara (y)
Nu gör jag en ny chansning ock rostar några nya mackor, wish me good luck ;)








feeling: love




Alltså vad jag irriterar mig på allting.... aaaaaah!


Har ju inte så mycket att säga, suktar efter bättre dagar. Som till exempel fredag, längtar som en tok :) Då blir det en lång shoppingdag med Lovisa ock Marie. mumssss vad trevligt :) Ska ju dock inte köpa så mycket, men jag har ju några saker som står på min vill-ha-lista som jag vet finns ute i butik nu, ock här kommer några exempel. Skinnvästen är ett måste för mig. Har längtat efter den alldeles för många år nu, så den är #1. När jag fixat den så ska resten också bli mitt, om jag får välja ;) Älskar de virkade plaggen + frans-toppen ock frans-kjolen :)









big brother




Godmorgon. Har haft en tuff natt med en jävla mardöm... Usch fan :( Så jag kände att jag lika gärna kunde gå upp trots att klockan bara var halv sju, när jag kunde sovit hela förmiddagen om jag velat. Hur som helst, har inte så mycket planerat idag, men behöver vila min kropp, nackspärr som gror ner i ryggen är inget vidare, inget jag skulle rekommendera, sååå.... Hej soffan :)



Magnus Uggla till Törebodafestivalen




Kante riktigt fatta att Magnus Uggla ska joina festivalen i sommar. Det känns ju fan riktigt bra det här :) Grymt är det rätta ordet som jag väljer! WiiiiHoooo vad kul det ska bli längtar som en jävla tok :D











MALIIN'S NYA PARTY-LÅT =)









Outfit - Lördag














Lördag - dekoration



Har tagit några bilder, som dessvärre inte är något jag kan lägga upp här, utan att bryta mot väldigt många regler, så ni får nöjja er med deko... Grymma naglar jag har vaa ;)














Min lördag



Eftersom jag är lite rädd att datan ska krasha vilken minut som helst, så har jag inte vågat sätta mig vid datan på samma sätt.

Igår började min morgon med att jag drog igång ock städade lite granna i tv-rummet, toaletten, köket ock mitt egna rum. Så nu är det riktigt ordning för en liten stund i varjefall :)

Sedan var det dags för en lång dusch ock börja fixa sig inför kvällen :) Så när Marie ock Therese kom vid halv sex, så åkte vi ock handlade allting för våran kväll. Det blev tacos ock sedan köpte vi banan, glass, chokladsås ock frityrsmet, för att göra banana split, men vi vart mätta ock belåtna på maten ock framförallt alla shottar... Så någon efterrätt hade vi inte tid för, då klockan bestämt sig för att snurra riktigt fort kvällen lång. Det blev en riktigt lyckad kväll måste jag säga, hur kul som helst, verkligen!!! Så nu taggar vi inför nästa helg, som även den ska bli grym!













Outfit - Fredag









home-party is always the best



Taggar hemmafest förtusan. Jag är jäkligt sugen på en stor jävla fest, men 3 personer, det kan bli jävligt bra ändå. Jag satsar på att tömma bag-in-boxen ikväll. Gör en deal att jag inte kryper i säng förräns den är slut dåå ;)
Helt sjukt vad sugen jag är på allt som har med alkohol att göra. har kylt en minttu, en jäger ock några cider utöver boxen, så vart denna kvällen slutar, återstår att se :) hann ta en bild mitt under min "ordnings-fixar-tid" också, hahah

Sådärja, nu rullar snart folket in, ock livet känns väldigt bra just nu.
Först drar vi ock handlar allt till en fin middag inklusive efterrätt såklart ock en massa godis ock chips osv.. Innan festen öppnar upp :D


pusssss på denna lördaaaaag!








jobb 3h idag med -check! :)




Godmorgon allesammans. Ska få jobba ett par timmar mitt på dagen :)

Vågar inte sitta så mycket vid datan nu, för igår när jag startade den, hann jag inte mer än ut på nätet, innan den slocknade ock gick sedan inte att få igång. Så jag är lite rädd för att jag fått virus på datan som gör att den kommer krashas. Så för att vara så försiktig som möjligt, så måste jag köpa USB eller skivor ock lägga över alla bilder ock musik på så inte jag förlorar allting, för då skulle mitt liv gå under. Men ska antagligen till skövde nästa vecka på förhoppningsvis fredag med Lovisa varjefall ock kanske även Marie, så då ska jag försöka införskaffa mig några USB ock skivor :) Ska försöka hålla uppe dateringen så gott som möjligt, men räkna inte med alldeles för mycket den kommande veckan.




ny favorit - the saturdays, sjukt braaa!





verkligen grym låt - måste höras!








Mange, kom igen nuuu




Mange makers klara för festivalen. Känns faktiskt sådär, tycker det känns lite fjortisdunk aka sean banan i en riktig mix. Ock vad har han ? 2 hit-låtar ? Ska vi kunna låtarna utantill när han kliver av scenen eller ?
Hm, känner mig lite skeptiskt till detta tjohej, men vem vet, kanske vid hettans lag, kanske av alkoholen, kanske men bara kanske är det något att ha ändå.... Vad vet jag, igentligen !? Upp till bevis helt enkelt!


3 dagar utan godis... Belönar mig själv med 2 stycken 200grams chokladkakor :) säger bara mums!










onsdag




Glor på tv som en jävla uggla o tar en o annan klunk av min knäppta cider. Ska se klart på efterlyst, därefter blir det en lång dusch ock sedan fixa naglarna :) Efter det är nog klockan 22 ock då börjar såklart bb :D

Det var nog allt för idag. Har inte mycket mer att säga, så jag säger godnatt nu gott folk :)




Outfit - Onsdag









I dont wanna be left in this war tonight




Står vid spisen ock kockar för fulla alkolister. Idag blir det fläsk-karré, hasselbaks-potatis ock bea-sås :) Smarrig middag jag fixar ordning vaa ;) hehe

Tar ju sån förbannad tid bara, men det är det lätt värt :) Solen har ju smygit sin väg så tog en snabb bild på dagens när jag kom hem, för jag var sedan tvungen att byta om till kockar-kläder ;) det skvätter ju stekos överallt serrni ;o

Åter mot spisen :)




jobb 3 h -check!



Häver i mig min stora kopp fylld med kaffe ock drar därefter ock jobbar 3 timmar, shee-hooooo :D Sen efter jobbet måste jag förbi mamma ock lämna hennes resväska ock även ett usb fylld med melodifestival-låtarna som hon ska få :) Men om solen är uppe även när jag kommer hem senare i eftermiddag, så ska jag försöka ta dagens ute på trallen :) take a break!










it's all about6




 

 


music baby
















inspooo




























1/10 av min önskelista









ALWAYS LOVE








ETT MÅSTE FÖR MIG



Jag har faktiskt försökt att bota mitt behov av ringar, ock tycker att jag skött det ganska så bra ändå, men detta var vändingen på det hela !

JAG   MÅSTE   HA   DENNA   RINGEN !










MUSIK













Outfit - Tisdag









19:19




Sådär då har jag sovit i 2 ock en halv timma , riktigt skönt :) Nu rullar även denna kväll in ock jag bänkar mig, i vanlig ordning, långt ner i soffan ock stannar där tills tolvslaget, innan jag vandliserar min säng. Har precis käkat pommes strips, ock knäpper la en sista redbull för idag :)
Sedan blir det top model sverige ock därefter big brother. :)

En riktigt jävla gammal bild, i brist på annat!








jag vill om du vågar




Började dagen med att försova mig, vilket i vanliga fall förstör hela dagen, men idag la jag i gasen i botten med allt mellan smink ock mitsubishi ock hann i tid ändå. Gött :) Trots en dålig start så har dagen varit väldigt bra ock nu tänker jag häva i mig två stycken energi-drycker ock därefter somna till en film för ett par timmar :) I'm like a zombieeeee



Visar bild på hur kort mitt hår var innan jag satte förlängningarna. Ock så mycket som det slitit på mitt hår så är det alltså ännu kortare ock tunnare nu än vad det är på dessa bilderna som är tagna i juli förra året.

(sedan får bilderna mig att sakna alla grymma sommar-fester som var förra året)













årets ballaste so far




Kante fatta att dessa finns att köpa. Kostar ju dessvärre en förmögenhet, men om jag någonsin blir miljonär, då lär jag även äga dessa ! HELT SJUKT VAD SNYGGA DE ÄR !!!!!!!!! kors i himmelen :D











Den svenska björnstammen




Som rubriken lyder, den svenska björnstammen har nu släppt ny skiva, "Ett fel närmare rätt". Så dags att lyssna igenom skivan hörrni, ifall det ligger en o annan goding där på, för det vill man ju inte missa :)



Annars då... Jättetrött idag. Så för att prestera något bra idag..... god natt!




om en minut, tar allting slut









now you're just somebody that I used to know



Har lagat mat, även om inte alla andra uppskattar det, så gör jag det. Känner mig värd lite mer uppskattning än vad som bevisas. Hur som helst, varje dag måste ha en upp ock nerförsbacke, varjefall vad jag fått lärt mig. Har även sett på en film ock på stylisterna. Sminket är avtvättat ock vilken minut som helst pallrar jag mig vidare in mot soffan för BB :) Imorn blir det jobb i fyra timmar, jihaaaaaa :D








Så gick min värld under ..




Kapar håret ock mår skit. Lätt att gå under jorden på bara en timma. Helt sjukt! Ett tips till er som har tankar ock funderingar med löshår. Så länge ni inte hatar, ock då talar jag verkligen om det starka ordet hatar, erat vanliga hår, så börja inte med löshår för guds skull. För när det är ute så lär ni sakna det. Yeeees det är beroendeframkallat- check!

1. Man måste någon gång ta ut det ock låta håret vila.
2. Efter att ha haft långt hår kommer du verkligen avsky ditt vanliga hår.
3. När man tar ut håret så tappar man sjukt mycket av sitt egna hår.
4. Man känner sig lite som en avrunkad katt..


Hur som helst, vad jag vill säga är. Mitt hår går precis till axlarna, superkort alltså! Något bildbevis tänker jag inte ge er heller för den delen. Igår när jag tog ut det ock tog en dusch efter, så kunde jag dra ut sinnessjukt mycket hår. Ja, tänk er 100 slingor i stort sett i mängd av mitt vanliga hår. Det liksom tog aldrig slut. Så nu är mitt hår supertunt ock väldigt väldigt hemskt. Jag som brukar likna en pudel... Är det så att jag ska sakna det nu eller ?


3 månader.... KÄMPA KÄMPA KÄMPA




Innan jag går till sängs..



Så kan jag ju avsluta denna helgen med tre bilder från både lördag ock söndag som jag tagit bara för att.. :)

Som sagt så har min helg spenderats med marie ock en massa mumsig-heter som:
- Fläskfilé, Klyftpotatis, Bea-sås, Sallad ock Fetaost
- Godis, Chips, Popcorn, Dipp x2, Gurka, Blomkål, Morötter ock Cocktailtomater
- Vin ock Coca Cola

Så att min helg har varit bra är inget jag varken kan eller tänker krypa under stolen med :)
Sov så gott allihopa, så återkommer jag imorn :)













turn up the music




Drar iväg ock jobbar tre timmar ock efter det ska jag bara hämta upp min bror ock köra hem honom innan jag åker iväg till Marie igen ock fortsätter där vi slutade igår. Måste vara hemma ikväll till nio då big brother börjar så jaa, inget mer inlägg idag som det ser ut nu :) Ha en fin söndag allihopa :)


ps. friends, den 17 har jag o Marie planer, så boka inte in något då om ni vill vara med ;) hehe




helgen blir en 10-poängare




Drog till Marie vid halv sex förberedd på en nykter lördag. Så vi åkte med en gång ock handlade mat. Väl hemma hos Marie igen så var vinet min första tanke, jag var sugen. Så vi körde hem min bil så vi kunde ta ett glas vin till maten ändå. Det blev klyftpotatis, knaprig såklart ;) med fläskfilé, sallad ock bea-sås :) Vilket smakade hur bra som helst, då jag även knappt kom upp ur soffan därefter pga av att magen var mer än full. Allt godis som vi köpte som i sin veva gick på 71 spänn, chipspåsen, två dippar, blomkål ock gurka som vi skulle käka efter, det stod kvar. Så idag när jag jobbat mina 3 timmar, så åker jag till marie igen ock vi kör en filmkväll med allt godis som är kvar. Känner att denna helgen får 10 / 10 toast :)




let the music play




Sovit en liten stund ock ska nu dra igång musiken ock fixa mig lite granna:) Ikväll ska jag till Marie ock vi ska ha en fin kväll med middag, godis ock mys :) Ska bli himla trevligt :)


Som om det var igår...








who the fuck is alice




får mig att sakna Sälen ock afterski-n 2011 ... <3


Har nu kommit hem efter att ha lyft upp bilen i luften ock praktiskt taget stått under bilen ( I dont get it ) ock smörjat det som gör att däckena går att svänga. Namnet är som bortblåst ur min hjärna just nu.

Prioriterar snickerskaka just nu, jajjemän :) ock bjuder därmed på en bild på snickerskakan som den såg ut igår. Idag är det som jag skrev, bara små bitar kvar, men lika gott för det :)








söp tills jag däcka ?




Okeey, riktigt så illa var det inte, men kombinerade alla mina drinkar med snickers-kakan som jag bakat, ock när det bara var smulor kvar mådde jag skit, Fyhelvete vad mätt jag blev. Så la mig i soffan för att vila magen, men somnade gannska snart. Så jag har redigt ont i nacken nu efter att ha vaknat på soffan runt halv fem imorse ock valde då att treva in mot sängen för att sova några timmar till.

Nu är jag uppe på benen igen. Ska först ta ock lyssna igenom alla skivor som jag haft i bilen som det inte står något på, undertiden som jag sminkar mig, sedan ska jag ta mig in till töreboda för att spänna remmen på bilen bland annat :)






Outfit - Fredag








jägermeister <3




Knäpper redbull efter redbull ock mixxar med jägermeister. Konstigt nog så blir de bara starkare ock starkare efter varje uppdrucket glas. Hur kunde det hända ? (a)

Nu börjar big brother :D









19:56




Ooj vad jag har städat idag :) Sitter nerpyst i soffan med pyskläder ock en redbull jäger som sällskap. Skriker ut som Hanna Widerstedt: "jag är så ensam" .. Endast bb-fan fattar...

Överväger att ta några glas vin med, bara för att :)

Men nu *** ******* 24-7 :)




walking on sunshine




Älskar när man vaknar ock man går på överenergi :) Har precis städat ur bilen inuti, från golv till tak ock även satt in en doftgran, så nu luktar det ljuvlig vanilj i min bil :) mums. Bockar av på min to-do-list ock drar igång ock städar mitt rum ock framförallt mitt sminkbord som är täckt med en massa smink som jag bara slängt upp där när jag packade upp allt ur resväskan från Kiel-resan. Men nu är det dags att ta tag i det ock fräscha upp allting :)










må vara big brothers största fan




Idag var en såndär morgon där jag vaknade på en annan plats i en annan värld igen. Fick min kväll efter många om ock men igår ändå. Urgött. Vaknade tidigt idag av solens strålar som sken in genom det alltid lika fyrkantiga fönstret. Så jag åkte ock handlade ock har nu vart hemma sådär en timma. Under denna timmen så har jag bakat mig en snickers-kaka som jag ska moffa slut på ikväll. ohlala

Nu är det jag som slår på reprisen av big brother från igår :)


En suddig bild från Kiel kan jag varjefall dela med mig av :)








sååå tråkigt :/




Min filmkompanjon fick ställa in ikväll. Så nu sitter jag här med allt godis för mig själv. Någon som nämnt att choklad är min största passion ?? ååh vad gott detta ska bli. Extra plus i kanten att jag får allting för mig själv, men dock så hade jag hellre haft sällskapet ikväll som jag sett fram emot, men det blir en annan dag :)


Nu är det big brother repris, big brother 24-7, sveriges värsta bilförare ock kvällens avsnitt av big brother :) Mysig kväll jag ska ha med allt mitt godis :)










allt jag ser är en blå himmel




ååh vad jag älskar våren. Då man känner att sommaren faktiskt är påväg, säg sakta men säkert.
Sitter faktiskt ute i sky-blåsta med en kopp kaffe i knät som smakar ljuvligt! Att inte ha något planerat en dag som denna känns ju ypperligt fantastiskt, am I right? Synd bara att det ska vara storm här i väster, öster, norr eller är det söder? hur som helst, om jag hade en kompass...


Men ikväll ska jag åka ock kolla på film med en kompis ock käka en massa godis, vilket ska bli riktigt mysigt. Så klockan närmar väl sig matlagning ock därefter en dusch, så man är något fräsch. Men ge mig fem minuter till här ute bara.. :)













Outfit - Torsdag










räcker det över de tre festivaldagarna tro ... ?




Jag är lycklig varjefall med min jäger B)










sommarkänslorna svallar över






































Lyckorus - Norlie & kkv klara för törebodafestivalen




Åååh kan inte fatta attt detta är sant ... Morgonen kan inte börja bättre!

NORLIE & KKV KOMMER TILL TÖREBODA-FESTIVALEN.

Glädjen inom mig är obeskrivlig. Nu trappar vi upp minsann :)


Minns såväl när jag hörde can I be the one med Norlie & kkv för första gången. Jag var så lycklig som ett barn på julaftonsmorgon. Spelade den dagarna in ock ut ock på varje fest ock än idag spelas den. En låt som jag ALDRIG kommer tröttna på garanterat! Så tack ock lov att de kommer till festivalen!



Sen att Kim Vadenhag är såååå jävla snygg också gör ju bara allting så mycket bättre !





































RSS 2.0