WHEN THE SUN GOES DOWN

 
 
 
 
Väldans vad kort musikvideon var.. Men den finns på spotify! ♥
 
 
 
Klockan är åtta ock jag ska åka en sväng. Jobbar imorgon till kvart över sex, sedan har jag ledig helg (y) Behöver det efter förra helgen då jag kombinerade midsommar med jobb. Sena nätter, tidiga morgonar. Men vem fan bryr sig? Jag gjorde mitt jobb, ock jag gjorde det braaa!
 
 
Nu laddar jag upp för min lediga helg, ock jag ska inte göra något annat än dricka mig full på rödvin ock titta på film hela helgen lång typ. Bara slappa i soffan nätterna långa. Ganska fint eller?
 
 
 

SMÄLTER EN GNUTTA

 
 
 
 
 

DEN LEDIGA DAGEN

 
 
Godmorgon hörrni. Torsdag ock jag jobbar 7-17. Sedan ska jag först åka ock hämta mammas bil som också varit på service, sedan om vädret tillåter, så ska vi åka ock fiska, typ vid kanalen någonstans antar jag. Sitta på kanten ock fika ock ha det gött. Men just nu ser det ganska mörkt ock dystert ut...
 
Hur som helst, i tisdags när jag var ledig så åkte jag ock Therese till Jönköping. Så efter jobbet igår monterade jag ihop mina möbler. Men nu har det stannat av lite, då jag saknar några skruvar. Men jag får förhoppningsvis de imorgon annars i början på nästa vecka. Jobbigt att behöva vänta på småsaker bara när man vill få ordning..
 
 
 
 
 
 
 

MIDSOMMAR

 
 
Midsommar i år var så braaa! På torsdagen så åkte jag, Therese ock Marie ock handlade mat. Sedan tog jag svängen förbi coop på vägen hem ock handlade det sista till tårtan som inte fanns på willys. Sedan handlade jag varor för att göra en gubbröra ock en laxröra som jag gärna ville ha på bordet på midsommar. Jag tror även vissa av de andra också gillade det.
 
På midsommarafton steg jag upp vid fem, drog igång med rörorna så att de skulle få stå till sig lite. Sedan fixade jag potatisen. Vid två kom Therese ock Viktor ock vi började med maten. Strax efter fem var vi klara ock gästerna knackade på dörren. Sedan satt vi ute i trädgården hela kvällen ock de åkte hem strax efter tolv tror jag? Men jag ock Simon satt kvar ock runt tre var det dags att ta in allting, Simon traskade hem ock jag hoppade i säng vid halv fyra. Redo att ta mig upp 2 timmar senare för att dra till jobbet vid sju. Sedan slutade jag vid tre, då gick jag hem ock åt grillad hamburgare ute i trädgården. Mätt ock belåten ock klockan hade då blivit halv fem redan, så det var dags att hoppa in i duschen ock fixa ordning mig igen för att ta emot Marie ock Hanna vid sex.
 
På samma plats ute i trädgården rullade festen igång. Sedan avslutade vi midsommardagen på olstorp. Hemma i vanlig ordning vid halv fyra. Jag ock Marie gjorde var sin flaska bubbelvatten, startade en barnfilm ock somnade säkert innan filmen hade dragit igång. Sedan var det samma visa denna morgonen. Steg upp 2 timmare senare, fixade ordning mig lite granna ock traskade till jobbet vid sju. Här är jag osäker på i hur pass bra skicka jag var. Men när klockan var tre ock jag hade gjort mitt pass. Då köpte jag pizza ock traskade hem i regnet som störtade mot marken. Jag kom hem, dyblöt, trött ock hungrig. Så jag åt min pizza som aldrig förr ock den smakade så braaa!
 
Sedan lämnade jag in min bil på service på söndag kväll, var hemma vid kanske sju? Sedan sov jag i stort sett hela kvällen ändå tills jag skulle upp ock jobba måndag morgon igen.
 
Trots att jag jobbade över midsommar så hade jag inte tråkigt för fem öre. Jag kan kombinationen!
 
En bild från midsommardagen innan vi åkte till olstorp :) Men denna bilden är nog tagen långt innan shotflaskan tog slut...
 
 
 
 
 
 
 

TREVLIG MIDSOMMAR

 
 
 
 
 
Jag är så svag för färska blommor. En bukett i veckan brukar det bli från Tinas trädgård. Men igår kunde jag ta in pioner från trädgården. Ute gör de ingen större nytta, då kronan är så tung att blomman hamnar på marken. Så då passade jag på att ta in några ock doften av dem är ju bara oslagbar i blomväg.
 
 
 

SENASTE SHOPPINGEN

 
 
 
 
 
 

DET SKINER PÅ STÄLLEN DÄR SOLEN GÅTT NER

 
 
Idag är en dag som jag känner att jag skulle behöva skriva av mig lite. Men jag väljer att inte göra det. Jag tänkte nästan skriva att vattnet har gått, men så är det ju inte heller på långa vägar. Bättre ord att välja är att bägaren har runnit över. Jag har inte sovit en ordentlig natt på hela veckan, pga att jag haft problem med lungorna. Men nu känner jag att sova är precis vad jag behöver göra. Klockan närmar sig tio ock årets midsommarafton är riktigt nära. Imorn tror ock hoppas jag att jag kommer vakna upp ock vara 100% frisk. Annars får kvällens starka drycker rädda mig från alla problem.
 
 
 
 
 

KLONG

 
 
 
 
 
 
 
Här ovan ser ni mina favoriter från RUM21.
 
Eftersom jag fick ett presentkort av tjejerna på RUM21 på hela 1000:- när jag fyllde år, så har jag verkligen grunnat på vilken av prylarna som jag faktiskt ska välja. I slutändan, igår för att vara exakt så bestämde jag mig! Valde mellan Gloria som kostar 1200:- ock Omaggio-vasen som ligger på 649:-. Eftersom det är lättare att lägga ut 649:- än 1200:-, så blev det ett ganska enkelt beslut ändå. Klong Gloria är beställd, ock jag kan knappt bärga mig tills den lyser upp mitt hem! TACK ♥ !
 
 
 
 
 
 
 

CHAMPAGNE PROBLEMS

 
 
Hej där! Har igentligen inte så jättemycket att komma med. Tänkte mer eller mindre bara visa att jag existerar. Min helg i Göteborg var så braa! Hoppas ni hade det bra ni också.
 
 
 
 
 
Idag är det tisdag ock mitt vanliga pass går på. Sedan när jag slutar vid kvart över sex, så ska jag nog köpa med sushi hem. Börjar faktiskt inse att det är ganska gott. Skulle lätt kunna göra det till en tisdagsvana då jag alltid slutar 18:15 den dagen. Klockan blir alltid ganska mycket när jag ska ställa mig ock laga mat när jag kommer hem vid kvart i sju. Kanske dags att skapa en rutin?
 
 
 
 
 
Nu ska jag borsta tänderna ock sedan traska iväg. Ha en härlig tisdag i det gråa, hörrni.
 
 
 

GÖTEBORG

 
 
Mina naglar har fått sig en nyans av rosa. Jag har duschat ock fräschat till mig lite granna.
 
Jag ska äta frukost nu ock sedan åka till Mariestad för att hoppa in på life ock köpa lite nya vitaminer, sedan tar jag med Therese när jag ändå har vägen förbi innan vi åker tillbaka till Töreboda för att ta tåget tjugo över tolv. En flaska rosé har jag packat ner så nu är jag redo för ett par dagar i Göteborg med mina syskon.
 
 
Ha en trevlig helg nu allihopa! :)
 
 
 
 
 

FREDAAAAAG!

 
 
Godmorgon på er! Fredagsmorgon sätter fart ock jag vaknar tidigt som vanligt (y). Nu är jag äntligen ledig denna helgen! Det ska bli såååå sköööönt. Tänkte börja denna morgon med att städa av här hemma. Har inte hunnit det på över en vecka, så det är dags att rycka upp mig ock få ordning.
 
Jag vet inte vad jag gjort sedan senast jag skrev, då dagarna är många men tomma. Jag vet att jag, therese ock viktor var hos pappa i onsdags ock fikade. Sedan var jag i stan igår ock hälsade på therese ock viktor igen haha. Jag var sugen på att spela wii, så då är det dit man ska. Sedan är det ju roligt att hänga med dem när man har möjlighet.
 
 
Annars har jag inte så mycket på planeringen idag. Jag ska packa lite granna, för imorgon ska jag till Göteborg ock umgås med mina syskon. Var sjukt längesen jag såg fredrik så det ska bli mysigt att spendera helgen där tillsammans med therese. Nu ska jag skruva upp volymen ock sätta fart.
 
 
 

COOL

 
 
 
 
 
En tusenlapp rullade in på kontot. Det var vad jag fick tillbaka på skatten. Det var inte mycket, men hellre lite än att behöva betala tillbaka. Dessutom så var det precis vad jag behövde med en vecka kvar till löning. Då går jag runt denna månaden också då (y) Tjolaheey vad glad jag blir!
 
Annars då? Jag har spenderat kvällen i Mariestad, spelat minigolf, fikat ock firat Viktor tillsammans med hans fru aka min syster ock mamma mia. Nu har jag precis kommit hem, klockan närmar sig 21 ock jag ska faktiskt hoppa i kojs. Börjar klockan 07.00 imorgon ock kör till 17, sedan ska jag in till polisstationen innan klockan 19. Så imorgon blir en hektiskt dag.
 
 
 

NU KAN DU GÅ DIN EGEN VÄG

 
 
 
 
 
Vilka dagar det har varit! Det har bjudits på full hetta, hela den gånga helgen, så jag passade på att vara ute så mycket som möjligt. Min fredag började med att jag gick ut ock tvättade bilen vid 06.30. Sedan spenderade jag hela kvällen med mamma ock göran. Vi lyssnade på musik, solade oss lite brunare, grillade, spelade kubb, krocket, yatsy ock kortspel ock drack gott hela kvällen lång, ock när vi kom in på småtimmarna så var jag mer eller mindre tvungen att dricka upp min gröna drink, klockan slog 01.00 ock jag avslutade där ock då. Skickade lite snap ock somnade mitt i allt. När jag vaknade några timmar senare, fick jag lite av panik. Jag skulle börja jobba klockan 07.00, ock hade pga all alkohol somnat ifrån att ställa klockan.. Men jag vaknade 06.05 ock slog på så vis mitt personbästa i att bi klar inför jobbet på bara 40 minuter. Då hann jag även få upp håret i en hyffsad boll, Det ni!
 
När jag slutade klockan 15 cyklade jag hem, tvättade bort sminket ock gick ut i trädgården ock njöt av en god drink som stod färdig på bordet. Då var jag där igen, samma sol, samma musik, likaså så grillade vi ock njöt av värmen hela kvällen. Vid 21 gick vi upp ock satte oss på deras balkong ock spelade lite andra spel, så det kan låta bland annat. Jag ramlade trappan ner för att fylla upp glaset gång på gång med rom ock coca-cola. Ursäkta, men så jääääävla gott.
 
Söndag ock slappardag, vad gör man igentligen då mer än att slappa? :)
 
Nu har jag liksom ni kommit till onsdag. För mig innebär det en dag ledigt! Molnen har skapat mönster på himlen, så jag befinner mig inomhus. Det är dags att göra sysslorna jag skjutit på i veckor.
 
 
 

25-ÅRS KALAS OCK FEST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TORSDAG

 
Så vad har jag gjort under denna veckan? Jag har nästintill bara jobbat, ock när jag kommit hem så har jag bara lagat mat ock sedan slappat. Gjorde Kalopps i måndags, ock det är ju bara så gott, ock enkelt, även om det tar lite tid för köttet att koka sig mört. Men väl värt de timmar man får vänta.
 
Jag har även funderat lite på mitt hår.. Det är inte ofta jag grubblar över det, men nu har jag börjat. Jag tänker klippa av det. Folk omkring mig säger ofta att det är slitet, men då stoppar jag huvudet i sanden ock inbillar mig att det är för att jag har så krulligt hår som gör att det ser slitet ut. Men jag förvränger väl bara sanningen, för att slippa kapa det. Men nu har jag faktiskt bestämt mig. Frisören tyckte att jag skulle kapa ca. 10 cm. Men jag vet inte om jag har stake nog att ta så pass mycket på en gång, haha. Men såfort mamma har tid, så kommer längderna försvinna.
 
Igår lyxade jag till det med jordgubbar som jag doppade i nutella, sedan fick det bli en halv vattenmelon till det också. Så jävla gott!
 
 
 
 
 
 
Nu är det en ny dag, klockan är snart sex så det börjar bli dags för er att vakna till liv, ni som ska jobba. Jag vaknade vid halv fem idag, så jag traskade upp. Var tvungen att gå ut med soporna eftersom att de tömmer idag, så då passade det bra att vakna så tidigt. Men jag älskar morgonar. Speciellt under den här årstiden när det är ljust redan vid fyra på morgonen. Det passar mig perfekt!
 
Idag ska jag ta en tur till skövde, sedan ska jag ta mig igenom kvällspasset innan jag är ledig imorgon. Som förövrigt ska bli så skööööönt!
 
 

RSS 2.0