27 MARS

 
 
Känns som att jag hunnit skapligt mycket idag :) Mitt kök ser förtillfället ut som ett slag från första världskriget där bomben gick lågt.. Rev ut allting ur mina kökslådor igår på lunchen så idag gick upp riktigt tidigt för att hinna med att slipa mina kökslådor (check!) ock sedan måla dem (check!). Nu ska de bara målas en gång till ikväll, sedan är även det färdigt! Men jag har även hunnit med att städa lite granna i mitt sovrum, bäddat rent i sängen ock hängt upp alla kläder, så nu är det slötid en timma innan jag måste fixa ordning mig för jobb klockan 17.
 
 
Här kommer dagens frukost :)
 
 
 

25 MARS

 
Tjennnnna! Då var denna jobbarhelgen över, ock det känns underbart. Ska bara kämpa på måndag till fredag nu utan godis.. Att den chipspåsen som ligger framför mig lockar, det är inget att lägga i graven. Men jag är inspirerad att undvika den ändå, tack o lov!
 
Eftersom att jag missade mitt kvällspass i fredags, så kände jag att jag ville ta igen de timmarna, så i lördags så jobbade jag 7-13.15 ock sedan 16-22.15, så jag var så sjukt trött igår, men jag tog mig igenom mitt arbetspass ändåå. Ock nu går vi in på ny vecka, påskveckan med jobb tisdag, onsdag ock torsdag bara :) Har ingenting planerat över påsk, mer än att jag ska beta av Belindas 35-års kalas på långfredagen :) Sedan hoppas jag på att vi ska kunna fira påskafton med buller o brak :) Om några är tillgängliga vill säga :)  haha ^^
 
Ska pallra mig ut i bygden ock handla lite nu bland annat, sedan ska jag se om jag kan hitta någon liten present till moster:)
 
 
 
 

22 MARS

 
 
 
 
 
Har precis kommit hem från farmors begravning... Alltid lika jobbigt! 
 
Varje gång jag får chansen att försöka lära mig min släkt, så blir jag alltid lika förvirrad... Förstår inte på vilket sätt den hänger ihop om man går tillbaka i tiden... Om jag bara säger att en av mina släktningar är både min morbror ock min kusin... Så kan ni se om ni kan få ihop det, för när jag börjar så blir listan lång med många namn ock min kunskap sviker.. Fick idag reda på att jag det finns fyra namn, Kenny, Tommy, Jimmy ock Jerry, som jag aldrig träffat ock som jag är släkt med.. De är farmors brors barn... Kanske vet de vem jag är eftersom jag sitter i Törebodas centrum, men jag har ingen aning... Vilket jag tyvärr tycker är väldigt synd... Det är något jag vill att min släkt ska hålla hårt vid, det sociala ock hålla kvar vid de nära!
 
Kom att tänka på en sak när namnet Kenny kom in i meningarna...
Minns när vi var i Turkiet för typ ett ock ett halvt år sedan ock en av mina kompisar träffade en kille som hette Kenny ock tyckte det namnet var konstigt ock annorlunda.. Jag tycker då inte det, har alltid tyckt att det namnet varit ballt ock eftersom min morbror-kusin heter det, så är det inget konstigt för mig eftersom jag är uppväxt med det namnet, ock idag har jag fått reda på att jag har en till släkting som heter Kenny som jag skrev över. Har för mig att han var med ock hjälpte farmor att flytta från Moholm till Töreboda för extremt många år sedan, var dock så liten så jag har ingen aning om vem han är idag. Vad jag vill komma till är att jag alltså har två släktingar med namnet Kenny.... smack that liksom ;) haha
 
 
Nu ska jag käka min extremt goda köttfärssås...
Eller också drar jag till grannen... Kinarestaurangen ^^ check!
 
 
So long

20 MARS

 
 
God morgon på er allesammans :)
Ska gå ock duscha efter att jag avslutat detta inlägg. Tänkte mer eller mindre bara säga hej! Ock inser att detta inlägget blir både kort ock tråkigt....
Ska in till Mariestad idag med mamma ock kika lite i butikerna. Ska bland annat se om jag kan hitta något proteinpulver med chokladsmak. Sedan har jag inte så mycket mer på schemat än jobb klockan 17 ikväll :)
 
 
Hade ingen bild eller något att visa er, tyvärr :)
 
 
 
 

18 MARS

 
 
God morgon fina morgon :) Igår var vi i farmors lägenhet ock gick igenom hennes grejjer, eftersom att allt måste ut ur lägenheten nu.. Så när vi hade spenderat närmare fyra timmar där, så följde Therese med mig hem ock vi käkade middag ock sedan kom mamma ock joinade oss ock vi fikade ock satt o pratade tills mamma skulle gå o lägga sig, så Therese blev kvar tills idag. Men nu har hon precis pyst hemmåt till staden.
 
Ikväll väntar jobb, vilket känns helt okey. Känns som det var bra längesen jag jobbade nu, även fast jag bara varit ledig i helgen vilken även den har gått extremt fort! Btw, Fan vad jag har ätit i helgen, helt sjukt alltså! Verkligen pressade i mig så mycket som möjligt igår för att stilla mitt sockersug fem dagar frammåt... Haha, tror dock bara det blev större. Men nu kör jag igen, inget godis i veckan!
 
 
Strike a pose... For the tattoo's ;) HAHA
 
 
 
 

mina nya tatueringar

 
 
 
 
 
 
 
 

always be there ..


Tjaaaa! Idag var det äntligen min tur, efter att ha försökt två gånger tidigare, så kan jag köra på ordspråket tredje gången gillt! Har ju skrivit de senaste gångerna när jag åkt till Skövde, varannan fredag, att jag ska uträtta lite ärenden... Ville inte säga vad eftersom att oturen oftast är med ock även var med de gångerna ock alltså inte fick mina planer att gå i lås... Men idag kan man säga att jag har märkt gäddhänget bland annat.... 4 tatueringar rikare, med andra ord! Galet lycklig var jag när jag fick göra dem! Ock tack för fint sällskap av Mathilda ock Marie, som satt ock väntade en hel timma på att jag skulle bli klar!
That's what friends are for..!
Bild kommer när jag får ta bort plasten :)
 
 
Måste bara avsluta detta inlägg med,
Som min allra första tatuering lyder, som jag gjorde för typ en ock ett halvt år sedan!
 
LET'S ENJOY LIFE
 
 
 

14 MARS

 
 
Tjaaaaaaaa-la-la-la-la-la #LEDIGHELG
 
 
Gaaah hoooo aaaa miiiiiiii öööööööh.... Det jag vill komma till är o andra sidan att jag är ledig nu ända tills måndag kväll. Ååååh vad skönt. Har dessutom klarat hela veckan nu utan godis, vilket är rekord! Imorn ska jag unna mig en massa gott är det tänkt :D Ock om så bara min syster blir friskt, så hon även kan joina oss på lördag, då det blir rajtan-tajtan ock våra vanliga galenskaper :)
 
Ser verkligen fram emot denna helgen! Imorn blir det först en tur till Skövde ock hoppas på så vis att turen är med mig, för en gång skull ... Om inte så är i alla fall tjejerna det... Sedan blir det hem ock kanske chilla lite ock sedan mötas upp igen för en kväll på O'learys med bowling ock annat smått o gått som vin bland annat :)
Men nu ligger inget annat på listan än sängen..!
 
 

12 MARS

 
 
Har klarat denna tisdag också utan godis, fan vad grym jag är! Det är inte lätt, ock när de på jobbet även ställer in en choklad-påskhare på 20 centimeter hög mitt i matsalen, jaa, då bränner det även på de röda trådarna.. Skön kommentar av nya Malin #2 på jobbet: "jag skulle ställa in den här påskharen här, så du kan äta upp den".. Men, nej, jag åt inte av den, vilket jag nu är glad över, så jag hoppas den är borta imorn när jag kommer till jobbet igen ;)
 
När jag kom hem från jobbet idag, så gjorde jag några "healthy pancakes" hette det med vaniljkesella ock blåbär, vilket smakade gott! Inte lyx, men en vanlig middag helt enkelt, ock när man jobbat tio timmar ock inte känner för att stå vid spisen resten av de få timmarna man har kvar av dagen, jaa, då kanske jag kan vända det till lyx ändååå! :)
 
Nu har jag precis tvättat bort sminket ock jag har faktiskt redan stängt av tv:n, vilken brukar vara igång tills lamporna slocknat 02.00 varjefall...  För första gången på, aah jag kan inte ens minnas när det hände senast, antagligen när jag gick i lågstadiet om ens där, så tänkte jag faktiskt ta mitt ass ock hoppa i säng just precis nu, 22.00. Någon sa en gång att sömn var viktigt, så jag om någon som typ sover 4 timmar/natt i vardagen kanske ska försöka mig på detta, ska faktiskt bryta mot den extremt dåliga rutinen redan ikväll! GODNATT!
 
 
 
 
 

11 MARS

 
 
Tjaaaa! :D Hoppas ni mår bra!!
 
Idag har jag varit ledig ock jag har bara tagit det lugnt hela dagen :) Ååh vad skönt det har varit att inte känna att jag behövt göra något!
 
Längtar så efter denna helgen, då det blir party för fulla muggar både fredag ock lördag :) Ska bli riktigt jävla kul! Men nu har jag inte mer på agendan mer än farmen ock därefter typ familjen annorlunda! Sedan taggar jag 10 timmars arbetsdag imorn med att försöka komma i säng i tid!
 
 
Kan stolt bocka av denna måndag utan minsta godisbit! #proud.as.hell
 
 

This is what I am

 
 
Vill så gärna komma ner i backen nu igen... Saknar tiden när jag var liten ock så himla böjbar ock smidig... Sprang runt ock gjorde volter i luften, vann alla limbotävlingar på discona som man gick på när man gick i skolan, men sedan växte man upp ock man släppte det. Nu är jag mer eller mindre elefanten på orten, men jag tänker faktiskt inte ge mig, för detta har jag i blodet ock jag har varit där ock jag tänker ta mig dit igen :) Testade idag för att se hur ovig jag blivit, men känner mig ganska nöjd ändå, men tanke på att det var minst 10 år sedan som jag var inne i det på riktigt!
 
 
 
 

2013-03-08

 
 
 
 
 

Tack solen, du ger min energi

 
 
Min vecka annars, den har varit bra trots allt..!
Har hållt alla mina punkter på min veckolista, utom just godiset... Men det är så typiskt att när jag väl bestämmer mig för att inte käka godis ock det går så bra tills man kommer till jobbet, jaa då är det kampanj på lösgodiset... Aaah... Måndagen klarade jag, men sen när jag kom på tisdagen... Då även våran godistjej kommer ock fyller på lösgodis, ock man står i kassan precis bredvid henne ock känner doften av färsk godis, jaa, den känslan är oundviklig, ock helt jävla fucking underbar, sedan att jag har blivit bra kompis med henne leder till att hon bjuder mig på en påse som hon har plockat ihop med lite godis i som jag får ha vid kassan.... Jaa, jag kunde inte låta bli! Kändes som att alla ville att jag skulle käka godis denna veckan, alla utom jag själv... Så jag löd er, hahah =)
 
 
Men jag har gjort 20 utfallssteg varjedag, vilket inte händer allt för ofta, så det kanske inte gjorde så jättemycket att jag unnande mig godis varje dag ;) ... Men kommande vecka börjar jag på riktigt med även kosten! I alla fall så ska jag göra mitt bästa. Jag tror inte man kan bara gå från en vardag till en annan, utan för mig kommer det ta lite tid. Måste säga att jag tycker att jag skött mina måltider väldigt bra ändå. Har verkligen fått en energikick till att börja dagen med en bra frukost innehållande minst en frukt :) Nu går vi mot bra tider, eller hur!
 
 
 
 
 

unbreakable

 
 
Mina köksluckor blev klara, men insåg nu att jag bara lagt ut det på instagram, så här får ni en liten sneakpeak. Känns så himla mycket bättre nu än tidigare då det var blått... Dock är lådorna fortfarande blåa, men det ska jag försöka ta på måndag när jag är ledig igen :)
 
 
 
 
 

Kan detta vara svaret på varför man får finnar ??

 
 
 

Zon 1 och 3: Blåsan och matsmältningen – Se över din kost, addera mer grönt och drick mer vatten. Se även till att sova ordentligt och var noga med att tvätta bort rester av schampo, balsam och stylingprodukter.

 

Zon 2: Levern – Här kan det vara läge att dra ner på alkoholintaget, onyttig mat eller mjölkproukter. Problem i det här området kan också vara en indikation på att man är allergisk eller känslig mot någon mat. Undvik ”nattamat”, då din lever behöver återhämta sig för att vara på topp hela nästa dag.

 

Zon 4 och 10: Njurarna – Se till att du håller en bra vätskenivå genom att dricka mycket vatten och dra ner på dryck som torkar ut, tex läsk, kaffe och alkohol. (Se även till att byta ut handdukar och örngott ofta. Liksom att sprita av mobiltelefonen då och då).

 

Zon 5 och 9: Andningsorganen – Personer som röker eller har allergier tenderar att ha acne här.

 

Zon 6 och 8: Njurarna  – Mörka ringa under ögonen kan vara ett resultat av uttorkning. Bottoms up på vattenglaset!

 

Zon 7: Hjärtat  Kolla ditt blodtryck och se även till att du inte använder smink som irriterar din hy. Se också till att träna regelbundet, få frisk luft och dra ner på mängden salt.

 

Zon 12: Magen – Här kan du fundera över att testa en detox eller att addera mer fiber i din kost för att hjälpa matsmältningen.

 

Zon 11 och 13: Hormoner – Många tjejer upplever att de får finnar i just det här området under ägglossning. Acne som kommer av stress och hormonförändringar kan ibland lindras genom att dricka mycket vatten och äta mer gröna grönsaker, men om svår acne i det här området är beständig kan det vara idé att prata med en läkare om eventuell obalans i dina hormoner.

 

Zon 14: Sjukdom – Utslag i det här området kan vara ett tecken på att din kropp kämpar mot bakterier för att undvika att du blir sjuk. Vila är bästa receptet!

 

 

 


Fight for the fuck ups

 
 
Har slitit hela dagen, verkligen :) Har sprungit mellan källaren ock lägenheten till o från ända sen imorse :) Jag har städat i tv-rummet, i matsalsrummet, i köket, i hallen ock jag har börjat i mitt sovrum, men har lite kläder till att hänga upp. Men det ska jag ta ikväll har jag lovat mig själv. Sedan har jag även slipat alla köksluckor ock målat hälften av dem, vilket känns så himla skönt. Kommer bli klar imorn med alla luckor :) Sedan är det ju bara lådorna kvar.... Vilket ställer till det lite, eftersom jag då måste plocka ur allting ur lådorna innan jag kan börja slipa ock sedan måla dem... Hmmm !!! Men att luckorna kommer bli klara imorn känns som en bra bit på vägen!
 
Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe ock min godispåse... Inväntar Mia på Grötö som börjar klockan nio.
Annars så kunde väl dagen slutat lite bättre än vad den gjorde! Sanningen svider! #rest#in#peace...
 
 
Btw, hann med 20 utfallssteg också!
 
 
 
 
 

jag vill se din svett

 
 
Ooj, detta kommer bli en bra dag!:) När jag fick veta att Mathilda är ledig nästa helg precis som jag fick jag en näve kick energi, ock jag slipper slakta mig själv genom dagens uppgifter. Det låter väl braaaaa!
Har redan slipat alla köksluckor, så ska såfort all slipdamm sjunkit ner till golvet gå ner ock måla första vändan på luckorna :)
 
Så just nu har jag genomgått ett pass innehållande 20 utfallssteg, vilket jag tyvärr inte borde skryta med eftersom jag redan sabbat min vecka som skulle vara utan godis.... Men ska försöka hålla resten på min lista :) Idag är även en dag då jag tänker städa av hela lägenheten, så jag ger er en låt som ger mig galet mycket energi just nu :)
 
 
 
 
 

gesterday's

 
 
 
 

it's time to grow up...

 
Hade en väldigt skön söndag igår, fick sådär lagom mycket gjort :) Så nu är en fjärdedel av köksluckorna klara! Ska försöka ta tag i det när jag är ledig på onsdag ock torsdag igen! Det dummaste jag kanske gjorde igår var väl att slita ut diskmaskinen, eftersom att jag inte behöver den. Diskar mer än gärna, så jag vet att det blir rent!
Men det betyder att jag nu måste försöka hitta någon typ av plugg eller något tätande eftersom att den ena slangen går ihop med slasken ner i avloppen, så nu är det alltså uppe där slangen till diskmaskinen satt, vilket på så vis betyder att jag inte kan spola i köket eftersom det då kommer rinna ut på golvet.. Fan att jag skulle göra det igår, nu när Göran är borta hela veckan ock jobbar ock kommer hem först på fredag... Jag har idag diskat inne på toaletten.... Känns sådär, ock ett jävla spring det blir det fram ock tillbaka mellan toaletten ock diskstället.... AHHH jag blir så trött på mig själv, #tänkdigförnästagång!
 
Okeey, hur som helst, nu är det såhär att jag tänker utmana mig själv ock denna vecka ska jag börja på nytt ock jag räknar med att klara det! Har skrivit en veckolista till mig själv som jag ska försöka följa från topp till bott! Återkommer på fredag med resultatet :) Så varje måndag tänker jag skriva ner vad jag vill åstadkomma den veckan.
Såhär ser den ut dåva för vecka 10 :)
 
- Sy mina mjukisbyxor!
- Inget godisätande på veckodagarna!
- Slipa köksluckor!
- Måla köksluckor!
- Städa ock hålla ordning efter mig!
- Leva hälsosamt!
 
Haha fjantigt va, men tror detta är enda sättet, ock nu när min syster börjat träna som tusan, som är minst hälften så liten som mig, så kan det vara dags för mig att varjefall försöka äta bättre (Undvika godis på veckorna med andra ord) Att börja med en bra frukost, får en att vilja fortsätta dagen på samma vis!
 
 
 
 
 

this is my life

 
 
Extremt dålig bild, jag vet! Men tre tröjjor från gårdagens shoppingtur i Skövde med Marie :) Fyra ringar ock lite smink inhandlades även. Ska slänga upp en "bra" bild på ringarna på insta, så det kanske kommer så småningom även här, who knows!?
 
 
Älskar mitt nya skärp ock min nya scarf :D Galet jävla fett snyggt !
 
 
Gårdagens skövdetripp, blev inte alls som planerat vilket slickade rööööv, men det betyder inte att den inte blev bra, okeey! :) Ock såklart, så blev det lite shopping som ni ser ovan, för att stilla mina aggressioner ... ;)
 
Handlade massa massa mat också, så nu är frysen proppfull, vilket jag gillar :)
 
 
Idag då, vaknade alldeles för tidigt, sådär halv sex för att vara exakt, ock joo jag gick praktiskt taget upp ock städade med en gång :) Så när klockan var elva ock det var dags för kalas för min lilla kusin, Vilmer, så kändes det så himla gött att man ändå hunnit en hel del innan. Men sen väl hemma så fortsatte energin att pulsera ut ock jag slet ner några av mina köksluckor ock slipade dem ock målade de även vita :) Har dock väldigt mycket kvar, så får se hur mycket jag hinner aka orkar imorn.... Det flödar rödtjut här nämligen =)
 
 
 

ANTON EWALD

 
Efter att Fredrik sa att jag borde kolla på detta klippet ock även på "mello" ikväll, så är jag helt jävla mållös! Fan vad grym han är, ock en jävligt fin man att lägga ögonen på! Nu ska jag återgå till mitt rödvin :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0