SEGLAR IN

 
 
 
 
 
Min helg i Ullared var hur bra som helst :) Träffade göttigt folk på fredagen, som jag hoppas få träffa igen ock hade allmänt kul på lördagen. Utöver så hade jag det jävligt fint dagarna långa. Blev en del shopping, massa grillning ock alkohol i överflöd. Men inte till odrägliga höjder. Yeppp en fantastisk weekend. Men jag ock Ullared går inte hand i hand minsann. Sjuk jag blev ock sjuk jag är. Hemfärden på söndagen var katastrofalt jobbig, så när jag kom hem slängde vi ihop maten som vi hade över från helgen. Jag ville bara gråta. Ni vet när smärtan tar över hela kroppen innifrån ock ut. Usch! Så det blev inte mycket mat förtärt där inte.
Igår när jag vaknade satt febern på plats igen, men jag hade mina sysslor som jag även genomförde. Sedan hade jag en inbokad dejt med tjejerna på kvällen, ock det ville jag inte missa. Men jag tror även att det gjorde mig gott. Väl hemma runt 22, plockade jag fram pensel ock den vita snickerifärgen. Målade ett varv i dörrkarmen innan jag kröp i säng ock somnade fort, i samma hastighet som blixten slår ner om man ska jämföra med något.
 
Idag är jag mer eller mindre människa, jag känner att jag faktiskt mår bra. Vet inte om känslan tar över, då det kommer bli galna dagar nu på torsdag, fredag ock lördag, men kan man intala sig själv att man mår bra, då gör man det. Min röst sitter inte på plats, men den ska nog segla i hamn tills morgondagen alternativ torsdagsmorgonen. Men nu är dagarna är räknade. Imorn är det slutspurten med nagelfix, hårfärgning ock lite outfits-check. Tjejernas alkohol har anlänt ock nu har jag en känsla om att det är vi mot världen! Nu ska vi ha så himla kul, ock låta Törebodas gator sjunga än en gång! Låt de gunga med oss, är ni med mig?
 
Nu ska jag slå på skansen =) Norlie & KKV joinar!

BETTER BASE, BETTER FEELING

 
 
Idag fick det bli endel nytt till min sminkhörna. Perfekt nu när jag drar på torsdag morgon. Alltid roligt att ha med sig lite extra nytt o fräscht då!
 
 
 
 
 
 
 

DEVIL PRAY

 
 
Tisdagen har passerat ock om jag åstadkommit med någon packning? Nepp inte det minsta... Idag har jag varit i stan ock flängt sedan har jag målat i två omgångar. Tror faktiskt att jag är klar med fönsterkarmarna, så nu kan maskeringstejpen ryka. Har dock innerdelen av dörrkarmen kvar, men det får jag ta en annan dag när jag har tid. Söndag eller så :)
 
 
Idag hämtade även jag ock Line ut våra festival-biljetter, ock det känns som att alla har dragit igång med sin nedräkning på riktigt. Kan inte riktigt fatta att det faktiskt är nästa vecka, men kul ska det bli, förbannat kul!
 
 
Nu ska jag rulla igång en film i vanlig ordning, sedan blir det snart tack o hej av denna dagen :)
 
 
 
 

JAG SKRATTAR ÅT MIG SJÄLV

 
 
Vad hände den senaste tiden? Förra veckan stod det jobb på schemat, innan jag på midsommarafton vid kvart i fyra gick på semester. 4 Veckors ledighet känns förbannat bra!
 
Drog in till stan ock ägnade fyra timmar där med tjejerna innan jag åkte hem ock firade ännu mera ute i trädgården fram tills natten gick igång, alkoholen flödade. På lördagen började vi här med lite sång o häng. Sedan åkte vi till Kjellberg där festen drog igång ordentligt. Ock midsommardagen avslutades på Olstorp där i stort sett alla var ock spred glädje. Fantastisk kväll!
 
 
 
 
 
Igår var jag mer eller mindre död. Men bilen skulle köras till stan då service stod på schemat. Hämtade den ikväll, med en lättnadskänsla att servicen är gjord, även om det kostar skjortan. Sak samma, pengar är inte allt i världen, men vid det tillfället så känner man faktiskt att man kan köpa sig en skön känsla ändå. Så är det, ock hur ni än vrider ock vänder, så tror jag på något vänster att ni kan vara beredda på att hålla med mig.
 
 
Nu laddar jag inför denna veckan, där jag ska hänga med min fantastiska mamma från torsdag till söndag med campinglivet i näven. Detta kommer allt bli braa. Så imorn ska jag in till stan ock köpa hem lite saker så lilla Mindy klarar sig medans jag är 25 mil bort. Sedan måste jag börja packa ner allting som jag behöver för att överleva under dagarna 4 :) Ha det nice hörrni =)
 
 
 
 

BÄSTA LÅTEN JUST NU !!!

 
 
 
 

Jag svämmar över av sköna känslor, sommarkänslor. Igår hörde jag denna låten, ock jag blev så lycklig för alla som tog studenten eller enbart gick på sommarlov. Denna låten gjorde så mycket för mig igår :)
 
Spenderade hela kvällen ute i ekby på student. Så himla trevligt var det ock även hur mycket god mat som helst :) Jag hade en perfekt fredag, ock att jag igentligen skulle ha jobbat då gjorde kvällen ännu bättre. Första fredagen som jag tog ledig på min jobbarfredag. Det var en stor känsla. Att solen lyste klar på himmelen utan ett endaste moln gjorde dagen komplett!
Konstigt nog så var jag pigg ock kunde stiga upp vid fyra idag. Jag kände mig utvilad. Fem är igentligen min standardtid att gå upp, men ju tidigare desto bättre känner jag.
 
Idag väntar jobb mellan 8-16. Sedan får vi se om jag har något här hemma att göra eller om jag ska åka ut till Helen ock hjälpa dem att äta upp studentmaten som blev över :)
 
 
Btw, jag älskar mitt nya köksbord. Det är precis så som jag vill ha det. Så jävla superlycklig att jag beställde det !!! Finn ett fel ? Naeeee det går bannemig inte ! (=
 

HIGHFIVE

 
 
Idag mår jag bra, så braaaaaa!
 

Jag längtar ju som en tok efter bordet som jag skrev ock ofta om man vet att man ska få vänta länge på något, varesig det är en pryl eller en aktivitet. Så känns ju alltid väntan som en oändlighet. Jag hade fått ett mail att bordet skulle levereras tidigast 26:e juni. Idag när jag gick upp så fick jag ett sms att en leverans den 10/6 väntade på mig. Så jävla kul! Så imorgon får jag mitt bord. Känslan nu är väl att jag önskar att det, utseéendemässigt matchar mina förhoppningar, så att det är något att behålla.
Att man kan ha ett sådant sinne för prylar alltsååå, det är galet. Det är något som gör mig lycklig minsann =)
 
 
Nu tickar min lunchrast ut. Dags att dra sig mot jobbet igen. Vi hörs imorgon! (=
 
 
 
 

21:13

 
 
TJAAA!
 
Hoppas ni haft en bra måndag ock en bra start på veckan :) Jag skulle ju igentligen jobba nu, men imorse när jag var ute ock sprang så ringde chefen för att se om jag kunde börja tidigare ock sluta fem istället. Inget som jag tackar nej till, så jag cyklade hem, duschade ock var där timman senare :) Så nu ikväll har jag ätit färskpotatis till middag ock en hel förpackning med glass till efterrätt :) Så nu är jag mätt ock belåten. Ska bara titta på ett eller två avsnitt av förspelet, sedan ska jag krypa i säng.
 
 
Så det blev ingen städning över huvudtaget hos mig, men det har jag tid med i veckan sedan :) Helt plötsligt blev jag ledig onsdag, torsdag ock fredag, hur fantastiskt? =)
 
 
 
 
 
 
 

IM TRY TO FIND SOME LIGHTS

 
 
 
Satan vad jag längtar efter mitt köksbord, hahah! Det har inte ens gått en vecka ...
Nu beställde jag precis en fruktskål som jag tror kommer pryda bordet snyggt ock sedan blev det ett skärp eftersom mitt har försvunnit sedan en lång tid tillbaka...
 
Hur som helst, ska dricka upp mitt vatten ock sedan gå ut ock springa min kvart :) Sedan får vi se om energin når ända till gymmet :) Annars ska jag försöka ta tag i städningen idag innan det blir kvällsjobb. Det är rena kaoset här just nu ...
 
 
 
 
 

FIRE MEET GASOLINE

 
 
Så jävla mycket svin alltsåå. Jag orkar inte! Igårkväll när vi var ute ock grillade så var det en som lämnade kläder till göran som han skulle ha till jobbet. Det låg i en påse som han la på baksidan. Vem stjäl volvo-kläder liksom. Joo tro fan att någon springer runt i trädgården ock tar allt de kommer åt. Så Imorse när vi skulle åka ut till båten, så ser vi att knäskydden ligger utanför dörren ock påsen ligger slängd i häcken. Fan att det alltid ska vara något. Jag har ju fått min bil repad av någon jävla idiot. Jag var ganska säker att det var utanför coop, då man är ganska utsatt där. Men nu vet jag fan inte, det kan lika gärna ha hänt här på gården.
Vart i världen ska man ta vägen där folk förstår orden " mitt ock ditt". Tänk hur det såg ut när man var liten, då kunde man lämna cyklar olåsta ock hela fadderullan. Det gå inte ens att jämöra i dagens samhälle. Jag blir så less på detta !
 
Sådär nog med ilska, även om jag alltid kommer störa mig på den jäveln som repade min fina bil :(
 
Idag var vi ute med båten ock hoppades på storfiske. Inte ett enda napp, vi hade alla sorters väder, ock ett jävla kaos att få in båten med den blåst som låg på idag. Men tillslut så gav det sig ock vi kunde åka hemmåt. Hur som helst, så var det kul att bara komma ut en sväng :)
Nu ska jag krypa ner i sängen, för imorn står det söndags-jobb på schemat :)
 
 
Dagens frukost satt som en smäck ! :D
 
 
 
 

LUSH LIFE

 
 
 
 
 
Godmorgon på er =) Tänk om man kunde få sova en hel kväll utan att ha något att göra. Det är inte ofta det händer. Men så blev min gårdag. Satt ute lite i solen igår, sedan tog jag ut mindy så hon fick vädra nosen lite. Runt tre drog Göran igång grillen ock wok-gasol-grillen ock det började lukta härligt. Jag hade inte förväntat mig att joina dem ute i trädgården, men när de dukade upp så dukade de upp för tre. Ooh jag blev lycklig i kroppen, första grillstunden för mig i år. Att man sedan kunde sitta ute ock äta ock bara njuta av solnedgången gjorde ju inte premiärgrillningen sämre, vilken känsla :) Jag åt så jävla mycket mat, så när jag traskade in vid halv sju, så satte jag mig i soffan, men somnade ganska snart. Så himla skönt. Sedan vaknade jag en tur vid tolv ock höll mig vaken några timmar, men somnade sen igen. Så att jag sovit är inget attt krypa under stolen med.
 
Idag hade hag hoppats på att vakna till en knallblå himmel, men så blev inte utgången. Kanske är det för att jag vaknar så satans tidigt? Himlen är vit, men jag har på känn att det kommer klarna upp så småningom :) Eller jag hoppas på det. I Sådana fall blir det en tur med båten :) Men vi får se!
 
 
Igår gjorde jag färskpressad juice, perfekt till frukosten =)
 
 
 
 
 
 
 

GODMORGON FREDAGSBARN

 
 
Igårkväll när jag kom hem från jobbet så hade de stängt ner elen i hela töreboda. Den var tuff. Kände mig så himla ensam, kunde inte starta datan, tv:n eller tända någon lampa över huvudtaget. Tänkte först om jag skulle behöva gå ner ock kolla säkringarna. Men tack o lov att jag slapp det, facebook avslöjar mycket (a)
 
Så äntligen fredag nu då, jag är ledig ock bara det är ju fantastiskt. Sedan njuter jag av att jag vaknar såhär tidigt ock känner mig klarvaken :) Idag tänkte jag gå ut ock köra den kvartens löpväg jag sprang igår, ock därefter ta en svängom på gymmet :) Sedan får jag se vad jag gör med denna dagen :)
 
I flera månader så har jag letat som en tok efter en skärbräda i marmor, ock igår kom det paketet hem till mig :) Sååå himla glad att den äntligen är min. Perfekt dekoration. Ock om bordet faller mig i smaken så tvivlar jag inte en sekund på att denna kommer passa perfekt till det :)
 
 

SÄG MIG VARFÖR VILL DU GÅ HEM

 
 
 
 
 
 
Idag började jag min morgon med en löptur på en kvart, i sakta format. Ändå blev jag slutkörd! Men det innebär att hela min kurva bara kan gå uppåt =) Försöker vara positiv liksom. Ock mina pjucks är supersköna, inget ont i benhinnorna ock ingen skoskav. Yeeeey Intersport alltsååå (y) ! Sedan har jag idag haft en lugn dag. Har diskat, dammsugit lite ock glott runt på nätet.
 
Nu tickar det mot jobbdags, vilket känns bra. Även om huvudvärken sitter i som den gjort hela veckan, så är jag inställd på att genomföra kvällen. Idag ska jag jobba med Elin, en av våra fantastiska sommarjobbare. Så det blir hennes första jobbpass. Har mycket kunskap att dela med mig av, ock nu känns det ganska bra för då kan jag lära henne de sakerna som jag prioriterar.
 
 
Denna köpte jag igår, ock den är så jävla snygg!
 
 
 
 
 
 

DÅ VAR DET BESTÄLLT =) !

 
 
 

I'M IN LOVE

 
 
Efter jobbet vid 17 drog jag till mariestad. Köpte lamellgardiner som jag ska ha till badrummet, sedan köpte jag fönsterfilm som jag också ska sätta upp där på samma sätt som jag gjort i matsal ock tv-rum. Tyckte det blev så förbannat bra, så lika bra att göra så på badrummet också. Sedan köpte jag lite dekoration dit också. Nu vill man bannemig bara att det ska blli klart :) Men el saknas ock en hel del byggarbete ock montering återstår. Vill bara städa bort alla kartonger o skit som står med saker i ock bli av med det. Nu ska jag vara så fjantig ock avsluta denna mening med; den som väntar på något gott ... Haha jag avskyr verkligen sådana uttryck, det är en sådan pensionärs-varning på det så det står härliga till.
 
 
Har nog gått ock bestämt mig för att beställa köksbordet ock stolarna. Skulle vara så skönt att sitta vid ett bord med utrymme. Att kunna ha lite deko men ändå få plats att äta. Nu är det antingen eller liksom, inte görkul direkt. Dessutom så har jag fallit pladask för denna kombinationen, så jag tror stenhårt på att det kommer vara skitsnyggt tillsammans !? Har kollat alldeles för länge på det utan att slå till så jag tror det är dags. Men funderar på att åka o kika på stolarna först även om jag vet att jag inte kommer ångra mig :) Synd att det ska vara sådan leveranstid bara, hahah :) Får se om jag tar tag i det i nästa vecka eller hur det blir =) Men om viljan får tala, så finns det nog ingen annan utväg!
 
 
 
 
 

JOBBAR FÖR BELÖNINGAR

 
 
Igår grunnade jag över om jag skulle få ett ryck någon dag framöver. Idag kom det ock mitt hår kapades 5 cm. Väl förberedd. Sedan har jag bara sovit. Jag har klarat maj månad, med ynka lediga dagar, så idag släppte jag spärren ock tillät mig att sova mitt på dagen. Det var fantastiskt skönt!
 
Nu ska jag alldeles strax gå o duscha. Numera duschar jag i min egna lägenhet, det ni. Det är inte färdigt än, men att kunna duscha hemma, den känslan är skön. Kan inte fatta att jag klarat mig utan en dusch i två år. Blir faktiskt ganska stolt över mig själv. Har aldrig klagat över situationen. Men nu känner jag mig ganska bortskämd helt plötsligt som slipper duscha någon annanstans.
 
 
Så idag passade jag på att beställa lite nytt till badrummet, men även till mig själv också :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LITE AV EN VANA

 
 
 
 
 
 

Jag har inte haft så mycket inspiration till att skriva så mycket här under veckorna. Men när sedan den nya måndagen anländer ock jag blickar tillbaka på den gångna veckan, så har jag ju ganska mycket jag kan skriva om igentligen. Jag har väl helt enkelt varit så trött att jag inte orkat. Förra veckan då. I onsdags när jag kom till jobbet så stod det en blombukett där till mig, ett blombud. Hur fantastiskt? Jag har ju fått en sådan dille på blombuketter som ni säkert redan vet. Nu har liljorna blommat ut ock sprider en härlig doft i mitt hem.
 
I lördags så bjöd vi pappa på mat ock bowling på O´Learys i skövde. Även Helen ock Felicia hängde med, sjukt kul kväll ! =D Sedan när jag kom hem efter ett på natten så åt jag upp mitt godis som låg här hemma, sedan somnade jag direkt, men tur var väl det, då det stod söndagsjobb på schemat för min del. Så jag traskade iväg vid sju på söndagsmorgonen, ock helt plötsligt var klockan tre ock det var en skön känsla jag traskade hem med. Sedan tillbringade vi hela eftermiddagen ock kvällen hos mamma för att fira mors dag med god mat ock tårta.
 
Igår när jag gick ock la mig så tänkte jag, okey imorn är det en ny vecka med nya tag. När jag vaknade imorse så hade de dära tagen som jag skulle göra inte så stor påverkan på mig längre. Regnet öste ner ock vindarna regerade. Jaa, det blev helt enkelt ingen träning för mig denna måndagen. Istället så sitter jag här med en påse gelénappar. Karaktären suger så att säga ... Men jag har ingen jag måste vara perfekt för, vilket känns skönt. Om jag så känner för att äta godis till frukost så gör jag det, ock så är det.
 
 
 
 

RSS 2.0