sista fredagen detta året




Inte många dagar kvar av detta året, ock nu sitter jag här, spetsad, men inte på sprit ock lägger upp planer inför nyår. Idag måste jag ställa upp som schaufför igen, tro det eller ej, men så ligger det till. Utöver så har jag även denna dagen ganska så mycket att prestera. Jag ska städa hela huset inför imorn, shoppa all mat som vi ska ha på vårat plockbord, boka taxi, fixa naglar, försöka hitta smådekorationer som t.ex. champagneglas, plastglas... Ja, allt vad jag kan komma på inför nyår måste förberedas idag, då jag jobbar imorgon. Provade klänningen imorse, ock jag är väl inte övernöjd men.... Så är det när det inte finns någon glitterbutik ämnad för mig.


Men nu måste jag fixa mig lite granna, om jag ska till skövde klockan 13.00




highscooooore



Hejsan, såhär mellan jul o nyår är det så mycket som händer i mitt liv, fullt upp med att fara hit o dit, planera nyår, ja precis allting, så jag har inte riktigt tid för datan. Men ett inlägg ska ni få :) Det var en trevlig kväll igår hos mamma o Göran, med väldigt god mat. Rundade av kvällen ock vände hemmåt runt halv tolv :)

Idag har jag bara vaknat ock fixat mig. Ska käka lite frukost nu, sedan styr jag forden mot skövde, för lite shopping, restaurang, ock därefter en tur till mr... Sover där, för imorn ska jag joina honom till IKEA ock A6. Första gången jag åker till A6, så det ska bli himla trevligt :) På IKEA så blir det nog mest en rådkanin! :D


BTW, jag har kirrat nyår, skumpan är köpt, bandeaun är sydd, hoppas bara klänningen passar :)
Nu räknar jag som Lovisa, en dag kvar ! :D yeeeeeees


Veva händerna i luften, skrik Maliiiiiiiiiiiiiin is the best, no fucking protest ;)









tisdag



Hallojsan, hoppas allt är typ underbart med er alla :) Jag har städat mitt rum på morgonen ock tro det eller ej, men jag har fixat nytt recept på p-piller. Är typ överlycklig då det var sista dagen imorn :D det gäller att inte ge sig har jag fått in i hjärnan nu. Det tog mig 9 dagar, Men alla de 9 dagarnas kämpa har det vart värt ! Känns så himla gött att jag hann även om det var i sista stund! Så all den positiva energin fick mig att städa rummet, slänga ut adventssljusstaken ock in med de nya julklapparna :) Vädret har hjälpt mig lite på traven, solsken ock knallblå himmel, jag älskar solens energi!

Så då var det tisdag. Ikväll ska jag, Therese, Fredrik, Hanna, Andreas, Annika ock Filip (?) in till Mamma o Göran ock käka middag :) Ska bli trevligt :) Så just nu måste jag fixa mig litegranna, så jag ser något anständig ut :)



En typ tre år gammal bild







på annandag jul uppdateras juldagen


Hej allesammans :) Blev en väldigt lyckad kväll igår, med först en förfest hos Therese, med glögg-shottar ock tomtevisor hit o dit :) närmare åtta ringde vi taxin som fick äran att köra oss till Johanna ock där fortsatte förfesten med ytterligare några personer :) Senare traskade vi mot statt :) Mycket dans fick vår hunger att växa så vid ett bestämde vi oss för att dra ock beställa pizza, sedan ringde vi en taxi som fick köra hem oss, då även dagmar satt igång, ock väl hemma i lägenheten så satte vi oss ock mumsade pizza genom natten :)

Ska kolla på en film nu, sedan Victoria's secret fashion show ock därefter börjar den där Mary på fyran klockan 21.00 :)








julaftons-outfit










the day after christmas



Nu har den efterlängtade juldagen anlänt :) Ska gå ut o duscha nu, ock sedan blir det till att vila lite granna, låta håret torka ock sedan börja fixa ordning mig för en kväll i dunder o brak :) Två förfester ock sedan statt i mitt allra bästa sällskap :) (jo vi har förköp). Hinner förhoppningsvis lägga in gårdagens outfit i all hast också :)

Men nu ska jag fixa lite musik inför kvällen kvällen! :D




christmas eve




God juldags-morgon :)
Hade en väldigt bra jul igår :) Dagens började med att klockan ringde 05.00, ock jag städade, duschade ock fixade ordning mig, innan jag ock fredrik vid halv elva drog in ock fixade de sista julklapparna ock sedan for till mamma. Hjälpte henna att fixa ordning hennes hår, lockar :) Närmare tolv begav vi oss in mot mariestad, Belinda, Niklas ock Felicia ock resten av släkten som var där :) Åt god mat, kollade på kalle anka, hälsade in tomten, ock lekte med Felicia ock Linus ock alla deras julklappar :) Felicia ock Linus fick vara tomtenissar, ock jag har nog aldrig skrattat så mycket när de skulle dela ut julklapparna, Linus alltså ! :D

Närmare 18 - 19 stryde vi julen vidare hem i fägre. Trots att magen var full, så åt vi mat igen, körde ordlekar ock hade julklappsutdelning, där ingen tomte kom så Arvid fick ställa upp som tomte-nisse :) Kvällen rundades av vid 02.00, ock sängen har nog aldrig lockat så mycket!


Har ingen bild på våran gran att lägga upp, men tur är väl det.... Den ser ut som ett fan-skap ! Hur som helst, Tack för en fin jul allesammans! :D






merry christmas



Klockan har passerat tolvslaget ock ja, nu är det jul, varesig det känns som så eller inte !
Min uppesittarkväll spenderades inne i Töreboda, ock jag har nu bara kommit hem. Tanken har slått mig att jag glömt köpa julklappar till några ... Som sagt julstressen är på, men på något sätt känner jag mig ganska sansad ändå. Ett sånt dära vanligt julrim fick jag till där på slutet i all hast.

Är mer stressad över att jag inte han få tag på nya p-piller efter en veckas försök. Blev så irriterad förut så jag började tjuta. Nu får jag börja om på ny kula. Jävla ungdomsmottagning, där de säger att de ska vara där ena dan, ock så när man väl är där, så får man en ny tid, ock även den skjuter de upp. Jag hatar det, fan fan fan .... fortsätter med fan fan fan ..... Ilskan bryter ut i hela kroppen, känns som jag ska explodera vilken minut som helst!

Ska tvätta bort sminket ock krypa i säng nu, klockan ringer på 05.00.








running out of time this year



Sovit ända tills nu, hur skönt som helst, ock välbehövligt. Så vad ska jag säga? Räknar ner de sista dagarna av detta året, ock visst känns det helt sjukt att det är jul på lördag. Tror det är nu som livet börjar springa iväg, ock åren försvinner. Så jag avslutar faktiskt här.

Imorn är det äntligen dags för jobb mellan 10 - 18 :)
Inget data-sittande alltså, som ni förstår!



 

 


highscoreee



Haft en heldag inne i Töreboda med lilla Felicia, mamma o Therese :) Har bland annat sytt en helt egen röd bandeau, av ett par röda spets-trosor ock en kjol, sedan har jag fixat två par jeans! :) Jag talar om en riktigt nöjd tjej här nu :)  Sedan när belinda slutat, så drog vi allihopa till Kina-restaurangen. Väldigt gott ! :D Nu är jag hemma ock är en gnutta trött, så ska ta igen mig lite i soffan nu :))




fräscht








maybe this ?







bad day



Jag blir galen, folket på ungdomsmottagningen har tatt jullov, allihopa !! Så nu finns det inte en enda där som kan skriva ut ett nytt recept åt mig. Fan vad piss jag blir :(
Nu går mina piller ut i veckan också..... fan !


kommer att ägna min kväll åt att shoppa skor, ska se om det finns några jeffrey campbell skor i min storlek att klicka hem. Shopping är den enda sanna glädjen! Ock efter att ha gått in i den sjätte timmen av att ha ringt morgonen lång, så är jag så jävla less nu också när jag fick ett sånt där negativt svar efter 6 timmars kämparglöd.




 

 


snow















gårdagens shopping
















zappar på nätet




Sitter ock bläddrar runt på nätet, ock har nu funnit utseéndet på den väskan som jag är så oerhört kär i, men som jag inte kan hitta någon stans ! Vet inte vart jag ska leta heller, har kollat överallt. Den enda som går att hitta är den äkta chanel, men jag känner inte för att lägga så mycket pengar på en väska, så jag skulle så gärna vilja hitta en kopia på denna väskan, men vart ? Om någon av er vet, så ta gärna kontakt med mig, en hoppfull tjej!



Såhär ser den perfekta party-väskan ut, som jag söker.
Ska endast få plats med mobil, nyckel, läppglans, nordea-kort,
legitimation ock kanske en liten puder-dosa.
Var finns denna kärlek !?








picture


















dan före dan före dan före dan före dopparedagen



Godmorgon, sitter här ock ringer tusen samtal till ungdomsmottagningen, men ingen tycks vilja ställa upp o svara i telefonen. måste ha nya p-piller, o nu är det brådiiiiiiiiiis! fan vad trött jag blir!

Hur som helst, har precis valt kläder till Julafton, så nu slipper jag stressa med det i sista stund :) Idag har jag ingenting planerat, så ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt. Kommer bland annat visa hårsmycket som jag köpte igår, tänkte ju inte lägga upp gårdagens shopping först, men igår när jag satte i hårsmycket så kände jag mig bara mer eller mindre tvungen :) Har kollat på ett sånt på stylebytyra, men det har aldrig blivit av att jag beställt det därifrån, ock igår i skövde, så fann jag det, ock shiit vilken lycka :)




 

 


lördag 17 december

































my hair












dagens outfit







lördagen den 10 decembers suddiga - bjudar'bilder












19 december




Efter en härlig dag i skövde :) Är klar med alla julklappar för detta året. Känns jävligt bra ! Tog en vilopaus direkt när jag kom hem efter att jag tryckt i mig allt godis som jag köpte. Vaknade vid åtta ock såg fram emot pengarna på bordet, som nu inte går fan. Helvete, jag kunde ju vilat lite till (a) haha

Hur som helst :) Blev som sagt tre julklappar till idag, sedan fick det bli ett hårsmycke, superlim, en vit skjorta ock tre glittriga nagelfilar :) Inget att visa upp direkt :) Skjortan som jag köpte har jag redan en likadan, men vem kan få för många basplagg liksom ? :)


Stay tuned




beautiful weekend




Godmorgon på er, vilken helg jag haft ! Har inte haft den minsta tid till att sitta vid datan, som ni märkt. I fredags åkte jag in till mamma o Göran. Vi bakade köttbullar ock en massa julgodis, så nu är våran del av julbordet avklarat. I år har köttbullarna alla möjliga former ock storlekar, då vi var tre som rullade, ock alla olika. Sedan gick vi ock handlade ock käkade pizza. Mumssss ! :D

Mätta o belåtna gick vi tillbaka hem, ock slog oss ner framför tv:n. Såg bland annat på spåret ock Die hard 4.0. Den slutade vid 01.00, så jag bestämde mig för att sova över hos mamma o Göran. Jobbade ju dessutom dagen efter mellan 10-13. Slapp jobbdag. Efter jobbet var det raka vägen hem, i raketfart, för att duscha ock börja fixa ordning mig inför min lördag-kväll, hjälpte även Therese att färga håret, så nu är den roten bortspolad :) Vid 19 rullade folket in ock vi spårade ganska rejält, fast på ett bra sätt. Jag ock fredrik var nog värst som utförde sista skålen vid 04.00. Utöver så blev det en himla rolig spel-drickar-kväll i trevligt sällskap. :D

Nu hade söndagen landat, Vaknade upp med gårdagens smink ock tur var väl det, då jag bara hade 20 minuter på mig. Blev väckt vid 10.40 ock klockan 11.00 drog vi iväg mot Kinnekulle ock ett stort julbord med god efterrätt ock en massa godis. Kände hur allas blickar plötsligt vändes mot mig av ett sådär 100 tal människor, då jag tog in på det långa efterrätts-bordet !! Anlände i fägre runt 16.00 ock då var det enbart mjukisbyxor ock pluffströjja som gällde, innan jag styrde vidare in mot mamma, så hon kunde kika över mitt hår :) Är faktiskt nöjd nu, eller ja nöjdare varjefall, så ska försöka ta en bild senare idag hade jag tänkt :)

Ny vecka idag då, ock min dag ska spenderas i skövde med Marie. Ska in till Töreboda vid 11 ock uträtta lite ärenden, sedan tuffar vi mot storstaden SkövdeCity för julklapps-shopping :D


Hörs ikväll alltså, med bilder från min två senaste lördagar, dagens outfit ock förmodligen före- ock efter-resultat på håret :)




 

 

 


suddig fredag-outfit

 

 

 

 

 

 

 


onsdag - & torsdagsshopping





 

1 Halsband
1 Örhänge
3 Ringar
Nagel-kit Depend
Sminkborttagning Loréal
Ögonbrynspenna H&M
Treatment mascara Make Up Store
Easy cover Make Up Store

 

 

 

Röd kjol
Svart Bandeau
3 par trosor

 

Ska med försök av de ena röda trosorna ock den röda kjolen försöka fixa mig en röd bandeau. Spetsen på trosorna ska vara i bak ock en bit av kjolen ska jag göra till framsida. Ska bli spännande o se om jag kan lyckas, är dock rädd att det inte kommer hålla, då spets har lätt att repa sig om man klipper i det, men jag ska göra ett försök, för jag MÅSTE ha en röd bandeau till nyår !!!!!!!!

 

 

 

 


starting the weekend




Godmorgon :) Har städat av lite nu på morgonkvisten :)
Idag ska jag in till mamma ock hjälpa henna rulla köttbullar till Jul :) Sedan får vi se vad vi hittar på när vi är klara med det :) Ska nog baka lite julgodis också :D Känns väldigt sjukt att Idol är slut nu, för vad ska man nu hugga tänderna i på fredags-kvällarna !?
Ska varjefall se om mamma kan göra något åt mitt hår.. Det tar ju sån tid, men det vore så skönt att byta ut ett 30-tal slingor till det gamla som var tjockare uti ändarna! Behöver verkligen det, dock känns det ganska långt bort från vad som kan bli verklighet .. :(


Men hur som helst, det är fredag ock bara det känns ju bra !

Nu är våra biljetter inför juldagen fixat också, känns fruktansvärt bra att de är klart ! Nu kan vi bara välkomna den kvällen, men det är mycket som ska hinnas med innan, så tiden behöver ju inte rusa iväg nu känner jag, så länge vi har det framför oss så kan det inte bli så mycket bättre :D








gårdagens outfit




Skippade dock klackarna, då regnet hängde i mark o luft! Ska faktiskt vila lite nu, känner mig helt borta, jag är hungrig ock trött då kombar det med julmust ock en film ock hoppas på att somna en, två ne säg tre gånger om!








08.33



Hade även tagit en liten outfit-bild igår men just nu orkar jag inte skriva mer, så jag ska försöka torka bort morgonens skitsnack ock sedan fixa mig för att sedan åka ock fixa biljetterna på nytt. Sedan blir det jobb mellan 14.15 - 17.15 ! Hörs ikväll! Hoppas eran dag började bättre än min !




lill-lördag



Vad gör man när allting går emot en !?

Igår började min dag med att jag skulle sätta i nya håret, så ja, nu är det långt igen, men dessvärre så är jag inte det minsta nöjd :( Vill fan slita ut det, NUUU! ... Denna gången var håret så himla tunt i topparna mot vad det förra var, så nu syns det verkilgen att det är fejk. Då mitt är tjockt ända ut i topparna, ock jag har klippt min hår rakt, så blir det värsta kanten när det andra sen är så himla tunt så det till o med lyser igenom :( fan ska jag slita ut det, eller ska jag hata mitt hår i 3 hela månader :( ? Bara för detta, så känns hela min jul o nyår förstörd ock bortkastad.

Igår skulle jag ock Lovisa även fixa biljetter, men när vi väl kom dit, så fick vi en uppdatering av att biljett-försäljningen inte började förrän idag, torsdag. Kändes hur jävla O-gött som helst ! Så då är det bara att fixa sig ock dra in idag igen då ... :s Inte konstigt att jag inte har pengar, då allting hamnar på dyr soppa :s

Efter Mariestad åkte jag o mamma hem till henne ock käkade, innan hon skulle börja jobba vid fem, ock då drog jag mot skövde för att uträtta lite ärenden. Visar ikväll vad jag fick med mig!
blev kvar i skövde över natten, ock har nu bara kommit hem. Men att komma hem förstörde min dag, ock jag mår redan skit över att jag åkte hem. Tänk att varje dag ska man få sig smäll ock dåligast mår man för att man inte har ett jobb, för hade jag haft det så hade jag fan inte bott här ock åååh vad underbart det hade vart. Det tär på hela min kropp innombords att vara här !





MODEKUNG's - LOVE








funderar på att klicka ....







helvete, jag vill ha hela högen !!!



Kan fan inte välja bort några, men jag har en störra crush i de silvriga, de guldiga, leopard ock de röda sjukt mycket ! Har ändå ett par silvriga skor, men dessa är ju fan lika så mycket snygga :D

Hatar att jag Älskar web-shop !











dagens slappa outfit




Efter att ha suttit här på mitt blåmärkta arsle, ( ja, jag trillade i lördags ock har världens blåmärke på ändan ) ock berättat om mina dagar, så kan jag nu meddela att jag måste be er lyssna på Mike Posner´s nya låt - Looks like sex, ock se vad ni tycker ? :) Har spelat den några varv nu faktiskt ock den börjar fastna :)





 

 


we must stand together



Igår när jag slutat jobbet vid ett så drog jag till mamma där även Therese var :) Vi åt middag tillsammans ock sedan hjälpte mamma mig med att ta ut allt mitt löshår för att sedan färga mitt hår. Usch vad kort hår jag har nu, känns fruktansvärt, när jag kan jämföra med den längden jag hade :) Men det var skönt att få ut det faktiskt ock vila håret lite :) Nu sitter jag här, korthårig ock skriver en liten to-do-list inför morgondagen :)

Ska åka in till mamma vid 08.00 imorgon, så det blir tidig uppstigning för min del :) Hämtade ut mitt nya löshår häromdagen, ock det ska jag sätta i imorn :) yeeees, highscore! Nytt ock fräscht inför kommande helger, Jul, Nyår ja hela paketet ock det känns väldigt väldigt bra!

När håret är klart så drar jag mot Lill-staden Mariestad ock hämtar upp Lovisa för att sedan fixa biljetter, ock sedan ska vi nog gå över stan :) Vi ska dessutom göra premiär i en ny klänning-butik som nyss har öppnat, så det ska bli himla trevligt :) Hoppas på att man kan hitta något inför jul, eller varför inte nyår ? :D


Kan ju meddela alla att min jul är räddad ock jag slipper sitta hemma ock dö på julafton :) Får träffa mina släktningar likt varje jul :D



Såhär kort är mitt hår igen :O shiit ..........
Men imorn är det långt igen :D :D :D :D :D



 

 

Ska försöka ta före- ock efterbild imorn (:

 

 


Lördag, söndag & måndag




Datan är hemma igen, ock nu är det jag som hänger mig fyrkantig framför den.

Nu till min helg då :) I lördags så var det 20-års fest i Boda bygdegård :) Jag tog med mig Lovisa som sällskap som jag nämnt tidigare :) Vi började kvällen hemma hos mamma, där musiken ock drickat flödade :) Närmare 22 insåg jag att jag var tvungen att välja bort 2 av mina 3 klackskor som jag ville ha denna kvällen. Vid tio for vi till Boda ock dansade kvällen ut :) Det blev en mycket rolig kväll som rundades av vid halv tre då Lovisas mamma kom o hämtade oss :) Stort TACK till Fredrik som höll i denna kväll som sin 20-års fest :D


Söndagen vaknade jag upp runt halv tolv, tvättade bort lördagens bravader ock sminkade mig på nytt. Undertiden fixade Göran en rejäler frukost åt mig o han :) Proppmätta därefter så slog vi oss ner framför Jägarna 2 :) När den filmen väl var slut var klockan halv tre begav jag mig mot Coop för att spendera tiden där för jobb till 22.15. Börjar ni tröttna ? Inte jag :) När jag väl var hos mamma vid 22.40 så hade de fixat varma mackor till mig sedan bjöd de på någon jävligt god ock tjock typ av ölkorv som de köpt i Göteborg för hela jävla 140 spänn. SJUKT DYRT. Men den var jävligt god ock ! Var i säng närmare 24.00 ock månadmorgonen därpå ringde klockan vid 05.30 ock jag promenerade tillbaks till coop ock jobbade mellan 7.45 - 13.00 :)


Idag kan jag kortfatta dagen med att jag inte gjort ett piss :)









datan försvinner under dagen :(




Godmorgon på er, tänkte bara säga att ni inte behöver gå in här under dagen, för pappa tänker ta datan nu, så jag har inte en möjlighet att uppdatera förrän ikväll igen ... :(

Tack för mig, så hör jag av mig ikväll när datan är hemma igen !



ner i soffan



jaa, vad ska jag säga, helgen har levererat på högsta grad :D Ock jag har fortfarande knappt sovit, så jag orkar faktiskt inte blogga nu, men imorn är jag back on track. Jobbade sent igår ock tidigt idag, så just nu ska jag bara sova ikapp de timmarna jag missat mellan lördag o måndag ! En film ock en påse popcorn ock jag sätter punkt! hörs imorn :D



 

 


min namnsdag + 20-års fest



Namnsdagar slutade visst betyda något när man fyllt 20. Här sitter jag ensam ock väntar på ett grattis, men det verkar som att ingen mer än jag har koll på att det är den 10 december, ock likt varje år, så har jag faktiskt namnsdag. hur kul ?

Men vad gör väl det när jag väntar på min vackra vän Lovisa. Ikväll är det hennes tur att hänga med mig på rajtan tajtan :) Blir jag bjuden av någon från den andra vän-kretsen, så brukar jag alltid få ta med mig någon, ock ikväll valde jag Lovisa, då hon alldrig vart med på ett sånt här chabrak tidigare :D Snäll mamma som man har, så välkomnar hon oss att förfesta hos henne, innan hon senare kör oss till Fredriks 20-års fest :) Jag har fixat en jättefin present :)


Nepp nu har jag inte mycket mer tid att sitta här. Imorn blir det inte heller någon bloggning direkt. Sover hos mamma inatt ock imorn är det jobb mellan 15-22.15 :) Så ah vi får se, kanske lägger in ett inlägg imorn kväll, beroende på hus slut jag är :)




 

 

 


3 grupper klara för festivalen 2012




Käkar en massa, ock går igenom min garderob, för att hitta något att ha på mig imorron, då det vankas 20-års fest :) Ska bli riktigt kul ! Såg även att Töreboda-festivalen släppt några artister inför festivalen 2012 :) De släppta är Danske Kim Larsen, Svensk/danske metalbandet Amaranthe med sångaren Joakim Lundberg från Mariestad ock dessutom Tobbe trollkarl. Känner mig lite lagom skeptisk till dessa, men de bästa släpps ju alltid i slutet, ock det är då jag hänger på kroken, med smilet fixat.... Hoppas jag varjefall :)

Kim Larsen vet jag inte så mycket om, känner igen låten this is my life bara. Amaranthe är inte det minsta min musiksmak, men på något sätt tror jag att det kan bli bra, När tjejen kommer in i låten, så blir det riktigt grymt , hon har sjukt fin röst !  Lyssna på Amaranthine med Amaranthe, den gillar jag faktiskt!






 

 


everything changes



Sitter ock läser min förra blogg, ock jag var en helt annan människa på alla sätt o vis. Jag blickar över axeln, vad jag ser, syns inte till. I dagens läge känner jag att de sista åren runnit iväg, ock jag kan ångra vissa saker jag inte gjort än. Men jag ger det en chans att inse att jag har hur mycket tid som helst kvar att uppleva :) Jag kan känna att mitt liv började när jag var 18, jag tog ett stort steg ock kunde berätta för min mamma hur jag verkligen mått alla mina år, Ock hon hjälpte mig igenom ett stort projekt! Innan stängde jag in mig själv i en box, utan att låta någon komma nära. Men det känns bara bra att jag lämnade den biten utanför!

Jag lägger en blick på dagens schema, vad som väntar är jobb mellan 18-22.15 :) Missar dock idol, men det spelar jag in, så kan jag när jag kommit hem avnjuta ett kilo godis framför idol, låt mig säga natten lång ! :)




 

 


kärlek till modekungen











Snyggt från Style By Tyra!








down for whatever




Jag sitter nu framför tv:n ock kollar på någon film ock rensar bland alla mina mode-tidningar. Har så oerhört mycket tidningar som bara tar plats, så sitter ock klipper ut viktig info som kan vara bra att ha ifall man någon gång under livet kommer hamna i ett vägskäl som man klarat av tidigare med hjälp av dessa tidningar, då har jag kvar de tipsen. :)


Min bror ska ha nätet nu, så jag får se om det blir något mer senare beroende på när han är klar med det, men det brukar dröjja.



Utanför mitt fönster (suddiga bilder)











outfit



Idag mixade jag en skön jumpsuit med en tjockare flanell-skjorta :)
Det blev en massa mönster ..







längtar till fjortonde december



Då släpps H&M's kollektion som jag skrev om tidigare. "The girl with the dragon tattoo".
Här kommer en liten sneak peak på kollektionen. :)

KÄRLEK!



















Här nedan kommer plaggen som kommer släppas,
ock jag listar mina favoriter! :D







På bilden ovan vill jag ha kängorna på nedre raden. Jag vill ha de första byxorna (bild2) Sedan vill jag ha jeansvästen ock jeanskjolen! SJUKT SNYGGT!







Här ovan vill jag ha tre skinnbyxorna, mössan ock skinnjackorna!







Ock på denna sista bilden vill jag nästan ha allt! Vill ha cardiganen på andra bilden, skorna på fjärde bilden, tishan på femte bilden, absolut den långa kappan på sjätte bilden, jeansjackan + ryggsäcken!



Detta är en riktigt grym kolletion, älskar den redan trots att den inte kommit ut än, haha! :D






skönhetstips för håret



Tänkte tipsa om lite bra tänke-sätt för att får starkare ock fräschare hår. Troligtvis så har de flesta av er liksom jag koll på detta, men detta ger varjefall mig en tankeställare, då jag sliter väldigt mycket på mitt hår ock har en väldigt dålig kost. Jag vet att man bör äta "bra", men tyvärr så gör jag inte det, men bara att läsa detta får mig att tänka i andra banor, ock man gör ett försök att bli snällare mot sitt hår. Jag har alltid i värmeskydd ock försöker sköta det på den fronten, men min svaga punkt är att jag måste inse att jag måste äta "bättre mat" ock definitivt försöka få mer sömn. Sover vanligtvis inte mer än fyra fem timmar vilket är extremt dåligt både för håret men även för hela livet. Trots att man inte känner av det nu, så om man inte får sin sömn som man behöver, så känner sig kroppen stressad, vilket försvårar livet i längden!




Här kommer varjefall 7 oslagbara tips för håret



1. Torka håret på rätt sätt


Är du en av de som ruffsar håret med handduken för att få det torrt? Plocka fram en kam eller en glesare borste ock kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre på håret.


2. Tandborstknepet

Jobbiga ock uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste, Borsta försiktigt ner småhåren med den sprayade tandborsten. Tada!


3. Snabbt volymfix

Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar ock gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.


4. Hållbar partyfrisyr

Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.


5. Maximera inpackningen

Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.


6. Skydda ditt hår

Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol ock varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsfaktor för håret ock ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön ock plattång åker fram.


7. Rätt kost - Starkt hår

Ett torrt, glanslöst ock slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning ock för lite sömn - så vill du ha blankt ock starkt hår är hälsosamma vanor A ock O. Intaget av folsyra ock B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar i bland annat sallad, jordgubbar ock solrosfrön, hjälper kroppen att producera nytt ock friskt hår.











modetidningar




Godmorgon :) Efter frukost, så hamnar jag givetvis här i soffan med datan i högsta hugg. Men nu ska jag dra näven ur brödrosten, ock fokusera på lite inspiration via Sofis Mode, Chic & Nelly :) Tack ock lov att jag har det nya numrena!

I nästa inlägg tänkte jag ge lite hårtips :) så stay tuned



 

 

 






Toca me - Azuro knäcker



Härlig kväll :) Har nyss fixat ock käkat toast, mmmmm :) Nu ska jag till efterrätt värma på lite glögg, ock sedan krypa ner i min varma säng framför en film innan sex and the city clockan 23 :)
Ledig imorn med ...

Men nu tänker inte jag blogga mer idag, känner att jag gjort ett bra jobb ändå ock slått 10 inläggs-gränsen, Bra jobbat, bra jobbat Maliin!






 

 


lite mer ny musik



Har ni hört den svenska björnstammens nya låt, Svalkar vinden ? Tycker den påminner något extremt om den förra hitten, Vart jag mig i värden vänder. Den är exakt likadan bara att texten är bytt. Känns sådär.

Sedan har ju Nicki Minaj uppdaterat en ny låt, Roman in Moscow, men den har jag spelat några gånger, ock tycker faktiskt att den är bra. Första intrycket var jag inte alls intresserad av att spela den, men nu har den dunkat ut ur högtalarna ganska många gånger ock jag börjar inse att den är bra :)

Sedan har ju Mohombi gjort en ny verision av Cranberries låt zombie. Hans låt heter In your head, ock trots kopian, så jag tycker den är riktigt riktigt bra (y)



Tre nya låtar för er som missat :D




Min mage kurrar som vargen Twilight-Jacob ryter



Nu ska jag fixa lite käk, är så himla hungrig, men jag har inte haft tid att laga mat än, då jag städat ett bra tag, men ska ta upp något som jag kan fixa senare. Så en varma koppen, en kopp te, en morot ock en massa cocktailtomater får bli bra sålänge ! Funderar på att sätta på en film ock chilla lite granna :)




 

 


MUSIK - TIPS



Delar med mig av lite fräsch musik som sprider glädje i varjefall mitt rum denna kväll :) Volymen står på max, fönstrena rör sig av all bas, ock jag bara njuter av kärleken till musiken!


På allra första plats, som jag skrivit tidigare, Mina favoriter - ITALOBROTHERS med låten BOOM

1. Azuro feat. elly -
Toca Me (dan winter edit)
2. Cascada - Au Revoir (dj gollum edit)
3. Natalia kills - Love is a suicide
4. Crystal rock and hornyshakerz - How will I know (vanilla kiss edit)
5. Punkrockerz feat. carmen and camille - Shine 4U

Sedan hittade jag en låt, som jag tyckte var grym! När jag väl laddade ner den såg jag att den vart med på någon eurovision eller liknande, men eftersom jag inte kollar på sånt, så hade jag helt missat denna hit! Tycker den är riktigt skön, dock tröttnar man ganska fort på den när man väl kommit in i låten, men början är klockren!

Sunstroke Project & Olia Tira - Run Away








clothes










jag älskar mina smycken oerhört








Såhär såg det ut först!
På bilden ovan har den svarta hylla växlat till grå pga av allt damm.
Men nu är det rent ock fint på min smyckes-hylla :) Ock smyckena är också avdammade :) göööött!
När jag städar, så plockar jag bort allting ock lägger det på golvet så jag kan torka ur hyllan. Sedan lägger jag upp smycken var för sig, så alla är rena ock fina. Det tar timmar, men det är det värt !

























klart!




 

 

Känns så himla skönt att jag har städat klart rummet. Nu slipper jag gör det imorn eller på fredag, hur gött !? :)

Har även städat bland alla smycken, därav dröjsmålet (?) Tänkte faktiskt visa allting i nästa inlägg, ska bara lägga in bilderna först :)

 

 

 


dags att städa... IGEN



Nu ska jag gå ock borsta tänderna ;) Kul o veta, jag vet ;)







Sedan ska jag städa lite granna i mitt rum. Sitter ock suger på karamellen om jag ska ge mig på att städa bland mina smycken också, men det tar sån jävla lång tid :O Men ah jag antar att det är dags nu! Återkommer om några timmar typ ;) Så kanske jag visar reultatet... Om det blir bra vill säga ;)






Indiska öppnar webshop



I vår kommer indiska att öppna webshop. Jag blev lite lycklig sådär :) Även om jag inte brukar hitta så mycket på indiska här i skövde, så vet jag att utbudet i Göteborg ock Stockholm är så självklart mycket större ock bättre. Så nu när de öppnar en webshop kommer även en lite ort-bo som jag kunna köpa de där sakerna som jag vet finns i större städer. Jag längtar!


Det börjar ta sig med web-butiker, men saknar carlings, bikbok, cubus, yap, weekday ... Ja listan kan bli lång, men de kommer väl också så småningom :)




 

 

 


love



Ååh, vad jag vill ha detta. Speciellt klock-halsbandet. Hur jävla snyggt som helst !








eleven o'clock




Riktigt skönt att vara ledig en dag som denna ock sova till ända, det klagar jag inte på, dock hade jag hellre jobbat men ..... Idag har jag inte något planerat, som vanligt kanske ni tycker men varje dag hittar jag något som tur är :) Har nyss betalat lite räkningar ock käkat frukost.


Ska försöka uppdatera ganska mycket idag, det är vad jag har tänkt varjefall, eftersom gårdagen blev så kass.



Börjar morgonen med Victoria's Secret Fashion Show :)




 

 

 


Inte min kväll idag



Hej allesammans, skulle kunna säga godmorgon, då jag nyss vaknat till liv efter att ha sovit i ett par timmar. Var sjukt trött idag, ock de senaste timmarna på jobbet fick jag en extrem huvudvärk, som verkligen inte var lätt att arbeta med. Så denna sömnpaus var allt jag behövde kände jag. Nu börjar jag komma tillbaka till verkligheten, men behöver ta igen mig lite till, så jag skriver inte ens massa nu, som jag kanske kommer ångra, så vi hörs imorn istället.




 

 


marken blev vit på en timma



Ska jag skratta eller gråta, det är frågan, men som sagt så kan jag inte göra något åt att det ligger ett täcke av snö utanför fönstret. Tror det eller ej, men jag är redan less på det. Förstår inte innebörden av den. Bidrar bara till bilolyckor, ock eftersom jag är en som är ute ock åker mycket, så känns det lite som att domedagen närmar sig, varjegång det är vinter. Låter väl helt stört, men det händer så lätt, ock förra året höll jag på o glida av vägen, gled ner mot diket, men skicklig som man är så kom jag upp igen innan det var försent :) haha
vad jag försöker säga är att jag gärna skulle se lite lätt snö runt jul, men that's it. Hur som helst så är jag glad att det inte kommit tidigare.

Kan ju ta några fler nackdelar:

- Jag halkar alltid vid fel tillfällen, inför fel folk, vid stora folksamlingar, ja så fort jag är iaktagen, så ska jag ner ock känna arslet mot snön. I dont get it!?
- Jag måste skotta uppfarten
- Man måste gå upp tidigare när man ska jobba, för att hinna skrapa bilen.
- Jag avskyr slask, att skorna ock strumporna blir dyblöta, riktigt äckligt.

Jag kan nog komma på tusen, men för att inte göra denna listan allt för lång, ock göra alla snö-älskare osäkra, så avslutar jag här, ock säger godnatt. Hörs senare imorn kväll, då jag jobbar till fyra:)




jordnötssmör, yummie



Hej på er, är hemma nu efter att jag jobbat i tre timmar bara, slappt ock gött för den lata, mindre kul för den effektive, men jag är glad att det var jag som fick de timmarna varjefall :) Imorn är det jobb igen mellan 8-16, TACK & LOV!


Fick ett erbjudande idag, ock jag sitter ock suger på det nu :) En resa till Kiel i februari, för sprit-shopping! wiiiiie, det lockar:)




 

 



outfit

 

 

Chefen ringde nyss, så nu måste jag skynda att fixa ordning mig. Börjar jobba om en timma.
Det är kaos, jag är stressad, jag är kaoset! Hörs senare ikväll igen då :)

 

 









vart kan man hitta glitterextensions ?



Jag är kär, riktigt kär. Har suttit ock kikat runt på nätet ock har fastnat för glitterextensions som man sätter i håret. Först kom ju fjädrar, men nu har det även kommit in i glitter. Jag som person älskar allt som glittrar ock syns. Så detta är bara ett måste för mig känner jag. Vet dock inte vart man kan få tag på det mer än i linköping :( Ååh tänk er vad snyggt nu när jag ska färga håret mörkbrunt (nästan svart) igen. Det skulle vara så himla snyggt att sätta in svart-glittriga extensions i håret då! Fan vad snyggt det är, aaaaaaah .... I'm going crazy !!!!!!!





 

 

 




ny header - what do you think ?


















jag inspireras - sjukt snygga bilder !





















TAIO CRUZ - TY.O - new album



Levererar Taio Cruz nya album. Alla låtarna finns på spotify så bara att söka på albumet så har ni dom framme :) De jag markerat med fet-text är mina personliga favoriter. De andra blir nog bättre när man lyssnat på de några gånger. Let's enjoy!


Hangover & Little bad girl - tidigare favoriter, & fortfarande lika bra är de låtarna!
There she goes
Make it last forever
World in our hands
Telling the world

Play
Tattoo
Troublemaker
Shotcaller
You're beautiful









små saker gör det vackert





Godmorgon :) Vilken vacker dag, med skinande sol som får frosten att glittra i silver ock guld, måste upplevas för att förstå's :) Sov väl aningen för länge igen, but who cares?

Ska börja denna dagen med att kolla på  "In her shoes". Var riktigt längesen jag såg den, så hoppas på att den är lika bra som jag minns den :)




 

 


smakprov på Cher Lloyds kommande album















sunday-love










utskrattad .... IGEN




Att kalas alltid för med sig att alla i slutändan sitter o skrattar åt mig förstår jag mig inte riktigt på, men det är väl bra att jag sprider glädje både på gott ock ont antar jag... (?)



 

 

 


Hur som helst, super duper mätt denna dagen med, efter att ha käkat ett alldeles för stort lass med smörgåstårta ock glasstårta. Konstigt nog, så det som lockar mest just nu är en film, ett tjockt duntäcke ock smörpopcorn som bodylotion på kroppen. Kan ju bara hoppas att eran helg har vart lika bra som min, för den är svår att slå :)
Imorn går vi in på ny veckan igen, ock vad som väntar där återstår att se, 20-års partajj på lördag varjefall, oerhört attraktivt! Have a nice evening :)






denna helgen var jag ingen nörd minsann!



Har faktiskt nyss kommit hem! Igår var det ju Breaking dawn som gjorde kvällen. Ååh den var lika bra som jag hoppats. Ibland kan man tänka att man inte ska ha för höga förväntningar ifall det inte skulle bli så bra som man hoppats, men denna filmen kan man inte ha för höga förväntningar på, utan att den faktiskt lever upp till det! Så helt klart en garanterad 10 / 10 :) När bion var slut runt 23.15 (?) började min färd hemmåt, men jag vände om ganska så fort igen ock parkerade på samma plats som tidigare på sandtorget. Ock där slutar kvällen i berättelse. Idag är jag trött, ock inte så lite heller. Men som den blygaste i klassen borde göra, så rycker jag upp axlarna ock förbereder mig för kalas denna afton !





 

 

 


saturday morning



Godmorgon på er alla vackra! Det blev en riktigt mysig kväll igår, ock min mage var överfull kvällen ut vill jag lova, men med så mycket gottigheter, så var det inte så konstigt! När mina vänner väl åkt hem närmare två halv tre (?) på natten, så inväntade jag min bror som kom strax efter tre. Ock runt fyra drog vi igång idol, men han somnade i soffan lika fort som han fick av sig dojjorna. Så jag satt i min ensamhet ock helt enkelt, njöt av idolerna. Närmare sju imorse hade jag sett allting, ock jag kunde krypa i säng med gott omdöme.

Ställde klockan på halv tio, för att inte försova mig till fritiden. Så nu har jag bara slappat i högsta grad efter en kort natt med en sömn på drygt tre timmar. Har även fixa naglarna igen. Nya tippar, mer behöver jag väl inte säga, för nu har jag ju skrivit så mycket om hur jag går tillväga med den fasen, så ni fattar ju :)

Ikväll är det, som jag nämnde tidigare i veckan, bio ock Breaking dawn. Ska bli riktigt kul :) Sen får vi se vad som händer i skövde :)




Igår fick det bli en röd tröja med större krage ock ett par svarta jeans :)
Bättre bild kunde jag inte fixa tyvärr.



 

 



twilight - movie'night




Välkomnar kvällen :) Tacosen är fixad liksaså jag o syster, lite smått då :) Nu kommer Lovisa om någon minut, sen inväntar vi bara Marie, ock våran filmkväll kan börja :) Twilight-night för fulla muggar :)



 

 

 


verklighetsbaserat



Hade nyss nesök av en såndär äcklig tusenfoting. Ock på det tog jag ock fredrik A ock O i ett högt opera-skrikande. Var det så vi skrämde iväg resten av folket ? Ock hur fan kom den in ock överlevde hela krypfärden genom huset ända till burspråket ? Vi fattar inget! Hur som helst. Musiken dunkar ock jag bara väntar på att klockan ska slå sju! :) Ska bli så himla trevligt idag. Så jag tar en o annan melodi i väntan.






Kan ha hittat den snyggaste jackan någonsin !

 

 

 

 


dekoration








mums för granatäpple



Efter 20 år så har jag testat mitt livs första granatäpple, ock jag måste säga att trots att det var hur svårt som helst äta, klibbigt ock att jag fick röda prickar i hela ansiktet ock på kroppen pga att det sprutade på bra, så var det gott, ock jag undrar varför jag inte testat det förut. En mycket spännande frukt, som det gäller att ha tålamod när man äter. Kanske en av mina favoritfrukter !?


 

 


Boom



Som sagt så har jag städat hela huset denna morgon. Bortsett från tvätt-stugan, för där har de andra massa kläder som ligger slängt på strykbrädan, ock så lågt tänker jag inte sjunka att jag viker in deras kläder i deras garderober!
Hur som helst, nu tycker jag att jag har gjort mitt för idag. Ska dra igång med mig själv nu, duscha ock fixa ordning mig litegranna inför ikväll! Ååh, detta kan bli den bästa fredagen på riktigt länge!


Hoppas ni får en riktigt skön fredag, för det ska jag ha.
Ska försöka uppdatera lite sen igen, men nu måste jag käka lite, det gick åt lite energi att dammsuga hela huset nämligen.



Bjuder på en ny uppfriskande festlåt, som jag föll pladdask för efter en sekund!







you're an angel



Ååh, jag älskar att vakna på morgonen ock se en stöttande kommentar, där det faktiskt känns som att vissa förstår att jag verkligen försöker :)

Utöver, så hinner jag knappt vakna innan en viss person tar sig in på mitt revir. Helt plötsligt är denna person shockad över att jag städar. För det första så har det blivit en rutin att jag går o småplockar i huset. När jag väl släpper ut en kommentar liknande: Men jag bar ut all post som ska eldas häromdagen. Motkommentar: Fast ne det gjorde du ju inte...
Alltså varför, hur fan vet han vad jag gör o inte gör, när han inte ser vad som händer. Att vi plötsligt har uppe julgardiner i köket, adventljusstakarna är framme, trappan är lite pyntad, ljusslinga i tallen, att det är damsuget i både hall, kök, tv-rum, matsalsrum, långhall, burspråk inklusive mitt egna rum. Ne all skit har säkert bara försvunnit! Om man bara kunde få ett uppskattande tack någon gång istället för någon som säger, fast det här har ju inte du gjort!



lace shirt + denim vest + leather pants is my look of today

 

 

 

 


försöker glömma, det gör jag verkligen



Har nyss målat mina naglar för att tänka på annat. Det fick gå i nyansen lila :)









Jag känner mig inte på humör nu för att uppdatera, dessutom ska fredrik snart ha internet igen, så han kan plugga. Så jag antar att detta blir det sista för ikväll. Under kvällen ska jag se på "a cinderella story" klockan 21.00 på trean, sedan "sex and the city" i vanlig ordning! Under detta ska jag förtära lite glögg, någon cider ock bara försöka glömma denna kvällen!






I'm not afraid to cry anymore



Har nyss städat lite granna, hittade en splitter ny boxer som vi aldrig ens kopplat in o använt. Helt plötsligt får jag ett påhopp om att jag ska ringa viasat ???? Nu undrar ni eklart varför då.

Anledningen är att varje gång det blåser eller något liknande så ändras våran sändare till viasat som vi har i fyra rum. Så nu har inte vi haft tillgång till boxern i de fyra rummen sedan 8 månader tillbaka pga att pappa aldrig ringt till viasat ock bett dom komma ut ock fixa parabolen. Tror jag senast använde min boxer i rummet i slutet av mars, sedan banga den !" Vi har fått betalat för det varje månad ändå, eftersom de inte vet att de inte funkar. Pappa har sagt till o från: fan jag måste ringa dom, jag måse ringa dom. Men han är en stjärna på att skjuta upp ock glömma bort saker. Idag kom anfallet: Maliin, att du inte ringer viasat, du har ju mer fritid än mig! Jag svarade: Men vad ska jag säga dom, dessutom är du hemma hela dagarna näst intill, så ett samtal på fem minuter har du faktiskt tid med. Men han svarade snabbt: Varför kan inte du göra det?

Ah jag hatar allt detta tjat. Varför ska jag ens behöva ta denna rollen, som den som ska bestämma allting mellan vad vi ska äta för mat (vad jag ska laga) till om vi ska låsa o larma ytterdörren ock nu ska jag till ock med ringa företag bara för att han inte vågar!
Ge mig ett jobb, ge mig en annan fritid, ge mig ett nytt hem liksom. Längtar som jävelen till att jag har skaffat mig ett jobb, ock kan rymma från denna grund ock leva utan detta tjat, o bara fokusera på mig själv ! Fan vad orättvist livet är just nu!




Inte så vacker efter att ha fällt några tårar

 

 


en dag att längta till



Oj, idag har jag en såndär dag, då man är extra trött. Det bidrog till att jag somnade till i soffan typ 2 timmar när jag kommit hem från stan. Men nu är jag vaken igen ock aningen piggare än innan.

Var en sväng till staden som sagt ock handlade allting inför imorn.  Ååh, vad mysigt det ska bli. Ni som undrar vad som händer så har jag bjudit hit min syster ock mina fina kompisar Lovisa ock Marie för en filmkväll. Vi ska glo igenom alla Twilight-filmerna, saga, new moon ock eclips. Nu har äntligen dagen då alla kan fallit oss in, ock vi har praktiskt taget till ock med tagit tag i det hela. Så för att hålla energin uppe i 6 timmar imorron framför filmerna, så har jag idag vart ock inhandlat varor till tacos som vi ska äta under kvällen. Sedan har vi var ock en köpt godis som efterrätt till senare timmar :) Jag plockade på mig ett kilo oväl. Ska bli förjävla gött!

Var längesen man hade en typisk filmkväll, så det ska bli riktigt skönt! Varför vi går igenom alla filmerna är för att på lördag tar vi oss in till skövde för att ÄNTLIGEN se Twilight ock breaking dawn. Som jag väntat på denna dagen. Men än var det inte försent, Biosalong saga Ett är bänkad ock så med jag! Under kvällen kommer vi även att besöka Någon typ av restaurang eller liknande, vi har pratat lite om Oleary's, Trevligt!




 

 

 

 


torsdagsmorgon



En varm dusck fick sätta igång min torsdag :) Det var hur skönt som helst, ock nu har jag precis smörjat in mig, ock sitter nersjunken i soffan framför en film. Idag måste jag åka ock handla inför imorgon, sedan måste jag handla lite granna till mig själv :) Så en tur till Mariestad är garanterad. Men när det bli återstår o se. Innan måste jag fixa mig ock käka något lätt.  Men nu ska jag se klart på filmen :)




 

 


RSS 2.0