WOW

 
 
 
 

Denna veckas beställning...

 
 

Ni som hängt med riktigt länge kanske känner igen att jag för några år sedan pratade om slingor i glitter som man sätter i håret, ock jag har letat sedan dessa på salonger överallt, men det fanns inte i mina trakter. Men idag kunde jag knappa hem det från nätet, så det ska bli spännande att se hur resultatet blir. Hade hoppats kunna hitta clip-on, men det fanns inte, så på något sätt ska man knyta fast det i håret ..? Jag kommer inte köra på det högst upp, utan jag kommer sätta mina under, så att det skimmrar när man rör på håret, svårt o förklara, men om det blir som jag tänkt så kommer jag bli galet nöjd !!! Efter alla dessa år, ÄNTLIGEN! Partytricket..
 
Sedan blev det glitterstenar som man har till naglarna ock dessutom ett mobilarmband för promenader... Har ju inte hittat till dessa promenader än, men jag planerar faktiskt att nästa år börja på gymmet igen.. Det är min plan varjefall...
 
 
 
 

weekend

 
Godmorgon :) Har haft en lugn ock fin helg! I fredags så hängde vi hemma hos Marie, drack vin ock hade det trevligt, innan vi närmare 21 gick till stan för att käka mat på pim's ock sedan gå ut ock dansa på husaren! Riktigt kul kväll som varade längeee :)
 
 
 
I lördags så hade jag en riktig soffdag :) Ock igår så hade jag en dag bestående av plock, matlagning, tvätt ock disk. Förstår inte hur jag kan få så mycket att behöva diska varje dag... Helt sjukt! Måste köpa nytt diskmedel varje månad :O Hur som...
Vaknade tidigt imorse, sju för att vara exakt, men kände ingen rusch av att gå upp eftersom jag inte börjar jobba förrän vid 17, så jag hämtade Mindy ock kröp ner i sängen igen. Hon kröp under täcket ock la sig utmed min arm ock låg ock slickade på mig så jag somnade om ock vaknade vid halv nio igen ock hon låg kvar ock sov hon med då. Så mysigt när hon är lugn o rar ock inte rivs ock busar vid tuppens galartimma ;)  Så vid halv nio var det lagom att gå upp ock jag gjorde min rutin i buren, som byta vatten ock fylla på mat, ock sedan diskade jag igen... Åt så mycket igår! Lagade dels spagetti ock köttfärsås till lunch, sedan hade jag lite pizza kvar från i lördags som jag åt till middag, men blev inte mätt på det, så lite senare sen så fritierade jag räkor ock åt med sweet chili sauce =) Så det blev en hel del att ta tag i, men nu är det klart!
 
Som varje måndag så lägger jag upp ett schema för veckan med allt mellan mat ock fritidsgöra. Jobbar till helgen ock nästa helg när jag är ledig tänker jag INTE gå ut ock festa, utan känner för att vara hemma den helgen ock storstäda.. Eller ? Kanske främst för att jag får lön den 15:e, alltså tisdagen efter min lediga helg, så jag kommer helt enkelt inte så långt. Men det betyder att jag planerar en rejäl utgång på oktobers löningshelg härnäst. Något att se fram emot minnsann. Jag praktiskt taget känner längtan medans jag fyller denna sidan med alldeles för många ord...
 
peace out!
 
 

music

 
 
 
 
 

This is my morning

 
 
 
 
 
 
Lyssnar på musik, ock äter en ordentlig frukost. Allt för att få så mycket energi som möjligt! Idag ska jag städa, diska, handla, duscha ock sedan fixa ordning mig för en kväll i skövdes nöjesliv! Ser riktigt fram emot kvällen, men har inte lagt upp min åk-zon än...
 
 

skövde by night ?!

 
 
Vart går man för att få allra roligast en fredag i skövde ? Pitcher's, glädje, pim's, oleary's, bogrens, röda rummet, husaren ... ? listan blir lång! Brukar vanligtvis gå ut på lördagar, men denna gången blir det imorn så vad rekommenderas? Vart går alla :)
 
Precis som jag skriver, imorn hade vi lagt alla planer på hyllan att dra på allsång på husaren, men det hade varit fullbokat sedan 2 månader tillbaka, så då hamnade vi i en cirkel där vi knappt vet vart vi ska av alla ställen.. Vem vem bäst ? Need some help!
 
Idag börjar jag jobba 13.30 istället för 17, så jag sitter här redo ock bara njuter innan det är dags att spendera denna torsdagskväll på coop. Sedan är det ledig helg för min del, vilket känns skönt!
 
 
Hämtade ut ett paket imorse som hade ett friskt innehåll :) 8 Hårprodukter ock ett löspuder till facet.
 
 
 
 
 
 
 
 

tooooooday - play!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

under vackan

 
 
I måndags var vi ute i fägre ock firade fredrik med pappa ock dem:) Mycket trevligt med god mat ock efterrätt! Såhär såg jag ut :) Fast med nersläppt hår.
 
 
 
 
 
Igår jobbade jag långdag 8-18.15. Ock det gick förbaskat fort ock när jag var hemma närmare sju så stekte jag 5 strömmingar till kvällsmat. Hade redan ätit en ordentlig portion på lunchen när jag var hemma, så det räckte gott o väl med det, ock så unnande jag mig efterrätt... Sia's hallon ock saltlakrits-glass SJUKT GOD!! Godaste glassen efter B&J ock sia choklad!
 
 
 
 
 
 
 
 

shopping

 
 
 
 
 

basket

 
 
 
 
 
 

HUNTER

 
 
Hämtade ut två paket igår innan jobbet! Ock i ett av dem fanns mina efterlängtade hunter-stövlar! Dyrgriparna själva! Bara därför så betyder ju inte det att jag hoppas på en regning höst alla dagar :)
 
Men alla borde ha ett par stövlar i garderoben!
 
 
 
 
 
 

Guten morgen, fan vad fult!

 
 
Jobbade igårkväll, så jag har sovit riktigt bra inatt! Ställde klockan på 02.00 för att jag hade tänkt att gå upp ock kolla på reprisen av idol, men om det finns en plan b, så är det lätt att a gärna faller undan. Så jag sov vidare ock tänker titta på det nu med en stor frukost ock några koppar kaffe. Sounds like lyx!
 
 
Har bara jobbat, så har helt glömt av att svara på sms ock hela fadderullan... Jag ber om ursäkt för det! :/
 
Mådde lite sådär igår på jobbet, men jag tog mig igenom passet ock är inställd på att jobba klart denna helgen! Har inte varit hemma en enda gång från jobbet detta året, ganska så lite creeeeed till mig känner jag! Ock jag tänker försöka fortsätta på den linjen! 
 
Some music this morning!
 
 
 
 
 
 
Sandra Gee's låt är bra mycket bättre på spotify - radio mix!
 
 
 
 
 

Burrrrr, It's cold in here

 
 
Får snart sätta i de extra fönstrena i lägenheten, för denna morgon är det kyligt här inne. Sitter under en filt med en kopp kaffe, ock värmer mig. Har precis käkat frukost ock ska snart gå bort ock göra Mattias pass på coop idag, så han fick vara ledig. Men det blir kortdag 9-13.30 - FRUIT'TIME :D yeeeeyy
 
Annars då ? Jag jobbar lite granna ock njuter utav tiden. Har haft en lugn helg, med mest famljemys, vilket var alldeles för längesen. Kalaset för fredrik i söndags avslutade helgen riktigt bra, med massa gott som mamma fixat. Ingen klagar!
 
Nu ska jag rulla lite musik vettni!
 
 
 
 



remember you're the one

 
 
yooooo! Hade en perfekt fredagskväll tillsammans med Marie, Mathilda, Line ock Sara :) vi åt mat, drack vin spelade lite kort ock babblade i duracellfart. Mycket fin kväll med andra ord!
Igår så kom Martina hit en sväng, ock vi drack kaffe ock fikade ute i solen :) Min fina vän! Sedan blev det några cider ock lite glass framför körslaget för att hejja på Elisa ock hennes kör. Så fint! en hel sofflördag fick jag, vilket var sjukt längesen! Ock nu är det söndag ock idag väntar kalas för lillbrorsan som blivit 20 :)
 
 
Ock nu har jag inget mer på hjärtat!
 
 
 
 
 

think positive

 


Ååh så skönt med helg! Vet inte vad jag ska göra, men imornkväll ska jag träffa några polare. Vet inte hur kvällen tar form, men kul ska det bli ändåå. Sedan är det kalas för min bror på söndagen :) Nu ska jag inta sängen likt en plattfisk! sleep tight =)
 
 
 
 
 
 

I am a champion

 
 
Jobb ikväll ock sedan är det helg för min del, sjukt skönt! + Löning imorn, tack!
 
Dessa saker blev det från chilli igår :) Har bara fått upp hjärt-lyktorna än, men åker ju inte till skövde varje dag, så tog med det andra också :) Lika bäst såå! Om någon planerar en tripp till IKEA ock vill ha sällskap, here I am dåå!
 
Nu måste jag sminka mig lite granna, ganska mycket ändåå!
Hoppas alla sa grattis till min bror som fyllde 20 igår! Annars har ni något att göra nu ;)
 
 
 
 
 
 
 

so my lips have sealed the way I feel inside

 
 
3000 kronor fattigare gjorde skövde mig idag, men ack så braa saker jag köpte! Vet knappt vad, mer än att jag bockade av det mesta på inköpslista ock lite till... Men det blev mycket till köket ock en hel del städartiklar men även lite dekorationsprylar, vaxduk, handdukar, sopset, smink, hårfärg ock vice versa. Kanske kan visa bild imorn innan jag börjar jobba :) Nu ska jag dra igång reprisen av idol, för att jag är ett så bigfan av det! Puss o hej, godnatt!
 
 
 
 
 

cause everybody has a darkside

 
 
 
 
 
 
 

coffee!

 
 
 
 
 
 
En dag utan kaffe är som en kopp te utan honung ock så är det bara!
 
 
 
 
Sitter ock skriver en inköpslista för tillfället, för imorn åker mamma o jag till staden. Måste fylla både kyl, frys ock skafferi just nu. Går igenom alla rum, för att få med det viktigaste av alla småsaker. Mitt städförråd med skurmedel, fönsterputs, spegelputs ock allt vad det är har också tagit slut, så det blir storshopping på basvaror, prio 1.
 
Nu ska jag tända massa ljus ock bara njuta av musiken i bakgrunden :)
 
 
 
 

yooo brothers, yoo sisters!

 

Det här var ett ställe jag skulle finnas på..!
Har jobbat, varit o hälsat på hos min fina Martina, ock på så vis släpper jag en bomb, hennes place är så vackert! Sedan har jag varit på kalas, ock haft en lite svajig vecka så därav ganska dött härinne..

 
Nu till dagen, min lediga måndag, ock jag ställde mig in på en dag med mycket engagemang. Har varit på återvinningen med all papp ock plast ock skit som inte går i soptunnan. Jag har handlat, städat hos Mindy ock fodrat henne om det betyder att hon fått ny fräsch mat (?). Sedan har jag tvättat ock städat min lya. Har lite småplock kvar, men vet inte vart jag ska göra av skiten...Måste skaffa mig lite inredningsgrejjer nu, får panik på mina små förvaringsställen. Har i dagsläget bara en tv-bänk, men där har jag självklart filmer ock sedan har jag en liten byrå i hallen, ock där har jag mössor ock vantar. Så alla mina handdukar ock sängkläder behöver också ha en byrå vatusan! Så denna månaden ska jag lägga fokus på att hitta en skänk till hallen ock kanske ett vitrinskåp. Har tittat ut favoriterna så nu är det bara färden dit ock släpkärra som behövs... haha ock sedan fredagens lön såklart ;)
 
 
Den här från MIO är nog ganska så klar att den ska sitta i min hall :)
 
 
Ock det här vitrinskåpet från MIO är jag också ganska så säker på att jag vill ha. Fast i vitt såklart!
 
 
 
Fan vad jag gillar MIO! Men så vem kör mig ;) ?
 
 

In hopes you're on the other side talking to me too

 
 
Godmorgon! En riktigt fin lördagskväll fick jag igår! Vi hann med väldigt mycket kändes det som! Röda rummet, öltält, mat, röda rummet, bogrens. Hela kvällen var perfekt med två extremt bra vänner! TALK THAT TALK. Imorse när jag kom hem med bussen vid halv fyra så la jag mig i soffan med mindy, som jag antagligen ändrat till kaninens namn. Jag stensomna med en gång, med mindy i knät, ock hon låg bannemig kvar i min famn imorse när jag vaknade också. Ååh vilket fint husdjur jag skaffat mig:) Sedan hade jag även somnat ifrån en del sms ock facebook-chattar... patetiskt av mig, haaah!?
 
Sitter här ock planerar att traska bort till coop ock köpa mig en stor godispåse ock ligga i soffan hela dagen ock bara njuta. Kanske en pizza också !? .. 12.50 går idol i repris från i veckan ock det kan man ju även kolla på:)
 
Sedan ska jag laga 2 maträtter som jag tagit upp kyckling till, så har jag två färdiga matlådor inför veckan :) Idag ska det göras Limekyckling ock sedan krämig kyckling i ugn med rostade grönsaker till :)
 
 
 

RSS 2.0