MAN KAN SE HUR TRÖTT JAG ÄR IDAG

 
 
Sitter här ock försöker få allting att falla på plats. Jag undrar vad fan jag sysslade med på bowlingbanan i lördags. Jag har verkligen ont i hela min kropp. Hahah, men nu har jag tagit mig upp ur sängen, jag har lagt på lite smink, ock ska ju ändå jobba ikväll. Tur man har något som gör att man måste ta tag i dagen. Annars hade jag nog legat i sängen hela dagen idag också. Men jag hade jävligt kul, ock det är bannemig värt allting.
 
Hade nog mer i hjärtat än vad mina ord visar. Nu ska jag laga lite mat, hörs någon annan dag.
 
 
 
 

HÖJ UPP VOLYMEN SÅ HÖGT ATT ..

 
 
Vilken dag igår alltsåå. Steg upp vid halv fem, fixade ordning mig lite granna ock vid sju åkte jag till fägre för att möta upp min bror, lasta på sängen på släpet ock sedan börja vår tur mot Göteborg. Hade satt en tid att vi skulle lämna Göteborg senast klockan tolv, för att jag skulle hinna hem ock fixa ordning mig inför kvällen. Men klockan passera ock jag sköt min senaste tid att åka halvtimma för halvtimma. När klockan passerat ett så gick min klocka sönder. Ett tecken på att jag bara borde skita i vad klockan blev. Men strax efter två lämnade vi Göteborg ock jag var hemma vid halv fem, skyndade mig som tusan med hår ock make-up medans de andra sörplade vin i tv-rummet. Hade tid för lite mingel jag också innan vi bytte tåg mot bil till skövde. Jag skruvade upp volymen ock sjöng med i låtarna högt ock ljuvligt, haha ;) God mat på glädje, man fick påfyllning av vin i glaset ock sedan var det dags att traska mot O'learys. Bowling är ju så jävla kul om ni frågar mig. Idag har jag ont i hela kroppen. Träningsvärk i armen, kramp i benet, träningsvärk i magen (?) ont som tusan i nacke ock rygg. Allting från gårdagen satte en stämpel på min kropp. Så idag har jag legat i sängen hela dagen, har varit så trött då det var en lång, intensiv men underbart kul gårdag. Gjorde ett ryck till coop då jag var tvungen att köpa tvättmedel... Hur kul? Sedan landade jag i sängen igen efter lite mat i magen.
 
Men ah nu ska jag slå på en film ock fortsätta mitt sängliggande. Underbar helg, ock jag är proffs på att ha kul, visste ni det?
 
 
 
 

HELGENS LÅT

 
 
 
 
 
Idag var jag hemma runt kvart i sju, bytte om ock drog igång med mitt hår. Klippte av det lite granna, sedan var jag tvungen att lägga i lite färg då jag mer eller mindre har sprungit runt på savannen likt en zebra de senaste veckorna. Men nu har jag en kvart på mig innan jag börjar muteras till människa igen. Så himla skönt! När jag duschat ska jag fixa mina naglar ock därefter HOPPA i säng. Tror att min klocka kommer ringa fem imorgon bitti, så jag hinner fixa ordning mig litegranna ock städa av här hemma innan det bär av mot Göteborg.
 
Men det kommer bli en asbraa lördag, det bara är så ! :D
 
 
 
 
 
 

ETT TYP AV HEY!

 
 
Ohoj kapten, som jag ser ut. Vaknade av ett samtal att sotaren stod utanför, ni vet, den där panikkänslan man kan få, ungefär samma känsla som man får när man försover sig. Men sak samma idag ska jag stå i fiskdisken hela dagen, så då kan jag se lite halvknas ut.
 
Nu ska jag njuta av min goda frukost innan jag drar iväg ock betar av mitt extrapass :)
 
 
 
 
 
 

SHOPPING

 
 
 
 
 
 
 

SOLSTRÅLAR

 
 
 
 
Vad melodifestivalen har förändrats eller (y)
 
 
Tjaa alltsåå! Heldagsjobb ger inte så mycket utrymme till något annat som ni ser. Men vad spelar det för roll när jag inte har något speciellt att komma med? Vissa gånger känner man hur allting bara flyter ihop ock vips så har man ett par rader att uppdatera. Medans man andra gånger känner för att skriva något, man loggar in i vanlig ordning, flera gånger om dagen, men det slutar med att man pyser ut lika snabbt igen med svansen mellan benen.
 
Denna helgen är så tjock som den bara kan bli, lördagen framförallt. Men det gör mig inget. På lördag är det ju som sagt tjejkväll delux. Mamma, Mathilda ock Therese kommer hit vid fyra, då jag förväntas vara klar. Men innan dess så ska min bror ta turen ner till Göteborg med släp ock jag tänker hjälpa till. Detta blir hans tredje flyttlass ock då har vi inte ens tagit oss igenom ett helt år än, helt sjukt alltsååå. Men ah det blir kul ock förhoppningsvis så hinner vi hem till klockan två, så jag kan fixa ordning mig inför kvällen.
 
 
Men vet ni, nu ska jag slänga mig i soffan för lite serier innan jag ska dra iväg ock jobba.
 
 

PÅ ETT ELLER ANNAT SÄTT, KAN DET GÅ?

 
 
Jag står ock tittar upp i skohyllan, plan för plan, ock tänker för mig själv; "jag måste rensa bort lite skor". Men å' andra sidan så vet jag med mig att det inte kommer gå. Världssämst på att slänga saker.. Kanske kunde jag sälja bort lite skor? Skor som näst intill är oanvända, vad ska jag ha dem till igentligen? Ock vad ska jag ta mig till, haha.
 
Hur som helst, så har jag uträttat en hel del telefonsamtal idag. Jag känner mig väldigt tankspridd, men jag har hoppet kvar att det ska falla på plats. På lördag ska vi ju som sagt ut ock bowla med våra mammor på O'learys i Skövde. Så nu har jag även bokat Glädje för middag innan vi hoppar i bowlingpjuksen klockan halv nio.
 
 
Vad jag längtar efter denna helg!
 
 
 
 
 

FRUKOST

 
 
 
 
 

09:47

 
 
 
 
 
 
Det är måndag ock jag tog en sovmorgon. Nu har jag precis städat ordning åt mitt andra liv i detta hem, min kanin. Ensam är stark säger dem, men det tror jag inte på.
 
Idag är jag ledig, ock jag planerar att lägga hela min dag åt mitt hem. Städa av bland annat, tvätta osv. Ja vad mer hade ni väntat er, haha? Men när jag är klar med det, så kan jag bara ligga i soffan ock ta igen mig. Jag ska bland annat avsluta denna dag med fotbad, ansiktsmask, dusch ock bodylotion. Kanske ska fixa mina naglar också, för det var längesedan jag hade tid med det..
 
 
Men nu ska jag inta frukostbordet. Mitt älskade köksbord (y)
Gammal bild dock för idag består min frukost av bovete-gröt.
Min variant är så fantastisk god alltsåååå!
 
 
 
 
 
 
 

KAN INTE SLÄPPA DENNA ALLTSÅÅÅ!

 
 
 
 
 
 

RÄKNA INTE MED MIG

 
 
Skulle någon fråga mig om mitt mående just nu, så skulle statusen på den vara helt kass. När klockan närmade sig två på jobbet så stod jag stadigt med ynka en timmas arbete kvar. Men då sjönk hela jag till botten ock något liknande en influensa var vad som hade rubbat mig. Låg utslagen på en bänk, försökte gång på gång avsluta den sista frysvagnen. Men hela mitt psyke kämpade emot, jag satt på knä framför toaletten medans tårarna fyllde upp mina ögonon likt den blankaste is. Men förhoppningsvis så är det bara för stunden som jag mår som jag gör, ock imorn hoppas jag kunna vakna upp ock säga att allt är som det ska. Min önskan är min lag.
 
Annars så spenderar jag de sista timmarna av denna söndag i viloläge. Sover i stort sett hela tiden, ock jag känner att det är det enda viktiga just nu. Det har varit en riktigt lång vecka för min del, ock jag är redo att avsluta den snarast möjligt.
 
 
 
 
 

MITT UNDER JOBBARHELGEN

 
 
Min shopping i onsdags bestod av vitaminer ock mineraler från life. Kände för att fylla på mitt dagliga intag lite granna.
 
I torsdags så jobbade jag extra. Fem minuter innan jag ska gå hem blir jag konfonterad av en kund, som för övrigt förstörde hela min dag. Men tack ock lov blev en tur till fägre för middag hos pappa en räddning av dagen.
 
Nu sitter jag här med mitt vanliga morgon-te ock tittar på lite serier. Det blir en lugn helg för min del. Idag slutar jag fyra, sedan funderar jag på att beställa pizza, ock köpa hem lite snacks som jag kan ha framför melodifestivalen. Så är det, för jag har faktiskt inte något bättre för mig. Ciaaoo!
 
 
 
 
 
 
 

EN VANLIG ONSDAGSMORGON

 
 
 
 
 
Väntar just nu på att min frukost ska bli klar, nybakat bröd alltsååå ♥ !
 
Under tiden ska jag dricka en kopp te. Min mugg som jag fick av min bror för typ 2 år sedan rymmer en halvliter för att vara exakt. Vilket motsvarar den mängd jag dricker varje morgon. Så himla mysigt att hoppa ner i sängen med en kopp te, slänga på någon film ock bara känna hur solen tar över himlen så småningom.
 
Idag är jag sådär ledig ni vet. Känns så sjukt bra. Så jag ska nog ta en tur till staden med mamma verkar det som. Men ingen stress inte. De hade varit uppe i 22 timmar igår när de kom hem, så jag gav dem tillåtelse att ta lite sovmorgon. Ock jag själv behöver verkligen inte stressa.
 
Annars så är nog min huvudingrediens idag att bara ta igen mig. Men åker man till både Mariestad ock Skövde så får man lätt klockan att springa iväg. Men jag bryr mig faktiskt inte!
 
 
 
 
 
 

GODMORGON

 
 
Idag var det kämpigt att ta sig upp, men motivationen till mig själv, löd: Du är ledig imorgon.
 
Igår jobbade jag ju i stort sett hela dagen. Var hemma två timmar på dagen. Då lagade jag mat, vattnade i lägenheten ovan ock vilade lite granna. Idag kör jag mitt vanliga tisdagspass på 10 timmar, sedan kommer Mamma ock Göran hem från Thai, vilket innebär att jag enbart har min egna lägenhet att sköta om. Men satan vad fort dessa veckor har gått.. Men det här att sköta ett helt hus på egen hand, det kräver planering minsann, speciellt för att få in lediga tider att elda ock få upp värmen i kåken. Men allt har funkat hur bra som helst.
 
 
Nu ska jag slänga på mig lite kläder ock sedan traska iväg till coop! 
 
 
 
 
 

FAVORITER FRÅN SVENSKT TENN

 
 
 
Dessa ljusstakar dyker upp på sociala medier dagligen. Ju mer jag ser dem, desto mer vill jag ha dem. De är så sjukt snygga! Jag blir glad bara jag går in på hemsidan ock får se en skymt av dem.
 
 
 
 

GOD KVÄLL

 
 
Vilken skön helg jag haft. Idag steg jag upp klockan sju. Gick ock la mig ganska tidigt igårkväll, så jag vaknade utvilad. Diskade bort från gårdagen, sedan dammade jag av här hemma, putsade speglar ock så. Skönt att få det gjort. Utöver så har jag lagat god husmanskost bestående av hemmagjorda biffar, potatis ock hemmagjord brunsås. Hur mycket bättre kan det bli? Bakade även lite chokladbollar som jag göttat mig med framför serier hela eftermiddagen. Så nu är min mage spängfylld ock jag är trött som tusan.
 
Nu väntar jag på att farmen ska börja, annars har jag inte mycket mer för mig ikväll. Ska gå ock lägga mig tidigt idag också, för imorn jobbar jag 8-14 ock sedan 17-22.15. Då finns det ingen mening med att sitta uppe sent, när man har en sådan lång dag framför sig.
 
 
Glad alla hjärtans dag ♥ !
 
 
 
 
 

LÖRDAG







Idag fick jag lite "oväntat" finbesök ☺ Då passade det bra att bjuda på paj, vuxet om inte. Men jag utmanade även ödet ock hade jag inte haft mitt ess i rockärmen ock lite tur på färden så hade nog mitt sällskap fått svälta. Men pajen lyckades (Om ni frågar mig varjefall). En bra lördag blev det ock jag avslutade kvällen framför melodifestivalen ock ett glas rött. Jag ljuger om jag säger att jag smakade på mina daimrocks. Om sanningen ska fram så åt jag upp hela högen. Lika bra det när lördagen ändå varade, mums på det.

Nu har jag hoppat ner i min säng, nytvättade sängkläder ock en film är på gång. Godnatt folks!




MOTIVATIONEN ÖKAR, INTE SANT?



 
 
Kollage: Just do it!
 
1. Tights | 2. Funktionströja | 3. Skor | 4. Sweatshirt | 5. Sport-Bh | 6. Sport-Bh | 7. Jacka | 8. Vattenflaska
 
 
 
 
Sponsrat inlägg

TILL MITT KÖK, TACK!

 
 
 
 
 
Stekgryta                                                                      Fritös
 
 
 

KITCHENAID 5KSM150PSEBK

 
 
 
 
 
Hur snygg är inte denna bakmaskinen? Jag bakar ganska ofta hembakat bröd, men eftersom jag inte kan knåda degen utan att knåda den kladdig gång på gång, så får jag alltid baka bröd som inte behöver jäsa, inte för att det är något dåligt med det, men. Har testat de flesta brödsorter, men det blir liksom en ond cirkel, mjöl, knåda, kladd, mjöl, knåda, kladd.. Ja ni fattar? Brödet blir torrt som om inte vatten existerat, men variation mina vänner, en bra nyckel till glädje, vilket jag är ute efter. Först var jag inne på ett bakbord, men vart fan ställer man ett sådant schabrak när man inte bakar? För jag bakar ju inte var dag. Jag har helt enkelt insett att det är bättre med en bakmaskin alla dagar i veckan!
 
 
Idag har jag bakat lite från det att jag kom hem från jobbet, när vi ändå har samtalsämnet inne, men inte bröd, för det bakade jag i måndags. Utan idag har jag gjort daimrocks igen, på 400 g choklad dessutom, sjukt gott! Sedan har jag bakat Flapjacks, men de har jag inte smakat på än, för de står för tillfället på stelning, så det blir spännande att se vad resultatet blir.
 
Nu väntar jag på att fångarna på fortet ska börja. Aina Lesse ska ju vara med ock hon är ju fan skön alltsååå! Utöver så har jag precis bockat av min 9 dagars jobbvecka ock allt känns fan braa. Nu har jag 2 dagars ledighet att se fram emot :)
 
 
 
 

JAG VET ATT TRE TIMMARS SÖMN ÄR FÖR LITE

 
 
 
 
Men man vet bättre än någon annan vad som fungerar för en själv vissa gånger.
 
Igårkväll när jag kom hem från jobbet, så drog jag, man kan säga i vanlig ordning, igång datan. Vid den tiden, halv elva för att vara lite mer exakt, så kan det vara det sämsta valet att göra. Men trots mitt medvetande så fortsätter jag göra misstaget gång på gång. Slängde på farmen ock därefter lite slösurf, vilket resulterade i att timmarna sprang iväg. Midnatten passerade, ock då insåg jag att det var dags att slänga på en musiklista med genren 'sova'. Då förstod min kropp ock jag somnade så småningom. Tre timmar försvann innan jag vaknade igen. Nu har jag varit vaken en timma drygt, ock jag funderar faktiskt på att försöka att inte somna om igen, eftersom att jag ska upp om en timma. Skulle jag somna om, så är jag stensäker på att jag kommer bli tröttare, ock min chans att ta mig upp i tid kommer halveras. Så det kan igentligen kvitta. När jag kommer hem idag så ska jag ju ändå bara tända i pannan, duscha, laga middag, dricka vin ock äta godis innan jag ska sova. 
 
Nu ska jag gå upp ock göra ordning en kopp te, sedan ska jag fixa ordning mig ock därefter hinner jag med ett avsnitt på den serien jag rullar just nu, så sköööönt med lite morgonmys, ock ha tid för lite chill innan jobbet om ni frågar mig.
 
 
 

FEELING LIKE A GHOST SOMETIMES

 
 
 
 
 
Igår fick jag mina Raybans, hemleverans dessutom av en snygg kille, hur braa? haha men ah jag har bestämt mig för att behålla dem :) Så nu längtar jag efter att få inviga dem. Kommer använda dem flitigt!
 
Blev precis överkörd. En våg drog över mig med en massa känslor. Det fick mig även att inse att det endast är två veckor kvar tills alla vi tjejer ska bowla med våra mammor. Kommer bli så galet kul. Jag är en extrem outsider, ock en galen känslomänniska, hur konstigt det än må låta, haha. Jag tänker ofta att jag inte platsar in riktigt, men ändå kan jag inte låta bli att längta efter de där tjejerna alltsåå. Jag är fan lyckligt lottad som inte har blivit dumpad av dem allihopa än..
 
Hur som helst, så ska jag strax dra iväg ock jobba. Ser fram emot lördag ock lite ledighet nu faktiskt.
 
 
 

SOVMORGON

 
 
Man kan säga att Töreboda går i spillror..
 
Natten till måndagen fick polisen larm om skadegörelse på Kyrkogatan i Töreboda. Tre rutor krossades på Coop och fem rutor krossades på en grönsaksaffär.
 
Natten till tisdagen krossades återigen ett skyltfönster i Töreboda. Den här gången gjordes inbrott i klädbutiken på Östra Torggatan.
 
Klockan 05.10 på onsdagsmorgonen går larmet i gång på XL-Bygg som ligger på Skövdevägen i Töreboda.
 
Den som säger att Töreboda är en fridfull ort har alla fel man kan ha, enligt mig.
Detta är vad denna veckan levererat än så länge. Vem vet, när jag går till jobbet idag, kanske listan kan göras ännu längre...
 
 
 

SÅ LÄTT VAR DET

 
 
Klockan har passerat halv tio ock jag har krypit ner i sängen. Imorn hoppas jag på solsken. Det är det enda jag begär. Annars ska jag bland annat ta hand om lägenheten ovan, vattna etc. Sedan ska jag öppna åt sotaren ock göra plats för honom upp mot vinden. Utöver så har jag bara standardgöra innan jag drar ock kör kvällspasset med brallan.
 
 
 
 
 
 
Just nu för typ 2 minuter sedan så blev jag lite extra glad i hjärtat. Har äntligen lärt mig hur man skickar bilder från kameran till mobilen via wifi, vilket innebär bättre kvalitét. Tack!
 
Nu ska jag faktiskt slå på en film ock försöka sova, hadeeee!
 
 
 
 

SÖNDAGSJOBB PÅ GÅNG

 
 
Alltsåå vart kommer alla dagar ifrån? Logiskt sett så vet jag ju att måndag, tisdag, onsdag jaa hela veckan lång bara rullar. Men blir det inte mer man ska fira för varje år som går. Vet inte om det bara är jag, men jag bir påmind dagligen att det är något speciellt man ska äta eller fira? Nutellans dag, kladdkakans dag, semladagen.. Ja min bakbok "sju sorters kakor" kommer snart inte räcka till längre. Men inte mig emot, såklart! Nu har det blivit personligt också, vänskapens dag? Det är väl alla dagar eller? Nog funderat, klart studerat.
 
Idag är det söndag, ock jag har inte den minsta ångest att gå till jobbet idag. Satt klistrad framför mello igår. Eller jaa, klistrad var väl lite att ta i, men jag lyssnade på de som föll mig in, sedan stängde jag ner ock hängde på netflix resterande timmar innan jag skulle sova. Så röstningen? Ingen aning. Men fan albin alltsååå ! ♥ Albin ock Mattias låt "Rik", så sjukt jävla braaa! Sedan tyckte jag Robin Bengtsson också var bra ock Samir ock Viktor, sommarplåga deluxeee. Tror den kommer spelas en hel del om sanningen ska fram. Men en klar favorit, rik såklart.
 
Nu ska jag dricka upp min cappuccino innan jag traskar till jobbet.
 
 
 

HALTAR - JAKOB KARLBERG

 
 
Tja! Inatt har jag sovit något så fruktansvärt dåligt, men på ett ganska bra sätt ändå. Haha, vad fan betyder det kan man undra.. Har vaknat flera gånger ock den sista gången som jag kände att det passade bra att vakna var när klockan sträckt sig till fyra. Då tänkte jag att det fick räcka. Så nu är jag ju såklart redo för jobb. Men jag börjar ju inte förräns om en timma ock femtio minuter. Detta är så skönt alltsåå. Soffmys är minst lika bra på morgonen som på kvällen. Enda skillnaden är att man absolut inte får somna till på morgonen, om man nu måste jobba vill säga.
 
Hur som helst, jag har kommit på att jag skrattar så himla mycket på jobbet hela tiden, ock skrattar jag inte högt så tänker jag på något roligt, ock skrattet fyller hela min inre värld, fast det är sådant som ingen annan mer än jag vet. Jaa, förräns nu då när jag inte hade något annat att skriva om. Oftast så skrattar jag med människorna eller åt mig själv, men fan vad skönt det är när man kan skratta åt någon annan. Alltsåå på att positivt sätt, haha. Om någon berättar någon rolig händelse eller så. Man ska skratta så ofta man bara kan, det mår man bra av, garanterat!
 
Hur som helst, idag jobbar jag mellan 8-16. Sedan blir det middag innan jag går på soffmys ock intar melodifestivalen. Nu ska jag låta mitt hettande te värma min kropp. Trevlig helg till alla!
 
 
 

DAGEN MAN OFTAST LÄNGTAR EFTER

 
 
 
FREDAAAAAG! :D
 
Jag jobbar ju ikväll som ni säkert redan vet, men en fredag är alltid en fredag, ock känslorna kan vara positiva för det. Jag har precis ätit min fantastiska gröt, ock pannan är tänd. Jag har sminkat mig ock är näst intill klar för att börja jobba. Tänkte baka bröd imorse, men eftersom jag jobbar hela helgen, ock bokstavligt talat inte har tid att njuta av det på samma sätt, så får jag möblera in en bakar-dag på måndag istället. Då ska jag även baka semlor är det tänkt, eftersom att fettisdagen är på tisdag.
 
Hur som helst, började denna helgen med en online-beställning från ray-bans hemsida. Det stämmer! Ett par rayban är påväg till mig. Har beställt en modell som jag aldrig varit bekväm i, men när jag ser dem på andra, så tycker jag att de är så jävla snygga!! Så jag hoppas detta går vägen. Annars får jag bara skicka tillbaka dem :)
 
 
 
 
 
 
 
Utöver så tar diabetesmannen mycket av min fritid, sida efter sida.. Jag kan inte sluta läsa...
 
 
 
 

BIEBER

 
 
 
 
 
 
 
Idag när jag drog upp min rullgardin ock släppte in ljuset, så kunde jag skymta att solen var påväg upp. Det var ett par minus ock gräset gnistrade som aldrig förr. Så jag pallrade mig upp ock hoppade i mina dojjor ock gav mig ut på en liten promenad. Så himla vackert det är ute nu alltsååå!
 
Sedan är jag stolt över att jag äntligen har lärt mig att äta gröt, hahah. Jag har verkligen testat så många olika varianter, men det har liksom aldrig gått i lås. Årena har gått ock jag hade intalat mig själv att det faktiskt inte var något för mig. Folk säger att det är det bästa dem vet, ock ååh vad gott det är.. Medans en annan inte fattar vinkeln av den ekvationen. Tills det att jag sprang på bovete-flingor i butiken för några dagar sedan, ock det var ett vinnande koncept för mig. Nu längtar jag liksom efter att få fixa ordning min gröt på morgonen. Trodde aldrig att jag skulle tänka i dessa banor alltsåå :O
 
Hur som helst, jag har spacklat på mig lte smink, så nu ska jag bara ligga i soffan kombinerat med att elda i pannan. Så jag hinner få upp värmen innan jag börjar jobba i eftermiddag, med Mallan också :D !
 
 
 

SOMETHING IN THE WAY YOU MOVE

 
 
 
 
Åh vad jag älskar att duscha ock därefter smörja in mig med bodylotion, näst intill det bästa i vardagen.
 
Hur som helst, så har jag precis avnjutit en fläskfilé-gryta med klyftpotatis ock löksås. Idag smakade min mat sådär jävla braa, igen. Annars har jag hällt upp ett glas vin ock tagit fram lite tacochips ock guacemole-dipp. Nu väntar jag bara på att farmen ska börja. Den kombon får avsluta min dag.
 
Ha det så fint hörr'ni!
 
 
 

15:15

 
 
 
 
 
Har monterat ihop mitt sminkbord, ock när jag fått det på plats så blev det fan inte braa alltsåå. Jag fick falla tillbaka in i gamla banor ock nu står det gamla kvar, precis som om jag inte rört ett hörn på den. Jag var så motiverad ock trodde att det skulle bli ordning ock reda. Istället har jag en bordsskiva ock ett par ben till övers. Men jag tänker såhär; att jag kanske kan snickra en huvudgavel utav de möblerna istället.. Beror precis på om jag kan hitta bra skruv som fäster i min säng. Aja..
 
Så vad gör jag en ledig dag? Jag gör i stort sett alltid det samma, eldar, tvättar, städar ock äter.. Låter inte mitt liv helt fantastiskt? Jag har precis tagit en liten vilostund så nu är jag lite piggaren än tidigare.
Så, oroa er inte för mig, jag ska fortsätt mitt serie-maraton nu, Ciaaoo!
 
 
 
 

MUSIK ÄR NÄRING FÖR SJÄLEN

 
 
 
I söndags så åkte vi till IKEA ock något som alltid följer med en hem när man varit där är ljus. Värmeljus, kronljus, doftljus.. Jaa, ni fattar.
 
Sedan köpte jag ett nytt sminkbord ock en ny stol dit, ock mina ihopbyggnader av möblerna ha börjat. Satt lite igår morse innan ja började jobba på morgonen. Annars så är det pappkartonger överrallt just nu. Ska försöka springa bort med det ikväll när jag kommer hem från jobbet. Men nu ska jag slå på en film ock dricka mitt te, innan jag går iväg ock jobbar hela dagen! :)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0