det sista för idag



Ååh det var längesen glögg smakade såhär gott. Ungefär sådär ett år sen ;) blink blink.
Vad händer nu då ? Berg flyttar in om åtta minuter varjefall. Sedan ska jag nog plocka lite i mitt rum eller så innan sex and the city klockan 23.00 :) Har inte mycket mer på hjärtat nu, så vi hörs imorn :)





this is my love











She's all that



Har precis glott igenom She's all that! Den var riktigt bra :) Nu värmer jag på lite glögg ock firar att jag har klarat tre dagar utan godis. Detta är sjukt, ock jag är imponerad. Höll på att vika mig runt halv tolv igår kväll, men jag stod emot! Min drog är jordnötssmör, ock jag vet att inte det heller är det bästa, men bättre än hur mina dagar brukar formas :)

Denna dagen har i stort sett runnit iväg, ock jag vet faktiskt inte vad jag gjort. Detta kan låta konstigt, men eftersom att godis alltid har fått mig att må bra, så mådde jag lite dåligt förut i brist på godis. Jag är inte van vid denna vardag, men jag ska tämjas likt en hund. Nu mår jag bra igen, gjorde en stor kopp varm choklad som plåster på såren!



Bild från Thailand i våras.
Har förändrats ganska mycket detta året
känner jag !



 

 


no matter if you're black or white

 

 

 

 

 


The smurfs



I brist på att hitta någon nya film att titta på, så fick det bli den nya Smurf-filmen. Det var min sista utväg, innan jag gick på snusklubborna, men Lovisa hade ju konstaterat att den var bra, ock jag måste hålla med henne. Den var inte så barnslig som man kunnat tro, mer söt! ååh smurfarna är söta. Ock denna filmen passade perfekt för mig idag, då jag kämpar mot mitt godissug. Så ni som inte är emot "barnfilmer" ock har lite rastlös tid, så tycker jag att ni borde se den :)




 

 


Is it cold or is it just me



Hey allesammans, snarare god morgon. Har nyss vart ute en sväng, ock trots att jag är ute i sista stund, dagen innan lag-på-vinterdäck-dagen, så har även jag fått på vinterdäcken, ock efter ett tusentals svärningar hit o dit o över till grannen, så fick jag resultatet, ock bultarna sitter som berget... Hoppas jag! Det här är för att visa alla killar som nervärderar tjejer ock tror att vi inte fixar det, men det gör vi. Alla traditioner om att det är gubba-göra, ock sånt där klarar inte en tjej... De traditionerna har jag nu brutit ock visat alla kön som åkt på väg 200 utanför mig att en kvinna liksom man kan byta däck! Tack för det, nu känns det bra att ha fått det sagt!

Det blåser ute, ock de har tagit sig in i hela kroppen på mig, så sitter ock huttrar o skakar av kyla. Så nu ska jag fika lite granna, ock sedan krypa ner framför en film med mitt underbara duntäcke!



Top model - pojkvänsakademin - sv. hemliga liv - sex&thecity


Överskriften på programmen


Nu är det kanal 3 fyra timmar framöver. Så jag säger tack för idag, o återkommer imorn :) sov så gott mina saknade vänner :)




 

 



love hurts



håll mig hårt, eller släpp mig helt



Nu ska jag vara stark ock inte falla tillbaka. Det hängde på den tunnaste gren. För en sekund trodde jag att du talade sanning men dina ord förvandlades till en stor lögn, då du tände till på den andra. Jag ska få mig själv att inse att jag är starkast ensam! Kan du glömma mig nu!?



Som en söt tjej skrev på facebook:

Girls fall in love with what they hear.
Boys fall in love with what they see.
That's why girls wear make-up and boys lie!





Collin McLoughlin















The Girl with the Dragon Tattoo



Åååh, har hört att H&M ska släppa en ny trend: The girl with the dragon tattoo. Ock detta om något faller jag för. Jag älskar skinn, ock denna balla stil !! Vet dock inte när det släpps, men håller tummarna på att jag får reda på det så fort som möjligt :) Här kommer lite inspiration från kollektionen. (lånad bild)


jag är såld!



 

 

 


lunch



Än en gång är det jag som fixar käk. Att jag blivit någon typ av husmor är något att konstatera, det kommer jag inte undan med. Så som den husmor jag är, så ska jag nu dammsuga av lite här hemma. , Det blir rörigt så himla fort, så jag tror jag tappar hakan en sväng! Dags att käka, kycklingfilé blev det :)




Snyggt från topshop



 

 


delar med mig utav några skönhetstips



• Bli av med gula naglar - Koka upp vatten och salt. Låt det svalna ett par minuter och stoppa därefter naglarna i saltvattnet, cirka 20 minuter. Efter några upprepande gånger börjar dina naglar bli vitare.

• Snabb nagellackstorkning - Stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis har lackat dina naglar. Det gör att lacket torkar fortare. Om du skulle komma åt nageln och skava bort lite färg kan du även slicka på nageln för att få det på plats igen (inget att rekomendera egentligen, men det funkar).

• Inget läppstift på glaset - Slicka på glaskanten innan du dricker så slipper du läppstiftsmärket.

• Värm ögonfransbörjaren - Om du fönar fransböjaren med en hårtork får du en effektfullare look samt ett längre resultat.

• Perfekt nyans - Ett bra tips är att skaffa två olika nyanser på foundation. En mörk och en ljus. Då kan du själv blanda ihop de och fixa så att de passar perfekt till din hud både på sommaren och vintern.

• Mot torra läppar - Använda en blöt tandborste eller en frottéhandduk och gnugga lite lätt mot läpparna. Avsluta med vaselin för att göra läpparna mjuka.

• Påsar under ögonen - Om du spolar kallt vatten på en sked (metall) i några minuter och lägg därefter den på påsarna i någon minut. Du kan också lägga gurkbitar på dina ögonlock i cirka 10-15 minuter. Sedan sköljer du av med ljummet vatten.

• Mjuk och len - Häll olivolja i badvattnet. Det både mjukar upp huden och du blir alldeles babylen.



Hoppas något av detta kan vara till hjälp :)



Home-outfit - black



Idag har jag på mig en stickad tröjja, ett par shorts, ett par strumpbyxor ock sen ett par over-knee-strumpor på det :) Varmt o skönt i denna kyla!





Theme: New stuff for cool girls - Modekungen






sucker for shoes - this is what I would like to have











Snyggaste inspirationen so far








photo: Fanny


mys-morgon



Vaknade tidigt, riktigt skönt så trevade runt i trädgården en kvart imorse i mörkret ock lyssnade på musik. Riktigt skön luft :) Nu har jag precis tuggat i mig frukosten, ock har ingenting planerat. Ska börja med att se på en film ! :) så får vi se vad som händer senare, men mer om det då !



Får bli The Holiday. Passar bra denna årstiden. en riktigt mysfilm!
Denna film kommer jag nog aldrig tröttna på, men då kollar jag ju inte på den hur ofta som helst, men minns att jag gick på bio-premiären av den 2006 ock jag har säkert sett den 8 - 10 gånger varjefall ! Nu 5 år senare, ock den är fortfarande lika bra genom mina ögon :)



 

 

 


Tar en sömnpaus..... tydligen



Hatar mig själv som somnar mellan 19-21, ock gör det extra svårt att somna ikväll sen. Ursäkta ordspråket, men fuck my life. Nu har jag varjefall käkat "frukost" ock sitter o fördriver tiden framför 2 ½ män.

Jag kan även erkänna att jag klarat första dagen utan godis, jag är riktigt stolt!



Tankarna på en fin kväll i somras får mig att må bra!








tankarna kring julafton ger mig huvudvärk



Jag får en himla huvudvärk, när planeringen är: jag fredrik o pappa ensamma på jul ! nee, det känns inte rätt ... mitt huvud sprängs snart ! aah isåfall blir det väl den längsta julen någonsin. Att inte få fira med sina släktingar känns jättedumt :( Helt plötsligt försvann min julkänsla!



 

 


hey ya



Nu har jag precis fixat ock käkat mat :) Innan det så plockade jag fram lite jultomtar, bytte gardiner i köket, ock tog fram ljusstakar o liknande :) Så nu börjar det likna december även i detta annars så mörka ock trista hus.
Nu är jag allmänt överdrivet rastlös, ock har inte en susning om vad jag ska hitta på, kolsvart är det ju också, så det är ingen idé att tänka utåt. Att sitta i denna soffan resterande timmar av kvällen känns oerhört tråkigt. Liksom, what to do?



chicy

 

Sitter ock drömmer mig bort till in favoritvärld - inspiration



 

 

Vad gör ni en dag som denna då ?

Jag ska verkligen försöka att göra mitt bästa denna veckan till att inte äta något godis, utan försöka hålla mig tills fredag. Jag började förra veckan ock klarade måndagen. Men sen på tisdagen åkte vi in till Therese, ock då hon bjöd på en ny chokladsmak, då fanns det inga hinder, ock mitt löfte till en bättre vardag, var bortkastat. Jag var bara tvungen att testa den nya smaken, ock så god som den var, så är det inget jag ångrar nu efteråt. Men det led till att jag gottade mig onsdag vidare till torsdag, fredag, lördag ock till o med igår. Men denna veckan har jag inget planerat, så då kanske jag kan hålla mig till fredag :) Jag ska försöka!

 

 

Vissa kan störa sig på ett beroende, jag har tusen!

 

 

 


dagens

 

 

 

 


Modelljakten



Har nyss sett dagens avsnitt av modelljakten, ock ååh vad det är bra ! :) Ock Kenza i följd, så sitter jag ock läser nya numret av SOLO, där Kenza gör omslaget, samtidigt som hennes blogg pryder internet, jaa, hon är överallt just nu :) Hon är en stjärna!

Börjar bli hungrig igen, så ska nog fixa mig något att käka:) hare gött :)






breakfast



Hejsan på er allihopa, everybody, all together! Hade inte tillgång till nätet igår efter att jag slutat jobba, så därför uppdaterar jag först nu! Sitter ock käkar frukost ock funderar på vad jag ska göra idag.. En sak är säker att jag måste ge mig ut i förrådet ock gräva efter vissa julsaker, som adventsljusstakar, gardiner ock andra småsaker. Eftersom jag jobbade igår, så blev det inget 1:a Adventsljus tänt eftersom jag är den som skulle ha plockat upp det. Så jag ska försöka fixa allt det idag istället. Huhhh



 

 


2011-11-27 07:30




Godmorgon på er :) Sitter här med frukosten i högsta hugg. Ska jobba idag mellan 9.15 - 16.15. Så jag om någon är uppe med tuppen denna lönehelgs-söndag. Men nu åter till frukosten, hörs ikväll :)



 

 


det blev ett långt kalas minsann :)




Har inte vart hemma lång stund, ock sitter nu ock kollar på tv :) Therese har precis lämnad byggnaden, ock jag är ensam ikväll :( Har inte hunnit tagit någon bild på dagens, så ritade ihop en i paint precis :) haha fantasi-i aha





 

 

 

 

 


saturday



Godmorgon. Härligt väder idag:) Ska börja fixa mig nu, för idag ska vi in ock fira mamma som fyllde år i tisdags :) Så ah det är ganska stressigt nu, så vi hörs senare helt enkelt :)





friday's

 

 

 

 


turkiet väcker minnen



 

 

 


När fredrik tar nätet




Då finns det inte så mycket till chans att jag ska kunna uppdatera. Men nu så, the winner takes it all!

Har städat hela dagen, ock innan jag slog mig ner i soffan vid åtta så tog jag en lång ock uppfriskande dusch. Nu är det ett fotbad i högsta hugg som gäller. Ock idol ikväll då, Moa sjöng mig till tårar. fan jag är en såndär känslig typ. Bara av att se henne sjunga en låt till sin bror, ock han börjar stortjuta, ock det tro sjutton att jag också gjorde när jag fick se honom sitta o gråta. Min bror sitter ock skrattar åt mig.



later



Sköna kunders kommentarer: Jag kände inte igen dig först, men sen såg jag på namnskylten vem det var. Grubblade fram ock tilllbaka om han blandat ihop mig ock mamma, för denna karln har jag då aldrig sett, haha :)

Efter att ha flängt runt omkring ock fram o tillbaka genom hela Töreboda, så har jag äntligen kommit hem. Avnjuter några redbull för att återställa mig själv, tror inte det minsta på att det ger extra energi men det smakar för himla gott, så jag skyller på att jag behöver energi idag!






Har planerat att grejja en massa hemma idag. Bland annat städa rummet, damma ock hela rubbet. Så bäst o dra igång nu, så jag slipper göra det när det börjar på tv ikväll:)





nasty gal - love




 

 

 


You'll see a monster



Gick ock la mig så pass sent igår, så när jag ställde klockan hade jag chansen att sova 3 timmar ock 17 minuter. Men idag vaknade  jag innan klockan, ock tänkte inte ens börja fundera på o somna om igen, då jag säkert hade försovit mig. Så just nu är jag hur pigg som helst, efter ett par timmars sömn. Antar att jag bara fått mig en längre powernap, ock att jag får betala för det i eftermiddag. Varjefall, så har jag precis käkat frukost, ock sitter ju nu o klottrar på dagens inköpsslista. Även om jag jobbar söndag, så känns det ändå bra att säga, att helgen är här, det hör väl till traditionerna ock uppväxten. En helg är alltid en helg !







23:44



Avnjuter ett par koppar te ock en låda toffifee framför sex and the city, innan det är dags att sova. Imorn blir det som sagt jobb mellan 8 - 12 :) hörs därefter! sov gott mina vänner!









15.22




Ikväll är det jobb för min del. Så just nu har jag precis fixat käk i vanlig ordning. Ska avnjutta middagen nu framför en film :) Sedan blir det inte mycket mer för om en timma drygt måste jag åka. Får se hur trött jag är ikväll, om jag kan lägga in ett inlägg, men jag tror dessvärre inte att det kommer bli det, då jag börjar halv åtta imorn. Så vi säger så att jag återkommer imorn eftermiddag istället :)


Såhär ser det ut när jag lagar mat ;)







the look of today










en stor saknad



Sitter här ock släpper en tår efter tår. Mest av allt glädjetårar. Jag saknar mina vänner som spritt ut sig världen äver. De är så långt borta men på något sätt känns de som de är så nära, de sitter i hjärtat, ock just nu saknar jag dem så fruktansvärt mycket. Har precis läst min vän Line's blogg ock det är då man inser att vi är inte så nära varandra som man hoppats. Har suttit ock kollat massa bilder från de två senaste åren, ock några bättre år hade jag inte kunnat önskat mig. Men jag vet att om ett år kommer vi att träffas allihopa. Ock tusan vad jag längtar efter er ! ♥


 

 

 

 

 

 

 

 

 


This is for your, Eyes only



Rihanna dagarna in o ut :)

Orkar inte vänta på att det ska bli söndag ock första advent, så jag har tjuvstartat ock hängt upp några julgranskulor :) Men avdentljusstaken ska upp på söndag :) Åååh, jag vill ha julstämning, NU ! Imorn får det nog bli att ta tag i julstädningen efter att jag slutat vid tolv :) Men just nu, så måste jag käka frukost :)




 

 


my latest shopping

 

 

 

 


chicy-love

 

 

 

 


new nails - silver




Idag har jag beställt nytt löshår. Kommer sätta i det innan jul, så fort det finns tid. Men det blir så nära jul som möjligt, så det är extra fint runt jul ock nyår :) Men det tar ju som sagt ett bra tag. Ock när jag ändå tar ut det gamla så fundera jag på att toppa ock färga mitt egna hår också. Så en hel dag går nog åt för att bli klar med det. Sedan ska jag nog klippa upp löshåret också så det faller in bättre :) Men resultat ock mer update får ni när det är dags :)

Varjefall, bilden ser ju helt sjukt äcklig ut, men såhär blev resultatet av naglarna denna gången :) Körde på silver, som passar till allt! ¨









pizzan var delicious



Som jag tjatat om det ock tatt fel vecka efter vecka, men idag är det bonde söker fru, ock det är dags att välja sambo! sen börjar charmiga berg flyttar in :) Som ni märker så har min dag varit väldigt ointressant. Ock jag har väl inte så mycket mer att komma med just nu !



som Lovisa beskrev det: En guppande aborre




Är det värt att åka in till Töreboda ock köpa en pizza mitt i all hast, suget går ner uti tårna, ock jag känner smaken av det. Jobbig situation för er som inte upplevt det än. Ni kan vara glada, detta är hemskt. Slösa bensin för o ta sig till pizzerian, därefter slösa extra mycket på pizzorna ... Jo pizza får det bli ! :)






Top Model - Brittani fick jessi j's frisyr

 

 

 

 

 


dagens klädsel






breakfast at 13.44



Guten morgen. Jag är rastlös, trött ock allmänt uttråkad. Men för att inte klaga allt för mycket, så tycker jag ändå att dagen börjar bra. Sent men bra. Sitter här ock käkar frukost :)


 

 

Idag var det fyra veckor sedan jag fixade mina naglar för första gången med gel-kittet. Så nu har jag precis tatt bort de gamla tipparna, för idag eller ja senare ikväll har jag tänkt sätta på nya tippar, just bara för att fräscha till det lite granna, ska bara lufta naglarna lite granna nu på dan :)

 

 

 


It was'nt "the last"




Vad tycker ni om Katy Perry's nya låt ? Känns som man måste lyssna på den några gånger, för att skaffa ett tycke! Får dunka den imorn, då det är lite sent att dunka på nu ock vecka resterande husmedlemmar. klockan är ju faktiskt 00.24. Ser fram emot hennes nya platta som ska släppas snart. Hoppas verkligen på att man kan hitta någon fräsch hit därifrån :) här har ni varjefall låten!








the last for today - inspiration*










drunk on love




Hur många chanser ska man ta ? aah, jag intalar mig själv dagligen att inte falla tillbaka, men på något vänster kopplar jag bort nackdelarna, ock vill inget hellre än att få allting att funka. Men innerst inne vet jag att det inte gör det. Men nu har jag kommit till en period, där jag vill försöka, men varför ? :(


 

 

 


dagens outfit



 

 

 





lång tv-kväll



Har vart en tur till skövde, för att bland annat kolla på present till mamma. Dock hittade vi inte någon present, typiskt.... Men vi hittade varjefall en julklapp till henne, så nu är det steget klart. Men vad tusan ska vi ge henne i present :O Hon fyller ju idag, men som tur är så ska vi fira henne på lördag! Hur som helst, ska försöka uppdatera lite i pauserna, för nu är det kanal 3 mellan 20.00 - 23.40 som gäller. Top Model 16, Värsta pojkvänsakademin, svenskars hemliga liv ock sist men inte minst, Sex and the City :)




 

 

 

 

 


new album



Ock nu när jag äntligen har fått tillgång till nätet, så måste jag till er som missat, rekomendera att lyssna igenom Rihanna's nya album "Talk That Talk". Det är, med stora bokstäver, GRYYYYMT ! 










happy birthday



Stort GRATTIS till världens bästa mamma !






nej till arbetsförmedlingen ?



Godmorgon. Hann inte sitta något vid datan igår, pga att jag först jobbade till tolv, sedan tog jag ock mamma en tur till Mariestad ock Therese. Jag tänkte gå ock skriva in mig på arbetsförmedlingen, men nu har jag börjat tveka om det verkligen är så bra ? Blev en tur på stan bland annat efter det :) Väl hemma runt halv fyra, var det dags att börja med maten. Så en timma senare avnjöt jag en god middag, a la Maliin. Ibland fattar jag inte varför jag inte blev kock, med dessa köksvanor. Hur som helst, Min bror hade nätet hela dagen/kvällen igår. Han hade en hel del plugg, bland annat ett nationellt prov att förbereda, så jag hjälpte honom lite granna med PM:et som skulle in innan tolvslaget. Vid tolv susade jag i säng, ock nu är jag äntligen fit for fight (?) Ska börja med att fixa ordning lite frukost :)



Kan du förstå att det är dig jag kämpar för



Har jobbat idag, ock sedan åkte jag till mamma o göran som bjöd på mat. Hur gott, hur gott ? URGOTT!

I varjefall, har inte mer än kommit hem nu. Ock trots att denna dagen varit lång, så kan vi la säga att halva har gått. Får ställa upp för broschan än en gång ock hämta honom i skövde inatt. Får hoppas att min två timmar sömn när jag kommer hem, räcker för att orka jobba imorn bitti. Så jag har ju faktiskt inget roligt att säga. Jag är tillbaka i vardagen, där jag hoppas på mycket inringning nu... Nu ska jag släppa ut mitt hårsvall, borsta igenom det ock sedan krypa NER i mina mjukisbyxor för att därefter krypa UPP i soffan :)



JÄVLAR I MIN LÅDA VAD SNYGG DEN ÄR  !
Jag smälter för denna bilen 1000 gånger om runt jorden.
Helt sinnesjukt vad jag vill ha den !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!










Gör kvällen till min egen




Har nyss tagit en varm dusch. Nu ska jag värma på lite glögg ock sedan ladda för ett härligt fotbad med doftsljus, bubbelvatten, en film ock bara mysa ner mig själv i soffan :) Känns dags att ta hand om mig själv efter att ha levt denna dagen på ostbågar, juleskum ock choklad. Dock kommer jag nog poppa en popcorn-påse till fotbadet också :) Det är ju trots allt lördag, även om det inte känns som det någon stans, ock imorn ska jag ju faktiskt jobba mellan 9 o 4. puss på min fina, ensamma lördagkväll !




Bjuder på några gamla härliga låtar,
som sprudlar ut ur högtalarna, för tillfället :)


























vilken dag


Har städat heeeeela min garderob idag. Känns hur jävla gött som helst :)

Vad gör man en kväll som denna då .. Joo man tar det lugnt bara, laddar upp för jobb imorn efter en ledighet på 3 veckor, sinnessjukt ! Men det ska bli gött o komma igång igen, ock hoppas på att det ska gå bra. Jag antar att jag får nöjja mig med att stå på inringning än så länge. För världen går ju mot mig på alla sätt o vis.

Nu fundera jag på o ta en dusch. Har vart en påfrestande dag idag här hemma..




Outfit som inte visats









 

 

 


fika - time



Nu ska jag fika lite. Sitter ock kollar på reprisen av Idol från igår. Tycker det är sjukt synd att Amanda Persson åkte ut igår. När hon väl väljer rätt låtar så är hon ju grym. Hon har den bästa ock rösten av alla idoler. Fattar inte hur folket dömmer idolerna. Om jag ska vara ärlig, så tyckte jag faktiskt att Moa kunde åka ut. Inte för att hon är sämst, utan för att jag gilllar alla som är kvar. Men Moa är ju redan är klar artist. Hon har en egen låt som hon kommer göra en singel av. Hennes bransch är ju redan igång. Spelar ingen roll om hon kommer 2 eller 3. Hon har sin nisch. Hur som helst. Nu blir det sharonfrukt, kiwi ock kaffe :)





 

 


Jofama By Kenza - Jacket












UPDATE YOUR WARDROBE



Får en massa mail från mango, som tycker jag borde uppdatera min garderob ...
Jag kan bara hålla med :)
Har listat mina senaste "måste-ha-kläder" från gina ock nelly: I'm in love




 

 


finally: dagens shopping

 

 

 

 

 

 

 

Bild på nagellacket.
Blev dock extremt dålig kvalitet,
men det glittrar jättefint i alla möjliga färger IRL :)

 

 

 


Jessie J på IDOL ikväll :D



Min kamera har dött, ock jag har inga extra batterier hemma :( fan. Så ska försöka ta bilder med mobilen på dagens shopping sen efter idol eller i någon av pauserna. Blir nog i pauserna, så jag kan visa er :)

Skövde levererade inte heller på jobb-fronten :( ååh känns som att alla motgångar kommer mot mig just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Nu ska jag spela in The Vampire Diaries åt min syster, ock sen börjar idol, ock idag kommer det vara grymt ! :)




Outfit fredagen den 18 November

 

 



 

 

 


mot skövdecityy



Nu sticker jag en tur till skövde för att se hur marknaden ser ut där. Outfitbild ock diverse får ni när jag kommer hem igen, är lite stressad nu nämligen :)




alla dessa webcam-bilder .......




 

 


godmorgon



Försöker ta tag i mitt liv... Tack Line för den stöttande kommentaren!
Funderar på att åka in till skövde ock söka jobb idag .. ? Mariestad var ju väldigt torrt på den fronten. Enda nackdelen när man åker till skövde, är att man hittar så mycket som man vill ha ... :( Ock jag har ju lovat mig själv att inte hålla på såhär. Ska varjefall käka lite frukost nu !




be a nice girl



Nu ska jag vara snäll ock dela med mig lite av internet till min bror. Så jaa mina vackra, ni får ha en fortsatt skön kväll framför Bingolottos 20-års jubileum ? eller vad ni annars kollar på :) See U tomorrow ♥









I found those picture somewhere





Att hitta kärleken till en kille kan vara en svår sak, ofta smärtsam,
ock det lever upp till uttrycket "LOVE HURTS".
Denna kärleken är så mycket bättre på alla sätt o vis just nu !

Do you feel the love ?




















Sjukt om något !



Fan vad sjukt ! I början ser ni att hon har tatuerat "Love" på fingret. Just så hade jag tänkt att göra när jag gjorde min förra tatuering i Turkiet, tänkte ju även göra ett ankare på underhanden, men jag gjorde ju aldrig något av det. Ångrar det extremt just nu, att jag bara gjorde på foten. Tänkte att jag avvaktar lite ock känner efter, men nu har jag insett att jag måste göra det snarast möjligt, innan hela världen har gjort det innan mig. Varför dra ut på tiden liksom ?? Men jag ska skriva det på ringfingret/förlovningsfingret/giftemålsfingret :) ååh helvete vad snyggt det är ! Nästa gång jag åker till Göteborg, ska jag tattuera mig :D jihaaaa













dagens lilla shopping



Jag är ledsen Therese, men jag var liksom bara tvungen. Jag har saknat kjolen fast jag inte ens haft den, så hjärtat slog ett extra slag idag när jag fick se att den fanns kvar. Ock jag kunde inte motstå :(












sovit i fyra timmar, hur ska det gå inatt ...




Här är mina favoriter från "The Very Best Of Versace For H&M".








 









trying to be stronger



Ahh livet är inte lätt ... Har, utan att tala om något resultat, vart ute ock sökt jobb idag. Men dessvärre, så är det svårt att hitta något :( Fick trösta mig med lite shopping efter alla negativa svar jag fick. Ska försöka visa det ikväll. Vad har jag mer på planeringen måntro !? Joo måste in till Töreboda ock hämta Maries saker som ligger kvar hos Sara från i lördags, sedan ska jag ringa några viktiga samtal bland annat. Hörs sen igen :)



T.. V.. B.. O.. V.. F.. - - H&M ?




Klockan är Tio ock nu släpps Kollektionen "THE VERY BEST OF VERSACE FOR H&M" Tänkte visa mina favoriter sen när jag kommer hem. Men nu är jag väldigt stressad, ska infinna mig i Töreboda om en halvtimma för att skriva ut lite papper. Sedan blir det en tur till Mariestad. Så jag kan inget annat än återkomma när jag kommer hem igen.



 

 

 



snabbisbild på dagens ..









tabbe



Tusan, det var ju inte val idag...  Då måste jag ju se det nästa veckan med ... :s

Hur som helst, Jag har världens bästa syster, fick en chokladkalender av henne idag. Så nu tänkte jag bara öppna den ock ta ruta ett för att se så den är godkänd. Det var bannemig inte förra året man hade choklaklalender minsann. Trevlig december jag kommer få, ock jag förstår om ni är avundsjuka, men det kan stanna mellan oss ;)



 

 


dekoration



 

 

 

En stor ljuslykta i glas. Den pyntade jag med glittret ock en ljusslinga. Hur mysigt som helst såhär på vinterhalvåret. Sedan blev det glödlampor, blockljus i vaniljdoft, pynt-glitter, 2 ljusslingor ock en spegel till badrummet som kan stå ock så är spegeln snurrbar. Hoppas ni fattar hur den ser ut. Det värsta av allt, ser ni sprickan i spegeln ? Jag råkade förstöra den det första jag gjorde. Om det är något som jag är bra på att förstöra så är det speglar. Har nog krossat en kilometer spegel i hela mitt liv om man skulle pussla ihop allting. Hur många år i otur blir det ? hela livet ... ?

(som tur är så är jag ingen sån där som tror på sånt, att man får otur när man går under stegar, läser andras horoskåp, ock i detta fallet krossar speglar. Då hade jag, som ni säkert förstår, vart körd)


Hur som helst spegeln har en andra sida med förstoring på, så spegeln åker in i mitt rum istället, perfekt när man ska noppa ögonbrynen.
Utöver så blev det lite julklappar på det :) Känns skönt att ha börjat julshoppa varjefall, slippa stressa med ALLTING i sista stund.

 

 

 

 


Jag skulle kunnat ha skrivit denna låten









Har nyss kommit hem från Karlstad. Underbar ort måste jag säga, ock jag hoppas innerligt att jag får en weekend där med mina vackra i vår igen. För där kan man skapa minnen gjorda av guld !


Hur som helst, det blev lite smått inhandlat idag. Tänkte visa det i nästa inlägg faktiskt :) Dagens har vart kanon ock jag är typ slutkörd på ett eller annat sätt. Ska ta upp lite räkor för ikväll igen, mums. Jag är ett stort fan av skaldjur, riktig lyx. Sedan har jag en kväll framför tv:n. Finalen av bonde söker fru (det måste jag bara se), Berg flyttar in, Sanning ock konsekvens ock därefter sex and the city. Nej jag är inte nördig hela dagarna...







outfit + facelook

 

Nu sticker jag till Karlstad en sväng. Återkommer först i eftermiddag/kväll :)

Ha en bra dag allesammans!

 

 

 

 

 

 

 


intar soffläge



Ska käka något nu, dricka några koppar kaffe, ock annars så är det Top Model som gäller ock därefter Värsta pojkvänsakademin :) Sedan blir det inte mycket mer idag då jag ska upp tidigt ock åka till karlstad imorgon :) Så för att inte verka allt för nördig så stänger jag ner datan för idag. Det är ju dessutom inte bra för huden, ock jag är redan dålig på att ta hand om min hud, så för en gångs skull, ska jag faktiskt bry mig lite mer. Sedan försöker jag lägga in ett inlägg imorn bitti innan jag åker :)
Vem vet, jag kanske sitter här efter att alla program på tv:n har tatt slut ikväll ;) höhö




 

 

 


JAG VILL TILL THAILAND










 

 


mys-outfit









betalar fakturor & pratar om naglar



Det må vara det värsta som finns. Önskar jag kunde bli kvitt med alla dessa papper, det hade vart en dröm ! Eller också går jag ock vinner på lotto, några miljoner sådär, det hade också vart gött just nu.

Vad gör alla ni en vacker dag som denna då ?

Jag själv ska gå ock ta upp något käk nu, ock sedan får jag se lite vad jag hittar på idag. Ska välja några kläder att ha imorgon då jag ska till IKEA med syster, mamma ock Göran. Ska bli trevligt :)

Därefter ska jag göra klart mina naglar. Är så himla glad att jag testade Depend's gelkit som jag visade en dag. Det sitter verkligen bra, ska bara lägga på lite gele längst in närmast nagelbanden, då naglarna vuxit lite granna. Ock sedan antar jag att när naglarna väl vuxit ut till den längden man vill ha, då kan man skit i tippen ock bara lägga på lite gele på ens egna naglar. På så sett blir nagel tjockare ock då borde naglarna hålla mycket längre. Ock det blir precis som om man gjort det på salong.
Jag som person har naglar som aldrig växer om jag inte har lösnaglar på. Så är du en med sånna naglar som jag, så måste jag rekommendera detta kit. Jag är kär! Första gången är det lite pilligt. Men nu andra gången jag lägger på, hur enkelt som helst :)

Tror även att detta kit kan vara bra för de som har långa men sköra naglar. Då skiter ni bara i att limma på tippen, ock lägger bara på gelet på nageln. Har ju inte testat det, men jag tror stenhårt på det :) Ock när mina naglar väl vuxit ut, om de nu gör det, så kommer jag testa det. Men alla bör veta, att man förstör sina egna naglar av sånna här produkter. Jag har alltid haft lösnaglar så länge jag kan minnas att jag fattade att det var fint med långa naglar. Så mina är redan förstörda, ock jag älskar därför dessa produkter. Men har ni bra naglar, så tänk er för innan :)




 

 

RESULTATET

Jag har själv dekorerat de med silvrigt nagellack, ock de svart-silvriga blommorna :)

 

 

 

 


microring stickhair extension



Sitter jag här ock kollar på löshår. Måste köpa nytt snart. Ock just nu var det slut på lagret så då får man en väntetid på 1 till 3 veckor. Igentligen behöver jag inte köpa nytt, mitt har inte slitits så jättemycket, men jag funderar på ock köpa en storpack ändå, så det blir lite fräschare. Mitt som jag har i nu har typ vuxit ut 2 centimeter, då jag haft i det i typ 50 dagar, så jag skulle behöva sätta om det. Men då tänkte jag att jag gör det mellan jul ock nyår om jag kan ha det så länge. Så antar att det är lika bra ock beställa, så man är säker på att man får det innan dess. Nu har jag 100 slingor i, men efter jul funderar jag på ock köra på 140 slingor typ. För nästa gång vill jag nog klippa upp det, så det faller in ännu bättre i mitt egna hår :)



 

 

 


Känner ni stressen



Oj vad härligt det var att vakna imorse, ock för en gång skull se lite solsken. Tycker vintern har börjat oerhört bra iår. Fortfarande inte kommit någon snö, ock det är drygt en månad kvar till jul. Det har ju snöat en gång i år, men det kanske var 100 snöflingor där jag bor, så som tur var, så fanns det ju ingen chans att det kunde lägga sig på marken. Dessutom är det många som inte ens märkte av eller har en aning om att det ens har "snöat" redan. Kan det vara första året som vi inte klagar på vintern än så länge. Det sjukaste av allt är nog att det bara är 12 dagar kvar till 1:a advent, ock då ska man ha fått upp adventsljusstakarna ock liknande saker. Tycker faktiskt att det ska bli mysigt :)


Får lite såndär "christmas-feeling right now".











coffee <3



Nu börjar svärföräldrarna från helvetet på 5:an, så braa. Får bli lite tårta som vi har kvar sen igår då det var fars dag, ock det blir självklart kaffe till det :) See you tomorrow :)



 

 

 


måndagsmys






















Har precis tryckt i mig ett kilo räkor. Hur gott som helst. Till det underhölls jag av pengarna på bordet såklart. Nu väntar jag på att klockan ska bli tio, då börjar svärföräldrarna från helvetet ;) Så tänder lite ljus ock myser ner mig i soffan under väntetiden :)















orgasm







dreaming

 

 

 

 

 


It feels good






but I can't hear a word you say



What to to today ?



 

 


Ska varjefall börja morgonen med att se dagens avsnitt av modelljakten. I'm in love! Sedan blir det frukost ock därefter soffhäng idag med ? ååg my life sucks. Men jag får bara bita i det sura äpplet ock hoppas att jag får lite tider denna veckan dåå :) Någon som har något förslag på en typisk tjejfilm, som kan lysa upp dagens mörker ? :)





börjar morgonen med lite skön musik








lovely weekend




Hoppas ni haft en bra helg. Den lider mot sitt slut, ock min helg har vart underbar, som ni sett på bilderna. Sedan när alkoholen tar fart så kan mycket saker hända som man tänker tillbaka på, man pratar alltid för mycket, man tar beslut som man inte borde, ock vissa saker vill man ändra, men det går helt enkelt inte. Men man är sin egen person ock alla ska vi sticka ut på vårat sätt. Så nu tar vi det positiva med oss till nästa gång jag träffar mina vänner igen, för mina vänner är det bästa som finns!


Har precis kollat på another cinderella story. En typisk tjejfilm fick avsluta min söndag-kväll, ock det slutade bra :) Funderar på ock mysa ner i sängen nu framför en annan film :) Så går vi in pigga ock allerta på en ny vecka imorgon ! :)




 

 

 





lördagen den 12 november i bilder












































Outfit & facelook lördag 12 november

 

 

 

 

 

 

 


fredagen den 11 november i bilder ..




.. Bortsett från restaurangen då, glömde helt o fullt bort kameran där :(























come back later



Klockren fredag måste jag säga, hur god mat som helst, ock jag hade riktigt tur i bowlingen :) Kan nog ha en o annan bild från bowlingen som jag ska lägga in sen :) Min lördag i ståhejj var också bra. Men jag dissade en utgång vilket får mig att känna mig en aning gammal. Men nu till verkligheten, ska kolla på " a little bit of heaven" nu, sedan kommer det några inlägg med bilder från min helg :)




1 hour, 1 hour only





Yees, om en timma bär det av mot skövde city. Fatta hur mycket jag längtar så mycket som jag tjajar om det... Men mina vänner är värda att upprepas :) Restaurang & Bowling alltså ! ♥



 

 

Heja fram AMANDA PERSSON i idol ikväll !

Det är hon värd. SKulle tydligen bli en himla show :)

Ska spela in det ock se det inatt sen.

 

 

 

 

 

 


this is the end of the rainbow



Ååh vilken bra dag. Jag har gjort basen nu, så nu behöver jag bara putsa på det lite innan jag åker ! :)
Måste käka något nu känner jag :) Sedan ska jag pplocka fram kameran också ock batterier till den. Ikväll ska jag fota, försöka varjefall :)



 

 


lucky




 

 

Nepp nu ska jag börja fixa mig lite granna, så jag slipper ha alllting sen i eftermiddag. Lika bra att börja i tid :) Måste ta upp något käk också ... Fast i ock för sig, jag ska ju faktiskt käka på restaurang ikväll. HA HA då räcker det att jag käkar någon macka innan, vilket betyder att pappa eller fredrik får laga mat idag. Jihaaaaa :D

Helvete, postbilen står utanför ock tutar´, this is the end.




Tonight Tonight










Om jag inte fegar ur med skorna för då kan det bli samma som igår:






stay tuned



Ååh vilken bra morgon. Dock så försov jag mig från när mobilen ringde, men hur som helst. Jag har redan valt kläder till ikväll, blev inget komplicerat klädval idag inte. Har faktiskt till ock med tagit bild på det, så det kommer i nästa inlägg :) Ska bli så himla trevligt ikväll, så  jag tror jag smälter. Först ut ock äta på restaurang med mina vackra vänner, sedan blir det strike:ar i bowlingen på O'Learys :) Kan någon visa mig hur man går ock släpper klotet tack ? :) Jag är lika bra på bowling som en mygga är på o kratta löv. Det hänger alltså inte ihop.

Nu ska jag käka frukost :)



 

 

 

Ikväll smäller det :)

 

 


Mitt liv var bra ikväll :)



Hemma efter en fin kväll hos vackra Sara :) Mycket trevlig kväll med räkor, vitlöksbröd & godis :) Det enda som saknades från våra traditioner var vinet, men det tar vi på lördag istället, sedan saknade vi ju Olivia, men det var ganska orimligt att hon skulle vara med ikväll, då hon har tagit sitt liv på lite större allvar än jag... Men framtiden kommer, vilket jag är jöttenöjd med. Jag är jättetrött idag, ock nu ska jag inte dra ut så mycket mer på denna dagen, utan jag ska försöka komma i säng i tid idag så jag tar mig upp imorn :)




17:02



Nepp, nu måste jag fixa ordning räkorna, vilka smycken jag ska ha osv, sedan måste jag förbi coop innan :) Så får se om det kanske blir ett inlägg inatt när jag kommer hem eller inte :) Ha en fin kväll allihopa, för det ska ja ha :)




 

 


outfit for tonight

 

 

 

 

 

 


Cher Lloyd - With Ur Love till SPOTIFY



ÄNTLIGEN :)


Har väntat alldeles för länge på att få fixa frukost. Men nu när strömmen äntligen är tillbaka så kan jag få käka :D Klockan är två ock stressen sätter sig på mitt sinne. Klockan sex ska jag vara hos Sara :) Men just nu måste jag coola ner lite, ock slänga i mig några mackor.



 

 

 


Strömmen är tillbaka



För ett tag sen skickade jag tillbaka ett paket på lite saker som jag inte skulle ha. Innehållet låg på ett värde av 1000:-. Någon vecka senare får jag en påminelse på att jag hade en faktura kvar att betala på det. Så jag kontaktade dem via e-post, ock fick inget svar. Dåligt! Jag väntade ock väntade. Men det fick bli en evig väntan. Idag kom en krav faktura på samma saker. Paketet har alltså inte kommit fram, ock nu har jag inget annat val än att betala in de pengarna. Nu är jag riktigt irriterad. Ett nätföretag måste väl ändå ha koll på sin e-mail. Snacka om oseriöst. Till ock med jag har bättre koll på min e-post.



KLOCKAN 10.00 IMORSE



Helvete, Nu bröt de strömmen där jag bor. Jag stod i duschen ock hann inte mer än ut, ock det är ett under att jag ens hann duscha klart, så blev det kålsvart i hela kåken. Det värsta är nog att pappa hade fått ett brev om det, men inte sagt ett ljud till oss andra. I brevet stot det att den kommer vara borta minst fyra timmar. Aaaaaaah. Jag som ställde klockan för att kunna grejja idag, ock nu ser jag inte ett skit. Fyra timmar det är en rätt jävla lång tid, men jag hade ju för en gång skull turen att jag hann duscha klart innan helvetet släpptes lös. Dock hann jag inte äta, ock jag är mer eller mindre VRÅLHUNGRIG!

Godmorgon förresten :)




inte det minsta trött



Klockan närmar sig två ock jag är i full gång med att städa garderoben igen. Huuh, jag har vänt på dygnet. Jag är den enda tjejen på min facebook som är online, det måste betyda att det är dags att stänga ner allting. Men om man nu inte är det minsta trött. Jag vände på dygnet i måndags jag vände på dygnet i tisdags ock nu gör jag det igen. Så jag kan väl lika gärna vika klart de kläderna som jag slängt ut ur garderoben av någon konstig anledning. Jag har en förmåga att såfort jag tar ut en topp för att prova, så måste jag vika tio stycken som blir skrynkliga under tiden. Så efter att ha provat 10 olika toppar, så betyder det att jag vikit 100 stycken... Inser nu att mitt liv är enormt ointressant, så likt alla andra tjejer så stänger jag ner nätverket för ikväll. Måste upp alldeles för tidigt imorn. Men jag skulle ju stänga ner.... GODNATT.




 

 

 


Det börjar alltid lika bra



Lönen kommer på måndag ock idag kom första räkning från bilservicen på 2000 :- alltid lika roligt ... Nää jag skulle ju inte klaga mer, så det är väl bara att tacka ock betala helt enkelt ! Min kväll är förgylld ... eller ?? Att ha bil är inte alltid så bra som man kan tro !


Jag minns det som igår .. 2008 ♥






















Lördagens utstyrsel - hair

 

 

 

 


Mysfaktor 96 %



 



Har hoppat från en fin blus till en mysig smurf - tisha ock nu ska jag koppla av i soffan, som föregående timma. Nu går ju inget annat på tv:n än Bonde söker fru, så jag får slå på det helt enkelt. Jag skulle inte säga att det är mitt favoritprogram, men nu har jag inget val. Har även hört att det är finalen idag ? haha vilken tur jag har. Därefter är det underbara Berg, som flyttar in igen :)





Dagens klädsel








Bilder som aldrig visats
















Skratta eller gråta




Denna dagen har vart helt jävla onödigt. Dagen har jag slängt i soptunnan redan från första stund. FML. Hatar att det blir mörkt redan vid fyra. Man får ju inget gjort. Man orkar ju inget när mörkret faller på, då klockan känns som nio. aah jag blir så trött. Var först ock främst glad när man fick vrida tillbaka klockan, ock sova en timma längre ? Men just nu fattar jag inte vad jag tänkte med. Längtar redan att få vrida fram den igen... Nu måste jag fixa något att käka, ock sen så blir nog en lång dusch. Slutklagat för idag !



Har en liten crush i denna leveransen




 

 

 


frozen strawberry



Jag börjar med att säga hej, igentligen borde jag säga godmorgon, men det kanske ger dåliga vibbar såhär klockan 15.00 ? Hur som helst, likt överrubriken, så käkar jag frustna jordgubbar, underbart gott. Har städat lite ock bara käkat frukost än. Blev rätt chockad att klockan var tre nu, men eftersom jag typ gick ock la mig runt halv fem imorse så kanske det inte är så konstigt ändå. Skam att natten är så kort.



Känner ett beroende av att åka utomlands just nu ock bli sådär underbart brun !
( bild från Thailand i våras )

 

 


going serious










Avslutar denna dagen med en stor kopp te,
knäckebröd ock dessa 3 sköna låtar från Lucy Hale i högtalarna:



















efterrätt



Efter maten gjorde jag popcorn på spisen. Ock jag antar att jag åt alldeles för mycket ... ? Men gott var det :)


 

 

Nu sitter jag här med kaffe ock pepparkakor, framför Top Model, efter en liten tupplur :) Som ni ser så har jag inte något direkt att säga idag, dagens känns väldigt enkel. Nu till Pojkvänsakademin. Sedan var det svenskars hemliga liv. Tror på det också faktiskt :) Have a nice evening.

 

 

 


Ingen överraskning direkt



Efter en evig väntan på att någon annan än jag ska börja med maten, så var jag nära döden-svält-upplevelse, ock fick ta matlagningen i egna händer .... IGEN. Så nu är jag klar med det även idag, ock nu slår jag mig ner framför en alldeles för gammal film, Dirty Dancing ock avnjuter makaroner ock köttfärssås a la Maliin. Jag har ju till ock med min rutiga kockskjorta-liknelse på mig, Vilken kombo :)









stupid



Tisdag är en bra dag, Top Model & Värsta pojkvänsakademin ikväll, ohyeeaah. Annars så blir det en lugn dag idag med. Ska fixa mig lite frukost nu ock sedan slå på någon film :)




inspiration lookbook

 

 

 

 

 

 

 

 


Oh my fucking god



Want'em right now!



 

 


home - outfit

 

 

 

 

 


Aah :@



Kan glömma att laga mat, pappa hade slängt kycklingen som jag hade lagt på tining, så nu kan jag inte göra någon kycklingsallad idag inte. Hmm, jag är jättehungrig, vad ska jag ta mig åt. Kanske ska dra in o köpa en pizza ? ååh vad jobbigt allting blev nu !




movie-time

 

 

Nu ska jag laga mat, brygga ordning några koppar kaffe ock efter det slå mig ner framför
"a cinderella story 3". Någon som har sett den som vet om den är bra eller inte ? :)

Well, I hope so.

 

 

 

 

 


incoming - perfect week



Ååh vilken bra vecka jag har framför mig nu känner jag :) På torsdag ska jag träffa sara innan de åker iväg alldeles för länge. Vill träffa Jennifer också, så vi får hoppas vi kan lösa något där :) Kanske hon också kan vara med på torsdag, well well :) Vi fixar nog något :)



 

 

Nu har jag precis bokat bowlingen på O'learys på fredag, så nu är det bara att börja längta dit också. Mina vänner, nu finns det inte någon återvändo, på fredag är det järngänget som pumpar, ock likaså på lördag, för då vankas det fest, ock hur vi smider de planerna, det återstår o se, men rajta, det ska vi göra :)


Det stora problemet, kläder för alla tre tillfällen, det blir riktigt svårt.




Saknar sommaren, ock få va brun igen



 

 

 


iskall




Godmorgon säger en jättetrött Maliin. En lugn måndag i högsta hugg. Planerar ingenting för dagen, men däremot ska jag boka O'learys till fredag, då våra vänner kommer hem från studerandet :) jihaaaa
Nu ska jag fixa mig lite frukost ock bara koppla av :))



Kalas var det jah



Någon happy- birthday-visa blev det då inte, kanske allas fördel, men nu har folket precis lämnat detta hus efter en tacos-middag, en glasstårta ock ett antal skräck-berättelser. Hur ska jag somna ikväll då ... Hur som helst, min mage är fylld med gottigheter, ock jag har gäspat tusen gånger om. Har syster bredvid mig, upphängd framför gossip girl, ock om vi sett tillbaka på gårdagen ock lagt av ett antal skratt, så har vi bara positiva minnen från igår, som blev en riktigt bra kväll. När jag väl släckte ögonen strax efter tre så kanske det går 3 minuter tills min kära vän herr lindström ringer ock håller mig vaken sådär en timma oväl, något måste vart väldigt intressant. Alltid lika trevlig den pojken ock det blev ett bra avslut på en fin kväll helt enkelt :) Nu ska jag faktiskt släcka ner datan slänga på en film ock därefter försöka sova :)


Nu blickar vi frammåt till kommande helg som kommer bli minst lika bra !













lördag 5 november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nails

 

 

 

 

 

 


Kalabalik



... Eller vad det heter. Hann ju inte blogga något mer igår innan jag åkte, sprang runt som satan för att hinna. Mina naglar tog längre tid än jag kunnat ana, en timma extra mot vad jag räknade med, där har ni förklaringen.

Riktigt kul igår, ska kika igenom min kamera sen ock se om det finns några visningsbara bilder att lägga upp. Sen lovade jag ju att lägga upp bild på mina naglar, men tusan vad svårt det ska va med en vanliga kamera. Så ska testa systemkameran senare idag ock se om jag kan få någon bättra bild :) Men just nu måste jag ha mat.




vad ska jag välja :O




Efter att ha rotat i garderoben, så har jag fått fram tre olika toppar som jag väljer mellan.


Antingen en silvrig pajlett-topp, en röd satin-topp eller en enkel svart topp ??


Vill så gärna ha det guldiga halsbandet som jag köpte,
ock då måste jag ha den svarta toppen, som jag egentligen inte vill ha,
för den är lite för enkel för mig.
Dock tror jag att det kommer bli den, eftersom att jag inte kan bestämma mig.
ååh visst är mitt liv lite för tufft ibland ...















+ En massa RINGAR såklart !






give it a try



Känns helt sjukt att jag ska käka frukost nu ock sedan börja fixa ordning mig inför ikväll. Ock det värsta är, att även om jag kan börja fixa mig nu, så skjuter jag ändå upp det ock tror att jag ska hinna ändå. Men jag vet ju att jag alltid får springa runt som en galning i sista sekund för att hinna. ååh jag blir så trött på mig själv. Så nu ska jag försöka slippa stressa, genom att börja i tid :)) Vill verkligen hinna lägga upp bild på mina naglar ock det sen också. Det värsta är väl att jag vet att så fort familjen vaknar så är nätet upptaget, ock det börjar konkurreras. Jag vill kunna ha trådlöst nätverk som alla andra har.





 

 

 


sleepyyy - time



Nu ska jag snart ge det ett försök att gå o borsta tänderna ock sedan krypa i säng. Är dock inte det minste trött, men somna borde jag väl ändå göra till slut efter ett par timmar ock filmer. Sedan ska jag upp tidigt imorn. Har räknat ut att jag måste börja fixa mig runt nio för att hinna med allting. Sedan vid två skjussar mamma mig till stan ock T-jay innan vi senare vid 16.00 pallarar oss till stan för att käka på restaurang :)

Runt 18.00 börjar förfesten ock som jag ska njuta ock ha kul. Har saknat dessa dagarna något enormt, så nu ska vi bannemig skapa minnen. Efter ett antal timmar av rajtan tajtan tar vi oss till stan ock statt ock låter musiken ock sällskapet göra kvällens avslut. Ska försöka hinna uppdatera imorn innan jag åker. Bland annat visa min outfit, (om jag hittar någon) sedan visa mina naglar :) sleep tight!




 

 

 

 

 


nail-fix



 

before ↓

 

 

Under tiden ↓

 

 

Lät gelet stelna, ock nu ser det ut såhär :) Väldigt suddig bild dock ...

 

 

 



Nu är mina naglar så fina för tillfället. Ock imorn blir dom ännu finare då jag ska pryda de med glitter-nagellack ock stickers-dekorationer, så stay tuned again:)



take care of myself



Tände ljus i hela rummet, släckte ner ock gjorde ett härligt fotbad.
Fixade sedan naglarna ock hela rubbet :)











Lånad bild nedanför ... *










My day






































jag planerade det inte



Ojj, jag som skulle vara redig o uppdatera idag. Det gick ju sådär. Men andra familjen kom ju förut ock då delas nätet upp här hemma, eftersom inte trådlöst funkar, så jag har inte haft tillgång till att komma ut på nätet idag. Men nu ska jag utföra några inlägg varjefall :)


 

 

 


memories

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


så snyggt

 

 

 

 


krossa alla fönster



Godmorgon, sitter här med kaffet i andra näven ock bara njuter. Idag är det äntligen fredag, ock som jag väntat. Ska när som helst dra igång med alla dagens uppgifter som jag skrev igår. För vid fem kommer andra familjen hit, så då måste jag i stort sett vara klar med det mesta. Längtar tills klockan åtta då jag är klar med allt ock får avnjuta idol med en stor godispåse :) :) :)




 

 

 


ingen höjdardag direkt




Jag erkänner , min dag har vart åt skogen förgäves. Träffade dock mamma en liten sväng, ock det gjorde dagen så mycket bättre. Annars har jag inte gjort ett piss... Bläää
Imorn ska jag ta mig upp i tid ock få lite granna gjort ska bland annat städa hela mitt rum från golv till tak, försöka hitta någon som kan köra på lördag, välja kläder, göra ett härligt fotbad, duscha, fixa naglarna ock avsluta kvällen med idol :) Kan bli en riktigt skön dag imorn helt enkelt. Dessutom så ska jag försöka vara lite mer närvarande än idag, shame on me ...



 

 

 


to town



God morgon ? Huhh seg dag ... Grå himmel, inget planerat .. Har städat lite på morgonen ock vad mer kan man göra. ? Ska in till Töreboda ock uträtta lite ärenden, så denna dagen känns väldigt torr bloggsett. Men vem vem. Jag kanske kommer på något sen o skriva. Ska varjefall slänga på mig lite kläder nu ock se om min bror är klar att åka en sväng.


 


kärlek på höga höjder

 

 

 

 


niceee

 

 

 

 

 

 


sooooooon

 

 

 

 

 


levererar lite inspiration



 


 

 

 

 

 

 


LMFAO


Laddar ner LMFAO - sorry for party rocking ock laddar upp inför helgen. Ni fattar nog inte hur mycket jag längtar. Vill dock inte ha för höga förväntningar, men just nu känns allting så braaaa !!!




 

 

 


stämning ´+ nagel-styling







Nu ska jag ta ock fixa mina naglar så de blir fina inför helgen :) Köpte ju ett gel-kit idag, så nu ska jag inviga nya tippar :) Testade lillfingret i stan, men insåg när allting var klart att jag gjort fel, till ock med tänkt fel, lagom bra tajming där men det var kul på traven. Så nu ska jag röjja undan på bordet, koka upp lite glögg, tända några ljus ock verkligen göra det ordentligt genom hela proseduren :)




 

 

 


fina färger på löven

 

 

 





outfit



Egendesignad tröjja, orginell vad jag tycker :)


 

 

 

 

 


Shopping :)



 

 

 

 

 

 

 

 


back at home



Nu har jag kommit hem :) Tog en sväng förbi Lidl o köpte lite chips hihihi. sitter o mumsar i soffan nu med bror. Ska fota min lilla shopping så det kommer i nästa inlägg. stay tuned :))))




 

 

 


fängslad i Mariestad






Ne riktigt så illa är det inte, men jag sitter fortfarande fast i Mariestad, fast min systers lägenhet dåå. Golvet tar längre tid att lägga än jag kunnat ana. men jag dör inte, har vart en tur på stan, lite shopping idag, ock jag hatar mig själv just nu. Skulle ju bättra mig ... Hur som helst, gjort är gjort. Bolaget svängde jag också förbi, så om någon kan rulla fram veckodagarna lite snabbare denna gång, så jag kan få ha lite helg-kul för en gångs skull. Men nätet här är väldigt växlande, så jag ska runda av nu så hoppas jag att ni har tålamod ock kommer tillbaka senare idag, för det gör jag. Då ska jag visa er min shopping för dagen ock lite annat smått o gott :) pussss 




Här kommer en VÄLDIGT gammal bild som jag hittade på min syster data, HA HA

Någon sommar ( 08/09 ? ) innan vi skulle till olstorp o skaka rumpa :)








Top model 16



Då har vi införskaffat ett bort till altanen. På en fest så råkade ju vårt förra glasbord spricka i tusen bitar. Men nu har vi köpt ett nytt, ock även detta ett glasbord. Får hoppas att det inte festas lika hårt på detta bordet då .. ;) Nu ska jag trycka i mig 3 twix bara för att. Ock sen klockan åtta börjar Top Model 16, ock därefter Värsta pojkvänsakademin :) Men nu ville min bror ha nätet, så detta blir sista inlägget för idag.


Imorn ringer min klocka tidigt. Ska in till Therese vid åtta. Pappa ska lägga golv i hennes hall ock jag hänger med så jag kan hämta min sminkborttagning, springa över stan ock sedan blir det en tripp till bolaget. Utbudet skiljer ju sig lite granna till det bättre i Mariestad jämfört med hemma i lilla Töreboda. Så bäst o passa på när man ändå har turen förbi.

Nu ska jag leta fram en outfit till imorn:) pusss på er så hörs vi senare imorron..



* Kan vara sista blomman för i år *

 

 

 

 

 





MONKI + club kid (?)

 

 



Åååh vad jag önskar att Monki fanns i skövde.
Blir alltid lika imponerad av stilen ! :)
Visst är deras header (bilden ovan) härlig :)
Under kommer annars lite inspiration igen :) ÄLSKAR'T !














att Cher Lloyd var 93:a kom som en ren överraskning



Hon har gjort 2 riktiga hit:
Swagger Jagger
With your love

båda låtarna är asgrymma. Här kommer den andra låten som jag inte lagt in video på än.
Minns när jag hörde swagger jagger första gången, ock jag var som fast vid första takt.
Hon känns som en liten Jessie J :)

Ser fram emot mer låtar av denna stjärna!







Lite skön musik som spelas i rummet :)























MODEKUNGEN

 

 

Fredrik har kommit hem, ock så även tandkrämen. Vilken lycka ! Nu ska jag käka mat så bjuder på lite färska nyheter från modekungen sålänge :) Lets enjoy it!

 

 


fika - time

 

 

Plockat i diskmaskinen -check
ätit frukost -check
städat soffan -check
nu blir det lite fika, coffee ♥

 

 

 


chinos + leooo

 

 

 

 


beautiful people



Godmorgon där, allt bra denna tisdag ?



Med mig är det bara bra, förutom att fredrik tog med sig tandkrämen igår när han åkte på Halloween-partaj. Men han kommer hem idag som tur är. Så jag får väl tugga tuggummi sålänge.
Har sådär lagom mycket vardags-sysslor att grejja med idag. Ska börja plocka i allting i maskinen, sen måste jag käka frukost, städa av i soffan i tv-rummet, vika ordning mina kläder ock lägga in i garderoben ock därefter försöka städa. Ska fixa frukost ock så nu :)



Helvete vad snygg hon är !








RSS 2.0