SJUKSTUGAN No1.

 
 
Godmorgon. Idag fick jag ringa ock sjukanmäla mig, feber, förkyld ock hosta... Så himla tråkigt! Men jag var ju förberedd på det då det började natten till lördag. Så idag ska jag bara ligga i soffan ock titta på film, how I met your mother blir en bra början då man kan rulla avsnitt efter avsnitt. Får tacka rasmus för tipset (y)
 
 
 
 
 
 
 

DET ÄR JAG SOM BESTÄMMER ÖVER MIG

 
 
Igår när jag ock madde var i skövde, så stirrade jag mig blind på en väska som hade den perfekta färgen som jag suktat efter länge. Imorse klickade jag hem den, fanns inte så mycket som talade emot faktiskt!
 
 
 
 
 

GLASS I STORA LASS

 
 
 
 
Min natt har varit ganska jobbig. Har inte kunnat sova många timmar, dessutom så har min kanin varit så sällskapssjuk så hon har ryckt i gallret konstant. Jag blev typ ledsen när jag insåg att jag inte orkade lägga energi på henne, usch allt var jobbigt, både igårkväll, inatt ock imorse.
 
Idag ska jag ta igen mig. Mår ganska dåligt faktiskt. Ska passa på att duscha, kanske en tre fyra gånger om så varmvattnet räcker. Imorn får jag nämligen besök av både rörmokare ock mattläggare, ock allt det som blivit klart i mitt badrum kommer åka ner igen ... Känns ganska jobbigt att de ska behöva göra om allting.
 
 
Imorn ska jag varjefall köpa mig en feber-termometer så får vi se om det avslöjar om det blir jobb eller inte i veckan ...
 
Nu ska jag äta glass till frukost, bara för att jag tycker lite synd om mig själv (a)
 
 
 

HULA HOOP

 
 
 
Igår passade jag på att ta igen mig. Vissa gånger så vill man bara vara ensam. Anledningen denna gången var nog att jag känner att något virus kryper på mig. Så för att göra det bästa av situationen så handlade jag hem en massa gott att äta, som melon, vindruvor, prouisutto, grönsaker med dipp, ost ock kex ock sedan en glass.
 
 
 
 
 
Natten till idag sov jag enstaka timmar. Jag mådde lite halvbra, ock att sova var svårt att åstadkomma. Men denna dagen skulle bli bra när jag skulle möta upp madde i skövde för att shoppa ock gå på matfestivalen ock äta gott. Köpte inte så mycket denna gången, några rosa nagellack, 3 gardinstänger som jag ska ha till min garderob ock så lite presentpapper.
 
När jag sedan kom hem så satte jag på ett barnprogram från svtplay men somnade inom de första minutrarna. Så nu har jag sovit i fyra timmar. Kroppen sa emot helt enkelt. Min körtlar på sidan av halsen är ömma ock jag känner mig helt täppt, så något är inte som det ska. Men hur som helst, sålänge jag mår bra tills nästa helg, så är jag nöjd. Då har jag fått ledigt för att gå på dop ♥
 
 
Nu ska jag slå på en film ock äta lite ost ock kex innan jag avslutar denna lördag. Imorgon hoppas jag på att må en gnutta bättre, det vore skönt!
 
 
 
 

11:40

 
 
God dag mitt herrskap.
 
Denna morgonen har jag ägnat mig åt att prova mina klänningar. Kunde rensa bort hälften av dem, så det får väl min mamma ock syster gå igenom om de känner för det. Hittade en rosa klänning som är så förbannat fin. Vet faktiskt inte varför jag köpte den, då den är alldeles för kort för mig, men antagligen för att den är så oerhört "söt". Lappen sitter kvar på den, ock jag är faktiskt inte beredd på att slänga den än. Jag tror faktiskt jag ska be Line prova den, för när jag tittar på klänningen så känns det som att den skulle passa Line ganska braa utséendemässigt. Hoppas bara att den inte är allt för stor. En prinsessklänning helt klart! ;)
 
 
Nu ska jag äta frukost, lite senare än vanligt, lite mer välförtjänt!
 
 
 
 
 

SLÅ MIG HÅRT I ANSIKTET

 
 
Så får jag känna att jag lever
 
 
 
Denna morgonen börjar så bra. Här sitter jag med enbart kvällsjobb på schemat. Skulle ju såklart hellre ha jobbat dag, men nu tänker jag inte fundera över hur mycket bättre jag kunde haft det. Istället la' jag lite krut på min frukost ock hoppade i säng igen. Frukost på sängen sitter oerhört fint just nu. Bläddrar i NYARUM ock funderar över om jag ska göra några ansträngningar idag, eller om jag helt enkelt bara ska slappa.
 

SHOPPING

 
 
 
 
 
 

BROMMÖ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ÄLSKAR ATT STÄDA

 
 
 
Okeey, för att inte dra ut på det, rubriken var väl ändå att ta i?
 
Hur som helst, så är det exakt vad min morgon har bestått av. Men det har inte varit plågsamt. Har städat iordning i köksskåpen, ock kunde på så vis slänga bort en papp-påse ock en plastpåse med bara massa onödigheter... Minns förra året när jag skaffade mig en gymkort ock var helt ute på isen ock tog mig en rundtur. Jag läste massa-fitnesstidningar i hopp om att bli starkare. Att göra en mix av massa kataloger ock hemsidor för att inte tala om bloggar, så beställde jag proteinpulver efter proteinpulver, tusenlapparna bara rann ifrån mitt konto. Jag var trots en hel uppväxt av fotboll inte så vidare värst smart när det kom till hälsa ock allt därimellan. Att helt plötsligt tro att kroppsformen skulle ändras på bara en natt? Jag var urkorkad med andra ord. Blåst som en vind. Nu har jag bara enstaka pulver ock bcaa kvar i skåpen, sorter som faktiskt smakat bra till skillnad från där jag började. Köpte en burk, smakade skit, köpte en annan ock så var låten skriven. Det enda som saknas nu är att dra igång ock gymma igen. 5 månader har passerat ock jag har legat på den lataste sidan av dem alla. I dagsläget så fokuserar jag på en sak i taget. Jag har gett mig in på en prövning som heter duga. 50 dagar utan godis, läs godis nu ock inte socker över lag, det är vad jag siktar på. Så det kändes som en bra idé att rensa igenom skåpen!
 
 
Jag får helt enkelt byta ut godiset mot mera mat, jag älskar ju trots allt mat ♥ !
 
 
 
 
 

EN MENING GER FÖLJD TILL NÄSTA

 
 
Har länge letat efter en bra necessär, men jag har aldrig känt kärlek till någon. Imorse så googlade jag runt lite ock nu har jag hittad den perfekta, som även är påväg hem till mig. Sminket är ju en väldigt stor del av mig, ock en oerhört stor hobby. Folk säger dagligen "du är fin utan smink" "varför sminkar du dig så mycket" "har du fått 2 blåtiror" "varför går du upp så tidigt när du bara ska jobba" ja ni hör hur refränger går va? Men det är inte själva grejen, att jag gör det för eran skull. Det kallas hobby, ock jag trivs i det ock finner en viss ro av att sitta en timma ock bara lägga energi på mig själv. Så konstigt är det inte. Precis som att vissa gillar att sova, eller att någon annan måste gå igenom sitt insta-flöde det första de gör på morgonen.

Jobbet är ju faktiskt halva ens liv. För mig vore det precis som att jag skulle ha två lediga dagar, men bara njuta utav en. Jag tycker detta som jag skriver är ganska logiskt. Men som sagt, jag har ju inte slutat vara mig själv, tack ock lov, bara för att någon annan tycker att jag inte borde gå upp så tidigt för att fixa ordning mig! Det är inte mitt problem, det är mer deras!
 
Sådär, det var skönt att skriva av sig lite!
 
 
 
Den här är alltså påväg hem till mig (y)
 
 
 
 

SÖNDAG

 
 
 
 
 
 
Igårkväll åkte jag, Therese ock Marie upp till Billingen ock spelade äventyrsgolf. Så mycket skratt alltsååå! Kanonbra banor, med en tendens av att hålet inte låg i bollens riktning allt för ofta. Det var svårt, svårare än vanligt, men kanske även roligare än vanligt? Hur som helst. Därefter så åkte vi ock köpte pizza ock slog oss ner hos Sara, ute på hennes balkong. En klockren avslutning på min jobbarhelg, ock vem är gladare? Känns så skönt att vara tillbaka på min ordinarietider på helgerna, så jag kan umgås med mina polers. Det är enda chansen jag kan umgås med dem, men då blir även mina jobbarhelger en gnutta bättre.
 
 
Som ni ser så är banorna ristade med sten, vilket innebär att bollen kunde (gjorde) studsa mot en kant ock åka bakåt likaväl som frammåt.
 
 
 
 
 
 

LÖRDAG

 
 
 
 
 
 
 
Godmorgon! Denna veckan står sämre väder på agendan. Jag fick äran att jobba när solen sken som bäst, men skitsamma. Efter min jobbarhelg så känns det jävligt bra att gå in på en ny vecka ock även börja den med en dag ledigt.
 
I lördags när jag kom hem från jobbet så duschade jag av mig lite ock åkte sedan ut till pappa ock spenderade kvällen där, med god mat ock trevliga människor, så åkte jag därifrån med ett
léende på läpparna ock en parfym rikare. Michael Kors fick jag av pappa, doften är helt underbar!
 
 
 
 

KVÄLL - DAG - DAG, JOBBA JOBBA JOBBA

 
 
 
 
 
 
När man ser en video till en låt så påverkar det ganska mycket om man tycker själva låten är bra eller inte. Jag tyckte denna låten var helt okey bra tidigare, men jag spelade den inte fram ock tillbaka. Men nu när jag såg videon så tyckte jag helt plötsligt att den blev så mycket bättre. Nu har jag spelat den 2 gånger redan. Men det får räcka, för nu går jag in på min jobbarhelg! Ha det bäst!
 
 
 
 
Från Brommöööööö!
 

DAG 3 - TÖREBODAFESTIVAL

 
 
 
 
Jag totalälskade min frisyr som jag ock Marie fixade ordning på lördagen!
Så himla festivaligt med fjädrar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BÄSTA TÖREBODAFESTIVAL 2015!
Jag ber dig att återvända om 3 år igen!
 
 
 

VILKEN HÄRLIG DAG

 
 
 
 
 
 
Vilken fantastisk dag det har varit! Började med att tvätta bilen, sedan gjorde jag iordning en highfive-frukost med nybakat bröd, melon ock smoothie :) Smakade minst lika bra som man kan tro. Sedan gick jag ut ock la mig på playan. Playan för en småstadsbo kan även jämföras med en trasig stol i gruset. Men det var helt okey ändåå. Jag fick tillräckligt med d-vitamin innan jag gick innåt.
 
Nu har jag precis dammsugit av här hemma. Mattläggaren ska komma hit nu runt fyra ock kolla över mitt badrum, så får vi se vad utgången blir av det. Sedan ska jag laga mat, duscha ock kanske fixa naglarna. Får se vad klockan blir helt enkelt. Men jag ser mest fram emot att få laga mat. Tror att min middag idag kommer susa awesome. Planerar att slänga i ananas, banan ock jordnötter i en gryta med kyckling. Visst vattnas det i munnen på en (y)
 
 
Vissa val man gör är bättre än andra.
 
 
 
 

LÅT OSS STARTA NÅGOT NYTT

 
 
 
En vacker dag ska jag återberätta den passerade helgen. Men just nu ska jag dricka upp mitt te ock sedan gå ut ock tvätta bilen. Solen har gått upp, ock nu går det fort innan den passerar runt husknuten. Så jag måste gå ut nu innan det är försent. Ikväll kanske jag har möjlighet att slänga in lite bilder, vi får se.
 
 
Annars så verkar det som en solig dag är på ingång, det passar mig perfekt :)
 
 
 
 
 
 

LÖNING GÖR FREDAGEN LITE BÄTTRE

 
 
 
 
 
 Så skööönt att du, fredag äntligen har kommit, jag har väntat på dig hela veckan!
 Nu gör jag ett pass mellan 10-18.15, Med frukt ock fiskdisk, sedan har jag ledigt i två dagar som kommer spenderas på en öde ö. Ock jag längtar, i vanlig ordning. Nu ska jag dricka upp min latte ock sedan traska iväg.
 
 
 
 

OM BLICKAR KAN TALA

 
 
 
 
 
 
Jag har så mycket kärlek till min hatt alltsåååå! Jag använder den konstant!
 
 
Igår jobbade jag mellan halv nio ock halv två. Rena semester-tiden om jag ska säga mitt. Gick jag hem vid halv två? Naee, men överraskande nog inte långt därefter. När jag gjort min beställning till fredag, så kändes allt så himla bra. På fredag får jag en fet leverans med exakt allting som jag ville ha. Så jag kunde gå därifrån med hjärtat på rätt plats i rätt takt.
 
Igårkväll kom Therese ock viktor hit. Vi bestämde oss för att gå till coop ock köpa mat för att sedan grilla. Jag menar, solen lyste ju ändå. Doften gjorde sitt, jag verkligen älskar doften när en grill tar fart.
Att hugga in? Joraaah, på sättet som jag åt på, kan man tro att jag var ett vilt djur. Jag kan erkänna att jag kände mig som ett även i sinnet. Men den grillade maten smakade så bra, ock jag var hungrig. Minst lika hungrig som jag var vid frukosttiden samma dag. Kan man tro att jag varit hungrig hela dagen? Mestadels av tiden så är jag faktiskt hungrig, förutom när jag är mätt. Jag skulle dö utan mat!
 
 
Nu kan man undra var jag gör vaken, eller? 02:12 står klockan på. Varför ska jag vakna nu för? Jag har fortfarande tid att sova! Men ett glas vatten ock en film så ska nog allt ordna upp sig.
 
 
 
 

TVÅ NYA PERFEKTA !

 
 
 
 
 
 

08:34

 
 
 
 
 
 
 
Idag är jag ledig, ock det känns så jääääävla braaaa! Så jag ska bannemig ta ock storstäda till en början så får vi se sen :) Något mer har jag inte att säga just nu.
 
 
 

EN VANLIG TISDAGSMORGON

 
 
 
 
 
 
Min jobbarhelg gick bra, men vissa gånger gör vissa människor en så förbannad att det bara kokar över. I söndags blev jag så rasande på en människa att jag tog mig kraft att skälla ut honom. Jävla folk alltsåååå! Folk i butiken blev nog ganska förvånade att jag ens kunde med. Men man kan inte tillåta allting här i världen. Samma regler gäller för alla! Lika bra att ta ut ilskan med en gång, istället för att gå ock störa sig på saker utan att göra något åt det.
 
 
Hur som helst, igår efter jobbet så drog vi till Karlsborg ock spelade minigolf :) Så himla fint, ock det var skönt att skratta ur sig lite, för det vill jag lova att vi gjorde. Att miniolf ska vara så svårt ? Någon tur har jag definitivt inte!
 
 
 
 
 
 

PIER ONE

 
 
 
 
 
 
 
 

DAG 2 - TÖREBODAFESTIVAL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NATUREN ÄR GANSKA VACKER ÄNDÅ

 
 
Godmorgon :) Sitter förtillfället ock spelar musik (standard) så det står härliga till. Men det är inte allt. En penna i ena näven för att skriva ihop en packlista inför nästa helg. Ååh vad jag längtar! #Brommö
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag fixa ordning mig, så jag är redo för att jobba mellan 13-22.15. Tråkigaste tiden, men nu är det min sista lördagskvällsjobb, sedan efter nästa helg så är det ordinarie-schema igen vilket även innebär att brallan kommer tillbaka :) Då blir det dagsjobb på mina jobbarhelger i vanlig ordning. Så mycket skönare att återgå till det vanliga =)
 
 
 

DUMLEBOLLAR, HUR GOTT ?

 
 
 
 
 
150 gram rumsvarmt smör
2 dl socker
4 msk kakao
1 msk vaniljsocker
3 msk vatten
3 dl havregryn
15 dumlegodisar
200 gram valfri choklad
 
Hacka dumlen och blanda alla ingredienser förutom chokladen.
Rulla smeten till bollar och låt stelna i kyl, smält chokladen.
Doppa bollarna i chokladen och ställ återigen in i kylen för att stelna.
 
 
 
 

DAG 1 - TÖREBODAFESTIVAL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WOW

 
 
 
 
 
 

ATT DRÖMMA OM SÅLÄNGE

 
 
 
 
 
 
 
 

WE CAN MAKE IT

 
 
 
 
 

Imorse när jag "vaknade" så hade jag sådan förbaskad huvudvärk. Igår trodde jag ju att jag skulle somna, men tiden tickade iväg, det var så tydligt att jag nästan kunde höra varje slag, tick tack tick... Jag kunde inte somna... Klockan blev två, klockan blev tre sedan bestämde jag inte för att inte titta på klockan något mer. Gick upp vid fem, så jag kan erkänna att jag hann slumra till lite tack ock lov. Men satan, jag trodde nästan att jag var sjuk aka skulle bli sjuk. Ni vet när kroppen inte orkar. Då är det en fördel att man går upp tidigt, så man hinner bota både kropp ock knopp med lite alvedon. Så när jag kom till jobbet strax innan sju så kände jag mig helt o hållet braaaa! Nu har jag kommit hem ock det var nog bara en tillfällighet till dålig sömn. Men det har jag precis tagit igen efter att ha somnat i soffan i två timmar.
 
Nu har jag precis dragit tre avsnitt av how I met your mother. Men det blir nog några till (y)
 
 
 
 

DAGEN HAR BLIVIT TILL KVÄLL

 
 
Det här blev en bra dag. Ock nu har jag snapat med mallan bl.a. i typ en timma ock när jag sneglar nere i hörnet ock inser att klockan springer iväg, då är det dags för mig att stänga av omvärlden ock slå på en film. Finns inget bättre för tillfället..Imorn är det jag som pallrar mig upp ock går på min jobbarhelg. Men det känns helt okeeeey!
 
 
Så får vi se om jag känner för att göra något roligt imorn efter jobbet eller om jag bara ska köpa hem något gott att äta ock bara ta igen mig. Sov så gott eller ha en fantastisk kväll. Puss på er!
 
 
 
 
 

04:52 VAKNADE JAG ...

 
 
 
 
 
 
 

WHEN I KISSED YOU I MEANT IT

 
 
 
 
 

En sådan fantastisk dag på jobbet. Dessutom så kändes det ännu skönare när jag tog promenaden hem ock var medveten om att morgondagen inte har några måsten. Jag är ledig, så jag återkommer med en highfive senare imorgon, när jag tagit vara på dagen vill säga.
 
 
"Har du astma eller andra andningsproblem? Då kan det vara en god idé att snöra på dig skorna och ge dig ut på en löprunda! Ny forskning från University of Sao Paolo i Brasilien visar nämligen att konditionsträning minskar astmabevär."
 
Ska nog ut ock springa lite imorgon bitti då :)
 
 
 

MY HOME

 
 
 
 
 

ANTINGEN ÄR MAN OMTYCKT ELLER OCKSÅ INTE

 
 
Folk jagar likes som en annan jagar klockan. Jag tycker det är roligt att visa upp bilder, att ändra kvalitéten ock se hur fin den kan bli ock jag tycker det är kul att ta bilder, men sedan skiter jag ju fullständigt i vad alla andra tycker om den bilden, om jag får ett hjärta eller inte. Men ock andra sidan så har jag ju inte krigat mig upp på stegen heller så jag vet hur det faktiskt känns att få typ 100 klick, men jag tror inte jag skulle bli lyckligare för det, eller är det så? Man är inte bättre än man gör sig.
 
När man bara vill skriva något, utan att det igentligen spelar någon roll ..
 
 
Nu ska jag gå ock lägga mig i min helt genomtvättade säng :) Godnatt mina vänner!
 
 
 

STAN SMITH FOR ADIDAS

 
 
Äntligen har jag blivit ägare av ett par förbannat snygga pjux (=
 
 
 
 
 
 
 
 

AND I'M FEELING GOOD

 
 
Fan jag är på riktigt bra städar-humör idag :) Har tvättat rent sängkläderna, täcket ock kuddarna är tvättade, tv-rumsmattan är tvättad, filtarna i soffan är tvättade ock snart väntar den sista maskinen med kläder. Fan vad skönt det är ock bara gå igenom allting. Imorse tänkte jag bara på hur tråkigt det skulle bli att städa hela dagen, men det här går fan jävligt braaaaa alltsåååå =) !
 
 
Visst ni det att i Ulricehamn så har de aldrig sett någon med blå ögon förut ? Folk var helt hypade (?) Så mycket uppmärksamhet har jag aldrig fått för mina ögon förut, helt sjuuuukt!
 
 
Ne om man skulle ta en paus ock gå ut ock sola lite nu då :)
 

Dojjorna som står överst på min "wanted" list ♥
 
 
 
 

SHOPPING

 
 
 
 
 
Många kan nog förstå att jag älskar att shoppa. Alla säger att jag har så mycket kläder, men har man levt i 24:a år med ett sådant intresse så kanske det inte är så konstigt eller?  Men nu får jag nästan panik på mig själv, skulle så gärna vilja bli av med lite granna, men jag är så jävla fjantig ock har oerhört svårt för att slänga saker. Gick till sovrummet för att börja i den änden, men ah jag skulle behöva organisera min garderob alltsåååååå. Men jag fixar det fan inte, inte just nu varjefall (a) Fan hahah
 
 
 

GOD MORGON SOLSTRÅLAR

 
 
 
 
 
 
Så skönt att vakna ock se en himmel som är blå, en sol som strålar ock även vara medveten om att jag är ledig idag :D Planerar att storstäda, sedan så kanske man kan gå ut ock lägga sig i solen lite senare :)
 
 
 
Min helg alltsåååå! Första gången jag överraskande nog inte hade några problem med att tälta, även om festerna på campingen höll på till åtta dagen efter, ock sedan spann vidare på söndagen. Men satan vad kul det var :) Haha kommer hänga där nästa år också for sure!
 
 
 
 
Men nu ska jag inta en jobbarhelg, ock nästa helg så ska vi till brommö ock det blir tältning även då. Man kan tro att jag blivit en riktig glad campare som det även står på mitt armband, (som jag för övrigt borde slita bort nu), men ah att campa är fan kul. Sålänge det inte regnar vill säga (a)
 
Täckningen är det enda som man saknar där ute i vildmarken .. Skulle det hända något, typ komma något vilddjur, så hoppas man att man har lite action i bagaget, för någon annan lär inte veta vad vi utsätts för, men vi har de senaste åren haft det jävligt braa, så därav varför vi återvänder år efter år :) Man får helt enkelt överleva på sina egna livsefarenheter. Helt okeey ändååå!
 
Från förra året
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0