FAVS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SUPERHELG

 
 
 
 
 
 
Igentligen vet jag inte hur jag ska börja ock igentligen så inser jag att mina kommade ord i detta inlägg aldrig kommer kunna sätta pris på helgen, men satan, den var så jäääävla bra, bästa på riktigt länge. Om ni bara visste...
 
I fredags så var det allsång med en hög av fina människor. Det började med förfest hemma hos sara vid fem, den ena efter den andra druttade in, ock känslorna svallade för varje timme. Vid sju var det dags att ta promenaden mot stan ock husaren. När jag bokade i somras så var det redan fullbokat. Aooutch tänkte jag, men vi hade ett alternativ som vi svarade jag på. Vi blev lovade inneplatser, ock jag hade väl höga förhoppningar samtidigt som vi inte visste hur pass med i matchen vi skulle få vara. Men man måste få hoppas. Så på parad vi slog följde efter damen som skulle visa oss våra platser. Tror inte jag var den enda som tänkte, nu svänger vi av mot inneplatserna. Men damen fortsatte, så pass långt att vi nådde scenen ock där gav hon oss vårat ord, här skulle vi få sitta. Lyckan växte så mycket, jag vet inte hur pass många gånger jag sa att jag var lycklig, men ett 20-tal utan tvekan. Wow, vi förväntade oss nästan det värsta, men fick det bästaaa! Kvällen var så jävla perfekt!
 
Så var lördagen här. Jag tog tåget från marie vid halv tolv, sedan när jag kom hem så var det bara att städa av här hemma, duscha ock fixa ordning sig innan Jorunn, Hanna ock Therese skulle komma på förfest. Alltsååå vad jag diggar de tjejerna alltsåååå! Helt sjukt vilken stämning de medför. Denna kvällen var det alltså Norlie & KKV på husaren. Jag har alltid haft en crush i dem två. Deras låtar har så jävla bra texter ock bra feeling, så hur kan man inte älska dem? Hur som helst, allt började för tre år sedan när de rockade törebodafestivalen ur hålan den själv. Jag tänkte då att nu har jag min chans ock jag tog den via autografkön. Stod ock pratade med dem ett bra jävla tag medans de skrev autografer. Därefter var jag nog den största stalkaren de skådat. Alla visste hur pass bra de var för mig. Sedan drog jag, samma år till kulturkalaset i Göteborg. Efter spelningen där så intog jag än en gång deras autografkö. Väl framme för att fotas med dem så är det första de säger när jag möter deras ögon: "Här kommer Töreboda". Detta alltsåå, det fick mig att må så bra. Jag tänkte för mig själva, hur fan kan jag av alla själar sticka ut ur mängden, ock bli ihågkommen? Men det gjorde mig gott!
 
Åren har gått ock mitt liv har rusat förbi i tvåtusen. I lördags när jag var på husaren så stod jag i en vrå med en cigg i andra näven. Helt plötsligt ser jag Sonny komma utridandes på någons rygg, ut från husaren, via bakvägen. Men kim var kvar. Tjejerna radade upp sig för att få bilder på dem. Jag stod ock tittade på honom ett bra tag, tänkte för mig själv, må även Sonny komma tillbaka. När alla tjejer vänt sig om med ett foto som minne, så såg jag en chans när han gick upp några trappsteg till sitt crew. Frågade min syster: antingen så går jag upp ock frågar om en kram eller också skiter jag i det. Therese är en av de som känner mig bäst. Hon sa: Du vill ju gå upp! Jaaa, det var det enda jag ville. Så jag stiger upp för trappan, möter hans blick ock frågar om jag kan få en kram. Då säger han: vänta lite, ger sin öl till sina polare ock säger såklart du kan, du är ju Töreboda. I chock stod jag där, med säääkert det största smilet på hela krogen. Ställde frågan eller kommentaren: ofta du kommer ihåg det? Ock får svaret att ja du har gjort ett sådant intryck så det glömmer man inte i första taget. Sedan kommer Sonny ock Kim frågar honom: eey visst minns du henne? Ja det är ju förfan Töreboda. Så då fick jag chansen att krama om honom också, ock jag inser hur jävla fantastiska de där stjärnorna är. Sedan varnade jag dem om att mitt stalkeri faktiskt inte slutade där utan att det kommer fortsätta! Det sjuka är att jag har ingen aning om vad de tycker, de kanske typ hatar mig .. Hoppas inte (a)
 
Tror nog ingen förstår hur mycket glädje detta ger mig ock hur länge jag kan leva på en sådan kommentar. WOW, denna helgen hjärtar jag i år framöver!
 
 
 
 
 
 
 

24/9

 
 
 
Jag sitter i skrivandets stund i min säng, ock ska alldeles strax slå på gårdagens paradise. Jag har koppen fylld med ångande te & lyssnar när musiken spelas i takt med regnet som öser ned utanför. Denna torsdag jobbar jag kväll, ock innan dess så ska jag fixa ordning mig, vattna hos mamma ock göran eftersom att de är i turkiet, sedan ska jag fixa ordning mina naglar eftersom denna helgen bjuder på både allsång på husaren på fredag ock norlie & kkv på husaren på lördag. Det blir ståhej, ock jag har väntat på denna helg sedan månader tillbaka.
 
 
Nu har jag även jobbat 7 dagar i sträck, så det ska bli skönt med en ledig helg så jag kan roa mig lite granna.
 
 
 

MAN BLIR JU FÖRBANNAD

 
 
 
 
 
Denna video skapar så mycket irritation hos mig. Jag blir fan upprörd hur katrin beter sig!
 
 
 
 

NUTELLABOLLAR

 
 
 
 
Ingredienser:
 
 
100 gram smör
1 dl socker
2 msk starkt kaffe
2 msk obòy
2 msk kakao
2 dl nutella
4 dl havregryn
 
 
Mixa havregrynen.
Vispa smör ock socker i en annan skål. Tillsätt kaffe ock vispa igen.
Därefter tillsätter du kakao, obòy ock nutella ock vispar ihop det.
Häll sedan i havregrynen ock vispa tills allt har blandat sig.
Rulla i kokos.
 
 
 
 

"SOLIG" DAG ELLER OCKSÅ SUNDAY

 
 
Igår avslutade jag min jobbarhelg med en mysig tacoskväll med Therese ock Marie. När man bor själv så är chansen att man äter tacos sådär ett par gånger om året bara. Dessa tillfällen sker det såklart inte i min ensamhet. Utan jag äter bara tacos när jag umgås med min vänner. Synd det, för wow vad gott det är. Men jag uppskattar det nog på ett helt annat sätt när det inte sker med jämna mellanrum. Så igår hämtade Marie upp mig ock vi hängde hos Therese (& Viktor) hela kvällen. Det var en riktig asskillerkväll med andra ord ock tacosen smakade suveränt!
 
 
 
 
 
 
 

WE DON'T HAVE TO

 
 
 
 
 
 
Lördag är det ock kvällen är ung. Men jag planerar inte att göra så mycket mer idag faktiskt. Har ätit en hemmagjord pizza ock en B&J, så nu har jag slängt alla andra planer.
 
Har precis tagit igen gårdagens avsnitt av idol. Fy satan vad bra det är i år alltsååå! Skulle någon fråga mig om jag var kär i magnus, så skulle jag svara ja! Ah det där kanske var att ta i, haha men jaa, han är snygg, snyggaste av idolerna varjefall ;) Han är lite som glitter, men jag letar efter en diamant! Kontaktannons lät det där som. Det var det inte..
 
 
Ha en fantastisk helg ♥ !
 
 
 

07:26

 
 
 
 
Godmorgon raringar!
Sitter med en fantastisk frukost ock ska snart ge mig av mot coop. Idag är det medlemsdag, med 10% rabatt på köpet, så jag räknar med mycket folk, med glatt humör. Ser varjefall fram emot att gå till jobbet denna lördag, det ska bli kul :)
 
Sedan satt jag i vanlig ordning ock läste runt lite på nätet ock kom in på en sida som visade denna produkten nedan. Alltsåå blir man sugen eller ? (a) :D
 
 
 
Cake in a cup, 75g
 
 
 
 

SLIT MIG I STYCKEN

 
 
Naae, idag fick jag värsta starten på dagen när jag kom till jobbet.. Förstår faktiskt inte hur lågt vissa människor kan sjunka, ock bara kasta skit i andras ansikte. Som man kämpar dagligen med bemötandet mot folket. Vissa gånger kommer man till en gräns, där man inte orkar kämpa längre. Då när man väl har stake att bevisa motsatsen, då kan det visa sig vara den största tabben genom tiderna. För stunden så känns det bra, man känner sig stark. En lite vinkning med handen, ett knäpp med fingrarna ock en in-your-face-känsla. Därefter är det som att snubbla på ett bananskal. Man kan inte göra något, du faller handlöst ock hoppas att du har nog med kraft för att resa dig ock ta nya tag. Men det är ändå försent, man kan tänka över situationen men ändå inse att det faktiskt är försent....! Mina kloka ord, som i detta sammanhang kanske hade kunnat räddat mig ur situationen, de hamnade i skymundan, ock jag kände mig liten. Det händer fan aldrig. Man är inte mer än människa ock man blir faktiskt sårad. Hur mycket ska man behöva acceptera? Det hade varit en helt annan sak om jag i fråga hade känt denna människan, då hade jag haft respekt för att den har en åsikt, men en helt jävla random-människaaaa... Allt kom så fort, som en blixt från klar himmel... Jag orkar fan inte! Här snackar vi karma, fast åt helt fel håll om jag ska säga mitt. 
 
 
Belönade mig med en liten online-beställning. När humöret tryter, då får man rädda det på bästa möjliga.
En mysig pyjamas nu när hösten är kommen, ett par tofflor ock en liten kabinväska. GODNATT!
 
 
 
 
 

22:53

 
 
Aaah nae, idag stod inte energin med flaggan i topp minsann. Att vakna upp till ett regnigt sverige, gjorde min dag till en mindre hitt. Spenderade hela dagen i sängen framför rulle efter rulle. Det är ju i ock för sig jävligt skönt ock ligga nergosad under täcket ändååå, speciellt när det är så ruggigt inne ocksåå. Jaa, en grå måndag blev det. Men i slutändan är filmdagar något jag slår highfive för !
 
Nu har jag precis kommit hem från jobbet, ock jag sitter faktiskt ock äter mat, var så förbannat hungrig, så jag orkade inte kämpa emot... Mat är ju som sagt aldrig fel (a)
 
 
Natti natti :)
 
 
 
 
 
 

MAT

 
 
Söndag, jag varken orkar eller vill gå ock handla, så jag väljer helt enkelt varor som jag har hemma. Idag har jag druckit en smoothie till frukost, sedan somnade jag i soffan ock vaknade ganska nyss. Har precis fixat ordning ännu en smoothie, så det blir värsta smoothie-söndagen för min del. Har tagit upp bär till en sista som blir till kvällsmat. Varför det blev så många idag var för att jag hittade en oöppnad yoghurt i kylen som går ut idag, så lika bra att använda så mycket som möjligt av den.
 
Sedan har jag tagit upp kyckling, så jag kan göra en kycklinggryta med banan, jordnötter ock ananas serverat med nudlar. Smakar sjukt gott! Sedan har jag planerat att göra en chokladpudding på kvarg till efterrätt.
 
 
 
 
En smoothie gjord på:
1 banan
1 dl blandade trädgårdsbär
1,5 dl yoghurt
karamellpulver ock lite vatten
 
 
 
 
 

LAZY SUNDAY

 
 
Godmorgon allesammans :) Idag står en lugn dag på schemat, men jag ska varjefall lägg lite tid på att köra några tvättmaskiner. Har än så länge bara frostat av frysen, så vi får se vad det blir av denna dag.
 
Igår åt jag våfflor till middag, sedan slurplade jag vin nedsjunken i soffan i pyjamas. Så himla avkopplande ock en perfekt lördag för min del, med tanke på hur trött jag faktiskt var igår.
 
 
 
 
 

CUBUSFAVORITER

 
 
 
 
 
 
 
 

LÖRDAG OCK LATTE

 
 
Denna lördag, en ledig helg bestående av lördag ock söndag ock jag har inget på agendan. Började denna morgon med att låta Fredrik fixa ordning sig ock sedan springa till tåget. Sedan gjorde jag ordning en lyxlatte ock somnade där efter i soffan framför disneydags. Vaknade nu precis igen vid halv två. Så jag behövde nog sova lite granna. Superskönt var det varjefall (y) Vad som händer med dagen återstår att se.
 
 
 
 
 
 

ZARA LARSSON, MNEK - NEVER FORGET YOU

 
 
 
 
 
 
 
Denna veckan har varit fantastisk på alla plan. Hade möjlighet att byta ut min jobbtid på torsdagskvällen mot dagsjobb. Sedan jobbade jag extra igår mellan 7-15. Så himla goa tider alltsåå! Igår var jag dock ganska utmattad i kroppen ock kände yrsel mer eller mindre hela dagen, men det gick bra.
 
När jag väl kom hem igår så duschade jag av mig innan jag ock mamma åkte till staden. Hon hade några saker på inköpslistan som kunde bockas av sedan åkte vi till Jack & Jones ock hängde hos Fredrik innan han skulle stänga. Provade bland annat en kavaj där som var så snygggg! Har letat ganska länge efter en kavaj med inneficka. Men sanningen om att damkavajer inte har några innerfickor är ristat i sten. Så jag har övervägt att jag får köpa en herrmodell istället. Så imorse gick jag in på deras hemsida ock beställde den som jag provade igår fast i svart, så nu är den påväg hem till mig ock jag känner mig lycklig ock kan bocka av ännu en pryl från min "önskelista".
 
 
 
 
 
 
 
Hur som helst. När Fredrik hade slutat så åkte vi till Thaihouse ock firade att han blev ett år äldre ock nu har nått åldern av 22! Riktigt trevlig kväll med god mat. Sedan åkte jag, Fredrik ock mamma hem till mig ock avslutade kvällen med en kladdig brownies-kaka som mamma hade bakat. Kvällen får 5/5 kanonkulor.
 
 Grattis bästa bror ♥ !
 
 
 
 En bild på bror, mig, syster ock hennes pojkvän som mamma tog under kvällen (:
 
 
 
 

EN RIKTIG MJUKIS

 
 
Imorse hade jag lite tid över ock kunde njuta av min morgon intill mitt fantastiska köksbord med solens uppstigning utanför fönstret ock paradise på datan. Det bästa med morgonar må vara en ordentlig frukost med både det ena ock det andra ock samtidigt ha tid att sitta i lugn ock ro ock bara njuta.
 
 
Så mycket kärlek till mitt bord, helt sinnes!
 
 
 
 
 
Nu ska jag borsta tänderna ock sedan hoppa i säng :) Önskar jag ägde detta på bilden nedan, det ser så mysigt ut. Får nog bli en beställning när jag känner att hösten har anlänt på riktigt. Tänk vad mysigt att kunna hoppa i dessa mjukiskläder efter en dusch ock sedan slå sig ner i soffan med ett glas vin. Tankarna svävar iväg, ååh jag åker med på turen, för känslan säger mig att det blir helt fantastiskt.
 
 
 
 
 
 

DET SISTA JAG GÖR ÄR TÄNKER

 
 
Till skillnad mot när jag var liten.. Jaa, jag nådde nog åldern av 23, (om sanningen ska fram) så har jag varit en ganska o-ordningssam människa när det gäller att hålla efter. Under en dag kunde jag orsaka nästan lika mycket som ett bombnedslag kan göra. Vissa gånger var det till ock med svårt att förstå. Men nu har jag bannemig lärt mig. Jag har även kommit in i en period där jag vill bli av med så mycket som möjligt som mitt hjärta kan tillåta. Det gäller allting. Behåll det av värde, det som gör dig glad ock får dig att må bra. Varesig det är prylar, kläder, människor eller vad det nu kan vara. Fan vilken gaangstaa jag är, men jag klarar inte att acceptera alla folks betéenden, om det inte ger mig något tillbaka.
 
Som idag till exempel på jobbet, så kom det in en gubbe som jag alltid varit trevlig ock glad mot, under mer eller mindre fem år. Jag har insett att denna personen är ganska spydig i sättet han pratar på. Jag vet med mig att han tror att ha är en charmig typ, ock kanske har jag lett honom in på spåren. Men om någon gör narr av en, så kan man ju inte bara annat än skojja bort det. Så har jag alltid tänkt, men nu står det skrivet i stjärnorna att min energi känns mer värdefull än så. Jag är inte skyldig denna personen någonting. Idag kom den gubben in. Jag stod ock bakade bröd i butiken ock han ville såklart ha en limpa. Jag frågade om jag var ivägen ock svaret var såklart : vad tror du? Ett sådant svar hade jag bara trollat bort med glädje för någon månad sedan, men nu aktade jag mig bara utan att säga det minsta. Han är inte värd min tid helt enkelt. Även om man skojjar, så behöver man inte säga det på ett sådant kallt sätt eller? Ock då är inte jag den personen som är bra på att prata på en fint sätt, utan jag kan låta ganska hård många av gångerna, men detta var bannemig over the top. Fick jag till en käftsmäll via actions tror ni?
 
Nu kan man undra vad jag vill komma fram till när inlägget börjar med ordningssamma maliin till en gubbe jag inte känner?
 
Men innan jag spårar vidare igen nu då, så innebörden av detta inlägg är att jag är ledig imorgon ock planerar att rensa bort massa gamla väskor som jag inte använder längre... Haha bev det logisk i slutändan eller?
 
Godnatt mina tappra riddare!
 
 
 
 
 

DOP OCK KRÄFTSKIVA

 
 
Trött tjej i soffläge. Ligger helt utmattad efter att ha sovit i fyra timmar efter jobbet..
 
Dopet igår var helt fantastiskt. Meningar är ord fulla av bokstäver, med inget kan beskriva en handling av guld, lika bra som att delta i den, så är det!
 
Efter dopet åkte vi ock handlade sedan landade vi i min favvozon.
Något som jag tycker är så fantastiskt är att när vi alla är hemma hos mig, så känns det som att alla känner att de kan vara sig själva. Jag vet ju inte om det är så, men känslan talar för mig, ganska ofta av tider, men vill någon ta en powernap mitt under kvällen så är det helt okey, man behöver inte delta i alla samtal hela tiden. Kvällen ock hela dagen över lag blev så bra. Innan vi gick på maten så fick tjejerna fria händer att gå igenom min påse med klänningar som jag inte skulle behålla, så jag blev nog av med närmare 10 plagg tror jag? Så himla skönt! Tänk att jag fick byta ut min jobbtid mot en sådan lördag (a). TACK MALIN! ♥
 
Nu åter till matavdelningen.. Hade det varit en människa med all mat, så hade det kallats en tapas-kväll. Nu var vi 8 personer ock vi alla åt olika maträtter. Några åt kräftor, andra en skymt av grillsäsongen ock några andra åt soppa, även räkor låg det på en tallrik, för att inte glömma pastan. Men något vi alla åt var vitlöksbaguetter. Hur gott är inte det alltsåå? Det äter jag aldrig, kanske ett par gånger under ett år bara, så när man väl äter det, så passar man ju på. Melon ock crostini ock även popcorn tog en svängom över folkmassan. Jag vet inte exakt vad klockan var, men något runtom elva skulle jag väl chansa på, då var vinflaskan tömd ock kvällen led mot sitt slut. Kvällen får 5 av 5 smackabomboms! Bäst.
 
 
Imorse när jag gick till jobbet så kändes det som hösten hade anlänt på riktigt. Det var blåsigt ock regnigt, så jag hoppade i mina hunters ock kände mig som en riktigt lufsare på ängen, tro det eller ej. Det var precis som att våra levande ljus under kvällen var avslutningen på sommaren ock invigningen på hösten.
 
 
 

DAMN

 
 
 
 
 
Då är mitt badrum uppe på samma vis som innan det revs i måndags, men i början på nästa år, så ska allt rivas ner igen till grunden ock göras om på nytt .... Det är ju fantasiskt tråkigt att det ska ta ett år att skapa ett badrum. Får just nu bara gilla läget känner jag.
 
Imorn ska jag till jobbet, för nu är jag bara lite förkyld. Min fredagskväll är det, sedan jobbar jag bara söndag på denna helgen (y) Lördagen består av dop ock därefter en liten kräftskiva :)
 
Nu ska jag nog äta lite kvällsfika :) Dessutom så firar jag 2 veckor utan godis. Jag blir så imponerad av mig själv alltsåååå (a)
 
 
 

STANNAR UPP OCK NJUTER LITE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa tjejer alltsååå! Som var ett så sammansvetsat gäng från första stund. Hur kom jag ens med i ligan? Invaderade jag er? Men nu när jag gått igenom alla facebook-bilder så inser jag hur mycket lycka ni ock även de andra tjejerna tillfört i mitt liv. Att kunna skratta åt våra gräl, som egentligen inte ens borde existerat? Men är det så vi tjejer är när vi växer upp? Alla bråk har bara varit missförstånd. Varenda resa som vi gjort tillsammans så har det alltid kokat över för någon. Jag erkänner mig delaktig i de flesta fighter, kanske därför jag ställer mig frågan varför ni fortfarande ger mig tid? Men ärligt talat, ge inte upp om mig, haha. Har ni klarat det såhär långt, så kan ni lika gärna fortsätta. Ni gör mitt liv så mycket bättre, ock jag drömmer om ett år där vi kan återskapa våra minnen genom en resa till sälen, kiel, smögen ock även till utlandet. Att drömma helt enkelt!
 
 
 

EN EFTERLÄNGTAD STUND

 
 
Har precis byggt grunden till mina naglar inför helgen. Känns så himla roligt att få gå på en av mina närmsta vänners dop :) Wow vad kul det ska bli :) Imorgon ska jag färga håret sedan ska jag bara prova ut något snyggt att ha på mig :) Därefter får lördagen mer än gärna blomma ut. Här har vi mamman, på en bild där återséendet var kärt. Efter ett år i USA så kom hon äntligen hem igen, tack o lov för det ♥ !
 
 
 
 
 
 

MEN TJENA

 

Hemma idag också ock jobbar på att bli frisk...
Igår såg jag bland annat denna filmen, som Hanna rekommenderade. Så. Jävlaa. Braaa. Tack! Tror ni att jag grät? Huaa vilken känslomänniska jag är alltsååååå. Minsta lilla scen där känslor är inblandade, så bölar jag. Sätter in mig själv i situationen, ock då är det oftast kört! Hur som helst, tips tips tips!
 
 
 
 
 
Idag har jag varit ock handlat. Det blev en massa frukt ock grönt för typ 500 spänn. Vitaminer ock mineraler så det skriker om det, så nu ska jag bannemig bli frisk!
 
Annars, så har jag precis ätit lunch ock tänkte slänga på någon film. Om jag nu kan hitta någon som lockar..
 
 
 

RSS 2.0