It only takes a minute, girl

 
 
Dags att sluta hoppas !
 
 
 
 

I really dont care

 
 
Om det är något som beslutades när jag föddes som tjej, så är det att denna tjejen ska ha lockar för tio... Jag har ju varjefall alltid något att göra ;) hahah ska platta detta ruffs nu tänkte jag :) Alltså det är sååå mycket!
 
 
 
 
 
 
 

as long as you are with me here tonight

 
 
Alltså galet bra utgång i lördags! Vi började hemma hos mig med trädgårdshäng, som kommer bli standard här, satt o bolma o hade kul, musiken flöda ock timmarna rullade på. Sedan när solen började sin nergång traskade vi in ock flödade ännu mera musik på hög volym, dansade ock hade kul. Sedan så kom marie hit ock vi tog oss snart till olstorp ock hade jävligt kul även där. Fan vad folk man känner när man går ut, haha galet! Hur som helst, tror minst sagt att vi dansade hela kvällen, ock sedan när vakterna tyckte att vi skulle lämna olstorp för denna helgen, så planerades det efterfest, ock så det blev hemma hos mig, (jag är inte den skyldige haha) ...
 
Vaknade på söndagen av solens strålar genom fönstret ock jag drog igång grillen med en gång, ock satt ute i det fina vädret. När jag ätit mig mätt på både det ena ock det andra så fick jag bara nog av blåsten ock intog, som varje söndag, en riktigt skön plats i soffan resterande timmar.. Paradise hotel är ju så himla beroende-framkallande...
 
 
Idag drar min bror till Stockholm ock Beyoncé, hur avundsjuk jag än är, så förtjänar han att ha jävligt kul, han är fan aldrig ledig alltså, working class hero lite där! Ock vad gör jag idag på min lediga dag, joo jag har städat klart, duschat, ock ska fixa ordning mig nu. Får förhoppningsvis besök ikväll! :) booyaaah ock det var den dagen!
 
 
 
 
 

JAG ÄLSKAR MIN MUSIK!

 
 
 
 
 
Är så galet taggad på morgondagen :) Har varvat denna låten nu, ock den ger mig bara positiva vibbar. Det kommer bli en riktigt fin kväll, ock det som visade sig som regn tidigare i veckan är nu bara vita moln som kommer pulsera på himlen, så olstorp imorn kommer bli perfekt! Det är många som ska ut ock det gör känslan ännu bättre! Hoppas även att vädret är så pass att man kan förtära lite trädgårdshäng ändåå, innan vi pyser, men såklart så kommer jag även traska in den sista timmen så musiken kan få flöda på högre volymer för en liten stund :) Jag är ju som sagt crazy in Music!
 
Ikväll har jag haft grillmys i trädgården i trevligt sällskap :) Druckit vin ock öl ock bara njutit i solnedgången :) Perfekt fredag!
 
 
 

neon lights

 
 
Utbildningen gick hur bra som helst, fick det mesta rätt faktiskt, o folk kallar mig korkad, vad är det för skitsnack ;) Så jävla sjukt är det att jag jobbade igårkväll ock kom inte i säng förrän efter tolvslaget, ock vaknade störtpigg klockan fem imorse :) Så satt en timma framför datan o lyssnade på musik ock sedan vid halv sju traskade jag bort ock gjorde utbildningen på coop :) Därefter blev det en tur till bolaget ock man kan säga att helgen har blivit räddad ock kylen har blivit full !
 
Nu är det storstädning på g tror jag, har skjutit på det varje dag ock bara gått o plockat lite granna :p Men nu ska allting ordnas ! :)
 
 
 
jag älskar min nya jacka !
 
 
 
 

#thatPOWER

 
 
Taggar sista jobbardagen innan jag går på mig lediga helg! Känns sjukt bra, haha :D Måste dock till coop imorn ock göra den där 3-timmars utbildningen eftersom att jag står i fiskdisken! Sköt ju på den i måndags då jag tog en shoppingdag istället ;) Ser inte fram emot att sitta framför datan i tre timmar o bara läsa, men jag får bara bita tag i detta sura äpple ock längta tills det är klart! Ock då ska bolaget få ett besök minsann, hämta ut mitt beställda vin bland annat ! :)
 
Nu ska jag käka lite mat ock sedan är det inte mycket tid över till något annat än att pysa iväg!
Trevlig torsdag:)
 
 
 
 
 
 

DEMI LOVATO

 
 
Fan, Demi Lovato's nya album *DEMI* är så jävla braaaaaa! helt sjukt! Jag har lyssnat på albumet hela dagen! TIPS ! Här är favoriterna! :)
 
 
 
 
 

Om sanningen ska fram

 
 
En timma i duschen ock man mår alltid lika bra efter :) Idag ska jag få höra Norlie & KKV's nya låt, "faller". Så galet lycklig blir jag :)

Annars så är musiken på, tänkte städa lite nu, för i helgen blir det fest, ock förhoppningsvis ska jag få träffa C vilket ska bli riktigt kul :) Kommer köra utgång på det, olstorp eller Skövde, men jag personligen hoppas på att det blir Skövde, eftersom att det är löningshelg, ock Skövdes gator pulserar av folk, så det är ett säkert kort med andra ord :) Men det är inte bara jag som har en vilja, så vi får se vart vi hamnar :)
 
 
 
 
 
 

Let’s leave the past behind us

 
 
HELVETE! Igår på min sista rast kvart i fyra, så hade en godisförsäljare lagt in 6 påsar med nya godissorter i matsalen. Vilket satte dit mig, eftersom att jag är ansvarig för allt godis på coop, så var jag ju tvungen att smaka så jag vet om det är något vi ska beställa hem. Det är nackdelen med att jag står för just godisfronten... Haha, men gott var det ock jag gjorde ju bara mitt jobb! Älskar faktiskt att jag är ansvarig för godiset å´ andra sidan :)
 
Börjar denna morgon med en nyttig frukost, avokado ock gurka på mackorna, lite salt ock megalite vitlökspulver på den med avokado! Smakar ljuvligt!
 
 
 
 
 
 
 

Lite av dagens shopping

 
 
 
 
Oj vilken dålig kvalitét, tog instagram-bilden ... Den får sin rätt!
 
Blev en hel del idag, sedan köpte jag på mig ett par copy av mina sneakers-klackar. Har varit så jäääävla nöjd med dem, använt dem både till vardags ock fest, ock jag tänkte helt enkelt att om jag fortsätter så, kanske de räknar ner sina dagar, så jag köpte ett par likadana till :) Vissa tänker kanske idiot om mig nu, men jag har vissa gånger gjort det misstaget att jag till exempelt har köpt en fin bikini som varit en favorit ock när sommaren är över ock man kanske har en utlandsresa bokad, japp, då är bikinin helt förstörd, så jag tänker inte göra det misstaget igen. Så aah, jag är en smart idiot isåfall, nu har jag ett par till vardagen ock ett par till festerna (y) Ett par kan förstöras, men jag har ändå ett vinnande koncept :)
Sedan blev det smink, hårfärg, en jeansjacka som kommer upp imorn ock lite annat smått o gott :)
Favoriterna helt klart!
 
 
 
 

stop wasting my time

 
 
Hey! Bytte ut mina tre planerade timmar framför datan på coop mot en shoppingdag i skövdecityyy! Ni tvekar la knappt på att jag fick med mig något hem... Till o med allt för mycket, men jag är nöjd, ock det är det jag prioriterar mest :D
Kommer att lägga upp det här, kanske ikväll om jag inte lägger all min fria tid på att städa, men förhoppningsvis så hinner jag båda :)
 
Annars då, joo jag har en riktigt fin magkänsla nu, så det känns som att denna veckan, trots regnet kommer bli riktigt fin, även fast det inte finns något planerat so far :) Nu stiger volymen - städdags!
 
 
 
 

20 MAJ

 
 
Tjaaaaa! Riktigt taggad på denna veckan ock längtar efter helgen :)
 
Tänker försöka köra ett riktigt strikt mat-schema denna veckan, inget godis alltså! Efter förra veckan så har jag inte så många andra val... Jävla chokladbolls-smet!
 
Ska snart smörja in ansiktet ock sedan traska bort till coop ock göra någon hygien-utbildning eftersom att jag vissa dagar står i fiskdisken... Vad jag har framför mig är minst tre timmar framför datorn denna måndagsmorgon... Inte så rockigt, men lika bra att beta av det, jag måste ju ändå görat för allas trevlnad (hur det nu stavas) :)
 
 
 
 
Ni får ha en fin måndag allesammans :)
 
 
 
 

Fett ny party-star :) Love at first sight on her music!!!! :D

 
 
Efter att ha hört dessa låtar så är jag fett sugen på att följa hennes kommande låtar!
Hos mig skriker dessa två låtarna sommar, tjejer ock champagne ock livs-njutelse  på hög nivå!
Sjukt jävla braaaaa är hon :D .... 1 2 3, jag är såld!
 
 
 

 

Höj upp volymen så högt att det blir äckligt

 
 
 
 
 
God morgon världen, här kommer jag :)
 
Helt plötsligt var det söndag ock denna jobbarhelgen lider mot sista arbetspasset :) Känns så sjukt skönt att det är söndag idag igen ock att man vet att man är ledig till helgen! Då ska jag festaaaaa :) Älskar söndagar när man kör sin jobbarhelg!
 
Hur som helst, igår efter jobbet så stressade jag hem ock fixade ordning mig på en halvtimma, ock drog sedan till Moholm o mötte upp Hanna, Marie ock Lovisa :) Satt en stund ock pratade ock drog sedan till Olstorps-premiären :) Skulle igentligen inte följt med, men eftersom vädret levererade så fick jag feeling, som vanligt, hahah! Men det blev nyktert för min del, eftersom jag jobbat till 22.15, så kände att det inte var någon idé att supa till därefter. Men det blev ju smidigt med att jag kunde köra både dit o hem, slippa åka buss, för det kan ju vara det tråkigaste som finns.. ! Hade varjefall sjukt kul igår, vilket är det viktigaste, även om jag var nykter! Det gäller bara att släppa loss o skita i vad alla andra ska tycka o tänka! Alla andra är ju fulla så de bryr sig ju ändå inte :) Så får tacka Lovisa, Hanna ock Marie för en riktigt rolig tjejkväll, ock lite killar :) hahah
 
"tankar är mitt enda hinder!"
 
 
 
Nu längtar jag efter partyhelgen :)
 
 
 

17 MAJ

 
 
 
Ljög för er i förrgår.... Eller igentligen inte, smällde varjefall ihop en chokladbollssmet på kvällen, runt 22-snåret ock körde en repeat på det igårkväll igen! Soooo baaaad, I know!
 
Hur som helst, sjukt jävla taggad på sommar nu, ock ännu mindre taggad på att jobba denna helgen ...
Men vi kör väl en sommarlåt på det :)
 
 
 
 
 
 

SHOPPING

 
 
Men tjaaaa! Idag är första dagen på... Vet fan inte ens när det hände sist, jag har varjefall inte käkat den minsta godisbit idag, ingen kaka heller, som annars brukar bli min plan B! Anledningen är så pass enkelt att jag faktiskt inte haft pengar... Men idag kom lönen ock den är så gott som borta! pffft, som ett vindkast bara svep den in o ut lika fort! Men jag sparar alltid pengar till mitt godisberoende.. HAHA

Har ägnat dagen åt att betala massa fakturor, inväntar bara två till, internet ock MIO... Hur kul kan det vara med alla dessa måste-räkningar...Inte så vidare värst smakligt, så imellanåt tycker jag att man ska "införskaffa sig andra räkningar".. Låter ju helt sjukt när jag lägger upp det så! Det jag menar är att jag tycker att man ska utgå från vad man är för person ock vad man gillar att lägga pengarna på. Jag gläds något galet åt shopping, så igår hämtade jag ut två paket när jag gick hem från jobbet. Ni ser nedanför vad som behölls. This is my Life, my Friend.
 
 
Som en känd bloggares banner lyder, I like my money right were I can see it, hanging in my closet !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nepp, om jag skulle lyfta detta feta arsle ock lägga in baguetter i ugnen, för idag blir det en räkor-, baguetter- ock vin-flödningskväll :) #smackthat
 
 
 

Weekend

 
 
Har inte kommit ut på knappt något den senaste veckan, nätet har full mottagning, men ändå står det problem med att ansluta till servern, ock då blir jag så jäääävla arg bara ! Har kämpat med att se ett avsnitt av PH hela veckan nu, men det verkar inte bättre än att missa det sista på det, för nu har jag sett början allt för många gånger...
 
Hur som helst, minns inte när jag skrev sist eller vad, men tror inte ni fått min helg än !?
 
I fredags hade vi filmkväll här hemma hos mig, vi såg safe haven, som visade sig vara en galet bra film, som hade det mesta, spänning, romantik, sorg ock komedi i samma rulle :) Vad mer kan man begära liksom! Marie o hanna bjöd på jordgubbar, melon, popcorn ock 400 gram Marabou choklad. Väldigt fin kväll! Martina var ju också här såklart! :)
 
I lördags var jag trött som tusan när jag vaknade, men om man bara sätter sig upp ordentligt i soffan istället för att halvligga ock får på en fet låt, så är man ganska taggad för fest därefter. Så vi mötte upp hos Mathilda vid fem innan vi drog till linus ock shottade en massa där innan vi därefter tog oss mot ellen för en fin grillkväll i solnedgången! Våra korvar blev dock brända av killarna, så någon korv i bröd blev det inte, men vad gör väl det om hundra år, även om jag den dagen bara hade ätit en liten låda after eight som både frukost, lunch ock middag... Hungern satt där så att säga, men alkoholen fick mätta! Drog vid 23.00 ock mötte upp J ock var hemma här o drack en drink ock shottade vidare på tequilan som även den tog slut under kväll... Sedan fick han dra sig efter några timmar ock jag satt uppe ock gjorde allt o inget. Vid två kom martina ock therese hit ock somnade ganska så fort i soffan (förstår dem) men jag kunde inte sova, så fick ett ryck ock drog vidare till S vid typ 03.00 ock gick väl i säng vid 06.00 nångång. Klockan ringde 09.00 för att vakna upp ock ställa till med kalas för mig till klockan elva o frammåt.... Så trött var jag! Men söndagens timmar sprang iväg, sov inget extra den dagen, utan tog igen det igår istället! Sedan vid halv fem pös till coop för en kväll med jennifer på jobbet :) ANDAS känner jag lite nu...
 
Nu är jag ännu tröttare, eftersom jag jobbade igårkväll ock börjar morgon nu, men pigg på o jobba, det är jag ändå! Nu måste jag käka lite frukost :) Så får ni ha en fin dag, medans min dag spenderas på coop till klockan 18.15 ikväll :)
 
 
 
 

9 MAJ

 
 
Att börja med att Norlie & KKV kommer till olstorp i sommar är ju helt crazyyy!
 
Hade en jävla mardröm inatt, inte en sådan där skräckdröm utan en personlig som oftast är värre.. Allt handlade om tåg ock Norlie & KKV... Jag som trodde jag började lära mig att åka tåg, men efter denna drömmen blir jag osäker ock börjar tvivla på min kunskaper som tågresenär ändåå.... Åkte tåg i flera timmar men kom aldrig av på rätt plats, där även min favvo-rap-duo skulle uppträda.. Jag grät i mängder ock mådde allmänt jävla piss! Kändes sjukt jobbigt att bara uppleva tanken av att jag kanske skulle missa dem trots att de var så nära...
Att jag somnade med smink igår gör mig inte vackrare när jag grät i sömnen, blev nästan rädd för mig själv när jag tog en titt i spegeln imorse, tänkte "jävla monster" en sekund tills jag insåg att det var ingen annan än jag själv som faktiskt såg ut sådär..
 
Jaja, sista jobbpasset innan helg, känns sjukt jävla gött! Har inget på agendan mer än att alkohol ska förtäras i dagarna!
 
 
 
 
 
 

MUSIC

 
 
Ångrar allt jag hävde i mig efter jobbet igårkväll, men jag var så jävla hungrig.. Två stycken förpackningar med ballerina fylld cookie, en popcorn-påse ock en mentos.... Inte vad jag planerat, men av detta så lär jag mig kanske till nästa gång! Ibland måste det bara få flöda...
 
Kan nästan garantera att "Live it up" kommer bli en skön sommarlåt som kommer få alla på bra humör, ingen kommer vara våldtäktsman när denna går het ! Jag är redan fast!
 
 
 
 
 
 
 

8 MAJ

 
 
God morgon!
 
Igår när jag kom hem från jobbet vid halv sju, så kände jag doften av grill, så spontant drog jag fram grillen, fixade sällskapet ock hängde ute i trädgården hela kvällen i solnedgången med en flaska vin! Kunde sitta i linne ända till klockan 21, det är då man kan kalla det sommar, sommaren är här! Ock när det tog sig i grillen så luktade det ännu mera sommar! Fina känslor ock ett perfekt avslut på en 10-timmars arbetsdag!

Nu har jag precis käkat frukost, så jag o mamma ska gå ock plocka fram utemöblerna :) Sedan ska det ju bli regn i eftermiddag.... Men jag jobbar ju, börjar klockan 17, så för mig gör det inget :) Men nu ska jag ta hand om min fritid ock försöka få lite saker gjorda.
 
 
 
 
 
 

5 MAJ

 
 
 
Idag känner jag lite att vad är grejjen med sovmorgon när man ändå vaknar vid fyra på morgonen ock ändå gått o lagt sig vid halv ett... Sådär en tre ock en halv timmas sömn är väl ganska standard eller !? Får slå på en film ock hoppas på att kunna somna om igen, för det kan nog behövas, om jag inte vill vara som en zombie på jobbet ikväll även om den känslan ibland är ganska så sköööön!
 
 
Såg denna filmen häromdagen! Ett tips till er tjejer, jag tyckte den var bra :)
 
 
 
 
 

music

 
 
 
 
 

4 MAJ

 
 
 
#strike #a #pose
 
Helt sjukt att det redan har gått halva året snart... Ock om åtta veckor tar jag semester, känslan är ganska så skön ändå!
 
Har man en spegel som förminskar, rätt morgon ock rätt ljus, så ser det ut som man är liiiiiiiiiiiite smalare... Men det är bara en av alla synvillor ock framförallt drömmar jag har... haha
 
Nu ska jag förbereda en rejäl frukost ock därefter så finns inte så mycket på agendan. Eftersom att jag är inne på min jobbarhelg, så ska ta vara på min lediga tid nu innan jag börjar i eftermiddag :)
 
Igår låg det även ett paket i brevlådan, ock det innehöll min gööööörfina kjol som jag beställde i veckan :)
 
 
 
 
 

2 MAJ

 
 
jaa, den här dagen gick ju fan fortare än tåget på torsö...Så är det med ledig dagar! Jag har varjefall äntligen deklarerat, vilket var sista dagen.. Sedan har jag städat bort tisdagens fest, men måste dock bort till skräpstationen med alla glasflaskor ock burkar o skit, som just nu bara står i påsar. Var ju tusan där i söndags också, efter lördagens fest, men så är det när party-kvällarna bara rullar in :D Klagar inte!
 
Hade lite vinprovning förut, gratis var det också ;) Så himla roligt! Ock nu har jag precis unnat mig lite lyx i form av en hemmagjord skagen-baguette, som smakade gaaaaaalet braaa! Även ett glas vin till det :) o kvällen är fortfarande ung (y)
 
Idag blir det inte mycket mer nu än att rulla igång ett film-maraton ock inta soffläge...
Som om jag vore utslagen!
 
 
 
 
 
 

shopping

 
Fyller upp garderoben med en fantastisk snygg jeans-väst, en vit kavaj i oversize-modell, en svart klänning, en vinröd tischa, en svart kjol ock ett par svarta shorts :)
 
 
 
 
 
 

I wanna stand with you against the odds

 
 
 
Fina valborgskaoz :D
 
Haha, jag är så himla knäpp, trodde det var igår man skulle ha kul o inte tisdags, så min valborg låg i lä eftersom jag ändå skulle jobba på kvällen. Men så i tisdags när jag kom hem från jobbet vid 18.30, lagom sliten efter att ha jobbat i tio timmar, så fick jag ett samtal av min syster som frågade vad jag skulle göra, ock det var först då som jag fattade att det var på tisdagen som man skulle roa sig ock inte igår... Så soffläget kändes välkomnande ett litet tag, men efter några avslutade samtal, men martina o therese, så fick jag feeling... IGEN! Jag o Therese bestämde oss för att köra en spontanutgång i tisdags som i lördags, ock fan att det ska bli så jävla lyckat jämt, älskart! Så vid halv nio i tisdags kväll kom Therese hit ock som två vilda höns sprang vi omkring, mellan make-up, Music and wine...(& Tequila i mängder) En ock en halv timma hade vi på oss att starta motorerna, innan vi skulle på tåget vid 22.12, ock så vi gjorde! Denna gången blev det tequila för halva slanten, så goooooott! Bestämde oss för fyror men fick sexor i baren, grym bartender med andra ord..Vi våldtog alltså bogrens för fulla muggar med ett motto "Inga killar, vi ska hem tillsammans". Dåligt motto ock inget vi höll fast vid, haha, men kanske är det de som gör allting så braaaa, att det som händer på festen det händer. Man får bara sluta tänka, ha kul o leva livet! En smäll på käften fick jag med... Jävlar som går på mig hela tiden.... Men det gick braaa, ingen blåtira eller något, bara en snärt för stunden...
 
Finns inte ord för detta nöjje för mig, det är fan tillfredsställande! Jag har ett sjukt galet partyhumör som alltid finns här! Hur som helst, kvällen blev minst lika bra som i lördags. Det är svårtoppade kvällar vi lägger upp just nu! Ett litet "carpe diem" på det! Var hemma vid 03.30 ock tuppade av vid 05.00 ock vaknade i vanlig ordning klockan 08.00! Men tack o lov att jag gjorde det, annars hade min onsdag varit som bortblåst eftersom jag skull börja jobba klockan 15.00 !
 
Så igår när jag kom hem från jobbet så blev det lite Coca-cola ock lite godis, ock därefter blev jag liggandes i soffan .. :) Idag är det städning från tisdagens förfest som gäller :)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0