Don't grow up toooo fast

 
 
 
 
 
Sitter som ett barn upptryck i soffan, fastklistrad framför nostalgi-filmen, pelle svanslös. Köpte denna filmen för väldigt väldigt många år sedan, när jag sålde jultidningar. Så vid varje december-månad, år efter år, så slänger jag i denna filmen, ock låter känslorna efter julmys, julbak ock julpyssel flöda. Ååh det är så mysigt, ock jaa, jag skiter fullständigt i vad ni tycker om mitt barnasinne.
 
Hur som, har precis fixat naglarna, som på bilden ovan. Det tog "bara" 3 timmar lite drygt. Men nu är det klart inför lördagen :) Vilket känns bra, ock jag blev nöjd med resultatet.
Imorn ska jag till tandläkaren ock sedan blir det kvällsjobb. Får se hur trött jag är imorn bitti när klockan ringer vid halv fem, om det blir ett gympass innan min tandläkartid som äger rum vid 09.00. 
 
 
Natti natti allesammans :)
 
 
 

Everybody messed it up someday

 
 
 
 
 
Mitt humör, det är riktigt fint idag. Man skulle kunna ge mig värsta nyheten, ock jag skulle kunna ta det med en klackspark, så bra är det :)
 
Började min dag på gymmet, där ett lugnt gympass stod på schemat, pga min förkylning. Sedan promenerade jag hemmåt ock njöt av mitt fantastiskt goda, hembakta bröd, sedan en dusch på det.
 
Har tagit fram det som jag tänker julpynta i år med. Har satt upp adventsljusstakarna i alla utom 2 fönster, som får lysa standard fram till söndag, då alla fönster ska skrika julkänslor. Så jag tänker inte tända något innan, för det tycker jag man ska göra på 1:a advent :) Men att förbereda kan vara bra, om man känner att tiden är för liten. Blev även ett städarriv, när jag ändå höll på. Nu har jag precis startat en tvättmaskin ock har även stopppat in en ny hambakad limpa i ugnen. Nybakat is the shit. Man kommer på det först när man har gjort det. Att börja är att fortsätta.
 
Nu sitter jag ock sjunger lite till Olly Murs nya album, samtidigt som jag suger smoothie ur en burk med ett stort sugrör :) Ock eftersom jag grejjat hela dagen, så känns det nu oerhört bra att slå mig ner i soffan, tända lite ljus ock ta igen gårdagens tv-program.
 
 
 
 

Vem äger fjädern som kittlar i min hals?

 
 
 
 
 
 
Då var det bara fredagspasset kvar för denna veckan. LYX!
 
 
Idag har jag gått på alvedon för att orka 10-timmars passet på jobbet. Jag känner mig helt okey, men väldigt, opepp, ock hör som en skata. Men det bir vändning på det. Imorn ska jag ta mig till gymmet, så länge jag inte vaknar med halsont eller feber :) Sedan ska jag upp på vinden ock hämta alla julesaker (y) mysigt ska det bli med första advent minsann :)
 
Jaja, jag ringde pappa förut ock sa grattis, då den stora dagen är idag. Hade några ytterlilgare frågetecken angående helgen, men min syster ringde 5 sekunder innan mig, så han skulle ringa upp mig när de pratat klart, men nu vettitusan alltså hur mycket de hade att prata om. Det var två timmar sedan som det började, ock jag känner att jag snart behöver gå o lägga mig, då jag jobbade kväll igår ock morgon idag. Försov mig ett par timmar, men hann ändå till min starttid imorse, tack o lov. Fick även sällskap av mina favorit-sjätte-klassare när jag skulle stänga fisken. Väldigt kul att de är så trevliga ock charmiga de där små killarna, haha :)
 
Nee, nu ska jag slörpla i mig den sista oboýen ock sedan tvätta bort sminket ock gå o sova.
 
Godnatt alla fina :)
 
 

Idol-lisa alltsååå! Fyfan såå grymt!

 
 
 
 
 
En fin helg har passerat. Hade en mysig fredag med vin, fotbad ock idol. Precis som jag ville ha det. Sedan fick jag finfrämmat på lördag till söndag :) Ock igårkväll var det kalas för mamma :) En bättre helg behöver jag inte sträva efter, utropstecken
 
Nu tar vi nya tag för veckan. Kan vara så pass att en förkylning smyger sig intill, ock försöker inkräkta på mitt revir. Men den ska nog inte få något större övertag. Utöver det så blir det en slapp jobbvecka, då jag har satt semester på lördag ock söndag, ock på mina lediga dagar ska jag hämta mina julgrejjer på vinden, ock så blir det nagelfix senare i veckan, så det håller sig till pappas 50-års fest som äger rum på lördag :)
 
 
Nu ska jag förbereda mig för kvällsjobb :) kaboooom
 
 
 
 
 

Beautyyy

 
 
 
 
 
 
 
Var tvungen att beställa värmeskydd, mascara ock puder. Det är något som jag prioriterar. Så nu är det påväg hem till mig. Brukar alltid variera mig när det kommer till värmeskydd, ock har en tendens att beställa en tre fyra stycken varje gång, för att slippa beställa det så ofta. Matrix värmeskydd är en produkt som alltid brukar joina shoppingbagen, men inte denna gången. Nu testar jag Moroccanoil värmeskydd. Har det serumet/oljan, ock det är superbra ock doftar gudomligt. Sedan ska jag testa Amikas värmeskydd. Det ska också dofta gott, ock det är något som jag verkligen uppskattar så länge det uppfyller mina krav, funktionsmässigt.

 
 

Mr. Probz - Nothing really matters

 
 
 
 
 
Mysig fredagsmorgon. Regnet smattrar på rutan ock denna låten spinner runt på repeat. Hörde denna låten igår när jag åkte till jobbet. Brukar aldrig lyssna på radio när jag åker bil, då jag ofta åker längre sträckor. Så det var mysigt att denna fina låten spelades på radion igår när jag åkte till jobbet. Bra time:ing. (y)
 
Behövde sova lite längre idag, då jag jobbade igår kväll. Men nu är klockan halv åtta, ock jag ska om dryga timmen pallra mig mot gymmet. Har jobbat hela veckan, så jag har verkligen legat på latsidan på mitt personliga plan. Dessutom har jag haft huvudvärk dagarna långa. Sitter även fastklamrat denna morgon, men det går bra.
 
 
Hoppas ni får en trevlig helg allesammans :)
 
 

141120

 
 
 
 
 
Jobbarhelgen gick fint, ock nu är vi snart redan inne på denna helgen, som för min del är arbetsfri. Men att införskaffa mig något tidsfördriv finns typ inte i någon del av min tankeverksamhet, då fritiden är knappt. Efter att ha satt den punkten så ställer jag mig själv en fråga om det där ens var en mening? Men jag hoppas ni förstår. (a) Vissa har ju förmågan att förstå mig när jag i själva verket inte ens talar klarspråk. Tack för den kvalitéten.
 
Hur som, i söndags efter jobbet så färgade jag mitt hår. Blev galet nöjd, ock dessa fina kommentarer från de gamla tanterna på byggden, puuuh, förlåt att jag är så dålig på att ta åt mig ock tackla de på rätt sätt. Men jag tänker aldrig sluta att lära mig själv, så länge jag får chansen. Vaknade upp på måndag morgon, det spratt i benen, lyckan var där, kanske för att guldslingsdagen var där, vad vet jag igentligen. Men japp, nu sitter guldslingorna i precis som i julas, ock jag är minst lika nöjd nu som då. Gjorde inte mycket utöver, men något, det gjorde jag.
 
 
 
Jobb, jobb, jobb. Igår efter jobbet drog jag till mariestad ock gick på Hunger games, the mockingjay part 1. Sjukt bra, som de föregångna filmerna. Så ni behöver ju inte ställa mig frågan om jag längtar till part 2...
 
 
 
 
Ock nu ska jag alldeles strax dra det sista strået i stacken ock avsluta här. Vill ju inte förstöra hela eran dag, mahaaa :) Idag var jag trött när jag vaknade så, vilade lite framför bonde söker fru ock big brother. Ska faktiskt beta mig igenom paradise här inom de närmsta minutrarna också. Så har jag gårdagens show hanterat. Sedan blir det jobb till 22.15.
 
Så vad händer då igentligen denna helgen? Joo, min mamma fyller år, så det blir kalas för henne varjefall :) Sedan behöver jag städa av här hemma, ock så har jag lovat mig själv lite egentid med vin, fotbad, ansiktsmask ock nagelfix. Det blir nog imorgon. Denna helgen är det även jag som sköter om pannan, ock värmen i lägenheterna. Så jag ska hålla mig på hemmaplan varjefall.
 
 
 take care.
 

löningsfredag, hurrah!

 
 
 
 
 
Usch, idag var jag oerhört trött imorse. Skulle igentligen gått till gymmet, eftersom jag jobbade extra i onsdags ock missade den tiden, men om jag är trött ock inte känner för att gå dit, då gör jag inte det. Känslan är viktigast! Gjorde istället en ansiktsmask ock kollade på barnprogram. Nu ska jag förbereda frukost ock sedan koppla av lite. Ta igen gårdagens big brother bland annat. Sedan är nog klockan så pass att det är dags att fixa ordning mig ock laga mat innan det är jobbdags klockan 15-22.15. Sedan börjar jag 08.00 imorn, så trevlig helg på er allesammans :)
 
Btw, slutsålt till premiären av hunger games, the mockingjay part 1, den 19:e november. Känns ju fint att en av platserna är mina. Hogaa, vad jag längtar till onsdag :)
 
 
 

12:12

 
 
 
 
 
 
Första lediga dagen denna veckan, ock jag njuter. Jobbar hela helgen också, så att göra inget idag känns helt okey ändå. Längar så efter att få plocka fram adventsljusstakarna ock räkna ner till julgodiset, haha. Just julen känns så bekymmerslös, allt är så mysigt, mörk ock kallt :) Men jag drömmer vidare, för nu är det ju bara 2 veckor kvar till första advent, ock även den helgen ska pappa ha sin 50-års fest :) Det blir en bra helg det!
 
Nu ska jag laga klyftpotatis med något därtill :) Älskar potatis i ugn alltså, vilken dille.
Ääh jag är på bra humör idag, så ni får en till härlig låt :)
 
 
 
 
 
 

05:54

 
 
 
 
 
Godmorgon :) Igår hade jag en så förbannat effektiv dag. Det var längesedan som jag fick så mycket gjort på en söndag, om jag ska sätta mig själv på den utsatta pallen. Började min morgon med lite barnprogram, sedan fick jag nog ock skrev en lista på saker som jag borde göra, så tog jag en sak i taget. Började med att åka till återvinningen med hela kofforten full, sedan handlade jag när jag ändå var ute ock flängde.
Tvättade av mina sommardäck, gnuggade som ett as i fäljarna, så nu jädrar är de fina inför våren men det tog allt ett par timmar.. Sedan gick jag in ock bakade bröd inför veckan, lagade fyra olika maträtter ock la in i matlådor, ock därefter kopplade jag av med lite ed sheeran, vin ock godis. Så nu känns det väldigt bra inför veckan, som mestadels består av jobb.
 
Nu har klockan passerat sex, så jag ska alldeles strax pallra mig till gymmet. Sedan ska jag hålla min standard, ock göra måndagens to-do. Vattna, bädda rent, fixa naglarna ock sedan blir det jobb ikväll :) En oerhört lugn ock skön måndag :)
 
 

För alla gånger som ni sa

 
 
 
 
 
 
 
Igår var en lång ock helt fantastisk dag. Jag började min morgon med att åka till skövde för att byta till vinterdäck på Bilia. Sedan svängde jag förbi en vän innan jag styrde hemmåt ock inväntade Therese ock Viktor. Det så kallade sällskapet som skulle gå till Örebro för en heldag i City. Först Ikea ock sedan Marieberg ock så klockade vi tiden till fem ock begav oss i ett nollgradigt sverige hem till stora staden T ock jag lekte julafton. Det blev bara en massa guoa inredningsprylar, ljus ock sånt där som faller årstiden rätt. Jag är dönöjd med allt, ock att ha en inre syn på hur jag ville att mitt tv-rum skulle se ut, gjorde den yttre synen helt bomb av resultatet som blev precis som jag tänkt mig. SMAILIIN LER! :) Nu har jag kommit så pass att klockan slagit sju, fortfarande fredag ock vi beger oss till Mathilda ock Fredrik för en himla massa gosemys, galet mycket smail, ock så raggarludde puff. Maten var himmelsk, förrätten var underbar, efterrätten var fantastisk, vinet ock champagnen fick smaklökarna att ljubla ock det 12 mannade sällskapet satt som en smäck. Det var längesedan vi var så samlade med ändå så urballade... TYP GOAL! Eller var det bara jag.. :)
 
 
Mitt uppdaterade tv-rum får mig att må bra :)
 
 
 
 

Jag gick ut för att leta efter mig själv

 
 
Denna måndagen har tagit ut sin rätt. Jag har städat av här hemma, bäddat rent i sängen, tvättat, ringt en massa telefonsamtal ock ätit lyxmat i form av klyftpotatis. Nu sitter jag här rätt off i soffan ock dricker glögg :) Jag mår så att säga.
 
Imorn står jobb på schemat, sedan ska jag göra ett break ock ta mig till gynekologen på cellprovskontroll. Har inga större tankar eller funderingar, men det kanske dyker upp på vägen mot mariestad. Sedan pallrar jag mig tillbaka till coop igen ock gör nytta till 18.15.
 
Var helt inställd på att jag skulle besiktiga min bil nu i höst, men det var först när bilen är fem år gammal som det ska göras varje år. Så då behöver jag inte tänka på det förrän augusti nästa år, tack! Nu ska jag slå mig ner framför ensam mamma söker innan jag slutar mina ögon för denna afton.
 
 
 
 

En chans är det jag vill ha

 
 
 
 
 
 
 
Sådär, då har jag gjort min jobbarhelg :) Ska alldeles strax krypa ner i sängen, så jag kommer upp imorn.
Det har varit en fin helg ändå. I fredags morse när jag vaknade upp i skövde så fick jag ett sms att biljetterna till hunger games: the mockingjay del 1 fanns bokningsbara. Så väl hemma runt tolv så bokade jag dem. Det blir nice att gå o se premiären den 19:e november. Sedan när jag kom till coop vid tre så var helgen igång. Ett galet tryck på coop fick tiden att rusa iväg. Som om en bomb skulle utföras, samma bomb som emellanåt slår till i äggkartongerna. Japp, kabooooom förklarade jag för kunden ock visade lite matchande moves med armarna. Alltsååå jag ...
 
Nu var det längesedan som jag shoppade, så därför tyckte jag att jag var värd dessa skor här nedanför. Har sneglat på dem väldigt länge, ock nu var det dags att jag beställde dem. Feta tycker jag! 
Imorn är jag ledig, men att vara ledig en dag från coop innebär inte att jag kan ta det chill minsann. Har massa telefonsamtal att ta hand om ... Usch, den är okul. Sedan ska jag prioritera att sopa bort kallabaliken som är här hemma. Så får vi se hur mycket tid som blir över till glögg ock soffhäng därefter. stay coool.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0