packningen gör kaos med mig





Hej igen. Vad gör alla ? Jag går upp i taket, river ut allt ur resväskan ock plockar över det i en liten väska + en bag. Antar att det kan vara det största misstaget idag, bortsett från att pappa lagar mat då. Ock när han lagar mat, så är det färdigrätter som står på schemat. Idag blir det färdig lasagne som står inne i ugnen nu, inget komplicerat assoooo..

Annars dåå, jo det ska bli fruktansvärt skönt o komma bort över helgen. Riktigt längtar :) Åka tåg själv sen på söndag är väl inte min starka sida. Jag frågade min bror om SJ regional var ett tåg ? Han blängde på mig som om han hade sett ett spöke, ock utbrast sedan i skratt. Hum sitter ock grubblar på vad han kan ha menat ..

Nää nu är det stressigt på riktigt. Hinner inte sitta här, måste gå ock hitta nånting att ha på mig.. Hoppas ni får en skön helg allesammans, för det ska bannemig jag ha! Fest ock shopping är redan bestämt, o sen får vi se vad Göteborg har att erbjuda :)





Packar för fulla muggar

Stressar runt som tusan här hemma. Åker ju till vårt kära Göteborg (som jag skulle kallat för huvudstad) över helgen, så lämnar kåken runt tre :) Ock jaa, det börjar ta sig :) Men nu måste jag käka frukost. Klockan är ju tusan TOLV !




Dagens shopping

 

 

 

Ett svart linne med dragkedja, dekorerat med spets i bak

En blå/glittrig stickad halsduk

En röd stickad halsduk

En beige-stickad tröjja

En rosa blus

 

 

 

6 DÖ-snygga ringar




 

2 ögonbrynspennor, olika nyanser

En ögonskuggsborste

En ögonskugga

Ett treatment mascara




 

Ett halsband

 

 

 


Före - ock Efterbilder












hej ock håå, en outfit tillockmed ...



Efter en heldag i skövde med mamma, så värker mina fötter lite mer än innan, men det vare värt ! Har shoppat, käkat mat ock bara njutit av solen :) Ska visa senare vad som fick bli mitt denna afton. Nu är jag lite hungrig igen, så det känns lika bra att värma på lite mat nu. För sen börjar ju idol ock allting ock man blir sittandes framför tv:n.


Idag slängde jag på mig ett par jeans ock en skjorta. Det gäller att välja lätta kläder när man springer i butiker ock provar kläder fram ock tillbaka ock shoo fadderittan ... sneakpeak på håret också





Det har aldrig varit lätt


Har kollat över min garderob efter lite passande kläder till helgen, så en liten inblick har det gett mig i vad jag ska ha med mig. Känns bra, då jag hatar o komma med det i sista stund ock behöva stressa, för då blir allt bara kaos med packningen, ock jag slutar upp i mindre glatt humör.


Annars då...
Joo, jag blir galen här hemma.. Jag ligger i underläge, ock mer tänker jag inte säga!

Så nu kryper jag upp i soffan ock inväntar idol ock efter det går jag ock lägger mig. Måste gå upp tidigt imorn, så jag är klar vid sju eftersom rörmockaren kommer då ock stänger av vattnet...



Vimmelbild från Turkiet, ock jäklar vad den får mig att längta tillbaka ..


Det är inte långt kvar...



.. Tills att jag är helt frisk nu. Idag känner jag mig väldigt bra till skillnad från igår. Så idag började jag morgonen med en dusch, för att känna mig lite fräschare. Sedan tog jag en tur in till Töreboda, ock började sätta i mina stick-hair extensions. Kom sisådär halvvägs, så imorn ställer jag klockan igen ock tar mig in ock slutför det, ock sedan är jag långhårig 24/7 för ett litet tag :) Det känns fruktansvärt bra måste jag säga ! :) Sedan ska jag, mamma Irene & Maria ta en tur till skövde för en shoppingdag på stan. Passar perfekt då man har en helg i Göteborg framför sig :D

Kan ju medddela att min lilla "tävling" där jag lottade ut silver-schampoo & silver-mousse, har avslutats. Jag valde att sära på produkterna då det blev några mail av folk som var intresserade. Så jag säger grattis till Ellen Nilsson som var först av alla att maila mig, ock Moa Eriksson som drogs av en i mängden. Har svarat på era mail, så kolla in det :) Drog sedan lott om vem som skulle få vad, så det skulle bli lite mer rättvist :)


Nu ska jag avnjuta min goda köttfärssås tillsammans med spagetti.

only two days left

Är fortfarande inte friskt, därav inget bloggandet. Jag tänker inte göra någon "big deal" här nu heller, men jag räknar med att må bättre på onsdag, så då ska jag bara uppdatera! Så vi hörs då helt enkelt :) puss ock ha det så bra så länge, så ska jag krya på mig!



Try'na pick the right one

NRJ dunkar ut ur hemmabio-systemet. Annars så har jag bara kollat på Robinsson & parlamentet. Nu tänkte jag styra över mot kanal 5 play, ock se på sol, fest ock oroliga föräldrar! Stackars ungdomar alltså !!! En kastrull med popcorn kan jag ju inte smyga med att jag tryckt i mig också :)


Vissa dagar ska man inte blogga hela tiden, ock en sån dag har jag haft idag. Mår inte bra, ock har enbart legat i soffan hela dagen. Men nog om det, för det är ju en sådan sak som jag anser bara trycker ner bloggen. Man skriver mest hur synd det är om sig själv.
Men jag har faktiskt städat lite granna i garderoben ikväll med. Jag har en lång väg att vandra där, så fortsätter imorn !

Hörs imorn, puss ock godnatt!

Någon blond tjej som vill ha silverschampoo GRATIS !?




Då jag har städat ock pysschlat hela morgonen, så hittade jag vissa saker som inte längre faller mig in, då mitt blonda liv tog slut i somras, ock jag valde att bli brunett igen. Så det är klart att jag hittar ett silver-schampoo & ett silver-mousee i hyllan.
Så för att inte slänga produkter, som nästa är fulla, så tänkte jag kolla om det är någon som vill ha det ? Jag har sedan liten haft svårt att slänga "saker" ock finner det än idag opassande. Det finns alltså INGEN hållhake, utan DU får det GRATIS.
Som en tidig julklapp kan man säga :)
Anledningen är att jag vill bara vara lite generös. Sen tycker jag att det känns onödigt att slänga "pengar" när det faktiskt finns någon som kan utnyttja det.




Silvermousse
Som en slags färgning man gör hemma. Väldigt effektiv.
Så var noga med att testa en kort stund om ni är nybörjare.
Jag har vart med om att mitt hår blivit lite blått,
då jag använt det på väldigt ljusa hårstrån, lite för lång tid.
Så man bör alltså inte överstiga värkningstiden om man är väldigt ljus.
En varning bara + använd plasthandskar :)


Silverschampoo
Men det vet nog i stort sett alla hur det funkar.
Ett vanligt schampoo bara, som har en tonande effekt :)


Båda är från frisörsalonger :)

Den vänstra från Klipp-Er, Mariestad
Den högra från Självfallet, Mariestad







Så om någon känner sig sugen, kontakta mig på:

[email protected]



Så drar jag en "Vinnare" därefter :)






börjar morgonen med ..

.. Ett blogginlägg såklart. Har faktiskt städat lite granna såhär på morgonkvisten. Dock är jag inte klar på långa vägar. Men jag började med min sminkbyrå. Det var kaos i hela lådan ock på bordet över. Det har gjort kaos med mig det senaste, ock allt eftersom varje dag har gått, så har det bara blivit värre, så min ork har aldrig varit nog. Men, idag vaknade jag ock kände att det var dags! Har även städat ock organiserat bland mina hårprodukter ock kroppsprodukter. Nu känns det fruktansvärt bra :)
Tänkte lägga in en bild på smink-skänken, men det är fortfarande lite grejjer på det än. Så lådan är det enda som är ordning där. Ock då ska jag säga er att det är inte så lätt att ta en bild i en utdragbar låda. Får inte med så mycket. Så ni får nöja er med en bild på två hyllplan med hår- & kroppsprodukter sålänge. Nu står allting upp varjefall :)




Ordning ock reda, lådvin på fredaáh



nytt ock fräscht







hiss eller diss




Sitter här ock kikar på löshår. Har ju clips nu, som jag sätter i vid speciella tillfällen, som fester, middagar ock andra speciella dagar, som slår ut en vardag. Ock jag måste säga, att jag är så glad över att jag testat det nu. Men nu klickar jag runt på nätet ock funderar på att beställa hem ett paket till. Denna gång: Microring stick hair extension. Skillnaden är att jag kommer att ha längre hår i stort sett hela tiden. Det är ett himla ordnande med clips, eftersom att jag gärna lockar löshåret in i mitt egna, då det faller in bättre. Ock eftersom jag besitter väldigt tjockt hår, så får det ta sin tid. Men jag älskar ju allt med styling. Så där klagar jag inte, men ibland är tiden knapp ock det blir inte riktigt som jag tänkt mig. Så nu tänkte jag att jag testar detta för ett litet tag, så får jag se sen :) Men självklart kommer jag att använda clips om jag inte blir nöjd med "stick"extensions-arna.
Det bästa med clips, är att man slipper ha det när man åker utomlands osv då man med sitt vanliga tjocka hår kan känna en "nära-döden-upplevelse" pga att det värmer så fruktansvärt. Ett tjockt hår, värmer mer än en stickad tröjja i stort sett skulle väl jag som är van säga.




I dagens läge har jag kört på dessa,
ifall jag inte skulle blivit nöjd ock eftersom det var första gången:



Nu funderar jag på ock testa detta paket:





Men vad tycker ni, långt eller kort hår?
Jag trivs i båda. Skönt o variera lite beroende på kväll ock humör!











Ock om tiden finns att fixa håret, så kan det se ut såhär:







får jag inte nitar ock läder ..

Nu är jag en gnutta ball jag med. Sitter här ock låter fantasin flöda. Nitarna som jag köpte idag, har nu fått en plats på ett par nya jeans-shorts. Ock jag blev extremt nöjd. Nu känner jag för att börja med ett nytt projekt. Mums. Känns som att de shortsen kommer bli en stor hitt nu i höst, med ett par strumpbyxor under bara.
Kapisch vilken stjärna jag kan vara ;)





tillägnat Mathilda Jacobsson!




STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS ALLRA FINASTE MÄNNISKA''


MATHILDA JACOBSSON, 20 ÅR !



Jäklar vad jag saknar henne, blotta tanken får mig att börja gråta.
Jag är så fruktansvärt stolt över henne, så det är helt sinnessjukt!
Nu närmar sig vintern,
ock sen är det nästan bara en vår ock lite sommar kvar
ock sen ska vi bannemej köra rajtan tajtan för vårt missade år !



a shining star






Bild från sommaren 2011



Dagens shopping



En guldig klocka & 3 ringar (såklart) Ringen till vänster har en klocka i sig, supercool ! :D


 

5 par lösögonfransar

40 stycken dekorations-nitar

Ett stelt silvrigt halsband

Ock ett Dry schampoo tänkte jag testa :) Någon som testat det ?

 

 

 

En vit enkel, stilren skjorta / blus

 

 

En röd tjockare tröjja med större krage :)

 

 

 

 

 

 


revolver

Söt bild .. Har då tillbringat hela dagen i stan. Hittade lite småplock. Men kändes inte som det fanns så mycket nytt. Kanske är det för att hösten är här o allting är så grått. Allt från kläder ända upp till himlen. Visst ÄLSKAR jag stora, varma halsdukar, mörka kväll då man kan tända ljus framför tv:n, ock alla färgglada löv osv. Dock tycker jag inte att hösten som är just nu visar någon större positivitet. Det är inte så kallt att man kan använda dom där mysiga halsdukarna än, ock det är i stort sett det jag gillar allra mest. Det enda som visat sig tillräckligt är allt äckligt regn som öser ner dag ut o dag in. Jag hatar regn!


Nog om väderprognoser ...







Dagens outfit ser väldigt enkel ut!


god morgon

Har precis sminkat klart mig, ock sitter här med frukosten vid sidan av mig. Jag skakar. För varje dag som går så blir det bara kallare o kallare här i huset. Just nu känns det ganska obebott.

Igår när jag duschat håret (klarade inte av att duscha kroppen i iskallt vatten) Så satte det sig en extrem smärta i svanken. Från att ha stått upp-ock-ner vänd med huvudet, så tog det mig 10 minuter att få upp ryggen igen ock stå raklång. Vaknade imorse, ock smärtan sitter kvar. Blotta tanken av att jag ska inte till stan ock shoppa idag, får mig att härda ut.






one night only

Idol är lika bra som varje måndag, tisdag, fredag & söndag. Ock nu sitter jag fastklistrad framför: Snygg, sexig, singel, som går på tv11. Haha störtskön film verkligen, som man alltid kommer minnas!


Annars så ska jag snart ta en dusch. Det brukar jag alltid se fram emot, men just nu, när pappa har åkt till spanien ock tagit med sig min plan b i alla lägen, min bror, så finns det nu inget varmvatten, ock kallt i huset är det också. Jag sitter här med strumbyxor, mjukisbyxor. En tisha, en långärmad tröja ock en stickad tröja. På hela paketet kör jag på röda raggsockar. Ock nee, trofasen inte att jag svettas för det. Men duscha det måste jag, om jag så ska ta en kroppsdel i taget... För imorn ska jag till stan med min underbara mamma :)

Efter filmen ock den kalla duschen, så ska jag försöka hitta något att ha på mig imorn, ock efter det, försöka sova :)



*dekoration*







Sångfåglar svävar högt ikväll

Har gjort en header, som får duga sålänge, tills dess att jag tagit lite nya fräscha bilder.

Idag har jag inte mått så bra, vilket resulterade i att jag bara legat i soffan hela dagen. Så jag har ärligt talat inte orkat fixa ordning mig. Dessutom känner jag det onödigt, när jag är ensam hemma, annars hade jag kanske fått till en header, som jag kunnat ha en längre tid. Men så småningom blir det en uppfräschning, när jag tröttnat på den jag har nu.

Men här i soffan sitter jag än, ock här lär jag stanna minst en timma till, för nu börjar idol :) Ock joo, jag är ett extremt stort fan, då jag älskar musik, ock unga talanger :) Så jag lär nog återkomma om inte i någon paus, så efter programmet :) pusss



här kommer bloggens första "dagens outfit"

Försöker lära mig bloggen, men jag känner mig ute på villovägar. Detta var bannemig inte lätt. Tänkte börja med att skapa en header/banner, men hur jag gör det, ska jag först granska i några minuter (timmar) till. Har suttit här sedan första inlägget, ock har ännu inte lyckats äta upp det sura äpplet.

 

 

Men nu börjar jag att lägga ut dagens outfit :)

 

bloggens första outfit



starting from scratch

Hey, sitter här, obegåvad på blogg.se. Har gått från devote, för o se om jag kan inspireras mer här. Min andra blogg: http://MaliinJohansson.devote.se, har jag haft i över två år, men den har aldrig blivit som jag tänkt mig, utan jag har i stort sett, det senaste halvåret oväl, bara uppdaterat då jag mått dåligt. Ock jag är sånn att när jag mår dåligt, så måste jag skriva av mig lite, för att få en push tillbaka, ock komma uppåt igen. Men denna bloggen ska bli en positiv sida, som jag tänker mig. Så nu börjar jag om från ruta ett :) Hope you like it!


Ni får mer än gärna komma med blogg-idéer :) Det uppskattas!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0