Tooji Keshtkar - stilen, rösten, utseéndet... hela paketet!










indraget körkort + böter på 3600




Fan vad ledsen jag är! Blev stoppad av civil-polisen idag för fortkörning! Resultatet blev indraget körkort ock en böter på 3600 kronor... Alldeles lagom passande nu när jag inte jobbat i maj heller! Fan vad irriterad jag är. Sitter här ock gråter ock mår allmänt skit! Var ju överlycklig när jag insåg att jag hade sparat pengar till festivalen, men nu känns det som jag kan glömma hela skiten efter denna fakturan som ska betalas! Som grädde på moset har jag fortfarande punktering på min cykel, så imorn blir det full rulle hela dagen, innan jag ställer av bilen på tisdag kl 16, ock inte får köra mer. Ska in ock fixa punkteringen på cykeln imorn, som några månader framöver kommer bli mitt "one and only" färdmedel, sedan kanske det blir lite småturer typ som skövde, mariestad eller varför inte stockholm ? Att inte kunna sätta sig i bilen ock köra var fan min mardröm! Nu har denna mardröm blivit min verklighet som jag ska leva i. Alltså jag kan nog inte ens förklara hur förkrossad jag är!

Känns så himla tråkigt nu när jag för 12 dagar sedan precis betalt av skulderna på bil, försäkring ock skatt ock nu får jag ställa av bilen i minst två månader, ock betala böter på 3600. Ingen förstår nog hur mycket min bil faktiskt betyder för mig..

Annars så känns det som att allting kommer på en ock samma gång, ett typ av; här kommer alla känslorna på en ock samma gång. Min bror är i turkiet, till helgen åker marie, hanna ock lovisa till USA ock träffar mathilda ock line, ock jag cyklar runt här i min värld ock tycker synd om mig själv... ? På söndag, natten till måndagen den 4:e skulle jag hämtat fredrik ock hans kompisar på landvetter. Hur ska detta gå till nu då!?
Ne såhär vill jag faktiskt inte ha det, nu ska jag krypa ner ock se om jag kan få någon sömn inatt. Får försöka se det positiva i det hela som, jag slipper tvätta bilen varannan vecka, jag slipper ett par bensinräkningar, ställer av bilen ock tjänar på så vis in lite extra tid innan jag behöver betala nästa försäkring igen, får lite extra motion.. Det är fan svårt, men ärligt talat, jag ska lyckas. Jag är en livsnjutare ock jag tänker njuta av livet ändå så bra det bara går på alla sätt ock vis! Man måste ju uppleva allt, inte sant!
Men det är först nu, 7 timmar efter incidenten, som det faktiskt slår mig vad jag har att vänta mig framöver. Ja det är tuffa tider, för en del... Är det någon som är överraskad? många vet att oturen alltid stått vid min sida, ock händer det någon, ja då händer det mig, tyvärr! Men detta kanske även var ett litet "wake-up-call"? who knows?


Kan bli så att jag tar en paus i veckan ock försöker fokusera på annat! Beror på hur långt detta tar på mig eller om jag vinner min egna kamp. Imorgon får jag dra igång med ett nytt liv helt enkelt! Ska bestämt träffa Marie, vilket ska bli underbart innan de åker till the big city!










mammas dag!




En blommig klänning kändes passande idag, så nu sticker jag in ock firar mamma lite granna eftersom det faktiskt är mors dag :)









Tooji Keshtkar, håll i hatten









23:00




Har hittat en till prins likt kim vadenhaag, ock det är Tooji, Norges bidrag i USC, faaaan vad snygg han är! Hooooh. Har spolat tillbala hans bidrag ock sett det 7 gånger. Får aldrig nog!


Hur som helst, var ute en sväng, ock hörde något raschlade i diket på andra sidan vägen. Står o stirrar ock släpper stenarna som jag håller i. Helt plötsligt kommer en räv springandes mot mig i full fart... Jag skrek ock sprang in med en gång ock låste dörren. Alltså, varför ska alla djur anfalla mig för. Fan är ju livrädd här nu, ock jag som vill ut igen ...


Lite av ett what to do ?




myskväll



Har kört Fredrik till hentorp ikväll, ock imorn åker han till turkiet. Fan jag vill också juh! Helt plötsligt blev huset väldigt tomt. Så jag laddar upp med massa chips, godis ock dricka för att få kvällen att rulla på lite fortare. Är ensam hemma ock redan uttråkad, Eurovision är ju lite av en del av köping. Vinner inte Sverige över de andra, är det nog fan dags för mig också att börja rösta. Alltså nu står det massa påskakärringar på scenen :O jag spolar över allting dååå. GOOO SWEDEN!!!! (Annars NORGE)







sugen som fan på fest idag!



Snälla skruva upp volymen till dessa låter, o hojta gärna till om ni vill festa, för idag är jag sjukt sugen!!!












har aldrig blivit så glad när jag betalt en faktura tidigare!




Ååh nu känns allting sådär förbaskat bra igen! Har betalt sista bensin-räkningen för denna månaden, ock som surprise hade jag räknat med festival-kostnaderna i min ekonomi, så trots att jag inte får lön nästa månad, så kommer jag ändå att klara av festivalens kostnader :) åååh vad glad jag blev just nu ock vilken lättnad! Jag som trodde jag skulle gå under... HA HA

Ska gå ut ock tvätta min bil nu, äntligen! :)








vad händer ikväll?




Mina planer gled tillbaka ock kunde utföras igår ändåå. mums! Så nu har jag precis kommit hem, men ska åka igen ock handla mat till tacos som vi ska äta innan fredrik beger sig till skövde ikväll, för att imorn åka till turkey ock götta sig... Lite avundsjuk jah!

Även fast jag inte jobbar, så är schemat ganska pressat :) niiiiice!



42 grader på min hemmaplan idag (y)



Mina planer för kvällen gick tydligen upp i rök.. Tråkkkkigt!
Gråter till bigbrother är väl inte allt för vanligt, kärleken är underbar!


Hur som helst, har grejjat ute idag, fixat ute-duschen, ock lagt 4 plattor så man kan spola av sig där innan man plumsar i poolen så slipper man onödigt skit:) Klippte även gräset, vilket var extremt känslosamt idag. Satt ock tänkte på mina vänner som åker till USA ock får träffa Mathilda ock Line, ock det slutade med att tårarna svällde över. Bara tanken av att jag inte har råd att åka med suger! Saknar de så fruktansvärt mycket så det är gör ont! Räknar ner för varje dag som går just nu! Trodde ärligt talat inte att man kunde sakna någon så mycket, snyft!
Hur som helst, sopade även plattorna ock gjorde rent fontänen i den lilla dammen. Så nu tycker jag verkligen att jag har vart redig idag. Sedan skulle jag o fredrik fixa korv i bröd, men något att inte rekommendera är att båda förlitar sig på att den andra fixar det. Båda lämnar plattan, så korvarna bara smäller till ock ser därefter ut som.... Ja vad ska jag säga, bör nog inte ens ta upp de orden här men... Tänk er att killens könsorgan exploderar typ ..... euw

Nog om det, fick ta en tur till töreboda för att köpa en pizza som vi delade på, ock det blev ju självklart lite chokladshopping eftersom det är fredag idag :) älskar livet! Ock nu tänker jag slå på en film ock krypa ner i sängen, för idag är jag trött!




08:11



Började denna morgon med en promenad runt valla vilket inte är så långt som det låter. För mig är det inte hur långt man går, utan bara ATT man går. Så därför tänker jag skryta med mina 1,3 km promenix today!

Har nyss tagit en dusch ock nu ska jag käka frukost, ock sedan måste jag gå ut o klippa gräset, innan det blir för varmt:)




Jag älskar svensk sommar!


Ååh, vilken underbar dag :) Har tagit första toppet idag, 27 grader i poolen känns även förjävla bra att ta det första doppet i :) Nu har graderna i solen stigit upp till 41 här i mitt hem-kvarter. Helt sinnes vad bra jag mår just nu! :) Vill inte ödsla tid o sitta inne, men något säger mig att det ska bli ännu bättre väder imorn, så jag tänker att jag sparar min hud, ock införskaffar mig en fet bränna imorgon istället... skämt-o-sido. Men nu ska jag hälla upp lite glass i en skål o slå mig ner framför "Georgia rule" :)








frukost




Godmorgon på er :) Har sovit som en gudinna inatt :)
Nu har jag precis avnjutit en god frukost, ock funderar på att gå ut ock klippa gräset :)

Blev inte så mycket uppdatering igår, men här hemma i fägre hade vi 38 grader ute i solen, så det blev lite fix med poolen, typ fiskade upp massa löv ock äckliga djur, men tittade mest på när pappa fixade solvärmen :p  Vill ni veta en annan sjuk sak, vi fyllde på vatten för typ 2 dagar sen ock igår var det redan 24 grader varmt i vattnet :) Ock det bästa av allt, förut har vi haft typ 4 slingor "solvärme" ock då har det blivit som mest typ 35 grader i poolen, men igår satte pappa upp två extra "sol-slingor" så man blir ju nyfiken på att se hur varmt det kan bli i år :) UNDERBART!! Ska försöka få med bror ut ikväll så vi kan dammsuga i poolen, för sedan kan man bada tills russina växer på fingrarna :) mums

Annars gjorde jag lite annan smånytta igår, som att jag dödade ett äckligt jävla getingbo, 2 stycken 4 cm stora bålgetingar (trodde jag skulle dö, när jag missade första gången) ock en äcklig korsspindel.
Update till Sara Rosander: Man kan döda hur många spindlar som helst utan att det blir regn. Har vart en jäkla spider-killer i veckan ska jag säga, o se vilket fint väder det har gett oss (y) hehe


Min frukost denna torsdags-morgon :)










värsta dagen på månaden




Har precis betalat alla fakturor... Så nu är det tomt på kontot igen, ock det värsta av allt är att jag inte får någon lön i juni, eftersom jag inte jobbat något nu i maj. Ock följderna på det, är att det som jag kommer jobba i juni, kommer ju inte förräns i juli, men festivalen är innan löning... Så slutsatsen, jag kommer inte få ett öre innan töreboda-festivalen.... Fyfan vad jobbigt allt känns nu att inte få några pengar till festivalen :(


Nu ska jag käka frukost ock försöka se på allt positivt istället :)




music in my room right now


















jajjemän, här kör vi på "all natural"




Blev den lilla 3km:ers rundan på cykel i flip-flop ändå :) Tog inte ut svängarna allt för mycket utan cyklade i lugn ock ro, bara för att få lite frisk luft :) (Någon annan takt blir svårt i flip-flop vill säga) Nu har jag precis tagit en dusch ock väntar på att maten i ugnen ska bli klar. Men blev så himla hungrig så sitter ock knaprar på några knäckebröd, med prästost ock tomater sålänge, mums :) Annars tänkte jag bara säga; hej, jag lever ändå!









icecream + chocolate




Sitter här ock moffar massa glass dränk i oboy. Smakar alldeles ljuvligt vill jag lova :)
Annars gör jag inte mycket mer, har solat lite granna idag också, urvarmt ute ock helt jävla underbart! :)

Men nu ska jag slå på en till film, ock bara njuta av livet :)









tisdag




Godmorgon hörrni :) Alltså vaknade vid sex idag, så himla skönt :) Är dock väldigt trött nu, men det går nog över snart :) Har varjefall precis avnjutit en god frukost ock tänkter nu slå mg ner i soffan framför en film :)


Tänkte bara visa mina nya träningsbyxor som jag köpte i fredags, dessa är kanske årets än så länge "smartaste" köp jag gjort. Känner mig lite mer motiverad att ta en promenad nu, vilket jag inte gjorde innan :/ Tänkt vad lite shopping kan förgylla alltså :) Men skoskaven är kvar så mina promenader får vänta tyvärr..








högst upp på önskelistan utan tvekan !!!!!









Har precis ätit kvällsfika som bestod av fyra knäckebröd med leverpastej ock gurka ock sen en tallrik med havregrynsgröt :) Så nu är jag riktigt jävla mätt!
Nu är det dags för bigbrother..... Igen :)

Hörs imorn ock ha en fin kväll allesammans !:)



new music















music








Min cykel hade fått punka... Så det fick bli en liten runda på 2 km på min gamla cykel :) Alltid något att komma med, men det var inte det bästa o cykla i flip-flop, då man tappade de ibland :p jäkla skoskav alltså!!

Så nu tänkte jag slå mig ner i soffan framför lite BigBrother ock småsnoka i Nelly-katalogen  :)








nytt tillskott i garderoben




Ohlala, idag kom mina 7:e par svarta jeans från D.D, men denna gång kände jag att det skulle vara passande med ett par med lite högre midja, så det fick det bli :) Ock vill ni veta det bästa, eftersom jag fick ett presentkort på nelly för 260 spänn av mina vackra vänner i födelsedagspresent, så kostade bara jeansen 140 kronor för mig! Så himla perfekt, tack än en gång :))








Outfit - Lördag 19/5




Fortfarande svårt o få fram den rätta färgen på det nya linnet som jag köpte i fredags, men som sagt, tänk rexflex-väst! Sedan invigde jag även mina nya skor, biglooooove! ♥










15:28




Ååh vilket underbart väder vi har idag :)

Är så himla sugen på o gå den lilla rundan på 3 km som jag gick igår, men eftersom jag fick skoskav igår, så blir det knivigt! Jobbigt när motivationen är på plats för en gångs skull, också stoppar sånna här småsaker mig. Men vi får väl se, kanske tar rundan på cykel beroende på om det inte är helt punka i mitt cykeldäck. Ska kika över det nu, för igår var det helt tomt med luft, men förhoppningsvis är det bara ventilen som spökar.


Bla Bla Bla... Mer än så händer inte!








Blir bara en bild från igår, ock även den extremt suddig








Twixpåsen på 375 gram är nu slut





Jajjemän, twix smakade väldigt bra idag :)

Men för att inte verka allt för lat, så toppade jag kvällen med en liten promenad på dryga 3 km, vilket jag är väldigt stolt över :) Så nu sitter jag här i kvällssolen ock njuter av ett stort glas vatten fyllt med massa is, ock är beredd att avsluta denna kvällen långt ner i soffan :)
Men innan jag sätter punkt på detta inlägg så kan jag även erkänna att jag plockat på mig skoskav på båda hälarna. Nu talar vi gangsta-blåsor här va... it sucks!










your kiss is on my lips




Hej allesammans :) Inflyttningsfesten igår var riktigt lyckad med massa trevliga folk :D Var hemma efter fyra imorse ock då drog jag o fredrik igång ock lagade bacon ock tuggade i oss :) Har några få bilder som jag ska lägga upp senare sen tänkte jag :)

Men nu ska jag titta klart på filmen ock moffa twix. Inte många kvar nu ock pappa kom hem med påsen för typ 5 minuter sen .... Jag är då en riktig moffare som snart dragit i mig 375 gram.... fyfan







inflyttningsfest




Ha en fin kväll allesammans :) Nu sticker jag på inflyttningsfest :)










Fredagens shopping :)










Starkare gul i verkligeheten, "lys-gul" typ, men kvalitéten på bilden gör linnet orättvist mot verkligheten. Den är i stort sett lika gul som en reflexväst :)















uppdatering från veckan :)




När bloggade jag senaste ? Var det 2 dagar sen troooo? :O

Hur som helst, ska ta igen spontana aktiviteter från denna veckan.

I onsdags så var det filmkväll här hemma. Fredrik hade lite folk, ock jag satt kvar i soffan ock kollade film med dem.

I torsdags var onsdagens kväll uppockner ock huset tonades om till fest ock jag var även hemma då, men satt mest på mitt rum för att inte störa alldeles för mycket, gick väl ut nångång ibland bara :) Men trevligt o se lite rörelse i huset tycker jag allt :)

Igår började dagen med en stor frukost ock no strings attached framför ögonen :) Sedan traskade jag ut ock hoppade på gräsklipparen för att kapa gräset. Hann väl halvvägs ock då ringde mamma som var påväg till skövde. Så jag gav upp gräsklippningen för en shopping-runda på stan med fredrik, mamma ock göran :) Så sminkning, ombyte, ock smycke-styling fick ske i mammas bil. Inget tal om hur jag såg ut inte ... haha
Efter några timmar på stan blev det raka vägen mot töreboda för en tripp till bolaget ock sedan mötte jag upp marie, hanna ock martina i töreboda för godis-shopping innan vi gav oss hem till hanna för en hejdundrandes mysig grill - aka - filmkväll med massa gott!

Så min veckas rastlöshet räddades ganska så bra de senaste dagarna ock helt plötsligt har jag massa att skriva om, men försöker att fatta mig kort ändå :) Men från att inte ha ett skit planerat, så blev veckan kanon med full spontanitet (?)

Gårdagens shopping kommer i nästa inlägg :)









Viken runt?




Nej, inte för min del detta år, ock tur var väl det, med tanke på att jag inte velat ge mig ut i detta ruskväder idag för att trampa cykel...

Idag ska det vara fest här hemma igen, så det är nog dags att städa ordning lite granna, sedan ska jag nog fixa ordning lite mat åt grabbarna, typ korv i bröd.
Har faktiskt inget mer att komma med idag, så vi får se om morgondagen kan bli lite bättre på bloggsidan:)

Nu väntar jag bara på att de ska ringa när de är i skövde, så jag kan få önska någon choklad som de ska köpa med :)




jordgubbssylt <3




Hej allesammans :) Inget uppdaterat än idag, men nu så har jag ett par minuter över. Igentligen har jag vart ledig hela dagen, men tiden bara springer iväg såfort man tar lite sovmorgon. Har gjort sånnadära småsysslor idag som laga mat, wok-gryta, sedan har jag vart ute lite i trädgården ock nu sitter jag här framför heartbreak hotel ock har precis ätit mat.



Idag åt jag nog en av mina "vardags" godaste frukostar, om man tänker i smidig väg. För första gången i mitt liv åt jag havregrynsgröt till frukost med jordgubbssylt! Helt sinnes att jag avskytt det hela mitt liv, men sen när lovisa sa att man kunde ha på jordgubbssylt, så var jag bara tvungen att testa, eftersom jag älskar jordgubbssylt, ock jävlar vad gott det blev! :)








lördagen i bilder






































har ni tålamodet





Har försökt ända sen i söndags att lägga upp bilder på facebook sedan i lördags men något c-par, ock det laddas bara upp en o samma bild hela tiden, så jag blir lite trött på det faktiskt, när jag gått igenom alla bilder ock valt ut de jag vill lägga upp. Ja ni vet ju vad jag pratar om, om ni vart med om det tidigare... Så ska se hur snabbt det går att ladda upp bilderna på bloggen, isåfall kanske ni kan få en liten tittut i nästa inlägg, så håll er uppdaterade :)





love at first sight








new music

















Outfit - Lördag 12/5







här börjas det




Alltså, ni alla såg ju alla underbara presenter jag fick i lördags. ock nu idag fick jag ett sms att jag skulle kolla mailen, ock jag hade i lördags fått ett kort där det stod att en till överraskning kommer på mailen. jag förväntade ju mig inte något mer än ett kort, eftersom att jag fått så många bra presenter, men på mailen fanns så mycket mer, Ett presentkort på NELLY på 260 kronor också! Alltså jag är helt såld! Förstår ni hur bra jag mår just nu :D



TACK VÄRLDENS BÄSTA <3








min fredag - shopping




Fredagen började med en tur till mariestad ock shopping med lovisa :) närmare halv två tog jag en tur till skövde ock mötte upp marie för shopping ock present-jakt i flera timmar, vilket var svårt. Men vi lyckades tillslut! Så här ser ni min lilla shopping från i fredags:)
















bättre finns inte




Alltså det märks att mina vänner känner mig enormt! Alla presenter ser ni på bilden! Massa roliga drink-prylar, med allt från drinkpinnar, cocktail-bok, snapsvisor, jättefina rosa glas, vin, choklad, drink-mixers, festliga "isbitar", kex&ost, vindruvor utan kärnor ock världens finaste tavla med minnen från turkiet... ja ni ser ju bara!

Ni kunde inte fångat mig bättre säger jag bara, eftersom jag älskar allt som hör till fest, så detta blir perfekt! :D Vad roligt vi ska ha i sommar känner jag, med alla möjliga visor ock drinkar o hela fadderittan! :)









var det fest eller









Alltså shiit vilken underbar kväll det blev igår, glatt humör ock fantastiska människor :) Älskar att vakna o känna att man haft en grym festar-kväll med världens bästa! Ock tack vädergudarna för perfekt väder, solsken kvällen lång gjorde det ännu godare att grilla! Åååh jag är så himla glad nu, så det är sinnes ! Ock tack för ALLA fantastiska presenter :)

jaa-a, jag kan bara säga tack för att ni gör fina minnen i mitt liv!:)


måste dricka lite mjölk nu ock äta all choklad som jag fått :D







partajj på ingång









Saturday - huvudet värker fortfarande




Godmorgon, nu är fläsket marinerat :) Så jag antar att det är dags att ta tag i gårdagens bravader...
Börjar nog med att fixa ordning ute på altanen, där vi faktiskt ska sitta :) Får se om jag hinner uppdatera något mer idag, för nu är det mycket att organisera ...



Annars, får ni ha en helt hejdundrandes bra lördag :)





03:05 - sängdags




Hej allesammans... Antar att ni sover ? men det gör bannemig inte jag. Men nu ska jag när som helst krypa ner i sängen framför en film :)

Flitig som en räv, städade jag hela huset igår, som jag skrev. Nu är det kaos överallt! Det har vart främmat, ock är forfarande, men inte för "min" del. Men har allt sällskapat under 3 rätters middagen :) Hur som helst, det ena led till det andra, ock jag kunde slutat med hjärnskakning denna afton. Jajjemän, råkade hoppa rätt upp i taket, jävlar tar den som skrattar. För detta gjorde pissont!!! Min bror kommer springandes med frysta krusbär, ock där blev jag sittandes gråtandes på golvet efter midnatt med en stor jävla bärpåse på huvudet.. Har fortfarande ont i huvudet, betongkarmar är fan farliga. Men ingen hjärnskakning, tack o lov! Nu ställer jag klockan som ringer om 3 timmar, ock allas vår lördag är här. Satan i gatan om huvudet värker imorn med, för jag har full planering .....

Hörs imorn om bland annat min fredag :)








09:35




Då är jag redo för en heldag i butiker :) Mariestad, skövde ock Töreboda... Snacka om att se världen..








new music




Härligt att börja morgonen med lite ny fräsch musik :)








mys med Lovisa...




Hej allesammans, tro inte jag torkat... Har bara full planering, that's it!
Har städat till o från hela dagen, men det blir ju aldrig klart.. Har varjefall bäddat rent i sängen idag. Någon gång ska man ju få somna som en prinsessa i sitt liv! hehe
Sedan har jag tvättat en massa. Men nu ger jag faktiskt upp, känner mig någorlunda klar!

Imorn är det full rada dagen lång, Först stan med Lovisa, sedan skövde med marie ock sen filmkväll med en polare :) Blir nog lite shopping i städerna också som chokladsås på glassen :) Go fredag med andra ord :)

Men nu har jag precis skrivit ner min inköpslista inför imorn, så jag får med mig allt...
Det viktigaste måste ju änna vara mjölk, choklad ock coca-cola till söndagen... ?









Nepp, nu börjar bigbrother (y)







städning på G




Ja då har jag haft några lugna timmar framför tv:n, så nu är det dags att göra någon nytta. Tänkte faktiskt dra igång ock städa huset nu... Får vi se hur långt jag kommer innan jag kommer på något annat att göra ! :)








Outfit - Torsdag 10/5








new music









make-up



Jag funderar på att starta en till kategori i bloggen. Nämligen Make-up, där jag kommer uppdatera om mest sminkningar, men kanske även lite rekommendationer ock andra småtips, men det är ju bara om jag finner tid till det ock om det verkar lockande :) Jag brinner verkligen för smink, så det vore en kul grej känner jag, ock ha med "vad en vanlig tjej kan klara av när det kommer till smink", för jag har ju inga som helst kunskaper om att så ska det gå till, utan bara mina egna erfarenheter, så jag skulle kunna köra på något som: "så gör jag". Men jag ska funderar över det lite granna, så jag känner att jag verkligen kan lägga tid på det, annars är det ju bara ett skott ut i rymden.









Godmorgon



Överraskande nog så började jag min morgon med en halvtimmas promenad. Jajjemän, jag är lika förvånad som ni ... Saken är den att min bror pushade mig lite granna igår, undertiden som vi satt ock tryckte i oss varsin cup-cakes, eller vad de heter. Kan nog vara det godaste jag ätit!!!!!! Varjefall så var motivationen på plats imorse när jag vaknade! Yeeees, hoppas den ligger på plats nu ett tag framöver :) Måste verkligen komma igång igen, ock nu med min astma ock allting, så orkar jag inget :/ Saknar tiden då jag aldrig gav upp!


Hur som helst, har nu ätit en stor frukost, med både bacon, ägg, hallon, kaffe ock smörgås :) Så nu lär jag stå mig ett par timmar :) Insåg under min breakfast-time, att det är idag som jag måste städa ock fixa ordning inför helgen, för imorn hinner jag inte, då jag har lovat tid till både Lovisa ock Marie, så det ska bli himla nice! :)
Måste även leta fram några kläder till helgen, huuuuuh!





Jag är den som ligger vaken inatt




Någonting är inte som det ska. Har sovit nu mellan 15-19... Inte okeey!
Nu ska jag kika lite bb, sedan blir det lite kvällsfika ock soffhäng :)


Börjar se ett ljus i mörkret:)










new music










Outfit - Onsdag 9/5








Outfit - Tisdag 8/9








Outfit - Söndag 6/5








Outfit - Lördag 5/5








Outfit - Fredag 4/5












Att svika en vän, är nog det värsta man kan göra!





Jag sitter här ock tänker på alla mina underbara vänner! Saknar alla så extremt mycket!

Sedan har man de vännerna som man alltid litat på som man har försvarat inför andra i en väldigt lång tid, som sviker en utan anledningen. En av de fick jag släppa taget om i början av detta året, vilket jag tycker är synd, men jag kan inte ta folk som försöker trycka ner mig!

Jag o min bror satt ock pratade häromdagen om vad folk igentligen tycker om en, för man själv ser sig på ett sätt som kanske ingen annan ser. Jag kanske har en kall utsida, men innerst inne, så är jag så svag ock framförallt inför de som verkligen betyder något. Ock att ha känslan av att en som jag skulle kallat vän kanske sviker mig snart igen, det känns så himla tråkigt!

Så nu tänker jag ärligt talat bara koppla bort allt ock ta vara på livet ock framförallt den kommande helgen ock njuta av tiden med alla vackra människor som jag ALLTID kommer kalla vänner, för de som kommer hit i helgen är oersättliga ock helt jävla underbara!!



Ska försöka få in några av veckans outfit imorn :)
Annars så saknar jag mitt hår ... :(









jag kan om jag vill!




Har faktiskt inte dragit igång med min garderob än. Insåg att min rum var viktigare, så nu jävlar har jag städat som en tok. Bara sängen som det ska bäddas rent i, men det orkar jag inte nu. Hungrig osv. Så ska fixa något att käka, men tänkte visa att jag faktiskt gjort lite nytta ;)
Kanske inte låter så jobbigt som det var men jag har städat hela sminkbordet, som var fullt med saker. (Inget av det som är där nu, så det blev lite different) Det praktiskt taget exploderade ett par gånger ock saker åkte ner på golvet, så jag hade inget val. Sedan gick jag igenom hyllorna ovanför också :)








Men tro inte att det var allt, städade faktiskt delar av min andra hylla i rummet, så nu är det ordning bland mina smycken, ock alla hårpodukter osv. Känner mig väldigt redig, ock framför allt värd en stor kopp varm choklad :D









10:47




Jag trodde man åt köttbullar, men nu har jag hittat en i min dubbelhaka... Alltså vad kan det vara för något. Gör ont om man rör på den. Någon som vet vad det kan vara :D ?


Tror jag ska ta ock skruva upp volymen ock försöka städa lite i min garderob nu, det behövs! Ock med lite musik i bakgrunden så går allt så mycket lättare :D








BikBok by Whitney Port




Jääääävlar vad snygg Whitney's kolletion för bikbok är! Helt sinnes. Kanske ska åka o köpa mig en trisslott B)









Godmorgon




Känner att jag borde engagera mig lite mer ock kanske uppdatera lite bättre. Jag tycker synd om er som går in ock så skriver jag inget, men eftersom jag inte är helt frisk än, så har jag dåligt med energi, ock gör på så vis inte så mycket, mer än travar runt här hemma...

Började morgonen med 2 ägg ock 2 par ost- & bacon smörgåsar. Så himla gott med ost ock bacon på smörgås. Riktigt nam nam :) 


Annars sitter jag som en hake på SMHI, igår visade det fint väder på lördag, idag visar det spöregn.... Aaah en kan ju gå galen av att inte veta.











det har blivit min drog!









Energidrycken är som fastklistrad i andra näven...

Har precis städat lite granna på altanen, ock nu vet jag bannemig inte vad jag ska göra.. Skulle kunna gå ut ock lägga mig i solen, men det är ju bannemig moln som täcker solen i fägre ständigt 24/7 ?? Ser ut som det ska bli regn vilken minut som helst, så jag värmer nog mig en stor kopp med varm choklad ock sjunker ner i soffan:) Skulle behöva städa bland mina smycken också.... lite av fml...



Har ju lärt mig ett nytt talesspråk av fredrik o martin också, så vgn ? jag gör np.










Outfit - Måndag











mitt kollage




Godmorgon allesammans :) Måndag då man vill dra igång veckan så bra som möjligt! Imorse låg jag i sängen ock grunnade på om jag skulle åka till Mariestad eller inte. Men å andra sidan, så blir det en tur till Mariestad på torsdag, så länge jag inte behöver jobba, så då kan jag lika gärna uträtta ärendena då :) Sedan blir det nog skövde en sväng den 15:e, så kanske bäst att försöka spara på bensinen så länge det går...









sunday morning




Hey allesammans :) Jag sitter här ock saknar Göteborg, en bättre valborg kunde jag bannemig inte haft ! Allt var så himla bra, inga konstigheter liksom :D
Men nu blickar vi mot kommande helg, ock jag hoppas innerligt att även denna blir bra :) Men med mina vänner, så kan det ju inte bli annat :D Idag tänkte jag kika över ljudet ock se om min stereo passar bra eller om jag måste flytta ut hela hemmabio-systemet... Sen har jag faktiskt ingenting planerat. Vet att vi ska försöka få ut grillen idag ock skruva fast den i trallen. Så ärligt talat, så blir det nog inte så många inlägg idag. Jag springer runt i mjukis ock bara väntar på att solen ska komma fram!

being cool









klockan är sex




Har nyss vart en tur till Töreboda med Fredrik ock handlat lite mat så vi kan göra tacos ikväll :) mums! Har faktiskt redan förberett allting, så nu sitter jag här med en kurrande mage ock väntar på att klockan ska bli sju, så vi kan äta :) Haha jajjemän idag äter vi klockan sju.... FY jävlar vad gott det ska bli! Fick även med oss ett kilo godis hem, så ikväll ska moffas, dock har vi redan startat moffningen ock går o småtjuvar i godispåsen, så efter maten är den la tom...


Förstår ni vad uttråkad jag är... Ääh, nu drar jag näven ur bakfickan, jag har ändå inte så mycket mer ikväll att komma med :) Hörs imorn igen :)











music is my life - playlist




Att jag längtar till nästa helg är inget att krypa under stolen med! Att veta att alla andra också längtar känns ju ännu bättre! Hoppas så innerligt att det blir fint väder, för det gör så himla mycket (y) Men nu har jag faktiskt gnagt ihop en spellista på youtube som kanske kan vara passande :) Tror jag lagt upp de flesta låtarna här, men om ni är nyfikna, ock kanske vill tagga lite extra så bjuder jag på låtarna här nedanför :) enjoy!


(Ingen speciell ordning, jag tycker ALLA är partajj-bra, kanske ganska många nya, men de gamla som är med var det ett tagsen man hörde, så de åkte på denna spellista också, för just nu är de sådär sköna igen)


- Carly Rae Jepsen - Call me maybe
- Demi Lovato ft. Jason Derulo - Together
- Alex saidac - we shine
- Tom Boxer & Morena feat J Warner - Deep In Love
- Lil Wayne ft. Bruno Mars - Mirror
- Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt
- Alina Devecerski - Flytta På Dej
- Flo Rida - Whistle
- Alyssa Reid ft Jump Smokers - Alone Again
- Tacabro - Tacata
- Alex Saidac - Stay In This Moment
- Selena Gomez & The Scene - Hit The Lights
- Rita Ora - R.I.P (Feat. Tinie Tempah)
- Tulisa - Young (Official Video / Out Now)
- Jennifer Lopez - Dance Again ft. Pitbull
- Cascada - Summer Of Love (Official Video / HD)
- OLA - I'm In Love
- Sway ft. Kelsey - Level Up (Out Now - Produced By Flux Pavilion) [Official Video / HD]
- Fun - We Are Young - Lyrics
- Rebecca Stella - Give Me That O (Official Video)
- DJ Eddy-N Feat. IVA & Heat - Be Free (Official Video)
- Wisin & Yandel ft. Jennifer Lopez - Follow The Leader [HQ]
- Petter & Stress feat. Johnel - Sanna Mina Ord [LYRICS]
- BYZ - Tjena tjena tjena
- Daniel Adams-Ray - Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt
- LMFAO - One Day (NEW SONG 2012) [HD]
- Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan
- Ilya feat. Lazee - At The Club
- David Correy - Live Your Life (Blueice Remix)
- Kat Deluna - Drop It Low (NEW SONG 2011)(HQ)
- Courtney Argue Vs. Jeremy Greene Feat. Pitbull - Make It Rain (Official Video)
- Heidi Anne - When The Sun Comes Up (Michael Mind Mix / Official UK Video / AATW / HD)
- Smoke weed everyday snoop dogg remix
- Last time - Labrinth - Lyrics
- Chris Brown - Turn Up The Music (Lyrics On Screen)
- Demi Lovato - Give Your Heart a Break (Official Video)
- Rob & Nino - FREAK feat. Lazee
- Erick Right - End Of The Night (Prod. by Capo Decina)
- K'NAAN (feat. Nelly Furtado) Is Anybody Out There?
- Ingrosso & Alesso - Calling (Original) HD
- Norlie & KKV - Standard [Official Music Video]
- Ansiktet - Äckligt (med Lyrics)
- Breathe Carolina - Last Night [LYRICS]
- Far East Movement ft. Justin Bieber - Live My Life (Original Version with Lyrics)
- Breathe Carolina - Blackout [Lyrics/HQ]
- Bob Sinclar feat. Pitbull and DragonFly and Fatman Scoop - Rock The Boat [Lyrics Video]
- Porcelain Black - Naughty Naughty
- Will.i.am - T.H.E [The Hardest Ever] ft. Mick Jagger & Jennifer Lopez (Clean Version)
- Simple Plan - Summer Paradise ft. Sean Paul (Lyrics in Description)
- Promoe - Dekadansen[Lyrics]
- Lawson - When She Was Mine
- Ola - All over the world (Official video) [HD]
- Neon Hitch - Fuck U betta
- Havana Brown ft.Pitbull - We Run The Night
- Junior Caldera - Lights Out (Go Crazy) [feat. Nata
- The Saturdays - Higher
- The Saturdays - Karma
- The Saturdays - Notorious
- The Saturdays - One Shot (Starsmith Mix)



Shiit vad många det blev :D




so call me, maybe?




Tog lite sovmorgon idag :) Sedan sprang jag raka vägen ut till duschen ock tillbringade en timma där :) dunderskönt! Har nu precis käkat frukost, ock hävt i mig min stora kopp full med te, allt för att kurera! :)
Sedan har jag även städat lite granna i mitt rum såhär på morgonkvisten, men inser att det är långt ifrån rent... Menmen, Nu ska jag försöka få in min senaste shopping i garderoben ..... hmm


Vad man känner sig fräsch ändå när man smörjt in hela kroppen i bodylotion :) Alla dessa cam-bilder ... Jag lär väl få ångra detta, men idag bjuder jag väl på en sminklös bild, för jag orkar inte bry mig när jag ändå bara ska vara hemma! heeeeey










trevlig helg allesammans!




Nu ger jag upp för ikväll, kryper ner framför bigbrother, ock hoppas på att vara helfrisk imorn!









sjukling





Huruvida vi ska möblera upp altanen denna sommaren blir spännande, jag går i tankarna att bygga ut, men det var jag visst ensam om ... :p


Men eftersom jag inte har så mycket o komma med så bjuder jag la på en till låt daa ;) HA HA








shopping













12:12




Sitter ock moffar cornflakes-kakor (snarare smet). Tänkte dra igång gårdagens avsnitt av bb eftersom att jag somnade ifrån det igår.... Sedan ska jag visa min senaste shopping ock läsa alla 669 blogginlägg från de senaste dagarna som jag inte har haft tid att läsa eftersom nätet krånglade...





Outfit - Torsdag









Outfit - Onsdag











Outfit - Tisdag








Outfit - Måndag - Kväll i Göteborg









Outfit - Måndag - Dag i Göteborg









Outfit - Söndag - mot Göteborg








music




Börjar med att tappa datan i golvet... Den överlev, tack ock lov! Oturen kryper sig på nu när det närmar sig förfest här hemma. Bäst att fokusera de kommande nio dagarna!

Mycket musik nu, jag vet. Men har fått en kick ock måste bara dela med mig av allt bra jag hör:)





















summer of love



Dålig uppdatering, men jag har ganska så mycket att grejja med här hemma nu när vädret har vart så bra. Igår grejjade jag ute hela dagen. Klippte gräset, sopade berget, flyttade lite plattor, rensade poolen från alla löv o skit, bärde ut lite möbler osv...  Men att göra allt detta när man inte är helt frisk tar på energin, så jag slokade vid nio igår...... Idag tänkte jag satsa på att bli frisk, så börjar morgonen med en kopp te ock lite musik :)






















07:55




Godmorgon :) Fortfarande lite feber, så det blir inget jobb för mig i veckan :( Ska försöka bli frisk istället, så kommer jag igen nästa vecka.

Igår gjorde jag klart plattorna, så nu är allt ogräs borta därifrån, ock om jag får säga det själv, så blev det jävligt fint! Idag ska jag försöka få ut möblerna ock fixa ordning lite granna utomhus. Fiska upp lite löv ur poolen ock fylla den full med vatten kanske också vore något :) Men första av allt blir det frukost ock se alla avsnitt från bigbrother från i söndags ock frammåt :)









taggar frammåt
















Långt inlägg från lördag ock frammåt



Lördag: Började morgonen med en tripp till Mariestad med Marie för att inhandla alla saker till Hannas present :) Sedan åkte vi hem till var o en ock fixade ordning oss lite, innan Marie kom hit igen ock vi pysslade ihop presenten skrev ett fint kort, vi grillade ute i solnedgången, drack varsin flaska vin ock någon cider. Hips som hups så ringde underbara Lovisa ock spontanklippte oss till en bygdegårdsfest :) Tack Lovisa, jag hade extremt kul. Var på bra humör ock livet kändes bra, så jag dunkade runt till musiken som en duracellkanin, ock sket i allting! Var hemma någon gång runt halv fyra, ock ställde klockan som ringde 4 timmar senare :) Grym lördag

Söndag: Klockan ringde vid 08.00, men vaknade innan som tur var, älskar o vakna innan klockan ringer... Steg upp ock drog igång med min packning i högsta högg inför mina dagar i Göteborg. Vid halv fyra, så kom Martina ock hämtade upp oss så tog vi tåget vid fyra mot storstaden. Väl i Göteborg, så lastade vi av all packning hos Hanna ock promenerade därefter till Willys ock handlade godis, tog en sväng förbi thai-restaurangen ock köpte med oss thai-mat ock hade en mysig kväll med Hanna, Martina ock Marie i Hannas lägenhet framför en film, som vissa av oss delvis slumrade till till ibland....

Måndagmorgon: Hanna staplar upp med champagne-frukost ock massa gott som vi avnjöt i lugn ock ro. En riktigt bra start på morgonen med andra ord :) Sedan chillade vi lite innan vi tog oss in till staden ock mötte upp Lovisa, för att sedan allesammans gå ut ock äta en lunch på en restaurang (jag älskar göteborg). Därefter hamnade vi i en park (fråga mig inte vilken) Något med några studenter eller examare eller något i den stuken, de hade rock varjefall ock ville sälja papper, så mycket vet jag. Men vi slog oss ner där varjefall mitt i smeten på våran filt ock radade upp med en massa chokladflarn ock varsin cider, myyyyyys i högsta grad! Satt där några timmar, ock sedan tuffade vi vidare hem mot Hanna för att styla oss inför kvällen, som bjöd på härligt partajj:) Folket rullade in ock vi hade, som jag tyckte jävligt kul, trevliga människor gör allt! Så efter en stulen tavla ock 6 snurrtrappor ner, så var vi ute på Göteborgs gator ock snurrade runt i sisådär en 4 timmar (?) Jag skrattar åt mig själv när jag tänker tillbaka på allt, alltså jag är en riktig klant när jag hör Marie, Hanna ock Martina prata om vår valborg. Jag höll även på o bli stulen av någon som kom springades mot mig, lyfte upp mig (hur orkade han det ??) ock tänkte bära med mig bort, men som tur var blev jag räddad. Sprattlade lite extra för att komma loss. (Därför mina vänner får ni inte gå själva i Göteborg) Ni ser hur lätt det kan gå....  Lät madde skämmas lite extra för mig inför hennes pojkvän, kallade folk på gatorna olämpliga ord (skrattbart såhär i efterhand ofc), sjöng på bussen aka spårvagn, var allmänt korkad ock jaa hela denna valborg har jag njutit som tusan av livet! Vilket resulterade i att jag tappade rösten de sista timmarna av valborg, men vem fan hänger läpp för en sjukdom när man kan han kul istället! Får tacka ALLA ni som var inblandade ock framför allt Hanna för en lyckad helg!




mobilblogg

Hej allesammans :) nu är det så att vårat Internet hackar så jag har ingen chans att ansluta vilket känns väldigt salt... :( men jag hoppas att de kan fixa det senare ikväll, men med min otur så vänta er inte för mycket .. Min helg har varit helt underbar, ock det var precis vad jag behövde :)) men det blir mer om det när jag har tillgång till Internet på datan :)) Nu ska jag försöka kurera bort min feber :/

RSS 2.0