ENSAM ÄR STARK

 
 
 
Jag är fortfarande kvar i leken, men mina dagar är späckade. Ikväll ska jag försöka göra en rejäl uppdatering om helgen som passerat. Men just nu räknar jag mina lediga dagar. Maj är pressat, ock för mig känns det helt fantastiskt! När jag tagit mig igenom hela maj, så har jag totalt haft 6 lediga dagar på hela den månaden. Känns så jävla skönt att bara få jobba just nu :) Ock det känns ännu bättre då jag för tillfället har det så jävla dåligt ställt. Lever jävligt fattigt just nu, som på hal is kan man säga. Ock lönen som kommer om först 2 veckor känns inte som någon budget att skryta med heller för den delen, så det här att jag inte ens har råd att tanka bilen, det känns lagom oskönt, men jag ska nog ta mig igenom detta.
 
Nu ska jag pysa iväg för ännu en extra-tid på coop :) Yepp, trevlig torsdag allesammans!
 
 
 

TACK NELLY !

 
 
 
 
Blickar tillbaka till förra året ock musiken som spelades. Hänger ni med på att denna låten fortfarande är sådär störtskön som när den kom? Man kan varva den om ock om igen, ock ändåå känna feelingen. Den är skön, mysig ock fantastisk till denna måndagskväll :) Nu har jag visserligen inte spelat den på över ett halvår, men satan i gatan, jag gillar !
 
 
Fick ett presentkort från Nelly på 75:-, som grattis på födelsedagen. Så då passade jag på att klicka hem detta hårbandet. Så istället för 99 så kostade det endast 69:- Ett riktigt kap :) Perfekt !

FÖDELSEDAG

 
 
 
 
I dagens läge är det sällan man firar sin födelsedag på den stora dagen. Så är det varjefall för min del. Antingen jobbar jag eller någon annan i familjen. Så i utbyte mot presenter, tårta, god mat ock sällskap. Så har min dag bestått av gymtid, jag har tvättat bilen, städat ur bilen, ätit husmanskost, varit på tippen ock återvinningsstationen ock skruvat upp mina hyllor i köket. Vad som återstår av dagen är att vattna blommorna, diska ock skriva inköpslista :) Men jag unnade mig faktiskt några chokladbollar, som jag helt enkelt tyckte att jag var värd!
 
 
Känns helt okeey ändåå. Kalasen blir någon annan dag. Har varjefall bestämt att jag ska bjuda mamma o Göran på mat ock tårta på fredag innan jag o mamma pyser till afterwork! Så får vi träffa pappa, helen ock syskonen en annan dag.
 
 
 
 

GETTIN' READY FOR A NEW YEAR

 
 
 
 
 
 
 

BENGALKATT - TROR JAG SMÄLLER AV!

 
 
ÅÅÅH, har äntligen fått fram vad sorten på den katt jag vill ha när jag senare i livet flyttar till hus. De som ser ut som tigrar, så jäävla fina. Så kallade Bengalkatter. De som är på de två understa bilderna, de vill jag ha, typ nu :) En ljus ock en lite mörkare. Fy tusan att man kan vara så vacker!
 
 
 
 
 
 
 
 

22:24

 
 
Nu brukar det i vanliga fall vara dags för mig att hoppa i säng om jag inte redan somnat. Men idag ändrar jag på det. För nu ska jag först njuta av min kopp te ock titta på en film, Yogi Björn. Sov några timmar förut, så nu kan jag nog inte somna för tillfället. Så vad passar bättre än att krypa upp i soffan i ett lika mörkt rum som himmelen utanför, framför en mysig film med en kopp te :) Sov gott.
 
 
 
 
 

BUBBELVATTEN

 
 
 
 
Denna låten, får bli dagens låt. Den har snurrat på repeat idag, ock jag njuter av den till max !
 
 
 
Haha, vilka problem jag har. I vanliga fall om man lever sig tillbaka till början av mitt liv fram tills förra året, så har alla prylar runt omkring mig varit en enda röra, alla dagar i veckan. Men jag har insett att jag fan har lärt mig att hålla iordning altsåååå. Jag städade i helgen när jag var ledig. Idag om tiden hade varit i förr, så hade jag behövt städa igen. Men fan det fanns ingenting.... Ock då sätter rastlösheten igång. Det är konstigt att jag kan sväva i tankar som att jag önskar att det fanns något att städa, bara för att det brukar vara så. Så fort man är ledig så städar man liksom, det är min rutin...
När det är rörigt, så är det sista man vill göra, men idag bad jag nästan om att få städa... Så vet ni vad jag gör. Hade en vägg i köket som är vit. Jag gick ner ock hämtade väggfärg ock målade den vita väggen vit. Det är tur att jag älskar hantverk alltsååå, när jag får för mig sådana här saker.
 
Nu har jag precis ätit mat, betalat lite räkningar ock skrivit en skaplig önskelista till mamma.
Ock vet ni vad, idag fick jag en tidig present av mamma. Jag sa "men mamma, man ger inte tidiga presenter". Hon bara "jo, det kan man göra". Fina mamma ♥
 
Väggdekor/Väggord Family where life 13x6 cm
 
 
 
John De Sohn till TÖREBODAFESTIVALEN. Välkommen!
 
 

I WAS CREATED IN LOVE

 
AND IN LOVE, I HOPE TO DIE
 
 
 
 
 
finaste blomman
 
 
Det här man att man ska fylla år, varenda år.. Jag gillar ju inte att bli bortskämt med massa prylar :P Tycker att ett kalas är mer än att man ska få en massa saker. Att äta god mat, tårtor ock kakor ock bara ha det allmänt mysigt tillsammans med folk som betyder någonting. Det är det finaste man kan få, tid tillsammans!
 
Det är så många som frågar vad jag önskar mig. Jag vet ju en massa saker som jag vill köpa, men jag vet ju även exakt hur den prylen ska se ut. Eftersom jag vet i vilken stil jag vill inreda mitt hem. Men jag har ju i stort sett fyllt min lägenhet. Den enda ändring jag vill göra i en snar framtid är i köket. Men den summa på det resultatet i möbler som jag vill ha... Det får vänta något år... För nu planerar jag att unna mig personlig lyx på Hairfree & Beauty i skövde. Det är vad mina överblivna småsummor går till just nu.
 
 
Hur som helst, jag satte precis upp en liten tapet i hallen. Ska strax mäta ut vart jag ska sätta två tavellister i köket, sedan ska jag mäta en skiva som jag behöver kapa några centimeter. Som därefter också ska upp i köket tillsammans med en annan skiva. Så mycket att pyssla med alltsååå :)
 
 
 
 

FÖR MIG SJÄLV OCK INGEN ANNAN

 
 
 
I höst/vinter ser jag fram emot att unna mig en kosmetiskt tatuering på Stockholms beauty center. Tänk vad gött, då behöver jag aldrig tänka på det. Man kan ha många beroenden, men någonting som jag aldrig går utan är fixade ögonbryn! Till ock med när jag åker ock bor på en ö på sommaren, så släpar jag med mig kitet. Har blivit så pedantiskt att efter att jag tvättat bort sminket, så fixar jag brynen över natten. Yepp, sådan är jag, bara för jag vill ock kan. Så nu har jag bestämt mig för att unna mig detta i vinter :) KUL !
Se vilken jävla skillnad det är. Dock inte mitt face, men så jävla snyggt ! ..
 
 
 
 
 

GEL

 
 
Fick mycket uträttat i Skövde idag. Efter mitt möte, så tog jag svängen mot elins ock mötte upp Therese för en sen frukost aka fika. Så fick jag lätta lite på hjärtat, bäästa syster liksom! Sedan gick jag o provade mina fötter. Så nu vet jag vilken sorts sko som jag ska köpa, femtonhundra bara .... huaaaa!
Sedan vill jag ju att de ska vara lite snygga också, såklart ! :)
 
GEL-NIMBUS 17 löparsko Vit/Rosa/Gul
Iallafall, imorn kommer matt-sättar-killarna hit igen, ock det passar ju lagom när jag är ledig från coop. Jag har dock oerhört mycket på schemat, som vanligt :) Men det är bara bra det :) Nu har jag intagit soffläge. Ska rulla ett par filmer, dricka cappuccino ock bara cirkulera i min egna värld. Så pallrar vi oss upp imorn bitti, pigga ock glada.
 
 
 
 
 

GODMORGON

 
 
 
 
 
 
 

LITE AV INGET

 
 
 
Har precis hoppat i min pyjamas ock intagit soffläge. Avnjuter en kopp kamomillte ock njuter av de sista timmarna av denna fantastiska helg. Älskar att krypa upp i soffan med sköna kläder på, likt en pyjamas. Det får en att känna av barndomen på nytt. Då allt var en dans på rosor ock man inte föstod bättre, haha.
 
Jag är hungrig, som en varg, som alltid. Men jag ska försöka att inte äta efter åtta denna veckan. Eftersom jag numera går o lägger mig ganska tidigt på kvällarna, så känns det bara ovärt att äta precis innan man ska sova. Visst, när man jobbar sent ock är hemma runt halv elva, då brukar det bli några mackor. Men då har man inte ätit på över sex timmar, så då kan man behöva fylla på skafferiet. Dessutom så varvas man ned lite lättare ock somnar gudomligt med mat i magen. Men anledningen till att jag vill undvika att äta för sent är för desto hungrigare är jag när jag vaknar. Ock med mitt schema, så är det jobbigt att vara hungrig när man vaknar när jag inte äter frukost förrän vid tio, oftast. Det är inte pga viktminskning. Har man vägt samma i sex år, så inser man att man är skapt som man är, det enda som man kanske kan ändra är kroppsformen.
Det är mitt mål! Men det är därför jag går till gymmet, även om jag känner att det inte alls gör någon nytta. Men då får jag iallafall (förhoppningsvis) lite mer ork i vardagen. Alltid något att smälla high five på !
 
 
 
 

SUNDAY MORNING

 
 
 
Kan ni gissa hur jag började min morgon ? Eller ni behöver inte, jag gick till gymmet.
 
 
 
 
 
Jag gick ock köpte godis igår, eftersom jag hade en ledig lördag, ock planerade att spendera den framför gladiatorerna. Det var fin, ända tills jag ätit upp allting. Då mådde jag helt sjukt dåligt. Satt på toalett-golvet i säkert en halvtimma, men som vanligt... Jag kan inte bli av med smärtan. Det är nästan så att jag önskar att jag kunde åka på maginfluensa, bara för att rensa kroppen lite. Ni tycker säkert att jag är en galenpanna nu, men då får ni tycka det :)
 
 
Idag ska jag i vanlig ordning, tvätta träningskläderna, vattna blommorna ock dammsuga av lite granna. En ganska slapp söndag. Det är synd att det blåser storm utanför, annars hade jag mer än gärna gått ut ock tvättat bilen också (y). Dessa jävla fiskmåsar till att skita på bilen alltsååå ....
 
 
 

EN RIKTIG JÄVLA DRÖMMARE ALLTSÅ

 
 
Bläää, nu har jag ätit godis alltsåå. Mår asdåligt haha.
 
 
Annars googlar jag runt på tatueringar, piercingar, hemmagym ock lyxvillor. En salig blandning av massa fint. En vacker dag kanske man har allt man drömmer om (a) Jag drömmer ju så jävla mycket också, vilket jag för övrigt bara tror är bra.
 
 
 
 
 
 

WANNA GO SHOPPING !!!

 
 
 
 
 
 
 

JAG TRÄNAR ENBART FÖR MIN EGNA KÄNSLA

 
 
Det är så mycket roligare att träna, om du har några snygga kläder att träna i. Detta är mitt senaste köp. Älskar väskan, då den inte är överdrivet stor, men ändå så får man plats med det man behöver. Hoodien ock linnet har jag inte invigt än, men det kommer. Sedan har vi den andra bilden, ock det är helt enkelt ögongodis sålänge! Så sjukt jävla snygga tights :D !
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEVER GIVE UP ON YOUR DREAMS

 
 
En kopp kaffe, ock sedan ska jag väl gå till gymmet igen ....
 
 
 

DET HÄR ÄR OCKSÅ NÅGOT SOM LOCKAR !

 
 
 
 
 
 
 

JAG DÖR, VAD SNYGGT !

 
 
Nu har jag bestämt mig ! Alla vet ju vad jag har för planer på tatueringarna på armarna, ock att det kommer bli endel, men nu har jag även bestämt mig för att tatuera mig på låren också. Jag tror att det kan vara en lösning. Aaaah, jag vill typ tatuera mig nu, JUST PRECIS NU! Men ekonomin tillåter inte det. Önskar jag kunde jobba mer, så man kan börja spara till saker som man verkligen vill göra. Men det som jag vill göra på armarna, det kommer jag göra, men det bråskar inte så mycket, utan det kan jag ta lite som det kommer. Men på låret aka låren, det skulle jag gärna vilja göra såfort som möjligt... (y)
Så sjukt jävla snyggt alltsåååå !
 
 
 
 
 

VAD GICK SNETT

 
 
 
 
 
Gick till gymmet ock tränade ben, fick träningsvärk i magen ..? Haha, ne det var nog från gårdagens pass.
 
Som sagt klockan har inte ens slagit tio, ock jag har redan kört ett pass på gymmet, svettades för tre kan man säga. Intalar mig själv att det är för jag är så satans varmblodig. Hur som helst. Jag har ätit frukost, startat en tvättmaskin ock tänt i pannan. Ska alldeles strax gå o duscha ock hoppa i min outfit för ledig tid, mjukisbyxor!
 
Får se vad jag gör med denna dag, ock denna helg! Det känns varjefall galet skönt att vara hemma ock inte ha något planerat, för då tar man bäst hand om tiden, varjefall jag.
 
 
Trevlig helg på er :)
 
 
 

BEKVÄMT ALLTSÅÅÅ

 
 
 
 

MORGONSTUND HAR GULD I MUN

 
 
 
 
 

ONE HEART

 
 
 
 
 
 
Idag gjorde jag ett kort-pass mellan 8-14 på coop, sedan tog jag mitt pick o pack ock åkte till skövde. Skulle bland annat flytta över abonnemanget, men då såklart så var jag där en dag för tidigt, så jag får ta det nästa vecka när jag har ännu ett ärende till skövde. Men det är lite mer hemligt, så det släpper vi där!
 
 
 
Jag passade även på att köpa en ny flaska brush-cleaner. Den har varit slut ett bra tag här hemma hos mig, ock det resulterar i att det blir oerhört rörigt på min sminkbord. Så nu planerar jag storstädning där på torsdag (y) Lite av en "can't wait" känsla faktiskt. En riktigt bra produkt må jag säga! Speciellt om man, som jag är beroende av penslar till sminket, för att slippa alla tusen bakterier som händerna annars lämnar kvar. Jag tog även svängen förbi H&M ock gick därifrån, skapligt glad med fyra nya plagg i påsen.
 
Sedan hämtade jag även ut ett paket, som innehöll en efterlängtad möbel, en så kallad trådstol döper jag det till här ock nu. Så jävla vacker tycker jag att den är, aaaah jag blir helt till mig när jag tittar på den, typ :) Att man kan må så bra av prylar alltsååå. Satan vad jag älskar att inreda! :D
 
 
 
 
 
 
 

LONGBOARD

 
 
Fan longboard alltså.. Hur svårt kan det vara? tänker jag.
 
 
 
 
 

UNDER MITT KOMMANDE 2015

 
 
 
 

TACK VIKTOR !

 
 
Hade finbesök över påskafton ock då passade Viktor på att ta sig en titt på min dator. Ock när de lämnade min håla, runt tio, så lämnade de den gott. Hokus pokus, nu fungerar ljudet igen. Jädrar vad duktig han är. Muchoo fint! Nu blir det nog så att jag bara lämnar tillbaka Lenovon ock väntar med att skaffa mig en ny :) Fan vad skönt! Ljudet var ju det enda som hade ballat ur, men nu när han kunde fixa det, så kan jag lika gärna ha kvar denna så långt det går. Det blev ju en helt okey summa ändå på högtalarna, kameran ock kaffemaskinen bara..
 
Hoppas ni tar vara på eran måndag på bästa sätt :)
 
 
 
Jag åt en förbannat fin frukost idag ♥
Frukosten är för mig, det godaste ock viktigaste på hela dagen,
så då gillar jag att lyxa till det litegranna, då har jag även med stor marginal, ett hopp om en bra dag.
 
 

MORGONENS SHOPPING

 
 
 
Make-up, Make-up, Make-up, That's who I am !
 
 
 
 
 

DETTA INLÄGGET SKREV JAG IGÅR ...

 
 
Men jag somnade ifrån allting...
 
Check på jobbarhelgen!
 
Då har jag också sett sex-filmen "fifty shades of grey". Jag blev ganska tagen faktiskt. Jag kunde inte slita mig ifrån den, men samtidigt så vet jag inte vad jag ska sätta för betyg faktiskt. Någonting inom mig fick mig att stirra mig blind på rutan ...
 
 
Idag är jag ledig ock imorn ska jag sluta tidigare än 18:15 för att åka till skövde ock byta dator. Lenovo, aldrig mera lenovo alltsåå! Acer ska det vara, utan tvekan! Idag ska jag träna, sätta upp insynsskydd på några fönster, tvätta, vattna ock fixa naglarna.
 
Hoppas ni har överlevt påsken, ock är redo för nya tag denna veckan :)
 
 
 

Huvudvärk i vanlig ordning ...

 
 
Usch jag mår dåligt, ock något ännu värre är att jag får andra att må dåligt av min negativitet till mig själv. Jag dödar humorn i rummet kan man säga. Jag känner mig inte som mig själv, ock jag kan inte hitta problemet.. Hur som helst, nu är jag på riktning mot jobbet ock det är där jag kommer fira påsk. Men ändå, det känns ganska bra faktiskt. Där känner jag att jag kan vara mitt bästa jag typ.
 
 
Utöver om jag mår dåligt nu, så har jag en sprudlande känsla i kroppen inför festivalen i sommar alltsååå .. Kan ni fatta att vi ska få höra dessa låtar här i töreboda, av artisterna, på en helt ny scen ?! :D :D :D Alltså, jävlar vad jag läängtar! Många av mina favorit-house-låtar för tillfället kommer inta min by, kan ni fatta, min by alltsååå. Låtar som Ganjaman, Vidorra, UFO, Samsara, Ready, Bouncer med flera. Alltså, när jag känner mig på bott, då finns det bara en räddning, house-musik på hög nivåå. Yeepp, då mår jag så braaa! Så ni kan ju fatta hur glad jag blir, musiken räddar alla timmar på dygnet utan tvekan. Ock det känns väldigt okeey att de byter ut discotältet mot en ny scen istället.
 
 
Trevlig helg ock GLAD PÅSK på er, allesammans ! :D
 
 
 
 

RSS 2.0