Lost in some way

 
 
Nu är min dator äntligen igång igen efter tre veckor... Fick ta saken i egna händer, åkte in till Skövde ock återställde hela skiten. Fuck Lack! Nu är allting borta, så då börjar jag på ny kula!
 
Jag har inga nummer i min mobil heller, det suger ju lite i andra änden.. Hur som helst, så försöker jag få en rätsida på mitt liv.. IGEN! alarm tack.
 
 
 
Fucking längtar som en tok till lördag då jag äntligen får se min dröm-man ock ett fett jävla rap-duo-bästa-NORLIE & KKV igen! Känslan är bättre än alla andra känslor! Idolerna intill hjärtat! Deras signerade skiva kommer även hem till mig när den släpps den 14:e. På något sätt bland all annan skit så svävar jag på moln.
 
 
 
 
 

Ola - Labas - Shubre

 
 
I måndags var vi på bilbingo ock det gick åt skogen som bara fan! END.
 
Semestern lider mot sitt slut ock det finns ingenting planerat i veckan mer än lördag till söndag då vi ska hänga vid pappas husvagn ute vid Torsö äre tänkt. På lördag dag ska vi ut ock leka vikingar på Brommö, kan bli spännande som tusan!
 
 
Annars är jag kontaktbar för nöjjen! ;) 5 random-bilder från min instaa..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lovely weekend

 
 
Har haft en sjukt bra helg i Årnäs med sköna människor! :) Vi har grillat, badat, skrattat, myst, festat, dansat, brottats, ah listan kan bli lång, men jag väljer att avsluta med att vi har haft en perfekt helg! Med en hel del alkoholförtäring :) Men bra mår vi ändåå :) Nu går jag in på sista semesterveckan, ock det känns inte så himla bra direkt... Men den ska nog leverera! Ikväll blir det bilbingo med tjejerna :)
 
Lånar än en gång min systers instagram-bilder från helgen ;)
 
 
 
 
 
 

hur kunde jag va så naiv

 
 
 
Bild från i fredags :)
 
Oooola, hade en lugn ock mysig torsdagskväll ute på Ekudden igårkväll. Creeed till Hanna ock Jorunn som tog ett dopp trots att solen gått ned, myggorna var på hugget ock vattentemperaturen låg på 18 grader konstaterade vi, men tror att senare så var det la knappt 16 ;) haha
 
Hur som, är upp tidigt idag, MÅSTE STÄDA LITE, MÅSTE PACKA ock sedan käka frukost, sedan ska jag ut i solen lite granna innan jag måste in ock fixa mig lite granna inför kvällen :) Sedan får ni ha en fin helg, för det tänker jag ha. Måste fan handla också... damn it!
 
 
 

Tiden är braa!

 
 
Den senaste tiden har varit riktigt braa :) Vet inte var jag slutade ock vart jag ska börja men i fredags så var det hemmafest här hemma med marie, hanna ock grabbarna :) Började ute i solen med grillning ock musik ock senare när alla frös utom jag så fick jag ge med mig ock vi fortsatte inomhus med kaffehalvor ock shottar ock en hel del djupa samtal lite här o var i lägenheten i ock utanför. Men kul vare, riktigt kul!
 
 
 
I lördags så vare Girls night out liksom. Jag, Therese, Martina, Hanna, Sara ock Linda började här hemma i trädgården i den hottade solen. Vi åt korvbröd med rostad lök ock ketchup, ock denna kväll pulserade musiken högre ock det var mer sång (läs skrik) än prat :) Sedan tog vi tåget till Skövde ock mötte upp Marie för utgång. Blev kvar i Skövde ock på söndagen när vi alla vaknade så vare varmt, galet varmt, speciellt för mig som vaknade med en gassande sol i ansiktet ;) Sedan så gjorde vi inte många knop innan vi drog till pizzerian ock käkade ock sedan tog bussen hem :)
 
 
 
I måndags så vare fotbollsgolf i säckestad med Therese, Marie, Madde ock Björn. Hade inga planer på att vinna men gjordet ändå, kanske var det därför.. :) Men kul var det, riktigt kul!
 
 
 
I tisdags så låg jag o mamma ute på en filt i solen ock när klockan närmade sig eftermiddag så gick jag in ock duschade ock fixade mig lite ock sedan drog jag, Marie, Hanna ock mötte upp Therese i stan för minigolf i bäcken. Alla ord som har med golf att göra verkar vara min grej denna sommaren ock det är ovanligt. Vi ska ta en runda på golfbanan där man skriker foooouuuur ock där man kan få hole-in-one någon dag, för att säkerställa mina kunskaper ;) Hur som, efter att minigolfen var avklarad så drog vi till hamnen ock köpte oss varsin grillad, fylld ciabatta ock var sin glass som efterrätt, innan vi avlsutade kvällen ock åkte hemmåt.
 
 
Bjuder på den sista svullna bilden..

 
Nu lider detta inlägg mot sitt slut, för igår gjorde jag ingenting. Men däremot idag så ska vi till Ekudden ikväll ock ha vårat årliga grillmys på berget, that's Life! Denna veckan är super ock att helgen även den kommer leverera känns fantastiskt! Nu ska jag käka frukost ock packa lite smått inför helgen :)
 
 
Lånade min systers bilder, för hon är så jävla grym på att sköta fotandet, i jämförelse med mig som är kassss påt' .. :)
 
 
 

Timomatic

 
 
Stolt över mig själv idag! Började denna morgonen med en liten promenad på 30 minuter. Fick dock extrem skoskav, så nu sitter jag här med vattenblåsor på hälarna.. Ska trycka hål på dem, såfort jag ätit upp min frukost (y)
 
Annars ska idag bli en riktig städardag, då det blir främmat imorn kväll först o främst :) Det ska bli riktigt roligt, dessutom brukar det bli roligare om det är en blandning av honor ock hanar, ock det kommer det bli, så det gillar jag.
 
Laddar upp som varjedag med skööön musik :) Att höra denna låten ock se hur han dansar...
Alltså WOW, kan sitta hela dagen ock bara titta. Så himla fett!
 
 

6 nya parfymer - FAVORITERNA!

 
 
Jag är en sådan tydlig typ som köper det jag vill ha. Älskar att unna mig själv saker som jag verkligen brinner för, det är fina känslor för mig! Så igår klickade jag hem 6 nya parfymer. Har alla sedan tidigare ock många av dem har tagit slut, ock när det är favoriter så kan jag bara inte låta bli. Kan ju inte gå runt o lukta blää. Dessutom så hittade jag den parfymen som var en av mina första som jag verkligen var rädd om för att den luktade så himla perfekt för mig. Men den har varit slut i säkert 3 år ock jag har letat som en tok, både inrikes ock utrikes, men den har inte funnits... Men igår hittade jag den, efter alla dessa år av längtan. Nu pryder den min parfymsamling igen ock jag kände mig som världens lyckligaste när jag hämtade paketet idag :)
 
En doft av kärlek !
 
Sedan blev det även ett hårskydd som luktar som godis, som jag också haft tidigare. Köper det enbart för doften. Godis ock jag = perfect match. Man älskar ju sitt hår varjefall när man har i den produkten.. Ock nu ska jag avsluta detta inlägg. Men glad är jag!
 
 
 
 
 
 

one two three

 
 
 
 
 
 

enjoying life

 
 
Hade en riktigt fin måndag denna veckan! Therese kom ut hit på dagen ock vi låg ute ock tog vara på den sol som kom fram mellan molnen till o från. Låg ock pratade om alla senaste helger vi haft tillsammans, ock försöker klistra ihop allting! Bra går det. Sedan kom mamma in med lite rosé-vin ock vi fortsatte sedan med några cider innan vi tog oss till äventyrsgolfen ock mötte upp tjejerna :) Ock det gav mig faktiskt både fokus ock tur ock jag måste bara skryta med att jag vann, för det händer så sällan som jag tar hem vinsten, haha:) Det tog oss tre timmar att ta oss igenom banorna, så ni inser att det fanns en hel del att snacka om, kul tycker jag:)
Sedan traskade jag ock therese hem ock käkade pizza ock fortsatte vårat ciderintag. Vi har hittat en riktigt god cider, som vi har fått av pappa :) En av de godaste faktiskt - Rekorderlig Mango-Raspberry (y) tips!
 
Igår låg vi bokstavligt talat i soffan hela dagen ock gick igenom en säsong av paradise hotel, käkade tacos ock bara gjorde ingenting innan hon åkte hemåt strax innan åtta!
 
 
Foto: Har haft en såå rolig kväll med fina vänner! Massa skratt o så lite planering för att försöka få med allt skoj vi vill hinna med i sommar :)
 
Nu har jag precis varit på spelbutiken ock hämtat ut ett paket :) Men inväntar ett ännu bättre paket som kommer antingen idag eller imorgon :) Överlycklig tjej! Dessutom kommer mitt SIM-kort till samsungen också idag eller imorgon! Så att denna veckan gör mig glad ger bara chansen till att helgen kommer bli ännu bättre! Den ser riktigt lovande ut redan nu!
 
Ock att vi äntligen bokat våran weekend-tripp nästa helg känns ju fan minst lika braaa! Nu börjar semestern likna något minsann :)
 
Serious girl talking
 
 

RSS 2.0