push play

 
 
Ååh vad härligt, nu tar även jag helg, men känns inte som att denna helgen kommer bli någon top notch eller vad man kallar det.... Ska köra till Skövde idag ock sedan hämta där inatt. Men imorn på förmiddagen blir det varjefall en tur till Skövde för att tillbringa lite tid på stan :) Ock på kvällen där sedan, har jag ingenting planerat... Lördagen har jag inget planerat, mer än att vi ska gå ut o hugga ved... Ock söndagen blir väl som vilken annan söndag som helst...Fan vilken tråkig helg må jag säga ! Om någon känner för att umgås ock dricka vin i helgen så .... Ni vet var jag är, nu ska jag börja min första vända mot storstaden :)
 
 
 
 
 

23:18

 
 
Då var denna onsdagkvällen gjord, vilket betyder en dag kvar innan helg, ock istället för att jobba 17-22.15 imorn, så bytte jag till mig en dagstid, så det blir jobb mellan 07-17 istället, yeeeeeeeeeeeey, taggad på det ändåå :)
Nu ska jag glo igenom någon fjantig gammal film, äta lite kvällsfika ock därefter krypa i säng, ock även denna gången chansar jag på att lägga mig med sminket ock vakna upp likadan imorgon bitti vid sådär en 04.30 :)
 
 
 

lite mera party på listan

 
 
 
GOD MORGON :)
 
Har precis fixat ordning mig en hallonsmoothie ock en kopp kaffe ock satsar på att bli motiverad att gå ner ock slipa mina köksluckor, varjefall börja med dem, så jag kan måla dem vita nu sålänge innan jag river hela köket ock bygger om det på nytt. Har insett att köket inte kommer bli renoverat förrän närmare hösten, eftersom att jag prioriterar att få ordning på min kommande toalett först, vilket inte heller kommer hända den närmsta tiden, för efter mycket slit i höstas i tre månader i sträck, så känns det nu som att jag ska leva lite granna ock bara njuta av läget som det är. Men eftersom att jag ska ha inflyttningsfest aka födelsedagsfirande den 20:e april, så vill jag inte ha blåa köksluckor, utan de får bli vita sålänge :)
 
 
 
 
 
 

whatever

 
 
Då närmar sig denna tisdag sitt slut, ock den har likt varje tisdag bara sprungit iväg! Nu räknar jag ner till ledig helg, vilket känns sjukt braaa! Annars har jag precis ätit lite granna ock sitter nu bänkad i soffan ock planerar inte att röra mig ur denna krets allt för många gånger ikväll, för precis som för en pensionär, så har jag inga måsten just nu :) På fredag blir det förmodligen en tur till skövde där jag förhoppningsvis ska uträtta lite ärenden... :) Nämner inte mer än så eftersom det återstår att se hur det blir med den saken... Men nog om det, nu ska jag återgå till House ock hälla upp en stor kopp te :)
 
Kunde inte motstå...
 
 
 
 
 
 

Ett löfte bör alltid hållas, varsågod Madelené Lundell

 
 
Här får du några av mina favoriter som jag spelade i helgen!
Enjoy! (:
 
 
 
 
 

Fyller på skohyllan lite granna :)

 
Shopping från i torsdags :)
 
 
 
 
 
Har haft en väldigt fin helg, bestående av fredagsmys med mathilda, party med tjejerna kombinerat med jobb, ock lite mera vin på det. Det gäller bara att släppa loss ock njuta av livet sålänge man kan!
 
Kände mig lagom kocko igår när jag jobbade, vet inte vad det var, men promillehalten kanske inte hade sjönkt ner till 0, så jag bestämde mig för att bara vara tyst i det flesta sammanhang, så jag inte skulle babbla på om allt o inget ...
 
Idag var jag även ut till fägre ock hämtade mitt internet, min hårddisk ock min laddare, så jag kunde komma in i det internet;a livet igen... Ock att höra hur bilfärden in mot skövde var enligt pappa som körde... Allt som babblades på, det påminner mig bara om hur kul jag har med mina tjejer när det väl gäller! Tack för det!
 
 
 

new-in, jag bär dem 24/7, bara du ber mig om det!

 
 
 
Älskar mina nya balenciaga-inspirerade ringar :)
 
 
 
 
 

hero of war

 
 
Jobbarhelgen har börjat, vilket på sätt o vis känns väldigt skööönt!  Har precis betat av första jobbarkvällen, vilket betyder, två dagar kvar, ganska självklart men ändå...KÄMPA KVINNA! Sen nästa helg så är det ledighet för fulla muggar igen :D Ska upp så jävla satans tidigt imorn, sådär runt 04.00 för att vara exaktare än någonsin...
Så ikväll är det jag som går ock lägger mig med smink ock hoppas vakna upp lite vackrare än jag brukar när jag tar det steget... Känns ganska ofett, men jag bara orkar inte, ock när jag ser att klockan ringer om fem timmar ock jag inte ens har börjat med mitt kvällsfika ock en film som alltid gör mina kvällar... På sätt o vis är jag van, så jag kan nästa glömma sömnen denna natten, för sova det kan fan göra en annan dag i mitt liv om ni frågar mig !!!
 
 
ge mig en vargtass ock jag ska nog må bra sen :)
 
 
 

nothing lasts forever

 
 
 
Tjena, klockan närmar sig tolv ock jag ska snart försöka närma mig sängen... Imorn är det äntligen fredag ock frukost på hembageriet med mathilda. Har längtat hela veckan efter denna dag! Ock nu känns det som att det finns en hel del att prata om ifrån helgen ock frammåt, haha :D
 
Idag har klockan bara sprungit iväg, så det känns väldigt bra att jag hade så mycket för mig igår för det hade inte ens hunnit upp på agendan innan klockan blev kväll idag... Fick en fin överraskning när det knackade på dörren ock där stod Felicia :) så söööt!
 
Annars har jag lagat mat ikväll ock bara tagit det lugnt i soffan :) Dagens unga vuxnas typ av grejj "hej, jag uppdaterar att jag äter mat just nu typ, ock det smakar smaskens.." orkar inte, men gör det ändåå. Vad är grejjen liksom... ? #standard & godnatt
 
 
 
 
 

power that let's us be

 
 
Tjaaaa! I tisdags när jag kom hem från jobbet, halv sju cirkus, så väntade Therese på våningen över, precis som planerat. Så när jag kom hem, så traskade vi ner till mig, ock det var jag som skulle ta tag i helgens bravader, som stod kvar hela söndagen ock även måndagen, så det var dags. Så jag diskade ock hon tittade på, Jag dammsög ock hon tittade på ... haha! Så hon blev kvar här över natten.
 
Igår var det full rulle hela dagen från halv sju på morgonen för min del. Bestämde även i tisdags att Pappa, Helen ock mina syskon skulle få komma hit på middag på onsdagen, så det var så min onsdag blev upplagd. Roligt att pappa ock Helen äntligen fick se min lägenhet i samma veva. Jag bjöd på middag & efterrätt, vilket vad jag tyckte satt som smäck... Jaa, det blev en väldigt trevlig kväll med andra ord :) Sedan åkte de hem vid tio någongång men Therese ock Fredrik stannade lite längre igårkväll ock tjabblade, innan även de pyste iväg, sen blev det tomt här i lägenheten, så det fick bli ett glas rött att avsluta min onsdag framför en film, japp så blev det :)
 
 
Tog en lång, en riktigt lång sovmorgon idag :) Behövde inte stressa upp eftersom att jag är ledig hela dagen, ock det är städat, så jag har faktiskt ingenting att göra, all disk från igår tog jag tag i det första jag gjorde imorse, ock nu har jag precis betalt alla räkningar :)
 
Ock där kom ett sms med att jag har ett paket att hämta ut :) see you.
 
 
 

I'm a bad girl, I know

 
Åååh snap, vilken bra helg ännu en gång! haha, ett tips, undvik 80%:igt...
haha hur som helst, Det började hemma hos mathilda ock fredrik, innan vi for mot mariestad ock adam ock lite mera partyy innan vi därefter hamnade på statt... Jaa ni förstår vart jag vill komma, taxi hem till töreboda ock lite rödvin på det.. 
 
Idag står kvällsjobb på schemat, ock jag avskyr måndagar i vanlig ordning! haha
Annars så kan jag nu säga att jag längtar till fredag, och frukost på hembageriet med hjärtat! :D
 
Nu måste jag fixa ordning mig...

låten bringar party ut i kroppen

 
 
Igår har jag en så himla bra fredag :) Spenderade i stort sett hela dagen i skövde med Mathilda :) Vi gick på stan ock shoppade, fikade ock kollade upp lite andra saker :) Sedan åkte vi hem till mig ock färgade hennes hår, vilket blev galet snyggt! Underbar fredag :)
 
Här kommer gårdagens shopping :)
 
 
 
 
 
Ikväll är det party som gäller, en ledig helg är ju trots allt en ledig helg, ock den ska firas på bästa sätt :)
Dessutom så är jag så galet jävla partysugen idag! Kände det igår när vi åkte från skövde ock dunkade musik på vägen hem, att detta, det kommer bli en fin helg :D are you ready !?
 
 
 
 

saturday

 
 
 
Okeeeey, har visst inte hunnit lägga in bilder från måndagens shopping som jag lovade.... Så jag avslöjjar det ändå, det blev en piercing till näsan, en rosa stickad tröjja, ett par strumpbyxor ock 4 par gardiner :)
 
Den rosa på bilden är från i måndags ock det andra från förra torsdagen :) Resten har jag inte bild på, men ett par lila gardiner, ett par silvriga ock två par svarta :)
 

shopping från i torsdags :)

 
 
 
 
 
 

partysugen

 
 
 
 
 
 

magic

 
 
 
Tjaaa! Energin sitter där den ska, ledig till helgen ock planerar en hel del, hoppas nu bara att Mathilda får vara ledig ^^ haha hur som helst, idag har jag ock mamma varit inne hos Therese hela dagen :) Umgåtts, snackat killar, shoppat ock käkat mat :) Precis en måndag som jag behövde :) haha sen hann jag inte mer än ut i bilen förräns jag skrek av glädje när jag fick ett sms av Mathilda att hon fått jobbet som hon var på arbetsintervju på. haha kändes som att jag vann på triss eller något i det stuket... Mamma bara "vad händer ? :O " haha lycka då det skriker om det så att säga! <3
 
När jag kommit hem, så sprang jag först ock hämtade ut lite paket ock sedan skruvade jag upp volymen på hög nivå, statusen är densamma nu tre timmar senare :) Kände att jag skulle avsluta denna lediga måndag med att göra så mycket nytta som möjligt - STÄDA! Så jag började med att slita upp det ena paketet som jag visste innehöll gardiner. Så nu har jag bytt i både tv-rum ock kök till nya fräscha, ska även ta sovrummet, men gör nog det imorn efter jobbet :) Ska fortsätta städa nu, sedan ska jag väl visa min senaste shopping från i torsdags ock det från idag :)
 
 
 

M&M

 
 
Godmorgon :) Tänker när som helst pallra mig upp ock fixa ordning lite frukost :)
 
Hade en väldigt fin dag igår. Den började med frukost på hembageriet med Mathilda ock vi satt där ock gjorde bort oss i vanlig ordning innan vi tog en liten promenad bort mot bröderna andersson, där jag bland annat kunde visa min lampa som jag vill ha i tv-rummet :) ååh, den är så fin! Sedan traskade vi hem till mig, chilade lite, lagade lite mat ock drog en film innan jag skulle börja jobba klockan 15-22 :)
 
Idag börjar jag 16, ock jag har ingenting planerat, så jag tänker städa av lite här hemma sedan måste jag gå igenom min shopping från i förrgår som även kommer upp här så småningom :) Men nu ska jag fixa ordning en fin frukost bestående av mannagrynsgröt, kiwi, mango, ock kaffe :)
 
Jag ock min extrem fina vän! ♥
 
 
 
 
 

right now - moment

 
 
 
Är hemma på lunch nu, så detta blir ett snabbt litet inlägg bara ..
 
Hade som vanligt en väldigt fin kväll med Mathilda igår, ock maten hon bjöd på satt som en smäck :) mmmmm :D Sedan fixade Fredrik ordning matlådor åt både han, Mathilda ock mig av det som blev över, som jag skulle ätit nu om jag inte hade glömt det hos dem igår.. haha, minnet sviker ibland! Så idag fick det bli två pan-pizzor istället ;)
 
Nepp nu ska jag koppla av lite innan det är dags att gå tillbaka till coop igen...
 
 
 
 
 
 

MITT MATSALSRUM - SO FAR

 
 
 
 
 
 
 
 

ock här rullar sommaren 2012 förbi, "du måste flytta på dig"

 
 
Kan väl lika gärna fortsätta... Skulle igentligen varit ledig imorgon ock här sitter jag ock skriver igår.. Jag är aldrig ledig en tisdag... haha brainfucked
 
Kvällen skulle flödat i vin tillsammans med Mathilda, men då jag behöver ett typ av cashflow, så ska jag jobba extra imorn mellan 7-18, så vi får helt enkelt byta ut partykvällen mot middag istället! Ock spara alkoholen tills nästa gång! Insåg att jag kunde lagt om de senaste 50 orden till en helt annan ock kanske mer förståelig mening, men just nu så är det inte på min to-do-lista ock jag tror ni fattar ändå :)
 
Ska dricka kaffe nu ock skiva upp lite mango ock kiwi ock lägga upp på ett fat, ock därefter ska jag göra min hederliga smoothie :) Sedan ska jag även fota mitt matsalsrum ock lägga upp bilder på det så som det ser ut såhär långt, för inte ens min syster har ju sett hur det ser ut med det nya bordet ock stolarna :) Så det kommer i nästa inlägg idag :)
 
 
ååh, vad jag saknar denna stunden nedan! Glädje på höga höjder!
 
 
 
 

a shot at #boyfriend jeans

 
Som vanligt så dyker jag in på denna sida ock ser att dagarna sen det senaste besöket måste ligga bakom horisonten. Men det händer inte så mycket i mitt liv, så vet knappt vad jag berättat ock inte..!? Funderar ens på om jag har något att säga... 
Men antar att jag inte fått med min senaste helg.. Jag hade planerat en galen kväll, men rödvinet lockades inte mer än några munnar, så det blev en skapligt lugn men skrattfull lördag, med pizza, spel, rosa pantern, cider ock mina vänner Martina ock Marie :) Trevligt, men nästa gång är det partyyyy, like, shake dat ass..
 
Hur som helst, igår efter jobbet gick jag ock hämtade ut ett paket innehållande ett par boyfriend-jeans. Yeees, nu ger jag det chansen, för jag tycker det är så galet snyggt! Ock det blev ett par "to retain" (?)
 
 
 
 
Wearing my new, lovely boyfriens-jeans ↓
#instapicture
 
 
 
 

RSS 2.0