Kan låta skrytit, men jag blir såååå jäääävla nööööjd!

 
 

Ååh just nu känns livet så bra för tillfället..!
Var som ni vet, kvar i töreboda från onsdag till torsdag eftersom jag skulle hållas i lägenheten idag också, så nu har jag gått in på det sista, ock det närmar sig flytt med stormsteg... majgad!
Jag var på banken i onsdags ock fixade ordning pappren för byte av bank ock sedan försäkring på mitt future-home, så imorn börjar min boendeförsäkring att gälla på lägenheten..
Nästa projekt är att montera sängen. Shiit vad sjukt! Garderoben är klar, skohyllan är klar, alla tapeter är satta, all färg är målad (i stora drag)... Nu ska alla prylar fixas, men 15 dagar till lön, nu hurry känner jag, ock ni får bara "calm down" liksom... 12 dagar tills soffan finns hemma också, life's good!
 
Annars då? jo, spontanbokade en kväll med mina tjejer idag eftersom vår underbara sara kom hem denna helgen. 22 days in slowmotion, please!? Vi laddade upp med räkor ock vin ock hade en riktigt fin såndär tjejkväll ni vet, som är guld värd! Så nu är klockan 01.00 ock de har precis lämnat kåken. Sminket är borttvättat, tänderna är borstade ock jag har krypit ner i sängen ock säger tack för idag!
 
 
 
 
 
SNEAKPEAK - HOME
 
Så blev garderoben:
 
 
 
 
Skohyllan på bild här nedan:
 
 
 
 
Murstocken i tv-rummet... Fan.Vad.Fett.Det.Kommer.Bli!!
 
 
 
 
 
#snart flyttar jag
 
 

Spegeldörren också på plats :D

 
 
En av de saker jag verkligen prioriterade att införskaffa mig är en skjut - / spegeldörr. Jag kan inte se mig själv i en lägenhet utan en, eftersom att jag är dödsberoende av speglar. Sedan är jag van att det alltid finns då jag har det här hemma nu till min garderob... Kunde ju inte gå ner mig.. haha skämt-o-sido.. Men jag skulle aldrig flytta utan att veta att jag kan ha en stor skjutspegel, that's it, and that's me! 
 
 
 
 
 

Se hur min garderob tar form

 
 
 
 
 
 
 
 
Ett slutresultat kommer såklart i december när jag kommit rätt ... :)
Det blir så galet braaaaaa!
 
 
 

Update - Lägenheten

 
 
Såhär såg det först ut i tv-rummet. Även i detta rum var tapeterna riktigt dåligt satta, med massa bubblor ock annat skrov bakom.. Inget man väljer att ha kvar med andra ord!
 
 
 
 
 
 
 
Sedan var det bara att börja riva detta rum också...
 
 
 
 
 
 
Avslutar med en liten sneakpeak varjefall för att stilla era nerver ;)
 
 
 
 
 
 
Stay tuned.. En lite smygtitt på garderoben kommer i nästa inlägg :)
 
 

aoutch!

 
 
Flyttar snart... 2 veckor tills min soffa finns att hämta! Idag började vi bygga min garderob.. Shiit vad fort det går såfort man tar tag i något! Fattas bara klädstångarna, sedan är garderoben för kläder klara... Kan ni fatta? Förra veckan var det inte ens tapetserat, ock nu står garderoben uppe :O Kan förhoppningsvis bygga min skohylla i veckan också... Reaktionen när mamma säger: Du kan börja köra kläder nu då! Paniken som smällde på för fulla muggar... Fan vad fort det gååååår! Jag är lycklig! :) Snart bor jag själv!
Kan inte fatta att det faktiskt händer!
 
Här kommer en sneakpeak innan vägg-sektionerna kom upp idag:
Jag är medveten om den dåliga kvalitéten, men blixten trasslar emellanåt, så fick ta utan..
 
 
 
 
 

Update - Lägenheten

 
 
 
 
 
 
 

happy ending

 
 

Har precis städat bort gårdagens party, vilken för övrigt var galet braaaaa! :D Så himla kul! Får tacka min fina vän Mathilda, Fredrik, David, Danne ock Adam aka Anton ;) Partyfriskt folk det där! Annars då, joo började denna morgonen med kalas för mamma som fyllde år i torsdags. Så nu har jag precis intagit soffläge, ock planerar att stanna här resterande timmar av denna kväll. Var hemma runt halv fem imorse ock var uppe vid nio, så det där med sömn denna helgen har väl inte varit överdrivet bra, men wtf liksom ;) Bla bla bla.. Blir nog lite glögg på det, sedan är jag nöjd, galet nöjd över denna helgen!
 
 
 

young girls

 
 
Aah vad gött när man kommer hem efter att ha jobbat! Denna veckan har jag varit helt slut i kroppen, allmänt torr i vissa situationer, dragit dåliga skämt ock teorier på jobbet, ock stubinen kan sammanfattas som extremt kort imellanåt, stackars mor ock syster.. Men nu känner jag att jag kan slappna av igen :) urskönt ! Så kan det bli lördagkväll snart kanske så jag kan få umgås med min fina vän! :)
 
 
 
 
Jag kan säga att det känns jävligt bra att vara ledig då alla andra får lön ock skulle kalla det löningshelg! Krogen full ? Det hoppas vi på :D
 
Hur som helst, har nyss käkat ett granatäpple. Jag måste säga att det smakade riktigt bra, synd bara att det ska vara så svårätet..! Nu ska jag dricka upp mitt glas med mjölk ock sedan värma på lite glögg denna kväll likt varje kväll denna veckan, så himlaaaaaaa gooott!
Sedan ska jag krypa ner i soffan ock sova. Imorn ska jag bland annat släpa med mig Fredrik till Tibro ock hämta min spegeldörr som har kommit :)
 
 
 
 
 

together we wont stop

 
 
Skulle hämtat min spegeldörr idag, men istället tog mamma med mig en sväng till skövde idag så jag fick shoppa lite granna :) Får se om jag kan åka ock hämta skjutdörren imorn då kanske eller på fredag :) Nu ska jag lägga mig i soffan lite granna ock bara ta det allmänt lugnt innan det blir jobb ikväll :)
 
 
 
 
 

hemmaplan

 
 
Hey på er, min bil är klar ock jag har tagit mig hem efter en vecka i töreboda :)
Idag innan jag åkte hemmåt så byggde jag ihop mina tre byråer till garderoben också. Det kommer bli galet nice, om jag nu tänkt rätt med alla mått ock så vidare.
 
 
 
 
Hur som helst, nu har jag poppat en påse popcorn ock slagit mig ner i soffan för njutning av högsta möjliga grad tillsammans med Icona pops nya album som släpptes idag, kommer ni ihåg :)
 
Men nu åter till popcornen :)
 
 
 

det tar sig

 
 
Hej på er :)
Hart vart inne i Töreboda nu snart en vecka eftersom att min bil är inne på service. Men det ger mig ju bara extra tid att pysschla i lägenheten :) I onsdags fick vi ju klart tapeterna i sovrummet, som jag skrev. Sedan på torsdagen drog jag ock mamma igång med tapetseringen i tv-rummet, ock vi kämpade ock slet till klockan 23.30, då vi blev klara i även det rummet. Vet ni vad det innebär....? Nu saknas bara tapeter bakom elementen, ock sedan golv- ock taklister i rummen, sedan är det klart så långt att jag kan börja inreda :) Finns massa mer att göra, men min ekonomi täcker inte de kostnaderna nu, så det får bli sådant som jag ordnar med när jag har kommit på plats med alla mina saker :)
 
Nu inväntar vi mamma här hemma för att få käka mat, sedan blir det jobb ikväll,
laddar för jobbarhelg här :)
 
 
 

positivt!

 
 
Hålls i min lägenhet för fulla muggar. Idag har vi gjort klart sovrummet, så nu fattas bara lister dit, sedan kan det börja inredas. Glad tjej här :) Imorn ska vi förhoppningsvis börja tapetsera tv-rummet...
Men nu ska jag prioritera sömn, så ni får njuta av livet så hörs vi snart :)
Delar med mig av en riktigt fet låt av Rihanna ock David Guetta sålänge :D
 
 
 
 
 
 
 

Dagens shopping

 
 
 
Nedersta bilden: lånad av angelicablick
 
 
 

shopping Göteborg

 
 
 
 
 
 
 

Dålig morgon

 
 

Alltså, nu känner jag än en gång på oturen! Lämnade in min bil för att byta bromsklossar i helgen när jag ändå skulle iväg mot göteborg ock inte hade behov av en bil under denna helgen, men nu fick jag även reda på att kopplingen behövdes bytas, då man knappt behövde nudda den innan den tog. So what tänkte jag, medans alla andra hade andra planer... Men inser nu att det är lika bra att fixa det, så man klarar vintern. Fick en ungefärlig kostnad på allting på 8100 :- Fan vad jag avskyr att hålla efter bilen när det kostar som det gör...! Kommer lagom lägligt när jag har en lägenhet att renovera också....
 
# bitter
 
 
 

söndagsavslut

 
 
 
 

torsdagens shopping

 
 
Nu har jag landat efter en helg i Göteborg :) Visar min shopping imorn, sålänge får ni min shopping från i torsdags :)
 
 
 
 
 
 
 

onsdagens inlägg, bättre sent ..

 
 
 
Blir kvar i Töreboda inatt. Sitter just nu ansluten på internet via min mobil eftersom jag inte har internet på datan här annars, så vi får hoppas att det går vägen :) Idag har jag varit inne i staden på M ock köpt mig popcorn-krydda eftersom det inte går att få tag på på min hemort... :/ Dock var det inte det jag åkte in för, utan faktiskt för att bestämma mig med soffan, så efter lite snicksnack ock en kreditprövning så har jag nu beställt min framtida soffa :) Hoppas det blir lika bra som jag tänker mig, jag ska ju trots allt ha den ett bra tag, förhoppningsvis. Sedan åkte jag ock fixade det sista till min garderob, alla klädstångar ock hållare till det... Småsaker som kanske har det högsta priset, sickt"!
For hem till min lägenhet ock hjälpte göran som varit så redig o hjälpt mig slipa golven, så jag ock mamma satte in våra krafter vi ock, så innan jag traskade mot jobbet, så hann vi även lacka golvet. Imorn ska jag ock göran åka in till staden igen ock köpa ännu mer golvlack.. Usch vad det kostar att renovera... Sedan ska vi slipa det som vi lackade idag ock därefter lägga ett till lager över. Mina golv blir galet snygga!!
Hur som helst, hur glad blir man inte när allt gått vägen med soffan, man har fixat garderobsinredet ock på vägen hem får man ett sms från syster att det är kladdkakans dag idag.. Liksom passar mig alldeles utmärkt! Så efter att jag gjort mitt kvällspass på coop ock verkligen slitit mig varm trots 20 minusgrader inne i frysen, så stod det en kladdkaka på bordet här hos mamma ock göran när jag kom hit... Hur bra :)
 
 
 

fin musik innan sängdags :)

 
 
 
 
 
 
 
 

Klockan är 01.00

 
 
Måste sova, men samtidigt, så känner jag att jag har endel att göra innan jag stänger igen ögonen. Skulle behövt packa idag inför helgen, då det blir en tur ner mot Göteborg :) men väcker hela huset om jag drar igång med det, så det kanske är lite sent att moschla med det nu. Får gå igenom min uppskriva packlista istället, ock se om det är något som jag missat att skriva upp. Ingen kan väl ändå packa utan en packlista... ? Då lär man väl missa hälften...
Hur som helst, jag ska upp tidigt imorn ock åka in till mio ock se om jag kan beställa en soffa som kan passa en kräsen Maliin. Sedan ska jag hjälpa till ock slipa golv innan det blir jobb på kvällen. Så dagen är rätt så upplagd redan... Fan vad bra!
 
 
 
 
 

En veckas paus var precis vad som behövdes!

 
 
Matsalen klar väggmässigt! Nu återstår det bara att slipa golvet ock sedan ska alla möbler ock all inredning till det rummet fixas... Sedan har jag ett rum klart av fyra!


 
 
 

RSS 2.0