you gave me fire

 
 
Lite fin musik till läsandet här nedanför :)
 
 
Nu har jag fått mina nya kort ock koder till korten, så nu gäller det att printa om ock printa rätt i huvudet ock äntligen kan jag gå o köpa lite bättre mat :) funderar på en pizza ikväll ;)
 
Var ju inne i Mariestad i onsdags ock besökte banken ock hämtade även ut min skänk. Men med oturen som jag besitter enligt mig själv, så har jag fått två stycken vänster-lådor, så skänken är oklar. Fick maila några bilder på bevis att jag fått två stycken vänster lådor istället för en vänster ock en höger. Men om inte bilderna är bevis nog, så ska det komma ut några personer nästa vecka ock kika på det. Så det innebär att resultatet dröjjer....
 
Ska jobba extra imorn bitti mellan 7-15, men det känns sjukt skönt, eftersom jag missade min onsdag- ock torsdagstid denna veckan.
 
Utöver detta, så gjorde jag en beställning på massa nagelprylar som jag hoppas dyker upp nästa vecka. Blev en massa gel i både glitter ock enfärgade färger ock även en egen uv-lampa, så nu ska här försöka byggas gelnaglar så småningom... Får se hur resultatet kommer bli med mina skak-attacker, men spännande ska det bli. Förhoppningsvis får jag fina naglar också :) Men mer om det när jag är där :)
 
 
 
 
Nu kan jag ta emot alla tips på bra bil-sorter också :) Det jag vill ha är en bil med bra ljud, såklart ock sedan ska den vara rymlig ock inte allt för dyr ;) Jag kommer inte köpa bilen som jag tjatat ock drömt om, utan det får sitta kvar som en drömbil, så kanske jag tar det när jag fått balans på mina behov som ung, så kanske om tio år så att säga ;) haha
 
La in alla bilder från mobilen till datan ock hittade dessa fina som ingen sett :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arlanda

 
 
 
Hej allesammans ! :)
 
Jag hade en riktigt kul lördag. Firade Therese ock Sara som fyllt 24:a. Allihopa var på plats, så kvällen var ju guld redan innan. Förfesten var sjukt kul :) Sedan drog vi mot O'learys för bowling, där det festades på väldigt bra. Massa shottar la i växeln även denna gång, bowling is the shit känner jag :) Sedan slutade det lite snett ock abrupt, men så är det. Nu ser jag fram emot nästa partaj med alla :) Så himla kul vi har, tycker jag varjefall ;) Bara glada miner för det!
 
Nu laddar jag upp för denna veckan. Eftersom jag jobbade igår, ock med andra ord, öppnade coop, så blev det ju inte så vidarevärst mycket sömn för min del, efter lördagens partaj, så jag har tagit denna måndagen till att dega av mig i soffan, druckit coca-cola ock ätit chokladbollssmet, that's it. På onsdag har jag tid på banken, vilket jag ser fram emot, ska ställa lite grejjer till rätta, sedan ska jag även se över lite rekommendationer om ett billån som jag ser fram emot att ta, så kanske jag har en bil i sommar om inte världen går under :) Sedan ska jag även hämta ut min skänk på MIO som har kommit, finalllllllly :)
 
 
Kajsa

till mig själv

 
 
 
 

MUSIK - DEL 1

 
 
DRUNK IN LOVE - BEYONCE, JAY Z
REPLAY - ZENDAYA
OUT OF MIND - TOVE LO
HARD OUT HERE - LILY ALLEN
LIGHT IN THE DARK - KONGSTED RADIO EDIT
ANIMALS - MARTIN GARRIX RADIO
TSUNAMI - DVBBS, BORGEOUS RADIO EDIT
DRUNK SMILE GUY - KONGSTED
BANG THAT DRUM - NABIHA
THE SPARK - AFROJACK, SPREE WILSON
RUN ON LOVE - LUCAS NORD RADIO EDIT
UP AGAINST THE WALL - TINO COURY
FAITH - BLASTERJAXX
UP DOWN (DO THIS ALL DAY) - T-PAIN, B.o.B
I DO - MICHAEL FEINER & CAISA
GOT ME GOOD - AGNES BASSFLOW REMAKE
ALL OF ME - JOHN LEGEND
RED LIGHTS - TIËSTO

 
 
 
 

you're wasting your time with your lies

 
 
Hade ingen direkt energi till datan igår, så ska försöka få med lite musik ikväll :)
 
Idag tog jag tag i mig själv för en kort promenad på ynka 2 kilometer, men fett lycklig ändå, jag gjorde det ju faktiskt. Jag valde även att ta ut mina guldslingor, så då passade jag på att få mitt hår klippt ock färgat. Vilket kändes extremt sköööönt ock välbehövligt. Nu har jag precis kommit ut ur duschen ock har bara hunnit hänga tvätten ock lagt i pannan så vi får lite värme i huset. Borde städa lite, men jag skjuter nog på det tills imorn.
 
Var även iväg ock köpte färsk fisk på coop som jag ska tillaga idag, antagligen ganska så snart, då hungern har startat. Hade igentligen bara lust att skryta lite med min promenad, allt känns så mycket bättre då, haha :)
 
 
 

Tjaaaaaa

 
 
Väldigt sugen på denna helgen nu faktiskt! Får träffa väldigt många fina vänner denna helgen, 15 stycken för att vara exakt, ock det ser jag sjukt fram emot! Har knappt landat i denna nya veckan, men jag sänder en spark i röven ock hoppas att veckan rullar vidare. Kan vara att musiken får mig att längta ännu mera, men den stänger jag inte av i första taget. Att jag jobbar denna helgen fast det planeras fett med party... En till punkt .
 
Men nog om längtan... Har precis varit nere ock tänt i pannan, sjukt kallt här inne idag, men det är rysligt kallt ute också, så där finner vi balansen. Jag är lite rädd för att tända i pannor eftersom det ofta blev så mycket bekymmer med våran panna i fägre, så vill helst av allt inte vara där nere, men när jag sitter här ock erkänner mina skräckupplevelser inser jag att om två veckor åker mina grannar till Thailand ock då är det jag ock pannan, no bullshit!
 
Tänkte leverera lite låtar här snart som får mitt humör på topp, kanske kan vara skönt för er också att få känna det rytm jag känner inför helgen, men vet inte om jag hinner det idag, då jag stänger ikväll ock öppnar imorn bitti, så det blir nog garanterat imorn kväll när jag landat i min skööna böna till soffa :)
 
 
matching point
 
 

2 mod verden

 
 
 
Försöker fokusera på att hitta en livsstil för mig själv, så jag har praktiskt taget inte riktigt engagerat mig i bloggen eller knappt internet över huvud taget..
 
Vet inte vart jag var senast i uppdateringen... Men denna helgen har varit min lediga, ock i fredags så hade vi afterwork med först några glas här hemma hos mig. Sedan styrde vi kosan mot skövde ock slog oss ner vid vårat reserverade bord på O'learys 19.30. Vi åt mat såklart ock shottade ock hade allmänt trevligt. Sedan drog vi ett varv på bowlingbanan ock alkoholen hade satt eld på mig ock förhoppningsvis alla andra ock att det kom in ytterligare någon shottbricka uppskattades enbart, då alla var på braaa höjder :) Här efter när klockan närmade sig tolv, så skulle vi nog bara åkt hem, men vi ändrade oss lite spontant ock började traska mot glädje (?) ett besök i baren ock sedan ägde vi dansgolvet hela kvällen. Har lite svaga minnesluckor, men jag tror alla var minst lika fulla o glada som jag var.. Tror näst intill att vi alla for omkull någon gång inne på dansgolvet... Sjukt trevlig kväll, ock innan vi satte fart hemmåt så blev det ju självklart ett stopp på max för lite maaaaaaat :)
Fruktansvärt trevliga jobbar-pooolers jag har på coooop :)
 
 
 

Shopping

 
 
 
 
 
 

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

 
 
Jag hade världens bästa nyår !! Tack till alla i gårdagens sällskap ock framförallt stort tack till Madde ock Björn som stod för villa ock hade fixat ordning mat ock raketer ock hela köret :) Sjukt lyckad nyår med massa dans ock roligheter! Nattades vid fem imorse, sov några timmar ock sedan åkte vi hem imorse. Så nu har jag satt på en film ock krypit ner i soffan med massa kuddar ock duntäcke ock hoppas på att somna så snart som möjligt! :)
 
 
 

Smink-Shopping

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0