KÄNDIS

 
 

En sak som jag missat att tala om för er, som jag tycker är väldigt ballt. I onsdags när jag jobbade så kom det in en person på coop, med ett speciellt utseende. Ett utseende ock en röst som jag kände igen så fruktansvärt mycket. Men inte kunde denna person vara från töreboda. Ni vet när allting är så uppenbart, ock man kan bara inte fatta hur det hänger ihop. Såhär är det, Matte från BYGGLOV var denna igenkända personen. Inte konstigt att jag kände igen honom. BYGGLOV kan vara det bästa byggprogrammet jag vet. Där är jag en riktig stalker, det kan jag stå för. Så himla roligt. Ock ni vet, ser man en kändis så måste man ju bara springa ut på gatan efter honom för att se hans ride. Min första syn på den sa: ferarri, men nu har jag förstått att det kanske var en porsche gt3. Hur som helst, ganska fett ändåå :)
 
 
 
 
 

FRUKOST

 
 
 
 
 
Det är lördag, jag är ledig ock solen skiner (än så länge varjefall). Så vad passar bättre än att unna sig en riktig jävla lyxfrulle, en riktig käftsmäll alltsåååå! Ååh nu är jag mätt i magen.
 
Idag är det eurovision-final vilket innebär att det blir soffhäng. Så jag ska strax traska mot coop ock köpa hem lite gott till kvällen :) Men trevlig helg på er allesammans :) Jag ska njuta av min sista lediga dag för denna månaden på allra bästa sätt =)
 
 
 

TAKE IT LIKE A MAN

 
 
 
 
 
 
 
Igår kom jag hem runt elva, ock då när jag kom hem fick jag lite panik. Det lyste i källaren ock dörren var öppen. Mina tankar snurrade. Skulle jag gå ner ock släcka då eller skulle jag ta det denna morgonen. Men eftersom jag har en otrolig respekt för eld så fick jag gå ner ock släcka, bara för att det är en lampa så betyder inte det 100% safety. Men jag tittade inte så mycket, utan jag tryckte på knapparna ock traskade upp i mörket. Stängde in mig i min lägenhet ock låste min dörr. Satt knäpptyst i säkert en timma för att höra om någon gick där nere. Ock undertiden så kände jag på min dörr så att den verkligen var låste. Detta gjorde jag överdrivet mycket. Ni vet hur fjantig man blir när något inte är som det borde. Så imorse vid fem, när jag kände för att stiga upp, så gick jag raka vägen ner i källaren ock granskade alla rummen. Det är okeey! Men det är säkert därför som jag idag sitter här, med en fruktansvärd huvudvärk! Så mycket känslor på samma gång som skrämmer upp en. Så himla typiskt när man kommer hem ock man ska vara ensam över helgen. Det träffar aldrig fel alltsåååå!
 
 
 

00:17

 
 
 
Då gör jag ettt nytt försök till att starta en film för att så småningom kunna somna. Fick bli en tur till skövde, för att hämta min bror som missat bussen. Nu närmar sig klockan halv ett ock det är garanterat dags för mig att sova =) Vi hörs om några timmar igen, hahah :)
 
 
 
 
 
 

STRAIGHT INTO THE FIRE

 
 
 
När allt känns bra, då är det bannemig nice alltsåå! Rörmokaren var här idag ock gjorde så fint. Nu känner vi väl att det hänt något :) Imorn ska han komma hit igen, men inte till mig, för därinne är rören kopplade. Däremot ska han ner i källaren ock göra något, så då ska jag se till att jag är hemma ock kan öppna dörren åt honom när han anländer. Men innan dess ska jag bannemig sova en awesome sömn, sedan ska jag vakna imorn, med solens strålar i ansiktet, känna energin pumpa, för att sedan pallra mig ut på gatan ock se vad dojjorna går för. #Önsketänkande. Jaa, sålänge jag inte är så trött att jag försover mig, men det ska nog inte ske. Dock så sov jag ju oerhört dåligt inatt som ni kanske sett. Drömde mardrömmar ock kände helt enkelt inte för att somna om. Men jag vilade lite till o från mellan fyra ock sex imorse. Det behövdes! Sedan kunde jag vara en lat jävel, ock bara sitta i soffan hela dagen, skicka massa eftertraktade snap med mallan ock bara skratta i rummets tomhet. Så är det att vara lättroad, fantastiskt!
 
 
Nepp, nu ska jag slänga på en film ock försöka sova :)
 
 
 

STAY POSITIVE

 
 
Solen står på himlen ock här sitter jag med en cappuccino i andra näven ock undrar. Undrar över när den där rörmokaren ska komma. Han har inte sagt vilken tid han ska komma hit, ock när mamma ringer, så går det till telefonsvararen. En irritation har vaknat, en ilska inombords, när ska det bli ordning? Jag känner mig cool, men idag kan jag inte göra så mycket annat än vänta ock se när han kommer hit. Jag hoppas på snart...! Jag som hade tänkt att inviga löpardojjorna idag. Men det ser jag komma en annan dag, vad mer kan man göra liksom.
 
 
Hur som helst, har hela veckan tänkt att jag ska fixa mina naglar, så det ska jag under dagen ordna. Sedan ska jag starta en tvättmaskin, städa av lite, men annars inte så mycket mer än så.
 
 
Dagen kommer springa iväg, ock ikväll är det fem timmars jobb innan jag har mina två sista lediga dagar för maj =)
 
 
 
 

03:26

 
 
 
 
 
När man vaknar klockan halv två ock varken vet fram- eller baksida. Det enda som säger att det är natt, det är mörkret som består utanför fönstret. Förutom att klockan har passerat 3 ock man kan med blotta ögat se hur ljuset tränger igenom den mörka dalen. Men jag är förvånansvärt pigg. Undrar om jag kommer behöva sova mer, eller om jag ska hålla mig uppe. Ska varjefall ringa ock se så simon har kommit upp klockan sex, så då gäller det ju att inte jag ligger ock snoozar ock missar den tiden, hahah. Sicken press jag har ;) Närååh, det ska inte vara några problem =)
 
 
Men vad gör man när man vaknar så här dags då? Jo man känner av en hunger ock man funderar grovt på vad man faktiskt önskar man kunde bli bättre på. Min motivation till hälsa brister oftast när det är ont om pengar, extra jobbpass som skjuter på mina gymtider eller ett pressat schema. Så ser läget ut just nu. Jag har inte gymmat ordentliget på typ en månad. Minns inte när jag körde mitt feta magpass på gymmet senast. Säkert två månader sen? Så obalansen existerar, man blir trött ock allmänt lat, det blir kaos hemma ock ah listan kan skrivas lång, men det känns ganska ovärt.
 
 
Jag har en tendens att flyga in på sidor som säljer kosttillskott, prylar eller kläder. Denna gången blev jag svag av alla recensioner om femimal's produkter. Så ett magplask ock ett paket med dessa är påväg hem till mig just nu. Tror att man kan göra förbannat goda glassar av bcaa:n, så det blir ett expriment, kanske sommarens bästa köp? Förhoppningsvis! Men jag kommer vara en av de som upptäcker vinsten i sådana fall =)
 
 
 
 
 
 
 

WE MIGHT NOT KNOW WHY

 
 
 
 
 
Klockan har passerat åtta ock jag ska dra mig upp ur denna ursköna soffan ock göra ordning en latte, ta mig tillbaka till soffan, slänga på en film, ock sedan är det tack ock hej för denna dagen.
 
 
En bra måndag har det varit :)
 
 
 

SAUCONY RIDE 7

 
 
 
Blev en snabbvisit till skövde idag, på några timmar. Hängde lite, ock uträttade lite ärenden :) Viktigaste köpet som var det mest planerade att lägga en summa på denna månaden, det var ett par ordentliga löparskor. Så jag fick proffessionell hjälp, vilket jag är tacksam för. Jag fick springa på ett löpband för att se hur mitt nedtramp är. Sedan fick jag springa i några olika skor på samma löpband för att se stabiliteten i skorna. Allt kom med på film, så jag med egna ögon kunde se hur jag faktiskt sätter ner mina fötter. Så nu känns det som jag har köpt mig ett par ordentliga skor, som passar mitt nedtramp. Vi ska se om detta kan underlätta för mig ock på så vis få mig att vija springa mer :) Så jävla snygga varjefall! :)
 
 
 
 
 
 
 

GODMORGON

 
 
 
 
 
Äntligen måndag :) Ska dricka lite vatten här nu ock sedan sätta på mig träningskläderna ock pallra mig till gymmet. En bra start på dagen ska jag ha :) Sedan ska jag fixa ordning mig för vad skövde har att erbjuda :)
 
 
 

22:30

 
 
 
 
 
 
 
Respektlösa människor kan vara det värsta som finns! Stör mig något så fruktansvärt. Upplevde en respektlös man igår på jobbet. Fyfan hans beteende mot en tjej i min ålder alltså. Höll på att smälla av alltsååå... Vilken värld vi lever i. Så jävla grym vissa gånger ....!!
 
Nu är det dags att sova, om det nu kunde vara lika enkelt som det är sagt... Ska väl slänga på en film på datan så ska det nog lösa sig. Godnatt allihopa :)
 
 
 
 

FUCKING HIGH FIVE IGEN HÄR

 
 
 
 
 
Sådär, har legat i soffan sedan fyra ock ligger fortfarande lika jävla bra :) Nu går jag in på en normal vecka igen, med en ledig måndag som start. En måndag som jag vill hinna galet mycket på. Sitter här ock lägger upp allting på ett papper, blankt! Att se dagen komma ock ta form. Ska först gå till gymmet! har inte varit där sedan, jag vem vet igentligen när jag var där senast. Säkert 2-3 veckor sedan. Så jag känner mig sådär klumpig ock ofräsch just nu. Livet har bjudit på alldeles för mycket göttigt också, som jag såklart inte har tackat nej till.
 
Har en planerad tur till skövde imorn också (a) Det ska bli roande, ock trevligt :)
 
 
 

TAGEN PÅ SÄNGEN

 
 
 
 
 
Fyfan vilken lirare alltsåååå!
Repeat, repeat, repeat, för hos mig går denna låten, om ock om igen.
 
 
 
 

MY BLUE SKY AND GREY

 
 
 
 
 
 
Jag ingåg nog aldrig hur intensiv denna veckan skulle bli. Men nu är det bara helgen kvar, ock det känns fantastiskt!
 
Så tror man att man sliter för att ha lite extra att roa sig med, men så blir inte fallet. En faktura på bilförsäkringen har dimpt ner i brevådan. Sedan hoppade jag in i bilen ock en lampa om att det är dags att serva bilen tänds. BOOOOM! Där försvann min fritid lite liksom. Men vafan, då kan läget bara bli bättre. Det är tufft att leva själv med bil ock hela köret. Det är jag medveten om, men det är ändå inget jag skulle ge upp för att ha lite exta pengar att roa mig för. Min bil är jag väldigt fäst vid. Men jag ska inte krypa under stolen ock säga att jag inte längtar tills lånet på bilen är avklarat, för det gör jag. Bara fyra år dit, det ska nog gå fort, hahah.
 
 
Nu ska jag fixa ordning en ordentlig frukost :)
 
 
 
 
 
 

WE LET GO OF OUR SORROW

 
 
 
 
 
I lördags så tog vi spader ock landade på krogen, då vi missade bussen. Jävlar vad kul jag hade. Har inte varit ute på över ett halvår, så nu kände jag vad jag missat. Att hitta tillbaka till sig sjäv. Folk har ju varit chockade över att jag inte varit ute på så länge, men jag har haft så mycket annat.. Men nu i lördags fick jag tillbaka den fantasiska känslan. Som att hitta en borttappad skatt typ. Jag insåg aldrig under tiden som gått vad jag faktiskt har missat, något som faktiskt får mig att må bra i sinnet. Nu vet jag, ock livet är för kort för att inte roa sig som man själv vill.
 
 
 

ETT HOPP ÄR EN STOR GREJ

 
 
 
Oj vilken helg ! Måndag morgon ock jag ligger fortfarande ock drar mig i soffan framför barnprogram. Klockan är halv tolv, men även om jag har en rörig lägenhet, så orkar jag helt enkelt inte ta det just nu.
 
I lördags så drog vi till O'Learys ock lirade bowling, sedan traskade vi med raska steg för att hinna till tågstationen. Men när vi kom dit, så var klockan 21:39 ock bussen gick 21:35. FAN! Så vår tänka tidiga avslutning på lördagen blev en sen sådan, ock vår enda lösning var att ta bussen hem vid halv tre. Så jag var hemma söndag morgon klockan halv fyra, sedan gick jag upp halv sex för att börja jobba. Två timmars sömn, men dagen på jobbet gick braaaa! TIden sprang iväg, tack ock lov. Sedan när jag kom hem, vid halv fyra så släppte jag spärren, åt en pizza ock massa choklad, sedan somnade jag kanske närmare sex ock sov hela kvällen, vaknade några gånger, men fick ändå en rejäl sömn tills idag. Så nu ska jag nog vara redo för jobb veckan lång.
 
 
 
 
 

CAUSE U GOT ME FLYING

 
 
Denna fredagen försvann med vinden. Men det gör mig inget. Nu har jag fått en till mässa inbokad på jobbet. Den mässan låg på en av mina lediga dagar, så av de omtalade 6 lediga dagarna, så är det nu bara fem ock efter denna avslutade fredag-kvällen ock morgondagens lördag så återstår tre lediga dagar att ta vara på i maj. Känns galet, men ändå fantastiskt!
 
Imorn är det lördag, som att ni inte visste det liksom. Jag ska först möta upp en fin klunga människor vid halv fem för lite vin-häng, sedan ska vi ta oss mot skövde ock roa oss som bara vi kan. Det ska bli skönt känner jag.
 
Nu ska jag återgå till mitt rosé :) Trevlig kväll ock helg på er :)
 
 
 
 
 
 
 

DU KAN BARA FÅ MÄNNISKOR ATT LE

 
OM DE SJÄLVA VILL
 
 
Jag är så konstig. När jag sitter vid datan ock surfar så finner jag oerhört mycket i mitt hem att ta tag i, som till exempel så har jag nu efter månader av uttrycket jag gör det imorn, fyllt en papp-påse med bara kaffekoppar som jag aldrig använt mer än när jag bodde hemma. Så nu äntlligen ska jag släppa taget om dem. Det var om någonting, på tiden.
 
 
Men vet ni, denna dagen är en fin dag. Solen skiner ock det gav mig en anledning att ge mig ut på rullande fötter. Packade en liten väska ock styrde mot en väg där trafiken inte är i rusning. Sedan började jag min morgon med en inlines-tur. Om det var 10 år sedan som jag rullade, oväl det, så var känslan idag, en fantastisk sådan, helt oemotståndlig. Så det blir det mer av minsann under årets gång.
 
Nu ska jag förbereda chia-pudding till morgondagens frukost, jag ska baka en tosca-tårta till denna fredag-kväll ock sedan ska jag städa klart i köket. Utöver så är fredagen fulländad när jag unnar mig rosévin ikäll. En ny pärlande sort blir det, kvällen till ära. Om jag gillar livet? :* KABOOOOM !
 
 
 

WALK THE STREET

 
 
 
God förmiddag på er! Har ni fått en bra start på dagen, det är frågan. Det har jag varjefall fått. Hade en dejt med Mathilda på hembageriet klockan 9. Så det blev både frukost ock fika innan vi delade på oss. Fantastisk start på denna dagen, även sista dagen innan jag går på ledig helg. Bortsett från att jag ska jobba på söndag, men två lediga dagar i sträck ändåå. En high five kan det allt vara värt att slå!
 
Nu sitter jag här med 7 hubba bubba i käften ock inväntar träningsvärk i käken typ. Blåser lite bubblor imellanåt ock slängde precis på en film. Blir en slapp dag innan jag pyser till jobbet om 3 timmar. Så är det.
 
 
 

HEALTHY IS NOT MY THING..... YET!

 
 
 
Idag har jag ock Mattias varit på den omtalade fruktmässan i Göteborg. Ock för mig som enbart hanskas med frukten över sommaren, ock om jag hoppar in ock tar en tid av Mattias så var mässan idag oerhört spännande ock intressant. Jag försökte lyssna så mycket som möjligt, eftersom att prata om något som man inte är helt i hamn med inte kändes som någon idé direkt. Ock satan, middagen som serverades, ett långt bord med bara en massa tillagade grönsaker, houaa. Jag blev glatt överraskad att det kunde smaka sååååå bra ock ändåå mätta något fantastiskt! Önskar jag kunde ta allt på den nivån till mitt hem. Jag som aldrig äter grönsaker liksom. Men jag fick med mig en goodiebag så nu är mitt kylskåp smockat med gröna detaljer. Sedan fick vi ju även kaffe ock varsin asgod bulle till eftermiddagen. Yeeepp, det kändes varjefall väldigt kul att jag fick äran att åka med. Man tror att man kan frukten bara för man jobbar i butiken, kaboom vad mycket fel man har, det kan jag lova. Idag kände jag mig som en nybörjare på riktigt!

WHY GIRLS DO MAKE-UP

 
 
 
 

17:03

 
 
 
 
 
 
 
En rutten dag om sanningen ska fram, jag ock regn alltså, vi är det sämsta team ever. Men ändå så känner jag bara, låt regnet falla, vad fan gör det igentligen förutom att man blir lite trött ock nere..! Mina nysådda ärtor ock dill kommer nog tacka vädergudarna för det, ock på så vis tackar jag dem också.. Mums, det blir gott i sommar, färsk dill ock färskpotatis med grillad lax... Kors, här drömmer man sig bort en stund minsann. Tur jag ha det framför mig än!
 
 
Nu diskar jag för fulla muggar. Sedan ska jag vattna ock därefter fixa naglarna. Imorgon ska jag till Göteborg på fruktmässa, spännande! Annars då? Joo det känns som något virus närmar sig. Har flåsor i hela halsen ock även på den där dinglande, droppformade saken som sitter i halsen som jag inte vet namnet på... Haha, ah det gör ont när jag sväljer ni vet.
 
 
 

NEWS

 
 
 
 
 

BABYSHOWER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NY TID SOM EN HELT NY MAN

 
 
 
 
 
Så nu har jag gjort denna helgen. Ska njuta av morgondagens lediga dag ock sedan sitter jag i båten som gungar fram ock tillbaka månaden ut. Det har varit en jobbig helg, ock jag har tagit ett beslut om att stå ensam tills jag känner att jag är där jag vill vara. Jag gillar inte att göra folk besvikna, men att vandra ensam vidare kommer bli min sommar, ock det känns som att det är det rätta för mitt välmående just nu, även om det är känslor inblandade, så måste jag dansa av mig själv innan någon annan gör det. Kärleken gör ont, så är det!
 
 

 
 

BACKAR TILLBAKA

 
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå tillbaka en vecka ock säga er allt som hänt.
 
I fredags, för en vecka sedan, så började jag min dag i skövde, i vanlig ordning näästan. Sedan styrde jag hemmåt, för att städa av lite granna. Jag bakade kakor ock tårta, lagade mat, ock åkte o köpte vin ock öl, som jag sedan bjöd mamma ock göran på. Första kalas-delen var avklarad. Därefter gick jag ock mamma, lite runda under fötterna, med varsin cider i näven för att delta i afterwork. Men när vi kom till krubb, så var det stängt hipp som happ. Så de övriga åkte hem ock jag o mamma mötte upp Tessan ock drog istället till Mandys ock hängde där hela kvällen. Lät vinet flöda ock diskuterade allt mellan himmel ock jord. Fantastiskt när man har så mycket att prata om. En lång fullspäckad fredag, i perfekt skick!
 
 
Dagen efter var det lördag, älskade efterlängtade lördag, baby-shower-lördagen ♥
Mötte upp alla tjejerna i skövde vid halv tio, ja alla utom Mathilda då som inte hade en aning om vad som skulle bli hennes kväll. Vi handlade allting på avbockarlappen, ock timman senare styrde vi hem till mig för att förbereda allting. 9 exalterade tjejer, 9 fantastiska människor. Vi började med att fixa ordning tacos, eftersom att alla i stort sett var döhungriga. Sedan var det bara att dra igång. Med pynt, bakning, presentinslagning, dekorering. Jaaa allting skulle ju vara klart tills 17.00. Vi hade en halvtimmas marginal till övers. Då blängde vi oss färdigglodda genom fönsterrutorna, den ena var nästan uppe i fönstret. Så förväntansfulla tjejer! När Mathilda anlände med ögonbindel ock hörselkåpor, så var känslan till ända, kvällen levererade ock vi kände att det faktiskt inte kunde gått bättre! Ett stort tack till Fredrik som kunde hålla detta hemligt för sin fantastiska sambo.
 
När jag vaknade på söndagen, så tänkte jag, idag kan jag dö. Så jag låg i soffan hela dagen ock bara njöt av lugnet som var i mitt hem.
 
I måndags ock tisdags så jobbade jag 10-timmars pass.
 
I onsdags var det en ledig dag med dags för andra delen av kalaset, som skulle firas med Pappa, Fredrik, Therese, Viktor, Felicia, Theo, Belinda ock Felicia. Så jag började jag med att färga mitt hår, där utväxten var total. Sedan duschade jag ock fixade iordning mig. De behövdes även städas av igen efter helgen som passerat. Så var det de här med att baka igen. Så jag bakade helt enkelt ock lagade mat även till detta sällskapet. Ganska solklart ändååå :)
 
Igår jobbade jag extra, ock nu går jag in på min jobbarhelg, ock där var allting med från en vecka tillbaka.
 
Idag har jag 9 tallrikar, 9 assietter, 9 glas, 9 kaffekoppar, tårtfat ock kakfat på hela bänken i köket från kalaset i onsdags som jag behöver diska. Men jag får se om jag tar det idag eller om jag skjuter på det tills imorn. För idag känner jag mig så fruktansvärt trött, kanske för att jag sov från 18 igår till klockan 5 imorse. Vaknade några gånger under natten, men det är ändå alldeles för många timmars sömn för mig = okontrollerad obalans. Usch vad vidrigt det känns när man sover för länge. Jag har dessutom inte haft tid för träning på över en vecka. Ock nu blir det inget förräns på måndag... Hur som helst så ska jag strax fixa ordning mig inför jobbet, men först ska jag rulla en film bara.
 
 
 
 

ATT MISSLYCKAS ÄR INGET FÖR DEM

 
 
Italo har nog aldrig misslyckats. Minns som 18-åring att jag var fast i allt de gjorde. Kan än idag se varför jag stalkade dem så mycket. Den senaste tillsammans med Tungevaag som förövrigt gästar töreboda i sommar, får mig att längta bort från alla bekymmer, som jag ska ta tag i så fort jag får chansen. Njut så länge!
 
 
 
 
 

RSS 2.0