walk with hope

 
 
 
 
Tjabba :) Denna helgen har det varit jobb som ni vet, sedan avslutade jag min lördag på pinchos med 9 tjejer ock Björn :) Fantastisk kväll ! Sedan styrde vi hemmåt i den kalla vinternatten, med en dimma från åre. Att ett dött djur hade kunnat legat på vägen ock orsakat kaos tänkte jag bara på vissa stunder. Skämt-o-sido som man säger, men så dimmit var det. Hur som, mina små gosetossar till sällskap kom hem säkert, ock det är huvudsaken, då kan jag må bra. Upp tidigt imorse, ut i den 20 minusgrader kalla, men helt underbart vackra morgonen för att spendera söndagen på coop, inga problem :) Men jag somnade ett par timmar förut när jag kom hem, så jag får se hur lätt jag når john blund inatt, då klockan närmar sig tolvslaget ock den nya veckan knackar på. Imorn är det extrajobb för min del, då nyår står runt knuten. 8-15 ska jag jobba, så får jag se vad jag hittar på sedan. Kanske bara införskaffar mig lite, låt säga ännu mera chill. Den här maten ock allt jobb i december sätter sina spår minsann. Dags att städa upp min hälsa, men låt nyår passera först känner jag.
 
Min nyår har väl näst intill fallit på plats. Men mer om det senare. Nu ska jag dricka upp coca-colan, tömma det sista i godispåsen ock sedan ta en rulle. tror inte jag kan somna än såatte. Sleep tight liksom :)
 
Som sagt, fantastiska vinterdag, om min bild här nedanför som jag tog imorse får tala :D Njut allesammans, lite kyla är bra. Frysa ner lite bakterier som vi kom fram till idag på coop. Folk kanske inte vet hur mycket som faktiskt händer på coop. Men mer än man kan tro utan att överdriva. Idag råkade jag till exempelt bryta av en kunds betalkort. From paradise to hell på en sekund. Så klantigt. Så fastnade såklart ena halvan i kortläsaren med chippet ock hela tjotaballongen. Jag blir så trött på mig själv !!! Jag fick stå där o beklaga mig ock ahh ni kan ju säkert läsa situationen utifrån detta. Kunden blev 20 minuter sen om han hade något ärende. Hoppas inte ..!
 

 
 
 
 

En veckas återblick

 
 
 
 
 
Min lördag, den 20:e december med min fantastiska pojkvän, hemmagjord pizza ock film (y)
 
 
 
Min söndag, den 21:e december, julbak med 8 av tjejerna (y)
 
 
Jobb måndag ock tisdag, sedan julafton ock ledighet i 2 dagar (y)
 
 
 
 
Igår blev jag bjuden på mat ock idag, fredag, hade jag tänkt att traska till gymmet imorse. Men jag frös så förbannat mycket när jag vaknade vid fem, så jag valde att ligga kvar under duntäcket ock somnade om så småningom. Nu ska jag alldeles strax gå upp, duscha ock fixa ordning mig innan det blir jobb mellan 15-22.15.
 
 
Jobbarhelg på ingång. Men vad gör det när jag ska möta upp mina tjejer imorn i skövde efter att jag slutat jobbet. Då blir det restaurangmys serrni.
 
Men ah ne, om jag skulle slänga på mig lite kläder ock fylla på mitt kroppsliga skafferi med lite frukost.
 
 Yapp, hoppas ni alla hade en underbar jul, med mycket mat ock julgodis :D
 
 
 
 

YOOOO

 
 
Hujedamig, vilken fantastisk morgon (y) Började med en sväng till gymmet, sedan kom jag hem ock åt nybakat bröd i mängder. Nu sitter jag med ansiktsmask ock ska om sådär en 15 minuter gå ock duscha ock fräscha till mig. Sedan ska nog energin fortsätta pumpa, så kanske jag orkar städa av lägenheten idag också, innan det blir jobb ikväll :)
 
 
Men min gångna vecka då... Har typ bara jobbat. Men jag har gjort en höjdpunkt! I måndags åkte jag till mariestad med mamma ock shoppade lite granna, ganska mycket, jaaa. Sedan åkte jag bara hem ock lämnade av alla grejjer ock drog sedan till Fredrik ock bakade pepparkakshus. Premiär för min del, ock kände att det var dags att lära mig något nytt. Efter fyra timmars slit, så stod villan klar, ock efterfrågan på inflyttning växte storartat, så fort samhället fick reda på vårt engagemang ;) haha, men ah den blev förbannat fin, som ni kan se :)
 
 
 
 
 

amazing cimorelli!

 
 
 
 
 
 
 

Ååh vilken bang-låt, med en fantastisk text

 
 
 
 
 
 

black

 
 
 
 

here with me

 
 
 
 
Jag vet, jag ska gå ock lägga mig. Ska bara.... Denna låten var så skön.
 
 
Kontaktannons: söker någon som vill julshoppa med mig den 15:e december.. Haha
 
 
 
Ska införskaffa mig stora glasburkar till alla köksingredienser.
Då kanske jag kan få ordning i skåpen, samtidigt som jag kan märka burkarna
med denna textmärkare som jag precis beställt från panduro :)
Glittret blir till naglarna :)
 
 
 
GODNATT!
 
 
 

Never gonna give up


Hittade denna texten på en av mina favoritsidor,
ock var bara tvungen att kopiera ock klistra in, that's it!
 
 
 
 
 
 
Jag ser personer med en yta folk bara kan drömma om, men som trots det mår som en påse skit.
Dem är stressade, har för höga krav och prioriterar inte en enda sekund över till sig själva för att andas ut i lugn och ro.

Just nu sitter jag hemma, i min såkallade koja och kan faktiskt finna ro i att bara vara JAG, helt ensam.

Har ni tänkt på hur alla personer bara strävar efter BÄTTRE hela tiden?
Det är sällsynt att du träffar någon som är nöjd med sin livssituation som den är.
Kanske mamma och pappa, som har åldern inne och har funnit sina livs bästa intressen och vänner.

Men VI?! Vi ungdomar som går runt varje dag, kollar HAJPADE instagram-sidor och hela tiden strävar efter att få det bättre själva.
_______________________________________________________________________________________________

Min moster från Israel hälsade på mig för ett par veckor sedan, och sa något jag tänkt på väldigt mycket på sistone.

”Glöm inte stanna upp, tänka efter och lyssna på din magkänsla”

Dem orden har ekat hos mig ett tag nu. Det har lärt mig uppskatta det jag har, njuta av NUET och aldrig glömma att du gör saker för DIG SJÄLV, och ingen annan.

Vi lever i en ytlig värd där sociala medier nästan tagit över vår vardag. Nu för tiden ska allt dokumenteras, bevisas och nästan skrytas om inför andra. Jag kan ibland uppleva det som en tävling. En tävling FÖR VAD?!

Det är sällan du ser människor skriva ut att dem mår dåligt? Eller att någon lägger ut en bild när det regnar?
Ta bara ”Selfie” exemplet. Det är ingen person som lägger ut alla 40 bilder som togs innan dem fick den ”perfekta” som du ändå redigerar lite extra för att toppa den maximalt.

_______________________________________________________________________________________________

Det är för få personer som faktiskt uppskattar Sverige.
Jag kan hålla med om att vädret leverar alldeles för få solmånader om året, men allt annat?
Tänk vilken bra livssituation vi har, vi lever i en demokrati, vi behöver aldrig vara oroliga för krig.
Inte tala om svält? Här går folk på 5:2 dieten och kämpar för att gå ner i vikt medans 1/4 barn lider av undernäring i Nordkorea. (Sedan finns det såklart undantag!!) men överlag är vi alla fria människor.
Får tro på vad vi vill, får gå i skolan, och trots det ser jag fler missnöjda människor från Stockholm än barnen vi träffade på i Sydafrika? Där nöjde sig folk med varandras sällskap och naturen.
_______________________________________________________________________________________________

I grund och botten tror jag största lyckan i livet ligger hos UMGÄNGET.
Utan umgänget spelar ingenting någon roll i mina ögon.
Jag kan bo hur lyxigt som helst men om jag inte har dem personerna jag älskar i min omgivning spelar inget någon roll.
Jag vet bara hur dåligt jag mår om jag bråkar med någon som står mig nära. Jag får inte lust med någonting. Dem är mitt allt.
Om inte dem mår bra, mår inte jag bra.

När jag var liten frågade jag mamma ”Vad är det värsta du vet?”
Då svarade hon alltid ”När någon gör mina nära illa”

Det finns inget värre.. än när någon i sin närhet mår dåligt. Så ta hand om varandra. Prioritera rätt grejer i livet, stanna upp och uppskatta det du har och vad du har åstadkommit. Våga känn dig stolt och nöjd.

FÖR VI ALLA ÄR VÄRDA DEN KÄNSLAN IBLAND!!

 
 

MIO MIO MIO, alltsåå MIO !

 
 
 
 
 
Kan vara min favoritbutik över lag! Det är galet, eftersom jag är en shoppingmänniska. Jag borde inte ens kunna välja en favoritbutik, men jävlar vad tagen jag är! Hade satt upp ett mål att göra X antal tatueringar som jag vill ha innan sommaren 2015. Men när jag ser detta kollaget som jag precis klistrat ihop, så kan det vara något som jag vill ha ännu mer. Iallafall lika mycket !!! :D Hoooh så vackert! --> Ballerina-tavlan ock klockan, som förövrigt är en meter i diameter, kärlek för pupillen, alltsåå! Men jag vill ha allt ... Sådäsåå :D :D :D
 
 
 
 

som en blixt från klar himmel

 
 
 
 
 
 
Såhär är det, jobbade till 22.15 igårkväll ock hade som sikte på en skön natts sömn när jag kom hem innan jag skulle dra o jobba vid åtta imorse. Timmarna i mörkret stormade förbi. Morgonen gryr, ock sömnen var som bortkastad. Kunde inte somna, gjorde några dimps men klockan hade enbart gett mig fem minuters ovetande. Så imorse kände jag så mycket vilja men så lite energi. Folket på coop gör mig glad, ock alla bekymmer försvinner. Men på varje rast som jag hade idag, så kom den där ångesten om att jag skulle behöva ställa in min dejt, för allas bästa. Jag var inte alls på den toppen som jag ville. När jag kom hem, ock insåg att jag skulle vara ensam hela kvällen blev jag inte alls glad. Så jag bakade rocky road ock la mig i soffan. Här ligger jag än... Det var längesedan som jag spenderade en ledig kväll på helgen helt själv. Visste typ inte vad jag skulle ta mig till. Så jag åt, ock åt ock åt. Äter imellanåt än, med en variation på julmust. Hade inte velat vara själv, men jag hade varit tråkigare än vanligt, ock den nivån behöver jag ju inte visa min omkrets som läget är nu. Usch vad negativ jag låter just nu. Ger mig ett buh, ock inväntar resultatet av idol-finalen. Sedan blir det sängdags för min del, smask.
 
 
LISA AJAX, you did it ! :D TACK!
 
 

I wonder really what is on the horizon

 
 
 
 
 
Hej på er ock godmorgon :) Då är det snart helg för er igen, satan vad fort vardagarna passerar! Kvällsjobb idag, så jag ska försöka städa av lite här hemma nu, då det är rena rama slagfältet, som om ett krig har ägt rum, i fyra rum. Hoooh. Den känslan, ooh ångest haha.
 
Har inte mycket att komma med, för det händer oftast inte så mycket under mina dagar, ganska mycket chill. En timma känns som en kvart imellanåt. Det är sällan man känner att man har mycket tid över... Vilket jag buar för.
 
Hoppas ni får en mysig helg allesammans :)
 
 
 
 

live a life you will remember

 
 
 
 
 
 
Tjena hörrni! Haft en bra dag hoppas jag ..! Min har varit bra. Igentligen skulle jag bara jobbat tisdag, onsdag ock torsdag denna veckan, innan jag går på ledig helg. Men kände för att jobba lite extra, så istället så blir det tisdag, onsdag, torsdag, fredag ock söndag. Lördag blir min enda day-off. Känns faktiskt bra :)
 
Denna afton har mina timmar från att jag slutade vid kvart över sex, gått åt adventskalendern (standard), big brother ock paradise hotel. Ska ägna mig lite sms-tid nu, ock sedan kanske några avsnitt av pelle svanslös julkalender innan jag pyser i säng, för att ta mig upp ock jobba imorn bitti.
 
Tänkte igentligen bara dela med mig av denna låten, ock ett typ av hej :)
 
 
Så kan ni få se lite av mitt julpynt, som får mig att må bra, för så kan man väl säga eller :)
 
 
 
 
 

These are the nights that never die

 
 
 
 
 
O-wow! Min helg har varit helt "dra mig baklänges bra". 50-års festen för pappa i lördags, kunde inte, om jag ska yttra mig, blivit bättre. Jag tyckte vi var oerhört duktiga på att få upp folk ock dansa, allas humör var på topp så det var ingen work your ass off-deal direkt. Haha, kan man skriva så ens?! Träffade väldigt mycket nytt, mysigt folk, ock hade min starka syskonskara på plats, inklusive pic. (partners in crime) Har ju även bevisat att jag är så förbannad smart, även om mina ordfraser inte alltid består... Var hemma vid halv fyra, med alla fingrar kvar, trots magplasket jag gjorde mitt på dansgolvet under kvällen. Yeeeeeey. Söndagen bestod av sömn ock lite mera sömn innan jag åkte till skövde ock blev bjuden på bio, "Interstellar". Väldigt bra film, ock jaa, den gav mig tillåtelse att skrika "AAAAH" högt en gång under en av scenerna. Funderar fortfarande på om min granne i biosalongen fick sig en snabbsup av min coca-cola, under det partiet. Det kan så vara.... Lämnade skövde imorse, ock denna dagen har varit mys-on för mig. Ska nog diska lite nu... Någon nytta kan jag faktiskt behöva göra.
 
 
Ett sånt där överraskande buggproffs ock ett o-överraskade buggproffs på en o samma bild.
Vilket tillfälle! Bästa bror :)
 
 
 

RSS 2.0