i got freedom

 
 
Sista jobbdagen detta året..!
En smoothie på morgonen gör alla dagar lika braa! :) Sitter här ock laddar inför nyår, ock det verkar som att vi går från två stycken till allihopa... Vilket man inte hade kunnat tro! Men det blir ju bara så jävla braaaaa!
Imorn kommer Mathilda hit på frukost ock planering, nyår kan ju inte börja mycket bättre minsann! :D
 
 
Nu ska jag fortsätta min städning här bland alla lådor :)
 
 
 
 
 

Godjul alla :)

 
 
hoppas ni hade en fin julafton!
 
Nu har jag precis fixat ordning mig. Vid ett ska vi in till Mariestad ock fira jul igen ock en födelsedag! Sedan blir det hemmåt ock vända om för fest! Dock känns det sådär eftersom att ingen vill eller kan gå ut denna juldagen.... Hmm vad är detta för en tråkig juldag? :( Men jag ska nog fixa kvällen till något grymt ändå, för väl ute så träffar man ju en massa bra vänner som tur är!
 
Aja, jag har varjefall försökt! Nu är det brådis...
 
 
 

having a good time

 
 
tjaaa allihopa, everybody, all together... osv..
 
I måndags blev det IKEA för fulla muggar tillsammans med Therese, Mathilda ock Marie. Hade en helt underbar dag ock kom hem med allt på inköpslistan :) Sedan åkte vi ock införskaffade oss varsin burgare från max ock jag passade på att göra bort mig litegranna också! Väl hemma i min fina lägenhet, så... Har man världens bästa vänner så har man, de hjälpte mig att hänga upp alla mina kläder på galgar så det kom upp i garderoben, vilket innebär att jag blev av med några bananlådor ock sopsäckar :) Därefter gick vi på tv-bänken ock fick den monterad efter att ha gjort fel X antal gånger....Men tro inte att det var allt,  vi fick upp tv:n också :) Än sålänge så får ni bara sneak-peaks med som ni vet så kommer resultatet när alting är klart! Har väldigt mycket kvar att göra, men det känns så galet skönt att ha fått upp det mesta i rv-rummet nu varjefall:)
 
 
 
 
 
Imorn kommer syskonen hit. Då ska vi ta ett sista avsked av vår underbara sara som ska åka utrikes allt för länge... Så då blir det frukostmys tillsammans :) Nu ska jag dricka upp mitt te ock sedan krypa i säng :) Ska upp väldigt tidigt imorn för att hinna åka bort med en massa skräp till tippen innan främmaten kommer vid halv tio!
 
 
 

Lägenhetsshopping 12/12 - ELEKTRONIK :)

 
 
 
 
 
 
 
Blivit en LG 47 tums 3D LED-TV, ett blu-ray hemmabiosystem, en dator, en kopiator-scanner-skrivare-fax, en dammsugare, en kaffebryggare, en router, en massa kablar ock en tv-rumsmatta rikare.. Jävligt nöjd med allt!
 
Igår hämtade vi soffan, som nu står monterad. Nu väntar jag bara på att viktor ska hjälpa mig att koppla elen i tv-rummet :) Längtar efter att få visa er resultatet :D
 
 

Sometimes, it's all about shoes...

 
 
 
 
 
Det var bara att ta tag i det, ock såhär blev resultatet!
 
 
 
Ock här sitter jag nu, inväntar göran så han kan åka med mig ock hämta min nya soffa som har kommit :)
 
 
 
Att hitta det man ska ha i nuläget är en utmaning i sig, men vad gör väl det om hundra år. Nu har jag klarat två nätter, ock jag har nog aldrig sovit såhär bra! Att sova i en säng efter alla år i en stenhård bäddsoffa... Här talar vi om förbättring minsann :)
 
 
 
 

Dem gör det igen :D

 
 
 
 
 
 

number one

 
 
Ikväll har viktor hjälpt mig med elen i sovrummet, eller hjälpt, han har gjort allt ock jag har bara tittat på... Hur som helst, nu funkar det galant i ett rum. Bara tv-rummet, köket ock matsalen kvar, vilket ska fixas på torsdag :)  Så imorn blir det först en tur till Mariestad ock låsa upp min nya bankdosa till länsförsäkringar. Därefter blir det raka vägen till Skövde för att inhandla stor del av all elektronik som jag behöver... Tv, hemmabio, dator, kopiator-scanner-skrivare, kablar, internet... Ja det återstår att se imorn vad som följer med hem :) Vad glad jag är. Ska även se om jag kan få tag i en såndära klädstång som man tar ner kläder med som hänger högre upp än vad man når. En sådan som finns i klädbutiker, för det måste jag ha :)

 Sedan börjar jag hänga in kläder imorn är det tänkt :) like a yihaaaaa!
 
På måndag så funderar jag på en tripp till IKEA, ska se om någon vill göra mig sällskap, men mer om det då :)
 
 
 
 
 

jäspar ikapp

 
 
Godmorgon allesammans. Sovit i två timmar inatt, eftersom att jag jobbade kväll igår ock morgon idag.. Men jag känner lite att jag tar igen det en annan dag. Ska snart käka frukost är det tänkt, ock därefter ska jag skriva ner lite småplock som måste införskaffas, sådant som gardinstänger, gardinfästen, gardiner, rullgardiner, överkast, matta osv så jag slipper ock tänka på det senare :)
 
Räknar ner mina nätter här ute i fägre nu...
 
 
 

Vem har namnsdag 10 december då ... ? :D

 
Maliin alla gånger :)
 
Hur som helst, mitt rum är tömt, så nu står alla mina saker i lådor ock ska bara köras in på onsdag :)
Imorn ska elen kopplas som jag skrivit tidigare, ock om inte något går snett med leveransen till mio, så kommer min nya soffa i veckan också :) Nu ska jag lägga en make-up ock sedan bära ut lite lådor i bilen :)
 
 
 
 
Länk till soffan för er som är nyfikna.
 
Men jag har specialbeställt en med divanen på höger sida istället ock sedan ska den vara i svart färg såklart!
 
 
 

glögg med chokladsmak (y)

 
 
Tjaaaa! Vilken helg jag haft! Har slitit som en gud i lägenheten både igår ock idag, så nu är min säng redan monterad, ock lägenheten är avstädad så gott som möjligt. Imorn blir det kvällsjobb på coop, så dagen kommer jag ägna åt att plocka ner saker som ska in till lägenheten, sedan måste jag skriva en shoppinglista :) Mer än så har jag inte planerat vilket känns väldigt skönt :)
 
Annars hoppas jag att ni haft en fin helg :)
 
 
 
 
 
 
 
 

22:51

 
 
Hej på er :) Hoppas ni mår fint! Jag mår så himla bra ska ni veta! Ikväll kom viktor till min lägenhet ock kollade om han kunde hjälpa mig att koppla ihop all el, ock snäll som han är kunde han hjälpa mig, vilket känns så himla sköööönt! Så på tisdag kommer han ock hjälper till, vilket innebär att i veckan som kommer blir det nog klart så jag kan börja montera min säng ock därefter gå in på sista refrängen - flytt förhoppningsvis!
 
Ska kolla finalen av x-factor nu, sedan ska jag krypa i säng. Ska jobba Ewas pass imorn mellan 7-13, eftersom att hon fyller jämna år, så då tyckte jag att hon skulle få vara ledig :) Sedan blir det att dra kablar i lägenheten ock storstäda därefter :) Annars får ni ha en fin helg, så hörs vi i veckan, vilken redan känns fullsmockad! Men mer om det då :)
 
 
Trevlig helg allesammans :)
 
 
 
 

bättre sent ..

 
 
Har inte haft tid för att uppdatera det senaste dagarna, så nu går vi tillbaka några dagar..
Bion i måndags, breaking dawn part two... SÅ JÄVLA BRA! Har ni tyckt att de andra filmerna är bra, den här är galet braaaa, ock ni måste se den!!! Jag är sugen på att se den en gång till, NUUUUU
 
I tisdags var det jobb på schemat ock sedan kalas för pappa. God mat ock fika ock trevligt sällskap, allt som behövdes!
 
Nu går jag in på gårdagen, vilken bestod av plock här hemma. Nu har jag snart bara alla saker i mitt rum kvar att plocka ner. Sedan är även jag en äkta töreboda-bo, staden som enligt någon kvällstidning, (aftonbladet vs expressen ? ) var den osäkraste staden att flytta till. Blir jag en gangster så är det alltså inget konstigt!
 
Idag ska jag fortsätta med att packa ner alla mina saker, sedan åker jag in till lägenheten ock städar undan lite granna. Var dock inte så mycket kvar att städa eftersom att min mamma var snäll ock hjälpte mig igår med det. Hur bra är hon ? Göööörbraaaaa!
 
Där har ni min vecka so far! Återkommer när det finns något nytt att berätta :)
 
 
Här kommer måndagens shopping:
Köpte ett par till klackar i samma modell som jag köpte för 3 veckor sedan. Var så galet nöjd över dem, så nu har jag ett par som jag inte är så jätterädd om, paprtyshoes-en! Sedan har jag ett par som kan användas i nyktert tillstånd (y)
 
 
 
 
 

lemon-lime

 
 
Min garderob är tömd! Min syster ock jag höll på igår ock plockade, ock nu ligger alla mina kläder i lådor... Känns sådär va, men det är ett steg frammåt! Nu är det bara alla saker i mitt rum kvar ock lite småsaker härodär....

Hur som helst, ikväll väntar bio med mina tjejer, Breaking dawn part 2, så att vi var i skövde ock shoppade idag, var ju bara ett plus i kanten eftersom att jag knappt har något annat än svarta ock vita baslinnen kvar att välja på här hemma.. Sedan var det även bra med en shoppingrunda eftersom det vankas kalas imornkväll för pappa! Men en sak i taget, börjar med lite soffmys nu innan jag åker ock hämtar upp mina vänner! :)
 
 
Btw, fick min nya bankdosa nu eftersom jag bytt bank. Nyfiken som man är skulle jag logga in ock hämta min pinkod, men jag har redan lyckats spärra kortet...! what a lucky day..
 
 
 

RSS 2.0