UPORT FESTIVAL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHEN YOU'RE BURNING INSIDE

 
 
Då sitter man här efter en fantastiskt god middag, bestående av foliebakad fisk, sås, klyftpotatis ock broccoli. Jag har även bunkrat upp, bunkrat upp, säger man så? Vi kör på det, med knallröda jordgubbar till efterrätt. Så himla goda!
 
Annars så har dagen varit fin. Men som vanligt så fick jag jobba över en halvtimma igen...! Aaaaaah alltså jag blir så trött. Här kommer frukt för 16 lax runt 11:00 ock innan 13:30 så ska jag alltså hinna fått upp allting, ha rast inklusive göra en beställning till fredagen. Jag vet inte hur ni ser på den situationen, men i min värld går det bannemig bara inte ihop. Då ska jag inte säga att det är sega råttor vi talar om. Som jag sagt tidigare så kan jag, utan att överdriva, erkänna att man faktiskt svettas konstant, man känner sig riktigt jävla ofräschhhh! Men då är man jävligt tacksam att man trivs med sitt jobb, annars finns det inte en chans i världen att jag skulle accepterat detta!
 
Hur som helst, imorn jobbar jag kväll, så jag kanske ska passa på att sova ut lite, om jag inte vaknar vill säga... Men imorse när klockan ringde ock jag hörde hur regnet, i vanlig ordning smattrade mot fönstret. Jaa, då skulle jag mer än gärna ha legat kvar, om man nu själv skulle få välja. Men upp jag tog mig, sminkade mig lite ock traskade iväg i mina stövlar till jobbet. Är detta den bästa av tider? Njaaa nu får man ju nästan brist på d-vitamin. Men man kan ju inte kalla sig för en torr jävel direkt om ni förstår vad jag menar i detta syftet.
 
 
 
 
 
 

MA' LATEST

 
 
 
 
 
 
 

I'LL BE THE ONE TO RUN FOR YOU

 

´
Strike, vilken bra dag det blev. Hann med typ allt på min lista + att jag hann göra matlådor inför veckan. Ock hinner man med det, då kan man allt pusta ut. Sedan har jag planerat kvällens middagar, så denna veckan känns som en kanonvecka, ock jag är med på banan ock deltar. (: Det senaste har tiden sprungit ifatt mig, ock jag har liksom bara fått landat i situationen, inte så rockit alla gånger, men det har fungerat. Men nu känns allt så mycket bättre. Kanske var det denna lediga dag som ändrade mina åsikter?
 
Nu har jag precis duschat, ock det var såklart lika skönt som vanligt.
 
Men nu så ska jag.... Jag ock somna till film alltsåååå .. Det är så det är. Det känns så himla tråkigt att gå ock lägga sig i sängen, ock ligga där i det tystas rum. Så då somnar jag hellre här imellanåt. Näst intill för ofta, ock där fick ni komma innanför min bubbla för en sekund.
Nu längtar jag till helgen, då ska jag till Ulricehamn ock vem vet vad man gör där? Det ska jag ta reda på ska ni se :) Men festival, det är det! Hallonlacks ock vin står på kylning redan. Satan vad kul det ska bli :)
Men mer om det senare i veckan. Natti natti folks!
 
 
 
 
 
 

COME ON SHINE

 
 
 
 
Kanske lite halvfjantig, men det är något med den som gör att jag gungar med!
 
Hur jobbigt är det inte att ta med sig jobbet i sina tankar hem? joo det ska jag säga er, man får panik när man vaknar ock inte har en aning om vad som är gjort ock inte. Imorse vaknade jag ock började grubbla över om jag beställt tillräckligt med avokado till morgondagen. En kampanj-vara ock massa turister. Hur fan ska man veta? Men jag gick till coop imorse ock blickade igenom vad jag beställt ock det kändes bannemig som en bra order. Så då kunde jag andas ut ock springa min lilla sträcka därefter.
 
Sedan tog jag mig tillbaka i svettandets stund ock handlade massa gott. Fan jag älskar att handla mat alltsååå! Så jävla gott, synd att ekonomin ska vara så begränsad bara :$ Mat är något som jag säkert lägger föööör mycket pengar på, men det är även något som får mig att må så braa ..!
 
Idag ska jag åka till skövde, sedan ska jag storstäda, tvätta kläder ock om jag hinner så vill jag även tvätta av bilen :) Men nu ska jag äta frukost :D
 
 
 
 

07:33

 
 
 
 
 
Ny vecka, nya tag, eller vad säger man. Har suttit ock läst massa recept denna morgon. Satan vad mycket det finns som man känner att man vill göra med en gång, bara sådär ... Haha, farligt när man älskar mat ocksååå!
 
 
Annars så längtar jag nästan till att börja jobba. Börjar jag bli galen? Ne alltså det är så satans kul med frukten, ock att veta att saker som var slut igår kommer idag känns så jävla braaaa. Då har man gjort en bra beställning. Dessutom så regnar det ju konstant dagarna i ända, så då kan man lika gärna jobba. Men imorn är jag ledig, ock jag ska inte krypa under stolen ock säga att det inte ska bli skönt, för det ska det. Får se hur jag lägger upp den dagen =) Men jag behöver ha lite egentid ock städa av här hemma.
 
Nu ska jag äta frukost, bästa starten på dagen (:
 
 
 
 

RUBRIK

 
 
 
 
 
 
Barnkanalen en söndagsmorgon, känns bara så rätt (a) Söndag ock sista jobbardagen för denna veckan dessutom (y) Börjar vid tre, så jag ska bara slappa hela dagen =) Denna veckan har varit allt, körig, svettig, kaos, men ändå så jävla kul! :) Så dessa fyra veckor kommer bara spring iväg, ock det är lite synd för nu har jag jävligt bra tider känner jag :) Men det blir kul när mallan kommer tillbaka =)
 
 
 

THE NIGHT IS YOUNG, AND SO ARE WE

 
 
 
 
 
Det blev en tur till skövde idag ändå, men bara en snabbis. Fick med mig ramarna som jag kollade på, så himla skönt. Sedan hann jag träffa Fredrik, vilket var månader sedan :) Fina bror! ♥
 
Imorn efter jobbet så drar jag till Karlsborg på allsång med Molly Sandén (y) Så himla kul ska det bli ! ♥
Men nu ska jag bara borsta tänderna ock sedan slå på en film innan jag somnar :)
 
 
 
 
 
 

FREE FOR TODAY

 
 
God förmiddag. Började min dag med lite nätshopping. Var tvungen att beställa lite nagelprylar. Eller tvungen och tvungen, men jag ville det helt enkelt (a) Både gelen ock tipparna var slut ock det blir inga fina naglar utan det...
 
Sedan gick jag till coop ock la en fruktbeställning tills imorn. Tog en timma ock sedan cyklade jag till mitt lilla 2 kilometers spår, ock sprang helt enkelt. Jag sprang inte för livet, men lite fortare än en promenad skulle jag väl kalla det. Stannade vid vägkanten ock plockade lite blommor som jag ska ta in i lägenheten :) Sedan gick jag ock hämtade ut lite paket. Nu ha jag landat i soffan ock planerar att gå ut ock tvätta bilen, men solen skiner till o från, så jag får avvakta lite sålänge.
 
 
 
 
 
Behöver bara hitta ramar till dessa två affischer. Var dock slut på lagehaus, men såg att det fanns på åhlens, så jag får väl ta en sväng någon dag, kanske idag? Tyckte de var ganska dyra som kostar 300 kronor per styck, men ska det va så ska det .. !
 
 
 
 

RENA DJURPARKEN

 
 
 
 
 
 
Idag hade jag ett kortpass mellan 9-13.30. Alltså en sådan tid har jag aldrig haft förut, hur gött känns inte det liksom :) Dock så var det mycket frukt som kunde fyllas på igår som jag fick gå igenom, så tiden sprang iväg. När jag hade jobbat över en halvtimma så fick jag nog. Sådana här dagar önskar man att man kunde stämpla in ock ut, för det händer så ofta som man inte kommer iväg i tid, så då får man jobba gratis.. Det värsta är väl att jag även får gå dit imorgon, på min lediga dag ock göra hela fruktbeställningen, då jag inte hann med det idag. Då blir det ännu mera gratisarbete. Så himla orättvist ! .... Aja finns inte så mycket man kan göra åt det ... Nu ska jag lägga mig i soffan ock ligga här hela kvällen tror jag. Man svettas konstant på jobbet såhär dags på året, så nu går dagarna på repeat som jobb, duscha, äta sova, jobb, duscha, äta, sova .... Jaaah ni fattar. Då är det gött ock bara slappa när man kommer hem.
 
 
 
 

BESITTER ETT BRA HUMÖR DENNA MORGON

 
 
 
 
 
Fanns bara live men satan vad fint det är ♥ !
 
 
Så godmorgon på er :)
 
Första jobbardagen igår ock det gick braaaa för min del! Var helt slutkörd när jag kom hem strax efter fem, så tog en avsvalkande dusch ock åkte sedan till mathilda ock fredrik, där även stina var ock så lilla söta svea såklart =) Så himla mysigt! De är fina människor de där!
 
 
Nu sitter jag här med en kopp kamomill-tea i andra näven ock väntar på att tiden ska gå. Så himla skönt att vara klar ock ändå ha en hel timma över där man kan göra annat :) Just nu spelar musiken på hög nivå! Kan vara det bästa med mitt palats. Klockan är sju, men eftersom jag vet att mina grannar, mamma ock göran inte är hemma, så kan jag spela hur fan högt jag vill, ock sjunga dessutom därtill. Jag säger yihaaa ock tror att detta blir en bra tisdag, hey!
 
 
 
 

DENNA RUBRIKEN VAR EN SVÅR NÖT ATT KNÄCKA

 
 
 
 
 
Denna söndagen kan vara den som jag varit effektivast på, på över flera månader. Kändes som jag gick igenom allting som jag bara skjutit på under semestern. Men nu är det nästan klart. Behöver köra några tvättmaskiner, ock sedan är det klart för idag. Men då har det bannemig tagit hela dagen om man räknar med matlagning ock så. Hade önskat att jag hade hunnit tvättat bilen också, men det får jag ta på torsdag istället.
 
Imorn ska jag åka till Mathilda efter jobbet, äntligen ! ♥
 
 
 

WHY THE HELL NOT LIKSOM

 
 

Den lilla pistolvasen kommer nog stå fint på köksbordet :)
 
 
 
 
 
 
 

KUNDE INTE HÅLLA MIG LÄNGRE

 
 
Ock nu kan jag nästan inte bärga mig innan dessa kommer hem till mig =) !
 
 
 
 
 
 
 

SUNDAY MORNING

 
 
Denna helgen ock framförallt hela veckan har bara susat förbi.
 
I fredags var det trädgårdshäng hela dagen, då solen gled igenom alla moln. Så då avslutades dagen ganska självklart med grillning.
 
Igår var det jävlar i mig inget att vara ute o njuta av direkt. Man frös ju bannemig när man satt i linne ock shorts. Så vi friterade sötpotatis ock därefter gick jag in ock somnade i soffan. Så himla skönt. Vid sju eller om hon var åtta, det har jag ingen aning om, men då slängde jag på mig adidas-byxorna ock pös iväg till äventyrsgolfen. En cider efter några banor var medtaget, som en enkel vätskepaus innan vi körde klart banorna ock traskade till krubb för ett glas vin. Sedan traskade vi hemmåt ock fortsatte kvällen med svart ock vin :) En förjädra bra spontan lördag. Ock nu sitter jag här efter bara fyra timmars sömn inatt, helt sjukt att jag vaknade så fort trots att jag drack igår. Men hur som helst, så känner mig dessutom oerhört pigg, så det känns ju faktiskt ganska braa. Då sover jag inte bort min sista lediga dag ;)
 
Nu har jag precis duschat ock känner mig riktigt creme de la creme om man kan säga så. Planerar nog en tur till skövde idag, en snabbvisit bara :) Men annars så är det bara städ på schemat...
 
Imorn är det första jobbardagen efter 4 veckors semester... Känns sådär men!
 
 
 
 
 

FALKENBERG 2015

 
 
Om jag kanske skulle sammafatta denna veckan som bokstavligt talat bara spungit iväg, eller jag börjar med Falkenberg..
 
I måndags så ringde min klockan 04.00. Så jag steg upp duschade ock fixade ordning mig. La ner all packning ock bar ut i bilen. Sedan vid sju så åkte jag ock tankade innan jag hämtade upp Marie ock Therese för några timmars bilåkande. Landade i Falkenberg som tack o lov även var målet. Om jag blickar tillbaka på detta inlägget någon annan gång, så hoppas jag mig minnas att Annelundsmotet är det enda problemet med den resan. Utöver så gick turen som en dans på rosor.
 
Väl nere så åkte vi ock handlade gott inför kvällen, åt pizza på stan ock därefter styrde vi mot Olofsbo där vandrarhemmet låg. Raka vägen ner mot stranden, eller ja, vi bodde ju på stranden, så det var några dörrar bara så var vi där. Klädde av oss ock låg ock huttra skulle jag väl säga. Det var molnigt ock väldigt mycket blåst, men skit samma. Sedan kom Rasmus ock John förbi, grillen gick varm ock maten smakade, liksom vinet, oerhört bra =) När solen gått ned gick vi in till baren på vandrarhemmet. Chefen skulle jag väl vilja kalla honom för, han blev ju ganska glad när vi kom in ock bestämde oss för att sitta där tills han stängde. Hahah men vi var tvunga att handla av honom. Men det kröker inte våra ryggar, har man semester så har man (y) Hade vi inte kommit inklankandes där så hade han säkert gått o lagt sig, ock det vore ju osmart... När killarna drog så ringde en klocka ock jag ock Hanna bestämde oss för att göra några videos på snap nere på stranden. Ni förstår väl hur det brukar sluta... Alltså där störtade all alkohol på oss på bara en sekund. Men satan vad kul det var även om det var mindre charmigt att dagen efter höra hur vi gång på gång försökte sjunga klart en shotramsa. Någon mer än jag som tycker att 10 sekunder är alldeles för lite !?
 
Sedan på tisdagen så packade vi ut allting i bilen ock begav oss till stranden. Till en början så skulle väl inte hela sällskapet kalla det för en ljuvlig stund, men uttrycket kom, en löpeld av skratt ock en storasyster som låg invirad i sin handduk. Therese tyckte väl kanske inte att det var så ljuvligt som Hanna tyckte. Men om man ger det lite tid så brukar det ordna upp sig. Närmare ett kom Rasmus ock det var som att han tog med sig solen, för därefter var himlen knallblå. Det var ju blåsigt, men låg man platt på stranden så var det bannemig skönt alltsåååå!
 
Så jävla glad är jag att vi gjorde den spontantrippen. En av höjdarna på semestern, kaboooom! Det satte sista touchen ock pusselbitarna från denna semester skedar för tillfället. Ett bra tecken med andra ord.
 
Ett skönt häng !
 
 
 
 
 
 

JUST IDAG ÄR JAG STARK

 
 
Tjaaaa på er alltsååå! Mitt ordförråd berstår av många "alltsåå", bara att vänja sig ;)
 
I fredags var jag, Hanna, Marie ock Therese på sand i Mariestad ock åt tapas innan vi började drägla i biosalongen framför Magic Mike XXL ♥ När den mannen tar ett dans-move, yepp då fastnar jag med en gång. Så jääävla fascinerande (y) Allt ser bara så bra ut! En bra fredag med tre fina tjejer!
 
Igår sken solen, som en öppning på hela veckan. Har legat i soffan konstant, ock regnet har fallit, dagarna in ock ut. Varje dag har varit den samma. Så då har det passat bra att vara sjuk .. Men igår när jag vaknade ock blev bländad av den blåa himlen, skrek min kropp av glädje! Så jag passade på att ägna några timmar i solen =) Sedan åkte jag, Therese ock Marie ock spelade minigolf i Mariestad. Därefter handlade vi lite för att göra hemmagjord sushi. Premiärtur för mig. Jag var hungrig som en varg, ock trodde faktiskt att det skulle vara gott. Men ah nee, grimascherna satt på plats, men jag tryckte i mig fyra stycken, *stolt* sedan fick jag nog. Tittade konfunderad över hur Therese ock Marie avslutade varje sushibit med ett typ av Mmh. Alltsåå vaa ? I min värld passar det bara inte. Men jag är glad att jag testade, det fick mig att inse att det var sista gången ocksåååå! Men det blev en bra lördag!
 
 
 
 
Idag tog jag överranskande nog en lång sovmorgon. Nu har jag precis tvättat bilen som imorgon tar oss till Falkenberg på en liten semester-resa. Så denna söndagen blir det bara packning på schemat =)
 
Utöver så har jag bara lite envis hosta kvar, fan vad skönt :)
 
 
 

00:20

 
 
 
Jag ska skriva det här inlägget, sedan ska jag ta en paus härifrån tills jag är frisk. För just nu så är det inte mycket mer i mitt liv än, hosta, kallsvettningar, soffhäng ock regn som gäller. Så man känner att allting blir ganska negativt...
 
Har legat i sängen i ett par timmar nu ock vridit ock vänt på mig. Men hostan är så extrem så det går bannemig inte att nå john blund. Ni vet när man tar i så mycket att det känns som att man ska spy. Då är det ingen bra matchning när jag är en person som aldrig spyr. Har kanske gjort det 2 gånger i hela mitt liv, så jag vet nästan inte ens hur man gör, skämt-o-sido, okc nu vet ni det... Men ajah, nu har jag pallrat mig tillbaka till soffan ock ska slå på någon film. Somnar i vanliga fall alltid till filmer så här dags på kvällen, men vi får väl se. Jag är glad att mamma ock göran på överplan inte är hemma just nu, för jag gör så det ekar i hela huset, så de hade säkert inte kunnat sova då heller. Huvudsaken är att jag får några timmars sömn. Sedan hoppas jag något innerligt att detta är svackan tills det jobbar på i medvind igen. En bio på fredag står på schemat, kanske lite fest på lördag ock på måndag kanske det blir en tur till Falkenberg. Så det enda som stoppar mig nu är jag själv. Alla säger krya på dig, ock det tackar jag för ock lyssnar ock gör...
Vi hörs en bättre dag, när allting är som det ska :)
 
 
 
Det här skulle vara något för mig just nu (a) En tanke på något annat !
 
 
 

DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER

 
 
 
 
Hey guys! Ovädret drar in ock det resulterar säkert i åska utöver spöregn ock görblåst. En riktigt grå jävla dag alltsåååå. Skulle kunna vara oktober just nu känner jag. Tur att medvetandet är kvar ock att även så den 8:e juli är. Men jag tror att sverige kommer leverera några fler sommardagar på min semester. Åtminstonde så hoppas jag på det!
 
 
Nu ska jag slänga på en film, äta pannkakor ock lyssna på smattret på fönsterrutorna.
Bättre dagar kommer =) !
 
 
 

DET BLIR SNART BÄTTRE

 
 
Idag fick jag komma in på undersökning på vårdcentralen. Fick medicin mot både lugninflammation ock halsfluss. Så nu jävlar ! Jag har sovit hela dagen, men nu har jag äntligen fått i mig fyra varma mackor. Ska titta på skansen nu då ISA är med :)
 
 
Hoppas ni har härliga dagar allesammans :)
 
 
 

MAN MÅR INTE BÄTTRE ÄN MAN TROR

 
 
Töreboda-festivalen nådde sin topp, men jag ska ta mer om det någon annan dag.
 
Igår var vi på bilbingo i sjötorp, sedan när vi tuffade hemmåt närmare elva, så bestämde jag mig för att fösöka vända rätt på dygnet dagen där på. Nu sitter jag här, 04:05, någon timma tidgare än vanligt. Men en tanke har har fått mig att undra.. Varenda morgon när jag vaknar, så har jag något svårt att känna att mina luftvägar är helt öppna. Får börja dagen med ganska mycket hostande, ock det känns vissa gånger som att jag har feber. Men jag väljer helst att se bort från att jag kanske inte är helt frisk ändåå. Förra veckan gick jag på så otroligt mycket medicin bara för att bli frisk till festivalen. Men nu har tanken slagit mig om att det kanske kan vara så att jag åkt på lugninflammation...? Hur mår man då?
 
 
Funderar på att ringa ock se om jag kan få komma in på en provtagning. Någonting är ju inte som det ska, ock idag om jag ska erkänna, så mår jag fanimig dåligt! Om jag ändå kommer upp ur sängen utan att känna mig helt nerfebrad så brukar jag se bort från sanningen. Men idag är allt botten, jag till ock med gråter av smärta .. När det går så långt, då brukar det vara lagom att jag kontaktar läkare!
 
 
 
 

RSS 2.0