25-ÅRS FEST FÖR HANNA & JORUNN

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EN MASSA TEXT OM MITT LIV

 
 
 
 
 
Godmorgon på er.
 
Nu har dagarna passerat ock jag har enbart semester i kalendern. Förra veckan spenderade jag i Spanien ock det är förklaringen till varför det varit ganska tomt här inne. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja ta ikapp allt jag gjort. Men jag fortsätter från det förra inlägget som skrevs den 16:e juli. Det var lördag ock jag skulle på 25-års fest för Hanna ock Jorunn. Jag känner bara att den festen blev så lyckad. Klockan existerade inte ock tiden bara sprang iväg. Vi sjung ock dansade oss varma i kroppen. Klockan 04.00 tror jag att vi styrde hemmåt. Hämtade upp S på vägen ock slumrade kanske vid 06.00 på morgonen.
 
Söndagen sov vi till klockan 12.00 om jag inte minns helt fel. Sedan gav vi oss ut i Töreboda ock skulle köpa frukost på något café. Men söndag som det var så var allt stängt. Det slutade med att vi köpte baguetter som vi gjorde i ugnen ock sedan kycklingröra till det, så det blev lite lyxfrukost hemma istället. Sedan tog vi tag i allting som jag skulle göra innan jag åkte till Spanien, som vattna blommor, bädda rent, diska, städa hos mindy, jaa det fanns endel på listan, men det fixade vi utan problem.
 
Dagen gick ock vi slog på en film ock jag somnade såklart. Men det var nog ganska bra att jag sov den timman eftersom jag skulle köra till Stockholm klockan 24.00 på söndag kväll/natten till måndag. Vi ställde bilarna i Måby ock tog buss därifrån till flygplatsen. Jag tror vi var framme på Arlanda vid 04.30 på måndagsmorgon. Åt frukost ock strosade runt på taxfree innan flyget lyfte klockan 07.00.
 
Spanien bjöd på alla sorters väder, men tre heldagar på stranden, det fick jag. Bättre än inget. Varje kväll åt vi ute på restaurang ock drack gott. Ja ni vet ju hur man lyxar när man har semester.
 
Sedan var det söndag morgon den 24:e juli ock min klocka ringde 03.00 på natten. Då var det dags att packa ner allt ock dra igen resväskan. Vid 04.30 sa vi hejdå till pappa i tårar ock helen efter en underbar vecka. Taxin hämtade oss utanför hotellet ock vi var på flygplatsen strax innan 05.30. Tog en sväng in på taxfree så jag kunde köpa en Baileys ock en flaska whisky till mamma ock Göran. Sedan lyfte planet hem vid 07.30 ock vi landade i Stockholm runt 11.30. Sedan var det raka vägen hem till Töreboda.
 
Väl hemma kom mamma ock Göran ock kramade om oss, jag gav dem sina flaskor alkohol ock jag ock mamma bestämde oss för att åka till Ullared på måndag klockan 05.00. Så Jag hoppade in i duschen ock sedan kom S hit ock jag somnade väl ganska snabbt såfort vi satte på en film.
 
Måndag ock min klocka ringde 04.00. Fixade ordning mig ock sedan åkte vi klockan 05.00 som bestämt. Var hemma runt 19.30 på måndagskvällen. Var då ganska slutkörd. Det har varit många dagar där jag pallrat mig upp mitt i natten, så igår sov vi till klockan 12.00. Det var precis vad jag behövde.
 
Idag vaknade jag pigg ock glad klockan 05.30. Perfekt att dra igång en tvättmaskin ock fortsätta med min städning. Så nu börjar jag komma in i vardagen igen.
 
Men semestern fortsätter ock jag ska ta vara på den så gott som möjligt. Ikväll ska jag nog kanske åka ock fiska med M, bara det inte blåser för mycket. Men det återstår att se. Nu ska jag fortsätta med mitt.
 
 
pussss.
 
 
 
 
 

LÖRDAG OCK LIVET ÄR FINT

 
 
 
 
 
Godmorgon allesammans! Det har blivit lördag ock jag har planer på att åka till skövde nu på förmiddagen. Råkade dammsuga upp min piercing förra veckan, så jag måste verkligen köpa en ny, om inte två för säkerhets skull. Sedan har jag lite andra prylar på inköpslistan som jag bara måste fixa idag.
 
Sen då? Jo det är lördag ock årets fest är här. Som jag väntat, som jag längtat. Ikväll kör vi all in!
 
 
 

FUCKING FREEEEDAG!

 
 
 
 
 
Så jävla pigg jag var idag. Vaknade strax efter fem ock kunde lika gärna stiga upp ock carpa sönder denna morgon. Nu närmar sig klockan tio ock även min tid att börja jobba. När jag smäller igen fisken i eftermiddag ock klockan har slagit kvart över sex, så får jag åka hem ock från ock med då går jag på min semester som varar i fyra veckor frammåt. Hur jävla skönt det ska bli kommer ni nog att få veta så småningom.
 
 
pusss.
 
 
 
 

LÅT MIG VARA FULL, LÅT MIG VARA DUM

 
 
 
 
Hey på er! Det var några dagar sedan.. I måndags så var det planerat att vi skulle spela golf ock sedan åka på bilbingo. När vi hade typ 2 banor kvar så kom det en skur som hette duga. Inte trodde man att det skulle balla ur så mycket ock så fort. Regnet kom ock vi avbröt vår runda, men ändå nöjda tror jag. När vi nått bilen så var det vatten överallt. Det rann liksom ur kläderna typ. Som tur var hade therese ock viktor filtar i bilen, så vi fick helt enkelt slänga av oss våra tröjor, ock snurra in oss i filtarna. Kom hem ock kände bara; nej! Fan vad trött jag blir på detta regn. Tur att jag inte haft semester när det varit såhär tråkigt dagarna i ända. Hur som helst, så skippade jag bilbingon för en kväll i soffan. Jag var ju väldigt sugen på bilbingo från början, men efter att ha stått ute i regnet så var det typ det sista man ville göra igen.
 
 
Nu är det torsdag ock jag kör kvällspasset. Känner hur nära lite frihet jag faktiskt är. Att jag börjar min semester med en 25-års fest på lördag gör mitt humör så braaaa! Fan vilken kväll jag ska ha, haha. Alla andra också förhoppningsvis.
 
 
Men nu är klockan strax halv två ock jag ska lägga på lite mascara ock sedan laga mat. Seda ska jag väl typ gå.
 
 
 

CLEO

 
 
 
 
 
Jag har fått personlig väckning på morgonen hela denna veckan. Ganska mycket lyx. Nu undrar jag om jag kommer ta mig upp imorgon bitti på egen hand? Jag gör det dessutom inte lättare för mig själv, när jag pimplar rödvin denna fredagskväll. Pang!
 
 
 

TEAMWORK

 
 
Hej på er :) Vilken vecka i superfart vi åker i. Skrev ett inlägg igår, som jag trodde att jag uppdaterat, men antagligen så hade jag inte så mycket att säga. Nu när jag startade upp datan, så låg inlägget kvar, det var en text utan innehåll typ, så inget speciellt.
 
Om ni undrar så är jag fortfarande inte frisk.. Över 2 veckor har passerat ock jag hostar vidare. Jag vet tusan inte vad det är, men jag är glad att jag inte har feber ock måste ligga hemma. Det är ju roligt att jobba över sommaren, så jag har faktiskt inte tid att sjukanmäla mig. Så är det med det.
 
På mitt jobb, så ansvarar jag över hela godisavdelningen ock alla tidningar. Men över sommaren så har jag även ansvar över all frukt ock grönt. Jag lägger ner hela min själ för att få det så bra som möjligt. Idag gjorde jag frukten för sista gången detta året. Det var lite tråkigt att gå hem idag faktiskt. Jag tycker det är riktigt kul att sköta om en sådan stor avdelning, ock det känns bra i hjärtat när man blir nöjd med det man gör också. Längtar redan tills nästa år, då jag jag får lägga ner min tid på det igen. Det blir en helt annan sak att arbeta med färskvaror, då det skiljer sig från vecka till vecka. Hur som helst, denna sommaren har gått så bra, ock vilket sammarbete vi har gjort tillsammans. Så himla roligt! Nu har jag helgen ock nästa vecka kvar sedan är det semester. Frågan är, kommer jag kunna släppa allt på coop? Har jag verkligen tid för semester? Såklart!
 
 
Nu ska jag njuta av min fredagskväll på detta vis, med musik i bakgrunden. Har längtat efter rödvin ock choklad hela veckan, så nu mår jag bra minsann.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0