Hey Hey Hey

 
 
Är nästan botad ock hoppas vakna upp till solsken ock ett sprudlande humör imorn :) Idag har jag inte gjort många knop, men insåg att det var söndag ock kände inga måsten. Så det har varit mys denna afton med massa cider i solnedgången. Riktigt fin kväll blev det!
 
 
 
 
Imornkväll ska jag ock tjejerna spela äventyrsgolf i Töreboda, sedan blir det glassmys i hamnen är det tänkt. Hoppas vädret är med oss, så kanske man kan knäppa några cider därefter, kanske lite beachvolleyboll också om vi hittar några fler som nappar. Känner på mig att det kommer bli en fin måndag ock om solen skiner på dagen också så kikar nog min syster ut hit lite tidigare för lite solhäng :) Nu ska jag natta mig själv för lite skönhetssömn som det kallas :)
 
 

muuuuuusic


 
 
 
 

 

 
 
 

live your life

 
 
 
 
Semesterns första vecka har passerat ock att den avlutas med en sjukdom på g känns inte så friskt! Mådde riktigt dåligt efter midnatt, ock känner hur kroppen värker. Skulle behöva någon som tog hand om mig nu, det är en sak som är säker! Men jag går på piller ock hoppas innerligt att jag vinner denna kampen. Ikväll skulle jag ock Therese dratt ut, men hon ska jobba ock jag sitter här ensam utan något att göra, det känns fan inte roligt.
 
Hur som, ska lägga allt fokus på att bli frisk nu, så jag har laddat upp tv-rums bordet med Alvedon, ibumetin, bisolvon, ibuprofen, vick, tigerbalsam, kaffe ock vatten. Så om ett par timmar så har nog värken i kroppen gått över varjefall...Så hoppas jag på alkoholförtäring ikväll ock ett himla röjj, bara jag hittar någon som är ledig. Ska kolla över det senare, måste vila nu!
#partysugen tjej alla helger, that's it!
 
 
 
 
 

BIL - KÄRLEK !

 
 
 
Mahaaaa, i vinter när mina avbetalningar på soffan ock på all elektronik är klart, så ska jag köpa mig en riktigt fin bil, funderar på viken, men jag har ju alltid velat äga en Mustang GT Cab :) Ock en dag ska jag äga en, det står högt upp på min ägarlista! Frågan är om det är den kommande bilen .. :) Tror fan det, om jag hittar någon som matchar mina önskningar.. Finns ett par nu, men de lär ju gå innan vintern... Men här har ni asen som jag vill ha ! En Cab ska det vara har jag tänkt !
 
 
 
Ford Mustang GT Cab
 
Ford Mustang V8 Aut Cab 300 hk Lågmilare
 
 
 

BAAAM!

 
 
Alla är på bråvalla, alla utom jag... :( Ångrar att jag inte skippade alla planer ock åkte med istället!
Hur som, här sitter jag, längtar efter lite sällskap. Så på lördag blir det fest igen med min fina syster varjefall :) Taggar med lite braa musik, jag har ju ändåå semester (y)
 
 
 


 
 
 
 

YOLO

 
 
Jag skojjar inte när jag säger världens finaste midsommar!
Kunde inte fått mig en bättre helg. I fredags var det fest här hemma, det började prydligt med midsommarmat ock jordgubbstårtor, ock ju fortare klockan rullade, ju mer folk hittade hit ock desto galnare blev det! Hellyckad kväll som avslutades vid halv fem på morgonen :)
 
På midsommardagen så vaknade jag, Therese ock Martina upp alla tre i min säng, efter bara ett få antal timmars sömn, tre timmar för att vara exakt. Vi började med frukost ock därefter lite soffhäng ock sedan var det dags att fixa ordning sig igen. Vid fyra så for vi ut mot halna där persson hade förberett platser för säkert 100 pers! Riktigt kul kväll ock när klockan passerade halv elva, så tog vi oss till olstorp ock dansade natten lång. När alla hade lämnat olstorp med bussar, bilar, limos ock allt vad det var, så stod jag kvar själv med två kompisar. Gav bort min plats hem för att jag inte kunde lämna mina kompisar kvar där utan att veta om de skulle ta sig hem eller inte. Jag ville veta att de kom hem säkert. Så vi slirade runt på parkeringen ock träffade lite sköna folk som skulle bo där över natten i sina hippie-bussar. Varjefall ibland är det bra att vara konsum-maliin då kontakter tar dig hem. När Leif-Åkes buss hade kört hem alla, så åkte han tillbaka till olstorp ock hämtade oss tre kvarlämnade. Så himla snällt!
 
Så känslan av att vi kom, vi såg, vi segrade! Shockar upp Martina o Therese när vi tre knackar på dörren... Jaa en jävligt händelserik kväll! Jag skulle gjort likadant alla gånger, att offra mig själv för en vän! Det är så jag bygger min framtid. Hur som, denna afton trängdes vi fyra stycken i min säng. Så att jag bara sov två timmar denna natten har sina anledningar...
 
Så var det söndag ock jag var ganska död efter fem timmars sömn på två nätter. Men sedan på eftermiddagen så pratade jag med mark ock vi bestämde oss att förtära alkohol även denna kvällen. Så runt nio eller strax efter så kom Christopher ock Mark hit ock vi kallar det återställare... Sedan ringde jag Therese ock sa att hon skulle åka hit efter jobbet, ock så hon gjorde. Sedan kom även Sanna hit :) Det blev en riktigt sköööön söndag, kanske bästa på detta året. Ock att vakna på måndagen var svettigt, alkoholen hade övertagit min kropp hela helgen, ock nu är det nya tag, semester ock hela köret som gäller!  Kan spinna vidare ett bra tag på denna storyn, men inser att ni snart zappar vidare... Måndagen gick ock vid halv nio så körde jag hem grabbarna :) Mycket bra avslut på en mycket bra helg!
 
 
 

nya mobilskydd

 
 

 
 
 

Forget the haters cause somebody loves ya

 
 
 
 
 
 

när du skriker ut mitt namn

 
 
Superdag ändåå! Började morgonen med en rada paradise hotel-avsnitt sedan var det dags att färga håret :) Känns alltid lika bra efter! Därefter kom postbilen med tre paket till mig, innehållande ett skärmskydd med spegeleffekt, ett silver-glittrigt skal ock en mobilskydds-läder-plånbok med kortfack, perfekt för helgerna ! Skulle även blivit ett flipcase, men de var tyvärr slut, men jag hinner ju inte använda tre samtidigt, så dessa två skal blir perfekta för mig :)
 
 
Ock nu fick jag just ett galet bra besked av mathilda, denna känslan har varit så efterlängtad, äntligen!!! ♥
Kommer somna galet braa inatt =)
 
 Åååh denna låten... Har gått o sjungit på denna hela kvällen på jobbet, så himla sköööön!
 
 
 
 

men alltså!?

Jag har fan rätt att vara rädd när jag går hem från jobbet på kvällarna !!!
 
 
 
 
 
 
 

Fast i hjulet

 
 
Helgerna bara springer iväg, jag hinner knappt städa efter den ena helgen innan nästa anländer, så nu städar jag för två helger sedan med andra ord :) Midsommar rullar in i mig, ock känslorna om en fin midsommar finns här :)
 
 
Denna helgen var det jobb på schemat, men en kan alltid roa sig efter, time does'nt matter ! Så i lördags efter jobbet vid 22.30 så drog jag till Kjellberg där det stod till med förfest, fest ock efterfest på en o samma plats, ock tillslut när vi såg vad klockan var så tog vi våra cyklar ock åkte hem till mig, snackade en del, åt dumle ock drack citronvatten. Klockan passerade 04.30, ock vi intog sängarna :) När jag, Therese ock Sara vaknade på söndagen som vi även gick o la oss på, så var det för min del bara att sminka mig, sedan drog vi ock hämtade var sin pizza ock därefter så var kvällen på coop min igen. Alltså skööööna kommentarer gör fan allt!
 
Kan inte fatta att jag ska kunna ha hand om frukten när Mattias går på semester, det känns riktigt svårt ock jag har inte haft tid att vara med någon gång när han får frukt på måndag, onsdag ock fredagar... Men idag när jag insåg att jag bara har tre jobbardagar kvar innan jag har fyra veckors ledigt, så slog det mig att jag bara måste  bort o kolla läget, så en timma spenderades där imorse. Hoppas det räcker till för att jag ska fixa fyra veckor med fruktleveranser, utan att någon annan som kan det är där... Puuuuuh kommer nog få ta en hel del skit, när frukten går från perfekt till underbart underläge... FOKUS ! Aja, det ska bli kul ändåå :)
 
 
Sedan drog jag till Skövde ock haffa en ny mobil, SAMSUNG GALAXY S4, OHJAA!
 
 
 
 
 
Fick även med mig det på min checklista: Mixer/Blender, Mascara, Foundation, Ögonskugga, BUS ock Sunoil :) Mycket fin dag med andra ord ! MIna promenadskor låg även i bredlådan idag, ock de satt där de skulle (y) Nu ska jag ta tag i städningen igen! :)
 
 
 

are you, loving the pain, loving the pain ?

 
 
Jag ska aldrig mer ta mer än max två shottar tequila på samma kväll, jag tycker alldeles för bra om människor då, ock hamnar tillslut i en dålig sits...
 
Bu o bää. Klickade precis hem ett par gympadojjor, eftersom att jag inte ha några. Dessutom kan det alltid vara bra att ha ett par ifall man får för sig att gå ut o gå dessa fina sommarkvällar! Tycker dem är riktigt läckra! :)
 
 
 
 
 
Choklad ock kaffe botar mycket av ensamheten!
 
 

GRATTIS TILL LINE!

 
Idag fyller vår skööna vän LINE STIEN 22 bast! Ock att hon kommer hem om sisådär en två månader, det kan man kalla lycka! För fanny banny vad jag saknar den tjejen! Så STORT GRATTIS till dig! Dina 2 år i USA lider mot sitt slut, baaaam känner jag lite där dååe :)
 
 
 
Annars då ? jo, Ibland vill man ju bara spola tillbaka tiden ock göra om o göra rätt... Så känner jag lite nu, ock den känslan är fan inte braa :(! Men tyvärr så kan jag inte återgöra... Får ligga här med ånger i ryggraden istället...
 
Om min helg då, så var den riktigt fin, orkar inte gå in på detaljer eftersom jag festade galet både fredag ock lördag (y) Gjorde dock ett snedsteg båda dagarna, men man kan ju inte vara perfekt! Nu har jag lärt mig en till läxa i livet... Förövrigt så hade jag sjukt kul med fint sällskap! :)
 
Ny vecka ock nya tag känner jag lite nu.. Började denna dagen med att försova mig, damn o börja jobba på morgonen, det är jag fan inte braa på.. Men jag kom dit en kvart försent bara, så det gjorde inte alltför mycket!
Nu ska jag försöka fokusera på denna veckan. Ledig onsdag ock torsdag nu ock jobbar sedan fredag, lördag ock söndag! Bra schema ändåå!
 
Sängen, kaffe ock lite candycrush är det jag planerar för denna afton :)
 
 
 

5 JUNI

 
 
Heeeej :) Glad tjej här, snart ledig helg :D Den börjar falla på plats, ock att Sara äntligen är hemma gör det så mycket bättre! Ska bli galet kul att träffa henne på lördag :) Men om jag nu ska dra näven ut brödrosten, så är det snart jag som måste fixa ordning detta ansikte med lite smink för en kväll på coop!
 
Annars då, joo ibland blir jag så less på mig själv, när jag inte tänker innan jag öppnar munnen! Saken är att det låter rätt till en början, men jag använder alltid fel ord ock med eftertanke så låter allt så himla fel, även om det faktiskt är rätt, men man ska ju säga dessa saker till rätt människor som vet ens talesätt...
Igår sa jag till en kund som köpte en förpackning med blöjjor "Hoppas att blöjjan suger bra".. Ock det som gjorde att jag sa något så olämpligt mitt i en matbutik var att hon inte skulle sätta detta paket på ett barn utan faktiskt lägga i en båt för att suga upp vatten från golvet, så därför så lät det bra.... Till en början varjefall! Men hennes reaktion ock pinsamma tystnad fick mig förstå att hon skulle bryta ut i skratt, så jag tog skrattet för ock avslutade med; eller jaa..... öhm ah. Ha en bra dag liksom
 
 
 
Åååh älskar denna låten!
 
 
 
 

damn!

 
 
 
 
 

1 JUNI

 
 
Där var lördagen också gjord. Fan vad fort helgerna går, eller snarare springer iväg. Men det är ju bara underbart, det betyder ju inget annat än att imorn är det sista jobbarkvällen för denna helgen! Nästa helg ska jag ha sååååå kul på min lediga tid :) BAAAAAAM
 
 
 
 
 
#strike a pose
 
 
 

BAAAAAAM

 
 
 
Alltså booooyaaah, vilken underbart bra dag det var i torsdags :) Det började med ett kort pass på coop mellan 10-15, sedan stressade jag hem i vanlig ordning ock började tänka party! Fixade ordning mig ock satte feeling på kvällen med hög musik, ock vid sex så kom min fina vän, Martina ♥ hit ! Hon hade gjort sin sista dag på första terminen, ock det skulle ju såklart firas :) Så vi hängde ute i trädgården, drack vin, spelade spel, pratade ock lyssnade på musik ock hade allmänt jävla kul! Sedan den sista timmen traskade vi in, höjde musiken ännu mer ock dansade loss som tusan :) Sedan tog vi tåget till Skövde ock Bogrens :) Stötte även på christopher ock mark ock deras kompisar ock hängde med dem hela kvällen :) Ock på torsdagar så går det ju inga bussar hem på natten, så vi fick tigga plats hon crille, som väntade sig martina ock mig, men fick även christopher ock mark på köpet, haha :) Trängde ihop oss i crilles soffa, för att få sova några timmar ock tog sedan bussen vid 7.50 hem till Töreboda :) Sjukt snällt att vi fick sova där!
 
Bussen var i Töreboda vid nio ock jag bokstavligt talat sprang hem ock bytte byxor ock mötte sedan upp Mathilda på hembageriet för frukost ock sedan traskade vi mot kanalen ock satte oss på en bänk ock pratade, riktigt mysigt i solen :) Kom hem, lagade mat ock drog sedan ock jobbade igårkväll mellan 15-22.15. Idag är jag trött, eftersom att vi inte sov många timmar mellan torsdag ock fredagen, men jag tar hellre nöjje med favoriterna än sömn med mig själv :) that's it!
 
 
Äntligen lördag säger jag åt er andra idag då, jag är inne på jobbarhelgen ock det flyter på, har ingen ångest eller nånting för att jobba denna helgen, då jag hade jävligt kul förra helgen ock även denna veckan med torsdagsutgång ock fina vänner :) Så nu betar jag av den ock ser fram emot nästa helg istället :) mums!
 
 
Bjuder som vanligt på min insta-pic med en bild från i torsdags prydande av Malin, Sanna, Mark ock Martina :)
 
 
 
 

RSS 2.0