friday

 
 
 
 
 
Det gick väldigt bra idag i skövde, hittade ett nytt bilbatterie som nu sitter i min bil, så nu rullar den ännu. Var dock ganska surt när bilbatteriet kostade det dubbla mot vad jag räknat med, men ska man äga en bil så ska man ...!
Köpte även hyllplan, väggskivor, skruv ock vinkeljärn, så nu har jag allting som behövs till min framtida skohylla till lägenheten. Rätt gött att redan fixa sådana saker som man vet att man garanti ska ha! Mindre skönt att det är så himla lätt att rensa kontot!
Denna fredagkväll ska jag bara ta det lugnt, som jag skrev tidigare. Knäppa några kalla ock njuta av min "Rocky road"-glass som är så galet god just nu! Sedan blir det en film ock därefter sängen, så jag är pigg imorn när jag ska upp tidigt för att gå på möbelmässan i tibro :))
 
 
 
 
 

När man släpper tårar för någon man saknar...

 
 
 
Jaa, då är det bara bita ihop ock påminna sig om att man har så många fler som man kan umgås med..Tack o lov för fina vänner!
Ska in till skövde idag igen... Måste köpa nytt bilbatterie... suck! Sedan ska jag kolla på väggfärg.. Kan ju meddela alla att jag nu bestämt mig ock jag kommer att flytta, det är på tiden att börja sitt liv som ensamstående, om man sedan ska utvecklas till tvåsamstående :) Men först måste det samlas ihop lite pengar ... panta mera!
 
 
Varför lägga upp 6 likadana bilder...? Jo så ni inte glömmer bort mig såklart...
Extra glad att jag har ledig helg :) Så ska köpa massa öl till ikväll ock ha fredagsmys på min nivå.
Imorn ska jag på möbelmässa ock sedan blir det hemmafest med varjefall Marie ock Martina, så hoppas vi att Jorunn också kan komma :)
 
 
 
 
 

gotta love shopping

 
 
 
 
 
 
Blev en riktigt lyckad dag i skövde igår. Hade ju inte planerat att shoppa någonting, eftersom jag dagen innan bland annat fick hem mina gula älskade "spikes" så jag tyckte jag skötte mig riktigt bra när jag bara kom hem med ett linne, en blus, underkläder, en rouge, en cake eyeliner, en ögonskugga, ett par vinare ock en resväska. Men så köpte jag faktiskt med mig tapeter till en fondvägg. Även om jag inte ska flytta nu, så var jag rädd att tapeten som jag så gärna velat ha väldigt länge skulle ta slut, så jag köpte med mig tapeter + det speciellla vävlimmet som man ska ha till non-woven-tapeter. Snacka om att jag är sugen på att flytta nu :) Dessutom fixade jag en ny startmotor till min syster ock Martinas present är nu "complete" igen :)
 
 
 
 
 
 
 
 

morgonstund

 
 
Godmorgon på er :) Jag har sovit riktigt gott inatt, så vaknade automatisk vid nio ock började fixa mig, så nu är jag klar ock sitter här ock käkar frukost :) Ska in till skövde nu på förmiddagen ock byta ett fat sedan ska jag kika på lite tapeter, men det blir en snabbrunda idag, jobbar juh ikväll, ock man vill ju inte slösa bort all sin lediga tid. Men jag ska faktiskt bege mig nu, så jag kommer hem så fort som möjligt :)
 
 
 

17:47

 
 
Fina lediga måndag!:)
Mamma ringde vid 09.45 ock sa att de skulle in till skövde för att göran skulle fixa något med några tuber. Så då föreslog mamma att vi skulle ta vägen förbi chilli ock provsitta en soffa som jag kollat på på deras hemsida, ock en sådan sak tackar man ju inte nej till. Soffan hade dessvärre inte kommit in på lager, så istället blev det 3 nya saker till lägenheten :) Kan ta bild på det nästa gång jag åker dit, för jag är verkligen nöjd med dagens shopping. Jättefina saker :) Tog även en tur ock kikade på lite tapeter också, men det shoppar jag inte än :)
 
Sedan åkte jag med dem in till töreboda, ock Therese kom även dit. Efter att vi ätit mat, så helt plötsligt så plingade det på dörren ock där stod Belinda, Felicia ock Vilmer. Så medans Belinda skulle uträtta lite ärenden så tog vi hand om Felicia ock Vilmer :) Älskar småbarn tusen gånger om!
Hur som helst, klockan tickade iväg, ock det blev dags för mamma att gå o jobba, så jag tog mitt pick o pack, hämtade ett paket ock for sedan hem. Så nu har jag landat på hemmaplan ock kvällen är ung :)
 
Nu ska jag duka upp för lite räkmys ock det blir nog även så att jag häller upp ett glas vitt. Allt för att njuta till fullo :)
Hoppas ni har en lika fin dag som jag :)
 
 
 

feeling better

 
 
Har vart vaken nästan hela natten, men sov ganska mycket igår till o från, så tror inte det gör något. Dessutom gav det mig chansen att ta all medicin på natten också, så nu känner jag mig skapligt pigg. Så ikväll blir det jobb igen :)
Nu har jag precis duschat ock sitter med hårinpackning i förtillfället. Så ska nog fixa ordning lite frukost nu ock en stor kopp te undertiden :) Tänkte bara säga att jag inte är döende :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

glädjerus

 
 
 
I förrgår när jag ändå var hos mamma (ock låg halvt utslagen i soffan) Så gick jag ner ock tog en ordentlig kik på lägenheten under, ock nu är jag väldigt sugen på den. En fyra är vad jag behöver, minst sagt för att få plats med alla mina saker. Älskar att jag får renovera den ock fixa den till min helt egna dröm, även om min dröm om en walk-in-closet inte kommer att slå in i denna lägenhet, så ska man aldrig sluta drömma. Drömmar är bra att ha, man måste alltid veta att drömmar är till att kämpa för. Men alla drömmar slår inte in. Min dröm är ju en takvåning i göteborg eller stockholm, men det är sånna där drömmar som är alldeles för dyra för att göra till verklighet just nu. Så jag fortsätter drömma. Jag tror denna lägenhet kan bli riktigt fin för mig! Sitter ock kollar runt på möbler ock priser nu, så man ser lite hur mycket man måste spara. Jag måste ju köpa alla möbler, jag menar, jag har ju inte ens en säng än ....
 
.... Känns väldigt roligt att börja på nytt ock själv för den delen också! Men det blir nog inte detta året varjefall, eftersom jag ska renovera hela lägenheten. Golv, väggar o tak är prio ett! Om det nu blir så att det blir jag som får hyra den ....
 
 
 
 
 
 

extremt sjuk lider till sömnlösa nätter

 
 
 
Började i måndagskväll när jag ock sara jobbade ock det ligger fortfarande i. Var ju förkyld hela förra veckan, så vet inte om det kan har varit något från det...
 
I onsdags morse runt fem så kom det bara blod ur munnen på mig. Men kunde ju inte göra något vid den tiden. Sen tänkte jag att när jag bli riktigt sjuk ock får ont i halsen så brukar jag spotta blod, men doktorn kan aldrig se vad som är fel, så det är sällan jag får något recept på penicillin, vilket fick mig att gråta, med tanken av att jag måste lida denna smärta tills det går över av sig själv.
Hur som helst, kröp ner i sängen igen, sen vid nio när jag gick upp, så var det läskigt mycket blod i munnen, till o med jag blev rädd, så jag ringde till mamma o bara grät, hade ju så ont i halsen att jag inte kunde prata, dessutom fick jag ingen luft eftersom att halsen var full med blod. Så hon förstod hur dåligt jag mådde, ock kom o hämtade mig ock följde med mig till vårdcentralen. Stod o grät bredvid mamma som ett litet barn, så hon fick sköta samtalen eftersom jag inte fick fram några ord. Så efter någon timme därinne, så fick vi äntligen fram recept på penicillin ock bara att veta att recept fanns på apoteket att hämta, fick mig att tycka lite mindre synd om mig själv. Nu kanske infektionerna i kroppen försvinner, febern kanske går ner, blodet från halsen kanske försvinner, halsflussen kanske ger sig, muskelvärken kanske också bedövas, mitt illamående ska också bort, ock ryggen får gärna sluta värka, då ska vi inte tala om min nackspärr... Jag har varit matt i hela kroppen, men efter att ha käkat alla mina 6 piller ordentligt nu, så börjar jag bli människa igen. Halsen är extremt ond än, huvudvärken sitter i ock lite småfebrig, men jag repar mig, ock hoppas jag kan jobba imorn. Men idag ska jag bara vila ock ta igen all missad sömn från veckan, eftersom jag sprungit upp stup i kvarten av antingen kallsvettningar, frysningar eller annat ting....
 
 
 
 

Jävligt nöjd tjej här!

 
 
Fan vilken lyckad helg jag haft, umgåtts med fina människor hela helgen. Festen ock utgången igår var riktigt jävla nice! Kunde inte blivit en bättre kväll! Idag har jag bara legat i sängen framför massa filmer ock bara chillat, sedan vid halv sju så blev det en promenad med Marie & Hanna. Riktigt trevligt, ock nu ska jag på riktigt satsa på att leva lite sundare, så jag o marie ska börja på friskis ock svettis tillsammans :) Sedan bestämde vi även på våran promenad att i vår, typ mars april blir det sälen igen. Så ni i gänget som läser detta, börja spara pengar, för its on!
 
 
Nu ska jag återgå till partaj, bara min bror kan komma snart :)
 
 
 
 
 

new music :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, denna sista låten behöver man lyssna på några gånger för att tycka är sköööön..!
 
 
 
 
 

äntligen lördag + skön låt

 
 
Ska börja denna dag med kalas i fulla lass för min lillebror som fyllde 19 i tisdags :)
Sedan lagom när kalaset är slut ock jag har pallrat mig hem, så kommer martina hit ock vi ska förbereda litegranna inför ikväll, fixa oss tillsammans, laga mat ock ah invänta kvällen med andra ord :)
 
Så är ni partysugna :D ?
 
 
 
 
 
 

detta skulle uppdaterats igårkväll..!

 
 

Idag ska jag komma i säng i tid... Det var min kommentar till fredrik i förmiddags. Nu är klockan halv två ock jag är fortfarande inte i säng....Ska upp vid sex imorn bitti, senast!
 
Hur som helst, sova kan jag ju som sagt göra en annan dag :)
Spenderade hela denna dagen åt shopping i skövde med mina syskon ock marie :) Fick med mig en hel del hem, ock jag är extremt nöjd över allting! När jag kom hem, så drog jag igång med städningen, sedan efter nio någongång gav jag upp ock bestämde mig för att göra det sista imorn.
Så jag avslutade denna fredag med en kall singha ock bara njöt. Ock det bästa av allt, helgen har bara börjat...:)
 
Här nedan ser ni dagens shopping ock lite från tidigare i veckan som jag inte hunnit visa än :)
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag ock lycklig tjej här!

 
 

Ska in till skövde idag med min bror ock gå på stan, så är redan uppe. Behöver köpa lite sånt där vardagssmink, så lika bra att ta det nu när jag ändå är ledig ock har tid :) Ska när som börja fixa mig, men tänkte ge er en liten up-date bara :) Min förkylning börjar även ge sig, tack ock lov!
 
Igår när jag kom hem från jobbet, så hade Fredrik fixat ordning kräftor ock baguetter som vi åt tillsammans när jag kom hem runt elva, så himla nice! Sedan blev det en film innan jag slocknade runt halv två nångång. Fan vad jag måste börja prioritera sömn, sover ju fan inget mot vad jag borde.
 
Nepp nu tickar klockan iväg, dags att fixa ordning sig :)
 
 
 

I really do LOVE my new shoes!

 
 
 
 
 

hall of fame

 
 
Underbart att börja morgonen med en dusch :)
 
Avundsjuk på alla som åker utomlands nu, som Mathilda till exempelt som drog till kreta igår..Sedan kom mamma ock göran hem efter att ha varit i Turkiet i två veckor, ock fyfan vad bruna de var. Gjorde ju inte saken bättre när de var klädda i vitt. Usch vad avundsjuk jag är på dem. Var varjefall iväg ock köpte en bukett ock respektive favoritgodis aka nötter som en liten välkomstpresent som stod ock väntade på de hemma på deras bord :) Ibland får man vara lite extra snäll ock visa att man bryr sig! Min bror skulle också behöva en bukett nu när hanna åkt iväg. Han stod ock grät igår när jag kom hem från jobbet, ock då började jag ju också ock gråta... Vet ju exakt hur det känns :(
En får försöka tänka positivt bara ock blicka frammåt, även om det är svårt!
 
Nu jobbar jag bara ikväll sen är det ledigt, sådär göttans lyx :)
 
 
Nu ska jag försöka städa av lite så jag slipper göra allting imorn :)
 
 
 
 
 

inväntar min lediga helg ock utgång med de bästa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

godmorgon

 
 
Har vart klar i en timma ock ska inte åka förrän om en timma. Älskar att gå upp ock vara klar i tid ock slippa stressa. Har dock inte sovit mer än 3 timmar inatt. Jobbade igår kväll ock gick som vanligt på överenergi, så gick inte ock la mig förrän efter två nångång, ock klockan ringde som vanligt klockan 05.00. Kommer vara trött ikväll antagligen.
 
Hur som helst, dör inte för det :) Sitter här ock gnager ihop en spellista inför helgen, då det är ledighet så det bara skriker om det ock självklart partayyyyy ock utgång för min del !!
Men nu ska jag fortsätta med mina stuffs, men uppdaterar ikväll med lite musik vettja :)
 
Shiit vad man ser tråkig ut när man jobbar, stackars kunderna ....
 
 
 
 
 
 

Jobbvecka på ingång

 
 
Personalmötet igår gick jättebra. Känner mig riktigt taggad på att åka ock jobba idag ock denna helgen.
 
Igår var ju jag ock Therese hos mamma ock hade tacos- ock filmmys. Kunde inte avslutat dagen bättre! Sedan kollade vi in lägenheten under mamma hur det såg ut där. Frågan är, får jag plats med alla mina saker ock ska man flytta .... ?? Hur som helst, har ju några månader på mig att fundera.... Tror jag !?!
Började denna morgon med att plocka bort alla äpplen från deras trädgård, kan varit tusentals... Sedan klippte jag gräset åt dem.
 
Nu ska jag laga ock käka mat ock sedan är det dags att åka :)
 
Trevlig helg allesammans !
 
 
 
 
 
 
 

why start a fire

 
 
 
 
Kan vara det vidrigaste någonsin....!....
Usch vad jag avskyr snabbmat, mår fruktansvärt illa av det, ock kan inte ens få i mig en sådan liten rätt!
 
Tur att jag ock Therese ska ha myskväll i mamma ock görans lägenhet ikväll, där vi ska fixa tacos ock så vidare :)
Men först är det personalmöte på ingång klockan 16.
 
 
 




plus minus noll

 
 
Godmorgon mina vänner :) Hoppas ni sovit gott! Det har jag gjort, första gången denna veckan som jag inte drömt mardrömmar hela natten. Så himla skönt ock sova ordentligt!
 
Började min morgon med en liten promenad, men kan ju inte säga att jag är redig när jag jämnar ut det med choklad veckan lång. Jag är kass ...! Men igår kunde jag inte låta bli eftersom vi fått en ny marabou-smak på jobbet, crunchy corn heter den ock den är guld i smaken. Sedan hade fredrik besök av ida ock hanna som självklart hade bakat en alldeles för god kaka, som stod på köksbordet när jag kom hem från jobbet igår, så tog en liten bit av den också. Den slog nog ut alla sorters kladdkakor!!
 
Hursomhelst, nu har jag precis duschat ock tänkte dra igång ock städa i min hylla ock försöka få in alla mina nya produkter som jag köpte häromdagen :) Men först blir det frukost :)
 
 
 
 
 

new music

 
 
 
 
 
 
 
 
 

kalla det vad ni vill

 
 
 
 
 
 
 
Riktigt zombie-trött idag. Vaknade först av fyra sms med missade samtal från konsum, råkade glömma telefonen i mina byxor igår, så for raka vägen in mot töreboda, väl hemma igen kröp jag till sängs igen utan mening att somna om, men så jag gjorde. Sedan vaknade jag igen av att min syster skickade sms angående en packningslista, så jag svarar på det men somnar även om en tredje gång. Nästa gång jag vaknar är åter av ännu ett sms där det står att jag ha ett paket att hämta... Nu är klockan tolv, men jag kryper ner en fjärde gång framför svenska hollywood-fruar ock somnar såklart. Klockan halv två vaknade jag nästa gång, denna gång utan något pippande sms i bakfickan, men tur var väl det att jag vaknade för jag var ju tvungen att börja fixa mig, eftersom det blir jobb ikväll :) Men efter denna "hektiska" morgon så nu är jag nu klar :)
 
 
 
 
 
 

Dagens shopping

 
 
Lite över 2000 kronor fattigare, men ack så mycket lyckligare :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade min favorit-parfym, Mariah Carey's signaturdoft. Köpte min när den kom ut ock det var väl säkert en tre fyra år sedan om inte mer..? När den sedan var slut så letade jag som en tok efter den runt om i hela världen kan man väl säga. Men den fanns inte... Det var en av alla de parfymerna som bara finns ett år ock sedan slutar de produceras. Men nu hittade jag den, som kanske kan vara den sista, vad vet jag.... #Världens lyckligaste just nu, sedan fick det bli en ny Britney Spears Curious som också luktar extremt gott, även denna har jag hemma sedan innan, men lika så är den en av favoriterna som också är slut, men nu har jag dem igen! Gladare får man leta efter :D
 
 
 
 
 
 

det känns som att jag ska sprängas

 
 
 
Fredrik ock Lisa har bakat kladdkaka ikväll, ock om det bjuds så tackar man ju inte nej till en bit när man är fast i en person som mig ..! 
 
Annars så har jag jobbat idag, sedan åkte jag ock vattnade både inomhus ock i växthuset hos mamma ock göran. Jag plockade även av deras tomater ock gurkor ock passade på att nypa ett äpple ock några plommon ur deras trädgård när jag ändå var där. Är inte alls förtjust i äpplen som man köper i butik (pink lady is an option), men älskar äpplen som växer på trädena :) Så nu har jag ätit ett årets första trädäpple :)
 
Hur som helst, när jag var hemma runt halv sju, så gick jag mot min standard ock startade datan, men kände att jag mer eller mindre nickade till ett par gånger, så bestämde mig för att krypa ner under täcket ock vila en liten stund... Låg däckad i tre timmar, så nu är jag ju sådär lagom pigg igen.
 
Hämtade även ut ett paket i töreboda, men innehållet i den lådan får ni i nästa inlägg :)
 
 
 

10:35

 
 
Godmorgon :) Jag avslutade förra veckan med räkmys ock ett glas vitt i min ensamhet. Men det var riktigt gött! Nu är det ny veckan ock nya tag. Är ju ledig idag också :) Så ska börja dagen med att käka frukost, så jag inte glömmer av det, sedan vet jag inte vad jag ska göra.. Blir väl någon film ock sedan någon film ock sedan någon annan film... Så roligt är mitt liv nu när alla återgått till sin vardag igen !
 
 
 
 
 
 

The lucky one

 
 
Har precis sett på "the lucky one". Kan nog vara det sorgligaste filmen jag sett! Grät i stort sett halva filmen, tårarna bara rann. Skulle ju sett den en annan dag, men jag bytte ut den då mot en annan. Men nu har jag sett den ock den var riktigt bra!!
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå ut ock klippa gräset :)
 
 

September börjar perfekt minsann!

 
 
Hade en kalasbra kväll igår med martina med förfest här innan vi åkte in mot husaren :) Tack för en helt jävla perfekt kväll ♥ Idag står inte mycket på agendan, så funderar på att ligga i sängen ock glo på film hela dagen, älskar inga måsten. Då får man oftast mest gjort. Kanske städar av bland mina smycken. Var alldeles för längesen jag gjorde det nu.... Men men vi får se vart dagen landar! :)
 
 
 
Bild från igår :)
 
 
 
 
 
 

FRISYREN

 
 
 
 
 

10:01

 
 
 
På en vecka använder jag 8 olika jackor... Hur hänger det ihop eller ? :O

Har varjefall vikt in alla kläderna nu, dessutom har jag städat bland alla mina skor, liten sneak-peak nedanför :)
 
 
 
 
 
Har glömt av att äta frukost i all städning, så det är just vad jag ska göra nu :) La in lite bilder från mobilen ock hade en bild på håret bakifrån ock en bild på längden jag kapade som ni kan få sålänge :p Är jag inte snäller..!
 
 
 
 
 
 

Jag kunde inte låta bli att klicka hem dessa!

 
 
 
 
 
 
 

godmorgon + min fredags-shopping

 
 
Äntligen lördag :) Har precis dragit igång musiken på högsta volym! Min lediga morgonstandard!
Ska städa mitt rum nu på morgonen. Det är alldeles för stökigt just nu... Kläder på hela golvet, godispåsar på hela golvet... Så stökar jag till det!
 
Ikväll blir det party med martina, ock vi slutar på husaren! Ska bli riktigt kul :) Så ikväll kommer det nog in en bild på mitt nyklippta hår också, eftersom jag ändå ska fixa det, så stay tuned ni som är nyfikna på resultatet :)
 
 
Hämtade ut ett paket igår också innehållande detta :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0