24 minuter senare ...



Maten är klar, ock det tog 20 minuter för lång tid ? Dock smakade det så bra, så jag slapp konsekvenserna ... Har nyss sett dagens avsnitt på modelljakten. Såååå braaaaa! Ock nu ska jag slå mig ner o kolla på Happy Feet innan det är dags för pengarna på bordet. Får se om jag hinner uppdatera mer sedan. Jag måste även duscha ock fixa innan jag går o lägger mig, så det kan vara det sista inlägget för denna dagen. Men jag tycker att jag uppdaterat skapligt idag ändå. Måste komma i säng i tid idag också, då jag vart uppe till tre de senaste nätterna. Så hoppas jag att ni haft en fin dag, så återkommer jag imorn igen :)



Pryder inlägget med en bild på min tatuering som jag gjorde i Turkiet.
Jag har ju inte visat den i denna bloggen än, så det får duga :)
Jag är så fruktansvärt nöjd över denna. Tycker den stämmer in ganska bra på mig.
Jag är verkligen en livsnjutare som lever för varje dag.
Jag är inte den som tänker på äldre dar.
Man lever ju bara en gång *
Att sätta denna texten på denna platsen är ett av bästa besluten i mitt liv än så länge !




 

 

därav texten i header'n

 


ständigt tjat




Pappa tjatar, klockan är snart sex ock då är det tydligen försent o äta mat (?) Så ah jag har fyra minuter på mig o fixa ordning spagetti o köttfärssås. Ett lycka till kan behövas i all nöd. Hur ska det gå ???





coffee



Sitter med en kopp kaffe i vanlig ordning. Gjorde 8 koppar så termosen står bredvid redo att fylla på koppen :) MUMS!







Idag ska jag försöka se över vad jag ska ha på mig till helgen. Alltid lika svårt. Man köper nya kläder, men när man väl ska använda det, så har man inget som passar till det. Åååh någon mer än jag som känner såhär. Sen tycker jag andra är så stilrena när de kommer med kanske ett par svarta stuprör ock ett enkelt vitt linne till, men när jag tar på mig det, så ser det alldeles för enkelt ut på mig. Jag är ju den som alltid är "för mycket". Ock så även med kläder, jag ska ha det värsta. Det ska helst glittra så mycket som möjligt, då kan jag vara nöjd !


Efter mitt förra bildbomb till inlägg, så sitter jag nu ock kikar på resor, bara för att. Ock jaa, det värmer lite. Funderar över vilket land som jag ska inta nästa gång.... Men precis som en vogue-tidning, men kan aldrig få för mycket inspiration. Så jag fantiserar om kommande resa med alla mina vänner just nu :)




drömmer mig tillbaka till Turkiet





































the look ot today

 

 

 

 


pretty coooool








* inspiration *






ingenting är allt



God morgon. Efter att ha sovit mellan 03.00 - 10.30, så hoppas jag att jag är tillräckligt utvilad för att slippa somna i soffan under dagen. Jag är ledig idag med, wooow ! :D

Dags o käka lite frukost så uppdaterar jag sen igen! :)



I'm not good enough



Trött på allting, släpper en tår, jag saknar mina vänner, mitt allt.



Lyssnar på Kelly Clarkson's nya album "Stronger (Deluxe album)" Det är RIKTIGT BRA ! Annars dör jag lite granna, jag är trött på det mesta runt omkring just nu. Känns som att jag är den som får ta all skit, att jag är den som ska bättra mig, ock att ett litet fel av mig är värdelöst, medans du gör 10. Ikväll är det jobb som gäller, ock det känns fruktansvärt braaaa.



 

 

 


Dagarna rinner iväg



Heyy, ooj 2 dagar sen jag uppdaterade .... På fredagen var det jobb, ock efter att jag slutat 22.15 så åkte jag till mamma o Göran, där även Irene ock Lennart var. Fick lite mat, lite godis ock sedan ett trevligt umgänge. Närmare natten körde jag hem Irene ock Lennart ock dök pladdask ner i min säng. Det var den dagen. Igår jobbade jag också o sen vid 18.00 for jag till Mariestad ock syster. Det blev en riktigt mysig kväll med matlagning, film, godis ock en massa skratt tills bena krampade. En riktigt sköööön lördag helt enkelt. Men nu laddar vi upp inför de kommande helgerna som kommer vara lite mer galna.


Ställde klockan på 7 imorse, men när alarmet väl gick igång, så insåg jag att jag lika gärna kan somna om så efter att de fem alarmen hade gått, så stängde jag av de ock sov tills klockan 10, men eftersom det är idag man ställer tillbaka klockan så har det gått en timma ock klockan är fortfarande 10. Det låter ju helt amazing, ock jag har redan hunnit städa min garderob :))) Älskar när klockan vrids åt detta hållet ock man tjänar en timma :)

Nu ska jag fixa mig lite frukost, ock sen ska jag kika på reprisen av idol :)



Hann tyvärr inte ta någon "kvällens" igår, innan jag for till Mariestad,
men dessa kläder hade jag på mig + en blå-glittrig scarf,
men den hittade jag ingen bild på.

 

 





Dagens outfit


 

 

 

 


love me or leave me now



Sitter här på morgonkvisten o myser i mina nya rosa tröjja som jag köpte igår. Bilden gör färgen orättvis, men ni såg ju färgen i förra inlägget :) ååh, den är riktigt skööööön.







Vatusan gick jag upp såhär tidigt för dåå, när jag kunde sovit så mycket längre. Joo börjar vid två, o vaknar man senare så hinner man inte så mycket mer än att fixa sig, o då försvinner dagen så fruktansvärt snabbt ock JAG vill ju inte bli gammal i förtid pga att jag sover bort dagarna :) Käkar min alldagliga frukost nu ock ska ha en riktigt lugn o skön morgon innan jobbet :)






Shopping Skövdecity




























it will rain



Godmorgon :) Hänger framför tv:n innan det är dags att jobba mellan 15.15 - 22.15. Ska snart fixa ordning mig lite granna. Men först ska jag fota all min shopping från igår ock slänga upp bilder på det i bloggen. Kommer i nästa inlägg.

Stay tuned


 

 

 


SkövdeCity - Outfit

















a moment like this

 

 



Tog en lång sovmorgon idag, välbehövligt.
Nu sitter jag ock fixar ordning mig lite granna innan det bär av till skövdecity:)







varför prioriterade du henne först, om jag var den enda



Har läst igenom alla uppdaterade bloggar precis ock nu börjar top model :) awesome. Ska hälla upp en varm kopp kaffe nu ock sedan bara slappa softa njuta ock avsluta denna kvällen :)


Åååh vad jag längtar tills nästa helg ! <3








The look of today

 

 

 

 

 

 

 


mer eller mindre ...... trött




Ett hårt pass mellan 7-17.30. Några raka smällar på psyket av en kund ... Alltid lika kul ! Men nu är jag hemma, ock jag njuter. Så what to dooooo ? Ska käka mat nu, ock eftersom pappa har fixat mat för en gång skull, bara för att jag jobbat, så blir det snabbmat...... Blääääää o fyyyyyy o tviiiiiiii
Men jag är hungrig som en varg, måste ha mat, så jag får helt enkelt tvinga i mig ?


Min bil är hemma nu från servicen med. göööött. Väntar otappert på att räkningen ska dympa ner i bredlådan.... Hujedamig, pilutta dig



Som grädde på våfflan tänker jag spendera min morgondag i skövdecity, ock återgå till min drömvärld... Någon som har en aning om vad jag ska unna mig själv ?? Svårt hah ? jag ska utnyttja min lediga dag till shooooopping såklart :D






inga konstigheter



Har tagit en lång uppfriskande dusch på en timma. (jaa, jag duschar minst en timma varje gång) Ska jag duscha så ska jag göra det på riktigt. Nu är jag varjefal lite piggare. Efter duschen trampade jag mot köket för att ta vara på mina kockkunskanper, så nu har jag fixat käk som jag sitter o äter :) Ska smälta maten lite sen ock efter det väntar ett härligt fotbad :) Jag tycker jag tar vara på denna dagen ganska så, ganska så perfekt. :)







små pärlor till outfit

 

 




VOGUE



Jag fördriver tiden med de tre vännerna o jerry. Jaa, det är sant! Ock visst är det tråkiga inlägg, men om man kollar runt så är bloggvärlden väldigt torr i denna årstid. Jag läser 26 bloggar, ock det finns nog en av alla dom som uppdaterar som vanligt. Alla andra uppdaterar kanske 30 % mindre än en vanlig sommardag. Inte så jättekonstigt eftersom regn o rusk får en att känna sig som regnet. Man vill bara falla ner o inte tänka på att vad alla andra tycker. Från det ena till det andra, nu ska jag slå mig ner med 2 Vogue-kataloger (jag vet att dom är från juni & juli) man kan aldrig få för mycket inspiration.




I'm not ready to make nice



Ojjj vad trött jag är, men vad gör det när man är ledig !!? Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt, är att jag har precis kört in bilen till Mekonomen för service. Det kommer svida i plånboken senare idag... buuhuuuu!

Men vad ska jag göra en dag som denna dåå. Det uppenbarligen ska regna hela dagen, ock hur typiskt är det inte, när jag väl har lite ledig tid för uteaktiviteter. aaaah hjärtekrossare.

Nu ska jag spela lite wordfeud ..............


Thailand i våras, jag var blond ....

 

 


Du om någon gör mig så förvirrad



Jag är så himla förvirrad på allting just nu. Jag vill bara simma runt i min egna lilla värld, ock tro att allt är bra. Att man från den ena dagen till den tredje kan ändra uppfattning om en person 20 gånger om.. aaah nu orkar jag inte blogga, knappt jag orkar åka o jobba, men jag MÅSTE! Så inget soffhäng för mig inte denna kväll, får ta det inatt istället. Tråkig dag lider mot sitt slut, sköööönt.




 

 

 

 





du ska se att allting ordnar sig



Första passet är gjort, bara lika mycket kvar dåååå. Åååh, jag är så himla trött, helt sinnes. Men jag vågar knappt vila, för då sover jag så länge, o det leder vidare till att jag kanske inte kan somna ikväll ... :( Tufft liv !
Kan glädja mig åt att jag är ledig imorn :) :) :) :) Har dock ingenting planerat, förutom att bilen ska in på service, byta olja ock hela paketet, + fixa ljuset i instrumentpanelen. åååh pengarna rullar ut, ock jag slutar som pank. Som sagt, tufft liv!





söndagmorgonen ta kål på mig



Godmorgon, har fixat mig lite granna, ock käkar nu frukost framför tv:n. Är hur trött som helst. Jävla västtrafik ställer in tåg hur som helst 5 minuter innan avgång, vilket resulterar i att jag blir schaufför. Så inatt blev det en tur till skövde igen. Jag borde kanske bli taxi ...... ??

Har fått så dålig sömn de senaste helgerna, då jag vart schaufför, ock inte kunnat sova mer än kanske 2 timmar, då jag har haft "turen" på det att jobba söndagmorgon. Men det är bara o hålla ut fyra timmar nu på morgonen, sen blir det hem o sova innan det är dags för kvällspasset.



 

 

 


Bara genom att finnas till



En stjärna fyller 20 idag!
Stora GRATULATIONER till Madelené Lundell,
vår allas nyblivna Göteborgare :)







Lovisa joinar henne "frivilligt" till vänster

vackra vänner



Nu är det dags för mig att pallra mig i säng :) Jobbar dubbelpass imorn 7.45 - 12 ock sedan 18 - 22.15. Det blir en lång söndag, så det gäller att vara pigg för att orka hela dagen. Så nu tar jag datan, startar igång en gammal klassiker - Cant buy me love, ock därefter ska jag bläddra lite i 2 Vogue-kataloger, ock sen så hörs vi imorn :)


Natti Natti




Wanties












Inspiration

 

 

 




dagens ..

 

 

 

 

 


Ashton Kutcher



Go-kväll. Har sovit någon timme nu. sjuuuuukt trött. sitter här o allmänt irriterar mig på alla folk som skriver, nu kör vi på fb. Kan det vara så för att jag känner mig som den enda som jobbar denna helgen igen... hmmm.
Började jobba klockan sju idag, ock för första gången var det jag som skulle stå för bakningen av allt bröd, ock utan att ha en aning om hur man ens startar ugnen så måste jag säga att jag klarade det galant :) En stjärna uti kanten. Carina var bra på o förklara hur allt skulle göras som tur var :) Sedan när klockan närmade sig åtta var det dags att pallra sig fram o öppna butiken. Det började lugnt, ock senare runt elva var det extremt hektiskt tills jag slutade vid ett !


Nu ska jag slå mig ner framför " My boss's daughter" :)







IDOL




Jag o fredrik ska nu slå oss ner med varsin godispåse framför idol :)
Annars då, jo den senaste halvtimman har en vit skåpbil åkt förbi här fram o tillbaka 8 gångerna. Den ena gången blinkade de in, men då ställde sig fredrik upp i fönstret ock då bara gasade de iväg. Så nu har vi suttit här o skrämt upp varandra, försökt spekulera vadan som försigår. Men nu har vi larmat på, dags för idol nudaa:)))



Bloggen fyller en månad



Helt sjukt, jag startade denna bloggen för en månad sen, ock jag känner en klar förbättring från den förra. Tycker jag fått med skapligt många bilder. Sen är det klart, att jobbar man till o från nästan varje dag, då  tar det på ens energi, ock man har inte så mycket att säga, då har man ju bara jobbat. Ock jag anser att jag skulle tjöta död på er om jag uppdaterade varje dag efter jobbet ... Hur som helst, här kommer alla min upplagda outfits :)

 

 

bloggens första outfit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 OUTFITS, ganska bra jobbat, Maliin (y)

 

 

 





Ett stycke MUSIK till alla mina vänner




 

 

Här är 15 av alla de låtar som dunkar ut från mina högtalare just nu.

 

Enjoy

 

 

 


change clothes



Fick pallra mig upp tidigt av någon konstig anledning ... ?
Men det stannar här. Man lever bara en gång.

Här får ni dagens outfit :)












the look of today

 

 

 

 

 


22.10



Först nu kommer jag åt nätet här hemma. Klockan är 10. Jag känner mig mer eller mindre ganska trött på detta. Jag har inte så mycket makt alls under detta tak. Men väl här, så ska jag allt uppdatera lite granna :) Imorn är jag ledig (y)

Känner mig lite deppig nu, då morgonen lystes upp så fint utav solens strålar, ock en halvtimma innan jag slutade såg jag bara hur dagen blev mörkare, ock på väg hem öser regnet ner. Varför har jag alltid sån otur (?) Så några bilder ute blev det inte, men jag ska visa er i nästa inlägg hur jag såg ut idag varjefall :)







Jobbar till 15.30 :)



Ska när som helst pallra mig iväg o tjäna lite cash. $$$

Så vad tusan, jag får återkomma ikväll helt enkelt, det fattar ju ni med. Men jag har sån otur hele tin att fredrik har nätet när jag kommer hem, ock jaa, jag bor ute på landet, ock med allt berg runtomkring, så känns det som jag kommer från gammeltiden då trådlöst inte funkar här ute i det som Sara skulle kalla för boooschen ! Fuck my life lite sådär. Solen skiner varjefall, energiii. Ska försöka plåta dagens outfit när jag kommer hem ikväll :) Men mer om det dååå.





do it my way

 

 

 

 

 


one chance is all I need



Sitter här o stirrar rakt ut genom fönstret, kvällen är ung, men mycket mörkare än så här kan det inte bli. Har jobbat fyra timmar idag, ock därefter tog jag en dusch med inpackning ock hela paketet. Känner mig som en ny människa, fast jag är densamma. Ock nu känner jag av på mina knogar att vintern är påväg. Får så himla torra händer över vinterhalvåret. Började förra året, ock nu har det kommit igen. Så mina vänner i detta hus skulle vara Nivea hudcreme, den lilla blåa runda, ock atrix handkräm. Så vad gör alla ni andra ?

Själv har jag tagit ledigt för att festa den 5 November (har ju jobbat varje helg nu det senaste.) Ofta är det så att man jobbar lördag-kväll o då är den kvällen borta eller också är man ledig lördag-kväll men då kan man räkna med morgon-passet dagen efter. Så nu kände jag bara att det var dags att ta ledigt ! Så nu har jag bestämt att jag ska höjja glaset ock klackarna i taket, ock musiken ska dunka. Mina vänner, den 5/11 ses vi ! Ingen torrboll här inte.


A simple smile is all I'm looking for



high heels, high hopes



Jag måste springa ikapp tiden. Om en månad åker Sara o Jennifer till Australien, utgångsläget. Sen ska de åka runt o bara ha det hur jäkla gött som helst. JAG ÄR AVUNDSJUK ! Ock att det ska vara borta fyra månader ... ? fan vad länge. Så nu måste jag försöka hitta lite ledig tid så jag hinner träffa de innan de åker !

Har nyss kollat på "Top Model 16, ock just nu så ska jag kolla på "värsta pojkväns-akademin" ock se vad det kan vara för något :) Sen ska jag försöka komma i säng i tid. Imorn har jag en jäkligt soft dag, jobb mellan 12-16.30 :) Både sovmorgon ock hela kvällen ledig, SKÖÖÖNT !









 

 


clothes


 

 


parfume



jobbet idag gick finfint :) Väl hemma, satte jag på musik, laddade upp med ett lång fotbad, ock tog därefter en liten tupplur. Jag har ju vart så trött sen helgen, så hoppas att jag vaknar lite piggare imorn nu då !
Sedan städade jag lite igen. Idag bland alla mina parfymer. Helt sjukt, vad jag ska spara på allt. Insåg att jag sparat alla parfymlådor sen de senaste åren, ock det har ju tagit en jävla plats. Men nu ligger de i soptunnan :) Ock "kändisparfymerna" fick dekorera mitt sminkbord :) Tyckte att det blev braa faktiskt. Sen får vi se hur länge jag orkar ha det så :)


 

 

 


I'm so through with that



Som en vandrande zombie ... Har kollat på film idag efter jobbet ock bara tagit det lugnt. Om fem minuter börjar pengarna på bordet, som jag ska se. Ock ah jag har inte så mycket att säga, är helt slut just nu . Borde ha sovit middag, men klockan rann iväg, ock nu sitter jag här, när det börjar på tv. Typiskt mig ! Återkommer imornkväll. För börjar vid sju imorn, så jag åker runt halv sju. Inte mycket sömn inatt heller alltså! haha seee ya




 

 


bring it on



Sitter nersjönken i soffan framför bring it on :) En kvälls planer kan ändras ganska snabbt, tur jag inte hann knäppa första cidern. För ikväll är jag schaufför igen, fast denna gången åt bland annat Sara, Olivia o Malin som jag vet ! Det duger för mig :) Kör på denna blusen :)




I röda jeans

 

 

 

 


15.24

Hej där, har jobbat ett kort pass nu på dagen, O efter det har jag inrett mina nya hyllor med blommor som jag köpte igår + några ljuslyktor :) ååh vad nöjd jag blev :) Nu ska jag bara köpa några fina vinflaskor har jag tänkt o ställa i vinstället också :)






Ikväll förväntar jag mig en lugn kväll i soffan med några cider som jag köpte med hem igår, det ska bli fruktansvärt gott :) Jobbar ju imorn bitti, så jag har inte så mycket annat val, än att vara hemma. Men det ska faktiskt bli skönt o ha en vit helg :)



MODEKUNGEN



I paketet fanns ett par nya skor som jag beställde från Modekungen :)
Jag är helt såld !


 

 

 

 

 


Ordning ock reda



Igår hann inte jag blogga mer på kvällen, som ni märkte, jag fick ställa upp som schaufför, så var borta mellan elva ock två på natten, så efter det var det bara o krypa i säng då jag skulle jobba idag. Men det jag skulle visa er var att igår då innan idol o allt började så städade jag bland mina smycken, så nu är det så fint där igen, så jag tror jag dör :D Nu ska jag kolla reprisen av eftersnacket på idol ! :)



 

 


This day ..



Idag har jag hämtat ut ett paket, städat i mitt rum, duschat ock bara tagit det lugnt. Nu väntar jag på att idol ska  börja, ock att den andra famiiljen ska komma så vi kan fixa hemmagjord pizza :) Ska visa er bild på det som fanns i paketet snart :) Men nu kom familjen, så nu ska jag baka pizza :D



Fridays outfit

 

 

 

 

 


hej alla söta



"Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma"


En riktigt lång sovmorgon till halv tolv var precis vad jag behövde idag! Ock på det så är jag även ledig, hur skööööönt som helst :) Har börjat morgonen med att betala några fakturor, sjukt tråkigt! Nu fick jag ett sms om att jag har ett paket att hämta ut, så lika bra o göra det då :) Hörs sen :) pussss



we're safe


Nertryckt i soffan, ock bara tar det så lugnt som möjligt. Ska strax börja fixa ordning mig lite granna för jobb ikväll. Men innan jobbet ska jag förbi mamma. Hon skulle bjuda på mat :)
ååh hon är bäst!
Nepp nu får jag allt pallra mig upp härifrån ock börja fixa mig lite smått. Så det blir nog ingen mer bloggning idag, är ju inte hemma från jobbet förrän vid 22.40.



Solen har bara gått upp...


.. Ock jag kan redan bjuda på dagens outfit :) jovisst, jag vaknade vid halv sju idag av att klockan ringde, ock sen dess har jag vart uppe :) Nu är larm-killen här ock grejjar, ock det är bara jag hemma, så kommer han med någon fråga så är det kört ! Nu ska jag fortsätta avnjuta min frukost :)









rostat bröd, marmelad ock ost igen ??


jajjamensan :) Har haft en städkväll idag, jag var nog mest engagerad som damsög hela huset. Imorn kommer det hit en gubbe som ska fixa larm åt oss. Det känns ju förjäkla bra, så många gånger som vi märkt att det står någon utanför fönstret eller på våran uppfart. Så det är bara rätt som jag ser det.
Ock min lampa från IKEA är nu uppe på väggen, så nu har jag en bild att visa er. Det blev extremt bra ljus, så nu tror jag att det kommer bli ännu roligare att sminka mig. Då är jag i fina drömmar, ock allting kretsar runt mig :) Som de andra beskriver det, "när lamperna lyser så är det som en ingång till en cirkus"... Ock jaa, exakt så är det, jag går in i min bubbla, där allting är så perfekt!



Här kommer bild på hyllorna + lampan :)
Såhär ser det ut när lampan är släckt ...



Ock när man tänder så blir det såhär ...
Bilden förvillar lite granna också mot spegeln.
Man blir inte bländad på nåt vis, utan ljuset är mjukt ock behagligt,
ock alldeles perfekt när man ska sminka sig ock fixa ögonbryn osv.
Jag är riktigt nöjd !








Morgonen började bra ..

.. Med rostad bröd med marmelad ock ost :) Ock på jobbet har det också gått bra med många härliga kunder. En som frågar hur det är med mig ock fortsätter sedan, "det var längesen" Ock kvick i att svara så yttrar jag mig aah. Men det får mig att tänka tillbaka, jag har aldrig träffat honom innan, haha inte så konstigt att det var längesen då vaa ;)
Ock sista stund när jag ska sluta kommer det en liten flicka, runt 3-4 bast, kan vara den sötaste jag nånsin sett, ock frågar om hon får komma bakom oss vid kassan. Så hon stod där ock kollade när sträck-koderna drogs, helt fachinerad, när hennes pappa ska handla. Det är inte många som får ta betalt av sin pappa i den åldern ;) Hur söt som helst, en ren 10 får hon! Ni kan nog inte ens föreställa er hur vacker den stunden var. Var längesen jag hade ett så stort leénde. Älskar verkligen små barn!

Annars har jag inte hunnit mer än hem, var tvungen att handla lite granna  efter jag slutat. Nu ska jag laga mat, sånte jag hungrar ihjäl ;)



SVERIGE vs. HOLLAND



Sverige går till EM, fenomenal prestation! Sjukt gött. Blir inte mycket mer nu än o sova. Börjar halv åtta imorn, så det blir tidigt uppgång imorn liksom idag :) Jag pratade igår om att jag antagligen skulle hänga upp den nya lampan från IKEA, men min pappa glömde bort det, så han missade att fixa kabel. Så jag får bara hålla tummarna på att han har lite mer koll imorn, ock fixar det. Så jag avslutar här ock säger godnatt ! :)


 

 


Like a Zombie



Har idag känt mig som en vandrande zombie. Usch så trött jag var på jobbet. Så har faktiskt sovit i tre timmar nu på eftermiddagen, var välbehövligt, med tanke på hur lite jag sov inatt. Men jag är ganska tom på ord just nu..



jag saknar mina vackra vänner 











 

 

 


going to work

Sitter här ock käkar frukost, klockan är 06.00 ock just nu känns det som jag är uppe mitt i natten. Det är kolsvart ute ock jag har inte sovit mer än 3 timmar. Så när jag slutar klockan två, så blir det nog en o annan tupplur. Hörs då :)




I'm in LOVE



Min vackra, charmiga vän Lovisa Martinsson la nyss ut denna bilden på fb som är från Göteborg när vi var där en Weekend, ock jag kan säga det att nu blev jag kär på nytt, o tusan vad mitt hjärta slår.


Stolt ringägare :D






Pengarna på bordet



Sitter bänkad i högsta hugg framför pengarna på bordet, ock likt förra måndagen, så föreställer jag mig själv där ock hur mycket kaoz jag skulle ställa till med..  Bara tanken får mig att svettas.
Undertiden väntar jag ock fredrik på att våra toast ska bli klara :) Sedan börjar underbara SVENSKA HOLLYWOOD-FRUAR aka Maria Montazami :D :D :D
Sen blir det inte mycket mer, då jag börjar jobba 7 imorn bitti :)


 

 


movie-day



Jag har ingenting på hjärtat just nu, är hur uttråkad som helst. Så jag tänkte slå mig ner i soffan framför L.A Gigolo, har hört att den ska vara bra :)




 

 


Home-look



As simple as possible





dynamite



Att vakna halv åtta en måndag ... Första tanken var, hur fan gick det här till, men med senare eftertanke, så kände jag det lika värt att treva upp, så just vad jag gjorde, ock rörde mig ut mot duschen. Där tillbringade jag en timma, hur skönt som helst :) IDAG ÄR JAG LEDIG :D


Vad ska man hitta på en grå dag som denna då ? Hmm ....  Börjar med frukosten :)



 

 

 



I like to party - !



Bjuder på 2 nya låtar som är riktigt skööööna. Det får mig att höjja volymen, sätta på klackarna ock bara släppa loss o ha kul. Music is my life!



Porcelain black - naughty naughty


JLS Ft. Dev - She makes me wanna



 

 



soffhäng

Hoppas ni har haft förseende med att åker man till IKEA, så försvinner ju hela dagen! Ock ah jag var hemma vid sex, då smällde jag i mig en pizza, ock efter det tog jag ta i mina inköp :) Idag fick det bli två blommor, två svarta hyllor ock en lampa :) Ska bli skönt att få upp det, som troligtvis blir imorn kväll! Sedan köpte vi lite grejjer till hemmet, så nu har vi fått iordning i burspråket igen. Jag har slitit som en jude. Men det känns det värt. Nu ska jag slå mig ner med två stora godispåsar ock kolla på sommarspelen (Tyra Sjöstedt aka sveriges charmigaste är ju med) ock därefter blire reprisen av partaj. Hoppas ni inte vart allt för bakis idag ;) höhö








sunday ... This is my look

 








mot IKEA






new in this week












en helt vanlig medwurst


Dags o fixa frukost. Slänger på lite cognac-medwurst på mackorna, o sen är jag nöjd. Sen är det väl bara att sätta upp håret, sminka mig lite pyttelite, ock sedan åka o jobba .... Om jag inte är allt för slut ikväll, så återkommer jag då :) ha en fortsatt skön lördag, ock ha lite kul för mig med ;)



Idag ser jag ut såhära :)

 

 

 

 


am I the only one whos not partying tonight


Shiiet, nu kan ta mig fan inte någon säga att jag festar varje helg, för nu ska jag fanimej jobba ikväll ...  Ock jag antar att det blir en lång lördag. Jobbar mellan 14-22.15. hujedamig!

Annars då ? Jobbade igårkväll ock väl hemma runt kvart i elva så väntade tacos på spisen, mummaaaa! Ock sedan styrde jag upp reprisen av idol. Tycker det var lite salt att roshanna åkte ut. Hon har ju en himla fin klang. Killarna däremot kan ryka före tjejerna, för i år äger dom killarna nåt så otroligt mycket !!! Molly är en av favoriterna, hennes uppträdande igår var gryyyymt!



 

 

 


The look of today



I detta enländiga blås-rusk dyker jag ner i min nya stickade tröjja från rut m. flera :) Jätteskön :) En halsduk till färgklick, ock mer än så behövs inte när man senare bara ska ta sig till jobbet :)







hey there


Sitter här i vanlig ordning med min orginella frukost, rostat bröd o te, medan det finns andra som käkar hotellfrukost ... Livet är allt bra orättvist ibland !

Vad ska jag säga, ska ta en lugn stund framför tv:n nu, ock sedan ska jag sätta på mig lite kläder, så ska ni få er en dagens :) Så jag återkommer med liv o läm (?) Jobb idag igen klockan 17, yeeeeeees :)






 

 


god natt


Konstig överskrift... Hur som helst. Att jobba idag gick bara bra måste jag säga. Känns bra att vara tillbaka. Sen hinner jag knappt mer än hem, käka en panpizza, ock sådär 5 minuter senare ringer min bror som numera är 18 ock hänger på krogen lika ofta som jag. Han hade glömt sin legitimation hemma, så vad hade jag för val än att ta turen in till skövde ock lämna det till honom. På vägen hem, när jag tar svängen ur sista rondellen ser jag att jag möter polisen som ska ge sig in i den rondellen. Precis innan vänder de om ock kan ni tänka er, de jagar mig hela vägen hem, 4 mil asså. Jag skojjar inte. Helt sinnes. Mitt hjärtat har alltså pumpat i 4 mil denna afton. Antar att det gick lite väl fort ur den rondellen... Hur som helst, väl hemma på min uppfart avvaktar jag lite ute i bilen, ock ser att polisen i nästa korsning, 100 meter från mig, vänder om ock åker tillbaka mot skövde. Herregud, inte ens jag, som inte kan skryta med hur smart jag är, skulle slösa bensin på någon som vet att den är jagad, ock i 4 mil dessutom... Antar att min dommedag där jag får böter närmar sig.

Min resa gick smärtfri, ock nu ska jag se reprisen av sol, fest ock oroliga föräldrar, innan jag ger mig ut i mörkret igen för hämta Fredrik.


Vi hörs imorgon, pussss




Räknar ner minutrarna


Shiit vad klockan springer iväg. Om en timme ska jag åka. Känner mig lagom taggad efter en förjädra äcklig färdigrätt - black and white. Usch vad hungrig jag är...

Hur som helst, jag får bita i det sura äpplet. Inatt ska jag hämta Fredrik med mera i skövde. Hoppas att de kan sprida lite glädje på vägen hem. För nu känner jag mig mer eller mindre bitter.






För att bryta mönstret lite granna...



Så kör jag på shorts o tisha idag.












grått är bara förnamnet



Usch vilket trist väder. Man blir riktigt trött på det ! Idag ska jag jobba, börjar klockan fem. Får se hur det går. Har ju inte jobbat på typ två veckor, då jag legat sjuk. Men frisk som jag är, så ska jag jobba då mää. Ska fixa mig lite frukost ock sedan slå mig ner i soffan tills klockan är sådär 4 typ. Finns ju inget annat man kan göra en sånhär dag. Kanske gör jag klart mitt rum, som jag började städa igår. Får se hur mycket jag orkar.



 

 















just can't get enough


Min bror jämför mig med bartender - vanita... Han yttrar sig om att vi har samma shoppingberoende. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller klackspark eller rent ut sagt negativt. Men Vanita har för mig alltid vart ett charmtroll.
Nätshopping har gjort min kväll ............. ( igen! )



Det här anländer till mig om ett par dar, underbart!








Yeees, min kväll är räddad....



Ock jag är den lyckligaste i världen just nu! Ska trycka i mig 400 gram choklad. Ock det ska bli riktigt gott. Synd att jag som barn inte fick lära mig att njuta utav godiset, utan man kan mer tro att jag har gått i en rekordätatävling. För fort det går det ...






rätt grym i köket ändå

Hey där, har nyss lagat mat, ock även käkat utav det, o tusan, jag är ganska grym ändå. Idag blev det kycklingwok o ris, dock testade jag en ny variant, genom att göra allt i ugnen, för att slippa tillbringa en hel timma vid spisen. KLOCKRENT blev resultatet. Stolt chey.

Nu funderar jag nästan på o ta bilen ner till moholm ock köpa mig en chokladbit. Har haft en extremt psykiskt påverkande vecka, ock mitt sockersug ligger på topp. Går i taket snart, ock det här är inte bra, men jag ska bättra mig, när denna perioden är över. Ibland kan jag ha mina veckor där jag, tro det eller ej, måste ha någon chokladbit för att överleva ... Ahh, ne nu har jag bestämt mig, Moholms handel, här kommer jag !



Sicken charmknutte dååå


tastes like success

Huuh, har tagit mig upp ock sitter här ock funderar på om jag ska gå o käka frukost. Dock är det väldigt tomt i skåpena. Vet inte när jag handlade senast, så ska göra det imorn innan jobbet har jag tänkt. Får överleva helt enkelt på det som finns.


This is my look of today:)






I'm so tired of being here



Vad ska man skriva om när orden inte har någon mening längre ? Fösöker komma på något intressant att ta upp, men jag kommer tyvärr inte på något. Har ju bara tagit det lugnt idag, pratat med chefen också, så nu blir det jobb torsdag-, fredag- ock lördagkväll :) Det är braaaaa. Ock av de få timmarna som är kvar av denna kvällen ska jag kolla på premiären av Top Model 16, som börjar klockan 20.00 ock efter det ska jag försöka forma ett CV. Varjefall börja med det. Jag är ju faktiskt vuxen nu, då jag ligger på 20 bast. (mina vänner hatar när jag uttrycker mig så............) Hoppas ni alla får en fortsatt skön kväll, så ska jag försöka sprida lite mer energi imorn :)






Stick-Hair extension



Har fått några frågor om vad jag tyckte om Stick-hair extenstion som jag nu satt i ock haft i snart en vecka. Än så länge så är jag fruktansvärt nöjd. Det tog ca 3 timmar att sätta i, ock under första natten så kändes det väldigt annorlunda när man skulle sova, då det var så nygjort, så man kände att man låg på något som inte brukar vara där.
Men nu har det blivit mjukare intill hårbotten ock jag känner ingenting. Det är så skönt att ha det i hela tiden. Stick-hair var smidigt att sätta i, även för nybörjare. Min mamma hjälpte mig ock ah hon fixade det galant trots att hon inte hade den blekaste aning om hur hon skulle göra. Sedan klippte hon ordning det, för att det skulle bli snyggare uti topparna, ock definitivt tjockare. När jag köper löshår, så brukar jag alltid ta lite extra längd, då jag vet att det är tunnare uti topparna, så om man inte tar av det så kan man få en känsla av att det känns spretigt uti ändarna, speciellt jag har fått den känslan. Så ett tips, ta av några centimeter för bästa resultat, enligt mig. Nu hoppas jag bara att det sitter i så länge som möjligt. Slänger in samma bild som sist, ifall någon missat det :)






Notis till mig själv: Satte i det den 29 september.
(Så jag kan ha koll på hur länge det sitter i)

AMANDA PERSSON ROCKAR IDOOL2011








shoppingen i Göteborg

 

 





















fredagens outfit


God morgon



Känner mig extremt seg idag, så det blir bara att ta igen mig, sedan ska jag skriva till chefen att jag är frisk för jobb igen :) Annars så har jag bara käkat frukost. Sov till tio, ock det behövdes verligen efter de få timmarna jag sov natten till söndag.

Min helg i Göteborg har vart underbar :) Shopping, party, utgång, skratt, restaurang ock trevligt sällskap sammansfattar helgen. Bilder på min shopping kommer senare under dagen, närmare kvällen faktiskt :) Sedan ska jag se om Hanna ock Lovisa kan lägga in lite bilder på fb, som jag kan låna till bloggen. Men de bilderna kommer nog inte komma in förrän tidigast imorn :)


Nu ska jag se kvalfredagens idol på tv4play :)




RSS 2.0