MUSIK - DEL 4

 
 
 
 

what's going on in the world today?

 
 
Started the day at La Gym för en halvtimma på crosstrainern som gjorde denna start på dagen ganska så skön! Sedan tog jag svängen förbi coop ock handlade en hel del. Massa frukt bland annat, då det förrådet stod heltomt! Nu har jag precis duschat ock tänt i pannan. Ska gå ner o hänga tvätten alldeles strax. Sedan ska jag fixa mig inför kalas ikväll :) Kan väl om jag har någon stund över slänga in en del 4 med lite musikinspo också :)
 
 
 
 

In ock lyssna !!

 
 
 

B Robin Feat. J-Son - Fired

 
 
 

busy doin' nothin

 
 
Idag var en såndär morgon då jag tog ikapp missad sömn. Men nu känner jag att det kan räcka :) Äter frukost för tillfället ock lyssnar på musik. Känner ingen stress över dagen, kan om jag vill städa eller också göra inget. Jag jobbar ikväll, men sedan är jag ledig i helgen, så jag kan städa då i sådana fall :)
 
Veckan har sprungit på, men denna veckan har jag haft extremt dålig hälsokoll. Ätit massa godis ock inte speciellt bra mat. 7 korvar igår innan jobbet, baaaam. Känner mig just nu som en soffpotatis. Var på gymmet igår med mamma ock körde bara armar, så kan inte direkt säga att jag är stark i armarna för tillfället då träningsvärken har gnagt tag.. Var annars sista gången som jag gick till gymmet utan headset i ensamt sällskap... Herregud alltså, om jag sitter ock gör armar på en maskin, då ska det komma en ock sätta sig på maskinen bredvid ock börja prata med mig när jag tar i för att orka mina tyngder... Alltså sånt där får jag panik på. Jag gick ju inte direkt dit för att prata med folk, det gör jag så det räcker på dagarna ändå. Jag gick dit för att fokusera på mig själv, i min egna värld... Skönt o få ut det, tack ;)
 
 
 

håll käften ock dansa

 
 
Hej från hemmaplan! Hade en riktigt fin helg i göteborg. Så mycket som jag skrattade igår när vi var på resturang var längesen som jag gjorde. (y) Efter maten så gick vi på stan innan vi skulle ta oss på tåget vid 18. Blev inga stora mängder, men med en plan om att shoppa nada, så blev det föööör mycket... Hur som, det jag köpte är jag nöjd över :) 
 
Idag är jag ledig ock det känns väldigt, väldigt braa. Planerar att ligga i soffa hela dagen, ock försöka bli kvitt min för nuvarande så kallade "förkylning"...
 
 
pretty pretty pretty
 
 
 
 

all we are

 
 
Inväntar mitt tågsällskap för lite förhäng innan vi beger oss rakar vägen mot Göteborg. Känslan av denna helgen är på topp! Känns som att detta kommer bli en riktigt fin helg :) puss o kram alla fina :)
 
 
 

say something

 
 
Trodde jag skulle fixa det, men bomben släpptes.. Har varken packat eller städat idag... När jag hade varit ock köpt ägg, så hann jag bara hem ock hänga tvätten, sedan blev jag alldeles nere.. Orkade knappt stå upp, så allt som stod på schemat fick skjutas upp till morgondagen. Istället blev det piller ock en lång vilostund i soffan. Har så ont i ryggen ock lungorna, så det är jobbigt, men jag ska försöka bita ihop... Unnade mig själv en stort glasspaket idag med förhoppning om att det skulle bota halsen.. Får se hur jag mår imorn... Men då måste jag upp tidigt ock packa, sedan blir det jobb på kvällen... Nu ska jag försöka övertala min kropp ock denna envisa kvällshosta att det är dags att sova....
 
 
 
 

we don't need to runaway

 
 
Hade en riktigt jobbig natt. Gick o la mig vid halv elva, ock somnade väldigt fort. Vaknade ock trodde att det var dags att gå upp, då det kändes som att jag sovit väldigt hårt en hel natt. Låg o vred lite ock sneglade lite lätt på klockan... BAAAM, klockan var då bara 00.05. Febern låg på, så jag gick upp ock tryckte i mig alvedon ock ibumetin. Sedan blev jag gööörvarm ock kunde inte somna. Slängde ner alla täcken ock kuddar på golvet, men började ganska snart att frysa. Fick krypa efter allt på golvet igen. Hatar att få feber när man ska pendla så mellan att svettas o frysa.... Men nu känner jag inte av febern direkt, ock det känns skönt. Dock har jag fruktansvärt ont i lungorna när jag andas ock hostar. Så det känns väldigt skönt att jag är ledig idag :)
 
Ska snart åka till tippen med massa kaninspån, ock sedan ska vi köpa ägg. Därefter blir det hem ock packa inför helgen, ock sedan måste jag städa av lite. Nytvättade kläder lite överallt för tillfället ock är även påväg att starta en till maskin.... Yeepp, där är min dag, sedan blir det soffhäng ikväll ock då ska jag passa på att fixa naglarna :)
 
 
 
En så himla fin bild från en av de bästa dagarna förra sommaren med 33% av de bästa på denna jord ♥ Detta måste vi göra i sommar igen, det är en sak som är säker om ni frågar mig !
 
 
 

struggling against the feelings

 
 
 

God morgon blev inte så jättegod...
 
Vaknade upp ock hade ont i lungorna när jag andades. Så pallrade mig till solariet ock fick en illamående känsla, ock låg o tänkte "vart tar jag vägen om jag måste spy"? fräscht eller hur. Men tack o bock, jag klarade av mina 15 minuter ock traskade hem. Slängde mig i sängen ock mådde fan skit. Men jag hade sedan igår tänkt att jag idag skulle ut o springa mina 2 kilometer, så jag kämpade emot ock hoppades på att det skulle lätta efter turen.. Men när jag saktade mina ben till promenad, så kände jag mig halvt rubbad.
 
Tog en tur till coop ock handlade massa frukt ock grönt, som blir dagens mat, ock nu ligger jag här, halvt utslagen, med lite feber bara sådär... Släppte några tårar, då jag känner att jag mår dåligt inombords. Jag har ju ställt till det helt ock hållet här mot min kropps standarder, fuckat upp det helt så att säga.... Men att förtära alvedon ock ibumetin kan underlätta, ock så har det gjort, känner mig bättre nu, så ikväll blir det en premiärtur till gymmet med, ska jag kalla det en PT.
 
Hoppas att det bara är en ovana, för jag känner fan inte för att ge upp denna "förbättring" mot min hälsa, även om jag förtillfället inte mår bra av det. Får extrema skakningar, som jag inte kan hantera, världen snurrar ock mitt i allt letar jag efter den röda tråden som kan finna balansen, har dock inte hittat den ännu. Love life anyway!
 
Vad som kan vara anledningen till denna känsla, kan bara vara att jag jobbat mer än vanligt, ätit mindre än vanligt, absolut inte lite, men mindre än 8 måltider, dessutom har jag inte alls ätit mycket godis.. Eller jaa, godis har jag ätit på veckorna såsom på helgerna, men inte i den mängden som jag brukar. Ock nu när jag gjort allt detta under samma period, ock skulle få lite ledigt, så kopplar nog kroppen av, ock det får man betala för.. Jag tänker varjefall försöka hålla humöret uppe, för släpper man det ock tycker synd om sig själv, jaa, då mår man fan inte bättre. Ock jag tänker inte missa denna helgen då jag ska upp till Göteborg för att leva loppan med världens bästa :) Det ska kännas att man lever!
 
 

MUSIK - DEL 3

 
 
 
 
 

MUSIK - DEL 2

 
 
En ledig dag ock man vill alltid hinna så mycket. Jar har fått upp värmen i huset, jag har tvättat tre maskiner ock hängt det, varit ute på en liten springtur på 2 kilometer, solat ock nu ska jag göra hemmagjord pizza ock sedan ska jag städa mitt sovrum. Damma av alla mina parfymer står först på listan. Sedan ser jag fram emot att inta soffläge med ett fotbad, kvällsfika ock lite tv-tittande. Var dagar sedan som jag chillade i soffan känns det som, så det ska jag unna mig ikväll. :) Sköööönt att klockan bara är tre :)
 
Här kommer fortsättningen på min spellista :) Imornkväll kommer nästa del.
Annars, ha en fortsatt fin söndag :)
 
 
 
 
 

walking on air

 
 
Nu ger jag upp denna dagen ock kryper ner framför en film med 2 kilo duntäcke. Pannan är färdiggrillad, cheez hearts-påsen är slut ock likaså chokladsnäckorna som jag fick av pappa igår på alla hjärtans dag. Fick spendera denna lördagkväll framför mello, ock state of drama var ju sjuuuuukt braaa !! Minns inte resultatet men hur som, nu har bannemig ingenting annat att göra. Trevlig fortsatt lördagkväll till er alla :)
 
 
 
 
 

18:14

 
 
Extra jobb idag mellan 7-15 (y) Februari är ju så jävlans kort ock för min del så faller dagarna så fel, så att jag jobbar så mycket extra, kommer inte att löna sig så värst, men att jag har betat av det tuffa nu, känns sjukt bra ock med tanke på hur liten inkomsten skulle bli annars... Jorrah, det känns okeeey :D
 
Hade tänkt en utgång ikväll, men eftersom Götlaborg tar emot oss nästa helg, så sparar jag mig tills dess. Engagerade mig lite här hemma istället ock bar in massa ved när jag kom hem från jobbet. Slet som en myra tills händerna började blöda, sedan fick jag nog ock kände att enough is enough liksom :)
 
 
Nu ska jag gå ner ock starta en tvättmaskin, ock sedan tvätta bort sminket ock krypa ner i soffan. Imorn är jag så jäääävla ledig efter tio dagars jobb i sträck. Så vad ska göra återstår att se :)
 

pussssss
 
 
 
 

if you gave me a chance I would take it

 
 
Om en timma ska jag dra mig mot jobbet. Så nu ska jag passa på att äta massa ock fylla på med energi, så jag orkar göra mina fem timmar oavbrutet.
 
Utöver det så har jag slått spik i brädan ock beställt ett gymkort, så i nästa vecka ska jag bannemig dra igång :) Känns så galet braaa just nu! :)
 
 
 
 
 

let it go

 
 
Godmorgon godmorgon :)
 
Började denna morgonen men en lite springtur på två kilometer. Längden för mig spelar ingen roll, huvudsaken är att jag gör det. Fick så mycket motivation igår när jag jobbade med Clara, så jag kände verkligen för att ta tag i mig själv just då.
 
Nu har jag avnjutit en stor frukost med både ägg, paprika, tea, müsli ock en proteinshake i min nya neon-rosa shaker :) Ska gå ock tända i pannan nu ock sedan duscha :) Utöver detta, så ska jag bara vattna hos mamma ock Göran ock sedan blir det fem timmars jobb ikväll :)
 
 
 
 

måndagsshopping

 
 
 
 
 

shopping

 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon:)

 
 
Nu har jag betat av denna jobbarhelgen, ock känslan är alltid lika skööööön. Nu jobbar jag lite andra tider än vanligt, eftersom att två av personalen är utomlands. Det blir jobb hela veckan, vilket känns göööörbraaaa! Sedan på lördag så hoppas jag kanske på en utgång i skövde :))
 
Jag fick i förra veckan även alla mina nagelprylar, så igårkväll gjorde jag gelnaglar på mig själv med uv-lampan. Resultatet blev jag riktigt nöjd med. Fick till en naturlig men glittrig touch som livar upp vardagen lite :) Nu ska jag käka upp mina ägg ock sedan traska till jobbet :) Ha en fin dag, alla!
 
 
 
 
 

RSS 2.0