grym vecka ändå!

 
 
 
Oj, i torsdags var det utgång med mina vackra, ock tusan denna kvällen sätter kanske toppen detta året.. ! Det var så galet roligt, ock som vi dansade ock hade oss. Minns även att jag skulle stoppa massa killar som började mucka med varandra... Som att jag var sugen på att få en smäll...? NEJ!
 
 
Hur som helst, igår var det bara att förbereda sig ock försöka läcka ut all alkohol från torsdagen då det stod jobb på schemat. Så hade inte tid att uppdatera!
Men igår fredagen den 27 JULI, var även den sista dagen på mina två månader utan körkort, så ett glas vin efter jobbet var givet! Men nu väntar jag bara på att körkortet ska komma, innan jag får köra igen, men det lär ju dröjja några veckor, så jag trampar väl vidare då...! Men nu har jag klarat av min period varjefall, ock jag måste säga att jag tycker det är lite kul ändå... 21 år ock redan blivit av med körkortet ock har fått fixat ett nytt......
 
Idag lördag, är det också jobb ikväll, så det blir lite soffhäng idag innan jag cyklar runt fyra.
Vet även att det ikväll kan vankas fest, men eftersom jag cyklar så är inte jag hemma förräns efter 23, så det blir nog inget för min del... Får tagga nästa helg istället! who's with me .. ?
 
 
 
gruppbild från i torsdags :D
 
 
 
 
 

Fotbollsgolf & Picknick

 
 
Jag har haft en så himla bra dag idag så ni kan inte ana... :D
Började med att min syster kom ut runt elva, ock under denna dagen har vi solat, grillat ock haft det allmänt bra :) Sedan närmare halv fyra gick vi in ock fixade ordning oss för en tur till bolaget samt en sväng förbi coop ock handla fika inför denna afton som vi ägnade åt pickninck ock fotbollsgolf i säckestad med mina vackra! Åh vad jag är nöjd över denna dagen! :) Kunde ta mig tusan inte blivit bättre :) Så en gruppbild är väl given ... :D ?
 
 
 
 
 
 
Nu laddar vi upp ock ställer klockan på 06.00. Imorn är det partaj med mina vackra, ock som jag längtar, galet mycket med andra ord. Jag säger då inte att festen börjar 06.00, men det måste städas, planeras, fixas ock donas innan vi korkar upp. Denna torsdagskväll kommer bli "kalas"-bra, jag känner det ända ut i fingertopparna till ock med :D
 
Om någon i min stad känner för att vara schaufför imorn, då snackar vi till skövde runt 23.00 ock hem från skövde efter 02.00, släng gärna iväg ett sms till mig så fort som möjligt när du vet att du kan på
073-64 212 85 :)
 
Nu är det dags för mig att nanna, då klockan passerat tolvslaget för snart en timma sen :) 
 
 
 
 
 

När man mår som bäst

 
 
Ååh vad jag är lycklig att Mathilda äntligen är hemma igen efter ett år i USA! Saknaden har varit extrem, men trots alla motgångar så har tiden gått fort, ock vår underbara Mathilda är fantastisk. Har inte uppdaterat om detta eftersom att hon överraskade alla på denna planet. Det började när vi var nere hos Hanna förra lördagen.. Helt plötsligt dyker Mathilda upp från ingenstans, ock överraskar oss alla, när vi väntade henne först tre dagar senare, men lyckan var funnen ock där stod vår vackra vän åter på svensk mark. Att tårarna rann av lycka är väl inget att krypa under stolen med. Mina vänner vet exakt hur man överraskar på bästa sätt. Kan inte ens beskriva känslan när jag såg henne, det var helt fantastiskt!!!!!!
 
Ikväll har jag, Marie, Madde, Hanna, Jorunn ock Lovisa varit nere hos Mathilda för middagsmys ock massa snack. Precis som det ska vara. Kunde inte fått en bättre måndag känner jag :) Går snart vidare i säng, ock imorn väntar kvällsjobb, vilket betyder sovmorgon. yiiihaaaaa!
 
 
Annars så vet jag inte än hur denna veckan tar form, eftersom jag inte vet om jag jobbar eller inte på onsdag ock torsdag. Men något som vi alla kan skriva upp är att på torsdag drar vi brudar ut till Husaren ock dansar natten lång... Som vi väntat på denna torsdag :D

ÄNTLIGEN!
 
 
 
 
 
 
 
 

katastrofdag

 
 

Började morgonen med en stark försovning ock missade ett av de kanske viktigaste mötena detta året på jobbet...
Kom hem nu ock skulle ringa till skatteverket ock be de skicka ut nya papper, så jag kan fixa allting inför den 27:e. Ringde 17:04, vilket var fyra minuter försent, då de stängde klockan 17... Så nu får jag vänta tills måndag innan jag kan ta kontakt med de igen... Kommer vara körkortslös i över en månad till.... Galet irriterad, ock det känns som att allting jobbar mot mig just nu... Lika typiskt som att regnet ska komma lagom när man slutar jobbet....
 
 
Så efter mina timmar på jobbet, var energin på bott, Så jag köpte med mig lösgodis för hela 93,84 kronor idag....  Idag är det jag ock soffan!
 
 
 
HEJDÅ!
 
 
 
 
 

skatteverket alltså...

 
 
Vet inte hur många lappar, telefonsamtal osv osv jag lagt ner tid på, men än verkar de inte förstå vad de gör för fel trots att det kommit upp i samtalen... Fick nya papper idag, där de skulle ha ändrat mina uppgifter, men that's still a dream! En vecka kvar tills jag får köra, ock papper får jag men inte de rätta. Känner att jag verkligen vill ha klart allt till den 27:e, men det lär ju aldrig gå ihop, eftersom det redan nu har gått två veckor ock de har skickat en massa papper men inte rätt. Det är så lätt att bli av med körkortet men sedan att återskaffa sig det är bannemig en brändrostat macka att fixa. Får ringa till de imorn igen dååå ...... TACK!
 
 
Nu är det jag, en vitlöksbaguette, ock någon film innan jag tuppar av för denna kväll...
 
 
 
 

popcorn

 
Hej på er allesammans :) Hoppas ni mår fint! Jag mår bara bra, sjukt trött ock lite "pressad av tid" bara. Min sovmorgon imorgon blir nog bortadopterad, eftersom jag måste åka in ock fotograferas i veckan ock imorn är min enda chans att fixa det, så lite av ett; I have to do it.
 
Annars så har jag sovit hela denna afton mellan 17-21, ock därefter blev det kantarellsmörgåsar :) Nu funderar jag på att krypa till sängs igen, ock chansa på att jag är piggare imorn ock kommer upp i tid, så jag hinner fixa ordning mitt foto innan jobbet kallar.
Mer än såhär hade jag inte på hjärtat, så godnatt mina vänner :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sharing some new music

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shopping måndag 120716

 
 
 

Lycklig!

 
 

Ååh vad jag är lycklig nu :D Helt sjukt vad en överraskning ock lite ledighet kan åstadkomma!

I lördags var det mys hemma hos Hanna med kex, ost, jordgubbar, vindruvor, melon ock annat smått o gott som världens bästa vänner!

Igår var det först jobb som stod på schemat, ock på kvällen blev det mys med mina vackra igen. Vi åkte iväg ock handlade allt till tacos, hyrde en skräckfilm ock Marie hade med en roligare film som avslut, för att slippa det där med mardrömmar.. :)

Dagen till ära har jag varit ledig. Spenderade den på bästa sätt med en shoppingrunda i skövde med min vackra mamma :) (Sara, jag fick med mig alldeles för mycket hem, hjälp ?!)  Men vem tackar nej till lite nytt ock fräsch till garderoben :) ? mums! Ock denna afton var det äventyrsgolf med Marie & Hanna, som avslutades med en glass på glassbryggan :) Leva livet, nu ska jag leva livet, jag leva livet! Åååh denna tid är underbar!
 
 
Ska faktiskt vara lite engagerad ock det är på tiden att jag uppdaterar lite bättre ? Så tänkte visa min shopping i nästa inlägg :)
 
 
 

NORLIE&KKV regerade hela törebodafestivalen.... FETT!

 
 

new music

 
 

TÖREBODAFESIVALEN 5-7 JULI 2012 - VÄRLDSBÄST <3 !

 
 
TÖREBODAFESTIVALEN KUNDE INTE BLI BÄTTRE!
Ska ta en dag ock uppdatera i bilder ock videos, när jag börjar bli människa igen.
 

Finns så mycket jag vill dela med mig av,
ock jag kan faktiskt inte förklara i ord hur bra denna festivalen blev !!!!!!!
Första dagen, torsdagen, jobbade hanna till senare på kvällen så vi mötte upp henne i öltältet runt tio, ock vi gick allihopa på en lång parad. Jag var först i ledet, ock när jag väl ser hanna i öltältet ock ska krama om henne så flyttar hon på sig...... Där står LINE STIEN :O :O :O :O :O Detta är sjukt ock det fanns ärligt talat inte i min värld! känslan av att ha en så fin vän hemma som överraskar alla på den dagen vi alla längtat som galningar till..... Så när jag ser henne, kan jag ha vrålat för hela festivalen (?), Folk runtomkring tittar med större ögon än mina, när vi tio personer bara står ock skriker av lycka! (Vi blev hesa, jajjemän) Hur som helst, reaktionen jag får, lyfter upp henne ock springer en bit med henne i min famn.. Tårarna flödar av lycka. Hann gråta glädjetårar flera gånger på bara några minuter. LINE, du gjorde festivalen till den bästa kan jag säga, att bara dyka upp sådär..... Ja, du såg ju min reaktion .....!!!
TACK SOM FAN!
 
 
 
 
Fredagen fick jag se MINA FAVORITER LIVE, NORLIE & KKV :D Jag kan erkänna att jag är galet kär i KIM VADENHAG, ock jag vill fett gärna till Karlstad den 1 Augusti ock se dem live igen. Blir nog så, om jag får med mig vännerna? :) Att få träffa honom ock bara stå ock prata med honom, krama honom ock allt därimellan gjorde festivalen till ännu en höjdpunkt!!!!! :D Ja, det går fan inte att förklara hur stort fan jag är av dem.  Var galet kär i KIM innan, men nu är jag tokig, blev knäsvag när jag stod där framme med honom! KÄNSLAN ÄR OBESKRIVLIG!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På lördag var min enda tanke: NU GER JAG ALLT! Så jag drack väl för mycket... Tänker inte ens räkna på hur mycket jag hävde i mig, men jag klarar sånt där ;) höhö.... Vi var över 50 personer i mammas trädgård som förfestade tillsammans, ock jag hoppas alla hade lika roligt som jag hade! Vill tacka ALLA, för att ni ville vara med !!!! :D Satte mig till ock med i en brassestol under kvällen en meter bakom alla andra ock bara grät glädjetårar, för att jag har så fina vänner, syskon ock familj ock alla var där....... FÖRUTOM MATHILDA :( :( Hon var den ENDA som saknades.... :( MEN NÄSTA VECKA KOMMER HJÄRTAT STARTA PÅ HÖGSTA PULS! Gråter redan nu, av glädje såklart, av känslan att jag kan känna hennes närhet, nu kommer hon bara närmare ock närmare !!!!!! LIVET KÄNNS FRUKTANSVÄRT BRAAAA!
 
 
 
 
TROR INGEN FÖRSTÅR HUR BRA DENNA FESTIVALEN BLEV !
HAR REDAN TJATAT SOM EN IDIOT FÖR MINA VÄNNER HUR MYCKET JAG VERKLIGEN ÄLSKAR KIM VADENHAG, HUR MYCKET JAG ÄLSKADE ATT LINE KOM HEM OCK HUR LYCKLIG JAG VAR DENNA HELGEN! DEN BLEV BÄTTRE ÄN JAG KUNNAT ANA <3 <3 <3 <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
VÄRLDENS FINASTE MAMMA, TACK FÖR ALLT !!! <3
 
 
 
 
 
 

TÖREBODAFESTIVAL

 
 
 
Packar som en galning, ock att väskorna blir fulla är inga konstigheter. Men tror jag packat ner allt, så nu lämnar jag väskorna färdiga för therese att hämta upp imorn så tar jag min vardagliga packning ock trampar in till töreboda :) 
 
Jag är bannemig värst i packningsgrad...
 
 
 
TÖREBODAFESTIVALEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR OCK LIVET KÄNNS FRUKTANSVÄRT BRAAAA!
NU LEVER VI ALLESAMMANS OCK GÖR DETTA SVÅRSLAGET NICE :D
 
 
 

TACK, tack för idag!

 
Åh fyfan vilken kaosdag det har varit... Blev dissad av två frisörer ock kände hur jag bara ville fly landet, då mina utvägar var räknade. Festivalen kändes praktiskt taget knappt lockande.... Okey, kanske lite granna då men. Det ena led till det andra, tur som jag hade i oturen, så stötte jag på Lovisa & Jorunn i stan, ock det var min livskraft ock helt o hållet underbara att bolla bollar i luften med. Efter att ha låtit några tårar rullat nerför kinderna på torget efter alla slag mot hjärtat, står vi där på gatan, den där satans gatan, ock inser att jag har en chans att göra något ock en chans att våga satsa, att våga, för att ta sig någon stans, ock så jag gjorde. Vi traskade till Lindex ock rotade igenom hårfärgningshyllan ock fann vår skatt. Köpte på mig ett blonderingspaket, siktade mot stjärnorna. Skulle få bort mina svarta toppar, ock trots att alla utom jag, jorunn, lovisa ock therese var fast med att jag inte skulle lyckas så stod vi på oss, ock vips med lite hjälp av min underbara syster, så sitter jag här med o-svarta toppar ock lever det som var min dröm imorse. Kan inte fatta att vi fixade det, trots att alla neggade oss flera timmar.
 
 
Ååh, nu känns allting så himla bra. Jag är praktiskt taget frisk, lite halsont bara, har beställt en bag in box till festivalen, fixat naglar, färgat håret ock på så vis sparat tusen spänn som det minst skulle kostat att göra det hos en frisör. Jaa jag ser bara massa positiva vibbar störta min kropp. Så för att fira min tur i oturen, så blev det en runda på äventyrsgolfen i töreboda med therese, sara & markus, ock att satsa på vinst är inget jag gör, jag är glad om jag får vara med o spela bara :D
 
 
 
 

Tisdag

 
 
Godmorgon mina vänner. Long time ago, I know......
 
 
Kan inte säga att jag har haft mycket att göra, dessvärre ingenting. Jag är sjuk men det börjar ge sig nu, tack ock lov. Antar att jag hade i mig alldeles för många alvedon igår. Tror det står på förpackning 1-2 tabletter 3 gånger dagligen... Jag hävde i mig en hel ask igår, bara för att bli frisk någon gång. Jag känner mig bättre idag, men halsen är fortfarande inte bra :( Men har jag ju idag ock imorgon på mig att bli frisk nu, så det är bara att kämpa på :)
 
Det närmar sig Törebodafestival, ock hejjsan vad jag tjatar om det på fb... Stackars mina vänner (a)
 
Ska in ock färga håret idag, så nu är det vinna.......... Eller förlora!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0