good looking guy to the left

 
 
 
 
 
Tapeten sitter på väggen, ock jag blev äntligen nöjd med resultatet av min hall, 3:e gången gillt! Har dock fått en helt annan syn på taklisten nu, så frågan är om jag ska köra den vit när jag har tid ock färg... ?
Nog om det, nu är det soffhäng, lite sms-svarande ock kaffe ock brownies-mys som avslutar denna lediga dag innan jobbarhelgen tar fart :)
 
 

I spend her love until she's broke inside

 
 
Hey på dey! Jag har haft en rysande bra dag idag! Har tvättat ock dessutom städat 2 baggar + mindys bur. (y) Har även betat av lite tvättning, innan jag o mamma tog turen till skövde. Jag införskaffade mig den omtalade reparationstapeten. Så när jag kom hem så drog jag igång med allting direkt för att hinna klart innan allt började på tv:n. Så jag har fått upp reparationstapeten helt på egen hand, som är värt att understrukas, ock imorn kanske men bara kanske jag hinner få upp den framtida tapeten i hallen. Jag hann även in på MIO, ock kan på så sätt erkänna att jag ÄNTLIGEN har beställt mitt vitrinskåp ock min skänk, så i mitten av december ska det finnas att hämta i Mariestad. MIO, vilken kvalitét !!! ♥
 
Ock så måste jag avsluta med att min bror ville tipsa mig om en bra låt... Jag lyssnade, ock jag gillade vad jag hörde så nu skickar jag hans inspiration vidare! "unconditionally" med Katy Perry. TACK!
 
Outfit från i lördags ! "Love on top" if you know what I mean ;)
 

 
 
 
 

bad boys

 
 
Kan börja med att jag har haft en fin helg! Sen att man går ut på krogen ock folk som man inte har den blekaste aning om vilka de är, kallar en massa lustiga ord, "kastar" drinkar över en, ock slår mobilen ur ens händer, det antar jag att man får räkna med eller ?! Men mitt ibland allt detta kaos, så finns det fina stunder, goa folk som bjuder en på drinkar ock shottar, ock fina folk som faktiskt är riktigt riktigt trevliga :) Ock det överväger det negativa alla gånger, why? men tack!
 
Annars då? jag nyser som en galning ock försöker undvika den dagen då det slår ut i förkylning o feber. Än så är jag frisk, tack o lov! Har jobbat nu måndag, tisdag ock igår efter jobbet så hämtade jag ut min tapet som jag beställt, vilken förövrigt är sjukt fin! Så idag planerar jag en tur till skövde för att köpa en reparationstapet. Dessutom ska jag idag beställa vitrinskåpet ock skänken, så får vi hoppas att leveranstiden inte är allt för lång :) 
 
 
 
 
 

best I ever had

 
 
 

* V.I.P. RADIO - CRASH BOOM BANG, ALEX & PETER
* THAT GIRL RADIO EDIT - MISCHA DANIELS, U-JEAN
* HOLY GRAIL - JAY Z, JUSTIN TIMBERLAKE
* WILDFIRE - THE SATURDAYS
* PROBLEM WITH LOVE - THE SATURDAYS
* NATTEN LÅNG - MEDINA
 
 
Sista jobbdagen innan ledig helg, ock det känns fruktansvärt lättarbetat! Idag var första dagen som jag kunde diska med en handske på mig sedan i söndags, så det fanns en lite hög på bänken. Men det är gjort ock nu sitter jag ock käkar frukost ock lyssnar på musik. Ska städa lite idag ock sedan står jobb på schemat, 17 - 22.15.
 
Så gick det när jag duschade i tisdags utan förband, då sprack det upp igen. Usch vad det sitter på ett olämpligt ställe. Nu varar det istället.... Men som jag sagt till alla andra, det ska kännas att man lever!
 
 
 
 
 

otroligt!

 
 
 
 

when you said it was over

 
 
Idag har jag varit i skövde med mamma. Inhandlade gardiner, kuddfodral, smink, tvålpump ock rökelser. Så nu får jag städa i veckan, då det vaknas förfest här på lördag ock sedan utgång i skövde, som ska bli riktigt kul. Löningshelg, halloween ock massa positiv energi, ock har man dessutom jobbat denna helgen, så längtar man redan nu att få ha lite kul :)
 
Så nu har jag städat en av fyra baggar. Tänkte ta ett rum varjedag eller nåt !? Har inte så värst mycket att göra, mest småplock ock kläder som ligger lite här o där. Men eftersom gardinerna ock kuddfodralen var tänkt till tv-rummet så fick jag rycket ock städade det rummet ikväll. Resultatet blev en nöjd Maliin, så där tänkte jag rätt :) Hann även bort till apoteket ock köpte vattentäta större plåster, kirurgtejp ock gasbinda till mitt knivsår, så jag kan arbeta imorn.... Får se hur det går, kommer ju inte kunna plocka in fisken ock städa ock diska där varjefall, vill undvika att få in bakterier i såret. Men jag måste jobba, så ska se om jag kan försöka få lite extra kassatid imorn:)
 
Nu ska jag slå på drömkåken. Jag kanske lär mig något inför mitt framtida drömhus ;)
 
 
 
Vill ni få samma städarryck som jag fick idag, slå på dessa låtar :)
 
 
 
 
 
 
 

ooh, sundaaaay

 
 
Kom upp imorse ock kunde beta av mitt jobbpass. Försov mig en timma eftersom jag jobbade igårkväll, men för mig som går upp tre timmar innan jag börjar så är det "okeey" att försova sig en timma ibland :) Väl hemma vid halv fyra, så drog jag igång med mitt dagliggöra. Skulle få upp en lampa i sovrummet, sedan var det disk, städ ock dusch på schemat, men när jag fått upp lampan så skulle jag sätta in det extra fönstret ock var pga att lampa skulle vara mellan rutorna, så var jag tvungen att tälja ut lite ur ena hörnet för att få ut sladden ock kniven satte sig i min andra näve, ock blodet pumpade ut. Hade bara tur att mamma var nere ock skulle hjälpa mig med fönstret eftersom det är lite större ock väger lite. Så hon fick springa upp till sig, ock hämta större plåster att sätta på, ock gav mig vatten o luft då jag mådde illa ock höll på att svimma av pga av allt blod som pulserade ut ur jacket. Så fick snabbt som tusan linda om ett förband över det större plåstret för att hålla det täppt! Så ikväll kan jag inte tvätta bort mitt smink... Ock imorn ska jag dessutom upp tidigt för en tur till skövde, så jag får hoppas att jacket läkt ihop en del ock att handen fungerar någorlunda, så jag kan tvätta bort mitt smink ock göra nytt.... Fick ställa in allt som hade med sysslor att göra, sätta mig i soffan med ett glas vin framför solsidan ock hellenius hörna istället.. Men det satt fint det med, precis som jacket ;)
 
 
 
 

we've run out of words, we've run out of time

 
 
Med en stor kopp te i andra näven så säger jag godmorgon :) Idag står idol ock lite städning på schemat ock sedan kvällsjobb :) Ock imorgon ska jag jobba morgon istället för kväll, så när jag gjort mitt pass ikväll så blir det i stort sett bara att inta sängen med en gång, för min hälsas skull, sömn ska ju vara bra, ock jag om någon behöver verkligen prioritera sömn mer än vad jag gör!
 
Hoppas ni andra får en fin helg! :)
 
 
 
 
 

Are you gonna stay the night

 
Det är helg för vissa, ofc, men jag får invänta nästa helg, som kommer bli guld! Ska om en halvtimma cykla bort till coop. Jobb står på schemat denna helgen ock det känns braaa! Är inte sugen på så mycket annat just nu ;) haha vilket skämt!
 
Beställde hem denna tapeten imorse, så jag hoppas att den kommer så snart som möjligt :) WOW!
 
 
tapeter-tropica-96314
 
 
 
Ock min shoppingdag i onsdags med Therese ock mamma gjorde mig lite förvaring rikare :) Så hela min gårdag gick åt att bygga möbler, koppla ihop en taklampa, sätta upp en spegel ock en klocka, sedan ägnade jag mycket spring till återvinningsstationen med massa papp ock plast.
 
 
 
 

Biodags alltså!

 
 
 

that fuck it, I don't care

 
 
 
 
 

Lite Ida Redig kanske

 
 
Fredagsmorgon, en riktigt fin morgon! Har betat av en liten promenad på 2 km, varit bort med all papp ock plast till sopstationen ock nu har jag dragit igång datan ock biosystemet ock ut kommer musiken som sätter mig på pepp. Ska äta frukost ock sedan städa hela lägenheten :) Klockan är 10 ock min motivation för att städa ligger på topp, tacka solstrålarna för denna underbara morgon!
 
 
 
 
 

When I'm nervous I have this thing yeah I talk to much

 
 
När man har kommit till den nivån att man börjar berätta sina drömmar för kunderna... Då kan man ju tycka att det har gått lite för långt kanske !? Det är den nivån jag håller, en stor familj eller vad...
 
Annars så är det jobb ikväll ock sedan helg för min del, what a wow! Ock maten idag som består av glasnudlar ock kycklingwok smakar bra det med. Fett luspank partysugen Maliin här! Får inte ihop det...
 
 
'
 

I'm dancing to the sound

 
 
En timmas lunch på tisdagar, standard att dra hem den svängen o käka här, + hinner gosa lite med mindy, spela musik ock skriva en inköpslista för kvällens mat! Betat av 4 timmar, så när jag kommer tillbaka efter lunchen så är det bara 5 timmar kvar :)) Logiskt om man slutar 18.15 ..!
 
 
 
 
 
 

pitbull feat. ke$ha - timber

 
 
 
 
 

Lite musik kanske? här kommer några på dagens spellista :)

 
 
AMANDA FONDELL - LET THE RAIN FALL
BASTILLE - THINGS WE LOST IN THE FIRE
EMMELIE DE FOREST - HUNTER AND PREY
ICONA POP - ALL NIGHT
MARTIN GARRIX - ANIMALS
FERGIE - A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY
ROB AND NINO - REWIND
ROB AND NINO - U GOT IT
CALVIN HARRIS & ALESSO - UNDER CONTROL
FAR EAST MOVEMENT - THE ILLEST
MIKE WILL MADE IT, MILEY CYRUS - 23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

under control

 
 
En dusch efter några timmars matlagning vad precis vad jag behövde! Som jag skriver så har jag lagat all mat för veckan nu, så slipper jag tänka på det några dagar framöver, sköööönt! :)
 
Nu har jag precis lagt i moroccanoil ock matrix 400 graders värmeskydd i håret ock tänkte fixa ordning mina naglar framför The Hills rullandes på tv:n i bakgrunden. Har inte så mycket annat för mig vilket inte händer så ofta, så jag tänker ta hand om mig själv lite för mitt eget bästa :)
 
 
Gårdagens outfit kan ni få :) Love the pants! Kommer användas flitigt!
 
 
 

det gungar fastän vi står stilla

 
 
Lyssnar litegranna på Maggios nya låtar, "I min bil", "Mörkt", "Jag lovar", "Låtsas som det regnar", "Va kvar", "Hädanefter", "Trädgården en fredag"... Ock inväntar de kommande låtarna med spänning.
 
Städade ock plockade hela dagen igår så gör inte så jättemycket idag... Jag hann ju inte helt klart, men tar lite ikväll igen :) Lite småplock kvar bara :)
 
Har så mycket jag vill införskaffa mig nu, helt sjukt! Blir en ny förändring i hallen från hur jag har det idag, inga stordåd, men jag tror det kommer bli fett mycket snyggare! Fattar inte hur jag tänkte när jag tänkte till förra gången alltså, hahaha... Så eventuellt den 16:e oktober så blir det kanske en tur till IKEA. Har sett på deras hemsida att de har massa stora speglar till bra priser, så det kanske kan bli något :) Sedan måste jag hitta den där perfekta tapeten som jag suktar efter utan att veta om den ens existerar... Lalala, hoppet finns kvar.
 
 
Gårdagens shopping :)
 
 
 

RSS 2.0