shit happens

 
 
 
Att sova bort denna kvällen ock ha natten kvar var väl inte mitt bästa drag ock absolut ingenting jag planerade, men nu är det gjort...!
 
Har precis gjort en popcorn-påse, ock sitter ock proppar i mig för fulla muggar. Ska starta igång en film ock sedan får vi se hur lång denna natten blir ock om jag kommer kunna somna om igen inatt eller inte...
 
 
 

skuldkänslor

 
 
Ni vet den känslan när man vaknar av att larmet går igång på morgonen, lyfter upp mobilen ock stänger av larmet ock helt plötsligt väller det in sms, pga att där mobilen legat tidigare över natten, där har det inte varit någon täckning. Så Flera sms rullar in ett efter ett där min bror undrar vart jag är. Jag skulle nog ha hämtat i skövde inatt..! Så nu sitter jag här med, om det nu är skuldkänslor, ock kan inte göra ett piss eftersom jag jobbar nu på morgonen.... Dålig morgonkänsla! Hoppas att det inte ställde till med allt för mycket problem.
 
 
Hur som helst, "bad timing is my timing.."
Jobbar mellan 8-14 sedan går jag på ledig helg vilket känns fruktansvärt braaa! Vet dock inte vad som händer än, men alkohol lär förtäras, då det inte är varje helg man har tid med det!
Nepp, om man skulle krypa upp ur sängen ock fixa ordning lite frukost för att sedan krypa ner i sängen ock slänga på en film i väntan på att det ska bli dags att åka.
 
 
 
 
 
 

just some new music

 
 
Första låten är riktig jävla kopia av dragostei din tei, men italo är italo, alltså grymma ändåå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was here

 
 
Kan ju galet nog säga godmorgon.. Stupade direkt när jag kom hem från jobbet. Var ju illgött ofcourse, men somnar garanti inte ikväll nu... Jobbar bra ser ni!
 
Hur som helst, det här med att använda hjärnan är väl inte min starka sida, men jag kan vara riktigt smart vissa gånger... Idag fick jag se reaktionen, ock bokstavligt talat höra gapflabbet av en kund, när jag snabbt ock smidigt svarade svensk på frågan vilken dialekt jag har... Ganska så svår fråga där.
 
 
Ska kolla på "the lucky one" nu :)
 
 
 
 
 
 

smoothie

 
 
Har precis fixat ordning mig för jobb ikväll, alltså väldigt enkelt! Ska hämta ur ett paket ock ta en sväng förbi mamma innan jobbet, så jag sitter här med en smoothie i andra näven, ready to go!
 
 
Hur som helst, har inte gjort någonting idag! Bara legat i sängen framför datan. Ska ta på mig lite kläder ock sedan åka så ni får ha en fin lillördag, allihopa :)
 
 
 

through my speakers right now

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

say hello to goodbye

 
 

Hey där :) Jag uppdaterade aldrig igår, men jag ägnade min lediga dag åt nära ock kära istället! Var inne hos mamma ock göran ock åt god mat ock hade allmänt trevligt tillsammans med mina syskon. Sedan följde Therese med mig hem ock hjälpte mig lägga i lite färg i mitt nyklippta hår. Har inte fått in någon bild på datan än, men om ni är nyfikna, så checka min instagram på Maliin_Johansson så ser ni resultatet. Dock blir det alltid annorlunda på bild. Det är kortare i verkligheten. Kommer kanske få in någon bild till helgen då jag antagligen kommer fixa håret eftersom jag har ledig helg ock på så vis blir det rajtan tajtan :)
 
Hur som helst, idag var det jobb ock därefter hem ock vila lite granna. Sedan åkte jag in till mamma ock göran ock hjälpte de med de sista packnings-trådarna. Hjälpte även mamma att lägga in lite musik på både datan ock mobilen, fixade ordning hennes högtalare till mobilen ock gjorde spelningslistor osv... Så nu är de redo för ett par veckor i turkiet att bara avnjuta. Så himla avis är jag också! Göran fixade ordning urgoda toast ikväll också, mums!
 
 
Men nu tickar klockan på, ock jag ska försöka komma i säng så snart som möjligt. Ska bara gå igenom kvällsrutinerna som tvätta bort sminket, borsta tänderna ock kolla på en film  :) Så godnatt alla
 
 
 

everything changes from now on

 
 
Nu går jag på allvar in på en ny början. Började morgonen med en liten promenad, allt för att komma igång med en gång, så inget godis förrän tidigast fredag, kämpa kämpa kämpa :) Krigar mot min stora godispåse som jag köpte i lördags (vilket förövrigt gick på 147 kronor) Käkade som tur är upp säkert 50 spänn i lördags kväll efter jobbet, men en godispåse på 100 spänn ligger just nu inom mitt synfält. Måste.Flytta.Godispåsen..!
 

Domedagen är här.... Har jag tur kanske håret ser skapligt ut efter mitt stora kap, ock isåfall så ska jag nog kunna bjuda på ett bildbevis, annars... går jag i graven!
 
 
Nu har jag precis fräschat till mig genom en lång dusch, ock hävt i mig en jordgubbs-smoothie :)
 
 
 
 

music

 
 
 
 
 
 

good work + shopping

 
 
 
yepp, då går jag inte på sista jobbdagen denna helgen. Känns himla braa just nu. Jobbar mellan 17-22.15 därefter är jag ledig imorn ock då blir det en sväng till Töreboda ock säga hejdå till mamma ock göran som på onsdag drar till turkiet i ett par veckor. #avundsjuk tjej här vaa ! Har även bestämt mig för att det imorn är dags att kapa håret, ock alldeles för kort för den delen också...  Ungefär 10-15 cm kommer tas :( gråter floder! Får nog även lägga i lite färg också så det negativa kan balanseras med något positivt :)
 
Hur som helst, råkade klicka in på lite sidor ock råkade beställa lite granna, men dessa godbitar kommer passa fint in i min garderob, känner det redan nu :) Dessutom har jag haft känslor för de gula spike-loafers'äna alldeles för länge nu så tiden var inne. Dessutom så är det ju inga högklackade skor ... ;) Hoppas allting kommer i veckan, vore fantastiskt fint :))
 
 
 
 
 
 
 

new shoes

 
 
Älskar mina nya skor från de senaste veckorna :) Måste dock försöka trappa ner på min high-heels-shopping, eftersom jag inte hinner använda alla, men det pryder snyggt i garderoben ock de är ju så vackra hela högen! :) Men dessa skor kan vara de lägsta jag köpt, ett plus i kanten, så då kunde jag ju inte låta bli... ( Nr. 2 har jag faktiskt inte köpt själv )
 
 
 
 
Utan nr. 2 - klackarna hittade fredrik i spanien så de fick jag av pappa när de kom hem därifrån. Det är äkta vara från "Zara" ock går inte att få tag på i Sverige eftersom att "Zara" är spanskt ock dessa har inte kommit till svensk mark, vilket känns ännu bättre att ingen kommer ha desamma! Fredrik kallar dem "BOMB", jag håller med! Hur jävla snygga som helst. Kika bara här under...! :D Måste vara extra rädd om dem!
 
 
 
 
 
 
 

fan så jävla bra dem är !!! :D

 
 
 
 
 
 

För jag kan se det på sättet hon ser på oss

 
 
Vad denna """sommaren""" har gått fort.. Denna helgen rullar de sista vännerna ner mot göteborg igen inför plugget. Känns redan ensamt..! Men vi har verkligen tagit tillvara på detta året extremt bra, det enda som kunde gjort det bättre är om solen hade visat sig men annars inget att klaga över. Dags att inse att man inte kommer träffa dem flera gånger i veckan längre. :/ Hur som helst, vi har en hel höst framför oss ock allt vad jag vill göra, ska jag försöka få med de andra också på :) ¨heheh
 
Började min morgon med att gå ut ock klippa gräset, så nu två timmar senare är klart ock här sitter jag med en smoothie i andra näven ock bara njuter av bäriga smaker :) Jobb står på schemat ikväll ock nu närmar sig klockan tolv. Två timmars ledig tid, innan jag måste börja fixa mig osv. inför jobb vid fem.
 
Har faktiskt inte så mycket att ta upp just nu, så ni får ha en fortsatt fin dag! :)
 
 
Bjuder på en gammal bild på mig ock lovisa från i vintras :)
 
 
 
 
 

new music

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ny låt :)

 
 
 
 
 
 

I threw your shit into a bag and pushed it down the stairs

 
Skövde idag med syster var great. Blev shopping för fulla muggar ock jag älskar det. Avslutade shoppingrundan på wayne's coffee, ock rattade hemmåt. Men nu ska det bli dags att skärpa sin shoppingkärlek igen ock försöka spara lite granna för de senaste veckorna har vart galna i spenderar-högen. Men älskar allt jag köpt, såklart! :)
 
Har vart ute ikväll på ekudden ock spelat kubb ock därefter suttit på ett berg ock grillat ock haft det mysigt med mina vackra :) Kunde inte blivit en bättre kväll i solnedgången :) en repris från avlutet på förra sommaren helt enkelt! :)
 
Nu har familjen kommit hem efter alla dagar i varma spanien, så nu är det full rörelse i huset igen, smack that!
 
 
Dags att sova ock återgå till jobbet imorn efter en veckas ledighet som har vart grym :)
 
 
 
 
 

shopping från i lördags & idag

 
 
 
 
 
 
 
 

varning för långt inlägg - veckan har varit fantastisk!

 
 
 
Vart ska jag börja... I onsdags åkte vi ner mot göteborg för kulturkalaset, finns mycket att nämna men ingen lär förstå hur kul det var om jag bara använder mig av mina ord... Men bättre kunde det inte blivit. Såg ju bland annat Norlie& KKV, stalker som man är.. När vi skulle fotas med de efter uppträdandet, fick jag kommentaren när jag gick fram till dem: MEN DET ÄR JU TÖREBODA! Att de kommer ihåg mig från törebodafestivalen känns extremt bra! Lyckan att bli igenkänd av dem kändes helt fantastiskt, ock jag kommer leva riktigt länge på det ögonblicket. Även om ni förstår att jag är lycklig, kommer ni aldrig förstå hur lycklig jag faktiskt är. Det är galet!
Prioriterade inte sömn direkt dessa dagar, inte för jag gör det någongång men... Så när vi ställde klockan på natten/morgonen när vi kom hem till madde så sov vi inte många timmar innan vi skulle upp på fredag ock ta tåget hem vid 10.Tack för några fantastiska dagar i göteborg, med restaurang, parkhäng, gatuhäng, barhäng, musik osv men framförallt världens bästa vänner ock fetaste Norlie & KKV! ♥
 
På fredagen fanns det också planer med marie, ock alkoholen flödade tredje dagen i rad för mig. Blev en lyckad kväll. Men hör o häpna, på lördag morgon åkte jag ock marie till Örebro ock Marieberg för att shoppa loss. Blev en del, shoppinggalen som jag är. Sedan var lördagkvällen planerat sen långt tillbaka. Vi började här hemma vid halv fem, åkte ock handlade mat, som vi sedan fixade ordning ock åt, ock därefter stod vinglasen fulla. Närmare nio kom Maria ock hämtade oss ock körde oss mot skövde mot nästa förfest, ock vi festade med maddes björn ock alla hans kompisar innan vi begav oss mot husaren ock dansade timmarna ut. På bussen hem satt jag med min Mc'donalds-bricka med mat. Insåg då att min nyckel är borta ock kaoset kröp på. Matlusten försvann när jag insåg att jag skulle bli tattare över natten ock ligga ute. Men som tur är var marie med ock vi kunde slagga där. Morgonen var det dags att ta tag i problemen. Vi bröt oss in i vårt egna hus, smärtfritt dessutom ;)
Har insett idag att jag hade en underbart bra kväll igår med extremt mycket otur, då mina nya skinnbyxor är helt trasiga i sömmarna, min nya blus är det några hål i, har fått ett brännmärke på handen & att jag numera inte äger någon husnyckel... Men jag är ju den som testar allt...
 
Fyra dagars festande är inga problem men dags att gå in på ny vecka nu som kommer förbli nykter. Imorn ska jag ock min syster först till skövde ock gå på stan ock ta oss förbi husaren ock se om nyckeln kanske är där. Sedan vid fyra ska vi vara i bäcken ock spela minigolf med alla vännerna. Efter minigolfen styr vi ut mot ekudden för att återuppleva våran fantastiska grillkväll som vi hade förra året. Så veckan kan ta mig fan inte börja bättre :) Längtar redan efter morgondagen :)
 
Nu ska jag återgå till sex and the city ock käka massa popcorn ock glass med Therese :)
 
 
 
 

can you feel the love

 
 
 
Go dag, jajjemän! Jobb mellan 8-15 :) Sedan blev det storshopping på coop, bolaget ock bensinstationen. Tur att lönen kommer imorn, även om halva redan går bort på räkningar.... :( menmen, har unnat mig en hel del shopping det senaste + alla kostnader på bilen som ligger runt 4 lax... Men att jag får köra bil igen känns värdefullt, ock jag borde ta det på större allvar, jag vet. Men man är bara ung en tid i livet, ock det är fullkomligt normalt att spåra på alla sätt o vis." Tyckte det var kul att bli av med körkortet... Nu kan jag bocka av det från mina livsupplevelser...
 
 
Hur som helst, stressen kryper sig på. Har pratat i en ock en halv timma med syster, 2 minuter senare satt jag en halvtimma i telefon med mamma :) Resterade timmar av denna dag har jag packat som en galning inför mina kommande dagar i göteborg. Längtan är stor, Norlie & kkv, snart möts vi igen :) #lycklig
Det ska bli så himla roligt, dessutom verkar det som det blir sleep-over med alla vännerna efter utgångarna i Göteborg. Hur mycket bättre kan det bli !? Insåg genaste att klockan passerat tolvslaget... Magen kurrar ock väckarklockan tickar neråt. Imorn måste jag grejja med en massa saker här hemma innan jag pyser vidare mot storstaden.
 
Tror inte det blir så mycket mer uppdatering denna veckan, eftersom schemat är pressat!
Men ni får ha en fantastiskt vecka, för det kommer varjefall vi att ha :)
 
 
 
Btw, i lördags går en människa runt i trädgården. Upptäcker på söndagen att denne snott min cykel (som just nu är på plats igen) som jag nämnt i tidigare raseri-inlägg... ;) Hur som helst igår, måndags när jag ska gå ut ock hämta posten, så sitter 2 stora jävla klistermärken med dödskallar på vår brevlåda.... Alltså, vem är det som är ute efter mig ? Vad ska komma härnäst ...?
 
 
 
 
 
 

Kick Out The Epic Motherf**ker

 
 
Helt underbart att vara ledig idag. Har fått mycket gjort, men tiden springer iväg, ock imorn är det jobb igen. Men känns redigt soft eftersom att det är den enda dagen jag jobbar denna veckan :) Sedan blir det göteborg på onsdag till fredag ock ta ann kulturkalaset :) På fredag blir det utgång eftersom att basic element gästar husaren, vet inte om jag är den enda, eftersom vi inte bestämt något om den dagen än, men vet att min syster är på varjefall :D Ock på lördag är det husaren igen, som vi planerat sen långt tillbaka. Kan inte fatta att det är sista festen innan "göteborgarna" tar sitt pick o pack ock sticker upp för plugget igen, ock detta år verkar alla samlas i göteborg... Vicken party-höst vi får ;) höhö..! Kan även meddela att kubbet är uppställt.. Denna lördag ska vi tusan hinna med vårat kubbspel som vi glömt/inte haft tid med de senate gångerna, men nu jävlar :)) Sicken jävla bra vecka jag har framför mig :)
 
 
Idag har har jag städat mitt rum, städat min garderob ock satt upp skyltar på varje hylla för att lättare hålla ordning, torkat ur hela kylen ock fräschat till det ock nu kom jag precis in efter att ha klippt gräset.
 
Ska se om jag kan göra någon mer nytta nu, men först, en smoothie :)
 
 
 
 
 
 

vem är tattaren som springer runt i våran trädgård?

 
 

Kenny kom precis förbi med min cykel som han hittat i ett dike påväg in till töreboda.... Vem är den snåla jävla tattaren som gör såhär ???? Galenskap! Att snoka omkring i andras trädgårdar ock sno saker... Skaffa ett liv!
 
 
 
 

Den svenska björnstammen - kärlekens matadorer

 
 
Bara en jobbdag kvar nu av denna helgen.. :) Känns så himla skönt!
 

Efter jobbet igår var jag en sväng förbi olivia på hennes ock saras 42-års fest ock körde de sedan till skövde :) Därefter var det raka vägen mot moholm för att invänta mamma ock görans vilja att åka hem. Var hemma runt tre ock med energi på topp blev det en film, så jag har nu mer eller mindre vänt på dygnet.
Ska fixa ordnig mig snart, så jag har det klart, sedan ska jag städa av litegranna (vika alla kläder på golvet).
 
Imorn är jag ledig, ock då kanske det blir grillning på torsö i pappas husvagn med de som vill:) Kanske även kan vara passande att ta en minigolfrunda i bäcken :)
 
 
Bjuder på ett par bilder från inatt... !
 
 
 
 
 
strike a pose ...!
 
 
 
 

Shopping fredag 12-08-10

 
 
 
 
 
 

polly ock vinegum i min ensamhet

 
 
 
2 av 4 dagar av denna helgens pass är gjorda, 50% kvar alltså av dessa fyra jobb-kvällar.
 
Fick med mig ett par paket hem idag med kläder :) Fick en sånt där glädjerus när jag insåg att jag kunde ha allting. Skickar dock tillbaka ett par shorts som inte motsvarar mina förväntningar ock en playsuit som var aningen liten. Ska visa bilder på det jag behöll :)
 
 
Ska försöka komma upp i tid imorn, även om jag redan nu vet att en sovmorgon skulle behövts.. Måste städa i ock untanför min garderob... IGEN!? Sedan måste jag grejja med massa små-plock som lägga i klor i poolen, vattna i växthus, städa övriga rum... Jaa, listan kan bli lång, men för att göra en lång saga kort, så ställer jag klockan ock gör det: "upp till bevis".
 
Imornkväll är det även Sara ock Olivia's kalas-partaj, ock att jag jobbar kväll, suger balle. Men ska försöka hinna förbi en sväng innan de drar vidare ut, vilket jag tror var deras plan. Stressigt imornkväll ;)
Sedan ska jag hämta mamma ock Göran på natten :)
 
 
Känns lagom roligt att min bror åkte till spanien idag, ock här sitter jag. Har honom hellre här hemma med normalt syskontjaffs, än att vara själv. Men härda, Maliin, härda...!
 
 
 
 

vi för vendetta

 
 
 
Hade en helt perfekt onsdag med restaurang ock bowling ock världens bästa! :D
 
Nu går jag in på en helg med bara kvällsjobb, så denna dagen har tiden bara sprungit iväg ock jag har i stort sett bara hunnit vakna, äta, ock kollat lite granna på tv.
Det börjar bli dags för mig att röra på påkarna, så har inte en massa tid att förspilla....
 
 
Längtar som en tok till kulturkalaset nästa vecka! :D
Norlie&KKV ♥
 
 
 
 

veckan + shopping

 
 
 
Hade en riktigt fin kväll igår med min syster. Vi åt kräftor, räkor, baguetter ock allt därtilll. Smakat riktigt braaa! Men dagarna i denna veckan fortsätter att användas, ock jag älskar det! Ska om drygt en timma åka runt i samhällena här omkring ock hämta upp mina vackra vänner, Mathilda, Madde ock Therese ock sedan kläder åt marie, så möter vi upp henne i skövde. Ikväll blir det restaurang på Oriental palace innan vi beger oss mot O´Learys för att spela bowling mellan 19-21 :)
 
Jag har haft en perfekt måndag, en perfekt tisdag ock denna onsdag lär bli minst lika bra! Känns riktigt bra, innan man går in på en jobb-helg! Nu ska jag leta fram lite kläder inför denna afton :) going basic
 
 
Nytt i garderoben. Hittade äntligen den perfekta rutiga skjortan som jag letat efter i år o dagar. Nu tar den plats i min garderob #lycka
 
 
 
 
 
 

Vi lever varje dag

 
 
ohoo, hade en himla fin måndag-kväll igår med Hanna, Marie, Madde, Sara & Therese :) Vi åkte ock handlade allt inför kvällen som hamburgare i bröd med tillbehör & godis såklart :) Sedan styrde vi kosan hem mot mig ock förberedde maten. Väldigt smarrigt kan jag erkänna. När vi var mätta ock belåtna, så traskade vi in i tv-rummet ock glodde ögonen färdigglodda på "THE HUNGER GAMES". Grym film vill jag lova! (Blev skräckslagen några gånger, ock fick halsont ock hjärttack. Det gick ju såklart över ... Tills nästa skräckscen dök upp..)
 
Idag ska jag åka in till min syster ock ha skaldjurskväll tillsammans med henne ock de andra som vill! Livet är värdefullt, ock för tillfället perfekt! 
 
Dags att slå på en film ock vila lite, så jag är pigg ikväll :)
 
 
 

live life

 
 
Hej allesammans, älskar lediga helger :) Igår var det middag ock partaj med Mathilda, Therese & Sara :) Fredrik, Marco & Martin joinade senare på kvällen också :) Senare drog vi mot husaren ock hade lika roligt denna gång som sist! Ock tack mamma & fredrik persson för skjussen dit ock hem :) ♥
 
Idag är det söndag som ni säkert allihopa har koll på. Känner för att åka ock fiska idag, så får nog kolla mina kontakter ock se om någon mer än jag är sugen :)
 
 
Imorn är det dejt med mina vackra igen ♥
 
 
 
 
 
 
 

högt över molnen ryker damm

 
 
Denna dagen startade i mitt vanliga kaos med en försovning. Vaknade kvart i nio ock skulle börja klockan nio. Att jag hann in till nio var grymt gjort av mig som brukar vara uppe minst två timmar i vanliga fall, men att jag såg ut som en toast var väl mindre grymt... Hur som helst, jag kom jag såg jag segrade, eller hur lyder ordspråket ? Men att jag försov mig idag var faktiskt inte så konstigt, låg ock var nervös över vad som skulle hända med Lovisa denna natten, usch vad scary ock sitta 60 mil ifrån någon som kanske kan vara i fara... :(
 
Efter att jag gjort mina timmar på jobbet, så åkte jag ock therese ut till Torsö för att kika lite på campingen där pappa har sin husvagn, (som i annat fall ska vara lyxigast i detta område enligt expressen i söndags, höhö) sedan skulle vi kolla läget ifall vi vill vara där någon dag nu mellan den 3:e ock den 20:e, då pappa är i Spanien ock göttar sig! Bjuder på en bild som min syster tog på mig idag nere på stranden :)
 
 
 
 
 
Nu ska jag städa av mitt rum lite granna, sedan blir det inte mycket mer idag då det är jobb imorn bitti, ock nu har jag inte kraft att försova mig mer ... ;) hahah
 
 
 
 
 
 

hejdär :)

 
 
 
Kan ha tagit min längsta sovmorgon ever idag, vaknade dock till o från, men låg kvar :) Har fixat mig lite granna nu för ikväll väntas jobb :) Annars så har jag fått en avi att mitt körkort finns att hämta, så det blir en tur förbi posten ock hämta det innan jobbet kallar vid 17 :) Kan inte fatta att jag nu får köra igen, känns förjävla gött! Så himla lycklig! Ock att körkortet redan har kommit känns också helt sjukt nice! #happy
 
 
Igår var det tänkt att vi skulle spela minigolf i bäcken i mariestad, ock sedan åka ut mot ekudden ock grilla, men eftersom att vädret var lite svajjit längs vänern, så blev det istället middagsmys hemma hos Madde med alla vackra, helt fantastiskt ! ♥
 
 
Denna veckan kommer också bli bra, inviger man den på bästa sätt, så är det bara att följa banan. Imorn blir det nog en tur ut till pappas husvagn ock se hur det ser ut på torsö :) Sedan blir det husaren på lördag igen! :D #glädje!
 
 
 
 
 

RSS 2.0