MAMMAS DAG

 
 
Efter jobbet var det dags att fira mors dag. Bästa mamma! ♥
 
Kvällen har bjudit på mycket skratt men nu har min syster precis åkt hem, ock jag har tvättat bort sminket ock intagit mood(et) nedan.
 
Klockan närmar sig nio, jag sitter i soffan mellan massa kuddar ock filtar ock ska slänga på någon film som inte kräver den minsta hjärn-kapacitet. Planerar även att somna här inatt, så jag ska bädda ordning ock bara låta ögonen falla. Hoppas ni alla haft en underbar helg. Jag smider istället planer för nästa som förhoppningsvis involverar tjejer, alkohol, spel, musik ock en himla massa skratt. Godnatt!
 
 
 
 

LÖRDAG

 
 
 
 
 
Jag har sovit i kanske fyra timmar. Vaknade med frisyren i en trassel-boll ock tänkte att det får funka för idag också. Jag har kört så hela veckan så en dag mer eller mindre kan väl kvitta.
 
Sjätte jobbdagen denna veckan ock allt känns fan braaaa. Totalmissar ju summerburst, men jag har ju aldrig varit där så jag vet ju inte vad jag missar bortsett från vad man kan se på snap. Fan jag vill också dit någon gång!
 
Nu är klockan 06:40 ock jag ska dra ock jobba om en timma. Men idag ska jag handla så då passar det bra att ta bilen till jobbet. Tycker det är asjobbigt att gå hem med en massa varor. Man blir ju fan dövarm, så får man börja klä av sig på trappan, ah ni fattar..
 
Ahne nu ska jag dricka upp mitt kaffe ock kolla på youtube innan jag åker.
 
 
 

SEXLEKSAK

 
 
Min värld föll samman lite snabbt imorse när jag inte kunde hitta mitt headset. Sprang runt några varv från rum till rum, tömde låda efter låda tills allt var en enda röra.. Tillslut fick jag syn på ett annat som jag slet tag i för att ha under promenaden till jobbet. Helt plötsligt så byggdes allt upp igen när jag insåg att det headsetet var så jävla mycket bättre än det som jag faktiskt letade efter. Det livar upp en musikälskares liv ganska braaa!
 
Nu har jag precis sett klart på Paradise. Fan vad trött jag blir på folk som spelar på andras känslor alltsåå. Att släppa kulan, ock krossa någon så hårt? Jag är nog alldeles för inne i programmen, men jag fattar inte att de kan stå där ock vara stolta efter en sådan grej..
 
Hur som helst, imorgon jobbar jag extra mellan 7-17. Sedan har jag kvällspasset på fredag då min jobbarhelg drar igång. Skulle behöva åka till Skövde ock köpa något till mors dag. Men jag vet tusan inte vad jag ska köpa för något? Min fantasi suger så hårt så det är ju nästa synd om mig. Men jag får nog ta en sväng på fredag morgon.
 
 
I lördags tyckte Hanna att vi skulle spela denna låten, som förövrigt är så jäääävla braaa! Sedan föreslog hon att vi skulle dricka varje gång hon sjunger aldrig må sådär/inte må sådär. Glasen tömdes fort där ock då.
 
 
 
 
 
 
 

EN BRA DAG HELT ENKELT

 
 
Jag ska försöka sammanfatta mig helg. Jag skrev tidigare att dricka skulle ju bli champagne först vid fyra, men champagnen startade redan klockan ett ock det tackar man ju inte nej till! Jag är ju ganska bra på att dricka alltsåå, haha. Bortsett från whisky. Det går bara inte. Inser att mitt nyårslöfte om att lära mig att dricka whisky kanske inte kommer gå igenom.. Hur som helst. Blev överraskad av Marita ock Irene som också ramlade in i trädgården ock gjorde mig ock mitt sällskap, sällskap. Den meningen blev lite knas, men jag tror ni fattar.
 
När vi hade fått i oss smörgåstårta ock fikabröd, så blev det lite presentöppning. Sedan när klockan närmade sig fyra, så gick jag, Therese ock Martina in ock drog igång i köket. Jag fixade drinkar ock Martina skar alla grönsaker som vi skulle ha till våra grillspett under kvällen, medans Therese var den som stod runt om oss ock såg till att allt blev i sin ordning. Vid halv fem ramlade resten av tjejerna in. Så vi slog oss ner ute i trädgården ock hade det gött. Tackar vädergudarna för värmen som var. Vid halv sju fick alla fixa varsitt grillspett som vi sedan grillade tillsammans med majs, korv ock kött. Såklart att lite regn skulle falla från himmelen just där ock då, men med lite paraplyer så gick det bra. Vi hade ju ställt upp ett "partytält", så vi kunde fortfarande äta ute i trädgåden. Dessutom så har väl ingen dött av lite regn. Efter maten öppnade jag ännu mera presenter ock insåg att fan vad de där tjejerna känner mig braa! Tack snälla ni! Jag blir ju tusan bortskämt! Vid nio gick vi in, skruvade upp musiken, körde lite lekar ock sjöng ock dansade som att vi inte gjort något annat under våra liv.
 
Sedan var det bara att tuffa till olstorp ock dansa loss natten lång. Jag är ju så jävla sjuk, såfort jag har fått i mig tillräckligt med alkohol, så tror jag att jag är värsta king på dansgolvet. Tänker nu att jag kanske dansat alldeles för galet inför folk som jag enbart är en tjej i gröna kläder på coop för. Haha, men man kan ju bara ta sig chansen att skratta åt sig själv. Hur som helst, stötte på en som hängde med oss på Uport i somras. Martin du vet, Hanna! Hur sjukt var inte det eller? Men givetvis jättekul. Trodde inte att jag skulle träffa honom där. Så kul att se lite ansikten som man inte sett på ett år. Men sedan ville olstorp slå igen portarna så då hoppade jag ock Marie på nattbussen som gick från skövde. Jag landade i soffan vid halv fyra, drog igång ett barnprogram ock var inne lite på messenger innan jag tvärsomnade kanske vid fyra? Jag vet inte, men är jag trött, ja då somnar jag fort minsann.
 
Ska försöka slänga in lite bilder någon dag, men jag har mycket jobb på agendan just nu, så det blir nog inte så vidare värst mycket uppdateringar om sanningen ska fram, då jag är ledig först den 3:e juni. Igår var jag inte alls motiverad att jobba så mycket, men idag känner jag att detta kommer gå hur jävla bra som helst, pang på bara.
 
 
 

HAPPY HOURS

 
 
 
 
Jag är så redo för denna helgen alltsååå! 
 
 
Ännu en dag till ända ock om jag ska säga det själv, så har jag varit så jävla kul på snap denna veckan! Håller ni inte med? Hur som helst, kör några repeat på denna låten ovan ock letar rätt på lite motivation till att städa av här hemma.
 
Ni som följer mig på snap vet ju vad jag sysslat med. Chalmers har varit inne på coop nu tre dagar i rad. Då snackar vi bussar av unga människor. Det bara rullar in folk, ock jag spänner upp ögonen för att inte missa någon läckerbit. Snackade lite med några ock fick reda på att de kommer dit imorn också (y) Så himla kul. Hoppas de kommer dit innan tre bara, så jag kan spana killar då med. Haha det är det jag sysslar med hela dagarna numera typ ;) Vad sjuk jag är. Men det är ju fint att ha något vackert att lägga ögonen på, inte sant?
 
 
 

MY HOUSE

 
 
Under planering. Min penna går i ett, ord efter ord ock inköpslistan blir lång.
 
På lördag ska jag dansa som aldrig förr. Jag ska roa mig tills kväll blir till morgon ock jag tror att detta kommer bli en fantastisk helg. På lördag klockan 13 drar allt igång. Då ska jag börja fira med föräldrarna 4, ock min fina syster. Sedan vid 16, blir dricka till champagne, ock kaffe till shot.. Jag ska leva livet!
 
 
 
 
 
Jobbar imorgon mellan 7-17 ock även fredag 7-15. Så på fredag får jag ta svängen till staden ock storhandla. Hoppas även kunna knöka in lite städning, var nu det ska få plats i denna veckan. Fast jag planerar att sitta ute på lördag, sålänge det inte regnar då vill säga. Så det kanske är viktigare att leta rätt på vindskyddet..
 
 
 

GIRLY THINGS

 
 
 
 
Det har varit ett riktigt jävla sko-år för mig. Men nu kommer jag bannemig inte köpa några nya pjuks förräns i höst. TIDIGAST!!! Istället har jag börjat skriva upp lite väskor på min önskelista. Här ovan kan ni se några som jag tycker är riktigt snygga. Kan dessvärre inte peka ut en som jag skulle köpa, eftersom jag inte har sett dem med egna ögon, ock tur är väl det. Men det är roligt att surfa runt lite ock se vad som finns att erbjuda.
 
Hur som helst. Nu har jag precis tagit en lång dusch. Min säng har jag också bäddat rent idag, så jag ser fram emot att krypa ner under täcket så småningom.
 
 
 

SÖNDAG

 
 
 
 
Startade denna låten när jag vaknade ock kände bara hur glad jag blev. Väldigt uppiggande låt måste jag säga. Nu ska jag inte sitta här ock svamla om ingenting. Ska äta lite frukost ock sedan gå till jobbet. Kör till tre idag, sedan får jag gå hem, illgött.
 
 

BISHOP BRIGGS

 
 
 
 
 
En vecka tills jag ställer upp med fest i trädgården. Jag hoppas sommarn tar fart, för jag längtar galning här. Stör mig dock ganska mycket att inte olstop samarbetar med buss-trafiken detta året. Det kommer de nog förlora lite på, men vi får se. Nu måste man alltså försöka hitta någon som kan köra ock hämta.. Alltid det stora problemet.
 
Hur som helst, det blir inget soffhäng ock eurovision för mig inte. Sitter i sängen med datorn inkopplad till högtalarna ock lyssnar på hög musik. Musik är så mycket bättre när man kan skruva upp volymen, så man även kan känna basen. Det är fett, det!
 
 
 

LET'S KEEP LIVING 'TIL IT ALL FALLS DOWN

 
 
 
 
 
Jobb 8-16, sedan måste jag handla. Var ashungrig igår när jag kom hem från jobbet vid halv elva, men jag hade verkligen inget annat än en påse med maränger... Det ballade ur.
 
Sedan vet jag inte vad mer jag ska göra. Fick höra igår av Stina att det är Eurovision, så det blir nog det för min del. Ska nog köpa med räkor ock vitlöksbröd, så kan jag dricka lite vin till det. Sedan ligger jag nog i soffan med massa choklad resterande timmar av kvällen.
 
 
 

UNIHOC SHOE U3 SPEED

 
 
 
 
 
Pjuks till gymmet ♥ !
 
 
 
 

THIS ONE'S FOR YOU

 
 Idag släpptes UEFA-låten med guetta ock zara, in på spotify ock lyssna vet jag :)
 
Jag har precis varit hos tandläkaren ock jag går alltid därifrån lika glad. 25 år utan det minsta lilla hål. Inte den minsta förändring sedan 18 månader tillbaka då jag var där sist. Hur är det ens möjligt undrar jag, men vet ni, jag skrattar idag.
 
 
Nu ska jag kolla på paradise ock softa i sängen. Börjar klockan 3 så innan dess så ska jag bara laga mat, så det blir slappt ock gött för mig.
 
God helg alla :)
 
 
Mitt hår är katastrof, men jag bryr mig faktiskt inte. Jag tänker inte fixa det heller, slöseri med tid när man bara ska jobba... Hahah
 
 
 
 
 
 

HAVET ÄR DJUPT

 
 
 
Vad sjukt fort veckorna går. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Men idag är det 3 veckor sedan som jag tränade... Veckan efter bröllopet så var man ju som en zombie som vandrade runt. Jag sov såfort jag hade möjlighet. Förra veckan så åkte jag på en förkylning. Jobbade ju dock som vanligt, men hade ingen ork till att gå ock gymma. Denna veckan började ju inte heller bra, då jag var sängliggandes i 2 dygn. Känns som att jag får sikta på nästa vecka, ock förhoppningsvis vaknar jag upp med motivationen på topp på måndagsmorgon.
 
Idag är jag ledig ock jag har inte alls mycket på agendan. Tvättade 7 maskiner igår, så det slipper jag idag. Hur gött? Får se lite vad dagen har att bjuda på.
 
Imorn drar min jobbarhelg igång klockan tre. Men innan dess så ska jag till tandläkaren ock det ser jag fram emot. Jag vet att jag säkert är den enda som faktiskt gillar att gå till tandläkaren..
 
 
 

REEBOK CARDIO PUMP FUSION

 
 
Jag skickade ju tillbaka mina adidas court som jag beställde då passformen var katastrofal på den skon. Jag har dessvärre inte hittat några bra pjuks att ha på jobbet än. Men nu vaknade ock kände att det var dags att göra ett nytt försök. Hittade ett par, som faktiskt verkar väldigt bra. Får nog hem dem i nästa vecka, men här kan ni se utsidan på dem. Om någon har några referenser om dem, så får ni gärna dela med er av dem.
 
 
 
 Reebok Cardio Pump Fusion
 
 
 
 

DET SNURRAR I MIN SKALLE

 
 

 
 
 
 
Vaknade på måndags morgon ock sov vidare. Vaknade till ordentligt vid tolv, ock tog en dusch, ock fixade ordning mig lite granna då kvällsjobb stod på schemat. Försökte äta lite frukost, men det gick inte. Ringde chefen ock kollade om han kunde få in någon annan att ta min kväll men alla sms visade att det inte fanns någon. Så jag var mer eller mindre beredd att trampa iväg. Under dagen hade jag fått i min fyra vindruvor ock saften ur en klementinklyfta. Kände mig inte stark att göra ett kvällspass. Två minuter innan jag ska iväg ringde chefen ock kollade läget. Läget var ju inte braa. Hade legat under ett duntäcke med mjukiskläder hela dagen ock frusit. Jag var medveten om att jag hade feber ock jag hade ont i hela kroppen. Så chefen kunde ta mitt pass.
 
Igår skulle jag jobbat morgon men inte var jag kry nog att pallra mig iväg ens då. Så jag fick sjukanmäla mig. Kunde fortfarande inte äta. Lät dagen passera ock först vid sex på kvällen fixade jag ordning en gryta på fläskfilé ock bacon som jag skulle servera med klyftpotatis. Detta låter ju hur jävla gott som helst. Något som man inte skulle tacka nej till i första hand. Under matlagningen så kallsvettades jag ock det kändes som att någon tog tag i rummet ock vände det upp ock ner. Mådde liksom dåligt av att stå bredvid stekpannan, var alldeles yr ock kände att jag inte skulle få i mig detta. Så jag gjorde klart maten ock ställde in den i kylen. Fick varjefall i mig lite klyftpotatis. Sedan somnade jag igen. Först vid tolv på natten kände jag att nu kan jag faktiskt äta. Så jag rostade ett par mackor ock hällde upp ett glas oboý. Sedan somnade jag gött.
 
Idag, onsdag ock jag ska försöka rycka upp mig. Har sovit i nästan 2 dygn nu. Dags att få rätsida på denna veckan. Ska försöka att äta lite frukost nu så jag inte ballar ur igen.
 
 
 
 

RÖKTE LITE FÖR MYCKET

 
 
Jag hade en asbra helg rakt igenom. Min fredag har ni ju redan fått i detaljer, så låt oss börja på lördagen. Vi åt mat på krubb, drack lite vin ock hade det gött. Sedan traskade vi hemmåt ock slog oss ner i trädgården. Vi lät barnen sparka boll medans vi drack champagne vid sidan av. Senare tände vi grillen, då var det Göteborgarna kvar tillsammans med mig, Therese, Viktor, mamma ock Göran. Vi knäppte bärs efter bärs, bag-in-box efter bag-in-box ock vinflaska efter vinflaska. Ja, ni fattar, vi rökte cigg in på natten ock sjöng ock var glada. Avslutade med att rocka loss i husvagnen ock vid halv fyra kände vi oss belåtna över kvällen. Så jäääävla kul, spontan kväll alltsåå! Underbart roligt att få träffa sina kusiner ock inse att man kan ha så roligt tillsammans. Sist jag träffade Filip, för över 15 år sedan, ja då var vi små barn, oskyldiga som blommorna. Nu har vi blommat ut ock det var så kul att Hampus ock Filip hängde med Bonnie hit denna gången. Hampus var ju här i somras när det var festival med innan dess så hade jag inte heller sett honom på över 15 år, utan att överdriva. Men nu är isen spräckt ock det tackar vi för.
 
Vaknade på söndagen, efter 2 timmars sömn ock insåg att jag fortfarande var full. Jag var tvungen att sova vidare. Vid halv tio tror jag att jag vaknade ock då gick jag, Therese ock Viktor ock köpte nybakat bröd som vi skulle ha till frukost. Sedan insåg vi att vi hade planerat att åka till silverfallen på söndagen, så det var bara att rycka upp oss. Tutade iväg runt halv två ock åt picknick på en stor sten, men låt oss kalla det för en klippa för inläggets skull. Vattnet porlade, det forsade ock det rann som ett vattenfall. Jag har äntligen sett silverfallen ock blev en naturmänniska på några sekunder, med mycket uppför men såklart lika mycket nerför, tack. Sedan åkte vi till Mariestad ock spelade minigolf på de nya banorna. Jag förlorade i vanlig ordning, men huvudsaken var att det var kul, ock det var det.
 
Man kan ju tro att det var slut här, men så var det inte. Vi beställde pizza ock åkte hem till Therese ock Viktor. Vi spelade Super Mario ock Donkey Kong på wii, drack coca-cola i mängder åt chips ock dipp, ock fettade på oss rejält. Vem bryr sig? Strax efter nio åkte vi hemmåt med min bil, ock Therese fick ta sin bil härifrån ock hem. Ock därefter somnade jag gött efter en underbar helg!
 
Dags att avslut detta inlägg här ock nu :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REPEAT

 
 
 
 
Den här låten alltsååå!
Bäst just nu ock jag repeat'ar den så fort jag kan (y)
 
 
Vad jag älskar att vakna tidigt när man ser att solen skiner. Gick ock la mig efter tolv, stängde av alla alarm eftersom jag kunde sova ut, men jag vaknade vid sex ändå, det gillar jag. Då vet jag dessutom att jag kommer somna gött ikväll när jag väl går ock lägger mig.
 
Filmen igår var så fin. Kvalitéten i djungeln var fantastisk. Vi såg djungelboken dåvaa. Men den hade sina scener, när man blev livrädd ock kastade sig bak i stolen. Man trodde att man kunde gräva sig ner ännu djupare i sätet samtidigt som man skrek. Inte att det var läskigt, men att något hoppade fram väldigt fort i bild. Sånt kan man ju bara inte vara beredd på, även om stolspolarn sa; "nu kommer det, "nu kommer det". AAAAAAAAH! Men den var bra tyckte jag varjefall :)
 
Idag ska jag ställa in mina saker i badrummet. Det bir skönt, för nu har det stått i matsalen i 2 veckor ock samlat damm. Sedan ska jag fixa ordning mig ock invänta Therese ock Viktor bland annat. Klockan 14 ska vi fira gammelfarmor på 90-års dagen. Vi ska äta mat på krubb tror sedan får vi se lite vad som händer.
 
 
Trevlig helg alla fina människor.
 
 
 
 
 

FÅNGAR MORGONEN TYP

 
 
Godmorgon :) Vaknade klockan fem idag, kände mig pigg trots att jag jobbade igårkväll.
 
Började min morgon med att tvätta bilen. Det passar bra att göra det tidigt innan solen tar sig upp ock ligger ock gassar på den. När jag väl var klar med det, så tänkte jag att det är lika bra att jag hämtar en diskborste ock tar fälgarna också när jag ändå var igång. Därefter fick jag för mig att jag skulle dammsuga ur den ock det ena leder ofta till det andra, så jag hämtade fönsterputs ock körde rutorna också. Så bilen fick en rejäl uppfräschning idag, härligt härligt!
 
Nu äntligen har jag tid för frukost. Klockan är redan elva ock jag fick göra ordning en smoothie. Stoppade i allt jag kom åt som banan, havtorn, hallon, mandelmjölk, jordnötssmör, ägg, vaniljpulver, kokosolja, spirulina ock dadlar. Så nu smakar det gott minsann. Ska chilla lite framför en film nu med min smoothies i andra näven.
 
Sedan är det nog dags för mig att hänga upp tvätten. Ska köra 3 maskiner idag, ock det passar bra att kombinera med några filmer under tidens väntan.
 
 
 
 
 
 
 

EN VANLIG TORSDAGSMORGON

 
 
Det blir ingen vandrig för min del på imorgon. Istället ska Hanna, Marie, Therese ock jag äta på Thaihouse i skövde ock därefter ska vi dra på bio ock se djungelboken. Så det blir en väldigt mysig fredag om ni frågar mig. Perfekt.
 
Nu väntar jag på att rörmokaren ska komma hit ock montera ihop mitt badrum igen. Sedan ska jag lägga på lite smink så jag har det färdigt till klockan tre då jag ska börja jobba. Annars blir det lugnt för min del idag, kanske tar tag i städningen, men det får vi se.. Har väldigt mycket pappkartonger ock skolådor här hemma nu som måste slängas.. Igår hämtade jag ut ett paket med tre nya converse. Mina var så slitna så jag behövde verkligen skaffa nya. Får dock skicka tillbaka mina adidas court som jag hade tänkt att ha på jobbet. De var inte bekväma för fem öre, om det myntet hade funnits kvar...
 

 
 
 
 
 

KINNEKULLE

 
 
Jag blev lite förkyld. En mesig förkylning fick jag, ock jag antar att det inte blir så mycket värre. Såg först fram emot att vara lite sjuk, ligga hemma i soffan ock götta mig, utan några måsten. Men nu insåg jag att det är en röd dag på torsdag när jag jobbar 15-22.15, ock den tiden vill jag ju inte gå miste om. Så jag pallrar mig till jobbet i vanlig ordning. Har skrämt iväg väldigt mycket folk idag då jag vrålat ut mina nysningar gång på gång.
 
Denna veckan ser ganska rolig ut faktiskt. Först ska jag beta av min onsdag ock torsdag med jobb ock inte så mycket mer. Sedan på fredag ska ja kanske gå på bio ock kanske äta på Thaihouse. Sedan kanske jag ska nattvandra? Haha jag som är mest mörkrädd på hela orten... Goodluck! Men det va många kansken så vi får se hur det blir med allt :)
 
"Vandringen startar i Hällekis och löper upp till toppen för att på nervägen passera förbi stenbrottet för att till slut gå i mål i Hällekis. Vandringen är ca 1 mil lång och längs med vägen finns flera stationer med diverse förtäring och musikunderhållning".
 
Det blir nog första gången jag går så pass långt på en ock samma gång. Det kanske blir lite mysigt att vandra i naturen? Plocka lite blåbär ock så.. Sedan vet jag ju inte vad ett stenbrott är men det verkar gött med fika ock musik längs vägen varjefall, hahah... (a)
 
 
 
 
 
 

UNNAR MIG LITE

 
 
 
 
 
 

SKA VI SLÅ VAD

 
 
 
 
 
Tog ett kliv ut i verkligheten ock andades in den friska luften. Fick se något som gjorde att det kändes mer realistiskt att någon stänkt lera på min bil, än att det som jag blickade först denna morgon skulle vara fågelskit. Fan det var fågelskit ock jag var tvungen att räkna avfyrningarna. Kan inte ens be er att gissa hur mycket det var. 53 anfall fick min bil stå ut med under nattens gång. Helt sjukt att det ens fick plats. Så när jag spolat rent min kaninbur passade jag på att spola av bilen också. Så mindy spenderade flera timmar ute i det gröna gräset. Tror hon kände sig lite fri under den tiden.
 
 
Så annars kan man ju undra vad jag sysslat med? Jag har inte hunnit med något annat om sanningen ska fram. Slumrade till i soffan efter maten ock nu närmar sig klockan fyra. Då kommer rörmokaren hit ock monterar min dusch igen. Så ikväll ska jag ta en lång dusch.
 
 
 

RSS 2.0