lost in myself

 
 
 
Nu är det jag som tar en paus härifrån på grund av många olika anledningar...!
 
 
 

ett typ av hej ock hej då

 
 
Nu sticker jag iväg ock jobbar saras fredagspass, så får hon roa sig ikväll istället. Sedan tar även jag helg, ock denna förväntas bli helt magisk :) Så nu får ni ha en fin fredagskväll, medans jag hänger på coop ock jobbar arslet av mig ;)
 
 
 
 
 
 

this is my oath to you

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the feeling

 
 
Ååh något som jag verkligen älskar är man man själv längtar efter sin lediga helg ock man har planer med alla sina bästa vänner ock så får man bekräftat att de längtar lika mycket som en själv, den känslan är så underbar! Om alla är riktade på att det ska bli så jävla kul, jaaaa då blir det så jävla kul, om inte bättre till ock med :)
 
Så ikväll när jag slutat jobbet så slänger jag upp lite ny musik till er, så kan ni bara starta igång erat toppenhumör, så står jag för festen på lördag, okey :)
 
Men nu ska jag borsta tänderna ock styra min kosa (?) in till min lägenhet ock fortsätta måla hela dagen ända tills jobbet kallar vid 17 :)
 
 
 
 

so I moving on

 
 
Godmorgon i timmas försovning..! Fan vad trött jag är..! Men ska nog få detta sura äpplet att smaka sött så småningom.
Idag står jobb på schemat mellan 8-18.15, så jag försöker bli lite pigg här, men det hjälper inte att det är så satans mörkt ock kallt. Fan vad nöjd jag är sånna här dagar att jag bara jobbar kväll alla mina jobbdagar utan tisdagar :) slippa dessa mörka morgonar ock känslan av att man går upp mitt i natten!
 
Känner mig även som en struts idag. Mitt hår är kaos... Som vanligt dock, men så går det när man somnar med blött hår :) Nu ska jag byta om ock sedan åka om en typ halvtimma, så hörs vi!
 
 
 
 
 

shooting star

 
 
 
Hej allesammans, var så sjukt trött igår när jag vaknade så det blev inget måleri ock inget bloggande heller, men har ägnat hela denna lediga dagen åt att måla i lägenheten, vilket känns riktigt bra nu :)
Har precis sett pengarna på bordet ock häver nu i mig en massa choklad. Har snart fått i mig 500 gram, ock ne, det är ingen lögn ! Ska snart gå ock duscha ock sedan blir det en film innan jag kryper i säng. Behöver komma i säng tidigare än vanligt idag!
 
Annars då, jo det närmar sig helg ock mina vänner kommer hem vilket känns jävligt bra! Sedan får vi se om vi drar ut eller inte, för det verkar vara lite blandade viljor denna gången. Men med lite kommunikation så ska vi nog lyckas lösa allting ock få en himla lyckad lördagskväll :)
 
 
Utöver detta så tycker jag att vi alla önskar Madeléne Lundell ett stort grattis, för idag fyller plutten i gänget 21 år, ock joinar oss i åldersgruppen. Vi hyllar henne, då hon är en av de underbaraste människorna på denna jord, ock jag hoppas du haft en fin födelsedag!
 
 
 
 

Nattuggla

 
 
Riktigt trött tjej här! Igår när jag kom hem efter att ha jobbat till 22.15, så satte jag mig ner ock åt tacos ock pratade med pappa ock Helen i sisådär ett par timmar. Sedan vi två så gick de ut o badade i jazzucin, så då slog jag mig ner framför datan, ock där rann klockan iväg ni vet... Gick ock la mig närmare 04.00, ock ställde klockan på 07.00. Sedan fixade jag ordning mig lite ock begav mig in till Töreboda ock min lägenhet för att fortsätta måla. Nu är färgen på väggarna i det framtida matsalsrummet klart. Ska ju eklart måla listerna ock så vidare, men det är sådant plock en kan grejja med senare, även om det står möbler där :) Så jag började även att måla panelen i hallen, men det kommer jag nog att få måla minst typ fyra gånger till, eftersom att det bland annat måste täcka alla kvistar. Inte mycket till fritid här inte, men jag jobbar ju ändå denna helgen, så den är ju redan förstörd, så då kan jag lika gärna grejja hela dagarna så jag får hela min nästa helg ledig från både jobb ock lägenhetsfix.
Men vad roligt det är att renovera. Vill ju helst av allt bara bli klar så jag kan börja bygga min garderob men det är nu man härdar ett par månader innan man kan börja med det. Har ju väldigt mycket kvar att göra, men det känns jävligt bra kan jag säga att jag väljer att göra om hela lägenheten :)
Om jag ska skryta lite så tror jag att det kommer bli galet bra när allting är klart :)
 
Nu sitter jag i den kärran igen där klockan passerat midnatt ock jag har varken ätit, tvättat bort sminket eller kollat på en film än...  Avslutar här med andra ord :)
 
Ställer klockan ock åker in ock målar imorn bitti igen, så det kanske kommer ett par bilder imorn kväll när jag kommer hem från jobbet :) Sleep tight
 
 
 
 
 

Projektet är igång, jag ska slita tills händerna blöder

 
 
Så varför har jag inte uppdaterat förrän nu... ?
Joo, såhär är läget; I torsdags när jag åkte in för att riva tapeter i sovrummet så stötte vi på ett problem, vilket blev en himla vändning tidsmässigt! Varje gång när någon som bott där tidigare har tapetserat om så har de aldrig rivit det gamla utan bara byggt över eller låtit det vara. Så nu när vi började riva, så kom det fram vass som var fäst med ståltråd ock över det satt murbruket. Så här gjorde de förr i tiden för att hålla värmen, vi snackar 1920-talet här vaa..!! Isolering babe! Allting ledde ju som vanligt till min vanliga oturs-kaos, ock jag fick denna torsdag byta karriär till målare ock sedan fick vi dra vändan till stan ock köpa gipsskivor, vilket blev extra kostnader som vi inte räknat med.... Idag drog jag penslarna utmed väggarna igen i matsalen, så snart är nog den lila föregående färgen täckt. Men ställer klockan ock åker in ock målar väggarna i matsalen imorn igen bara för att :) Idag hann vi även få ner all murbruk så nu slipper vi damma ner en massa till. Jag som skulle jobba ikväll hade ju självklart fixat mig innan för att kunna ägna så mycket tid som möjligt på lägenheten. Men efter att ha rivit allt murbruk, så hade mina ögonfransar gått från svarta till vita, ock jag fick lägga om make-upen, men vafan, life goes on lixom!
 
Här ser ni hur det såg ut först i det som ska bli sovrum, där jag till en början bara skulle riva tapeter men fick nävarna fulla...)
 
 
 
 
Här har vi fått ned i stort sett allt murbruk, vass, ståltråd ock en sisådär tusan spikar.. KAOZZZ!
 
 
 
 
Men skam den som ger sig...
 
 
 
 
Kan ju lägga till att ni bara ser en vägg, men vi har rivit 3 stycken. Sedan de "LILLA" bråten som ligger på golvet på andra bilden är nog inte ens en femtedel av hur mycket det faktiskt var, men vi var tvunga att få ut det eftersom det dammar galet mycket!
 
Sedan här nedanför ser ni att det varit lila på väggarna med jag har redan målat två vändor med vit färg. Förhoppningsvis så räcker det att jag målar det imorn så ska det nog vara täckt sen, om inte oturen kommer in igen vill säga ....
 
 
 
 
 
Nu närmar sig klockan 03.00, det är tidig lördagsmorgon. Jag ska se till att få ett par timmars sömn innan klockan ringer vid 07.00 ock det är dags att byta om till målar-kläder igen.
PS. jobbarhelg på detta går utmärkt, ni kan vara lugna!
 
 
 

enjoy!

 
 
HÖRRNI !!! Alina Devecerski släpper sin skiva 19 November, FATTA! En månad babe, ock jag längtar galet!!! Hoppas på sjukt bra låtar där :) Men för att inte lägga detta läget på obalans, så bjussar jag på en ny grym låt från Taylor Swift sålänge :)
 
 
 
 
 
 

Då var första vändan klar :)

 
 
Då har jag precis kommit hem från Örebro där i stort sett hela dagen har spenderats! Dröjde dock lite längre tid än väntat att ta oss hem eftersom en långtradare hade kört ner i diket redan när vi åkte i middags, ock de höll förståelsevis fortfarande på att kämpa med att få upp den, så vi blev stående i stilla fart i en timma, men som mamma sa så klyftigt: "Vi sitter ju inte på farligt vatten varjefall", ock det gjorde vi ju inte :)

Fick varjefall med mig allting som planerat vilket var en sängstomme, en resårmadrass, en bäddmadrass, tre byråer, ock tio stycken förvaringslådor. Känns så himla skönt att allting fanns på plats i Örebro, så jag slapp att vänta på en massa leveransdagar ock så vidare ni vet.... Det ena leder till det andra ock punkt punkt punkt. Men det innebär även att jag ränsade kontot på en gång, så det är bara att invänta nästa lön innan man kan fortsätta sin shopping! Hur som helst, imorn ska jag börja mitt projekt.. Tapeterna i sovrummet ryker :) Känslan är underbar att jag nu äntligen kan börja min förändring i lägenheten!
 
 
 
 
 
 
 

hinner jag skriva klart... ?

 
 
 
Någonting är helt vrickat med min dator. Den dör bara helt plötsligt. Visst att den tidigare dött för att den blivit för varm ock att fläkten är paj, men nu hinner den inte ens bli varm innan den dör... Vad fan är felet...? Skulle det nu gå veckor innan jag uppdaterar så har troligtvis datan gått o begravt sig själv...
 
Så gör en kort update här nu i hopp om att jag hinner skriva klart innan datan dör..
 
Imorn blir det en sväng till IKEA för att köpa min allra första säng! Ska bli himla trevligt faktiskt :) saknar min syster också, så det ska bli trevligt att träffa henne igen :) men nu ska jag nog avsluta detta inlägget...
 
 
 
 
 

15 OKTOBER 2012

 
 
Då var det måndag ock jobb igen efter en härlig ledig helg :) Jobbar med sara ikväll också, så det sätter vi ett plus i kanten på :) Ska åka om en kvart så tänkte bara säga hej ock hejdå typ.. #taskigt'läge! Längtar som en tok till nästa helg då jag är ledig ock det ska bli fullt hus är det tänkt ;) haha, men mer om det senaree... ska ju genomgå en jobbarhelg först... fan vilket tråkigt inlägg! Bästa att avsluta detta nu, va :)
 
 
 
 
 
 

ny vecka, nya tag!

 
 
 
 
 
 
 

äntligen fredag :)

 
 

Känslan att vara ledig i helgen är så jävla nice! Ock att Mathilda äntligen är ledig samma helg som jag är underbart! fan vad livet känns bra just nu! Har bokat upp alla mina tre kommande lediga helger, så nu är det hemmafest imorn som gäller, den 27:e kommer allihopa hit ock partajar med mig, huset fullt med andra ord ock den 9-11 november får vi joina göteborg ock visa alla våra egenskaper! Jävligt skönt att veta att man jobbar varannan helg så man kan planera alla lediga helger!
 
Igår när jag slutat vid kvart över tio så åkte jag ock hämtade upp mamma ock sedan åkte vi till br. anderssons möbler eftersom det hade extra-öppet till midnatt! Så vi gick omkring där på natten ock provsatt massa soffor, men fortfarande ingen som jag är helt nöjd med. Vi snackar kräsen tjej här! Hur som helst, därefter åkte vi hem till mamma igen ock satte oss ock kollade på lite köksmaterial som skåp ock luckor ock så vidare :) Tror min lägenhet kommer bli galet fin när allting är klart! Jag har ju min bild på hur jag vill ha det ock att ha en mamma som min att bolla idéer med är fantastiskt! :) Hoppas jag kan flytta in innan nyår, för det enda som stoppar mig är min dåliga ekonomi !!
 
 
 
 
 

ICONA POP, ÄNTLIGEN ! :)

 
 
 
 
 
 

crying out your name

 
 
Vissa börjar sin morgon med en ordentlig frukost, ja börjar min med en BEN & JERRY'S. Vissa blir mätta på halva, jag häver i mig hela! Är jag människa nog när jag säger att jag lätt skulle kunna häva i mig en till....
 
Jobbar ikväll, så jag tänkte att det är lika bra att jag häver mig upp så inte hela dagen försvinner! 
Dessutom så glömde jag mina varor på jobbet igår som jag köpt, så det var lika bra att åka in ock hämta dem.
 
Ska lägga mina ögon på mio's katalog nu tänkte jag :)
 
 
Btw, längtar som en tok tills icona pop's nya låt släpps på youtube, spotify eller annan musikkälla!
Den låten är så jääääääävla braaaaaaa!
 
 
 

Så ....

 
 
 
När uppdaterade jag senast ? i måndags ?
Igår da, jobbade hela dagen sedan när jag slutat vid kvart över sex, så åkte jag till mamma ock var där ända till 23 :) Bestämde även att vi ska in till mariestad idag ock kika lite på mio innan jag börjar jobba vid fem :)
Allting går väldigt fort nu känner jag :) Nästa vecka kommer jag börja min renovering i lägenheten som det ser ut nu. Men det är klart att dyker det upp hinder så kommer allt skjutas, men det verkar som att det blir nästa vecka som vi börjar med golvena :)
På onsdag nästa vecka ska jag till IKEA ock köpa min allra första säng. Känner mig värd en säng nu efter alla år i en stenhård bäddsoffa, så jag får åka o köpa en helt enkelt...
Men nu måste jag käka frukost :)
 
 
 
 

mitsubishi

 
 

Ååh vad det känns skönt att jag gjort min jobbarhelg nu, ock veta att jag är ledig kommande helg :D
Började min lediga måndag med att gå ut ock tvätta bilen ock nu har jag precis avslutat ett en timmes långt samtal med mamma :)
Har ingenting planerat idag, känslan är underbar :) Att klockan dessvärre redan är ett är ju lite synd, tiden bara rinner iväg... Menmen! Har inget på hjärtat att komma med just nu, så jag tänkte fixa ordning lite frukost så får vi se hur dagen tar form :)
 
 
 
 
 

Hon vill vara du

 
 
 
Har dunkat Norlie & KKV hela dagen, ock fortsätter med det... Ock fyfan jag kommer aldrig tröttna på deras musik, så jävla fett! Kan vara det bästa jag vet :) Samtdigt så har jag städat ock plockat ordning bland alla mina flyttsaker... Fan vad jag tjatar om det då ..! Men jag längtar som en tok nu! Annars då ? joo, jag börjar bli väldigt hungrig, så ska gå o ta upp lax nu som jag kan käka, sedan blir det nog soffhäng en liten stund innan jag börjar vika ihop alla mina kläder som ligger slängt på mitt golv ... puuh, har haft en riktig städar-dag idag med andra ord... Ibland måste man ta saken i egna händer.
 
 
 
 
 
 

världen bästa syster, tack!

 
 
 
Ååh titta vilken fin skjorta jag fick av min syster igår, vet inte vad jag gjort för att förtjäna detta. Jag varken fyller år eller har namnsdag... Men jag gillar den extremt! Får se det som ett förskott ;)
 
 
 
 
 
 
 

music

 
 
 
 
 
 
 
 

det får ta den tid det tar, men jag ger inte upp!

 
 
Just nu är jag så himla stolt över mig själv :) Tog en liten promenad ock joggade en liten bit av promenaden, i väldigt sakta tempo, men jag gjorde det! Jag säger inte att jag sprang långt, men jag klarade mer än 200 meter varjefall, vilket jag inte klarade i somras pga min astma som fick mig att nästan kväva mig själv... Men jag har hela livet på mig, ock jag ska nog övervinna min astma någon gång !!! Klev stolt in i min brors rum ock berättade att jag sprungit en liten bit, gav ifrån mig ett stolt leende ock traskade därefter ut i mina tjocka yllestrumpor... Nu tänker jag mysa ner mig i soffan med en kopp kaffe ock njuta av att jag är ledig idag med :) Ska nog lyxa till det med en stor frukost idag också bara för att ! :)
 
 
haha, oj vilken dålig bild, skakar ju som en kärring, men jag älskar denna tröjjan :)
 
 
 
 
 

promenad var det, jah!

 
 
Godmorgon på er, somnade aldrig igår kväll. Klockan hann bli över tre, så jag kom inte upp vid sex, utan kände att jag behövde sova några timmar till, ock så jag gjorde! Men antar att det inte var lika fint väder imorse som det är nu, så motivationen kryper sig på sakta så småningom. Nu ska jag bara avsluta detta inlägg ock sedan ge mig ut på en liten promenad :)
Önskar verkligen att jag hade mer pengar. Dessa plagg är sådan plagg som en galning skulle säga "jag skulle döda för dessa". Hade jag varit så jävla idiotisk att jag skulle dödat så är det just den meningen som jag skulle använda just nu, eller "jag dör i brist på dessa"! Vill så gärna ha dessa fyra plagg! Men sen kommer prioritetslistan upp om vad man prioriterar först av lägenhet ock ännu lite kläder.... SUCK & här sitter ena bitter tös!
 
 
 
 
 

motivation finns inte i detta rum

 
 
Som sagt så bytte jag ut min första träning på väldigt länge till en godispåse på 38 spänn... Här snackar vi, tjej som måste motiveras! Ska fanimej ställa klockan imorn ock se om motivationen finns för en liten promenad! :)
 
Sitter ock skriver en lista på allting som "jag" måste ha till lägenheten...
Säger inte att jag ska åka ock handla nu, utan det dröjjer ju några månader, men det är ett himla bra tidsfördriv vill jag lova, dessutom så kommer man på lite småsaker till o från så det är lika bra att skriva upp det så man inte glömmer av det sedan! ;)
 
Ska återgå till en film nu :) Ledig imorn med, känns förbaskat skönt :)
 
 
 

känn dig fri

 
 
 
Hej allesammans :) Har precis tryckt i mig en alldeles för fullsmockad tallrik med mat, så nu mår jag som jag förtjänar...
 
Igår efter jobbet så åkte jag förbi mamma ock vi åt middag tillsammans ock hade det mysigt. Sedan vid tio så for jag hemmåt ock slog mig ner framför Hollywood-fruar som fredrik spelat in. Men tänka sig att man kan vara så trött att man till ock med får minnesluckor på hur ock när man gick o la sig. Det har idag diskuterats om jag somnade i soffan, men vem tusan ska veta det då eller.... Hur som helst, måste gått in i mitt rum i sömnen för jag vaknade svart runt hela ögonen, sådär lagom vacker precis som att man varit ute o festat dagen innan ...
 
Ikväll skulle jag ock Marie åkt på ett första pass på friskis ock svettis, men vi vek oss ganska så fort när vi fick reda på att våran "pt" a´la syster, Therese inte kunde, ock vi såg alldeles för många chanser att göra bort oss allt för mycket, så nu skjuter vi några skott till ock ser om therese kanske kan på lördag förmiddag :) Fan vilka mesar men är man oproffessionell så är man.... haha på oss!
 
 
 
 
 
 
Blev istället fruktansvärt sugen på godis bara sådär, ock fullkomligt normalt för den delen också... Baka, baka liten kaka... :)
 
 
 

Tack mamma, du är bäst!

 
 
Har glömt att visa vad jag fick som belöning för att jag tog hand om mamma & görans lägenhet undertiden de var utomlands :) Dessa tillbehör kan jag nog aldrig få för mycket av !
 
 
 
 
 
 
 
Nu måste jag krypa i säng, klockan ringer om fem timmar, så bäst o gå o tvätta bort sminket ock borsta tänderna nu :) Ska bara se en film först ;)
 
 
 
 

åtta veckor ..?

 
 
 
Kan vara jordens tröttaste människa just nu... Men det hindrar mig inte från att jobba ikväll :)
 
Hade en riktigt fin lördag med Marie ock Martina :) Kvällen rundades av vi sex på söndagsmorgonen. Ock sedan var vi uppe vid tio, slängde i oss lite frukost ock kröp sedan upp i soffan ock halvsov igenom en film :) Riktigt skön söndag med andra ord, då jag spenderade hela dagen i soffan :)
Ny vecka ock nya tag ock jag jobbar kommande helg, så det blir en lugn vecka. På onsdag om allting går som planerat så ska jag, Marie ock eventuellt Martina börja på friskis ock svettis. Det ska bli riktigt kul :)
 
Men just nu ska jag koka upp lite kaffe ock väcka denna zombien till liv. Att jag jobbar med Sara ikväll gör det lättare att komma igång :)
 
 
 

RSS 2.0